עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מה הענינים? אני מעונין לרכוש הארד דיסק מסוג ‎,"WD5000AAKS"‎ במטרה להמיר אותו להארד דיסק חיצוני. האם תוכלו להגיד לי מה הסיכונים בכך? בהנחה שאני מכניס אותו לקופסה, הארד דיסק לא יכול בטעות לקבל חום ולחלות? (לסים את חיו - מכיון שאין אורור, בדרך כלל). מה קורה במקרה שיש הפסקת חשמל. הארד דיסק לא יוכל להשרף? יש מיצב מתח? לאחר כל השאלות הללו. תוכלו בבקשה להמליץ לי על קופסה אכותית שתספק לי חיבור USB2(אם יש גם אפשרות ל eSATA, למה לא) ומיצב מתח(אם קים דבר כזה) ? וכמובן שתתאים להארד דיסק שצינתי לעיל. (הייתי שמח שתגידו לי מה הגודל באינצ'ים שאני אמור לחפש). כמו כן, לאחר עיון קצר ברשת, שמתי לב שיש המלצה על קופסה שעשויה מאלומיניום. מה ההיתרון בכך? דרך אגב, יש אפשרות להצפין את כל החומר ששו…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  2. Started by itail,

שלום! אני מרכיב בימים אלו מחשב חדש מ-KSP ואני מתלבט איזה דיסק קשיח לקחת. יש להם שתי אפשריות שנראות לי טובות למדי בסביבות ה-450 ש"ח. 1. WESTERN DIGITAL 80GB 7200RPM ATA100 2. MAXTOR 80GB 7200RPM ATA133 לכאורה ברור שעדיף את המקסטור... השאלה היא אם יש הבדל באמינות ואם ההבדל במהירות גישה מורגש בגלל ההבדל ב-ATA. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by A.Iniesta,

הכי חשוב שיהיה עמיד בהרבה צריבות. אפשרי לצרוב עם דיסקים רגילים בלי שיהיה נזק?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by tenana,

מממ.. משום מה, כבר 5 צריבות שניסיתי לצרוב עם הצורב, נכשלו. ניסיתי לצרוב איתו רק קובץ אחד מאתמול, (עליו התבזבזו 5 צריבות), האם הקובץ יכול להוות בעיה? קובץ ISO , ובגלל שזה לא נשמע הגיוני אז האם קרה למישהו שהנק שלו פשוט הפסיק לצרוב פתאום? עריכה: כן בהחלט לא מדובר בקובץ הספציפי או משו כזה.. הצורב מת נראה לי..

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  5. Started by or81322,

שלום לכולם. אני מתכנן לבנות nas ביתי שירוץ רוב היום (אולי חוץ מבלילות) בתקציב בינוני יש לי כרגע קצת יותר מ 1TB של חומר, ואני מתכנן לבנות nas שיחזיק 4 כוננים קשיחים. כרגע חשבתי לקנות רק 2 כוננים חדשים בגודל 2TB כל אחד (מבעית חוסר תקציב כרגע) ובעתיד לשדרג ולהוסיף עוד כונן או שניים. חשבתי על הכוננים, Seagate Barracuda 7200.14 2TB , WD 2TB Sata3 Red בנוסף יש לי כרגע כונן WD 1TB Green, שמכיל את כל החומר. לאור מה שפירטתי אני מעוניין לקבל המלצות מה כדאי לקנות (תקציב מוגבל). ועוד כמה שאלות: 1. במידה ואני קונה שני כוננים ושם אותם שמערך RAID1 בתהחלה, האם כשארצה להוסיף עוד כוננים אוכל להחליף למערך RAID 5 מבלי למחוק את התוכן שיש בתוכם? 2. בהתאם לתשובה של השאלה הקודמת, אם כן איזה שיטה…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  6. לאחר שהשיקה כונן M.2 מתקדם ויקר, מסמך חדש מגלה שהמטרה הבאה של ענקית החומרה היא לספק לנו סדרה חדשה של כונני SSD פשוטים להמונים לכתבה: http://hwzone.co.il/סמסונג-מכינה-כונני-ssd-תקציביים-חדשים/

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי בלאפטופ תוכנת גיבוי, ורציתי לישאול האם שיחזור של הגיבוי הראשוני (ממש לאחר ההתקנה של הוינדוס עם כל הדריברים והכל), ינקה את הארד דיסק לחלוטין ויחזיר את המחשב למצב של 'כמו חדש' ? כלומר, במקום לפרמט את המחשב ולהתקין הכל, האם אפשר פשוט לשחזר את הגיבוי הזה, וזה ישתווה לכאילו המחשב פורמט? מקווה שהבנתם, תודה לכולם..

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by halo,

קראתי את הדביק שלמעלה על צורבי DVD ועכשיו אני מתלבט בין 2 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418204 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424733 ה PIONEER עולה בערך 50 שקל יותר מה LG אז השאלה מה ההבדל ביניהם והאם זה משמעותי וכדאי ללכת על ה PIONEER? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  9. שלום לא מזמן נהרס לי ה HD יש לי אותו שנתיים, ופתאום הוא התחיל להוציא קולות של קליקים והמחשב אל מזהה את הווינוס טוב אז עכשיו אני צריך כונן חדש, אבל אני מפחד שלא ידפק לי הכונן עוד פעם ,כי סך הכל הכונן לא היה אמור להדפק (עבר רק פרמוט אחד, ועשיתי לו בדיקות דיסק פעם בחודש). זה למה אני צריך אותכם.. מישהו יודע כמה זמן כונן מחזיק ? כי זה יעזור בבחירת גודל הכונן ... אני לא אקנה כונן גדול לשנתיים :-\ ובעקרון הלוח שלי זה SATA2 זה הדבר היחיד שאני צריך לבדוק כשאני קונה כונן כדי שיתאים למחשב שלי? ולכונן הקודם שלי היה צמוד מאורר, אבל הוא נדפק אז העפתי אותו. עכשיו צריך בכלל מאורר על כונן? וגם שקונים מאורר מישהוא יודע איך מחברים אותו לספק?:ם ושאלה אחרונה איזה כונן הכי טוב היום בש…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  10. אני אמור לקבל את הצורב יום שני לאחר שהזמנתי מאייבורי רציתי לדעת מה אמור להיות באריזה המקורית של הצורב

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by ydyehuda,

מה חשיבות BIT_SETTING בצורב DVD ? זה נועד לצרוב סרטים ביתיים זה בעצם ההבדל בין NEC3500A ל- LG4160 בתודה וחג שמח, יהודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  12. הצורב שלי הפסיק לקרוא דיסקים לאחרונה, פתחתי את המארז, חיברתי מחדש את הכבלים, עדיין לא קורא, ניסיתי לקרוא איתו דיסק מוזיקה שאני שומע הרבה, ושהוא קרא הרבה פעמים בעבר, לא הצליח לקרוא אותו, כלומר, הוא התנהג כאילו אין דיסק בכונן, אפילו שהיה, למישהו יש מושג מה עשויה להיות הבעיה? עריכה : אה, ניסיתי גם להכנס ל"My computer", ללכת ל-D (זה הכונן) ולהגיד לו EJECT, המגירה לא נשלפה, לעומת זאת כשאני לוחץ על הכפתור שלו, המגירה כן נשלפת, לא יודע אם זה שימושי, אבל אם כן, אז סבבה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  13. שלום לכולם. אני מתכנן קניית מחשב חדש ואחד הדברים שאני מעוניין בהם הוא הפרדה בין כל קבצי ותוכנות מערכת ההפעלה לבין כל שאר הדברים במחשב שיהיה. לצור כך חשבתי לקנות שני כוננים קשיחים, כאשר הכונן שיכיל את מערכת ההפעלה לא צריך להיות גדול מידי. 80GB זה מעל ומעבר. ---- אבל ---- אין כוננים בנפח כזה בעלי 16MB CACHE. וכאן באה שאלתי אליכם: עד כמה כמות הCACHE תגביל אותי בעבודה בתצורה של דיסק אחד בעל 8MB CACHE למערכת ההפעלה ודיסק אחר בעל 16MB CACHE לכל שאר הדברים? כעקרון חשבתי על 2 אופציות: 1. לקנות שני דיסקים כמו שציינתי קודם ואז השאלה היא מה אני מפסיד בביצועים? 2. לקנות דיסק אחד גדול בעל 16MB CACHE ולחלק אותו לטובת מערכת ההפעלה. פיזית עדיין יהיה לי כונן אחד. מבחינת אמינו…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  14. Started by shlompis,

היי, החלפתי HD במחשב, אני לא יודע לקרוא את התוצאה של הבדיקות שעשיתי בתוכנות המומלצות בפורום. אודה לעזרתכם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by sahargt,

היי אני חושב לקנות צורב חדש בגלל שהצורב שיש לי החשב צורב לי רק במהירות של 4 דגם של סוני נראה לי 510A אני ממש מרוצה מהצורב עובד אצלי כבר שנתים לל הפסקה לא מזמן קנתי לאח שלי צורב של NEC נראה לי דגם 3550 גם זה צורב טוב חוץ מזה שהתןכנה NTI לא היתה נותן לי לצרוב איתו משום מה אז על מה את ממלצים לי לקנות אני מזמין את המוצר מהאתר הבא http://www.newegg.com

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  16. Started by A.Iniesta,

לא יודע כמה להקציב - אבל כמה שפחות יותר טוב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by md22,

יש לי כרטיס זיכרון SD של SANDISK בנפח 2 גיגה. צילמתי תמונות במצלמה שלי אחי ניסה להעביר את התמונות למחשב שלו עם מצלמה אחרת והופיעה הודעה שהכרטיס לא מפורמט אז הוא לחץ על ביטול. כשניסתי להעתיק את התמונות עם המצלמה שלי התמונות לא קיימות בכרטיס הזכרון. כנראה שהפעולה שאחי ביצע מחקו את הכרטיס. האם יש דרך לשחזר את התמונות מהכרטיס? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by asinnn,

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=574279 LG SATA GSA-H30N LG מה אתם אומרים לקנות ?????? אני פשוט חייב לקנות צורב היום תודההה אני צריך צורב אמין שחזיק להרבה זמן תודהה

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  19. ב-Newegg קיימים שני צורבים טובים של סמסונג http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Category=10&N=2010100005+50001077+1036506653+1298019801&Submit=ENE&Manufactory=1077&SubCategory=5 ה-182 הוא בחיבור IDE והוא גם נמכר בארץ ה-183 הוא בעל חיבור SATA ולא ראיתי אותו עדיין בארץ בקיצור - יורגש ההבדל בביצועים או לא?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by db9,

לפני כשבוע בערך כאשר ניסיתי לצרוב דיסק DVD לאחר העתקת דיסק המקור והחלפה בדיסק לצריבה נפתח לי חלון שטען כי הדיסק לא נועד לצריבה. ניסיתי לעבור מספר תוכנות ולהחליף דיסק לצריבה אך לא השתנה דבר החל מ CLONE DVD, ALCOHOL 120, DVD SHRINK, NERO וכו'! לפני כיומיים המחשב פורמט ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה כל מידע שאני מעוניין לצרוב על דיסק DVD לא מתאפשר החל מדיסק DATA רגיל של גיבוי נתונים, סרט DVD, דיסק מוסיקה וכו' כאשר אני מכניס דיסק CD-R רגיל 700MB אין שום בעיה ואני מצליח לצרוב כל דבר הצורב של NEC דגם - nec dvd rw nd 3520a תודה לעוזרים וסופ"ש נעים

21. Started by amitbatito,

יש לי בעיה חיברתי שתי דיסקים קשיחים כל אחד מהם 40 גיגה אותו סוג אותו חברה עכשיו הכל עובד אבל שאני מדליק את המחשב כתוב לי disk fail משהו כזה ואומר לי ללחוץ על f1 מה עושים???

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  22. אמ אוקיי.. יש לי מחשב ישן שיש עליו שני צורבים טובים, של ASUS וLG ודיסק קשיח בגודל 40/80GB אני אפילו לא זוכר, עם מלא דברים נוסטלגים עכשיו הצלחתי איכשהו להוציא את הצורב LG, אבל הוא היה מחובר לחוטים כאלה שמחוברים לאחרים ואחרים וכך הלאה בקיצור הצלחתי להוציא רק אותו בלי שום חיבור.. יש אפשרות לחבר את זה ככה למחשב או משו ? לא מבין בזה כלום עכשיו בקשר לדיסק קשיח.. איפה אני מוצא אותו בכלל? ומה ההבדל בין IDE לSATA לSATA II

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. את הדיסקט צרבתי באותו כונן, הצריבה טובה כי לצפות בDVD הבייתי אפשרי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  24. http://mahayom.tapuz.co.il/show/7747.html?sdref=1&ref=11 אני בעיקרון מחפש דיסק קשיח בנפח של בין חצי טרה לטרה, אין לי דחיפות לקנות לכן אני ככה ממתין למבצעים..

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  25. ב ksp הם עולים פרוטות. http://ksp.co.il/rmain.php?uin=3005 גם אלו היקרים יותר שמה http://ksp.co.il/rmain.php?uin=865 Fortis DVD-R 4.7Gb x8 עולים מעט יחסית מישהו השתמש בהם?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.