עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by md22,

יש לי כרטיס זיכרון SD של SANDISK בנפח 2 גיגה. צילמתי תמונות במצלמה שלי אחי ניסה להעביר את התמונות למחשב שלו עם מצלמה אחרת והופיעה הודעה שהכרטיס לא מפורמט אז הוא לחץ על ביטול. כשניסתי להעתיק את התמונות עם המצלמה שלי התמונות לא קיימות בכרטיס הזכרון. כנראה שהפעולה שאחי ביצע מחקו את הכרטיס. האם יש דרך לשחזר את התמונות מהכרטיס? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by AMD 64,

קניתי היום האר דיסק של 640 ג'יגה,חיברתי הכל טוב ויפה.עובד. זה הגיוני שכשאני עושה מאפיינים על ה-HD אני רואה שרשום "רק" 596 ג'יגה? תמונה(אם זה עוזר): http://img233.imageshack.us/my.php?image=23512624nw9.jpg תודה.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  3. Started by amitbatito,

יש לי בעיה חיברתי שתי דיסקים קשיחים כל אחד מהם 40 גיגה אותו סוג אותו חברה עכשיו הכל עובד אבל שאני מדליק את המחשב כתוב לי disk fail משהו כזה ואומר לי ללחוץ על f1 מה עושים???

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  4. יש לי כמה שאלות 1)יש לי דיסק קשיח 320GB ויש רק כונן C אני רוצה לעשות מחיצה שיהיה לי גם D ללא פורמט 2)אני רוצה לעבור לוינדוס ויסטה ויש לי תיקייה של משחקים ומשקלה 50 GB איך אני עושה גיבוי לתיקייה ?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by solo53,

יש לי קשיח שנמצא בתוך מארז ומחובר ב USB הקלטתי מספר קבצי וידאו התוכנה נתנה להם שם שלה לדוגמה AV03202006_234347.mpg שזה התאריך והשעה ניתקתי אותו מהמחשב אחרי כיבוי המחשב חיברתי את כבל ה USB למכשיר DVD שיש לו כניסה USB מדליק את הDVD מקבל הודעה שאין דיסק ואז סורק בUSB מעלה לי חלון עם הרשימה של הקבצים בארך עד 8 תווים לדוגמה AV~03202 שזה הקובץ מלמעלה תמיד היה כך בדרך כלל דאגתי שלא יעבור את 8 התווים לאחר מכן כיבתי הכל ( DVD וההרד דיסק) חיברתי אותו למחשב המחשב סרק הבעיה שכל הקבצים שהשם שלהם היה AVXXXXXXXX_XXXXX הפכו ל AV~XXXXX ולא יכול לראותם או למחוק אותם הדיסק גודלו 120 גיג ב FAT 32 כי הDVD מסוגל לקרוא רק מפורמט כזה הDVD אינו DVD שמקליט אבל מישום מה שינה את שמות הקבצים יש למ…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by miim17,

יש לי מארז די מצוקמק, וכלוב שבו אני מכניס את הדיסקים הקשיחים די קטן. ממש אחד על השני עם עולי 3-4 מ"מ בין הרדיס להרדיסק. יש לי 3 הרדיסקים קשיחים 7200. ובחודש האחרון נפל לי הרדיסק (פעמיים, אותו הארדיסק (עשיתי פירמוט ואז הוא המשיך לעבוד, ונפל שוב) בנגיעה על הברזל של כל ההרדיסקים הם מאד חמים. ונגיעה של דקה ברציפות הופכת להיות כבר עניין די כואב... אז בקיצור: צריך קירור להרדיסקים? או לא? יש איזה מוצר מומלץ?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  7. רצ"ב צילום מסך. הנתונים לא כ"כ מסתדרים לי. סיגייט ברקודה 500GB האם לדעתכם הנתונים סבירים? תודה. http://img90.imageshack.us/my.php?image=68178765cg7.jpg

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  8. Started by CXC,

שלום, למה אני לא מצליח לצרוב בכל תוכנת צריבה אפשרית במהירות של פחות מ-8X? אני רוצה לצרוב משחקים ל-PSX ולכן נדרשת מהירות צריבה של לפחות 4X... ואין לי אפשרות כזאת ב-NERO, POWERISO, ULTRAISO ועוד תוכנות צריבה נוספות...

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by hichcock,

ככה אני מחפש דיסק קשיח בנפח 320 ג'יגה בית כמה שיותר מהיר כמובן.. עד 700 שקל (רצוי כמה שפחות) לוח האם שיש לי - asus p4p800 deluxe יש הצעות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  10. איך אני עושה את זה? http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310070061_427696257,00.html

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  11. אחרי שהצורב שלי התקלקל (MSI 52*24) קניתי לפני מספר ימים צורב DVD LG H10A. יש לי דיסקים של Verbatim הצבעוניים. ממה שזכור לי בעבר הם זוהו לי כתוצרת TY, אבל היום משום מה שום דבר לא מפורט, לא בInfoTool של Nero ולא בDVD Info Pro. מישהו יודע למה זה? זה בגלל הצורב, או בגלל שVerbatim החליטו להכניס מידע על הדיסקים רק במדיות הראשונות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by boludo,

האם שווה מבחינת ביצועים להתקין מערכת הפעלה XP על HD WD 74GB 10000RPM SATA משפחת ה RAPTOR בנוסף לזה אני מחבר 2 WD 120GB 7200RPM SATA 2 -HD בראיד 0 שאלה נוספת - האם אפשר לחבר SATA2 למרות שהללוח שלי תומך רק ב SATA1? תודה

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  13. אוקי אני תכלס מכיר תדרך להבדיל בין אם יש או אין 8 מגה באפר בדיסק קשיח ואני רוצה להיות בטוח שאני זוכר נכון ולא מתבללבל..אז ככה רק תאשרו אם אני צודק או תתקנו אם אני מתבלבל אוקי ..ככה: הארדיסק נגד של ווסטרן , אם רשום עליו JB מיכך אני מסיק שהוא בעל 8 מגה באפר ..[האם אני צודק ?] והארדיסק שוב לצורך העניין של ווסטרן אם אני רואה שרשום עליו BB אני יכול להסיק מכך שהוא הגרסה הרגילה בעל ה2 מגה באפר [האם גם פה אני צודק?] תודה לכל העוזרים..

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by A.Iniesta,

הכי חשוב שיהיה עמיד בהרבה צריבות. אפשרי לצרוב עם דיסקים רגילים בלי שיהיה נזק?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  15. אוקיי, אני מאמין שהרוב פה כבר מכירים את הבעיה שלי ( ולמי שעדיין לא http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=146696.0 ) עדכון קושחה זה האופצייה האחרונה שנשארה לי.... הורדתי את העדכון ויש לי שני קבצים Je3.exe Je3lg409.hex השאלות: 1) איך אני עושה זאת? 2) יש דרך לגבות את ה FirmWare שלי כדי שאם יהיו בעיות אוכל לעשות DownGrade ולחזור לפירמוור הישן? *עריכה* לא משנה, הסתדרתי! מנהלים למחוק..

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  16. אין לי מושג איך לבחור...לפי איזה פרמטרים מה חשוב ... מחיר לא חשוב....(זה לא לפרוייקט) מערך RIAD 5 תודה ........

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by Idan-h,

איך הם? מישהו שמע עליהם? נכון לתקופה הזאת? קניתי לפני כמה זמן דיסקים שלהם עוגה של 10 ב14 שקל. כלומר 30 דיסקים יעלו לי 42 שקל. ואם יש אריזה של 30 אז בטח פחות. לעומת המותגים שעוגה של 25 דיסקים עולה בסביבות ה48-50 שקל. לבנתיים צרבתי 7 דיסקים בהצלחה. בקרוב אני קונה דיסקים חדשים, השאלה אם כדאי להשקיע בדיסקים כמו Memorex, Verbtaim וכו'. תודה.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  18. משהו מוזר, קרה לי רק עכשו שעשיתי RESET (וגם כיבתי והפעלתי מחדש לצורך העניין) יש לי ICH9R של INTEL כבקר RAID (מגיע עם לוחות X48) ויש לי שני כוננים שעובדים בRAID עכשו כשהמחשב עולה, בדיוק אחרי השלב של הBIOS, יש את הקטע של תלחץ CTRL+I להכנס לBIOS של הRAID. והוא מציג על המסך את המצב שלהם ואיך פועלים אצלי לדוגמא מציג שיש כונן RAID 0 אחד (כלומר לוגי של כ600 ג'גה) ושניים שכל אחד כ300. העניין הוא שכונן מספר 0 מוצג כOK והכונן מספר 2 (זה מספרים לוגים), מופיע כERROR אבל כפי שאתם שמים לב, הVISTA עולה לי בסדר, הכוננים עובדים בסדר, ואין שום בעיה מבחינתי. אבל כמובן שאני רוצה שיהיה OK (שלא לדבר על כך שזה גם גוזל זמן כל פעם, כי הוא כאילו תוקע אותי ככה בהתחלה כמה שניות) מישהו יוד…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי בלאפטופ תוכנת גיבוי, ורציתי לישאול האם שיחזור של הגיבוי הראשוני (ממש לאחר ההתקנה של הוינדוס עם כל הדריברים והכל), ינקה את הארד דיסק לחלוטין ויחזיר את המחשב למצב של 'כמו חדש' ? כלומר, במקום לפרמט את המחשב ולהתקין הכל, האם אפשר פשוט לשחזר את הגיבוי הזה, וזה ישתווה לכאילו המחשב פורמט? מקווה שהבנתם, תודה לכולם..

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  20. אודה לכם אם תפנו אותי לחנות במרכז, תודה !

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by demultiplexer,

אני מחפש צורב DVD USB2 כמה שיותר קטן ודק שיוכל להיכנס לתיק ושלא יהיה לו משקל גבוה מידי. חשמל דרך USB ואופציונלי עם שנאי. תודה,

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by halo,

קראתי את הדביק שלמעלה על צורבי DVD ועכשיו אני מתלבט בין 2 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418204 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424733 ה PIONEER עולה בערך 50 שקל יותר מה LG אז השאלה מה ההבדל ביניהם והאם זה משמעותי וכדאי ללכת על ה PIONEER? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  23. פתחו כבר הרבה תראדים על HD שקט אבל הדרישה פה היא ל80GB (רק בשביל המערכת הפעלה והתוכנות) הדרישה שלי היא שהוא יהיה כמה שיותר שקט.

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  24. אני אמור לקבל את הצורב יום שני לאחר שהזמנתי מאייבורי רציתי לדעת מה אמור להיות באריזה המקורית של הצורב

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם,אני מחפש לקנות צורב DVD התקציב הוא עד 320 ש''ח בקשה יחידה היא אני לא רוצה את החברות האלו: NEC ו Toshiba ביינתיים יש לי התלבטות בין: LG GSA-4167B לבין Asus DRW1608P2

• 2 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים