עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by s_roie,

מה עדיף לי לקנות, כונן SATA גדול (200GB לפחות) במהירות 7200 או שני כונני 73GB SATA במהירות 10000? האם יש יתרון ליצירת RAID?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  2. Started by Noder,

קניתי את הצורב היום חדש...התקנתי במחשב עם SATA זיהה אותו והכל טוב, אבל מה ? במקום סמסונג הוא מזהה אותו בתור TssTcorp למה זה ככה ? האם זה אומר שאינו מקורי ? עכשיו בנוגע לדרייברים .. מצאתי באתר הרשמי 5של סמסונג דרייברים (firmware), האם צריך להתקין את כולם או רק את האחרון ? תודה מראש, noder

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by מר מקלדת,

כלומר אלה שאחראים על המוצר במסגרת האחריות?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by hichcock,

ככה אני מחפש דיסק קשיח בנפח 320 ג'יגה בית כמה שיותר מהיר כמובן.. עד 700 שקל (רצוי כמה שפחות) לוח האם שיש לי - asus p4p800 deluxe יש הצעות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by itail,

שלום! אני מרכיב בימים אלו מחשב חדש מ-KSP ואני מתלבט איזה דיסק קשיח לקחת. יש להם שתי אפשריות שנראות לי טובות למדי בסביבות ה-450 ש"ח. 1. WESTERN DIGITAL 80GB 7200RPM ATA100 2. MAXTOR 80GB 7200RPM ATA133 לכאורה ברור שעדיף את המקסטור... השאלה היא אם יש הבדל באמינות ואם ההבדל במהירות גישה מורגש בגלל ההבדל ב-ATA. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by kobi_af,

שבת שלום אני שואל אם כדאי לקנות בימים הקרובים צורב dvd ?אני שואל זאת כיוון שאוטוטו אמורה להגיע ה blue ray ו hd dvd ...

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by A.Iniesta,

הכי חשוב שיהיה עמיד בהרבה צריבות. אפשרי לצרוב עם דיסקים רגילים בלי שיהיה נזק?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  8. יש לי מחשב בבית עם שני דיסקים קשיחים, אחד 20 גי'גה בייט והשני 30 שהוא חדש יותר, עד עכשיו ה20 היה הראשי ועליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה אבל החלטתי לפרמט אז כבר החלפתי גם את המיקום של הארד דיסקים וג'ימפרתי אותם ככה ש ה20 יהיה משני וה30 יהיה ראשי ועליו מערכת ההפעלה. אחרי הפרמוט הכל עבד תקין חוץ מהארד דיסק השני (שניהם מחוברים על הכבל הראשי) שנמצא במצב של PIO, אז כמובן שמחקתי את הדרייבר של הIDE וכשהפעלתי מחדש הוא זיהה הכל והתקין והארד דיסק היה במצב של ULTRA DMA 5 כמו שצריך, ואז למחרת הפעלתי שוב והוא היה על PIO. האם יכול להיות שזה בגלל שלא קינפגתי אותו טוב? כי בהתחלה הוא לא זיהה אותו בביוס, אז ניסיתי כל מיני אפשרויות כי אין על הארד דיסק מדבקה שמראה איך זה צריך להיות, אך בסוף ה…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  9. אין לי מושג איך לבחור...לפי איזה פרמטרים מה חשוב ... מחיר לא חשוב....(זה לא לפרוייקט) מערך RIAD 5 תודה ........

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  10. אני רוצה לקנות כונן DVD כי כבר כל משחק וכד' שמשווק בארץ הוא בפורמט DVD. רציתי לדעת אם כדאי להשקיע בצורב DVD? או שכרגע זה בזבוז כסף מיותר? כונן DVD רגיל - איזה משתלם? והייתי רוצה אותו בצבע שחור (בגלל המארז). תודה.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לקנות צורב די וי די ואני רוצה לדעת מה לקנות, אין לי מושג כל כך בצורבים של DVD, כל מה שאני יודע זה רק לגבי סוגי המדיות DVD-R DVD+R וכל השטויות האלו. אני רוצה צורב שיתמוך בכל סוגי המדיה ושיהיה טוב ובעל שם. אם אפשר גם לינק לצורב בחנויות כמו זיגזג פנדה נועה או אחרים תודה מראש ויום נעים

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  12. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=501 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=571

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  13. פתחו כבר הרבה תראדים על HD שקט אבל הדרישה פה היא ל80GB (רק בשביל המערכת הפעלה והתוכנות) הדרישה שלי היא שהוא יהיה כמה שיותר שקט.

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  14. טוב, זה כבר רשמי: http://nordic.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=050204&categoryId=050204&parentId=0502&modelCodeDisplay=GSA-4163B&model=NOTHING עריכה: ועכשיו נמכר בסינגפור: http://www.hardwarezone.com/newsletter/adhoc/sitex2004/lg_24112004/index.html

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by ydyehuda,

מה חשיבות BIT_SETTING בצורב DVD ? זה נועד לצרוב סרטים ביתיים זה בעצם ההבדל בין NEC3500A ל- LG4160 בתודה וחג שמח, יהודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  16. Started by UrielZ,

צריך הארד דיסק שקט בנפח 250 ג'יגה, 400 שקל גג. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  17. Started by wow,

מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by sahargt,

היי אני חושב לקנות צורב חדש בגלל שהצורב שיש לי החשב צורב לי רק במהירות של 4 דגם של סוני נראה לי 510A אני ממש מרוצה מהצורב עובד אצלי כבר שנתים לל הפסקה לא מזמן קנתי לאח שלי צורב של NEC נראה לי דגם 3550 גם זה צורב טוב חוץ מזה שהתןכנה NTI לא היתה נותן לי לצרוב איתו משום מה אז על מה את ממלצים לי לקנות אני מזמין את המוצר מהאתר הבא http://www.newegg.com

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  19. מה שלומכם? אתחיל מזה שאני פותח את האשכול הזה כי הדיון הראשי של המלצות על HDD כבר לא מעודכן. יש לי כרגע 3TB במחשב (2 כוננים שקניתי לאחר המלצה פה ומרוצה עד הגג) עכשיו יש לי בעיה קטנה והתייעצות ברשותכם. הבעיה היא שהמקום בכוננים מתחיל להיגמר (ספריית סרטים וסדרות זה לא עסק קל - תרתי משמע) אז אני שוקל לרכוש כונן נוסף של 2TB ומחפש המלצה, חיפשתי את הHD204UI שרשום בדיון, אבל לשווא. ואשמח להכוונה כלשהי. וההתייעצות היא לנוגע לזה שהספרייה הזאת מתחילה להיות נורא חשובה לי - עמלתי קשות עליה ואני דיי פוחד שיום אחד יקרה אסון והכל ירד לטמיון.. וגיבויי לכמעט 3TB זה סיוט עלי אדמות.. אז שקלתי אותי לבדוק אפשרויות של חיבורי RAID, קראתי קצת באינטרנט על סוגי החיבורים.. ונראה לי שחיבור RAID 1 הכי …

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by SixKiller,

ערב טוב... אני מעוניין לקנות מגירה להארדיסק.. השאלה שלי אם זה יהיה דומה מכל הבחינות לחיבור רגיל של IDE בבוט בהתחלה של ההארדיסק.. אם יהיה דומה... הארדיסק יחיד במגירה בחיבור USB יהיה בסדר?.. לא יהיו בעיות בפירמוטים.. בבוטים?. וכאלו? ואם אפשר המלצות למגירות טובות... או שעדיף בכלל ללכת על הדבר החדש הזה... חיבור בכבל בשם - "IDE TO USB" תמונה - http://pics.computerbase.de/artikel/372/18.jpg תודה רבה מראש צ'יקו....

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  21. גדול מ250 ( רצוי 16MB ) הלוח הוא 8I945PL-G במחיר סביר . תגידו כדאי לקנות 2 של 250 או 1 גדול מ400 ?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  22. שלום. רציתי את העזרה שלכם בקשר לקורא וצורב הזה.למישהו יש אותו?האם הוא שווה בכלל? תודה.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. במחשב נייד האם אפשר להתקין קשיח זהה אבל מהירות העברת נתונים 3 גיגה מהירות סיבוב זהה 5400 אפילו הדגם זהה רק קוד יצרן HITACHI שונה במיקצת. תודה

24. Started by sahargt,

חבר שלי רוצה לקנות את אחד הקשחים הבאים דיסק קשיח Western Digital WD1600YS 16MB 160GB WD Raid 160GB SATA 7200 RPM 16MB Buffer WD1600YD יש הבדל בין שתי הדגמים ? ביצועים Hitachi/IBM Deskstar T7K250 160GB 8MB איזה חברה כדי לא לקחת מי יותר טוב ??

25. Started by elena_ash,

שלום! יש נרו 6 וצורב של סמסונג דו לאייר. כשאני מתחילה לצרוב לא משנה איזו מדיה ולא משנה איזה משקל קובץ אפילו קטן ביותר הוא מקבץ לי אותו ולא חשוב אם זה דיסק רגיל או DVD . מה אני צריכה להגיר בתוכנה כדי שזה יצרוב בצורה רגילה. בעיה שניה שיש לי צורב מאפשר לצרוב עד 800 מגה . האם אני צריכה מדיה מיוחדת או דיסק DVD רגיל? כי אני לא הצלחתי לצרוב על דיסק DVD רגיל אשמח לתגובות ופתרונות. תודה ויום טוב!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.