אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
http://www.cdfreaks.com/article/268/1 מיותר לציין שהצריבה מושלמת בסה"כ בצורבים: BenQ DW1655 Lite-On SHM-165P6S NEC ND-4571A Philips DVDR1660 Pioneer DVR-111 Plextor PX-760A המדיות הם MCC 03RG20
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/reviews/LG-GSA-H22N-Super-Multi-DVD-Burner-Review
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום. הסידירום שלי הלך אז אני רוצה לקנות כונן DVD... אני זוכר פעם הכונני דיוידי היו מוגבלים ל 5 אזורים (REGIONS).. האם עכשיו הם כבר מולטיזון או שעדיין אפשר להחליף איזור רק 5 פעמים?? *אני מדבר על DVD של טושיבה. בכלליות איך הכונן? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול כונן סאטא 2 16M 250G עכשיו בחיבורים מאחורה... יש את הכבל האדום הצר שמחברים ויש לידו עוד כבל שטוח רחב יותר שמתחבר שהבנתי שזה החשמל של סאטא ויש את הכבל חשמל הרגיל.... השאלה צריך לחבר את שלושתם יחד?! כאילו שיגיע מהספק 2 כבלים של חשמל?.....מקווה שהסברתי נכון תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, אני צריכה המלצות לכונן פנימי שיתאים ללפ טופ של דל inspirion 1440. מה ההבדל בין המהירויות השונות, והאם שווה להשקיע עוד 100 ש"ח (520 במקום 420) בשביל מהירות של 7200 ופחות זיכרון (320 במקום 500 ג"ב)? כוננים קשיחים פנימיים של ווסטרן דיגיטל הם טובים? תודה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח 300 GB ב KSP באר שבע קיבלתי תכונן ככה רגיל בתוך שקית שלו בלי קופסא \ אחריות \ כבלים . עכשיו אני בא לחבר תכונן אני רואה שחסרים לי כבלים - אחד אדום ואחד צבעוני מתאם לכבלים שבאים מהספק. הייתי אמור לקבל תכבלים האלה? מאיפה אני מביא אותם עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
טוב, אז שוב CDFREAKS אינם מחמיאים לפיוניר. אומנם הם אומרים שאיכות הצריבה טובה (בד"כ) אבל התבאסו מהתאימות של פיוניר למדיה ומאיטיות הצריבה הנובעת מכך. http://www.cdfreaks.com/article/162/9
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מחפש כונן טוב ויציב, שלא מתנתק עם אחריות וכמה שיותר מקום אכסון.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני נמצא בזה הרגע בקנדה 50 דיסקים ב 105 ש"ח של SONY X8 או שעדיף לקנות בארץ את הורבטים אם עדיין יהיה את המבצע בעוד חודש 2+1 עוד משהו יש פה מחשב של COMPAC SEMPRON 3100 512M צורב DVD 160G ב 2200 ש"ח לא ניתן לשנות דברים במחשב נ.ב אין להם פה מושג במחשבים ששאלתי אותו לגבי סוקט של המעבד הוא אומר לי שפעם ראשונה הוא שומע שאלה כזאת
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
איך הורבטים שבשאופיס דיפו? אם אני לא טועה יש להם שם רק ורבטים מטייואן, איך הם? איפה מוצאים ורבטים מיפן? או משהו אחר איכותי? תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
הרבה פעמים אני שומע את זה ולא מבין מה זה - זה שילוב של דיסקים קשיחים או מה?? בכל מקרה אשמח לקבל הסבר קצר..
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קודם כל מצטער אם זה לא המקום לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא. ניסיתי לעדכן קושחה לצורב , הופיע לי הדבר הבא: http://img125.imageshack.us/img125/2308/wtfrv3.png לאחר מכן זה לא צורב/קורא לי שום דיסק . ניסיתי להוריד אחד חדש , זה מתקין לגירסה 9L08 , עושה הכל כולל ריסט אך עדיין לא מזהה לי דיסקים ריקים , הצורב עצמו מזוהה במערכת כשמו המלא. עידכנתי בפעם השנייה במשהו שנקרא Flash Program For Lite-On 20a1s. העידכון קושחה הורד בפעם הראשונה איפה שהיה את השגיאה מהאתר הרישמי שלהם . מה לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
הטמפ' של ההארדיסק שלי קצת מדאיגה אותי, היא נעה בין 55-60 מעלות (במנוחה כמובן). החלפתי לאחרונה מארז וספק (לאלו שרשומים במפרט), והטמפ' ירדה רק במס' מעלות. יש לציין שההארדיסק יושב מאחורי מאוורר 120 מ"מ. שמעתי שיש דיסקים עם חיישן טמפ' פגום, יכול להיות שנפלתי על אחד כזה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם ;] אני הולך לעשות TRADE . אני מביא הרדיסק 20 גיגה 7200 RPM ומוסיף 450 שקל ומקבל הרדיסק HITACHI 160GB 8MB BUFFER . עכשיו הבעיה היא שהסתכלתי באינטרנט וכל הדגמים של HITACHI בעלי ה 8 MB באים עם חיבור SATA, אבל במקום שעושים לי את הTRADE אמרו שההרדיסק בעל חיבור IDE רגיל. למישהו יש מושג מה זה הדגם הזה בשביל שאני אוכל לקרוא ביקורות עליו באינטרנט? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אז ככה... את המחשב שלי קניתי לפני שנה בערך, עם שני כוננים קשיחים של WD, 250 ג"ב כל אחד, מדגם WD2500KS-00MJB0 (עם הנתונים הסטנדרטיים: 16 MB Buffer, 7200 RPM, SATA2 וכו') כל כונן מקבל אות פיזית אחרת, אחד C והשני D. את Windows Vista התקנתי על C וכך אני עושה גם לגבי תוכנות שונות וכו'. ב-D אני מאחסן חומרים סטטיים כמו סרטים, שירים, תמונות וכו'. ועכשיו לתוכן השאלה: יש לי כונן 80 ג"ב לא ישן כל כך, גם הוא של WD, שיושב לי על המדף. דגם WD800JB-00JJC0. הוא לא SATA2 אלא IDE, אבל גם הוא 16MB Buffer, 7200 RPM ושאר נתונים כמעט זהים. הרבה זמן חשבתי להתקין אותו במחשב הנוכחי שלי, להתקין עליו את Windows Vista (כי 80 ג"ב זה די והותר למחיצה של מערכת הפעלה) ולהשתמש בשני הכוננים לאותם צר…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
האם, ואיך ניתן להוסיף קבצים לצריבה על דיסק שיש בו קבצים בגודל משוער של 200 מ"ב.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=12002
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קניתי 2 דיסקים קשיחים sata ולהפתעתי התברר לי ש ה- boot מיתבצע אך ורק מהחיבור sata הימני בלוח האם ואין אפשרות בביוס של ה- sata לעשות boot מהחיבור השני הפיתרון היחידי היה פשוט לשנות את חיבורי הכבלים בין הדיסקים הקשיחים אבל זה כמובן לא פרקטי כול פעם לפתוח את המארז בניגוד לדיסקים ide שם אתה פשוט משנה את סדר ה-boot בביוס האם יש פיתרון לבעייה? הערה: המפרט שלי מופיע בחתימה תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק 120 גיגה וחיברתי אותו למחשב ושמתי אותו בלי לחלק על NTFS והמחשב פועל לי ממש ממש גרוע איך אני מסדר את זה ואיך כראי לי לחלק את ההארדיסק? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות צורב די וי די ואני רוצה לדעת מה לקנות, אין לי מושג כל כך בצורבים של DVD, כל מה שאני יודע זה רק לגבי סוגי המדיות DVD-R DVD+R וכל השטויות האלו. אני רוצה צורב שיתמוך בכל סוגי המדיה ושיהיה טוב ובעל שם. אם אפשר גם לינק לצורב בחנויות כמו זיגזג פנדה נועה או אחרים תודה מראש ויום נעים
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
קודם כל, האם בחרתי נכון? ממה שאני יודע Seagate מאוד שקטים וזה חשוב לי לכן בחרתי בו. פה, בPCPLUS, כתוב שיש לו NCQ, האם זה נכון? כי ממה שאני זוכר NCQ זה רק בכוננים גדולים, לא? http://www.pcplus.co.il/labs/product.php?pid=59 עכשיו לשאלות לגבי ההתקנה: 1) האם אני מגדיר את המחיצות באופן רגיל עם ה-?FDISK 2) איזה דרייברים אני צריך להתקין במהלך התקנת הוינדוס, אני יודע שצריך ללחוץ F6 ולהתקין דרייברים, אבל לא קיבלתי עם הHD, האם זה נמצא בדרייברים של הלוח אם או אפשר להוריד את זה מהאתר של Seagate? כל עזרה תתקבל בברכה, תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש והארד דיסק חדש עכשיו, יש לי גם את ההארדיסק הקודם שהוא לדעתי פחות מהיר ומן הסתם פחות חדיש. האם זה שאני אחבר גם את הישן ייפגע בביצעים של החדש בצורה כלשהי?
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש יש לי דיסק קשיח של WD SATA2 עכשיו שאני מתקין תווינדוס יש דברים שאני צריך לעשות בהתקנה... ובאיזה סוג של פורמט לבחור NTFS או FAT32 ודרך אגב מומלץ לחלק את הדיסק קשיח ל2 מחיצות? ואיך אני עושה תזה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
היי, בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302665.0 יש לי שאלה שלא קשורה אליו.. אחרי שאני מוחק את ה-U3 ומפרמט את הזיכרון, עם ההתקנה החדשה יגיעו לי כל התוכנות שקיבלתי עם הקניה? (Skype, Avast....) תודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
משום מה לא מצאתי שום מקום שמוכר כזה דבר, בהתחלה חיפשתי כרטיס PCI הרחבה לסאטה ולא מצאתי אז חשבתי לקנות כונן חיצוני כאילו רק את המארז וגם את זה לא מצאתי ,עזרה תתקבל בברכה תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-