אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
קניתי היום כונן קשיח חיצוני Seagate FreeAgent 500GB. בשניה שחיברתי את ספק הכוח לחשמל (עוד לפני שהוא חובר לכונן) שמעתי זמזום גבוה מעצבן כזה (כמו "הצלצול שהמורה לא שומעת"...). זה קרה לעוד מישהו? זה סביר? או שאני צריך כבר להחזיר אותו לחנות...?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
פרוייקט שאני עובד עליו קרוב ל4 חודשים , שרץ כאפליקציה לפייסבוק. האפליקציה מאפשרת אחסון עד ל ג'יגה וחצי דרך חשבון הפייסבוק והרצת מספר רב של פורמטים ישירות מהדפדפן, ותאפשר בעתיד שיתוף קבצים עם חברים בפייסבוק . הכל יושב בשרת אחסון קבצים מקצועי ומהיר , ללא דאגה לאיבוד פתאומי של קבצים שיושבים בשרת. למה אני מפיץ את זה פה ? עדיין לא שחררתי את האפליקציה לציבור , צריך משתמשים שלא מפריע להם תכנות נסיוניות איפה? http://apps.facebook.com/diskonline למה? מי שיגיב פה יכול לקבל ג'יגה אחסון נוסף חינם , שיישאר קבוע. שיהיה ברור , הפרוייקט הזה כרגע לא מניב אגורה והכל בפיתוח , כל ההצעות והפיצ'רים שתציעו יכולים להיכנס לאפליקציה הסופית. ולידיעתכם , אין צורך בהרשמה , הכל נעשה דרך הפיי…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310070061_427696257,00.html
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קניתי בשעה טובה HDD נורמלי (300 GB, 16 MB ) עכשיו כבר בהתקנת הWIN, המחשב זיהה את הנפח כ130 GB, המשכתי בכל זאת אבל עדיין הבעיה לא נפתרה היכן נעלם שאר הנפח?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי MP3 עם קיבולת איחסון של 60 G שהפכתי אותו לכונן נייד הקשתי את הפקודה convert f: /fs:ntfs ואחרי זה הוא שואל אותי :enter current volume label for drive f מה אני אמור להקיש .. או איפה אני מוצא את הVOLUME LABEL ?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בביוס יש לי 3 קשיחים וקומפקט שמחוברים כולם בסאטה 2 (עכשיו היה לי רייד 0 בחלונות 8) ולספק בשני כבלים עם שלוש יציאות ישנות יותר הבעיה היא: שקשיח היטצ'י לא מתחבר (הוא הכי ישן בקשיחים) בחלונות 8: כשבמחשב דלוק שיחקתי על הכבלים הסאטה והחשמל חוץ מהכונן שבוא מערכת ההפעלה ופעמים יש רק קשיח דבל יו די ולפעמים לא. אין ההיטצ'י בכלל לא מופיעה בניהול הוא מופיעה לפעמים בלוח הבקרה של הרייד 0 כלא מחובר טוב או כמחובר כשהדבל יו די לא מזוהה בניהול (דרך עגב יש לי עם גם אינטל שבוא מערכת ההפעלה חלונות 8 וכתוב לי שיותר אחוז תפוס בניטצ'י 0.83% בחצי טרה ודבל יו די 0.34% בטרה בדבל יו די יש לי את השולחן עבודה וכל המשתמש עם כל האלבומים של מוסיקה בוו.מ.א. ותמונות מטיול בחו''ל בטיף, ועוד)
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
זה לצורף פרוייקט אני יוצר מערך RAID 5 שמורכב מ-5 הארד דיסקים של 250 גיגה ואני צריך לתת נימוק למה בחרתי בבקר אז מי משבין בזה ויכול להמליץ לי באותו הזדמנות להסביר לי למה דווקא אותו זה יעזור לי מאוד תודה........
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
my passport essential portable hard drive 320 GB הדיסק הקשיח הוא : הוא לא מעתיק קובץ לכונן תמונה : נערך, אל תציג תמונות בעלות תוכן שאינו חוקי.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בלאפטופ תוכנת גיבוי, ורציתי לישאול האם שיחזור של הגיבוי הראשוני (ממש לאחר ההתקנה של הוינדוס עם כל הדריברים והכל), ינקה את הארד דיסק לחלוטין ויחזיר את המחשב למצב של 'כמו חדש' ? כלומר, במקום לפרמט את המחשב ולהתקין הכל, האם אפשר פשוט לשחזר את הגיבוי הזה, וזה ישתווה לכאילו המחשב פורמט? מקווה שהבנתם, תודה לכולם..
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אודה לכם אם תפנו אותי לחנות במרכז, תודה !
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מהיר ככל הניתן, ועדיפות לאחד כזה שאפשר להחליף כונן מהר, כלומר ללא ברגים. אפשר מחנות בארץ או מחו"ל. תודה האם צריך להקפיד על KEY? אני לא מבין בזה לכן צירפתי צילום של הכונן כדי שהחיבור יתאים.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=501 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=571
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות HD חדש בסביבות ה 350 ש"ח. אני יודע שקיים HD של WS של 80 ג'יגה ככה. רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות אותו? או שיש יותר טובים. ( יש לי חיבור של IDE המחשבים הישנים.. פנטיום 3 )
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האם מהירות כונן אופטי המחובר כMASTER משפיעה על מהירות כונן אופטי נוסף המחובר אליו כ SLAVE ? המהירות המתקבלת בפועל היא של הכונן האיטי יותר או שאין כל קשר ותעבורת הנתונים מושפעת מצוואר הבקבוק של לוח האם ?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום איזה דגם הוא האחרון והכי טוב בחיבור סאטה LG-H80 GSA-H66N או אחר? תוכלו לפרט תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לא יודע כמה להקציב - אבל כמה שפחות יותר טוב. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
אהלן.. אז ככה, לפני שמתחילה אצלי מצוקת מקום בנייד ומטעמי נוחיות ברורים, אני מחפש לקנות כונן שיהיה בסביבות 500GB שיתמוך בהתקני חיבור שונים ככה שאני יוכל להתחבר גם למחשב הישן שלי וגם לחדש.. ושלא יתפוס גודל כמו של קופסת נעליים... אבל הנה הבעיה: אתם מכירים משו כזה אבל גם שתהיה לו אפשרות של AUX ?? חיבור של A/V לטלויזיה למשל?? אפילו בלי צג על המכשיר.. שכל הממשק יוצג רק דרך המחבר וידאו.. תודה.. כל המלצה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קניתי היום האר דיסק של 640 ג'יגה,חיברתי הכל טוב ויפה.עובד. זה הגיוני שכשאני עושה מאפיינים על ה-HD אני רואה שרשום "רק" 596 ג'יגה? תמונה(אם זה עוזר): http://img233.imageshack.us/my.php?image=23512624nw9.jpg תודה.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות של 8 מגה שמסרבות להימחק מה זה המחיצות האלה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אך אני צורב Dual Layer DVD9 ????? יש לי קובץ ששוקל 8 גיגה אך אני צורב אותו ל Dual Layer DVD9 ?????
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
קניתי הרד דיסק חדש של 250 ג'יגה ואני לא בדיוק יודע איך להרכיב אותו (בנוטף ל-160 ג'יגה שיש לי כבר)... אני לא רוצה לעשות שטויות ולגרום לנזק.. הדגם של ההרד דיסק זה: WD 250GB 16MB 7200RPM
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן מה שלומכם? שאלה.. לא מזמן רכשתי מחשב ללא כונן, והרכבתי את הצורב הישן שלי. כרגע אני רוצה לגבות דיסק של מוזיקה שברשותי.. יש לי רק את הכונן הצורב, אין לי כונן נוסף. התוכנת צריבה היא נירו - כיצד ניתן להעתיק את ה-CD? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי מארז די מצוקמק, וכלוב שבו אני מכניס את הדיסקים הקשיחים די קטן. ממש אחד על השני עם עולי 3-4 מ"מ בין הרדיס להרדיסק. יש לי 3 הרדיסקים קשיחים 7200. ובחודש האחרון נפל לי הרדיסק (פעמיים, אותו הארדיסק (עשיתי פירמוט ואז הוא המשיך לעבוד, ונפל שוב) בנגיעה על הברזל של כל ההרדיסקים הם מאד חמים. ונגיעה של דקה ברציפות הופכת להיות כבר עניין די כואב... אז בקיצור: צריך קירור להרדיסקים? או לא? יש איזה מוצר מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי דיסק 80GB מחולק ל71GB ו5GB לווינדוס עכשיו יש לי בעיה שכל השמירות של המשחקים הם המסמכים שלי ואז זה לוקח לי מה5GB :\ אי אפשר לשנות במשחקים את מיקום השמירות! איך אני מעביר את המסמכים שלי למחיצה השניה ושווינדוס יזהה את זה שם?:\
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-