עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי 2 הרדיסקים של 1TB . על אחד מהם יש וינדאוס ועל השני יש משחקים/מוזיקה/סרטים וכו' בגודל של כ 300GB . כשאני מחבר אותם ל RAID 0 מה קורה למידע שנמצא על הדיסקים?! תודה. עריכה : (שימו לב הודעת ה 3000 שלי )

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  2. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=12002

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by JezpeRR,

מה ההבדל בין Sata ל SATA 2 מבחינת ביצועים בעיקר....וכל המסביב תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by sDoron,

לחברי הפורום שלום!!! :bash: האם ניתן לצרוב על מדיית CD המיועדת לצריבה בעזרת צורב DVD? כמו כן, האם על מדיית DVD ניתן לצרוב כל סוג של קובץ (לאו דווקא וידאו)? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  5. היי, יש לי צורב Samsung SH-S203B. אתמול צרבתי על דיסק רב פעמי (CDRW) שצרבתי עליו מספר רב של פעמים והבחנתי בריח שרוף מהדיסק לאחר הצריבה וכן ריח שרוף במהלך הצריבה. ניסיתי לצרוב במחשב אחר עם צורב אחר (NEC ND-3550A) וגם הבחנתי בריח שרוף מהמדיה. יכול להיות שזה קשור למדיה? כי הרחתי מספר מדיות לפני הצריבה והיה לחלק מהן מעין ריח לוואי. יכול להיות שהריח הזה בשילוב עם התחממות הצורב יצר אשליה של ריח שרוף? מדובר בצורב חדש (הסמסונג) שנקנה ממש לאחרונה. כבר החלפתי אותו פעם אחת כי הראשון לא היה תקין (לא קרא/כתב) ולא בא לי לחזור שוב לחנות. יש אפשרות שזה תלוי בסוג המדיה או בהתאמת המדיה לצורב? כי אחרי זה ניסיתי מדיות אחרות (לדוגמה DVDRW של VERBATIM) ולא הבחנתי בריח שרוף או בריח לוואי כלש…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  6. יש לי מחשב בבית עם שני דיסקים קשיחים, אחד 20 גי'גה בייט והשני 30 שהוא חדש יותר, עד עכשיו ה20 היה הראשי ועליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה אבל החלטתי לפרמט אז כבר החלפתי גם את המיקום של הארד דיסקים וג'ימפרתי אותם ככה ש ה20 יהיה משני וה30 יהיה ראשי ועליו מערכת ההפעלה. אחרי הפרמוט הכל עבד תקין חוץ מהארד דיסק השני (שניהם מחוברים על הכבל הראשי) שנמצא במצב של PIO, אז כמובן שמחקתי את הדרייבר של הIDE וכשהפעלתי מחדש הוא זיהה הכל והתקין והארד דיסק היה במצב של ULTRA DMA 5 כמו שצריך, ואז למחרת הפעלתי שוב והוא היה על PIO. האם יכול להיות שזה בגלל שלא קינפגתי אותו טוב? כי בהתחלה הוא לא זיהה אותו בביוס, אז ניסיתי כל מיני אפשרויות כי אין על הארד דיסק מדבקה שמראה איך זה צריך להיות, אך בסוף ה…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לקנות צורב די וי די ואני רוצה לדעת מה לקנות, אין לי מושג כל כך בצורבים של DVD, כל מה שאני יודע זה רק לגבי סוגי המדיות DVD-R DVD+R וכל השטויות האלו. אני רוצה צורב שיתמוך בכל סוגי המדיה ושיהיה טוב ובעל שם. אם אפשר גם לינק לצורב בחנויות כמו זיגזג פנדה נועה או אחרים תודה מראש ויום נעים

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  8. Started by R9547655G,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12943 אני יודע שהוא קטן ואין הרבה מקום אבל אני צריך לדעת אם מישאו יודע איזה חסרונות יש לו? --- אני גם צריך לדעת עליו: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1364_1756 תודה ---EDIT--- אם מישאו יודע איזה חסרונות יש לאוזניות הללו בבקשה תגידו כי אני רוצה לקנות אותם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4146.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  9. יש לי דיסקים רב פעמיים שמיועדים לצריבה במהירות X4 (דיסקים רגילים לא DVD). הצורב החדש שלי מאפשר לי לצרוב בכל מני מהירויות אך האיטית מביניהן היא X8. אני עובד עם nero 6.6 החדש. איזו תוכנה קטנה אתם ממליצים לי להתקין לצד Nero כדי לאולי אוכל לשכתב במהירות x4?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by doctor80,

קניתי מחשב חדש . אני רוצה להוסיף למחשב את ההארדיסק מהמחשב הקודם שלי . מה שקורה זה שההזנת מתח להארדיסק הזה מתחברת לקונקטור שטוח כזה. יש לי רק שני קונקטורים שטוחים כאלה ושניהם תפוסים ע"י צורב והארדיסק ראשון. השאלה היא האם יש קונקטור כזה למכירה ? ואם לא מה הפתרון ?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by littleworm,

שלום לא מזמן קניתי צורב של Liteon ויש לי בעיה, שאני צורב משהו מהמחשב אז הוא צורב מעולה, אבל שאני רוצה לצרוב מדיסק לדיסק אז הוא משתמש רק בחצי מה-buffer ואז הצריבה לוקחת המון זמן. בסוף הוא צורב אבל זה מעצבן לחכות כל הזמן בערך 20 דקות. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by asa160,

רכשתי דיסק קשיח שני למחשב. הדיסק עובד ב SASA ושמן בישראל- מקסטור מקסליין 3 היום כשהגיע הדיסק גירדתי את פדחתי בתמהון- בדיסק הישן יש חיבור חשמל רגיל (4 פינים מאסיבי שכזה). אחוריו של הצעצוע החדש כוללים חיבור לכבל נתונים, וחיבור נוסף מזן לא מוכר. במארז שלי אין תקע מתאים אלא תקע 4 פינים רגיל ועוד תקע קטן יותר אך שאינו מתאים לדיסק הקשיח החדש (לפי דעתי לפחות...) בקיצור נראה לי שאני מפספס משהו מאוד בסיסי כאן... חברים- איך נותנים חשמל לדבר הזה ? אורן

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  13. אני צריך המלצה לזוג הרדיסקים הכי מהירים בRAID 0 עד 1000, אני רוצה ששניהם יהיו 250 כלומר ביחד 500.. עוד שאלה - אם יש לי כזה - http://zap.co.il/model.asp?model_id=128937 כדי להתקין את מערכת ההפעלה על ההרדיסק הזה וכל השאר על הRAID 0? או שכדי פשוט לעשות מחיצה על הRAID 0 בשביל מערכת ההפעלה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  14. שלום הדיסק שמחובר אצלי ללוח דרך בקר SATA הפסיק להיות מזוהה אחרי התקנה מחודשת של XP איך אפשר לסדר דבר כזה ? יש לי לוח אסוס ועליו 3 חיבורי SATA ועוד 2 חיבורים של SATA שכתוב עליהם raid (לצערי אם אני מחבר את הדיסק לשם זה לא עובד) + בקר SATA תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מגה הרץ לוח של פיסי פרטנר עד היום היה לי סידירום רגיל וצורב של LG 24X10X40 הצורב כבר התעייף אז היום קניתי צורב חדש של LG צורב DVD לא זוכר את הדגם הוא עולה 250 אחריי שאני מחבר את הצורב המחשב נתקע במסך הפתיחה ולא ממשיך לווינדוס ושחיברתי את הצורב הרגיל הכול עבד רגיל הלכתי לחנות ולקחתי צורב אחר של חברת NEC גם צורב DVD וגם חיברתי אותו והמחשב לא עלה לווינדוס נתקע גם במסך הפתיחה איפה שרשום מהירות מעבד רציתי לדעת מה הסיבה שהמחשב לא עולה לווינדוס האם זה בגלל שהלוח ישן אז הוא נתקע או שזה לא קשור? תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  16. שלחו לי לינק לאיזה ת'ראד עם בנצ'מארק של 2 כוננים עם שני RAIDים, אחד RAID 0, והשני RAID 1. המהירות שבה עובדים הכוננים בRAID 0 פשוט מטורפת לדעתי. מגיע לכמעט 1GB/S בBURST ו 160MB/S קבוע מהירות קריאה רציפה. לא יודע יכול להיות שזה לא משהו חדש בשבילכם, אבל לדעתי זה דיי מרשים. קישור: http://www.ocforums.com/showthread.php?t=467848

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  17. שלום אני עובד עכשיו עם המערכת: Pentium 4 2.4Ghz Northwood Albatron PX865PEC PRO V2.0 Gigabyte Geforce MX-400 Geil 512MB CL 2.5 333Mhz ודיסק קשיח: SAMSUNG SP2014N 200 GB אחרי סריקה ב MHDD נמצא סקטור אחד פגום [אדום]. הבעייה במערכת שאחרי כמה שהו זמן עבודה הכל פשוט קופא, מקלדת, עכבר, מסך וכמובן שהפתרון היחיד הוא רסטרט. ונורת ה HDD על המארז נשארת דלוקה. האם זה ההארד דיסק או משהו אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by RGod,

ברשות חבר שלי הרדיסק WD 1 TB . מלפני יומיים מערכת ההפעלה XP\VISTA\32\64 הפסיקה לזהות אותו. ניסינו להתקין מערכת הפעלה חדשה ,הוא ביקש לעשות מחיצה ,עשינו מחיצה ,ואז כאשר הפעלנו אותו בעזרת מערכת הפעלה אחרת שמותקנת שהרדיסק אחר . המערכת עלתה בדקנו ,הוא לא נותן להיכנס להרדיסק ,הוא מבקש לעשות FORMAT ,יש מידע רב על הכונן שצריך לגבות \לשחזר ,יש משהו שניתן לעשות בנושא? כמה יעלה שיחזור מידע מהרדיסק כזה ?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by md22,

יש לי כרטיס זיכרון SD של SANDISK בנפח 2 גיגה. צילמתי תמונות במצלמה שלי אחי ניסה להעביר את התמונות למחשב שלו עם מצלמה אחרת והופיעה הודעה שהכרטיס לא מפורמט אז הוא לחץ על ביטול. כשניסתי להעתיק את התמונות עם המצלמה שלי התמונות לא קיימות בכרטיס הזכרון. כנראה שהפעולה שאחי ביצע מחקו את הכרטיס. האם יש דרך לשחזר את התמונות מהכרטיס? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  20. קניתי דיסקים לצריבה DVD כש אני מכניס לכונן ואחרי זה נכנס למחשב שלי הוא לא קולט את הדיסק :{

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by kimi,

האם החיבור ESATA משמש רק להרדיסק חיצוני או שיש לו עןד שימושים? אם אני קונה לוח אם שלא תומך בESATA אפשר לקנות כרטיס מתאם? תודה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by borg,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ את הדיסק הקשיח Maxtor MaXLine III 16MB ATA133 בנפח של 250GB או 300GB (רצוי 300GB אם ההפרש במחיר לא גדול) במחיר סביר? הדגם המדוייק הוא 7L250R0 עבור ה-250GB, ו-7L300R0 עבור ה-300GB. מצאתי את ה-250GB בלמיר במחיר סביר של 665 ש"ח. בפנדה יש גם את ה-250GB וגם את ה-300GB, אבל במחיר מטורף של 1,154 ש"ח ל-250GB ו-1,701 ש"ח עבור ה-300GB. אין לי מושג איך אפשרי הפרש כזה במחיר. יכול להיות שבלמיר הצליחו להשיג מחיר מצויין על הדגם הזה. מישהו מכיר אולי חנות נוספת (עדיף באיזור המרכז) שאפשר להשיג בה את הדיסקים הקשיחים האלה במחיר סביר כמו בלמיר (דיסקים קשיחים אחרים של מקסטור בנפחים האלה שמצאתי בחנויות אחרות היו מסדרת DiamondMax 10).

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by amitbatito,

יש לי בעיה חיברתי שתי דיסקים קשיחים כל אחד מהם 40 גיגה אותו סוג אותו חברה עכשיו הכל עובד אבל שאני מדליק את המחשב כתוב לי disk fail משהו כזה ואומר לי ללחוץ על f1 מה עושים???

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. Started by shimon23,

עד עכשיו היה לי HD אחד wd 80 gb ide וקניתי אחד נוסף wd2500ks. בכדי להעתיק את הדיסק הישן לחדש, השתמשתי בתוכנה שנקראת HDD CLONE. התוכנה אמנם העתיקה את כל הקבצים, אך משום מה שינתה גם את גודל המחיצות. כעת במקום מחיצות של 75 ו-175 ההארד דיסק החדש מוצג בתור 17 ו-56 (כמו הישן). מישהו מכיר דרך לשנות את זה חוץ מפירמוט?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  25. לפני כשבוע פירמטתי את המחשב וכעת בכול פעם שהמחשב רושם כמות כבדה של מידע על הדיסק הקשיח המחשב מאט באופן משמעותי ולא חוזר לעבוד בצורה תקינה (תקיעות, ובעיות בסאונד), כאשר אני עושה SYSTEM RESTOR המחשב חוזר להיות תקין (רץ באותה מהירות שלפני רישום כבד). Intel® Core2 CPU 6420 @ 2.13GHz @ 2240MHz (ASUSTeK Computer INC. P5B mainboard) (RAM) 1GB, 490.77MB free (HDDs) 294GB, 198GB free הכונן רשום ב NTFS

• 1 תגובה
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים