עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by A.Iniesta,

הכי חשוב שיהיה עמיד בהרבה צריבות. אפשרי לצרוב עם דיסקים רגילים בלי שיהיה נזק?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  2. זה לצורף פרוייקט אני יוצר מערך RAID 5 שמורכב מ-5 הארד דיסקים של 250 גיגה ואני צריך לתת נימוק למה בחרתי בבקר אז מי משבין בזה ויכול להמליץ לי באותו הזדמנות להסביר לי למה דווקא אותו זה יעזור לי מאוד תודה........

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

הסידירום הוא סידירום של מחשב נייד ובלוח אם יש חיבור IDE יש איזה דרך לחבר אותם?

4. בן שני הכוננים האלה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=13017 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=17314

5. Started by cohenha,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות צורב חדש אשמח לקבל מעט חוות דעת על רשימת הצורבים הללו: SH-S203B =Samsung‎ Lite-On LH-20A1P Sony NEC Optiarc AD-7200S lg=‏DVD±RW GSA-H55NB x20 ‏DVD±RW GH20NS x20 Black SATA asus= DRW-2014L1T Pioneer‎= DVR-115D DVR-215DBK אני מעוניין לקנות אחד מהצורבים הנ"ל אבל אשמח לקבל שמות גם של צורבים אחרים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  6. בעיות. על מה אתם ממליצים? ושיהיה בצבע שחור. איך זה LiteOn LH-20A1S X20 DVD ? או LG GSA-H62N X18 DVD ?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  7. Started by tmpusr,

http://www.silentpcreview.com/article29-page2.html בקצרה, ה- WD 2500KS מצויין וגם הרפטור 74GB מפתיע לטובה, ביחוד ביחס לאחיו הגדול. ה-SPINPOINT של סמסונג שקט כתמיד.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by talisman,

יש לי מחשב חדש והארד דיסק חדש עכשיו, יש לי גם את ההארדיסק הקודם שהוא לדעתי פחות מהיר ומן הסתם פחות חדיש. האם זה שאני אחבר גם את הישן ייפגע בביצעים של החדש בצורה כלשהי?

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by kobibo,

אני מעוניין לרכוש את הסטרימר של WD TV HD ואני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני שיתחבר אליו. חשבתי קודם כל על גודל של 2.5" מכיוון שלא צריך גם מקור מתח בשבילו. מחפש משהו אמין מאוד ושקט שיעשה את העבודה כמובן עם נפח גדול שאפשר בתקציב של 500 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  10. Started by x-niko,

שלום איזה דגם הוא האחרון והכי טוב בחיבור סאטה LG-H80 GSA-H66N או אחר? תוכלו לפרט תודה רבה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by at,

לא יודע כיוונים (גם בכונן וגם בלוח), איפה PIN1 אם בכלל יש כזה? האם יש 3 סוגי חיבורים על גבי הכבל (אחד רחוק ... זה בטח ללוח אם, שניים יותר קרובים אבל נראים שונה) מה הבדל? נכון בסיסי! אבל לא זוכר! HELP טל

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by Judas Iscariot,

שלומות, ברשותי כונן DVD של MSI ולאחרונה הוא די הפסיק לעבוד... כלומר - הוא מזוהה במערכת הפעלה אבל שאני מנסה לפתוח אותו(באופן פיזי), הלד הירוק נדלק(כלומר - הוא חושב ) לכמה שניות ואז... כלום.. = אינני יכול להכניס דיסקים חדשים לכונן, מה שדי הופך אותו לחסר תועלת... בדקתי, וכל החיבורים מחוברים באופן נפלא ומקסים. אנא עיזרו לי

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  13. יש לי מארז Arctic cooling t2 ואני לא מצליח להוציא את הצורב החוצה מהמארז. יש לי שיטת הרכבה של סיכות, לא של ברגים. אז מישהו יודע איך לעזור לי להוציא את הצורב מהמחשב? תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by md22,

יש לי כרטיס זיכרון SD של SANDISK בנפח 2 גיגה. צילמתי תמונות במצלמה שלי אחי ניסה להעביר את התמונות למחשב שלו עם מצלמה אחרת והופיעה הודעה שהכרטיס לא מפורמט אז הוא לחץ על ביטול. כשניסתי להעתיק את התמונות עם המצלמה שלי התמונות לא קיימות בכרטיס הזכרון. כנראה שהפעולה שאחי ביצע מחקו את הכרטיס. האם יש דרך לשחזר את התמונות מהכרטיס? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by דנדן,

שלום לכולם, אחרי שבעבר אמרו לי שהמהירות של הכרטיס שלי לא תקינה, וכנראה בעקבות קורא כרטיסים איטי, רכשתי קורא כרטיסים אחר. הגעתי לנתונים Test finished without errors. You can now delete the test files *.h2w or verify them again. Writing speed: 16.5 MByte/s Reading speed: 18.4 MByte/s H2testw v1.4 יש מישהו שיכול לתת אינדיקציה האם הנתונים האלו תקינים, או האם עדיין חסר קצת... הבדיקה נעשתה בתוכנה H2TESTW

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by rom10,

אז כפי שאמרתי כשאני מנסה להמיר את הכונן הנ"ל ל 4551A בעזרת המדריך הזה: nechack.host.sk אני פשוט לא מצליח. אחרי שאני מפעיל את הקובץ NECBFL ובוחר לאיזה דגם להמיר והוא מתחיל בהמרה הוא ישר נסגר והכונן מהבהב. אח"כ אני עושה ריסט למחשב והביוס ממשיך לזהות את הכונן כ 3550A. אני יוצא מהביוס וממשיך לווינדוס. הווינדוס לא מזהה חומרה חדשה וכשאני מנסה לעשות לכונן שדגרוג קושחה הוא לא נותן לי בטענה שהדגם לא מתאים (BinFlash). קראתי קצת באינטרנט וגיליתי שיש עוד כלי שעושה את אותו הדבר והוא נקרא BTFLASH. כשאני מפעיל את הכלי הזה אז הוא נכשל בשליחה של צ'ק סם (check sum) ואז שואל אם לנסות שוב. אני אומר שכן אז הוא מנסה ותוך שנייה נכשל. ניסיתי את שני הכלים במצב בטוח וזה לא עבד. הנה צילום מסך של…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by asaf999,

הרבה פעמים אני שומע את זה ולא מבין מה זה - זה שילוב של דיסקים קשיחים או מה?? בכל מקרה אשמח לקבל הסבר קצר..

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  18. יש לי שתי מדיות dvd -rw משני דגמים שונים שכבר בעבר עם הצורב הקודם השתמשתי בהם,עכשיו כשאני מנסה לבצע אימג' לדיסק שלי ומנסה באמצעות Ghost לעשות זאת ישירות למדיה הצורב אחרי מחשבה פשוט מוציא לי את המדיה ומבקש אחרת. את המדיות מחקתי באמצעות Nero גם בצורה מהירה וגם בצורה מלאה וכל פעם שמנסים לעשות אימג' לדיסק הצורב מסרב לקבל אותן. אציין כי לצרוב data למדיות אלו מתוך ה windows כן נעשה. גם לאחר עדכון Frimeware לצורב התופעה מתרחשת. ב LG הקודם לא הייתה לי בעיה! אודה לעזרה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by dd7,

יש לי שתי מחיצות של 8 מגה שמסרבות להימחק מה זה המחיצות האלה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by Alexkmr,

ליפני מספר חודשים קרתה תקלה במחשב שלי ונישרף לי הספק כוח\הרדיסק\לוח אם\מעבד זה קרא בגלל טעות שעשיתי לא חשוב. סידרו לי הכול כי הכול היה תחת אחריות. ההרדיסק לא היה תחת אחריות וההיתי צריך ליקנות חדש וקניתי. את ההרדיסק השרוף לא רצו לתת לי בהתחלה עד שעשיתי קצת בלגן ואז נתנו לי אותו. עכשיו החשדות שלי זה שהוא תקין, אבל יש לי חששות בלחבר אותו למחשב כי הוא יכול לדפוק לי תמחשב שוב. השאלה שלי היא אם אם אני יחבר אותו זה יכול להידפק לי תמחשב שוב?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by pentax,

חשבתי לקנות את זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=409716 האם למישהו היה ניסיון איתו? האם הוא מומלץ? מה עדיף, לקנות כונן חיצוני מוכן או בנפרד HD ומארז?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by AFIK10000,

טוב יום אחד אני מפרמט את המחשב והאם פי היה מחובר עכשיו גם פרמטתי גם אותו אתם יודעים שיש עוד 10 מגה לפחות שמותקן על אם פי שהו לתוכנה ואי אפשר למחוק אותו רק על ידי פירמוט אז בטעות מחקתי את זה ואני צריך להוריד את התוכנה בחזרה בבקשה ממכם זה דחוף מאוד

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  23. ש לי מחשב בן 3 שנים , ויש לו דיסק ATA 100, וגם הבקר שלו הוא של 100 ?. האם יש איזו מגבלה להחליף את הדיסק בדיסק של maxtor שעובד ב133 ? או שפשוט הדיסק החדש יעביר נתונים במהירות 100 ולא יהיו בעיות?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by bd,

צרבתי סרט דרכון אדום DVDR עם תרגום בעברית על דיסק של OMC (-) בפעם הראשונה ששמתי תסרט ראיתי אותו ב DVD עבד והכל היה טוב ראיתי חצי שעה מהסרט ואז הוא נתקע עכשיו אני בא להפעיל אותו והוא לא מגיב ב DVD אני מפעיל אותו במחשב והוא תקין אז איפה הבעיה ?........ לבדוק אותו בDVD אחר?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by dell,

שלום לכולם. יש לי 3 HD, אך אין לי מספיק חיבורי חשמל בשביל לחבר את הHD השלישי. אני לא מוצא משום מקום מפצל חשמל. מה אני יכול לעשות כדי לחבר את הHD השלישי .? או איפה יש מקום שאני יכול לקנות מפצל חשמל. תודה רבה ..

• 1 תגובה
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים