אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
לוח אם GA-K8NF-9 http://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm על הכונן אתקין את הXP . שמעתי שאין ממש הבדל בין PATA ו SATA ... האם יש הבדל בביצועים בינהם (חשבתי בכיוון CAVIER SE של WD מקריאה בפורומים ובביקורות) אגב הכונן צריך להיות 160 או יותר וכמובן שקט (בשביל הסונטה שלי ) דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, עד היום ראיתי רק חיבור IDE לצורבים וכוננים. ראיתי ב IQPC את הצורב הבא: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA רציתי לשאול, כמה נפוץ חיבורי SATA בצורבים? והאם זה יותר מהיר מ IDE?
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD נראה לי של נק והיה לי צורב וסי די רום רגיל על המחשב רציתי להחליף את הצורב כי הוא היה ישן הרכבתי ואז כשהפעלתי את הווינדוס פשוט זה לא זיהה אף אחד מהכוננים ברגע שניתקתי אחד מהם אז השני עבד אם אני מחבר את הצורב והצורב DVD אז שניהם עובדים אבל אני צריך לתת את הצורב למישהו והוא לא יכול להישאר אצלי מה אני יכול לעשות תודה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות צורב חדש אשמח לקבל מעט חוות דעת על רשימת הצורבים הללו: SH-S203B =Samsung Lite-On LH-20A1P Sony NEC Optiarc AD-7200S lg=DVD±RW GSA-H55NB x20 DVD±RW GH20NS x20 Black SATA asus= DRW-2014L1T Pioneer= DVR-115D DVR-215DBK אני מעוניין לקנות אחד מהצורבים הנ"ל אבל אשמח לקבל שמות גם של צורבים אחרים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, אני רואה כל הזמן את הנתונים של ה-300 מגה בייט לשניה וה-3 ג'יגה לשניה בנתונים של הלוחות אם.. אפשר הסבר? בבקשה לפרט אני ממש לא קלטתי אם זה בכלל קשור ל-Raid. תודה.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
צריך שיהיה שקט יחסית.. שיהיה פחות או יותר זול.. ושיהיה מהחנות KSP.. תודה..
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ה-HD שלי נדפק לפני כחודשיים. בהתחלה, באמצע העבודה במחשב המחשב היה משתהה לכמה זמן, הייתה מופיעה הודאת על שגיאה בקריאת הדיסק, ואז המחשב היה עושה RESTART, וכשהוא היה עולה הוא לא היה מזהה את ה-HD, וה-HD לא הופיעה ב-BIOS. אם הייתי עושה שוב RESTART עדיין ה-HD לא היה מזוהה, אבל כשהייתי מפעיל את המחשב אחרי כמה שעות (או אפילו פחות משעה), המחשב היה מזהה את ה-HD. הייתי אז בקורס בצבא ולא היה לי זמן בכלל לסדר את העניין, ולכן תכננתי למשוך ככה כמה שבועות עד לרגילה שבסוף הקורס, ואז לתקן את זה. השתדלתי להשתמש במחשב כמה שפחות, אבל עדיין הייתי משתמש בו. בהתחלה הייתי עובד כמה עשרות דקות עד שהדיסק היה קורס, ולקראת הרגילה הייתי עובד 2-3 דקות עד שה-HD היה קורס. בסופו של דבר, בדיוק ברגילה, כשהלכ…
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אוקי כמה אנשים אמרו לי שלפקסטור יש אחלה צורבים אז חשבתי באמת אולי לקנות המחרים שלהם בשמשים של זה 480 מהדעתכם. צורב PLEXTOR DVD WRITER DUAL LAYER PX-750A BLACK+WHITE BEZEL 1Y Write & Read speed : Write : DVD+R : 16x DVD+R DL : 8x DVD-R : 16x DVD-R DL : 4x (6 & 8x -R by Firmware Upgrade) DVD+RW : 8x DVD-RW : 6x DVD-RAM : 5x CD-R : 48x CD-RW : 24x Read : DVD-ROM : 16x CD-ROM : 48x Technical Specifications : Interface : IDE/ATAPI Data buffer : 2 MB Access Time : <130ms (CD); <140ms (DVD) MTBF : 60 000h Disc Loading Tray (50.000 times) Bezel replaceable : Yes, black bezel included in retail version Digital Audio : Yes, S/P DIF output Dimensions : 146 x 42,5 x 170…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום קניתי צורב DVD שיכול לצרוב דיסק רגיל על 48X ומה שקורה אני נכנס לנרו מכניס את מה שאני רוצה לצרוב ואז לוחץ על צריבה. עכשיו אני בוחר את מהירות הצירבה 48X ומכניס את הדיסק ואך שהדיסק נכנס המהירות יורדת ל24! והדיסק יכול לעמוד עד 52X אז למה זה קורה למה הוא מוריד את המהירות למרות שדיסק יכול יותר מהר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין שתי חברות wd & maxtor 160gb וגם שאלה התמיכה במחשב שלי היא סאטה 1 אבל חשבתי לקנות 2 , שיהיה לעתיד האם זה כדאי וזה יעבוד בכלל?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אז מה ההמלצות? שקט ובעל ביצועים קריאה/כתיבה טובים. כרגע זה מה שראיתי:. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10684
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איך אני מחבר כמה HD ביחד? יש לי 2 כרגע במחשב, אחד מהם 250 SATA2 ושני 40 IDE. שמתי לב שכדי לחבר IDE צריך מתאמים, יש אופציה לחיבור יחיד כזה? ובנוגע ל SATA2, כמה אפשר לחבר בדיוק?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק )MAXTOR 250 G), לוח אם תומך SATA. האם אני אתקל בבעית עם דיסק SATA2? האם רצוי לקנות SASTA רגיל?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם חיבורי SATA. אני שוקל לקנות HD נוסף אבל SATA2 (פשוט משיקולי מחיר). האם HD SATA2 יתמוך בחיבור SATA רגיל. האם יש השפעה על הביצועים של ה-HD?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה צורב כדאי לי ליקנות יש לי הקצבה של משהו עד 550 שקל מצאתי אני חושב שני דברים טובים ורציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לבחו במה שיותר טוב ?NEC 3500A DVD±RW x16 Dual Layer x2? ?LG 4120B x12 Dual Layer? תודה מראש :)
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 1553 זיכרון בערך משהו כזה........ מעבד AMD 2500 עכשיו השאלה שלי עם אני קונה כונן קשיח 500GB בשביל שהוא ירוץ טוב אני צריך גם מחשב חזקקקק ? או שאין קשר כי המחשב שלי קצת ישן ואני אומר בראש שלי שעם אני קונה 500GB אז אולי המחשב צריך לחשוב הרבה או משהו קיצר אני מקווה שמובן ועוד שאלה עם אני קונה Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB ST3500320AS איך הכונן קשיח הזה סבבה? רציתי לקנות של סמסונג אבל הוא עולה יותר 70-80 שקל בפנדה! אז אמרתי נקנה תחברה אזות וגם ראיתי שלחברה אזות הזיכרון פה32MB ושל הסמסונג 16MB
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
רצ"ב צילום מסך. הנתונים לא כ"כ מסתדרים לי. סיגייט ברקודה 500GB האם לדעתכם הנתונים סבירים? תודה. http://img90.imageshack.us/my.php?image=68178765cg7.jpg
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
התקנתי SUSE 9.1 על דיסק של 40 גיגה ואני לא מצליח להחזיר אותו לFAT32. במג'יק פרטישיין רשום על הכונן - BAD, ניסיתי לפרמט אותו הוא לא מצליח. ניסיתי להחזיר אותו לFAT32 דרך FDISK ובכלל לא רואים אותו שם. תודה! (צירפתי קבצים) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
יש מחשב לא חדש (יחסית) בערך בן שנתיים מעבד PENTIUM 3 ולוח אם של ASUS ובמחשב יש לי צורב CDR מקולקל. של TOSHIBA אני רוצה להחליף אותו בצורב DVD חדש מדגם LG GSA-4167B DVDRW Bulk השאלה היא האם תהייה לי בעייה להתקין אותו במחשב, או שהחיבורים זהים ואין צורך לבצע משהו מסובך? תודה !
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסידירום שהוא כול הזמן נפתח מעצמו ואני גם לא מצליח לעשות בוט מהסידי לפירמוט הסידירום של benq אבל אני לא יודע את הדגם
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט בין שני הנ"ל: PQI U350H 4GB http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7624 SUPER TALENT 4GB http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11959 המחיר זניח.. הסופר טלנט לקח מקום שני ומאוד מכובד בהשוואה ב xbitlabs לעומת הPQI שהוא די חדש וחסר ביקורות http://xbitlabs.com/articles/memory/display/4gb-usbflash-roundup_17.html#sect0 עוד דבר חשוב... אחריות: שלוש שנים לPQI לעומת אחריות לכל החיים לST היתרונות לטובת הPQI הם המראה והמחיר אשמח לתגובות תודה!
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אחרי שהצורב שלי התקלקל (MSI 52*24) קניתי לפני מספר ימים צורב DVD LG H10A. יש לי דיסקים של Verbatim הצבעוניים. ממה שזכור לי בעבר הם זוהו לי כתוצרת TY, אבל היום משום מה שום דבר לא מפורט, לא בInfoTool של Nero ולא בDVD Info Pro. מישהו יודע למה זה? זה בגלל הצורב, או בגלל שVerbatim החליטו להכניס מידע על הדיסקים רק במדיות הראשונות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי לפטופ יחסית ישן ואני מעוניין לקנות לו הארד דיסק חדש חיצוני. אני רוצה הארד דיסק חיצוני בעל חיבור eSATA ו 320GB, ולכן אני צריך גם לקנות כרטיס שיעשה לי יציאה של eSATA. בכל מקרה אני צריך לדעת אם הסידור הזה יעבוד, זאת אומרת האם המחשב יקבל את התוספת של הכרטיס, והאם הוא יעבוד לאחר מכן במהירות של eSATA??? ובנוסף אני צריך המלצות להארד דיסק. והאם כדי לחקות כי צפויה איזה שהי ירידת מחירים כי ממה שראיתי - הארד דיסק חיצוני עם יציאת eSATA עדיין קצת יקר. תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מה יותר טובPIONEER 111D או 112D מה יותר טוב לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-