אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הצורב ליפני כמה ימים והוא עבד והכל היה סבבה ועכשיו אני לא יודע למה אני מפעיל תנרו הוא אומר לי לשמור image וזה אף פעם לא עשה לי את זה ואם אני עושה לו לשמור הוא אומר שאין מקום , ניסיתי לצרוב דרך האשף הזה שיש לווינדוס אקספי והוא אומר שאין דיסק והוא כן קורא את הדיסק בדקתי במנהל התקנים הוא לא מראה שיש בעיה תעזרו בבבקשששהההההה
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שמעתי שלהארד דיסק חיצוני המחובר למחשב עם USB2 יש הגבלה בגודל של עד 1 טרה. האם זה נכון? ואם כן אשמח גם לדעת למה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי לפטופ ישן (בן כ-3 שנים), lenovo C100. לאחרונה הצורב הפסיק לצרוב דיסקים של דיוידי וקורא רק חלק מהדיסקים. חיפשתי באינטרנט צורב חלופי שמתאים ללפטופ, המחירים נעו בין 500 ל-800 ש"ח. השאלה היא האם חייבים לקנות צורב מסוג מסויים (שמתאים ללפטופ ומשווק כצורב עבור lenovo) או שיש סוגים נוספים וזולים יותר שאני יכול לקנות?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כאשר ההארדיסק מנותק מהמחשב(וכבוי מן הסתם), אם אני מנענע אותו קלות אני שומע שהפלטות בפנים חופשות להסתובב. האם זה תקין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח 300 GB ב KSP באר שבע קיבלתי תכונן ככה רגיל בתוך שקית שלו בלי קופסא \ אחריות \ כבלים . עכשיו אני בא לחבר תכונן אני רואה שחסרים לי כבלים - אחד אדום ואחד צבעוני מתאם לכבלים שבאים מהספק. הייתי אמור לקבל תכבלים האלה? מאיפה אני מביא אותם עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי! כרגע יש לי מערך רייד 0 עם ארבעה הרדיסקים של 500GB. אני רוצה להחליף מחשב, בין השאר לוח אם, ורציתי לדעת אם המידע ישרוד את המעבר לרייד 0 בלוח הבא... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני לא נתקלתי בכאלה וזה נראה לי הגיוני שיהיו עם בקר של SATA במקום IDE שלאט לאט יוצא מההרד דיסקים.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אוקיי עכשיו התסכלתי על כונן התקליטורים שלי ושמתי לב לכמה דברים שאני לא יודע מה הם אוקיי: 1.יש לי בכונן מין חיבור לאוזניות. למה הוא?? 2.יש לי קרוב לחיבור אוזניות מין כזה דבר שמזיזם לצדדים כזה נראה כמו גלגל כזה ששכוב לרוחב ממש קטן שמעליו יש מין משהו כמו גרף כזה ויש קוביי קטנה וליידה יותר גדולה וליידה יותר (יש את זה לכל הכוננים שראיתי,טוב כמעט) 3.יש שתי כפתורים שם אחד לפתיחת הכונן והשני?? חח מצטער על הבורות פשוט התעניינתי מקווה לתשובה בהקדם!.!
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כמו שצוין בכותרת Maxtor II Touch 320GB כבר למעלה מ-4 שנים. הבחורצ'יק החל לעשות המון המון המון המון בעיות בזמן האחרון, ביניהן - - Dealyed writing failed X:/$MFT - מקשה על עליית המחשב, יש פעמים כאשר מחובר הקשיח המחשב גם לא עולה. אבקש תוכנות / מדריכים / הסברים שיעזרו לי לנקות את ידידינו טוב טוב ולהגיע למצב שבו כל ההגדרות שלו מאופסות, הכל כמו ביום שיצא מן המפעל. סופ"ש מהנה ותודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אחרי שצרבתי דיסק DAATA ניסיתי לקרוא אותו, אבל מופיעה הודאת שגיאה "אין גישה אל F:\ הפונקציה שגויה"" ניסיתי הכל, שמתי firmware עדכני,הלכתי למנהל ההתקנים הסרתי את ההתקנה, והתקנתי אותה מחדש (הוינדוס עשה זאת לבד). פה נראה לי הבעיה- הXP מזהה את הצורב אבל בתור CD-ROM כי אחרי שעשיתי "בצע סריקה לגילוי שינויי חומרה"(בשביל שהXP יזהה אותו מחדש) בשורת המשימות ליד השעון הופיעו בלונים שאמרו- ההתקן החדש מוכן לשימוש וגם היה כתוב בבלון נפרד CD-ROM drive זתומרת הוא זיהה את הצורב בתור cd-rom ופה אולי הבעייה. אם מישהו יודע מה לעשות אני משתגע וחייב עזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זיכרון SD של SANDISK בנפח 2 גיגה. צילמתי תמונות במצלמה שלי אחי ניסה להעביר את התמונות למחשב שלו עם מצלמה אחרת והופיעה הודעה שהכרטיס לא מפורמט אז הוא לחץ על ביטול. כשניסתי להעתיק את התמונות עם המצלמה שלי התמונות לא קיימות בכרטיס הזכרון. כנראה שהפעולה שאחי ביצע מחקו את הכרטיס. האם יש דרך לשחזר את התמונות מהכרטיס? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=574279 LG SATA GSA-H30N LG מה אתם אומרים לקנות ?????? אני פשוט חייב לקנות צורב היום תודההה אני צריך צורב אמין שחזיק להרבה זמן תודהה
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות של 8 מגה שמסרבות להימחק מה זה המחיצות האלה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי שכבר דנו הרבה על הדיסקים האלה. רציתי רק לשאול: ראיתי באתר של WD, שיש הבדל בין ה- KS ל- AAKS, גם ברעש, שה- AAKS שקט יותר ב- 3 - 4 דציבלים. רציתי לדעת אם זה משמעותי ואם מרגישים את ההבדל או לא? תודה רבה לכולם מראש!
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי מארז די מצוקמק, וכלוב שבו אני מכניס את הדיסקים הקשיחים די קטן. ממש אחד על השני עם עולי 3-4 מ"מ בין הרדיס להרדיסק. יש לי 3 הרדיסקים קשיחים 7200. ובחודש האחרון נפל לי הרדיסק (פעמיים, אותו הארדיסק (עשיתי פירמוט ואז הוא המשיך לעבוד, ונפל שוב) בנגיעה על הברזל של כל ההרדיסקים הם מאד חמים. ונגיעה של דקה ברציפות הופכת להיות כבר עניין די כואב... אז בקיצור: צריך קירור להרדיסקים? או לא? יש איזה מוצר מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני נוסע בעוד שבועיים לארה"ב ומעוניין לקנות שם כונן קשיח ב80-120GB. אני מוכן להשקיע עד 60-70$ בכונן ומעדיף כמה שיותר גדול ואמין(הדגם שאני מכיר כאחד האמינים הוא WD 80GB SE, אבל אני מניח שהשתנו דברים). כמו כן אני מתלבט בנוגע לקניית צורב DVD. סה"כ הטלויזיה שלי מחוברת למחשב ככה שאין ממש צורך בו(אלא אם שכחתי משהו?), אבל אני בכל מקרה מעוניין לשמוע על דגמים מומלצים בסביבות ה-50$. תודה
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מה עדיף לי לקנות, כונן SATA גדול (200GB לפחות) במהירות 7200 או שני כונני 73GB SATA במהירות 10000? האם יש יתרון ליצירת RAID?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
מחפש לדעת מה עדיף...ובדחיפות! מה המארז החיצוני המהיר והמומלץ ביותר? איזה HD בנפח 500 ג"ב הוא האמין ביותר? בברכה, אורי
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
צריך המלצה לדיסקים CD-R שגם נגן CD ישן יוכל לקרוא. כרגע כל הנגנים שלי בבית לא מיסתדרים עם כל הסוגי דיסקים שניסיתי ואי-אפשר להעביר שירים רק לשמוע מההתחלה עד הסוף, חוץ מה - Silver Line, שאפשר להעביר בו רק שיר אחד כל פעם. אז איזה סוג דיסקים אתם ממליצים? ד"א אני צרוב על המהירות הכי נמוכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]הבנתי שזה עסק יקר..אז ככה שאם אתם מכירים מישהו זול - עדיף..מדובר בהארדיסק 1TB USB של ווסטרן דיגיטל, שנפל פעם אחת ומת... עושה רעש של קליקים... יש לי שם את התמונות של ה10 שנים האחרונות.... (צבא, דרום אמריקה,ימי הולדת, טיולים חתונות מה לא...) אשמח אם מישהו יוכל לעזור!תודה[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אין לי מושג איך לבחור...לפי איזה פרמטרים מה חשוב ... מחיר לא חשוב....(זה לא לפרוייקט) מערך RIAD 5 תודה ........
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני צריך כונן קשיח חדש בחיבור ide... מצאתי את זה: http://www.seagate.com/support/disc/specs/ata/st3250823a.html מוכרים אותו בksp ב470 שקל...הוא חיבור ide בכלל? איך הכונן? והאם החברה נחשבת טובה? תודהההה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
הוא רושם לי writre protected אבל מדובר בדיסק ג'נרי ואין לו שום מתג פיזי כדי לכוון אותו ממוגן ללא מוגן כיצד ניתן לפרמט בכל זאת?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קראתי את הדביק שלמעלה על צורבי DVD ועכשיו אני מתלבט בין 2 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418204 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424733 ה PIONEER עולה בערך 50 שקל יותר מה LG אז השאלה מה ההבדל ביניהם והאם זה משמעותי וכדאי ללכת על ה PIONEER? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-