עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by דנדן,

שלום לכולם, אחרי שבעבר אמרו לי שהמהירות של הכרטיס שלי לא תקינה, וכנראה בעקבות קורא כרטיסים איטי, רכשתי קורא כרטיסים אחר. הגעתי לנתונים Test finished without errors. You can now delete the test files *.h2w or verify them again. Writing speed: 16.5 MByte/s Reading speed: 18.4 MByte/s H2testw v1.4 יש מישהו שיכול לתת אינדיקציה האם הנתונים האלו תקינים, או האם עדיין חסר קצת... הבדיקה נעשתה בתוכנה H2TESTW

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by asaf999,

הרבה פעמים אני שומע את זה ולא מבין מה זה - זה שילוב של דיסקים קשיחים או מה?? בכל מקרה אשמח לקבל הסבר קצר..

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by swg,

השאלה בכותר מאד מעצבן העסק הזה של המחיר

4. Started by mr hankey,

אני קניתי עכשיו צורב די.וי.די חדש של טושיבה מדגם R5272 ורציתי לשאול אם יש לו בעיות מיוחדות או שאני יכול להיות שקט לגביו?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  5. http://mahayom.tapuz.co.il/show/7747.html?sdref=1&ref=11 אני בעיקרון מחפש דיסק קשיח בנפח של בין חצי טרה לטרה, אין לי דחיפות לקנות לכן אני ככה ממתין למבצעים..

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  6. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ובגלל זה אני רוצה לצורב את הכוננים C,D איך אני עושה את זה???

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  7. ככה אני אספר לכם את הסיפור היה לי מחשב נייד שהתפגר לו הלוח אם לפני כמה זמן וכל השאר נשאר שלם. כמובן שמה שהיה חשוב לי זה הHD והוא נשאר בסדר גמור וכל החומר של הלימודים וכל הדברים שהורדתי ושמרתי והמוסיקה שלי הכל בסדר. קניתי קופסא חיצונית בחיבור USB וחיברתי , אתמול חיברתי במחשב של חבר שלי והכל היה טוב זה עבד והכל היה בסדר (לצערי לא היה לו מקום לגבות לי כמעט 60 גיגה) קניתי מחשב חדש לי ולחברה שלי והתקנתי לה הכל ואז ניסיתי לחבר את זה למחשב שלה (לוקח זמן עד שמצליחים להעביד את זה אבל בסוף זה עובד - כך היה אצל חבר שלי וכך במחשב שלה) לבסוף זה עבד אבל אז אמר שישנה איזה בעיה והוא לא הצליח לכתוב או משו כזה. עשיתי RESTART ואז כשעלה הWIN הוא ניסה לעשות CHKDSK לכונן הזה ואמר שכנראה שהMBR …

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  8. 1. האם לח האם הזה מאפשר לי לחבר רכיבי IDE ? GIGABYTE GA-MA78GM-S2H 2. אני רוכש מחשב חדש מבוסס על לוח האם הזה, אבל יש לי בבית צורב DVD וגם כונן DVD מהמחשב הישן, בחיבורי IDE, ולכן לא הוספתי כונן אופטי למפרט שאני ארכוש. האם אוכל פשוט לחבר את הצורב והכונן עם כבל IDE ללוח האם, והכל יעבוד תקין ?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by A.Iniesta,

הכי חשוב שיהיה עמיד בהרבה צריבות. אפשרי לצרוב עם דיסקים רגילים בלי שיהיה נזק?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by omers1,

http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=136&cat=23 מיוצרים ב india איך הם לצריבות dvd r ובכלל?? תודה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לקנות צורב די וי די ואני רוצה לדעת מה לקנות, אין לי מושג כל כך בצורבים של DVD, כל מה שאני יודע זה רק לגבי סוגי המדיות DVD-R DVD+R וכל השטויות האלו. אני רוצה צורב שיתמוך בכל סוגי המדיה ושיהיה טוב ובעל שם. אם אפשר גם לינק לצורב בחנויות כמו זיגזג פנדה נועה או אחרים תודה מראש ויום נעים

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  12. אודה לכם אם תפנו אותי לחנות במרכז, תודה !

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by demultiplexer,

אני מחפש צורב DVD USB2 כמה שיותר קטן ודק שיוכל להיכנס לתיק ושלא יהיה לו משקל גבוה מידי. חשמל דרך USB ואופציונלי עם שנאי. תודה,

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  14. אני צריך המלצה לזוג הרדיסקים הכי מהירים בRAID 0 עד 1000, אני רוצה ששניהם יהיו 250 כלומר ביחד 500.. עוד שאלה - אם יש לי כזה - http://zap.co.il/model.asp?model_id=128937 כדי להתקין את מערכת ההפעלה על ההרדיסק הזה וכל השאר על הRAID 0? או שכדי פשוט לעשות מחיצה על הRAID 0 בשביל מערכת ההפעלה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by Pierot,

לינק: http://skypc.co.il/product.asp?pid=SEA1534 הארד דיסק הזה טוב? [קר, שקט, מהיר]? ואם יש הארד דיסק יותר טוב באותו מחיר [320GB], אני ישמח ללינק.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  16. הצורב שלי הפסיק לקרוא דיסקים לאחרונה, פתחתי את המארז, חיברתי מחדש את הכבלים, עדיין לא קורא, ניסיתי לקרוא איתו דיסק מוזיקה שאני שומע הרבה, ושהוא קרא הרבה פעמים בעבר, לא הצליח לקרוא אותו, כלומר, הוא התנהג כאילו אין דיסק בכונן, אפילו שהיה, למישהו יש מושג מה עשויה להיות הבעיה? עריכה : אה, ניסיתי גם להכנס ל"My computer", ללכת ל-D (זה הכונן) ולהגיד לו EJECT, המגירה לא נשלפה, לעומת זאת כשאני לוחץ על הכפתור שלו, המגירה כן נשלפת, לא יודע אם זה שימושי, אבל אם כן, אז סבבה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by bariko,

שלום רב, ברצוני לשאול האם מאחה הדיסק של ווינדוס הוא כלי מספיק יעיל עבור איחוי הדיסקים, גם הפנימיים וגם החיצוניים? במידה ולא, האם יש איזה תוכנה אחרת (רצוי חינמית) שעליה תוכלו להמליץ , שעושה את העבודה טוב יותר מהמאחה של ווינדוס, וגם לא צריך דוקטורט במחשבים כדי לתפעל אותה? ;D תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by shlompis,

היי, החלפתי HD במחשב, אני לא יודע לקרוא את התוצאה של הבדיקות שעשיתי בתוכנות המומלצות בפורום. אודה לעזרתכם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  19. טוב אז היה לי כונן חיצוני אבל הוא נידפק, מישום מה המחשב החליט לא לזהות אותו יותר... אז החלטתי לקנות אחד חדש.. אני מחפש כונן קשיח חיצוני למטרת גיבוי קבצים בנפח של (250-320GB) מאד חשוב לי שהוא יהיה עמיד ולא ידפק יום אחד גם... תודה!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  20. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  21. יש לי כמה דיסקים חדשים של ורבטים, אני מקליט עליהם בדיוידי בסלון ואחר כך מעתיק אותם למחשב. אחרי 5-6 פעמים, הדיסקים מסרבים לעבור למחשב באמצעות DVD Decrypter והתוכנה כותבת שגיאה, לפעמים זה בסוף ההעתקה ולפעמים זה בהתחלה. מה לעשות כדי שאני אוכל להעתיק אותם למחשב? הרי אני לא יכול אחרי 5-6 צריבות לזרוק דיסק DVD+RW חדש לפח, ועוד של ורבטים. תודה מראש. .swg

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  22. יש לי iPaq 1940 ואני רוצה לקנות לו כרטיס של גיגה, לקנות SD או MMC? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? תודה

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by מאור247,

רציתי לשאול אם אפשר לשים בכונן קשיח נייד איזשוהי תוכנה הגנה/אנטיוירוס????

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by miim17,

יש לי מארז די מצוקמק, וכלוב שבו אני מכניס את הדיסקים הקשיחים די קטן. ממש אחד על השני עם עולי 3-4 מ"מ בין הרדיס להרדיסק. יש לי 3 הרדיסקים קשיחים 7200. ובחודש האחרון נפל לי הרדיסק (פעמיים, אותו הארדיסק (עשיתי פירמוט ואז הוא המשיך לעבוד, ונפל שוב) בנגיעה על הברזל של כל ההרדיסקים הם מאד חמים. ונגיעה של דקה ברציפות הופכת להיות כבר עניין די כואב... אז בקיצור: צריך קירור להרדיסקים? או לא? יש איזה מוצר מומלץ?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  25. אני נוסע בעוד שבועיים לארה"ב ומעוניין לקנות שם כונן קשיח ב80-120GB. אני מוכן להשקיע עד 60-70$ בכונן ומעדיף כמה שיותר גדול ואמין(הדגם שאני מכיר כאחד האמינים הוא WD 80GB SE, אבל אני מניח שהשתנו דברים). כמו כן אני מתלבט בנוגע לקניית צורב DVD. סה"כ הטלויזיה שלי מחוברת למחשב ככה שאין ממש צורך בו(אלא אם שכחתי משהו?), אבל אני בכל מקרה מעוניין לשמוע על דגמים מומלצים בסביבות ה-50$. תודה

• 6 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים