עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by solet,

שלום לכולם, בשעה טובה החלטתי להחליף את ההארד דיסק הישן שלי (15GB) שכבר ניהיה סתום לגמרי ואי אפשר לעבוד עליו בכלל. מצאתי הארד דיסק של MAXTOR 120 GB שנורא נדלקתי עליו, לפני שאני קונה אותו נמוע לי שאני צריך לבדוק שלוח האם שלי תומך בהארד דיסק. איך אני בודק את זה? לוח האם שלי הוא ASUS AV733. וההארד דיסק שאני רוצה לקנות הוא מדגם : MAXTOR 120GB DIAMONDMAX PLUS9 ULTRA ATA133 IDE7200RPM MODEL:6Y120LO מה אתם אומרים, זה יתאים?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by elena_ash,

שלום! יש נרו 6 וצורב של סמסונג דו לאייר. כשאני מתחילה לצרוב לא משנה איזו מדיה ולא משנה איזה משקל קובץ אפילו קטן ביותר הוא מקבץ לי אותו ולא חשוב אם זה דיסק רגיל או DVD . מה אני צריכה להגיר בתוכנה כדי שזה יצרוב בצורה רגילה. בעיה שניה שיש לי צורב מאפשר לצרוב עד 800 מגה . האם אני צריכה מדיה מיוחדת או דיסק DVD רגיל? כי אני לא הצלחתי לצרוב על דיסק DVD רגיל אשמח לתגובות ופתרונות. תודה ויום טוב!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by netivi,

שלום לכולם, יש ברשותי disk on key של חברת sandisk נפח 8G עם תוכנה מובנת U3 הויסטה ULTIMATE לא מזהה התקן מה לעשות על מנת לפתור את התקלה ? יש לי שם מידע חשוב שהעברתי ע"י XP .... תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  4. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4578 באתר NEWEGG יש לו ביקורות הכי נורמליות ו90% טובות מאשר כול צורב אחר שיש שם(למרבה הפתעתי). מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by roi890,

האם לקנות למחשב זה כונן Ssd במחשב יש מעבד i5 2400 היעילות, המהירות וכל העבודה עליו ישתפרו? מבחינת ביצועי כונן ssd

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ZaKeN17,

היי רציתי להפנות לתשומת ליבכם על בעיה שקיימת במחשבי המקבוק 2018, בדגם שמגיע עם SSD 512GB בגודל 15", הדגם מגיע עם SSD של סמסונג במקום SSD של טושיבה מה שמשפיע מאוד על הביצועים של המחשב. ביצועי כתיבה של 1600-1700~ בדגם של Samsung במקום 2600-2700~ (ואפילו יותר) בדגמים של טושיבה https://discussions.apple.com/servlet/JiveServlet/downloadImage/2-33758743-1015483/908-900/samsung.jpeg https://discussions.apple.com/servlet/JiveServlet/showImage/2-33758743-1015484/toshiba.jpg לפי מה שידוע לי אפל יודעת על המקרה ומציעה refund או תיקון. בנוסף ישנה בעיה ברמקולים. לינק לפוסט בקהילה של אפל עם הבעיה: https://discussions.apple.com/thre…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by BenK,

שלום במזל טוב יש לי צורב Aopen עכשיו לפי האתר יש אזהרה שיש להסיר קודם את ה- uninstall Intel Ultra ATA איפה זה בדיוק? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by cha_had,

שלום לכולם, שמי חיים, אני מעוניין לרכוש כונן SSD בנפח של 120-128GB, מכל מיני סקירות שערכתי באינטרנט נשארתי עם יותר שאלות מתשובות מכיוון ששמתי לב שלכל SSD מצויינים נתוני מהירות כתיבה/קריאה שלא משתנים יותר מדי בהתאם למחירים- ועלן כן לדעתי הם לא משקפים את המציאות. גם בנצ'מרקים לא מובנים היטב. המטרה שלי היא אחת: לרכוש במחיר סביר את הכונן הכי מהיר נכון ל-1 לספטמבר 2014. השימושים העיקריים שלי הם: פתיחת תוכנות וכו' חילוץ רארים גדולים (של משחקים וסרטי 1080P). והדבר הכי חשוב: אני משתמש במנהלי הורדות חיצוני (IDM וכו'), ושמתי לב לדבר הבא: כשאני מוריד קבצים בסדר גודל של כמה מאות מגה לכמה ג'יגות, כשההורדה מסתיימת למעשה, מתחילה טעינה של הקובץ מחדש (כאילו העברה פיזית למחשב)- וזה לוקח …

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by dbbd,

2 פלטות http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=394 לא ברור לי איך האקוסטיקה שלו משתווה ל SAMSUNG HD642JJ

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by liad88,

שלום, ניסיתי לחבר למחשב כרטיס flash שלי, המחשב מודיע שההתקן הותקן כמו שצריך אבל הכרטיס לא מופיע ב"מחשב שלי". כשאני נכנס למנהל הכוננים הוא מופיע רק ברשימה התחתונה(ונעלם כשאני מוציא אותו) אבל בניגוד לכוננים הקשיחים הפעילים הוא בצבע אפור וכתוב עליו "אין מדיה". פרטים נוספים: 1. יש לי רכיבי usb אחרים וכל שאר רכיבי ה-usb(כולל כונן קשיח) פועלים כמו שצריך. 2. ניסיתי להעביר אותו לחיבור אחר. 3. הוא מחובר ישירות למחשב. 4. הוא עבד בעבר. 5. ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של ההתקן 6. מערכת הפעלה: windows 7-32 bit. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  11. כונני סדרת ה-Spark החדשה של Patriot עתידים לספק מחירים נמוכים בצורה כמעט חסרת תקדים, תודות לבקר ה-S11 החדש של חברת Phison שוק ה-SSD מספק לנו מחירים תחרותיים יותר ויותר עם כל יום חדש שמגיע, והיום נראה שזו כבר לא בעיה גדולה למצוא כוננים בעלות כוללות של פחות מ-0.3 דולר, או כ-1.15 ש"ח, לכל ג'יגה-בייט של נפח אחסון שאתם מקבלים. עם זאת, אנחנו ממשיכים לשאוף ולחלום על עלויות זולות אפילו יותר, אשר יהפכו את הבחירה בכוננים הזריזים האלו, ובפרט בכוננים בנפחים גבוהים, לטבעית ומתבקשת. משפחת דגמים חדשה שעשויה להביא למיני-מהפכה בתחום היא ה-Spark החדשה של חברת Patriot, אשר תתבסס על בקרי ה-Phison S11 החדשים והצנועים – ואמורה להציע נפח אחסון של 512 ג'יגה-בייט במחיר מומלץ רשמי של 105…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום וחג שמח (עדיין). מעוניין לגבות חומר על הראוטר (יש לי גיבוי על המחשב אבל סובל מ"בעיית" גניבת כל המחשב ו/או חשמל ממית דיסקים וכו...) אופציה יקרה היא דיסק על רשת אופציה שחשבתי עליה היא דיסק 2.5 500G + מתאם מדפסת לרשת. הגיבוי שלי הוא אינקרמנטלי כל שלא חשובה המהירות בכלל. מה דעתכם? איזה מתאם מדפסת כדאי לקנות או שלא משנה? זה יעבוד בכלל, אראה את הדיסק כדיסק ברשת? בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  13. שלום חברים. בגדול השימושים הם כאמצעי אחסון נוסף. לעיתים העתקת סרטים אל הכונן ושידורם בטלוויזיה דרך הממיר הדיגיטלי בחיבור USB. אין צורך בבלימת זעזועים באופן מיוחד או עיצוב מרהיב . ראיתי ב KSP כוננים של western digital . היה את [h=1] Western Digital Elements WDBUZG5000ABK 500GB USB 3.0 [/h]שנראה לי מתאים ועולה 240 ש"ח. אך בהפרש לא גדול ממנו היו הכוננים באותו נפח מסדרת My passport או my passport ultra. מה ההבדלים בתכלס בין הסדרות? אם זה רק עניין של גודל ועיצוב זה לא מעניין אותי... אודה להמלצות!

14. כונני NVMe לשוק הביתי שתומכים בתקן PCI-Express 5.0 החדיש עדיין אין, אך כשהם יגיעו - יש חברות שיהיו מוכנות לקלוט כמה מהם יחד על מנת לספק לנו מהירויות העברה דמיוניות כמעטלכתבה

15. שלום רב לכם...יש לי את הנגן RIO NITROS עכשיו יש כניראה בעיה עם קבצים מסויימים בנגן שמשגעים אותו...אני לא יכול למחוק אותם מהנגן כי פתאום אין לי גישה אליו מהתוכנה המצורפת...רציתי לפרמט את הנגן אבל יש לי בעיה...פתאום המחשב לא מראה לי אותו ככונן קשיח (פעם הראה) והמצחיק שהמחשב מזהה אותו כשאני מחבר...אז השאלה שלי אליכם האם יש עוד דרך כלשהי לפרמט אותו? תודה ענקית לעוזרים(אגב אם זה לא מתאים לפה אז איפה לפתוח?)

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  16. Started by I7210I,

שלום יש לי כונן דיסקים של ASUS חדש ( http://ksp.co.il/?select=.37..1039..1358.&list=1&sort=2&glist=0&uin=20709&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ) והוא נראה לי ממש איטי בהעתקת וידאו הוא מעתיק על 1.8 מגה..איך לבדוק יותר ואיפה הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  17. נניח שאני רוצה לצרוב 200 קבצים, שכל אחד מהם בגודל 100 מגה. מה שאני עושה היום כדי לצרוב את הנ"ל, הוא לגרור לתוכנת הצריבה 47 קבצים, לצרוב, ואז שוב לגרור 47 קבצים חדשים, לצרוב, ואז שוב לגרור 47 קבצים חדשים, לצרוב, ואז שוב לגרור 47 קבצים חדשים, לצרוב, ולבסוף לגרור 12 קבצים אחרונים, ולצרוב. אין מילים לתאר עד כמה התהליך הזה מעצבן. ועכשיו לשאלה: האם ישנה תוכנת צריבה קסומה, שתאפשר לי לגרור בבת אחת את כל 200 הקבצים, והיא כבר תחלק אותם אוטומטית ? (כלומר אני אתחיל לצרוב את כל 200 הקבצים בבת אחת, וכל פעם שיגמר המקום ב DVD, היא תבקש שאכניס מדיה חדשה). ה Catch הוא שאני לא רוצה שהתוכנה תכניס את הקבצים ל Container חדש (כמו ש Norton Ghost למשל עושה), אני רוצה שהקבצים הצרובים ישארו כמו שה…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by 1_Nike_1,

[iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=44121[/iurl]

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by Boris_yo,

בדקתי לגבי אחריות וניתן לקבל כיסוי בארץ על ידי מרכז שירות ו-3 שנים של אחריות עבור SSD מקובל עליי. מחיר בחו"ל עומד על $90 ובארץ 490 ש"ח אבל אם נניח אצטרך לקנות בחו"ל מה אפסיד אם אני גם ככה מתכוון לעשות משלוח לארץ? כאילו מחיר משלוח יתחלק בין מוצרים ומקסימום יצא לי מחיר כמעט כמו בארץ. גם אם אקח הזגמנות לא אפסיד מה שנראה לי. זה בהתחשב ש-SSD יגיע תקין ובשלמותו... אולי מחיר בחו"ל גם עוד ירד... מי יודע.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by Psibeast,

הרצתי SANDRA לבדיקת ההארד דיסק החדש שלי, Western Digital 160 GB 8 MB cache וקיבלתי את התוצאות הבאות (שעל פי התוכנה הם נמוכים יחסית לדיסק הזה): Buffered Read : 71 MB/s Sequential Read : 29 MB/s Random Read : 6 MB/s Buffered Write : 61 MB/s Sequential Write : 31 MB/s Random Write : 8 MB/s Average Access Time : 9 ms (estimated) זה נורמלי לדיסק הנ"ל? מישהו יכול להריץ benchmark על ההארד-דיסק שלו להשוואה? תודה.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by iyehuda,

קניתי DVD RECORDER מהדיוטי פרי ב 200$ מקליט ישירות מהטלויזיה או מהמצלמה או מוידיאו מכשיר מדליק לאלה יש שתי אפשרויות לצריבה DVD-VIDEO ו VR שיותר מתאים לעריכות אבל לא ניתן לצפיה ב DVD אחרים ב DVD-VIDEO אין בעיה בצפיה ב DVD אחרים

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by J.Dog-Christ,

אהלן. אני מחפש DOK שיהיה כמה שיותר עמיד, 1GB ומעלה (1GB מספק בעיקרון, אבל אם יש משהו יותר משתלם ועמיד, למה לא??) החנות שאני מעוניין לקנות דרכה, ורק דרכה(!) היא http://www.newegg.com תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. היצרנית האמריקאית מחזקת את נוכחותה בשוק החם עם השקת סדרת KC2000 לכתבה

24. היי יש לי מחשב ישן P4 שהביוס שלו יודע לעשות BOOT מUSB. קראתי פעם שהזיכרונות פלאש נידפקים לאחר מספר ימים של עבודה עם מתקינים עליו וינדוס בגלל שזה "טוחן" את מחזורי הזיכרון. אגב עם מי שחושב שזה לא אפשרי אז פשוט פעם הכנתי דיסק עם nLite והגדרתי שם שאפשר להתקין על כל מעבד (כמעט) וכל זיכרון. ^וגם זה אני לא בטוח. נניח אני יתקין על dok של sandisk (עם הפלאג הנישלף והLED הכתום והU3 ) או בלי קשר יש מצב זה ידפוק? כי פשוט ההארדיסק בHTPC חופר. אני לא מדבר פה על שהוא קורא אני מדבר בכללי. שמעתי שמי שרוצה את הפיתרון עם הדיסק און קי עדיף לקנות כרטיס CF עם מתאם לIDE (או SSD) אבל אני רוצה להתנסות במה שכבר יש לי. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. חברת Kioxia מצטרפת אל Marvell וסמסונג במירוץ - ומבטיחה כי גל כונני ה-NVMe הראשון תחת PCI-Express 5.0 יכפיל את הביצועים הרציפים של הכוננים המתקדמים ביותר כיוםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.