עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Mad Season,

ככה , קניתי דיסק קשיח של ווסטרן דיגיטל : wd320ys 16 mb sata2 raid והחזרתי אותו לחנות בגלל שהוא היה מצפצף לי מידי פעם , וגם נתקע באמצע העברות קבצים , נותן שגיאה בשם windows delyded fail וגם הרצתי עליו את בדיקת דיאגנוסטיק של ווסטרן דיגטיל וזה נתן fail . כלומר , מדובר בדיסק פגום. עכשיו החזרתי אותו לחנות ואני צריך לקבל דיסק חדש.. וראיתי שיש דיסק בעל אותו נפח כמו שלי , wd320ks 16mb sata 2 עכשיו הדגם הזה זה אותו דבר רק בלי ה raid ויותר זול במשהו כמו 100 שקל. מה זה ה raid הזה בכלל ? אני חשבתי שזה יותר מהיר בגלל זה הזמנתי את הדגם של ה raid יכול להיות שיש אי התאמה בין ה raid ללוח אם שלי ובגלל זה היו לי כל הבעיות עם הדיסק ? יש לי לוח אם msi 6728 נראה לי עם צ´יפסט של אינטל משהו בש…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by RGod,

ברשות חבר שלי הרדיסק WD 1 TB . מלפני יומיים מערכת ההפעלה XP\VISTA\32\64 הפסיקה לזהות אותו. ניסינו להתקין מערכת הפעלה חדשה ,הוא ביקש לעשות מחיצה ,עשינו מחיצה ,ואז כאשר הפעלנו אותו בעזרת מערכת הפעלה אחרת שמותקנת שהרדיסק אחר . המערכת עלתה בדקנו ,הוא לא נותן להיכנס להרדיסק ,הוא מבקש לעשות FORMAT ,יש מידע רב על הכונן שצריך לגבות \לשחזר ,יש משהו שניתן לעשות בנושא? כמה יעלה שיחזור מידע מהרדיסק כזה ?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by arkadi,

אז יש לי כמה שאלות אפשר ליצרוב עם צורב דיוידי על הדיסקים שלו מישחקים וקבצים שונים ולא רק סירטי דיוידי? והאם הוא צרואב גם על דיסקים רגילים ואפשר המלצות לצורב דיוידי לא יקר תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  4. שלום לכם!!! יש לי בעייה דיי מוזרה בצורב dvd שלי , הסוג של הצורב הוא nec ad-5170a. (בערך חצי שנה יש לי אותו). לפני חודש לערך קניתי 25 דיסקים ב office depot. על הדיסקים רשום שזה 4.7gb x16 ו... למעלה רשום dvd+r. לבעייה: שאני צורב בהם משחקים , שירים, סרטים אוו כל דבר אחר שאפשר לצרוב, הוא צורב לי והכל בסדר לפעמיים יש נפילות. אחרי הצריבה אני מכניס את הדיסק לכונן של המחשב שלי , והוא כאילו קורא אותו ולא פותח לי כלום , כאילו לא צרבתי כלל. אבל אם אני לוקח את הדיסק הזה למחשב אחר שיש בו כונן dvd, אז שם הוא מעלה את מה שצרבתי בדיסק. מוזר נכון , אני לא יודע מה זה זה מאוד מוזר , ועכשיו יש לי פה מדיה של dvd אחר שרשום עליו dvd-r וזה עובד לי מצויין!!! 1. יכול להיות שהצורב שלי לא קורא +r כי…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by borg,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ את הדיסק הקשיח Maxtor MaXLine III 16MB ATA133 בנפח של 250GB או 300GB (רצוי 300GB אם ההפרש במחיר לא גדול) במחיר סביר? הדגם המדוייק הוא 7L250R0 עבור ה-250GB, ו-7L300R0 עבור ה-300GB. מצאתי את ה-250GB בלמיר במחיר סביר של 665 ש"ח. בפנדה יש גם את ה-250GB וגם את ה-300GB, אבל במחיר מטורף של 1,154 ש"ח ל-250GB ו-1,701 ש"ח עבור ה-300GB. אין לי מושג איך אפשרי הפרש כזה במחיר. יכול להיות שבלמיר הצליחו להשיג מחיר מצויין על הדגם הזה. מישהו מכיר אולי חנות נוספת (עדיף באיזור המרכז) שאפשר להשיג בה את הדיסקים הקשיחים האלה במחיר סביר כמו בלמיר (דיסקים קשיחים אחרים של מקסטור בנפחים האלה שמצאתי בחנויות אחרות היו מסדרת DiamondMax 10).

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by mr hankey,

אני קניתי עכשיו צורב די.וי.די חדש של טושיבה מדגם R5272 ורציתי לשאול אם יש לו בעיות מיוחדות או שאני יכול להיות שקט לגביו?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  7. טוב, אני נתקלתי בדבר שאף אחד עוד לא נתקל בו (כולל ב cdfreaks), אז אני אשתף אתכם ככה אולי אם למישהו תהיה בעיה דומה, הוא יוכל לפתור אותה מבלי לבכות על הצורב. הכל התחיל ביום בהיר אחד....סתם, אז ככה, צרבתי סתם משהו (סרט גיבוי) על מדיית DVD-RW, באתי לעשות rip מהמדיה לדיסק הקשיח שלי ושמתי לב שהוא מעביר את הקבצים ממש לאט (מהירות 1.4X), זה אף פעם עוד לא קרה לי, תמיד הוא היה מגיע למהירות המקסימלית (16X).... שימו לב שאני משתמש בקושחה הלא רשמית. טוב, עשיתי cancel אני לא אחכה כל כך הרבה זמן, באתי למחוק את המדיה, מחקתי, באתי לצרוב אליה שוב ו...הבאפר התחיל להשתולל כמו נרקומן בלי סם, ושאני מזיז את העכבר הוא זז לאט, פתחתי את ה task manager ואני רואה שהמעבד על 50% (HT אז זה כמו 100), אבל …

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by מאור247,

רציתי לשאול אם אפשר לשים בכונן קשיח נייד איזשוהי תוכנה הגנה/אנטיוירוס????

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by zurkin1232,

קניתי היום כונן קשיח חיצוני Seagate FreeAgent 500GB. בשניה שחיברתי את ספק הכוח לחשמל (עוד לפני שהוא חובר לכונן) שמעתי זמזום גבוה מעצבן כזה (כמו "הצלצול שהמורה לא שומעת"...). זה קרה לעוד מישהו? זה סביר? או שאני צריך כבר להחזיר אותו לחנות...?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  10. ??? האם ציון 1177 של הדיסק הקשיח שלי (W.D. 120GB JD 8MB BUFFER S-ATA) ב PCMARK2002 הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  11. Started by מר מקלדת,

כלומר אלה שאחראים על המוצר במסגרת האחריות?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by tibia,

צריך צורב dvd בתקציב של 300 אמרו לי אולי נק אבל אני לחא מבין ולכן אני שואל אותכם. אם אין לי כונן רגיל אז אם אני קונה צורב DVD אז זה גם כמו כונן?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by שמואלל,

מה יותר טובPIONEER 111D או 112D מה יותר טוב לדעתכם?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  14. Started by omers1,

http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=136&cat=23 מיוצרים ב india איך הם לצריבות dvd r ובכלל?? תודה

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  15. יש לי דיסקים רב פעמיים שמיועדים לצריבה במהירות X4 (דיסקים רגילים לא DVD). הצורב החדש שלי מאפשר לי לצרוב בכל מני מהירויות אך האיטית מביניהן היא X8. אני עובד עם nero 6.6 החדש. איזו תוכנה קטנה אתם ממליצים לי להתקין לצד Nero כדי לאולי אוכל לשכתב במהירות x4?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by qwerty1987,

כאשר ההארדיסק מנותק מהמחשב(וכבוי מן הסתם), אם אני מנענע אותו קלות אני שומע שהפלטות בפנים חופשות להסתובב. האם זה תקין? תודה.

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  17. קנינתי 50 דיסקים של סמסונג בבאג. הדיסקים מסוג samsung pleomax dvd-r 16x אבל הבעיה שכשאני בא לצרוב עליהם משהו בנרו, הוא מודיע לי שillegal disc ולא ממשיף לצרוב, מה הבעיה? הצורב הוא של סוני.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות HD חדש בסביבות ה 350 ש"ח. אני יודע שקיים HD של WS של 80 ג'יגה ככה. רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות אותו? או שיש יותר טובים. ( יש לי חיבור של IDE המחשבים הישנים.. פנטיום 3 )

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  19. הצורב שלי הפסיק לקרוא דיסקים לאחרונה, פתחתי את המארז, חיברתי מחדש את הכבלים, עדיין לא קורא, ניסיתי לקרוא איתו דיסק מוזיקה שאני שומע הרבה, ושהוא קרא הרבה פעמים בעבר, לא הצליח לקרוא אותו, כלומר, הוא התנהג כאילו אין דיסק בכונן, אפילו שהיה, למישהו יש מושג מה עשויה להיות הבעיה? עריכה : אה, ניסיתי גם להכנס ל"My computer", ללכת ל-D (זה הכונן) ולהגיד לו EJECT, המגירה לא נשלפה, לעומת זאת כשאני לוחץ על הכפתור שלו, המגירה כן נשלפת, לא יודע אם זה שימושי, אבל אם כן, אז סבבה

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by Yotam_,

שלום, אני יודע שיש עוד נושא פתוח כרגע בנושא Overburning בצורבי DVD, אבל השאלה שלי היא שונה: האם קיימת אפשרות לכתוב על דיסק DVD יותר מהרגיל? חסרים לי בערך כ-15 מגה בייטים, ורציתי לדעת אם קיימת אפשר לצרוב אותם "בכח". חיפשתי בפורום ובגוגל, אבל מצאתי רק על יכולות Overburn של הצורב שלי עם מדיות רגילות. הצורב הוא BENQ 1620, מדיות של אופיס דיפו (AML 001, לאחר חודש וחצי באכסון נכון עוד אין ירידה באיכות, אגב). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  21. Started by uriya,

שלום לכולם יש לי במחשב שני הארדיסקים אך לא על שום מערך כלשהו, ז"א עובדים רגיל לחלוטין..... האם אני יכול להגדיר אותם כ jbod ללא פירמוט מיותר? אודה לכם אם תענו לי על שאלתי אוריה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  22. שלום אני עובד עכשיו עם המערכת: Pentium 4 2.4Ghz Northwood Albatron PX865PEC PRO V2.0 Gigabyte Geforce MX-400 Geil 512MB CL 2.5 333Mhz ודיסק קשיח: SAMSUNG SP2014N 200 GB אחרי סריקה ב MHDD נמצא סקטור אחד פגום [אדום]. הבעייה במערכת שאחרי כמה שהו זמן עבודה הכל פשוט קופא, מקלדת, עכבר, מסך וכמובן שהפתרון היחיד הוא רסטרט. ונורת ה HDD על המארז נשארת דלוקה. האם זה ההארד דיסק או משהו אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  23. מה שלומכם? אתחיל מזה שאני פותח את האשכול הזה כי הדיון הראשי של המלצות על HDD כבר לא מעודכן. יש לי כרגע 3TB במחשב (2 כוננים שקניתי לאחר המלצה פה ומרוצה עד הגג) עכשיו יש לי בעיה קטנה והתייעצות ברשותכם. הבעיה היא שהמקום בכוננים מתחיל להיגמר (ספריית סרטים וסדרות זה לא עסק קל - תרתי משמע) אז אני שוקל לרכוש כונן נוסף של 2TB ומחפש המלצה, חיפשתי את הHD204UI שרשום בדיון, אבל לשווא. ואשמח להכוונה כלשהי. וההתייעצות היא לנוגע לזה שהספרייה הזאת מתחילה להיות נורא חשובה לי - עמלתי קשות עליה ואני דיי פוחד שיום אחד יקרה אסון והכל ירד לטמיון.. וגיבויי לכמעט 3TB זה סיוט עלי אדמות.. אז שקלתי אותי לבדוק אפשרויות של חיבורי RAID, קראתי קצת באינטרנט על סוגי החיבורים.. ונראה לי שחיבור RAID 1 הכי …

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  24. טוב אז היה לי כונן חיצוני אבל הוא נידפק, מישום מה המחשב החליט לא לזהות אותו יותר... אז החלטתי לקנות אחד חדש.. אני מחפש כונן קשיח חיצוני למטרת גיבוי קבצים בנפח של (250-320GB) מאד חשוב לי שהוא יהיה עמיד ולא ידפק יום אחד גם... תודה!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by asinnn,

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=574279 LG SATA GSA-H30N LG מה אתם אומרים לקנות ?????? אני פשוט חייב לקנות צורב היום תודההה אני צריך צורב אמין שחזיק להרבה זמן תודהה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים