עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי,אני הסרתי עכשיו את הויסטה והתקנתי מחדש את הxp. הכל הלך טוב ויפה. יש לי כ3 דיסקים של dvd למטרת גיבוי.הבעיה היא שיצרתי אותם בויסטה ואפשרתי בנירו multi session .קיבלתי אזהרה שתהיה בעיה לפתוח את הקבצים בגירסאות מסויימות של xp. לא חשבתי שאני אחזור לאקס פי אז איפשרתי את זה... עכשיו (כמובן)אני לא מצליח לפתוח אותם כלל.הווינדוס כותב שהדיסק פגום או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם לאקס פי. האם יש דרך כלשהי לעקוף את זה ?? בבקשה עזרו לי כמה שיותר מהר. זה קריטי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by uriya,

שלום לכולם יש לי במחשב שני הארדיסקים אך לא על שום מערך כלשהו, ז"א עובדים רגיל לחלוטין..... האם אני יכול להגדיר אותם כ jbod ללא פירמוט מיותר? אודה לכם אם תענו לי על שאלתי אוריה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  3. אהלן , יש לי דיסק חדש בנפח של 640 . אני רוצה להקצות כונן חדש בנפח 150 (עשיתי את זה)... ולהשאיר את השאר כ"לא מוקצה". השאלה: כשאני יצטרך להקצות עוד , זה יגרום (אפילו בסיכוי קלוש) לפגימת ההארד דיסק? או לכונן 150 שהקצתי בעבר? תודה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  4. Started by x-niko,

שלום איזה דגם הוא האחרון והכי טוב בחיבור סאטה LG-H80 GSA-H66N או אחר? תוכלו לפרט תודה רבה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  5. שלום אני עובד עכשיו עם המערכת: Pentium 4 2.4Ghz Northwood Albatron PX865PEC PRO V2.0 Gigabyte Geforce MX-400 Geil 512MB CL 2.5 333Mhz ודיסק קשיח: SAMSUNG SP2014N 200 GB אחרי סריקה ב MHDD נמצא סקטור אחד פגום [אדום]. הבעייה במערכת שאחרי כמה שהו זמן עבודה הכל פשוט קופא, מקלדת, עכבר, מסך וכמובן שהפתרון היחיד הוא רסטרט. ונורת ה HDD על המארז נשארת דלוקה. האם זה ההארד דיסק או משהו אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by mt_nro,

שלום לכולם! אני יודע שיש אפשרות לשנות את האות של הDOK אבל רק במחשב אחד... האם יש דרך להחליף לDOK את האות לצמיתות (בכל המחשבים שיהיה בהם [בתנאי שלא מתנגש באות של כונן אחר]) אשמח לשמוע את דעתכם... תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  7. המליצו לי על ה 6400aaks של wd עכשיו מי שאני קונה ממנו את המחשב אמר שאין לו אותו והציע לי 750 ג'יגה או 500 ג'יגה .. איך ה750 של wd ואיך ה500 של wd ? עדיפים על ה3500320 של st ?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by zuk666,

אהלן.. אז ככה, לפני שמתחילה אצלי מצוקת מקום בנייד ומטעמי נוחיות ברורים, אני מחפש לקנות כונן שיהיה בסביבות 500GB שיתמוך בהתקני חיבור שונים ככה שאני יוכל להתחבר גם למחשב הישן שלי וגם לחדש.. ושלא יתפוס גודל כמו של קופסת נעליים... אבל הנה הבעיה: אתם מכירים משו כזה אבל גם שתהיה לו אפשרות של AUX ?? חיבור של A/V לטלויזיה למשל?? אפילו בלי צג על המכשיר.. שכל הממשק יוצג רק דרך המחבר וידאו.. תודה.. כל המלצה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by zzz727,

פירמטי את המחשב ואחר כך עוד לפי התקנת הווינדוס חילקתי את הכונן לשתיים, אחרי שהתקנתי את הווינדוס ראיתי שיש לי כונן אחד עם חצי זיכרון איפה החלק השני??? תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  10. Started by max_shifrin,

שלום, יש לי צורב DVD PIONEER 108 DVR עם קושחה 1.20 (הכי עדכנית שיש) יש לי בעיה לבדוק שגיאות C1 C2 על דיסקי DVD משום מה... כשאני מנסה להפעיל את הבדיקה הנ"ל ב NERO TOOLKIT הוא חושב כמה שניות וזורק הודעה COULD NOT INITIALIZE TEST. במידע שהוא מציג על הצורב הוא אומר אבל שהצורב כן תומך בניתור שגיאות כאלו. (INFOTOOL) רעיונות?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  11. יש לי את הלוח שבמפרט בצד יש לי בו IDE שנועד לכוננים, להארדיסקים יש לי SATA II אבל יש ברשותי דיסק קשיח 200 ג'יגה IDE שאני רוצה לחבר האם אני יכול לחבר אותו במקום כונן אופטי שני או שאופציה כזו לא קיימת? אם אפשרי, זה יעשה לי בעיות או שיפעל חלק?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  12. זוכרים את האשכול הזה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=266777.0 הלכתי להחליף את הדיסקים לדיסקים של וורבטים שאמרתם, וגם אותם הצורב לא מצליח לקרוא ועושה את אותם בעיה כמו שצינתי בנושא^ מה אני עושה עכשיו? הצורב דפוק...זה ברור, יש לכם פתרונות? או שפשוט לזרוק אותו ולקנות חדש? אם קניית צורב חדש זה הפתרון אני אשמח אם תמליצו על אחד...לא משנה כמה יעלה, העיקר שלא יעשה את הבעיות האלה וידע לקרוא את כל הדיסקים שיש. אני לא מחפש את הפיצ'רים שיש היום כמו שידפיס ציורים וכל הבולשיט הזה על הדיסק, אני רוצה בסך הכל לצרוב ושהוא לא יעשה בעיות בקריאת דיסקים. ושיהיה שחור... *ראיתי את הנעוץ, אבל בכל זאת אני מעדיף דעה חייה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  13. גדול מ250 ( רצוי 16MB ) הלוח הוא 8I945PL-G במחיר סביר . תגידו כדאי לקנות 2 של 250 או 1 גדול מ400 ?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  14. יש לי שתי מדיות dvd -rw משני דגמים שונים שכבר בעבר עם הצורב הקודם השתמשתי בהם,עכשיו כשאני מנסה לבצע אימג' לדיסק שלי ומנסה באמצעות Ghost לעשות זאת ישירות למדיה הצורב אחרי מחשבה פשוט מוציא לי את המדיה ומבקש אחרת. את המדיות מחקתי באמצעות Nero גם בצורה מהירה וגם בצורה מלאה וכל פעם שמנסים לעשות אימג' לדיסק הצורב מסרב לקבל אותן. אציין כי לצרוב data למדיות אלו מתוך ה windows כן נעשה. גם לאחר עדכון Frimeware לצורב התופעה מתרחשת. ב LG הקודם לא הייתה לי בעיה! אודה לעזרה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by computer_freak,

זה משנה איפה על הכבל אני מחבר התקן מסויים?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  16. Started by zohar678,

האם מישהו יכול להסביר לי מה זאת הטכנולוגיה הנקראת double laye? קראתי באיזה מקום שמדובר על צריבה של שתי שכבות נתונים על צד אחד של התקליטור, אך אינני מבין מה המשמעות של זה. ומה זה אריזת bulk או אריזת oem?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by djgoose,

שלום לכולם. לאחרונה קניתי HD של WD 80GB והחלפתי בינו לבין ה-Hג שהיה קיים לי בנייד 60GB שמתי לב שנורית שמציינת מתי ה-HD פועל , דולקת כל הזמן אבל אין אינדיקציה שהמחשב עובד כל הזמן. פשוט הנורית דולקת. וזה קורה רק עם ה-HD החדש. יש למישהו רעיון למה זה קורה ?? הנייד הוא HP NX6125 וה-HD הוא WD800VE תודה .

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  18. לאחרונה קניתי נגן ודאו ב HD של WD, לנגן יש כניסה של USB 2. מישהו ממליץ על אמצעי אחסון מתאים שיכול להתחבר לנגן ולהראות סרטים בצורה חלקה? אני מניח שהאמצעי צריך להיות - מהיר בקריאה ומסוגל לאחסן קובץ יחיד שגודלו 4.5 ג'יגה ואפילו יותר...

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  19. תודה.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  20. ??? האם ציון 1177 של הדיסק הקשיח שלי (W.D. 120GB JD 8MB BUFFER S-ATA) ב PCMARK2002 הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  21. Started by zilbermm,

היי, מחפש בהשקעה של סביב ה-350 ש"ח. המטרה היא חיבור לאקס בוקס, אז אני לא מחפש ביצועים גבוהים, העיקר שיהיה אמין. לגבי הנפח, רצוי לפחות 160, ועדיף כמה שיותר כמובן. ראיתי את זה של WD http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694409 אב הדגם הוא WDME1600TE, וברשת הביקורות לא רעות אבל על דגם WDME1600TN יש גם את זה של Seagate ‎ST305004FDA1E1-RK‎ אבל הדגם הזה בעל ביקורות רעות על אמינות נמוכה ולעומתו ‎ST305004FDA2E1-RK‎ עם ביקורות טובות יש הצעות? תודה

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  22. Started by questionman,

https://ksp.co.il/web/item/78129 או https://ksp.co.il/web/item/95543 האם יש הבדל אחר ביניהם חוץ מהאבטחה? הכונן יהיה רק לאחסון אז הוא לא יהיה בשימוש יומיומי.

23. Started by boludo,

האם שווה מבחינת ביצועים להתקין מערכת הפעלה XP על HD WD 74GB 10000RPM SATA משפחת ה RAPTOR בנוסף לזה אני מחבר 2 WD 120GB 7200RPM SATA 2 -HD בראיד 0 שאלה נוספת - האם אפשר לחבר SATA2 למרות שהללוח שלי תומך רק ב SATA1? תודה

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by guyrom,

מה עדיף לאיכסון מוסיקה וסרטים HD חיצוני בנפח 80-120 או צורב DVD, יש לי מחשב נייד ולכן האילוץ הוא לחיצוני. עם HD חיצוני לא תהיה בעיה לעבוד והכל יהיה נגיש כל הזמן ולגבי הצורב אני לא יודע

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  25. יש לי כמה שאלות בקשר לRAID כי אני ממש לא מבין בזה...וגם איזה RAID אני צריך... עכשיו... 1.איך עושים RAID בכלל ? (אם אפשר מדריך) 2.איזה RAID כדאי לי לעשות בשביל מהירות ולשימוש ביתי כמו סרטים ומשחקים באהרד דיסקים שהם WD 500AAKS (חצי טרה בייט 500 גיגה SATA 2) ואיזה RAID כדאי לי לעשות בשביל מהירות ולשימוש ביתי כמו שמשחקים וסרטים בארד דיסק MAXTOR STM3250820AS (אם אתם לא מבינים זה 250 גיגה SATA 2) ואיזה RAID כדאי לי לעשות בשביל מהירות ולשימוש ביתי כמו שמשחקים וסרטים בארד דיסק WD 800JD-00LSA0 (ארד דיסק 80 גיגה SATA 2 ) אם צריך עוד משהו אני יביא.. ותודה על העזרה !

• 2 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים