אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
התקנתי SUSE 9.1 על דיסק של 40 גיגה ואני לא מצליח להחזיר אותו לFAT32. במג'יק פרטישיין רשום על הכונן - BAD, ניסיתי לפרמט אותו הוא לא מצליח. ניסיתי להחזיר אותו לFAT32 דרך FDISK ובכלל לא רואים אותו שם. תודה! (צירפתי קבצים) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עכשיו אני צריך להתקין תווינדוס יש לי הרד דיסק של WD SATA2 והזמנתי תמחשב בלי כונן דיסקטים עכשיו איך אני אמור להתקין תדרייבר של ההרד דיסק כדי שהווינדוס יזהה אותו ואני יוכל להמשיך בהתקנה לא ידעתי על הבעיה הזאת לפני כן ולכן לא הזמנתי כונן דיסקטים יש דרך לפתור תבעיה או שאני חייב להתקין גם כונן דיסקטים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
צריך צורב dvd בתקציב של 300 אמרו לי אולי נק אבל אני לחא מבין ולכן אני שואל אותכם. אם אין לי כונן רגיל אז אם אני קונה צורב DVD אז זה גם כמו כונן?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קניתי 2 דיסקים קשיחים sata ולהפתעתי התברר לי ש ה- boot מיתבצע אך ורק מהחיבור sata הימני בלוח האם ואין אפשרות בביוס של ה- sata לעשות boot מהחיבור השני הפיתרון היחידי היה פשוט לשנות את חיבורי הכבלים בין הדיסקים הקשיחים אבל זה כמובן לא פרקטי כול פעם לפתוח את המארז בניגוד לדיסקים ide שם אתה פשוט משנה את סדר ה-boot בביוס האם יש פיתרון לבעייה? הערה: המפרט שלי מופיע בחתימה תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אחרי שפרמטי והתקנתי ווינדוס בכונן 1 אני רוצה להעתיק אליו מכונן 2 מבלי לפרמט אותו יש לי שם קבצים חשובים להעתיק מכונן 2 שמזוהה במנהל ההתקנים אך לא במחשב שלי
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
בביוס יש לי 3 קשיחים וקומפקט שמחוברים כולם בסאטה 2 (עכשיו היה לי רייד 0 בחלונות 8) ולספק בשני כבלים עם שלוש יציאות ישנות יותר הבעיה היא: שקשיח היטצ'י לא מתחבר (הוא הכי ישן בקשיחים) בחלונות 8: כשבמחשב דלוק שיחקתי על הכבלים הסאטה והחשמל חוץ מהכונן שבוא מערכת ההפעלה ופעמים יש רק קשיח דבל יו די ולפעמים לא. אין ההיטצ'י בכלל לא מופיעה בניהול הוא מופיעה לפעמים בלוח הבקרה של הרייד 0 כלא מחובר טוב או כמחובר כשהדבל יו די לא מזוהה בניהול (דרך עגב יש לי עם גם אינטל שבוא מערכת ההפעלה חלונות 8 וכתוב לי שיותר אחוז תפוס בניטצ'י 0.83% בחצי טרה ודבל יו די 0.34% בטרה בדבל יו די יש לי את השולחן עבודה וכל המשתמש עם כל האלבומים של מוסיקה בוו.מ.א. ותמונות מטיול בחו''ל בטיף, ועוד)
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום! נתקלתי בבעיה מוזרה שבה נעלם לי האייקון של ההרדיסק/צורב מהמחשב 1. הביוס מזהה אותו 2. הוא נפתח ונסגר בצורה תקינה 3. הסרה והתקנה במנהל ההתקנים מראה עדיין סימן שאלה לידו למרות שהווינדוז מזהה בדיוק את סוג הצורב 4. הווינדוז הוא 2000 5. ביצעתי סריקת וירוסים למחשב ולדיסק או קי שיש לי, לא נמצאו בעיות. ועכשיו למשהו ביזרי יותר, אתמול ישבתי מול מחשב אחר וביצעתי שתי פעולות הכנסתי את הדיסק און קי שלי למחשב והתקנתי תוכנה בשם מדיה- שאוו ו... נכון גם במחשב השני נעלם האייקון(רק סידירום) לאחר שכמעט התעלפתי ניסיתי להסיר ולהתקין שוב (שם מדובר ב-xp) ואחרי כמה נסיונות הצלחתי להתקין דרך ווינדוז את הצורב. מישהו מכיר דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות צורב די וי די ואני רוצה לדעת מה לקנות, אין לי מושג כל כך בצורבים של DVD, כל מה שאני יודע זה רק לגבי סוגי המדיות DVD-R DVD+R וכל השטויות האלו. אני רוצה צורב שיתמוך בכל סוגי המדיה ושיהיה טוב ובעל שם. אם אפשר גם לינק לצורב בחנויות כמו זיגזג פנדה נועה או אחרים תודה מראש ויום נעים
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני חייב שהוא יהיה בשחור. מצאתי בזיגזג אבל מדובר בשנה אחריות לכן הסקתי שזהו לא היבואן הרשמי. איפה אני יכול למצוא בשחור + שנתיים אחריות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אז ראיתי ת'אשכול ההוא של ה30 עמודים בערך על ההארד דיסק הזה והבעיות שלו... קיצר החלטתי להיות שפן ניסיונות וקניתי אותו היום והנה התוצאות: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב שני הארדיסקים אך לא על שום מערך כלשהו, ז"א עובדים רגיל לחלוטין..... האם אני יכול להגדיר אותם כ jbod ללא פירמוט מיותר? אודה לכם אם תענו לי על שאלתי אוריה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן קניית מחשב חדש ואחד הדברים שאני מעוניין בהם הוא הפרדה בין כל קבצי ותוכנות מערכת ההפעלה לבין כל שאר הדברים במחשב שיהיה. לצור כך חשבתי לקנות שני כוננים קשיחים, כאשר הכונן שיכיל את מערכת ההפעלה לא צריך להיות גדול מידי. 80GB זה מעל ומעבר. ---- אבל ---- אין כוננים בנפח כזה בעלי 16MB CACHE. וכאן באה שאלתי אליכם: עד כמה כמות הCACHE תגביל אותי בעבודה בתצורה של דיסק אחד בעל 8MB CACHE למערכת ההפעלה ודיסק אחר בעל 16MB CACHE לכל שאר הדברים? כעקרון חשבתי על 2 אופציות: 1. לקנות שני דיסקים כמו שציינתי קודם ואז השאלה היא מה אני מפסיד בביצועים? 2. לקנות דיסק אחד גדול בעל 16MB CACHE ולחלק אותו לטובת מערכת ההפעלה. פיזית עדיין יהיה לי כונן אחד. מבחינת אמינו…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שתיים Seagate - 5 Years Warranty - 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II או שתיים Western Digital - 3 Years Warranty - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II סיגייט שקט יותר מוסטרן? בדרך כלל אני תמיד הייתי הולך על וסטרן אבל מעניין אותי איזה ה סיגייט.... תודה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
באיזור ב400 שקל + - אולי 450 מקסימום. חשוב שיהיה שקט, אמין ושלא יתחמם יותר מידי. מבחינת גודל חשבתי על 320 או משהו. מSKYPC. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
האם החיבור ESATA משמש רק להרדיסק חיצוני או שיש לו עןד שימושים? אם אני קונה לוח אם שלא תומך בESATA אפשר לקנות כרטיס מתאם? תודה
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ את הדיסק הקשיח Maxtor MaXLine III 16MB ATA133 בנפח של 250GB או 300GB (רצוי 300GB אם ההפרש במחיר לא גדול) במחיר סביר? הדגם המדוייק הוא 7L250R0 עבור ה-250GB, ו-7L300R0 עבור ה-300GB. מצאתי את ה-250GB בלמיר במחיר סביר של 665 ש"ח. בפנדה יש גם את ה-250GB וגם את ה-300GB, אבל במחיר מטורף של 1,154 ש"ח ל-250GB ו-1,701 ש"ח עבור ה-300GB. אין לי מושג איך אפשרי הפרש כזה במחיר. יכול להיות שבלמיר הצליחו להשיג מחיר מצויין על הדגם הזה. מישהו מכיר אולי חנות נוספת (עדיף באיזור המרכז) שאפשר להשיג בה את הדיסקים הקשיחים האלה במחיר סביר כמו בלמיר (דיסקים קשיחים אחרים של מקסטור בנפחים האלה שמצאתי בחנויות אחרות היו מסדרת DiamondMax 10).
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אך אני צורב Dual Layer DVD9 ????? יש לי קובץ ששוקל 8 גיגה אך אני צורב אותו ל Dual Layer DVD9 ?????
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
א.מה ההבדל בין -r ל- +R ב.איזה מדיות dvd נחשבות איכותיות וטובות ואיפה ניתן להשיג אותם במחירים הכי זולים?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ובגלל זה אני רוצה לצורב את הכוננים C,D איך אני עושה את זה???
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן מה שלומכם? שאלה.. לא מזמן רכשתי מחשב ללא כונן, והרכבתי את הצורב הישן שלי. כרגע אני רוצה לגבות דיסק של מוזיקה שברשותי.. יש לי רק את הכונן הצורב, אין לי כונן נוסף. התוכנת צריבה היא נירו - כיצד ניתן להעתיק את ה-CD? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי עכשיו כונן 80 גיגה בחיבור SATA שיש לו שני מחיצות, עכשיו אם אני אביא עוד כונן זהה רק בלי מחיצות יהיה אפשר לעשות RAID ולהשאיר את המחיצות או שאני אצטרך לעשות מחיצות מחדש, או שבכלל אי אפשר לעשות מחיצות בRAID? תודה.
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ארדיסק נוסף למחשב (לקבצים חשובים) שיהיה בלתי ניתן לצפיה... הכוונה שאפשר יהיה לראות אותו במחשב שלי... אבל אם אני רוצה להיכנס אליו אני צריך להכניס סיסמה... וכך שלא ניתן יהיה לראות איזה קבצים מופעים בו ללא הסיסמא.... אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
קניתי WD בתחילת 2012 כשעלו המחירים בגלל השתפונות בתאילנד כשהתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש בגלל תוכנה לבדיקת קבצי DLL שהרסה לי את המחשב ראיתי בדבל קליק על המחשב שלי הוא רושם לי שיש לכונן דִי 10.0GB ומתוכם 0 פנויים אבל בקליק ימני על המחשב שלי וניהול דיסקים רואים שיש לכונן דִי 931.51GB עשיתי איחוי ולא עזר בבדיקת שגיאות הוא הפעיל את המחשב מחדש וניתקע כל פעם שהדלקתי את המחשב עד שלחצתי על כל הלחצנים במקלדת והוא כבר מעלה windows איפה אני מוריד מהאתר של WD או תוכנה אחרת שתעזור לי לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
פרוייקט שאני עובד עליו קרוב ל4 חודשים , שרץ כאפליקציה לפייסבוק. האפליקציה מאפשרת אחסון עד ל ג'יגה וחצי דרך חשבון הפייסבוק והרצת מספר רב של פורמטים ישירות מהדפדפן, ותאפשר בעתיד שיתוף קבצים עם חברים בפייסבוק . הכל יושב בשרת אחסון קבצים מקצועי ומהיר , ללא דאגה לאיבוד פתאומי של קבצים שיושבים בשרת. למה אני מפיץ את זה פה ? עדיין לא שחררתי את האפליקציה לציבור , צריך משתמשים שלא מפריע להם תכנות נסיוניות איפה? http://apps.facebook.com/diskonline למה? מי שיגיב פה יכול לקבל ג'יגה אחסון נוסף חינם , שיישאר קבוע. שיהיה ברור , הפרוייקט הזה כרגע לא מניב אגורה והכל בפיתוח , כל ההצעות והפיצ'רים שתציעו יכולים להיכנס לאפליקציה הסופית. ולידיעתכם , אין צורך בהרשמה , הכל נעשה דרך הפיי…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-