אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הצורב שלי הפסיק לקרוא דיסקים לאחרונה, פתחתי את המארז, חיברתי מחדש את הכבלים, עדיין לא קורא, ניסיתי לקרוא איתו דיסק מוזיקה שאני שומע הרבה, ושהוא קרא הרבה פעמים בעבר, לא הצליח לקרוא אותו, כלומר, הוא התנהג כאילו אין דיסק בכונן, אפילו שהיה, למישהו יש מושג מה עשויה להיות הבעיה? עריכה : אה, ניסיתי גם להכנס ל"My computer", ללכת ל-D (זה הכונן) ולהגיד לו EJECT, המגירה לא נשלפה, לעומת זאת כשאני לוחץ על הכפתור שלו, המגירה כן נשלפת, לא יודע אם זה שימושי, אבל אם כן, אז סבבה
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שיש עוד נושא פתוח כרגע בנושא Overburning בצורבי DVD, אבל השאלה שלי היא שונה: האם קיימת אפשרות לכתוב על דיסק DVD יותר מהרגיל? חסרים לי בערך כ-15 מגה בייטים, ורציתי לדעת אם קיימת אפשר לצרוב אותם "בכח". חיפשתי בפורום ובגוגל, אבל מצאתי רק על יכולות Overburn של הצורב שלי עם מדיות רגילות. הצורב הוא BENQ 1620, מדיות של אופיס דיפו (AML 001, לאחר חודש וחצי באכסון נכון עוד אין ירידה באיכות, אגב). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן קניית מחשב חדש ואחד הדברים שאני מעוניין בהם הוא הפרדה בין כל קבצי ותוכנות מערכת ההפעלה לבין כל שאר הדברים במחשב שיהיה. לצור כך חשבתי לקנות שני כוננים קשיחים, כאשר הכונן שיכיל את מערכת ההפעלה לא צריך להיות גדול מידי. 80GB זה מעל ומעבר. ---- אבל ---- אין כוננים בנפח כזה בעלי 16MB CACHE. וכאן באה שאלתי אליכם: עד כמה כמות הCACHE תגביל אותי בעבודה בתצורה של דיסק אחד בעל 8MB CACHE למערכת ההפעלה ודיסק אחר בעל 16MB CACHE לכל שאר הדברים? כעקרון חשבתי על 2 אופציות: 1. לקנות שני דיסקים כמו שציינתי קודם ואז השאלה היא מה אני מפסיד בביצועים? 2. לקנות דיסק אחד גדול בעל 16MB CACHE ולחלק אותו לטובת מערכת ההפעלה. פיזית עדיין יהיה לי כונן אחד. מבחינת אמינו…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
http://www.trustedreviews.com/article.aspx?head=12&page=1585 אומנם מאוד לא רציני, אבל לפחות חיובי (למרות שקטלו את מהירות הצריבה שלו ב X16). לכל בעלי ה NEC
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לא יודע כמה להקציב - אבל כמה שפחות יותר טוב. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי בעייה דיי מוזרה בצורב dvd שלי , הסוג של הצורב הוא nec ad-5170a. (בערך חצי שנה יש לי אותו). לפני חודש לערך קניתי 25 דיסקים ב office depot. על הדיסקים רשום שזה 4.7gb x16 ו... למעלה רשום dvd+r. לבעייה: שאני צורב בהם משחקים , שירים, סרטים אוו כל דבר אחר שאפשר לצרוב, הוא צורב לי והכל בסדר לפעמיים יש נפילות. אחרי הצריבה אני מכניס את הדיסק לכונן של המחשב שלי , והוא כאילו קורא אותו ולא פותח לי כלום , כאילו לא צרבתי כלל. אבל אם אני לוקח את הדיסק הזה למחשב אחר שיש בו כונן dvd, אז שם הוא מעלה את מה שצרבתי בדיסק. מוזר נכון , אני לא יודע מה זה זה מאוד מוזר , ועכשיו יש לי פה מדיה של dvd אחר שרשום עליו dvd-r וזה עובד לי מצויין!!! 1. יכול להיות שהצורב שלי לא קורא +r כי…
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קניתי היום האר דיסק של 640 ג'יגה,חיברתי הכל טוב ויפה.עובד. זה הגיוני שכשאני עושה מאפיינים על ה-HD אני רואה שרשום "רק" 596 ג'יגה? תמונה(אם זה עוזר): http://img233.imageshack.us/my.php?image=23512624nw9.jpg תודה.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
לפני כשבוע בערך כאשר ניסיתי לצרוב דיסק DVD לאחר העתקת דיסק המקור והחלפה בדיסק לצריבה נפתח לי חלון שטען כי הדיסק לא נועד לצריבה. ניסיתי לעבור מספר תוכנות ולהחליף דיסק לצריבה אך לא השתנה דבר החל מ CLONE DVD, ALCOHOL 120, DVD SHRINK, NERO וכו'! לפני כיומיים המחשב פורמט ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה כל מידע שאני מעוניין לצרוב על דיסק DVD לא מתאפשר החל מדיסק DATA רגיל של גיבוי נתונים, סרט DVD, דיסק מוסיקה וכו' כאשר אני מכניס דיסק CD-R רגיל 700MB אין שום בעיה ואני מצליח לצרוב כל דבר הצורב של NEC דגם - nec dvd rw nd 3520a תודה לעוזרים וסופ"ש נעים
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי בעיה חיברתי שתי דיסקים קשיחים כל אחד מהם 40 גיגה אותו סוג אותו חברה עכשיו הכל עובד אבל שאני מדליק את המחשב כתוב לי disk fail משהו כזה ואומר לי ללחוץ על f1 מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אמ אוקיי.. יש לי מחשב ישן שיש עליו שני צורבים טובים, של ASUS וLG ודיסק קשיח בגודל 40/80GB אני אפילו לא זוכר, עם מלא דברים נוסטלגים עכשיו הצלחתי איכשהו להוציא את הצורב LG, אבל הוא היה מחובר לחוטים כאלה שמחוברים לאחרים ואחרים וכך הלאה בקיצור הצלחתי להוציא רק אותו בלי שום חיבור.. יש אפשרות לחבר את זה ככה למחשב או משו ? לא מבין בזה כלום עכשיו בקשר לדיסק קשיח.. איפה אני מוצא אותו בכלל? ומה ההבדל בין IDE לSATA לSATA II
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
במחשב נייד האם אפשר להתקין קשיח זהה אבל מהירות העברת נתונים 3 גיגה מהירות סיבוב זהה 5400 אפילו הדגם זהה רק קוד יצרן HITACHI שונה במיקצת. תודה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
רצ"ב צילום מסך. הנתונים לא כ"כ מסתדרים לי. סיגייט ברקודה 500GB האם לדעתכם הנתונים סבירים? תודה. http://img90.imageshack.us/my.php?image=68178765cg7.jpg
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
ש לי מחשב בן 3 שנים , ויש לו דיסק ATA 100, וגם הבקר שלו הוא של 100 ?. האם יש איזו מגבלה להחליף את הדיסק בדיסק של maxtor שעובד ב133 ? או שפשוט הדיסק החדש יעביר נתונים במהירות 100 ולא יהיו בעיות?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
איך אני בודק אם הוא SATA \ SATA2 (הוא בטוח אחד מהם..) וכיצד אני בודק אם הלוח אם שלי תומך SATA2? אין לי מושג כרגע מה החלקים שיש לי במחשב.. ודבר נוסף אני יכול שיהיו לי שתי HDD (שונים) אחד SATA ואחד SATA2.. זה אפשרי נכון?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם , מחפש המלצה לצורב dvd טוב לקנייה ב300 שקל... ויש לי שאלה האם הצורב הוא גם מנגן סרטים של dvd בתוך המחשב וגם צורב רגיל..? תנו המלצות
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קניתי WD בתחילת 2012 כשעלו המחירים בגלל השתפונות בתאילנד כשהתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש בגלל תוכנה לבדיקת קבצי DLL שהרסה לי את המחשב ראיתי בדבל קליק על המחשב שלי הוא רושם לי שיש לכונן דִי 10.0GB ומתוכם 0 פנויים אבל בקליק ימני על המחשב שלי וניהול דיסקים רואים שיש לכונן דִי 931.51GB עשיתי איחוי ולא עזר בבדיקת שגיאות הוא הפעיל את המחשב מחדש וניתקע כל פעם שהדלקתי את המחשב עד שלחצתי על כל הלחצנים במקלדת והוא כבר מעלה windows איפה אני מוריד מהאתר של WD או תוכנה אחרת שתעזור לי לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, קניתי הארד דיסק של 500 GB מחברת סמסונג. חיברתי את ההארד דיסק כמו שצריך, הוא מזוהה בביוס וכמו כן מזוהה בdevice manager של הוינדוס אבל כאשר אני פותח את המחשב שלי אין שום כונן קשיח חדש שהתווסף. מה יכולה להיות הבעיה ? איך ניתן לפתור את זה תודה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום, למה אני לא מצליח לצרוב בכל תוכנת צריבה אפשרית במהירות של פחות מ-8X? אני רוצה לצרוב משחקים ל-PSX ולכן נדרשת מהירות צריבה של לפחות 4X... ואין לי אפשרות כזאת ב-NERO, POWERISO, ULTRAISO ועוד תוכנות צריבה נוספות...
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קניתי את הצורב היום חדש...התקנתי במחשב עם SATA זיהה אותו והכל טוב, אבל מה ? במקום סמסונג הוא מזהה אותו בתור TssTcorp למה זה ככה ? האם זה אומר שאינו מקורי ? עכשיו בנוגע לדרייברים .. מצאתי באתר הרשמי 5של סמסונג דרייברים (firmware), האם צריך להתקין את כולם או רק את האחרון ? תודה מראש, noder
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
צריך צורב dvd בתקציב של 300 אמרו לי אולי נק אבל אני לחא מבין ולכן אני שואל אותכם. אם אין לי כונן רגיל אז אם אני קונה צורב DVD אז זה גם כמו כונן?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום. יש לי HD ישן של 40G ואני מעונים לרכוש לו מארז כדי להפוך אותו לנייד. השאלה שלי האם יש מארז שלא דורש ספק כוח חיצוני? כי זה כבר לא ממש נייד... ראיתי את זה http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3081 הוא מומלץ? מה יש לבדוק שמחפשים מארז לדיסק קשיח? והאם בכלל כדאי להשקיע מחיר כזה בHD 40G? (פשוט חשבתי להכניס את כל המידע שיש לי בקייס דיסקים לזה אבל יש לי שם גם מערכות הפעלה אז בכל זאת צריך דיסקים)
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
האם שווה מבחינת ביצועים להתקין מערכת הפעלה XP על HD WD 74GB 10000RPM SATA משפחת ה RAPTOR בנוסף לזה אני מחבר 2 WD 120GB 7200RPM SATA 2 -HD בראיד 0 שאלה נוספת - האם אפשר לחבר SATA2 למרות שהללוח שלי תומך רק ב SATA1? תודה
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שבת שלום אני שואל אם כדאי לקנות בימים הקרובים צורב dvd ?אני שואל זאת כיוון שאוטוטו אמורה להגיע ה blue ray ו hd dvd ...
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אוקיי, אני מאמין שהרוב פה כבר מכירים את הבעיה שלי ( ולמי שעדיין לא http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=146696.0 ) עדכון קושחה זה האופצייה האחרונה שנשארה לי.... הורדתי את העדכון ויש לי שני קבצים Je3.exe Je3lg409.hex השאלות: 1) איך אני עושה זאת? 2) יש דרך לגבות את ה FirmWare שלי כדי שאם יהיו בעיות אוכל לעשות DownGrade ולחזור לפירמוור הישן? *עריכה* לא משנה, הסתדרתי! מנהלים למחוק..
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הסידירום הוא סידירום של מחשב נייד ובלוח אם יש חיבור IDE יש איזה דרך לחבר אותם?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-