עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Pierot,

לינק: http://skypc.co.il/product.asp?pid=SEA1534 הארד דיסק הזה טוב? [קר, שקט, מהיר]? ואם יש הארד דיסק יותר טוב באותו מחיר [320GB], אני ישמח ללינק.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  2. אמרו לי שעידכון הקשוחה יתן לי אפשרות צריבה דו צדדי ונתנו לי את האתר הזה http://tdb.rpc1.org/#ND2500A לא רשום שם שום דבר על דו צדדי רק על RPC1 and Rip Lock שאין לא מושג מה זה אומר. מישהו כאן כבר התנסה בעידכון קשוחה ? גירסה 1.7 או 1.6. תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  3. Started by bad-sector,

האם ניתן לפצל את הכונן ? כאילו לחלק ל 2 פרטישינים שאחד מהם הוא FAT והשני NTFS? ניסיתי עם PARTITION MAGIC לא צלח... אשמח לשמוע עוד...

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by wow,

מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  5. אני מאוד רוצה תUSB של ה64 גיגה אבל זה יקר ברמות יש כוננן שהוא אולי לא בגודל ש HD מומצע אבל כן מספקים כמו גודל מכובדת? חשוב שיהיה ממושק עם MAC ולא USB כמובן עד 350 שקל

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  6. מה שלומכם? אתחיל מזה שאני פותח את האשכול הזה כי הדיון הראשי של המלצות על HDD כבר לא מעודכן. יש לי כרגע 3TB במחשב (2 כוננים שקניתי לאחר המלצה פה ומרוצה עד הגג) עכשיו יש לי בעיה קטנה והתייעצות ברשותכם. הבעיה היא שהמקום בכוננים מתחיל להיגמר (ספריית סרטים וסדרות זה לא עסק קל - תרתי משמע) אז אני שוקל לרכוש כונן נוסף של 2TB ומחפש המלצה, חיפשתי את הHD204UI שרשום בדיון, אבל לשווא. ואשמח להכוונה כלשהי. וההתייעצות היא לנוגע לזה שהספרייה הזאת מתחילה להיות נורא חשובה לי - עמלתי קשות עליה ואני דיי פוחד שיום אחד יקרה אסון והכל ירד לטמיון.. וגיבויי לכמעט 3TB זה סיוט עלי אדמות.. אז שקלתי אותי לבדוק אפשרויות של חיבורי RAID, קראתי קצת באינטרנט על סוגי החיבורים.. ונראה לי שחיבור RAID 1 הכי …

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  7. המליצו לי על ה 6400aaks של wd עכשיו מי שאני קונה ממנו את המחשב אמר שאין לו אותו והציע לי 750 ג'יגה או 500 ג'יגה .. איך ה750 של wd ואיך ה500 של wd ? עדיפים על ה3500320 של st ?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by lipa,

חיפשתי באתר אם יש עידכון Firmware ולא מצאתי ? יש לי את Firmware 2.16 האם זה אחרון ?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by galh_5,

בכמה הוא יותר מהיר?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by asinnn,

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=574279 LG SATA GSA-H30N LG מה אתם אומרים לקנות ?????? אני פשוט חייב לקנות צורב היום תודההה אני צריך צורב אמין שחזיק להרבה זמן תודהה

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  11. שלום לכם!!! יש לי בעייה דיי מוזרה בצורב dvd שלי , הסוג של הצורב הוא nec ad-5170a. (בערך חצי שנה יש לי אותו). לפני חודש לערך קניתי 25 דיסקים ב office depot. על הדיסקים רשום שזה 4.7gb x16 ו... למעלה רשום dvd+r. לבעייה: שאני צורב בהם משחקים , שירים, סרטים אוו כל דבר אחר שאפשר לצרוב, הוא צורב לי והכל בסדר לפעמיים יש נפילות. אחרי הצריבה אני מכניס את הדיסק לכונן של המחשב שלי , והוא כאילו קורא אותו ולא פותח לי כלום , כאילו לא צרבתי כלל. אבל אם אני לוקח את הדיסק הזה למחשב אחר שיש בו כונן dvd, אז שם הוא מעלה את מה שצרבתי בדיסק. מוזר נכון , אני לא יודע מה זה זה מאוד מוזר , ועכשיו יש לי פה מדיה של dvd אחר שרשום עליו dvd-r וזה עובד לי מצויין!!! 1. יכול להיות שהצורב שלי לא קורא +r כי…

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  12. שלום לכולם! יש לי כונן "Sony DVD RW AW-G170A" שפשוט לא מוכן לקרוא לי שום דיסק שאני מכניס .גם לא צרובים אין לי דרך להחזיר את הכונן ואין מספיק תקציב לקנות חדש אז אנשים אני ממבקש ממך אם אתם יודע איך לעזור לי אני מאוד הודה על עזרתכם !!!! תודה מי ראש

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  13. Started by sh9696,

שלום קניתי מחשב חדש עם HD SATA II חיברתי למחשב את הHD הישן IDE, הווינדווס מזהה לי אותו כSCSI, אציין כי הוא לא עובד טוב וגורם למחשב להתקע לפעמים וגם עושה יותר מידי רעש?? יש למישהו רעיון???

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by דנדן,

שלום לכולם, אחרי שבעבר אמרו לי שהמהירות של הכרטיס שלי לא תקינה, וכנראה בעקבות קורא כרטיסים איטי, רכשתי קורא כרטיסים אחר. הגעתי לנתונים Test finished without errors. You can now delete the test files *.h2w or verify them again. Writing speed: 16.5 MByte/s Reading speed: 18.4 MByte/s H2testw v1.4 יש מישהו שיכול לתת אינדיקציה האם הנתונים האלו תקינים, או האם עדיין חסר קצת... הבדיקה נעשתה בתוכנה H2TESTW

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by shaynac,

האם דיסק שכתוב לידו 24/7 הוא דיסק עם עמידות גבוהה יותר ואורך חיים ארוך יותר? ל-WD יש שני דיסקים שההבדל ביניהם הוא בערך 40 ש"ח ואני לא יודע אם זה כדאי. אני מניח שהיתרון הגדול הוא בביצוע RAID. אני צודק?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  16. אמ אוקיי.. יש לי מחשב ישן שיש עליו שני צורבים טובים, של ASUS וLG ודיסק קשיח בגודל 40/80GB אני אפילו לא זוכר, עם מלא דברים נוסטלגים עכשיו הצלחתי איכשהו להוציא את הצורב LG, אבל הוא היה מחובר לחוטים כאלה שמחוברים לאחרים ואחרים וכך הלאה בקיצור הצלחתי להוציא רק אותו בלי שום חיבור.. יש אפשרות לחבר את זה ככה למחשב או משו ? לא מבין בזה כלום עכשיו בקשר לדיסק קשיח.. איפה אני מוצא אותו בכלל? ומה ההבדל בין IDE לSATA לSATA II

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  17. יש לי כמה שאלות 1)יש לי דיסק קשיח 320GB ויש רק כונן C אני רוצה לעשות מחיצה שיהיה לי גם D ללא פורמט 2)אני רוצה לעבור לוינדוס ויסטה ויש לי תיקייה של משחקים ומשקלה 50 GB איך אני עושה גיבוי לתיקייה ?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  18. לדעתי SEAGATE ואחריו SAMSUNG אבל בואו ונראה את התוצאות.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  19. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ובגלל זה אני רוצה לצורב את הכוננים C,D איך אני עושה את זה???

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by computer_freak,

זה משנה איפה על הכבל אני מחבר התקן מסויים?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  21. Started by niva401,

לדיסק מסוג SATA2 - מבחינת אמינות ושקט- האם seagate או western digital?

22. אז ככה... את המחשב שלי קניתי לפני שנה בערך, עם שני כוננים קשיחים של WD, ‏250 ג"ב כל אחד, מדגם WD2500KS-00MJB0 (עם הנתונים הסטנדרטיים: 16 MB Buffer,‏ 7200 RPM, ‏SATA2 וכו') כל כונן מקבל אות פיזית אחרת, אחד C והשני D. את Windows Vista התקנתי על C וכך אני עושה גם לגבי תוכנות שונות וכו'. ב-D אני מאחסן חומרים סטטיים כמו סרטים, שירים, תמונות וכו'. ועכשיו לתוכן השאלה: יש לי כונן 80 ג"ב לא ישן כל כך, גם הוא של WD, שיושב לי על המדף. דגם WD800JB-00JJC0. הוא לא SATA2 אלא IDE, אבל גם הוא 16MB Buffer, ‏7200 RPM ושאר נתונים כמעט זהים. הרבה זמן חשבתי להתקין אותו במחשב הנוכחי שלי, להתקין עליו את Windows Vista (כי 80 ג"ב זה די והותר למחיצה של מערכת הפעלה) ולהשתמש בשני הכוננים לאותם צר…

23. Started by mor_shalev,

נעלו לי את האשכול הקודם לפני שענו לי על השאלה ששאלתי (באשכול צורבי דיוידי מומלצים אין תשובה על זה!!) חשבתי לקנות את הדגם הבא של סמסונג: SH-S223F האם יש הבדל בינו לבין SH-S223B או שההבדל רק בצבע (שהשני שחור) ראיתי את שני הדגמים באתר הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. Started by BMItay,

היי אני צריך דיסק קשיח בנפח של 160GB(וכן,אני יודע שההפרש לכיוון ה250GB זניח,אבל אני מתעקש) מהחנות KSP בלבד , עד 200 ש"ח האופציות הם Hitachi‎ - Deskstar ‎HDS721616PLA380‎ 160GB SATA II‎ ‏Western Digital - ‎WD1600JS/WD1600AAJS 160GB SATA II‎‎ ‏Samsung‎ - ‎HD160JJ‎ 160GB SATA II ‎‎ מה הכי כדאי מבחינת ביצועים? חשוב לי מאוד שהכונן יהיה מהיר יותר משני אלו http://up38.siz.co.il/up2/jz5lgmwqtzbj.jpg כרגע הMaxtor משמש לי בתור הכונן הראשי,וזה פשוט סיוט.. בהתחלה רציתי את הסמסונג,אבל אז ראיתי את זה.. http://www.hardware.info/en-US/productdb/bGNkZ5iUmJTK/viewproduct/Samsung_Spinpoint_P80_160GB/ תעברו ללשונית Specs>Benchmarks תסתכלו בפרטים של הHDTune ואז תסתכלו ב…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by bd,

צרבתי סרט דרכון אדום DVDR עם תרגום בעברית על דיסק של OMC (-) בפעם הראשונה ששמתי תסרט ראיתי אותו ב DVD עבד והכל היה טוב ראיתי חצי שעה מהסרט ואז הוא נתקע עכשיו אני בא להפעיל אותו והוא לא מגיב ב DVD אני מפעיל אותו במחשב והוא תקין אז איפה הבעיה ?........ לבדוק אותו בDVD אחר?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים