עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי 2 הרדיסקים של 1TB . על אחד מהם יש וינדאוס ועל השני יש משחקים/מוזיקה/סרטים וכו' בגודל של כ 300GB . כשאני מחבר אותם ל RAID 0 מה קורה למידע שנמצא על הדיסקים?! תודה. עריכה : (שימו לב הודעת ה 3000 שלי )

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  2. Started by tibia,

צריך צורב dvd בתקציב של 300 אמרו לי אולי נק אבל אני לחא מבין ולכן אני שואל אותכם. אם אין לי כונן רגיל אז אם אני קונה צורב DVD אז זה גם כמו כונן?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by boludo,

האם שווה מבחינת ביצועים להתקין מערכת הפעלה XP על HD WD 74GB 10000RPM SATA משפחת ה RAPTOR בנוסף לזה אני מחבר 2 WD 120GB 7200RPM SATA 2 -HD בראיד 0 שאלה נוספת - האם אפשר לחבר SATA2 למרות שהללוח שלי תומך רק ב SATA1? תודה

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  4. קניתי בשעה טובה HDD נורמלי (300 GB, 16 MB ) עכשיו כבר בהתקנת הWIN, המחשב זיהה את הנפח כ130 GB, המשכתי בכל זאת אבל עדיין הבעיה לא נפתרה היכן נעלם שאר הנפח?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  5. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=501 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=571

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  6. Started by Xilver,

אני חייב לדעת מה הבעיה... הכונן שלי פשוט לא מצליח לצרוב דיסקים DVD, לקרוא אותם ולפעמים הוא אפילו נתקע ומראה כאילו יש בו דיסק שלא נכנס אליו כבר חצי שנה |: מה הבעיה לעזאזל? אתם לא מאמינים כמה דיסקים ביבזתי עליו... NEC DVD_RW ND-3550A

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by tmpusr,

http://www.silentpcreview.com/article29-page2.html בקצרה, ה- WD 2500KS מצויין וגם הרפטור 74GB מפתיע לטובה, ביחוד ביחס לאחיו הגדול. ה-SPINPOINT של סמסונג שקט כתמיד.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  8. שלום הדיסק שמחובר אצלי ללוח דרך בקר SATA הפסיק להיות מזוהה אחרי התקנה מחודשת של XP איך אפשר לסדר דבר כזה ? יש לי לוח אסוס ועליו 3 חיבורי SATA ועוד 2 חיבורים של SATA שכתוב עליהם raid (לצערי אם אני מחבר את הדיסק לשם זה לא עובד) + בקר SATA תודה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  9. כדי לחסוך בזמן, האם עדיף להתקין את אופיס דרך הכונן האופטי, או דרך ה USB? מי מבין הממשקים מהיר יותר? תודה!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות HD חדש בסביבות ה 350 ש"ח. אני יודע שקיים HD של WS של 80 ג'יגה ככה. רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות אותו? או שיש יותר טובים. ( יש לי חיבור של IDE המחשבים הישנים.. פנטיום 3 )

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  11. אמרו לי שעידכון הקשוחה יתן לי אפשרות צריבה דו צדדי ונתנו לי את האתר הזה http://tdb.rpc1.org/#ND2500A לא רשום שם שום דבר על דו צדדי רק על RPC1 and Rip Lock שאין לא מושג מה זה אומר. מישהו כאן כבר התנסה בעידכון קשוחה ? גירסה 1.7 או 1.6. תודה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  12. Started by bad-sector,

האם ניתן לפצל את הכונן ? כאילו לחלק ל 2 פרטישינים שאחד מהם הוא FAT והשני NTFS? ניסיתי עם PARTITION MAGIC לא צלח... אשמח לשמוע עוד...

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  13. האם מהירות כונן אופטי המחובר כMASTER משפיעה על מהירות כונן אופטי נוסף המחובר אליו כ SLAVE ? המהירות המתקבלת בפועל היא של הכונן האיטי יותר או שאין כל קשר ותעבורת הנתונים מושפעת מצוואר הבקבוק של לוח האם ?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by uriya,

שלום לכולם יש לי במחשב שני הארדיסקים אך לא על שום מערך כלשהו, ז"א עובדים רגיל לחלוטין..... האם אני יכול להגדיר אותם כ jbod ללא פירמוט מיותר? אודה לכם אם תענו לי על שאלתי אוריה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  15. תאיך המלצה לצורב בסביבות ה-200ש"ח - חשוב צבע שחור

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  16. מה שלומכם? אתחיל מזה שאני פותח את האשכול הזה כי הדיון הראשי של המלצות על HDD כבר לא מעודכן. יש לי כרגע 3TB במחשב (2 כוננים שקניתי לאחר המלצה פה ומרוצה עד הגג) עכשיו יש לי בעיה קטנה והתייעצות ברשותכם. הבעיה היא שהמקום בכוננים מתחיל להיגמר (ספריית סרטים וסדרות זה לא עסק קל - תרתי משמע) אז אני שוקל לרכוש כונן נוסף של 2TB ומחפש המלצה, חיפשתי את הHD204UI שרשום בדיון, אבל לשווא. ואשמח להכוונה כלשהי. וההתייעצות היא לנוגע לזה שהספרייה הזאת מתחילה להיות נורא חשובה לי - עמלתי קשות עליה ואני דיי פוחד שיום אחד יקרה אסון והכל ירד לטמיון.. וגיבויי לכמעט 3TB זה סיוט עלי אדמות.. אז שקלתי אותי לבדוק אפשרויות של חיבורי RAID, קראתי קצת באינטרנט על סוגי החיבורים.. ונראה לי שחיבור RAID 1 הכי …

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by A.Iniesta,

לא יודע כמה להקציב - אבל כמה שפחות יותר טוב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  18. קניתי אתמול psp, ואני רוצה בשבילו כרטיס ms pro duo עם קיבולת גבוהה. כרגע הכרטיסים הכי גדולים שמצאתי הם של ארבע ג'יגה. זה אמור להספיק לי בהחלט, ואני כבר כמעט סגור על הקניה, אבל השאלה שלי היא האם ידוע על יציאה קרובה של כרטיסים כאלה בנפח 8 ג'יגה או אולי 6 לשוק הביתי, כך ששווה לחכות? מישהו יודע אולי?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  19. Started by Ronenosh8,

WDBAAY5000ENC-ERSN של Western Digital *ישומש לצרכי משרד (דפדפן,OFFICE, וסרטי FullHD). יתאים?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  20. שלום לכם! קניתי לפני שנה הארד דיסק חדש של 160GB, בנוסף להארד דיסק של ה160GB שהיה לי. החלוקה של המחיצות היא ככה: הארד דיסק א': C - ווינדוס XP שאני משתמש בו E - תוכנות משחקים תמונות סרטים וכד' הארד דיסק ב' D - ווינדוס וויסטה שהתקנתי בזמנו F - תוכנות משחקים תמונות סרטים וכד' עכשיו בגלל שאני לא משתמש בוויסטה שנמצאת בכונן D אני רוצה לפרמט אותו, השאלה שלי איך לפרמט אותו? ללחוץ מקש ימני עליו ולעשות פורמט? או לפרמט דרך דיסק של מערכת הפעלה? ושאלה שניה: אחרי שאני אפרמט את D אני רוצה לאחד בין D וF שיהיו מחיצה אחת. האם זה אפשרי? האם זה לא יפגע במשחקים ובתוכנות שמותקנות על F? תודה מראש אריאל [br]פורסם בתאריך: 2.10.2008 בשעה 16:48:01 הסתדרתי, תודהאפשר למחוק/לנעול

21. Started by drbrain,

עבור X-DUDE - חבל שנעלת את הנושא שלי כל כך מהר יכולת לתת מידע לקרוא ואכן קראתי אותו והבנתי הכול דבר אחרון שנשאר לי זה איזה צורב לקנות על פי המודעה הקודמת אני מחפש צורב אמין ואיכותי עם מינימום שגיאות זה הכול !!! לא צריך להתעצבן וישר לנעול יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by asinnn,

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=574279 LG SATA GSA-H30N LG מה אתם אומרים לקנות ?????? אני פשוט חייב לקנות צורב היום תודההה אני צריך צורב אמין שחזיק להרבה זמן תודהה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by arkadi,

אז יש לי כמה שאלות אפשר ליצרוב עם צורב דיוידי על הדיסקים שלו מישחקים וקבצים שונים ולא רק סירטי דיוידי? והאם הוא צרואב גם על דיסקים רגילים ואפשר המלצות לצורב דיוידי לא יקר תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by AMD 64,

קניתי היום האר דיסק של 640 ג'יגה,חיברתי הכל טוב ויפה.עובד. זה הגיוני שכשאני עושה מאפיינים על ה-HD אני רואה שרשום "רק" 596 ג'יגה? תמונה(אם זה עוזר): http://img233.imageshack.us/my.php?image=23512624nw9.jpg תודה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  25. Started by vinipyx,

מישהוא יכול להגיד לי כמה יכול לעלות דבר כזה ואיפה אני יכול למצוא אותו

• 3 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים