אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי HD ישן של 40G ואני מעונים לרכוש לו מארז כדי להפוך אותו לנייד. השאלה שלי האם יש מארז שלא דורש ספק כוח חיצוני? כי זה כבר לא ממש נייד... ראיתי את זה http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3081 הוא מומלץ? מה יש לבדוק שמחפשים מארז לדיסק קשיח? והאם בכלל כדאי להשקיע מחיר כזה בHD 40G? (פשוט חשבתי להכניס את כל המידע שיש לי בקייס דיסקים לזה אבל יש לי שם גם מערכות הפעלה אז בכל זאת צריך דיסקים)
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אחרי שהצורב שלי התקלקל (MSI 52*24) קניתי לפני מספר ימים צורב DVD LG H10A. יש לי דיסקים של Verbatim הצבעוניים. ממה שזכור לי בעבר הם זוהו לי כתוצרת TY, אבל היום משום מה שום דבר לא מפורט, לא בInfoTool של Nero ולא בDVD Info Pro. מישהו יודע למה זה? זה בגלל הצורב, או בגלל שVerbatim החליטו להכניס מידע על הדיסקים רק במדיות הראשונות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אוקי אני תכלס מכיר תדרך להבדיל בין אם יש או אין 8 מגה באפר בדיסק קשיח ואני רוצה להיות בטוח שאני זוכר נכון ולא מתבללבל..אז ככה רק תאשרו אם אני צודק או תתקנו אם אני מתבלבל אוקי ..ככה: הארדיסק נגד של ווסטרן , אם רשום עליו JB מיכך אני מסיק שהוא בעל 8 מגה באפר ..[האם אני צודק ?] והארדיסק שוב לצורך העניין של ווסטרן אם אני רואה שרשום עליו BB אני יכול להסיק מכך שהוא הגרסה הרגילה בעל ה2 מגה באפר [האם גם פה אני צודק?] תודה לכל העוזרים..
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול מה ההבדל בין הצורבים הנ"ל? הומלץ לי בחנות ה3550A בגלל שהביצועים שלו מעולים למחיר, אבל בכל מקרה רציתי לדעת מה ההבדל בין הצורבים, ההבדל במחיר הו א 70 שקל.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איך הם? מישהו שמע עליהם? נכון לתקופה הזאת? קניתי לפני כמה זמן דיסקים שלהם עוגה של 10 ב14 שקל. כלומר 30 דיסקים יעלו לי 42 שקל. ואם יש אריזה של 30 אז בטח פחות. לעומת המותגים שעוגה של 25 דיסקים עולה בסביבות ה48-50 שקל. לבנתיים צרבתי 7 דיסקים בהצלחה. בקרוב אני קונה דיסקים חדשים, השאלה אם כדאי להשקיע בדיסקים כמו Memorex, Verbtaim וכו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אודה לכם אם תפנו אותי לחנות במרכז, תודה !
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קניתי את הצורב ליפני כמה ימים והוא עבד והכל היה סבבה ועכשיו אני לא יודע למה אני מפעיל תנרו הוא אומר לי לשמור image וזה אף פעם לא עשה לי את זה ואם אני עושה לו לשמור הוא אומר שאין מקום , ניסיתי לצרוב דרך האשף הזה שיש לווינדוס אקספי והוא אומר שאין דיסק והוא כן קורא את הדיסק בדקתי במנהל התקנים הוא לא מראה שיש בעיה תעזרו בבבקשששהההההה
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
היי מישהו מכיר מוצר שאפשר להקליט עליו מכניסת a/v וגם שהרזולוציה שלו היא 720x576 דוגמא: PMP PVR DVR וכו... מקווה שמישהו יכול לעזור לי פה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם!! רציתי לשאול מה יותר עדיף לקנות : צורב ו- CDROM בנפרד מהDVD או צורב ו- CDROM ו- DVD כגוף אחד תודה.....
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלו לכולם. אני מעוניין לקנות צורב DVD SATA אין לי מושג מה הצורבים הטובים עכשיו אז אני מבקש את עזרתכם. תקציב בידיוק לא יודע תציעו לי כמה במחירים שונים. צורב אני לא הרבה אולי 4-5 דיסקים בחודש.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני מאוד רוצה תUSB של ה64 גיגה אבל זה יקר ברמות יש כוננן שהוא אולי לא בגודל ש HD מומצע אבל כן מספקים כמו גודל מכובדת? חשוב שיהיה ממושק עם MAC ולא USB כמובן עד 350 שקל
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ניסיתי עם HDD regenerator תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
WDBAAY5000ENC-ERSN של Western Digital *ישומש לצרכי משרד (דפדפן,OFFICE, וסרטי FullHD). יתאים?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
חיפשתי באתר אם יש עידכון Firmware ולא מצאתי ? יש לי את Firmware 2.16 האם זה אחרון ?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קניתי היום האר דיסק של 640 ג'יגה,חיברתי הכל טוב ויפה.עובד. זה הגיוני שכשאני עושה מאפיינים על ה-HD אני רואה שרשום "רק" 596 ג'יגה? תמונה(אם זה עוזר): http://img233.imageshack.us/my.php?image=23512624nw9.jpg תודה.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
מישהוא יכול להגיד לי כמה יכול לעלות דבר כזה ואיפה אני יכול למצוא אותו
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הרבה פעמים אני שומע את זה ולא מבין מה זה - זה שילוב של דיסקים קשיחים או מה?? בכל מקרה אשמח לקבל הסבר קצר..
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני קניתי עכשיו צורב די.וי.די חדש של טושיבה מדגם R5272 ורציתי לשאול אם יש לו בעיות מיוחדות או שאני יכול להיות שקט לגביו?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות 1)יש לי דיסק קשיח 320GB ויש רק כונן C אני רוצה לעשות מחיצה שיהיה לי גם D ללא פורמט 2)אני רוצה לעבור לוינדוס ויסטה ויש לי תיקייה של משחקים ומשקלה 50 GB איך אני עושה גיבוי לתיקייה ?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום. יש לי ויסטה אולטימייט עם כונן של 80GB סאטא2 וכונן נוסף של 250GB גם כן סאטא2. אני תמיד שומע מן צלצולים כאלה של ניתוקים מהכונן של ה-250. ב-XP זה לא היה לי בחיים למה ככה בויסטה? המערכת הפעלה מותקנת על ה-80
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
טוב, אני נתקלתי בדבר שאף אחד עוד לא נתקל בו (כולל ב cdfreaks), אז אני אשתף אתכם ככה אולי אם למישהו תהיה בעיה דומה, הוא יוכל לפתור אותה מבלי לבכות על הצורב. הכל התחיל ביום בהיר אחד....סתם, אז ככה, צרבתי סתם משהו (סרט גיבוי) על מדיית DVD-RW, באתי לעשות rip מהמדיה לדיסק הקשיח שלי ושמתי לב שהוא מעביר את הקבצים ממש לאט (מהירות 1.4X), זה אף פעם עוד לא קרה לי, תמיד הוא היה מגיע למהירות המקסימלית (16X).... שימו לב שאני משתמש בקושחה הלא רשמית. טוב, עשיתי cancel אני לא אחכה כל כך הרבה זמן, באתי למחוק את המדיה, מחקתי, באתי לצרוב אליה שוב ו...הבאפר התחיל להשתולל כמו נרקומן בלי סם, ושאני מזיז את העכבר הוא זז לאט, פתחתי את ה task manager ואני רואה שהמעבד על 50% (HT אז זה כמו 100), אבל …
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
ש לי מחשב בן 3 שנים , ויש לו דיסק ATA 100, וגם הבקר שלו הוא של 100 ?. האם יש איזו מגבלה להחליף את הדיסק בדיסק של maxtor שעובד ב133 ? או שפשוט הדיסק החדש יעביר נתונים במהירות 100 ולא יהיו בעיות?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם , מחפש המלצה לצורב dvd טוב לקנייה ב300 שקל... ויש לי שאלה האם הצורב הוא גם מנגן סרטים של dvd בתוך המחשב וגם צורב רגיל..? תנו המלצות
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-