אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי הרדיסק של 640GB של WD מהסידרה CAVIAR BLACK ואני מרוצה מאוד אבל הוא קצת קטן...(קצת הרבה אני עובד עם הרבה תוכנות גראפיקה ומתחיל ללמוד עריכת ווידאו וזה גומר לי את המקום בטירוף) אני רוצה להוסיף עוד הרדיסק וחשבתי על להוסיף 2TB מהסידרה CAVIAR GREEN הם באים עם 64MB CACHE וזה המון נפח ולא עולה הרבה מה דעתכם עליו? זה הכונן דרך אגב: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=773 זה יהיה כונן לאחסון בלבד המערכת הפעלה וכל התוכנות מותקנות על ההרדיסק המהיר יותר...(הBLACK)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדקתי הסתובתתי בחנויות וגם ביקרתי באתרים באינטרטנט ולפי התוצאת שהגעתי אליהם ככה: בשביל ה PSP .. יש לי כרגע 8GB M2 של סאנדיסק ואני מרוצה ממנו למראות שהוא עם מתאם וזה נראה כאילו זה קומבינה או משו בחנויות בעיר אצלי (עפולה) כרטיס 350 שקל = SanDisk MemoryStick Pro Dou 8GB 250 שקל = Sony MemoryStick Pro Dou 4GB 200 שקל = SanDisk Memory Stick M2 4GB מאיפה שקניתי ת PSP הזיכרון 8GB M2 עם מתאם Pro Dou עלה לי 180 שקל שלSanDisk עכשיו באינטנרט ראיתי בזאפ יש כל מיני חנויות ואלו שאני מכיר הם SanDisk MemoryStick Pro Duo 8GB =שח 190 שקל = http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=507998 עוד חנות שהבנתי שהכרטיס שם לא אמינים.. ערכה זו כוללת מתאם CR-5400 ו-2 כרטיסי MicroSD HC Class 6 בנפח 8…
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בן הWD10EADS לבין הHD103UJ חשוב ל שיחזיק לאורך זמןי שקט וביצועים ואחריות טובה מחיר לא כזה משנה מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
תקציב - ראיתי שהמחירים נעים בין 650 ל750.. אין לי בעיה עם זה.. הממ אני מתלבט בין sata לide... כרגע לפי מה שראיתי הכי משתלם לי לקחת את ה200 ג'יגה של wd 8mb catch 7200... ב690 שקל מפנדה ורק בגלל שיש לזה 3 שנים אחריות... אין כזה הבדל בין סאטא לרגיל נכון? תייעצו לי כאן על כונן אחר או שתגידו לי שזה מתאים...
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן SSD חדש וחשבתי על 240 או 480 ג'יגה. אין לי מושג איזה מותג טוב בSSD (אני בזכרונות מכיר את TRANSCEND או קינגסטון אבל מבחינת כוננים אין לי מושג איזה מותג טוב יותר).. מעבר לכך אני מתכוון להחליף את המחשב בן ה9 שנים אחרי התקופה הזו כך שאעביר את כונן הSSD ישירות למחשב החדש. השימושים שלי במחשב: עבודה משרדית ומשחקים פעם ב:.... כמובן שאני רוצה לקנות כונן עם זיכרון גדול כי אני מוריד המון וייתכן והשימושים ישתנו בהמשך.... אשמח לקבל עזרה ממכם יום טוב שיהיה לכם
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי על הכונן הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=29&products_id=2771 איך הוא? צורב DVD יעבוד מהר גם בתור כונן רגיל (יאני להתקנת משחקים וכו)? ואיזה צורבים זולים טובים יש?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב ישן P4 1.8 שברצוני לשדרג אותו כעיקרון הכונן הפנימי שלי הוא 40GB שמחולקים 20GB ב- C והיתר בD כרטיס מסך הוא GFORCE 8600 היות וכל משחק שמכבד את עצמו דורש מקום אני מעוניין לרכוש גם כונן פנימי וגם כונן חיצוני בכונן החיצוני אני רוצה להוריד גם תכנים של HD ולצפות גם במחשב וגם בטלויזיה ם חיבור כבל HDMI אודה לכולם על המלצותיכם לכוננים הנכונים. במידה ואתם זקוקים לפרטים נוספים אשמח לענות תודה מקרב לב
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אז ככה, אבא שלי רוצה לבנות משרד בבית וזה אומר חדר "ממוחשב" : אז צריך מחשב נייד עם הדגשים הבאים: א) מעבד SONOMA (דותן נראה לי)-לא סלרון למיניהם... ב) זכרון מינימום 512MB ג) כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה (לא למשחקים-אבל שיציג סרטים וידע לטפל בעריכת תמונות) ד)הארדיסק על הנייד-40GB(מינימום), אבל: וזה קריטי-בנוסף -הארדיסק חיצוני גדול יותר (לא מחייב מהיר- יותר לאחסון) -רצוי בFIREWIRE אבל לא מחייב, (כדי שאוכל לחבר גם מחשב מחדר אחר לכונן)- נפח 120-200GB ה)כמובן אפליקציות תקשורת (FIREWIRE וכו'...) ו) כ.קול נורמלי (שאפיל ויהיה ONBOARD אבל שיביא צליל 5.1 סביר) ז) צורב DVD (חובה) ח) רצוי קורא כרטיסי זכרון מובנה (לא מחייב אבל מאוד רצוי) מבחינת ציוד היקפי: א) מסך דק 17" - שיה…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון גיליתי שמתחיל להיגמר לי המקום ב40 GB שלי . הכונן שלי הוא של מקסטור ומתחבר ל ATA133. אני מתכוון ביחד עם המחשב מחול אולי להביא עוד כונן מקסטור 40 GB שמונה מ'ב קאש וכמובן חיבור לSATA. האם תיהיה בעיה לחבר ת'כוננים כי אחד ATA והשני SATA ? איך כדאי לחלק ? תווינדוס על הSATA בגלל המהירות ? שווה תכסף ? ומממ,אילו אותיות מתאימות במקרה של 2 הארד דיסקים ? והכי חשוב איך מגמפרים אותם ? ומה זה עושה הגיפור הזה ? עכשיו יש לי כונן DVD-ROM וגם צורב. איך כדאי להגידר את כולם ( Master,slave... ) כולל איך להגדיר ת'HD's ? תודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש כונן קשיח בנוסף למה שיש עכשיו. מטרתו של הכונןן היא אחסון מידע, ולא גיבוי. יש לי כרגע כונן קשיח של WD בעל נפח של 200 GB עם חיבור IDE... השאלה שלי היא כזאת: אם אני יחבר את הכוננן הקשיח שאני רוצה לקנות, יש המלצה איפה להתקין את מערכת הפעלה ? מה אני עושה ? פשוט לוקח את הכונן הקשיח שאני יקנה ופשוט יחבר אותו למחשב? אני יצטרך לפרמט ? איזה כונן קשיח לקנות בתקציב של 350 ש"ח , והאם זה יהוה בעייה שהוא לא יחובר בצורת IDE .? החנות שאני מתכוון לקנות ממנה היא זיגזאג: WD 250GB-8MB-JB 7200RPM ATA100 יש שם את הכוננן הקשיח הזה,איך הוא ? הוא ישתלב טוב עם הכונן קשיח שיש לי כרגע . ? מצטער על כל השאלות... אני דיי חדש בכל הדברים האלו מקווה לתשובה
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: Pentium 4 @ 2.8Ghz 1.5 GB RAM Asus P4P800 Deluxe יש לי כונן קשיח של 120GB .. מחובר בSATA.. [ לא יודע אם זה SATA 2 ].. אני רוצה להוסיף עוד כונן של 250 [ פנימי ] גם מחובר ב SATA.. השאלה שלי היא אם המחשב ירוץ כרגיל ולא יתקע או יהיו איתו בעיות כשאני אוסיף את הכונן השני? תודה לעוזרים.. אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב תגידו ואני אתן.. דרך אגב.. לא לדאוג.. יש לי יציאת SATA פנויה מהלוח.. תודה רבה, אור.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן בגודל של 80GB . אני לא יודע באיזה חברה לבחור ומה נתונים כמו ATA ו- BUFFER אומרים. אשמח אם תסבירו לי את המושגים ותמליצו על כונן טוב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני 500G, ויש לי 2 התלבטויות: 1. אין לי ESATA במחשב, אבל אני חושב שכדאי שתהיה את האפשרות, לדעתכם זה סתם מייקר את כל העסק, או שכדאי? 2. ראיתי שיש את האפשרות לקנות כונן בנפרד ומארז בנפרד, גם זה מייקר את כל העסק או שווה קנייה? וגם, הוחלט שהגודל יהיה 2.5, אין לי כוח להתעסק עם כל החשמליידה. וראיתי גם שיש אחריות שונה לכל כונן, אז כמה שיותר, יותר טוב! אבל לא קריטי. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה חשוב שיהיה בכונן קשיח חיצוני? ראיתי באינטרנט שני כוננים קשיחים שנראו לי במחיר סביר Western Digital WDH1U10000 ו - Western Digital WDG2NC10000E. אשמח לקבל השוואה בין שניהם או המלצה על כונן קשיח אחר. יום טוב וחג שמח, יואב
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
אלו הדיסקים שתכננתי לקנות - Verbatim, אחרי שהבנתי שהם מעולים: מחיר ל50 - 90 שקל, 1.8 לדיסק. http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?SKS=5&ID=557280&LEVEL=SK&PR=QV4&FMID=2049&SID=A5QSFA2XNNLP9KTP96VJQDVAJBW2BPB8 או הMemorex, יותר הגיוני, 75 שקל, 1.5 שקל לדיסק. http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?SKS=2&ID=557462&LEVEL=SK&PR=QV4&FMID=5536&SID=A5QSFA2XNNLP9KTP96VJQDVAJBW2BPB8 ואלו הדיסקים שבמבצע - Smart Buy/GPT, במחיר של 40 שקל! 0.8 לדיסק! http://www.officedepot.co.il/SHOP/CATALOG/SKU.ASP?SID=A5QSFA2XNNLP9KTP96VJQDVAJBW2BPB8&iref1=DEFAULT5&ID=591909&LEVEL=SK&PR=* איך הדיסקים שבמבצע? האם הם פחות ט…
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הי כולם, אני מתכונן לקראת קניית מחשב חדש בחודשים הקרובים אך כבר עכשיו אני נתקל במצוקת מקום אכסון על המחשב שלי... לכן, החלטתי ללכת על פתרון אכסון חיצוני בשאיפה להפוך אותו לפנימי בבו העת כשאקנה את המחשב. לכן אני רוצה שהדיסק הקשיח יהיה מהיר ואמין ושהמארז יתמוך גם ב- USB וגם ב- eSATA (אם אני אחליט שיישאר חיצוני). קראתי את הסטיקי המעולה. אך בכל זאת אני רוצה שתעזרו לי לבחור פתרון הולם ביחס מחיר\איכות הגבוה ביותר. אולי אספיק לקנות היום!!! תודה.[br]פורסם בתאריך: 14.11.2009 בשעה 19:14:00 טוב, היום זה לא יקרה כי אני רואה שהם לא פתחים במוצ"ש (מעניין ממתי זה??). בכל מקרה, אז מחר
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אני רוצה לקנות צורב DVD כי לכל החבר'ה יש וזה מביך להיות עדיין עם צורב CD רגיל. אבל הפעם האחרונה שקראתי משהו על צורבי דיוידי הייתה כשהם עלו לפחות 1500 ש"ח. ועכשיו אני מבולבל לחלוטין ככל שאני קורא יותר. שיש מלא פורמטי צריבה ורוב הצורבים תומכים רק באחד או שניים. נשמע ממש בעייתי. בכל אופן, מישהו יכול לתת סקירה קצרה על העניין ולהמליץ על צורב טוב וזול, זה יהיה נחמד.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בנתיים אני נעול בגלל ביקורות שלכם על הNEC 3520 משהו כזה, אבל אני לא מבין את כל המושגים האלה, ביטסטייטינג וכל ה + וה - לא יודע... אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי ולהמליץ לי אני ישמח, ועברתי על הפורום אבל אני לא מבין כלום
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות צורב DVD ורציתי לקבל המלצה על דגם + המחיר שלו (כדאי שהדגם הזה ישווק גם בצבע שחור) ואשמח אם תענו לי על שאלה קטנה, אני יודע שזאת שאלה טיפשית, אבל אני חייב להיות בטוח בזה, האם צורב DVD מסוגל לצרוב גם דיסקים רגילים ? אם כן, איך ניתן לדעת את כל מהירויות הצריבה שמספק המכשיר לפי סוג המדיה ?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
במחשב שלי יש צורב CD וכונן DVD אך לא צורב DVD אני רוצה צורב DVD שתומך בלייטסקרייב לפי מה שהבנתי אין כבר את ה- 62 של LG כבר אצל היבואנים? איזה עוד צורב SATA מומלץ? בבקשה תתנו דגם מלא עד 200 שקל. ועוד שאלה. מקבלים עם הצורב קבל\כבל(איך אומרים?) SATA או שצריך להשיג? כי אין לי עוד קבל\כבל של SATA רק את ההוא של ההארדיסק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מה המהירויות שלו כיום? מה מסל הפלוס והמינוס ? איזה חברה הכי טוב לקנות? ומה המחיר פחות או יותר?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
שלום. הצורב הרגיל שלי נהרס אתמול ואני ואבא שלי החלטנו שהגיע הזמן ללכת על צורב DVD במקום עוד צורב רגיל, ויש לנו מספר שאלות בנושא. קודם כל התקציב הוא 500 ש'ח ואני זוכר שקראתי דברים טובים על NEC אז חשבנו ללכת על זה - NEC 3500A מ-KSP שווה? יש משהו יותר טוב מזיגזאג? או אולי יש משהו אחר בתקציב מ-KSP? וגם חשוב לי שאני יוכל לגבות דברים על מדיה של DVD כי יש יותר מקום מן הסתם, ה-NEC מסוגל לעשות זאת? אם לא? איזה צורב אחר מסוגל לכך בתקציב שלי? עכשיו אם הצורב הוא bulk (הוא bulk או לא?) אז הוא מגיע בלי תוכנה וכבל נכון? אז איזה תוכנות יש בשביל צריבת DVD? והכבל הוא כבל IDE רגיל שאני צריך לחבר כמו שחיברתי את הצורב הרגיל שלי? וזה שהצורב צורב מדיות DVD לא אומר שהוא לא יכול לצרוב על דיסקים ר…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמליצו לי על אחד בסביבות ה 200-300 שקל תודה :]
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי את ה ND-3550A והוא התחיל לזייף לי בזמן האחרון - לא לקרוא דיסקים (צרובים בד"כ...) כמו שצריך וכדומה... כבר לפני חצי שנה הוא החליט שהוא מפסיק לצרוב לי דיסקים של +R ותמיד הרגשתי שאיכות הצריבה שלו לא להיט... קניתי לפני איזה חודש PS2 וכל משחק צרוב שצרבתי עם הצורב הזה נקרא בצורה בעייתית ביותר או בכלל לא על ידי ה PS2. דיסקים צרובים מחברים נקראים בלי בעיות... זה מה שגרם לי להחליט לקנות צורב חדש. שתי שאלות לי אליכם - איזה שם יש ך 3550A בשוק, ואיזה צורב טוב ואיכותי אני יכול לקנות כדי שה Playstation יוכל לקרוא את הדיסקים בלי בעיה.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-