אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול אם המהירות של הראפטור שלי היא בסדר פעם שהייתי מתקין דברים או מעביר קבצים העסק היה זז היום הוא זז כמו ה w.d הרגיל שלי
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היום רכשתי צורב לייט און 52X32X52 מהדגם ששמו מתחיל בLTR ניסיתי לצרוב עם הנרו שהיה מותקן אצלי כבר, משום מה התוכנה פתאום נעשתה איטית, כל קובץ ש"גררתי" לרשימה של הצריבה, לקח לו דקה בערך אולי יותר לטעון. התחלתי בצריבה, וב 2 דקות הראשונות הצורב היה במצב IDLE ורק לאחר מכן הוא התחיל לצרוב, וגם אז האחוזים של הused buffer קפצו כל הזמן מ90 ל20 ניסיתי כמה פעמים והבעיה חזרה על עצמה תמיד. בזמן הצריבה לא רצה שום תוכנה ברקע. ניסיתי גם להתקין את הנרו שבא עם הצורב, ש"מותאם" לו לכאורה, אבל אותן הבעיות. זה קרה למישהו? או שאולי יש למישהו כיוון לבעיה? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחקתי בטעות סרט ואני לא יודע איך להחזיר אותו והוא לא בסל מחזור מישהו יכול להגיד לי איך אני משחזר את הסרט הזה? ואל תגידו לי ללכת לחברה שמשחזרת כי אני במילא אלך לשם בתודה GABIG12
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן אני שואל אותכם אם יש הבדל בין ה NEC 2500 ל 2500A? ובאותו עניין אם יש הבדל בין ה PIONEER A07 ל 107 ? זה נראה מאוד מבלבל ואני לא מבין מה ההבדל פה בעצם... תודה רבה יניב
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
יש לי הרדדיסק של maxtor ובאתר שלהם כתוב שהוא עובד תקין עד 55 מעלות זה באמת הגבול או שאפשר למתוח אותו עוד קצת???
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אני קניתי כונן קשיח: WD 80GB 7200RPM לפני שבוע. עכשיו המוכר אמר לי שהכונן הוא עם 8MB BUFFER אבל לא כתוב את זה על גביי הכונן הקשיח, כתוב רק JB. JB=8MB BUFFER? יש לי בעיה נוספת שאני לא יודע באיזה פורום למקם אותה, אני אכתוב אותה ובבקשה תגידו לי לאיפה היא מתאימה: אני קניתי בעצם מחשב שלם לפני שבוע, עכשיו קיבלתי את הצורב (Lite On 52X32X52) ואת הכונן הקשיח שהזכרתי למעלה רק בסקיות אנטי סטטיות וזהו, הם לא באו בחבילה או משהו כזה. עכשיו עם הצורב קיבלתי דיסק של תוכנת הצריבה של נרו. עכשיו רציתי לדעת אם יש משהו רע בכך שבחנות הביאו לי אותם בלי חבילה? שאלתי אותם אם זה משומש והם אמרו לי חדש. ואף אחד מהם לא גירסת OEM דרך אגב, כי אני לא ביקשתי גירסה כזאת.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/22hdd-120.html
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש לקנות HD 80 גיגה 7200 8בופר SATA יש המלצות על חברה מסויימת ? (samsung או WD ) ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום... איפה אתה ממליצים לקנות את ה 80 GB של Western Digital באינטרנט בארץ והאם עדיף לקנות אותו על ה 40 GB?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות הארד דיסק 80GB ויש לי פנטיום 3 הגירסת ביוס שלי היא 4.51pg. של award האם הביוס יתמוך ואם לא אז מאיפה אני יכול להוריד עדכון ביוס?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שוחררה קושחה לבעלי ה 2100/2500A המאפשרת, כביכול, להפוך את הצורב לבעל תמיכה ב Dual Layer. שווה להעיף מבט...
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם יש חנויות באינטרנט ששם אני יוכל למצוא ועוד שאלה האם כל צורב מתחבר למחשב נייד או שיש למשל הבדל בין מחשבים של HP ל COMPAC
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי רק צורב וכונן קשיח במחשב, שמצריכים חיבור כבל IDE. כרגע כל אחד מהם מחובר על כבל אחר של IDE. אז כדי למנוע חסימת אוויר, או זרימת אוויר טוב אני מעוניין להיפטר מכבל IDE אחד ולחבר את הצורב והכונן קשיח רק על כבל IDE אחד. רציתי לדעת אם זה אפשרי? ואם כן אז אני צריך לג'מפר את הצורב והכונן קשיח? אני יודע איך לג'מפר אותם אני רק צריך לדעת איזה הגדרה לתת לכל אחד? הכוונה איזה צריך להיות MASTER ואיזה צריך להיות SLAVE? את הכונן הקשיח אני עומד לחבר אותו בכבל IDE באמצע שלו (לכבל IDE יש שלוש יציאות: אחת בהתחלה ללוח האם, אחת באמצע ואחת בסוף). אז אם אני מחבר אותו באמצע אני צריך להגדיר אותו כ-SLAVE? ואני לא יכול לחבר אותו במקום אחד חוץ מהאמצע של הכבל כי אז אני אצטרך לעקם את הכבל ואני לא מ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך כבלי SATA ארוכים כדי להדביק אותם לדפנות המארז, כך שלא יתרוצצו סתם בפנים. בכל החנויות שבדקתי האורך הסטנדרטי שהם מחזיקים הוא 0.5 מטר. האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג כבלים ארוכים יותר (של מטר אחד) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הורדתי תמונות מהטיול שלי לדיסק וכשצרבתי את הSESSION החדש רשמתי ב- NERO שיתחיל אחד חדש ולא ימשיך את מה SESSION האחרון. עכשיו במקום 5 ספריות יש לי רק 4, ה SESSION ה- 4 נעלם. יש למישהו מושג איך לשחזר אותו? תודה. נ.ב ב- NERO רואים שיש 5 SESSIONS .
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כבל עם יותר חוטים ואצלו המחשב פועל יותר מהר אז אם אני אשתמש בכבלים עם היותר חוטים המהירות תהיה יותר גדולה ? ההארדיסק שלי הוא-> Maxtor Fireball 3 20GB תודה לעונים :-*
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קודם כל, אני התלבטתי אם לרשום את ההודעה הזאת פה או בפורום מודינג... אז אם היא לא שייכת לפה אז אני מצטער עכשיו, אני עומד מחר להכין כבל עגול לכונן קשיח. אני אחתוך כל שתי צמות ואז "אעטוף" את הכבל בצינור פלסטיק. עכשיו, שמעתי שזה מוריד בביצועים ורציתי לדעת עד כמה זה מוריד בביצועים בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
כרגע יש לי 40GB 7200RPM אני מעוניין לקנות עוד אחד בנוסף, אבל לא משהו ב-400 שקל, מתחת ל-200, ואני יודע שיש, משומשים ואתרים שמוכרים בזול ואני בכלל יכול לשים עוד HD נוסף במחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
היי לכולם אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת על איזה כונן DVD הייתם ממליצים לי? יש לציין של-DVD יהיה שימוש עיקרי במחשב שלי.<3 סרטים בשבוע לפחות> בתודה מראש שי
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
קבלתי דיסק מוזיקה אירובי כאשר אני מכניס אותו לcd יש עליו סימן + ירוק ולא ניתן לראות את השירים מישהו יכול להסביר לי כיצד לפתוח את הדיסק אני חושב שאין צורך בפלג תודה מראש לשלוח אלי הודעה באימל ***המייל צונזר***
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי רוצה לרכוש LITE-ON 52X32X52 אך משום מה המוכרים מנסים להניע אותי "יש להם הרבה תקלות, יש הרבה החזרות, סתם צורב מורכב בארץ ?,מרעיש מאוד" אך משום מה באתרי מחשבים בעולם הוא מקבל ***** אז מה אתם אומרים ? אולי LG ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש איזה המלצות מיוחדות או מחירים זולים במיוחד מבצעים שאתם יודעים עליהם ? כי אני מצאתי LG DVD-ROM 16/48 ב 190 שקל ואני מתכוון לקנות אותו אם אתם מוצאים אותו במחיר נמוך יותר איפהשהו בבקשה תגידו... תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנות כיווץ זאת אומרת להכניס 720 מגה לדיסק 700
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי סקר שוק די גדול, סקירת מחירים וכו' וכו' , החלטתי לקנות את הצורב DVD של NEC - דגם ND 2500A., (יוצר במרץ 2004) קניתי, הוא הגיע כמובן BULK (אגב, BULK זה אומר אפילו בלי ברגים, שלא לדבר על חוברת או משהו, פשוט צורב וזהו, שום דבר אחר..?) כשהכנסתי אותו לראשונה והדלקתי את המחשב - המחשב זיהה אותו, ואז התכבה, חשבתי שזה חד פעמי - הדלקתי שוב, ואז הכל היה בסדר באמת. צרבתי 2-3 DVDים, הצריבות עברו בסדר - אמנם קצת איטיות (2.4X, במקום X4 - על מדיות שמותאמות ל X4, משום מה - גם לא מובן לי), אבל עברו חלק והמידע נצרב. ואחרי זמן מה, ניסיתי להעתיק דרך הכונן החדש, תוכן של CD רגיל עם קבצים אל ההרדיסק, בסיום ההעתקה - נכבה המחשב. שוב - חשבתי שזה חד פעמי, התחלתי לדאוג שמא חיברתי אות…
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הורדתי כמה קבצים שהיום מקובצים כIMAGE של נרו בסיומת NRG כל קובץ בגודל של 100MB איך אפשר לאחד את כל הקבצים ולצרוב אותם על דיסק אחד? תודה! R
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-