עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by asaf982,

קניתי הארדיסק 120 גיגה וחיברתי אותו למחשב ושמתי אותו בלי לחלק על NTFS והמחשב פועל לי ממש ממש גרוע איך אני מסדר את זה ואיך כראי לי לחלק את ההארדיסק? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by iSolt,

הי, אספתי תכונן מTMS חזרתי הביתה והNAS כיבה תצמו (אחרי 4 ימים בהם היה דלוק עם כונן עם 104 סקטורים פגומים) מה אני עושה במצב כזה? מדובר בNAS סינולוג'י DS1821 בRAID 5

3. Started by billlgoldberg,

מה ההבדלים בין הכוננים האלו: Western Digital WD2500YS 250GB מחיר: 398 Western Digital WD2500AAKS 250GB מחיר: 358 Westren Digital WD2500KS 250GB מחיר: 358 כולם אותה מהירות ואותו זיכרון מטמון. שאלות: 1)הכוננים הללו הם sata2?? 2) מה יותר כדאי

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by MaoR_KilleR,

אני חייב שהוא יהיה בשחור. מצאתי בזיגזג אבל מדובר בשנה אחריות לכן הסקתי שזהו לא היבואן הרשמי. איפה אני יכול למצוא בשחור + שנתיים אחריות? תודה.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  5. היי יש לי מחשב מסויים שבו שטח האחסון מוגבל מאוד, ורציתי להתקין חבילת תכנה כבדה, ולכן חשבתי לחבר דיסק און קיי ולהתקין עליו. לרוע המזל ההתקנה זיהתה שמדובר בדיסק הניתן להסרה, ולא מאפשרת להמשיך בהתקנה על דיסק כזה. (מתקבלת הודעת שגיאה שהתקנה על מדיה ניתנת להסרה לא נתמכת) רציתי לדעת אם ישנו טריק שיגרום למערכת "לחשוב" שמדובר בדיסק קשיח וכך ההתקנה תוכל לעבור? תודה מראש, ניסים

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by orgordin,

קניתי כונן קשיח 300 GB ב KSP באר שבע קיבלתי תכונן ככה רגיל בתוך שקית שלו בלי קופסא \ אחריות \ כבלים . עכשיו אני בא לחבר תכונן אני רואה שחסרים לי כבלים - אחד אדום ואחד צבעוני מתאם לכבלים שבאים מהספק. הייתי אמור לקבל תכבלים האלה? מאיפה אני מביא אותם עכשיו?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by Yotam_,

שלום, אני יודע שיש עוד נושא פתוח כרגע בנושא Overburning בצורבי DVD, אבל השאלה שלי היא שונה: האם קיימת אפשרות לכתוב על דיסק DVD יותר מהרגיל? חסרים לי בערך כ-15 מגה בייטים, ורציתי לדעת אם קיימת אפשר לצרוב אותם "בכח". חיפשתי בפורום ובגוגל, אבל מצאתי רק על יכולות Overburn של הצורב שלי עם מדיות רגילות. הצורב הוא BENQ 1620, מדיות של אופיס דיפו (AML 001, לאחר חודש וחצי באכסון נכון עוד אין ירידה באיכות, אגב). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  8. Started by bariko,

שלום רב, ברצוני לשאול האם מאחה הדיסק של ווינדוס הוא כלי מספיק יעיל עבור איחוי הדיסקים, גם הפנימיים וגם החיצוניים? במידה ולא, האם יש איזה תוכנה אחרת (רצוי חינמית) שעליה תוכלו להמליץ , שעושה את העבודה טוב יותר מהמאחה של ווינדוס, וגם לא צריך דוקטורט במחשבים כדי לתפעל אותה? ;D תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  9. טוב אז היה לי כונן חיצוני אבל הוא נידפק, מישום מה המחשב החליט לא לזהות אותו יותר... אז החלטתי לקנות אחד חדש.. אני מחפש כונן קשיח חיצוני למטרת גיבוי קבצים בנפח של (250-320GB) מאד חשוב לי שהוא יהיה עמיד ולא ידפק יום אחד גם... תודה!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  10. עריכה: הכוננים אינם זהים . הישן : WD800JB. החדש: WD800BB.הבנתי שה "BB" איטי יותר... אהלן חבר'ה שאלתי היא כזאת: אני מחזיק במערכת מחשב מלפני כ 5 שנים הכוללת הארד דיסק 80gb של WD בחיבור IDE. לאחרונה קיבלתי הארד דיסק זהה, שהיה חלק ממערכת מחשב "צעירה" יותר ובנוסף אני גם בטוח שהוא עבר שימוש פחות מסיבי משלי (פרמוטים,התקנות ומחיקות וכו'). אני רוצה להשתמש בהארד דיסק החדש כהארד דיסק ראשי שעליו תותקן מערכת ההפעלה והוא יכיל את התוכן ה "חשוב" (תמונות מסמכים חשובים וכו'); ובהארד דיסק הישן אאכסן סרטים, שירים,משחקים ועוד קישקושים שעדיף שלא יהיו על ההארד דיסק שעליו נמצאת מערכת ההפעלה. לצורך זה אני רוצה לעשות בדיקת תקינות לשני ההאר דיסקים ולבדוק מי מהם במצב "בריא" יותר. כדאי לדעת איזה מההא…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  11. Started by mr hankey,

אני קניתי עכשיו צורב די.וי.די חדש של טושיבה מדגם R5272 ורציתי לשאול אם יש לו בעיות מיוחדות או שאני יכול להיות שקט לגביו?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by Amit_Alcobi,

יש לי עכשיו כונן 80 גיגה בחיבור SATA שיש לו שני מחיצות, עכשיו אם אני אביא עוד כונן זהה רק בלי מחיצות יהיה אפשר לעשות RAID ולהשאיר את המחיצות או שאני אצטרך לעשות מחיצות מחדש, או שבכלל אי אפשר לעשות מחיצות בRAID? תודה.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by NIRAN,

יש לי כונן וכשאני מכניס את הדיסק של ווינדוס ועושה BOOT הכל עובד הדיסק מתחיל להעלות קבצים ואז כל המחשב נתקע, או שזה מעלה את כל הקבצים ואז יש מין מסך כחול כזה וכתוב בו שחסר לווינדוס קובץ והווינדוס לא יכול לעלות. בקיצור ככה אני לא יכול לפרמט מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  14. שלום אני רוצה לקנות HD חדש, ראיתי את הסדרה של WD ואני מתלבט בין הGREEN ל BLACK אני רואה נפח של 1000GB שמתי לב שהדגם GREEN הוא במהירות 5400 ועומת 7200 שחזור , האם זה הבדל משמעותי? בכל מקרה איזה HD כדאי לקנות התקבציב שלי בהתחלה היה 410 כי רציתי בכלל ללכת על SEAGATE 1T . תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  15. לאחרונה קניתי נגן ודאו ב HD של WD, לנגן יש כניסה של USB 2. מישהו ממליץ על אמצעי אחסון מתאים שיכול להתחבר לנגן ולהראות סרטים בצורה חלקה? אני מניח שהאמצעי צריך להיות - מהיר בקריאה ומסוגל לאחסן קובץ יחיד שגודלו 4.5 ג'יגה ואפילו יותר...

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by CXC,

שלום, למה אני לא מצליח לצרוב בכל תוכנת צריבה אפשרית במהירות של פחות מ-8X? אני רוצה לצרוב משחקים ל-PSX ולכן נדרשת מהירות צריבה של לפחות 4X... ואין לי אפשרות כזאת ב-NERO, POWERISO, ULTRAISO ועוד תוכנות צריבה נוספות...

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by J0n1,

שלום. יש לי HD ישן של 40G ואני מעונים לרכוש לו מארז כדי להפוך אותו לנייד. השאלה שלי האם יש מארז שלא דורש ספק כוח חיצוני? כי זה כבר לא ממש נייד... ראיתי את זה http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3081 הוא מומלץ? מה יש לבדוק שמחפשים מארז לדיסק קשיח? והאם בכלל כדאי להשקיע מחיר כזה בHD 40G? (פשוט חשבתי להכניס את כל המידע שיש לי בקייס דיסקים לזה אבל יש לי שם גם מערכות הפעלה אז בכל זאת צריך דיסקים)

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  18. Started by zilbermm,

היי, מחפש בהשקעה של סביב ה-350 ש"ח. המטרה היא חיבור לאקס בוקס, אז אני לא מחפש ביצועים גבוהים, העיקר שיהיה אמין. לגבי הנפח, רצוי לפחות 160, ועדיף כמה שיותר כמובן. ראיתי את זה של WD http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694409 אב הדגם הוא WDME1600TE, וברשת הביקורות לא רעות אבל על דגם WDME1600TN יש גם את זה של Seagate ‎ST305004FDA1E1-RK‎ אבל הדגם הזה בעל ביקורות רעות על אמינות נמוכה ולעומתו ‎ST305004FDA2E1-RK‎ עם ביקורות טובות יש הצעות? תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  19. Started by boludo,

האם שווה מבחינת ביצועים להתקין מערכת הפעלה XP על HD WD 74GB 10000RPM SATA משפחת ה RAPTOR בנוסף לזה אני מחבר 2 WD 120GB 7200RPM SATA 2 -HD בראיד 0 שאלה נוספת - האם אפשר לחבר SATA2 למרות שהללוח שלי תומך רק ב SATA1? תודה

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by A.Iniesta,

הכי חשוב שיהיה עמיד בהרבה צריבות. אפשרי לצרוב עם דיסקים רגילים בלי שיהיה נזק?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by soundf,

יש לי הארד דיסק 250 ג'יגה של וסטורן דיגיטל בsata2 והוספתי עוד 160 ג'יגה וחיברתי עם הכבל sata והכוח והמחשב זיהה אותו חלקית..... הדגם הוא wd1600aajs המחשב מזהה את ההארד דיסק במנהל התקנים אבל בפועל לא רואים ב"מחשב של" את ההארד דיסק....... מה אפשר לעשות בנידון??? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  22. קניתי השבועה כמה דיסקים DVD+DL של חברת TEAC התחלתי לצרוב עליהם ואחרי הבדיקה רציתי לראות מה האיכות של בבדיקה של נרו בכל אופן אף אחד מהם לא עבר וכולם קיבלו אפס החלטתי לבדוק את זה והרצתי גם על דיסק של VERBATIM והוא יצא בחסד קיבל 19 יש לכם מושג למה הם מקבלים כאלה תוצאות נמוכות הם אמורים להיות דסקים סבירים לא? דרך אגב הצורב הוא 7173S וצרבתי במהירות 2.4 (לאטטטטטט ממש נוסטלגי)

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by A1eX,

שלום.. ברשותי 2 כוננים קשיחים פנימיים, אחד יחסית חדש, ואחד ישן. הבעיה שלפעמים קורה שלאחר איתחול המחשב הכונן הישן פשוט לא מופיע בוינדווס. כאשר אני מרסט את הWIN הכוננים חוזרים... האם זהו סימן שהכונן עומד ללכת לעולמו עוד מאט?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by doctor80,

קניתי מחשב חדש . אני רוצה להוסיף למחשב את ההארדיסק מהמחשב הקודם שלי . מה שקורה זה שההזנת מתח להארדיסק הזה מתחברת לקונקטור שטוח כזה. יש לי רק שני קונקטורים שטוחים כאלה ושניהם תפוסים ע"י צורב והארדיסק ראשון. השאלה היא האם יש קונקטור כזה למכירה ? ואם לא מה הפתרון ?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by talisman,

יש לי מחשב חדש והארד דיסק חדש עכשיו, יש לי גם את ההארדיסק הקודם שהוא לדעתי פחות מהיר ומן הסתם פחות חדיש. האם זה שאני אחבר גם את הישן ייפגע בביצעים של החדש בצורה כלשהי?

• 7 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים