עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by stas12,

שלום. הסידירום שלי הלך אז אני רוצה לקנות כונן DVD... אני זוכר פעם הכונני דיוידי היו מוגבלים ל 5 אזורים (REGIONS).. האם עכשיו הם כבר מולטיזון או שעדיין אפשר להחליף איזור רק 5 פעמים?? *אני מדבר על DVD של טושיבה. בכלליות איך הכונן? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  2. קודם כל, האם בחרתי נכון? ממה שאני יודע Seagate מאוד שקטים וזה חשוב לי לכן בחרתי בו. פה, בPCPLUS, כתוב שיש לו NCQ, האם זה נכון? כי ממה שאני זוכר NCQ זה רק בכוננים גדולים, לא? http://www.pcplus.co.il/labs/product.php?pid=59 עכשיו לשאלות לגבי ההתקנה: 1) האם אני מגדיר את המחיצות באופן רגיל עם ה-?FDISK 2) איזה דרייברים אני צריך להתקין במהלך התקנת הוינדוס, אני יודע שצריך ללחוץ F6 ולהתקין דרייברים, אבל לא קיבלתי עם הHD, האם זה נמצא בדרייברים של הלוח אם או אפשר להוריד את זה מהאתר של Seagate? כל עזרה תתקבל בברכה, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by demultiplexer,

אני מחפש צורב DVD USB2 כמה שיותר קטן ודק שיוכל להיכנס לתיק ושלא יהיה לו משקל גבוה מידי. חשמל דרך USB ואופציונלי עם שנאי. תודה,

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  4. תמיד יש מצב שימכרו מזוייף או לא אמיתי, רציתי לדעת איך אני יכול לדעת את הנתונים והביצועים המקוריים איך אני בודק את זה? לדוגמה אני קונה ארדיסק עם מהירות של 15 אלף סיבובים לדקה אני רוצה לדעת שהוא באמת עושה את ה15 אלף סיבובים לדקה יש איזה ספידומטר אלקטרוני שיכול להראות לי את זה או נוסחאה כל שהיא שבעזרת ניתן יהיה לחשב זאת? או למשל את הזיכרון מטמון של הארדיסק איך אני בודק שהוא באמת 16 ולא 8? בתודה מראש שגב שטובי!

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  5. Started by billlgoldberg,

מה ההבדלים בין הכוננים האלו: Western Digital WD2500YS 250GB מחיר: 398 Western Digital WD2500AAKS 250GB מחיר: 358 Westren Digital WD2500KS 250GB מחיר: 358 כולם אותה מהירות ואותו זיכרון מטמון. שאלות: 1)הכוננים הללו הם sata2?? 2) מה יותר כדאי

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  6. כדי לחסוך בזמן, האם עדיף להתקין את אופיס דרך הכונן האופטי, או דרך ה USB? מי מבין הממשקים מהיר יותר? תודה!

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  7. שלחו לי לינק לאיזה ת'ראד עם בנצ'מארק של 2 כוננים עם שני RAIDים, אחד RAID 0, והשני RAID 1. המהירות שבה עובדים הכוננים בRAID 0 פשוט מטורפת לדעתי. מגיע לכמעט 1GB/S בBURST ו 160MB/S קבוע מהירות קריאה רציפה. לא יודע יכול להיות שזה לא משהו חדש בשבילכם, אבל לדעתי זה דיי מרשים. קישור: http://www.ocforums.com/showthread.php?t=467848

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by Ronenosh8,

WDBAAY5000ENC-ERSN של Western Digital *ישומש לצרכי משרד (דפדפן,OFFICE, וסרטי FullHD). יתאים?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  9. בנייד AOPEN 1557-G מגיע צורב דיסקים רגיל מסוג QSI SBW242B עכשיו אני מנסה לצרוב ..אוקי זה מתחיל לצרוב ומגיע עד ל 100% ושם הוא נתקע כאילו התוכנה ( הרבה תוכנות ניסיתי וכולן נתקעות על 100%) והדיסק לא יוצא..עד שאני מוציא ידנית ואז אני מכניס את הדיסק לכונן והוא מסרב לקורוא אותו למישהו יש פתרון זה ממש יעזור לי כי אני ממש חייב את זה עכשיו..בבקשה..ותודה מראש. נקודה חשובה..באתר החברה יש עדכון קשוחה (שקראתי שזה מתקן וממהר את הצורב) הורדתי וניסיתי להתקין אבל זה אומר לי שההתקן לא תואם לתוכנה..!!

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by omers1,

איך הורבטים שבשאופיס דיפו? אם אני לא טועה יש להם שם רק ורבטים מטייואן, איך הם? איפה מוצאים ורבטים מיפן? או משהו אחר איכותי? תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  11. Started by naba,

עדכנתי לו קושחה בערך לפני שנה. אבל הם שינו את כל האתר שלהם ואני לא מוצא את מה שאני צריך להוריד. אפשר לינק להורדת העדכון האחרון? * למי ששואל, הצורב שלי בזמן האחרון דופק לי את כל המדיות DVD שאני צורב... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by shimon23,

עד עכשיו היה לי HD אחד wd 80 gb ide וקניתי אחד נוסף wd2500ks. בכדי להעתיק את הדיסק הישן לחדש, השתמשתי בתוכנה שנקראת HDD CLONE. התוכנה אמנם העתיקה את כל הקבצים, אך משום מה שינתה גם את גודל המחיצות. כעת במקום מחיצות של 75 ו-175 ההארד דיסק החדש מוצג בתור 17 ו-56 (כמו הישן). מישהו מכיר דרך לשנות את זה חוץ מפירמוט?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  13. שלום. יש לי ויסטה אולטימייט עם כונן של 80GB סאטא2 וכונן נוסף של 250GB גם כן סאטא2. אני תמיד שומע מן צלצולים כאלה של ניתוקים מהכונן של ה-250. ב-XP זה לא היה לי בחיים למה ככה בויסטה? המערכת הפעלה מותקנת על ה-80

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי נייד HP ZV6000, ואני רוצה לחבר את הקייס הרדיסק החיצוני שלי בFirewire מתוך הכרטיס PCMCIA, מכיון שיציאת הFW של המחשב תפוסה ע"י ממשק האודיו שלי, ועובדת יופי. ניסיתי שני סוגי כרטיסי PCMCIA, אחד תואם Texas, השני לא זוכר, ושניהם עולים ונראים תקינים לוינדוס- אבל עם שניהם נדיר שהקייס או הממשק אודיו (שניסיתי לבדוק בשביל לוודא שהבעיה לא עם הקייס) עולים (כלומר, רק הכרטיס מופיע בתפריט Safely remove hardware). מצד שני הקייס עולה יופי מיציאת הFW, אז הבעיה לא איתו. אני לא מבין במחשבים הרבה (אני לא מאלה שנכנסים לקרביים ושמים שורות פקודה), אבל אם יש למישהו רעיון למה זה קורה והנחיה מה לנסות אני אשמח, והאמת זה די דחוף! עוד שאלה, על הדרך, זה שאם הקייס הזה הוא FW800, ואני רוצ…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  15. http://mahayom.tapuz.co.il/show/7747.html?sdref=1&ref=11 אני בעיקרון מחפש דיסק קשיח בנפח של בין חצי טרה לטרה, אין לי דחיפות לקנות לכן אני ככה ממתין למבצעים..

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  16. החברה שהפכה למוכרת בישראל תודות לדגמים בינוניים במחירים טובים משיקה את כונן האחסון המתקדם ביותר שלה עד כה - שמכוון באופן ספציפי ליכולת הרחבת האחסון הטרייה בקונסולה המצליחה של סונילכתבה

17. Started by Dj BeN Co-N,

שלום חבר'הה אז ככה רציתי לדעת כמה חוטים מתחברים לצורב ( יש את החשמל ויש את הקבל האפור שמתחבר מהלוח אל הצורב ) אז השאלה פה האם יש עוד איזשהו חוט שמתחבר כי הצורב פשוט עושה לי בעיות..כל צריבה שלי הצורב נתקעע ב 5 % וכבר אני לא יודע מה לעשות אני מבולבל תעזרו לי בבקשה חברים :s05:

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by aleXtazi,

שלום אני מעוניין לקנות צורב DVD... עכשיו ראיתי את הסטיקי... השאלה שלי איזה צורב אתם ממליצים לי(אפשר גם לא רק מהסטיקי) ...המחיר עד איזה 300 שקל

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by miim17,

יש לי מארז די מצוקמק, וכלוב שבו אני מכניס את הדיסקים הקשיחים די קטן. ממש אחד על השני עם עולי 3-4 מ"מ בין הרדיס להרדיסק. יש לי 3 הרדיסקים קשיחים 7200. ובחודש האחרון נפל לי הרדיסק (פעמיים, אותו הארדיסק (עשיתי פירמוט ואז הוא המשיך לעבוד, ונפל שוב) בנגיעה על הברזל של כל ההרדיסקים הם מאד חמים. ונגיעה של דקה ברציפות הופכת להיות כבר עניין די כואב... אז בקיצור: צריך קירור להרדיסקים? או לא? יש איזה מוצר מומלץ?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  20. ב ksp הם עולים פרוטות. http://ksp.co.il/rmain.php?uin=3005 גם אלו היקרים יותר שמה http://ksp.co.il/rmain.php?uin=865 Fortis DVD-R 4.7Gb x8 עולים מעט יחסית מישהו השתמש בהם?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by overload,

צרבתי DVD על דיסק DVD בעזרת נרו (DVD IMG) המקור הואPAL DVD לא שום דחיסה . אבל כשאני מפעיל את הDVD בסלון האיכות ניראית מאוד מוזר, זה נראה טוב מאוד, אבל יש מין אפקט מוזר, כאילו זה דיגיטאלי מדי, נראה כאילו המרחקים בין הפיקסלים על המסך (CTR רגיל 36" MULTI-SYSTEM PAL\NTSC) גדלו ורואים רשת שחורה כזאת ביניהם. זה מפריע כשרואים צבעים בהירים. מישהו מכיר את התופעה? צורב DVD NEC 3550A.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  22. יש לי דיסק 80GB מחולק ל71GB ו5GB לווינדוס עכשיו יש לי בעיה שכל השמירות של המשחקים הם המסמכים שלי ואז זה לוקח לי מה5GB :\ אי אפשר לשנות במשחקים את מיקום השמירות! איך אני מעביר את המסמכים שלי למחיצה השניה ושווינדוס יזהה את זה שם?:\

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by sahargt,

חבר שלי רוצה לקנות את אחד הקשחים הבאים דיסק קשיח Western Digital WD1600YS 16MB 160GB WD Raid 160GB SATA 7200 RPM 16MB Buffer WD1600YD יש הבדל בין שתי הדגמים ? ביצועים Hitachi/IBM Deskstar T7K250 160GB 8MB איזה חברה כדי לא לקחת מי יותר טוב ??

24. Started by Pollik,

הכי הרבה שראיתי בדיסקים של DVD זה 18x... איפה אני יכול לקנות של 22x? יש לי דיסקים 8.5GB DVD+R של TEAC. כתוב עליהם שהם "מורשים" למהירות של 8x. אבל כשאני צורב עליהם המהירות המירבית שאני יכול לצרוב היא 2.4x... מה לא בסדר? תודה מראש לעונים. [br]פורסם בתאריך: 28 נובמבר 2008, 16:51:32 הקפצה.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  25. אני רק רוצה להיות בטוח אם זו אכן בעיה של כרטיס. יש לי HD בנפח 80GB שלא מזוהה על Pentium 2 כניראה עקב נפח גדול מידי, הציעו לי לרכוש בקר כלשהו שיאפשר ל-HD הגדול לעבוד במחשב הישן, השאלה שלי היא איזה בקר אני אמור לקנות והאם קניית הבקר זה מה שבאמת יפתור את אי הזיהוי?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים