עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by asa160,

רכשתי דיסק קשיח שני למחשב. הדיסק עובד ב SASA ושמן בישראל- מקסטור מקסליין 3 היום כשהגיע הדיסק גירדתי את פדחתי בתמהון- בדיסק הישן יש חיבור חשמל רגיל (4 פינים מאסיבי שכזה). אחוריו של הצעצוע החדש כוללים חיבור לכבל נתונים, וחיבור נוסף מזן לא מוכר. במארז שלי אין תקע מתאים אלא תקע 4 פינים רגיל ועוד תקע קטן יותר אך שאינו מתאים לדיסק הקשיח החדש (לפי דעתי לפחות...) בקיצור נראה לי שאני מפספס משהו מאוד בסיסי כאן... חברים- איך נותנים חשמל לדבר הזה ? אורן

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  2. היי יש לי מחשב מסויים שבו שטח האחסון מוגבל מאוד, ורציתי להתקין חבילת תכנה כבדה, ולכן חשבתי לחבר דיסק און קיי ולהתקין עליו. לרוע המזל ההתקנה זיהתה שמדובר בדיסק הניתן להסרה, ולא מאפשרת להמשיך בהתקנה על דיסק כזה. (מתקבלת הודעת שגיאה שהתקנה על מדיה ניתנת להסרה לא נתמכת) רציתי לדעת אם ישנו טריק שיגרום למערכת "לחשוב" שמדובר בדיסק קשיח וכך ההתקנה תוכל לעבור? תודה מראש, ניסים

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  3. אוקיי קניתי את הארד דיסק עכשיו הוא מזהה אותו והכול אפילו בביוס ואפילו בווינדוס הוא קורא שיש חומרה חדשה אך שאני נכנס למחשב שלי הוא לא קורא אותו ככונן... תמונה להמחשה- בדקתי שעשיתי Puplate משהו כזה וזה הראה לי את זה ושעשיתי את זה על הארד דיסק הנוכחי שלי הוא הראה לי שההוא אונליין וכול ההגדרות שיש בו... מה הבעיה ואיך אני יכול להוריד דרייברים? תודה ואני מקווה שיענו בהקדם [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by orgordin,

קניתי כונן קשיח 300 GB ב KSP באר שבע קיבלתי תכונן ככה רגיל בתוך שקית שלו בלי קופסא \ אחריות \ כבלים . עכשיו אני בא לחבר תכונן אני רואה שחסרים לי כבלים - אחד אדום ואחד צבעוני מתאם לכבלים שבאים מהספק. הייתי אמור לקבל תכבלים האלה? מאיפה אני מביא אותם עכשיו?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  5. הוא מוכר אותם ב- 3 ש"ח למדיה באריזת קייק של 25 יחידות. מישהו מכיר את המדיות האלו?

6. Started by kobibo,

אני מעוניין לרכוש את הסטרימר של WD TV HD ואני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני שיתחבר אליו. חשבתי קודם כל על גודל של 2.5" מכיוון שלא צריך גם מקור מתח בשבילו. מחפש משהו אמין מאוד ושקט שיעשה את העבודה כמובן עם נפח גדול שאפשר בתקציב של 500 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  7. Started by x-niko,

שלום איזה דגם הוא האחרון והכי טוב בחיבור סאטה LG-H80 GSA-H66N או אחר? תוכלו לפרט תודה רבה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by Mad Season,

ככה , קניתי דיסק קשיח של ווסטרן דיגיטל : wd320ys 16 mb sata2 raid והחזרתי אותו לחנות בגלל שהוא היה מצפצף לי מידי פעם , וגם נתקע באמצע העברות קבצים , נותן שגיאה בשם windows delyded fail וגם הרצתי עליו את בדיקת דיאגנוסטיק של ווסטרן דיגטיל וזה נתן fail . כלומר , מדובר בדיסק פגום. עכשיו החזרתי אותו לחנות ואני צריך לקבל דיסק חדש.. וראיתי שיש דיסק בעל אותו נפח כמו שלי , wd320ks 16mb sata 2 עכשיו הדגם הזה זה אותו דבר רק בלי ה raid ויותר זול במשהו כמו 100 שקל. מה זה ה raid הזה בכלל ? אני חשבתי שזה יותר מהיר בגלל זה הזמנתי את הדגם של ה raid יכול להיות שיש אי התאמה בין ה raid ללוח אם שלי ובגלל זה היו לי כל הבעיות עם הדיסק ? יש לי לוח אם msi 6728 נראה לי עם צ´יפסט של אינטל משהו בש…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  9. ראיתי בזאפ שהמחירים די זולים וכדאי אולי ללכת על כונן 500 גיגה, אך לא ראיתי שם דירוגים מתאימים לכוננים כאלו. מצד שני, יש שם כונן של 320 גיגה ש- 7 אנשים מאוד מרוצים ממנו. הנה הכונן: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574283 אשמח לשמוע חוות דעת אם הכונן אכן טוב, אמין ולא מאוד מרעיש :-) ואם יש כונן של 500 גיגה(עד 300 ש"ח) ששווה לקנותו במקום. בנוסף, ראיתי למשל את הכונן הזה: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=403169 הוא בעל אותה קיבולת כמו הכונן מהלינק הראשון, במה הוא טוב יותר שמחירו גבוה יותר בהרבה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  10. http://news.yahoo.com/s/pcworld/131168

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  11. המליצו לי על ה 6400aaks של wd עכשיו מי שאני קונה ממנו את המחשב אמר שאין לו אותו והציע לי 750 ג'יגה או 500 ג'יגה .. איך ה750 של wd ואיך ה500 של wd ? עדיפים על ה3500320 של st ?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by lipa,

חיפשתי באתר אם יש עידכון Firmware ולא מצאתי ? יש לי את Firmware 2.16 האם זה אחרון ?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by arik100,

זה רק בצבע שחור נכון? וזה נגמר הדיו/ מה שזה לא יהיהי שמשמש לכתיבה על הדיסק ? האם רק כוננים שתומכים LIGHTSCRIBE יכולים לקרוא מדיות כאלה ? והאם הטכנולוגיה הזאת בכלל משתלמת? או שזה סתם גימיק שלא הצליח? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  14. Started by kimi,

האם החיבור ESATA משמש רק להרדיסק חיצוני או שיש לו עןד שימושים? אם אני קונה לוח אם שלא תומך בESATA אפשר לקנות כרטיס מתאם? תודה

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by shimon23,

עד עכשיו היה לי HD אחד wd 80 gb ide וקניתי אחד נוסף wd2500ks. בכדי להעתיק את הדיסק הישן לחדש, השתמשתי בתוכנה שנקראת HDD CLONE. התוכנה אמנם העתיקה את כל הקבצים, אך משום מה שינתה גם את גודל המחיצות. כעת במקום מחיצות של 75 ו-175 ההארד דיסק החדש מוצג בתור 17 ו-56 (כמו הישן). מישהו מכיר דרך לשנות את זה חוץ מפירמוט?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  16. קניתי הרד דיסק חדש של 250 ג'יגה ואני לא בדיוק יודע איך להרכיב אותו (בנוטף ל-160 ג'יגה שיש לי כבר)... אני לא רוצה לעשות שטויות ולגרום לנזק.. הדגם של ההרד דיסק זה: WD 250GB 16MB 7200RPM

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by solo53,

יש לי קשיח שנמצא בתוך מארז ומחובר ב USB הקלטתי מספר קבצי וידאו התוכנה נתנה להם שם שלה לדוגמה AV03202006_234347.mpg שזה התאריך והשעה ניתקתי אותו מהמחשב אחרי כיבוי המחשב חיברתי את כבל ה USB למכשיר DVD שיש לו כניסה USB מדליק את הDVD מקבל הודעה שאין דיסק ואז סורק בUSB מעלה לי חלון עם הרשימה של הקבצים בארך עד 8 תווים לדוגמה AV~03202 שזה הקובץ מלמעלה תמיד היה כך בדרך כלל דאגתי שלא יעבור את 8 התווים לאחר מכן כיבתי הכל ( DVD וההרד דיסק) חיברתי אותו למחשב המחשב סרק הבעיה שכל הקבצים שהשם שלהם היה AVXXXXXXXX_XXXXX הפכו ל AV~XXXXX ולא יכול לראותם או למחוק אותם הדיסק גודלו 120 גיג ב FAT 32 כי הDVD מסוגל לקרוא רק מפורמט כזה הDVD אינו DVD שמקליט אבל מישום מה שינה את שמות הקבצים יש למ…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by King Kong,

קניתי צורב ASUS יש איתו בעיה שהאור לד תמיד דולק לא רק שיש CD שעובד בפנים ... אור ירוק .. למה ? האור אמור להיות רק בעבודה זה קבוע . נ.ב. הצורב עובד תקין / BOX קופסא מקורית .

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by R_G,

אהלן מה שלומכם? שאלה.. לא מזמן רכשתי מחשב ללא כונן, והרכבתי את הצורב הישן שלי. כרגע אני רוצה לגבות דיסק של מוזיקה שברשותי.. יש לי רק את הכונן הצורב, אין לי כונן נוסף. התוכנת צריבה היא נירו - כיצד ניתן להעתיק את ה-CD? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by Anonymous1,

שלום, האם דיסק קשיח מתוצרת Samsung מומלץ? היכן ניתן למצוא רשימת חברות מומלצות, עדיף גם שלא בתחום המחשבים. בתודה.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by NIRAN,

יש לי כונן וכשאני מכניס את הדיסק של ווינדוס ועושה BOOT הכל עובד הדיסק מתחיל להעלות קבצים ואז כל המחשב נתקע, או שזה מעלה את כל הקבצים ואז יש מין מסך כחול כזה וכתוב בו שחסר לווינדוס קובץ והווינדוס לא יכול לעלות. בקיצור ככה אני לא יכול לפרמט מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by pentax,

חשבתי לקנות את זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=409716 האם למישהו היה ניסיון איתו? האם הוא מומלץ? מה עדיף, לקנות כונן חיצוני מוכן או בנפרד HD ומארז?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by ZiX,

איך אני בודק אם הוא SATA \ SATA2 (הוא בטוח אחד מהם..) וכיצד אני בודק אם הלוח אם שלי תומך SATA2? אין לי מושג כרגע מה החלקים שיש לי במחשב.. ודבר נוסף אני יכול שיהיו לי שתי HDD (שונים) אחד SATA ואחד SATA2.. זה אפשרי נכון?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  24. Started by bd,

צרבתי סרט דרכון אדום DVDR עם תרגום בעברית על דיסק של OMC (-) בפעם הראשונה ששמתי תסרט ראיתי אותו ב DVD עבד והכל היה טוב ראיתי חצי שעה מהסרט ואז הוא נתקע עכשיו אני בא להפעיל אותו והוא לא מגיב ב DVD אני מפעיל אותו במחשב והוא תקין אז איפה הבעיה ?........ לבדוק אותו בDVD אחר?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  25. אפשר עם חיבור sata ואפשר גם ide רצוי שיהיה פשוט להתקין עליו מערכת הפעלה... נפח של 80GB ומעלה אין לי דרישות גבוהות כי בסך הכל הוא יתחבר ל P4 תודה...

• 3 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים