עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by uriya,

שלום לכולם יש לי במחשב שני הארדיסקים אך לא על שום מערך כלשהו, ז"א עובדים רגיל לחלוטין..... האם אני יכול להגדיר אותם כ jbod ללא פירמוט מיותר? אודה לכם אם תענו לי על שאלתי אוריה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by zuk666,

אהלן.. אז ככה, לפני שמתחילה אצלי מצוקת מקום בנייד ומטעמי נוחיות ברורים, אני מחפש לקנות כונן שיהיה בסביבות 500GB שיתמוך בהתקני חיבור שונים ככה שאני יוכל להתחבר גם למחשב הישן שלי וגם לחדש.. ושלא יתפוס גודל כמו של קופסת נעליים... אבל הנה הבעיה: אתם מכירים משו כזה אבל גם שתהיה לו אפשרות של AUX ?? חיבור של A/V לטלויזיה למשל?? אפילו בלי צג על המכשיר.. שכל הממשק יוצג רק דרך המחבר וידאו.. תודה.. כל המלצה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by arkadi,

אז יש לי כמה שאלות אפשר ליצרוב עם צורב דיוידי על הדיסקים שלו מישחקים וקבצים שונים ולא רק סירטי דיוידי? והאם הוא צרואב גם על דיסקים רגילים ואפשר המלצות לצורב דיוידי לא יקר תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by vinipyx,

מישהוא יכול להגיד לי כמה יכול לעלות דבר כזה ואיפה אני יכול למצוא אותו

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by arik100,

זה רק בצבע שחור נכון? וזה נגמר הדיו/ מה שזה לא יהיהי שמשמש לכתיבה על הדיסק ? האם רק כוננים שתומכים LIGHTSCRIBE יכולים לקרוא מדיות כאלה ? והאם הטכנולוגיה הזאת בכלל משתלמת? או שזה סתם גימיק שלא הצליח? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  6. Started by avvvi,

יש לי בו חומר ממש חשוב והסיסמה הייתה ממש קשה בכל מקרה שחכתי את הסיסמה ואני צריך את החומר מה ניתן לעשות ואיך אפשר לשחרר את הזכרון ? עשיתי כבר שני טעויות בסיסמה ועכשיו הוא רושם לי שבטעות השלישית הזכרון ינעל את עצמו בתודה מראש אבי

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  7. גדול מ250 ( רצוי 16MB ) הלוח הוא 8I945PL-G במחיר סביר . תגידו כדאי לקנות 2 של 250 או 1 גדול מ400 ?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  8. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ובגלל זה אני רוצה לצורב את הכוננים C,D איך אני עושה את זה???

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  9. מה זה בדיוק? לא הבנתי את זה כל כך

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by Marvelace,

8) מעוניין להעביר את סרטי הוידאו הביתיים לCD או DVD האם יש תוכנות שעושות זאת? אם כן האם צריך גם חומרות מיוחדות? אורי

11. Started by NIRAN,

יש לי כונן וכשאני מכניס את הדיסק של ווינדוס ועושה BOOT הכל עובד הדיסק מתחיל להעלות קבצים ואז כל המחשב נתקע, או שזה מעלה את כל הקבצים ואז יש מין מסך כחול כזה וכתוב בו שחסר לווינדוס קובץ והווינדוס לא יכול לעלות. בקיצור ככה אני לא יכול לפרמט מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by pentax,

חשבתי לקנות את זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=409716 האם למישהו היה ניסיון איתו? האם הוא מומלץ? מה עדיף, לקנות כונן חיצוני מוכן או בנפרד HD ומארז?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by co11,

שלום לכולם , מחפש המלצה לצורב dvd טוב לקנייה ב300 שקל... ויש לי שאלה האם הצורב הוא גם מנגן סרטים של dvd בתוך המחשב וגם צורב רגיל..? תנו המלצות

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  14. יש לי מחשב חדש עכשיו אני צריך להתקין תווינדוס יש לי הרד דיסק של WD SATA2 והזמנתי תמחשב בלי כונן דיסקטים עכשיו איך אני אמור להתקין תדרייבר של ההרד דיסק כדי שהווינדוס יזהה אותו ואני יוכל להמשיך בהתקנה לא ידעתי על הבעיה הזאת לפני כן ולכן לא הזמנתי כונן דיסקטים יש דרך לפתור תבעיה או שאני חייב להתקין גם כונן דיסקטים? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  15. ??? האם ציון 1177 של הדיסק הקשיח שלי (W.D. 120GB JD 8MB BUFFER S-ATA) ב PCMARK2002 הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  16. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה עבור דיסק קשיח נייד שיתחבר למחשב נייד ב6-7 בעל חיבור USB 1. עוד שאלה: האם אפשר לחבר מכשיר של USB2 בUSB1 (גם אם זה אומר שזה יעבוד לאט)?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by JezpeRR,

מה ההבדל בין Sata ל SATA 2 מבחינת ביצועים בעיקר....וכל המסביב תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  18. גם לאחר שהתעלמה כמעט לגמרי מאירוע יום הרווקים הנודעים בסין - לכם לא כדאי להתעלם מהיצע המבצעים העדכני בחנות של אמאזון בארצות הבריתלכתבה

19. וכרים את כונן ה-T1 המיניאטורי של סמסונג משנה שעברה? עכשיו יש לו אח עם גוף מתכתי ונפח מירבי כפול שוק כונני ה-SSD החיצוניים, אשר מהווים שידרוג של כונני ה-USB המהירים בכל הנוגע לביצועים וליחסי העלות-תועלת שמגיעים במסגרת מימדים מעט יותר גדולים, ממשיך לתפוח עם דגם חדש מבית סמסונג, אשר קיבל את השם T3 ויהיה (ככל הנראה) היורש הרשמי של כונן ה-T1, שהושק לפני שנה בדיוק. בחברת הענק לא חשפו כמעט שום פרט טכני על הדגם החדש, אך אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שהמפרט הפנימי דומה לדור הקודם – כלומר קרוב לזה של כונני ה-EVO 850, עם איבוד ביצועים מסויים שנובע מהמרת ממשק ה-SATA הפנימי הסטנדרטי לממשק USB חיצוני שתומך ב'חיבור חם' של ההתקן. השינוי המשמעותי הוא תוספת של נפח 2 טרה-בייט לקו המוצר…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by EHL,

שלום, מה הם ההבדלים ומי הטוב ביותר ? תודה. אייל

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  21. השאלה הראשונה היא האם הביצועים האלו טובים לדיסק הקשיח הנ"ל? והשאלה השניה היא למה זה עובד רק על ATA100??

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  22. היי מישהו מכיר מוצר שאפשר להקליט עליו מכניסת a/v וגם שהרזולוציה שלו היא 720x576 דוגמא: PMP PVR DVR וכו... מקווה שמישהו יכול לעזור לי פה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  23. Started by o.k,

שלום לכולם!! רציתי לשאול מה יותר עדיף לקנות : צורב ו- CDROM בנפרד מהDVD או צורב ו- CDROM ו- DVD כגוף אחד תודה.....

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by tmpusr,

http://www.silentpcreview.com/article29-page2.html בקצרה, ה- WD 2500KS מצויין וגם הרפטור 74GB מפתיע לטובה, ביחוד ביחס לאחיו הגדול. ה-SPINPOINT של סמסונג שקט כתמיד.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  25. אוקיי קניתי את הארד דיסק עכשיו הוא מזהה אותו והכול אפילו בביוס ואפילו בווינדוס הוא קורא שיש חומרה חדשה אך שאני נכנס למחשב שלי הוא לא קורא אותו ככונן... תמונה להמחשה- בדקתי שעשיתי Puplate משהו כזה וזה הראה לי את זה ושעשיתי את זה על הארד דיסק הנוכחי שלי הוא הראה לי שההוא אונליין וכול ההגדרות שיש בו... מה הבעיה ואיך אני יכול להוריד דרייברים? תודה ואני מקווה שיענו בהקדם [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.