אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
1. מה ההבדל בין sata ל sata 2 ? קצת הסבר 2. ide זה החיבור של הדיסק קשיח ללוח אם? יש יותר משוכללים ממנו? 3.מה היתרון של דואל צאנל על רגיל מה זה אומר שנגיד רגיל הוא בעל נפח של גיגה אז דואל צאנל הוא בעל נפח של 2 גיגה? איך זה עובד בדיוק? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אז ככה כרגע בגלל שיש לי DVD PLAYER אני צורב סרטים לאחרונה ופשוט הבנתי שזה בזבוז כסף, אני צורב כל סרט על שתי דיסקים בגלל שאין לי צורב DVD בכל מקרה. אין לי כל כך מושג מהם החברות המומלצות בעסק הזה אז נכנסתי לnewegg(בכוונה, אני גר בארה"ב) ופה אני צריך שתעזרו לי לבחור אחד. הצרכים: אני בעיקרון ישתמש בו להכל, לקראיה של דיסקים גם רגילים, וגם DVD. לצריבה של DVD וCD. ואני לא רוצה ללכת על משהו מופרז, משהו סביר. http://www.newegg.com/ProductSort/Category.asp?Category=10 תודה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
קניתי אתמול psp, ואני רוצה בשבילו כרטיס ms pro duo עם קיבולת גבוהה. כרגע הכרטיסים הכי גדולים שמצאתי הם של ארבע ג'יגה. זה אמור להספיק לי בהחלט, ואני כבר כמעט סגור על הקניה, אבל השאלה שלי היא האם ידוע על יציאה קרובה של כרטיסים כאלה בנפח 8 ג'יגה או אולי 6 לשוק הביתי, כך ששווה לחכות? מישהו יודע אולי?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכם! קניתי לפני שנה הארד דיסק חדש של 160GB, בנוסף להארד דיסק של ה160GB שהיה לי. החלוקה של המחיצות היא ככה: הארד דיסק א': C - ווינדוס XP שאני משתמש בו E - תוכנות משחקים תמונות סרטים וכד' הארד דיסק ב' D - ווינדוס וויסטה שהתקנתי בזמנו F - תוכנות משחקים תמונות סרטים וכד' עכשיו בגלל שאני לא משתמש בוויסטה שנמצאת בכונן D אני רוצה לפרמט אותו, השאלה שלי איך לפרמט אותו? ללחוץ מקש ימני עליו ולעשות פורמט? או לפרמט דרך דיסק של מערכת הפעלה? ושאלה שניה: אחרי שאני אפרמט את D אני רוצה לאחד בין D וF שיהיו מחיצה אחת. האם זה אפשרי? האם זה לא יפגע במשחקים ובתוכנות שמותקנות על F? תודה מראש אריאל [br]פורסם בתאריך: 2.10.2008 בשעה 16:48:01 הסתדרתי, תודהאפשר למחוק/לנעול
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום, 1) כמה גיגה בייט יש על כל פלטה,בסדרת AAKS? 2) הסדרות, AAKS, ABYS, AAKB וAVJS מתומחרות כך שה8 מ"ב יותר יקר מה16, והsata יותר זול מהIDE. זה קצת לא הגיוני.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לדעתי SEAGATE ואחריו SAMSUNG אבל בואו ונראה את התוצאות.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://mahayom.tapuz.co.il/show/7747.html?sdref=1&ref=11 אני בעיקרון מחפש דיסק קשיח בנפח של בין חצי טרה לטרה, אין לי דחיפות לקנות לכן אני ככה ממתין למבצעים..
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1.אני צריך firmware של philps 1628G שהופך את הצורב ל BENQ 1640 FREE REGION 2.מישהו ניסה להפוך את ה NEC 3550 ל 4550 אם כן איך ?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום חבר'הה אז ככה רציתי לדעת כמה חוטים מתחברים לצורב ( יש את החשמל ויש את הקבל האפור שמתחבר מהלוח אל הצורב ) אז השאלה פה האם יש עוד איזשהו חוט שמתחבר כי הצורב פשוט עושה לי בעיות..כל צריבה שלי הצורב נתקעע ב 5 % וכבר אני לא יודע מה לעשות אני מבולבל תעזרו לי בבקשה חברים :s05:
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי כונן DVD רגיל וצורב DVD בצורב אני רואה את הסרטים המשוכתבים שצרבתי ובכונן הDVD הרגיל אני לא רואה אותם אלה רק את הסרטים הראשונים שנצרבו איך זה יכול להיות ?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בלוח אינטל http://www.intel.com/products/motherboard/d101ggc/index.htm לשלב שני אמצעי איחסון. האחד הינו בתקן sata 1 והשני, המיועד לבדיקת שיחזור מערכת הינו sata 2 השאלה היא האם המערכת הזו תתפקד והאם צפויות בעיות של יציבות בעקבות שילוב שני הכוננים ? תודה, מקסים.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי נכון שאם אני עושה מאפיינים על ההר דיסק שלי אני יכול לראות אם הוא עובד במצב PIO או DMA?אז אצלי בשתיים מהם מופיעה לי "לא ישים" כמו בתמונה: והשאר מופיעים לי בתור DMA מה עושים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי בבית את נשק קטלני 4 (1-4 8) סרטים מעולים, כדאי לקחת לDVD זה שווה כל אגורה!) וראיתי שלדיסק יש צד A וצד B (אחד הסרט אחד התוספות), פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה על דיסק. מה אתם אומרים? זה נחשב DVD של 2 שכבות?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
איזה HD כדאי לקנות או SEAGATE ST3250620AS 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda7200.10?? או כול כונן של WD אחר שהיה 250GB ו16NB?? מה כדאי?! ולמה?!
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת מחשב הכוללת וינדוס XP, הHD הנוכחי שלי הוא 120 GB של היטאצ'י. ליפני זמן מה קניתי SATAT2 HD של WD, של ב250 GB. חיברתי אותו כראוי והוינדוס יודע שהוא מחובר, אבל אין לי אותו במחשב שלי ואין ברשותי להשתמש בו. מישהו יודע מה עושים? איני מומחה גדול. תודה, דניאל
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
וזאת על מנת לבדוק איך הוא מתמודד עם עומס עבודה גבוה.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
צריך המלצה לדיסקים CD-R שגם נגן CD ישן יוכל לקרוא. כרגע כל הנגנים שלי בבית לא מיסתדרים עם כל הסוגי דיסקים שניסיתי ואי-אפשר להעביר שירים רק לשמוע מההתחלה עד הסוף, חוץ מה - Silver Line, שאפשר להעביר בו רק שיר אחד כל פעם. אז איזה סוג דיסקים אתם ממליצים? ד"א אני צרוב על המהירות הכי נמוכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לבנות nas ביתי שירוץ רוב היום (אולי חוץ מבלילות) בתקציב בינוני יש לי כרגע קצת יותר מ 1TB של חומר, ואני מתכנן לבנות nas שיחזיק 4 כוננים קשיחים. כרגע חשבתי לקנות רק 2 כוננים חדשים בגודל 2TB כל אחד (מבעית חוסר תקציב כרגע) ובעתיד לשדרג ולהוסיף עוד כונן או שניים. חשבתי על הכוננים, Seagate Barracuda 7200.14 2TB , WD 2TB Sata3 Red בנוסף יש לי כרגע כונן WD 1TB Green, שמכיל את כל החומר. לאור מה שפירטתי אני מעוניין לקבל המלצות מה כדאי לקנות (תקציב מוגבל). ועוד כמה שאלות: 1. במידה ואני קונה שני כוננים ושם אותם שמערך RAID1 בתהחלה, האם כשארצה להוסיף עוד כוננים אוכל להחליף למערך RAID 5 מבלי למחוק את התוכן שיש בתוכם? 2. בהתאם לתשובה של השאלה הקודמת, אם כן איזה שיטה…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
-
כרגע יש לי במחשב כונן של 120 ג'יגה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה וכונן של 80 ג'יגה. בקרוב אני עומד לקבל דרך קומבינה כונן של 250 ג'יגה ויש לי רק 2 חיבורי SATA במחשב. זה בסדר, כי בנוסף אני מקבל CASE חיצוני ל-HD, כך שאני אשים HD אחד בקייס ושניים בתוך המארז. עכשיו, אילו כוננים כדאי לי לדעתכם לשים בתוך המארז? על איזה כונן כדאי לי לשים את מערכת ההפעלה? אני מתכוון לפרמט את המחשב בכל מקרה, אז תתחשבו בזה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
היי! כרגע יש לי מערך רייד 0 עם ארבעה הרדיסקים של 500GB. אני רוצה להחליף מחשב, בין השאר לוח אם, ורציתי לדעת אם המידע ישרוד את המעבר לרייד 0 בלוח הבא... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני טס לקנדה בעוד שבוע וחשבתי לרכוש שם HD של סיגייט 500 א ו700 SATA 2 GB ואם תוכלו להמליץ לי על דגם מסוים אשמח בקשר לאחריות לא מפריע לי כי הם מאוד אמינים רק מה שמעניין אותי זה המחיר
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-