עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכם! קניתי לפני שנה הארד דיסק חדש של 160GB, בנוסף להארד דיסק של ה160GB שהיה לי. החלוקה של המחיצות היא ככה: הארד דיסק א': C - ווינדוס XP שאני משתמש בו E - תוכנות משחקים תמונות סרטים וכד' הארד דיסק ב' D - ווינדוס וויסטה שהתקנתי בזמנו F - תוכנות משחקים תמונות סרטים וכד' עכשיו בגלל שאני לא משתמש בוויסטה שנמצאת בכונן D אני רוצה לפרמט אותו, השאלה שלי איך לפרמט אותו? ללחוץ מקש ימני עליו ולעשות פורמט? או לפרמט דרך דיסק של מערכת הפעלה? ושאלה שניה: אחרי שאני אפרמט את D אני רוצה לאחד בין D וF שיהיו מחיצה אחת. האם זה אפשרי? האם זה לא יפגע במשחקים ובתוכנות שמותקנות על F? תודה מראש אריאל [br]פורסם בתאריך: 2.10.2008 בשעה 16:48:01 הסתדרתי, תודהאפשר למחוק/לנעול

2. שלום לכם!!! יש לי בעייה דיי מוזרה בצורב dvd שלי , הסוג של הצורב הוא nec ad-5170a. (בערך חצי שנה יש לי אותו). לפני חודש לערך קניתי 25 דיסקים ב office depot. על הדיסקים רשום שזה 4.7gb x16 ו... למעלה רשום dvd+r. לבעייה: שאני צורב בהם משחקים , שירים, סרטים אוו כל דבר אחר שאפשר לצרוב, הוא צורב לי והכל בסדר לפעמיים יש נפילות. אחרי הצריבה אני מכניס את הדיסק לכונן של המחשב שלי , והוא כאילו קורא אותו ולא פותח לי כלום , כאילו לא צרבתי כלל. אבל אם אני לוקח את הדיסק הזה למחשב אחר שיש בו כונן dvd, אז שם הוא מעלה את מה שצרבתי בדיסק. מוזר נכון , אני לא יודע מה זה זה מאוד מוזר , ועכשיו יש לי פה מדיה של dvd אחר שרשום עליו dvd-r וזה עובד לי מצויין!!! 1. יכול להיות שהצורב שלי לא קורא +r כי…

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by avvvi,

יש לי בו חומר ממש חשוב והסיסמה הייתה ממש קשה בכל מקרה שחכתי את הסיסמה ואני צריך את החומר מה ניתן לעשות ואיך אפשר לשחרר את הזכרון ? עשיתי כבר שני טעויות בסיסמה ועכשיו הוא רושם לי שבטעות השלישית הזכרון ינעל את עצמו בתודה מראש אבי

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by kimi,

האם החיבור ESATA משמש רק להרדיסק חיצוני או שיש לו עןד שימושים? אם אני קונה לוח אם שלא תומך בESATA אפשר לקנות כרטיס מתאם? תודה

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by solo53,

יש לי קשיח שנמצא בתוך מארז ומחובר ב USB הקלטתי מספר קבצי וידאו התוכנה נתנה להם שם שלה לדוגמה AV03202006_234347.mpg שזה התאריך והשעה ניתקתי אותו מהמחשב אחרי כיבוי המחשב חיברתי את כבל ה USB למכשיר DVD שיש לו כניסה USB מדליק את הDVD מקבל הודעה שאין דיסק ואז סורק בUSB מעלה לי חלון עם הרשימה של הקבצים בארך עד 8 תווים לדוגמה AV~03202 שזה הקובץ מלמעלה תמיד היה כך בדרך כלל דאגתי שלא יעבור את 8 התווים לאחר מכן כיבתי הכל ( DVD וההרד דיסק) חיברתי אותו למחשב המחשב סרק הבעיה שכל הקבצים שהשם שלהם היה AVXXXXXXXX_XXXXX הפכו ל AV~XXXXX ולא יכול לראותם או למחוק אותם הדיסק גודלו 120 גיג ב FAT 32 כי הDVD מסוגל לקרוא רק מפורמט כזה הDVD אינו DVD שמקליט אבל מישום מה שינה את שמות הקבצים יש למ…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  6. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ובגלל זה אני רוצה לצורב את הכוננים C,D איך אני עושה את זה???

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by NIRAN,

יש לי כונן וכשאני מכניס את הדיסק של ווינדוס ועושה BOOT הכל עובד הדיסק מתחיל להעלות קבצים ואז כל המחשב נתקע, או שזה מעלה את כל הקבצים ואז יש מין מסך כחול כזה וכתוב בו שחסר לווינדוס קובץ והווינדוס לא יכול לעלות. בקיצור ככה אני לא יכול לפרמט מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  8. יש לי דיסק 80GB מחולק ל71GB ו5GB לווינדוס עכשיו יש לי בעיה שכל השמירות של המשחקים הם המסמכים שלי ואז זה לוקח לי מה5GB :\ אי אפשר לשנות במשחקים את מיקום השמירות! איך אני מעביר את המסמכים שלי למחיצה השניה ושווינדוס יזהה את זה שם?:\

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by AFIK10000,

טוב יום אחד אני מפרמט את המחשב והאם פי היה מחובר עכשיו גם פרמטתי גם אותו אתם יודעים שיש עוד 10 מגה לפחות שמותקן על אם פי שהו לתוכנה ואי אפשר למחוק אותו רק על ידי פירמוט אז בטעות מחקתי את זה ואני צריך להוריד את התוכנה בחזרה בבקשה ממכם זה דחוף מאוד

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by mbibi,

הי פרמטתי cruzer micro 2 gb sandisk ב xp ועכשיו אני לא מצליח להתקין בחזרה את launchpad . נסיתי לפרמט מתוכנת הפירמוט של sandisk אף גם זה לא מצליח , מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  11. שלום , אני מחפש הארדיסק נייד בנפח 120-200GB במחיר סביר-טוב !!! לדוגמא ראיתי בKSP את דגם ‏120GB 2.5'' USB 2.0, Passport‎ של ווסטרן דיגיטל במחיר של 310 שקל כמו כן ה ‏120GB FreeAgent Go 2.5'' USB 2.0‎ של seagate באותו מחיר אז מה אתם ממליצים מבין השתיים ואם יש לכם המלצות משלכם בבקשה !!! רק שיהיו במחיר טוב ומחנות לא מהאינטרנט ! תודה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  12. שלום, קניתי הרדיסק חדש 250G של סיגייט, מודל 7900.10 אני מסתכל על נתוני ה SMART שלו, ואני שם לב שה- RAW DATA שמתקבל מ SEEK ERROR RATE הוא מספר שכל הזמן עולה ועולה... כרגע הוא באיזור ה- 0xC5BC2 שזה מספר די גדול כמה בעייתי הערך הזה ? תודה,

13. Started by Googleness,

התקלה היא כזאת, על המחשב עם הXP זה עובד מצויין ועל המחשב עם הויסטה אני רואה את הכונן ומקבל את השגיאה: z: Is not accisble Access Is Denied

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by demultiplexer,

אני מחפש צורב DVD USB2 כמה שיותר קטן ודק שיוכל להיכנס לתיק ושלא יהיה לו משקל גבוה מידי. חשמל דרך USB ואופציונלי עם שנאי. תודה,

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by billlgoldberg,

מה ההבדלים בין הכוננים האלו: Western Digital WD2500YS 250GB מחיר: 398 Western Digital WD2500AAKS 250GB מחיר: 358 Westren Digital WD2500KS 250GB מחיר: 358 כולם אותה מהירות ואותו זיכרון מטמון. שאלות: 1)הכוננים הללו הם sata2?? 2) מה יותר כדאי

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  16. יש לי הרד-דיסק 320GB של WD כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא מזוהה בBIOS ואח"כ גם בXP אבל... אני יכול לראות רק את הROOT שלו כל ניסיון להיכנס לספריות משנה מסתיים בתקיעה. לעיתים רחוקות הוא משתחרר מהתקיעה ומראה את תוכן הספרייה ומייד נתקע שוב. מכירים?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  17. אני צריך המלצה לזוג הרדיסקים הכי מהירים בRAID 0 עד 1000, אני רוצה ששניהם יהיו 250 כלומר ביחד 500.. עוד שאלה - אם יש לי כזה - http://zap.co.il/model.asp?model_id=128937 כדי להתקין את מערכת ההפעלה על ההרדיסק הזה וכל השאר על הRAID 0? או שכדי פשוט לעשות מחיצה על הRAID 0 בשביל מערכת ההפעלה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by cohenha,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות צורב חדש אשמח לקבל מעט חוות דעת על רשימת הצורבים הללו: SH-S203B =Samsung‎ Lite-On LH-20A1P Sony NEC Optiarc AD-7200S lg=‏DVD±RW GSA-H55NB x20 ‏DVD±RW GH20NS x20 Black SATA asus= DRW-2014L1T Pioneer‎= DVR-115D DVR-215DBK אני מעוניין לקנות אחד מהצורבים הנ"ל אבל אשמח לקבל שמות גם של צורבים אחרים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם,אני מחפש לקנות צורב DVD התקציב הוא עד 320 ש''ח בקשה יחידה היא אני לא רוצה את החברות האלו: NEC ו Toshiba ביינתיים יש לי התלבטות בין: LG GSA-4167B לבין Asus DRW1608P2

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  20. היי יש לי מחשב מסויים שבו שטח האחסון מוגבל מאוד, ורציתי להתקין חבילת תכנה כבדה, ולכן חשבתי לחבר דיסק און קיי ולהתקין עליו. לרוע המזל ההתקנה זיהתה שמדובר בדיסק הניתן להסרה, ולא מאפשרת להמשיך בהתקנה על דיסק כזה. (מתקבלת הודעת שגיאה שהתקנה על מדיה ניתנת להסרה לא נתמכת) רציתי לדעת אם ישנו טריק שיגרום למערכת "לחשוב" שמדובר בדיסק קשיח וכך ההתקנה תוכל לעבור? תודה מראש, ניסים

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by RayZ,

זו תופעה מוכרת- אחרי שימושים כבדים וכל מה שקשור בזה, בלי שבהכרח אתה באמת מכניס קבצים חדשים לדיסק- המערכת צורכת כמויות גדולות של נפח וזה מסוגל להגיע למצב ש-10 ג'יגה תמימים נשרפים בשעה אחת ורק ניקוי דיסק דרך הווינדוס יכול להחזיר אותם. אני יודע, מדובר בעיקרון בקבצים זמניים אבל זה נורא בעייתי, וגם לא נראה לי נורמלי שזה לוקח כל כך הרבה. למישהו יש מושג איך מתמודדים עם זה או איך אפשר להמנע? הגדרה, משהו? אני שואל כי בקרוב אני אעבוד עם מחשב שבו המערכת תותקן על SSD בעל נפח של 80 ג'יגה בלבד, ואם בכך מדובר הרי שתוך זמן קצר אני עלול למצוא את עצמי עם מליון בועות low disk space (שכבר הורידו משפיותי כמויות נכבדות. )

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by tmpusr,

http://www.silentpcreview.com/article29-page2.html בקצרה, ה- WD 2500KS מצויין וגם הרפטור 74GB מפתיע לטובה, ביחוד ביחס לאחיו הגדול. ה-SPINPOINT של סמסונג שקט כתמיד.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות HD חדש בסביבות ה 350 ש"ח. אני יודע שקיים HD של WS של 80 ג'יגה ככה. רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות אותו? או שיש יותר טובים. ( יש לי חיבור של IDE המחשבים הישנים.. פנטיום 3 )

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  24. האם מהירות כונן אופטי המחובר כMASTER משפיעה על מהירות כונן אופטי נוסף המחובר אליו כ SLAVE ? המהירות המתקבלת בפועל היא של הכונן האיטי יותר או שאין כל קשר ותעבורת הנתונים מושפעת מצוואר הבקבוק של לוח האם ?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  25. אני רוצה מקום איכסון רב ככל האפשר שלא יהיה RAID, ולמיטב ידיעתי כרטיסי הזיכרון (כונן קשיח ללא רכיבים נעים) הולכים וגדלים כל הזמן: הגדול ביותר שמצאתי מגיע ל64GB. אני רוצה לדעת מתי כרטיסי הזיכרון צפויים להגיע לנפח של 250GB לפחות, כך שלא יווצר מצב שבו אקנה את המחשב ובתוך שלושה חודשים או פחות אגלה שכבר יש כרטיס זיכרון בנפח הזה. כמו כן אשמח לדעת מתי הדיסקים המכניים יצאו מהשוק ונישאר רק עם כרטיסי הזיכרון? בברכה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.