עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by asvg,

שלום יש לי שאלה לגביי אחד המדריכים שנכתבו באתר שלכם לגבי יצירת דיסק און קיי בר איתחול פעלתי לפי אותו מדריך ובאמת הדיסק און קיי נהפך לבר איתחול במצב דוס ורשום שם שעכשיו אפשר להעתיק אליו תוכנות שעובדות במצב דוס, כל התוכנות שהעתקתי וניסיתי קבלתי הודעה שהם עובדים תחת ווינדוס אילו תוכנות אני אוכל להעתיק לו שיעבדו במצב דוס כפי שרשום במדריך ??? אני אביא קישור לאותו מדריך תודה לעוזרים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389258.0

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by WhiteLen,

אני רואה שממליצים כאן הרבה על Seagate אז תהיתי אם אתם לא מודעים לבעיית האמינות שלהם. חברת Backblaze בעלת חוות שרתים עם 27,000 דיסקים פרסמה בתחילת השנה את נתוני התקלות של הדיסקים בחווה. אתם יכולים לקרוא כאן http://blog.backblaze.com/2014/01/21/what-hard-drive-should-i-buy מספר התקלות בדיסקים של Seagate היה די גבוהה. Hitachi דווקא קיבלה ציונים מאד טובים. עכשיו ברור שהדיסקים בבית לא עומדים בעומסים שיש בחוות שרתים ויתכן שהנתונים האלו לא רלוונטים למשתמש הפשוט אבל בכל זאת זה פרמטר שיש להתחשב בו.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by LazyCat,

יש ברשותי 4 תוכנות לניטור ה- S.M.A.R.T כל אחת נותנת מידע שונה לעיתים סותר, האם המידע הזה בבסיסו אמין ? האם יתכן וזו בעיה בקריאת הנתונים בתוכנות השונות ? התוכנות הן - 1. HD Tune Pro2. Hard Disk Sentinel 3. Hard Drive Inspector 4. HDD Life

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  4. היי, כתבתי פוסט לפני חודשיים ! והמליצו לי על ה-bx100 של קרושל. (ניתן למצוא את הפוסט כאן - כתבתי אחד חדש כדי לא להקפיץ את הישן סתם ) אז אתמול מצאתי זמן ללכת לקנות - הלכתי ל2 חנויות - ובשתיהן לא היה במלאי... ואז אחד המוכרים הציע לי ״תקנה את - Corsair Force LS 240GB״ בטענה שהוא מהיר יותר, זול יותר ולכן שווה יותר. אך לא ולא. לא אקנה בלי לשאול פה בפורום ! בכל זאת - עברו חודשיים ויכול להיות שמשהו בשוק השתנה, אז אני זקוק לעזרתכם שוב. האם באמת הוא שווה יותר? ואם לא - כדאי לי להזמין את ה-BX100? או שיש משהו חדש בשוק ששווה יותר? תודה רבה. (והפעם אני באמת קונה השבוע)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. (לצורך גיבוי נתונים חודשי) אשמח ללינק לרכישה. מצאתי TRANSCEND ב KSP ב 260 ש"ח: האם מומלץ? תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by SnakeBite,

שלום,הצורב שלי נדפק ואני צריך חדש...ואני רוצה שיהיה עם SATA ועם LIGHTSCRIBE חשבת על הצורב liteon 20a3l אבל משום מה כל צורב של לייטון לא מגיע לארץ בגרסת ה LIGHTSCRIBE . אז למישהו יש המלצות אחרות? ומה החסרונות שלך הצורבים שאתם נותנים לעומת הלייטון כי הבנתי שהוא הטוב ביותר (הגרסת SATA במקום הראשון באתר פה) אפילו ששמעתי שהלייטון החסרון שלו שהוא רועש.. אבל הכי חשוב לי זה אמינות...(הייתי מאלה שהתפתתו לקנות צורב NEC שפעם אמרו שהוא הכי טוב) מה דעתכם על צורבי LG היה לי פעם צורב של LG עדיין עובד והוא אצלי כבר לפחות 6 שנים. אמנם צורב דיסקים רגילים (לא DVD) אבל עדיין... הצורב שאתם מציעים צריך להתאים גם למדיות לא יקרות כמו SILVERLINE או TEAC וזהו אני חושב... בתודה מראש עידו

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by sha1823,

Pioneer‎ DVR-215DBK http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DVR-215DBK או asus DRW-2014L1T http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429560 חשוב לי ממש לצריבת משחקים לxbox 360 זאת אומרת שיהיה לו dual layer איכותי אם אפשר להגיד איזה משנים יותר איכותי וממולץ ועזבו בצד את המחיר ..כי לפי המחיר האסוס הוא האיכותי אבל שוב למי שמכיר ויודע. תודה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  8. מותג צנוע מהמזרח הרחוק הוא הראשון להציע כונן SSD שמבוסס על בקר ה-SM2262 של חברת Silicon Motion לכתבה

9. Started by vlad vovchuk,

היי, מדובר בקורא כרטיסים , הקורא לא מזוהה כאמור בווינדוס 8.1. מדובר בקורא כרטיסים שנקנה לפני כ4 שנים. במחשב ישנן כניסות usb 3 בלבד. כאשר אני מחבר את הקורא למחשב, הוא מופיע עם סימן קריאה צהוב ב disk management- הסרתי אותו (uninstall) וניתקתי מהמחשב,הפעלתי מחדש את המחשב, חברתי שוב פעם את הקורא למחשב והתקלה חוזרת על עצמה. מה עוד ניתן לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by Yuron,

שלום לכולם...... מזמן לא הייתי כאן בפורום והיום נזקקתי לעזרה. אני מחפש צורב DVD חיצוני למחשב התקציב לקניה זה עד 500-600 שקל. אם אפשר כמה שיותר דחוף כי אני רוצה להזמין אותו כבר היום. תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  11. קניתי דיסק חיצוני G2 של סמסונג. הכל היה בסדר, אבל אז ראיתי שמערכת הקבצים שלו היא FAT32, אז פירמטתי לNTFS, בשביל קבצים גדולים. מאז הפירמוט, צצה בעיה מוזרה: אני לא מצליח לעשות לו "safe remove" מסרגל הכלים של ווינדוס. משום מה מופיעה הודעת שגיעה של unable to remove... חיפשתי בגוגל, ורוב האזכורים לעניין מתייחסים לrecycle bin, אבל גם אחרי שטיפלתי בנושא, הבעיה לא נעלמה. המוזר הוא, שלפעמים זה כן עובד, ואני לא מצליח להבין למה(מה בעצם ההבדל בין המצבים שבהם זה עובד, לבין המצבים בהם זה לא עובד..) האם יש לכם מושג למה זה קורה, ומה אפשר לעשות? זה לא שיש לי בעיה לכבות את המחשב ואז לנתק אותו, אבל אני חושש שאם השגיעה הזאת קיימת, אז ייתכן שווינדוס לא מבצעת כיבוי "מסודר" של הדיסק, גם כאשר אנ…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  12. דגם ה-Blue SN550 מיועד להחליף את קודמו הפופולרי ולספק ביצועים משודרגים בקצה התחתון של עולם האחסון הביתי המודרני לכתבה

13. Started by viper_sb,

מה שיטת ההצפנה הכי טובה במערכות גיבוי מבוססת UNIX (כמו PKI של מיקרוסופט ) ?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by Kalen,

חילקתי ל 2 קבצים כדי שיכנס כאן. ניתן להוריד ישירות מאתר http://ca.lgservice.com/index_b2c.jsp . (לא ניתן לצרף לינק ישיר... javascript) נבדק אצלי, ועובד תקין. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by Sweet_Tooth,

יש לי ND-3520AW של NEC את גירסת הפירמוור הכי חדשה וגם את גירסת הנירו הכי חדשה אבל כל פעם שאני מנסה לצרוב משהו לא משנה על איזה סוג של דיסקים (חוץ אם זה DVD) אחרי שהוא מצביע על 100% לוקח לו זמן רב ואז אני מקבל את השגיאה could not perform fixation והדיסק נהרס מה הבעיה כאן?

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  16. יש כונן שמתקרב אליו http://global.ebay.com/SEAGATE-FREEAGENT-GOFLEX-SLIM-USB-30-HARD-DRIVE-320GB/230709804009/item ואם אפשר במחיר שפוי :]

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by Mistral,

היי רכשתי היום את המכשיר מדיה הזה , ואני מעוניין 1. בפתרון קירור למכשיר כי ראיתי שיש פתרונות זולים ב 10 דולר אבל לא הבנתי בדיוק מה... ואני הולך "לנסות" להחליף את המחשב הנייח שלי במחשב הקטן הזה, נראה איך יסחוב.. 2. במחשב הנייח שלי יש היום כונן SSD בתוך המארז, אני רוצה להוציא אותו לאיזה תושבת שאוכל לקרוא ממנו דרך המכשיר החדש שרכשתי.. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by zobako,

נכנסתי ל BIOS וראיתי שיש 2 אופציות: GSATA CTRL Mode - מוגדר על IDE ו PCH SATA CTRL Mode - מוגדר על IDE איזה מהאופציות אני צריך לשנות ל AHCI בשביל כונן ה SSD? והאם רצוי להשאיר את הכונן הקשיח הרגיל על IDE?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. התוצאות הן של WD500AKS aam enabled גם כש aam disabled יש נפילות דומות. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by haranza,

שלום, אני מחפש לקנות SSD בנפח 250GB, התקציב הוא 400, אפשר למתוח עד 500 אם זה ממש יצדיק את ההפרש. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני משתמש חדש יחסית במערכת ההפעלה הזו ואני לא כל כך מבין במערכות הפעלה של סרברים :-(. אני משתמש ב-Windows Home Server Vail. לפי מה שהבנתי זה קרנל זהה ל R2 Windows Server 2008 . לפני כמה חודשים התקנתי את מערכת והכל היה בסדר. חוץ מהתיקיות הקיימות, על המערכת, הוספתי כמה תיקיות - דיסק נוספות. השרת מורכב מ 8 דיסקים של TB 1,5 ו דיסק נוסף עבור טיוטה. לאחרונה המחשב התחיל להראות המסכים הכחולים. כתוצאה מי שאחד הדיסקים לא עולה לי וככה נשאר לי 7 מתוך 8. OK אז החומר שישב בו לא היה נגיש כי הוא מנותק אבל את כל שאר המידע הייתי רואה והיה נגיש!! אבל פתאום אני לא יכול לראות אותם על המחשב שלי, אבל אני לא יכול לבחור אותם או לסמן אותם או לגשת אליהם (ראה תמונה המצורפת). לקחתי את כל …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי לכולם, יש לי NAS של QNAP שאני משתמש בו גם להורדות טורנטים. כיום ההורדות יושבות על הRAID של הNAS ואני מעוניין לחבר דיסק קשיח חיצוני ושירדו אליו. לא חשובה לי היכולת לגבות את ההורדות האלה כך שאין לי צורך שישבו על הRAID. העניין הוא שיש לי לא מעט דיסקים בבית בגדלים שונים (כולם 3.5 אינטש) ואני מחפש מארז שיידע לחבר ביניהם לSTORAGE אחד. האם קיים כזה דבר? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מוצרי הגיבוי הביתיים של חברת Seagate זמינים במחירים מנצחים, עבור נפחים של 6TB, 4TB וגם 8TB לכתבה

24. Started by yariv2007,

ברשותי שני כוננים מסוג ATA ישנים הכונן הראשון מחובר כ-primary master כלומר מחובר ל- IDE1 כ-master. ומותקנת עליו מערכת הפעלה אקספי מסומן כ- c .התקנתי כונן נוסף ב- IDE2 כלומר ב- secondry כ- salve ,מאחר ויש לי צורב ב- IDE2 המוגדר כ-salve רציתי לדעת האם היתי צריך לשנות ל- master את הכונן הנוסף ? ולהגדירו בביוס בתפריט "IDE HDD AUTO DETECTION" ,אלי לציין שאין לי כל בעיה הכונן הנוסף מזוהה ע"י מערכת ההפעלה כ- e אבל מאחר ואני רוצה להתקין מערכת הפעלה עתידית יתכן ותהיה בעיה ב- mbr שאלה שניה מה אומר תפריט ה-" standard cmos setup" בביוס והאם יש לשנות ל- aut ב- type וב-mode ל-aut, את הכונן הנוסף במקרה שלי scondary salve לביצוע סריקה בזמן האתחול של המחשב? אודה לכל תשובה לפחות על השאלה ה…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by Impreza,

מדובר בהארדיסק 1TB של WD Green דגם WD10EZRX שנקנה לפני שנה+ יחד איתו ישנם עוד 2 דיסקים קשיחים במחשב + SSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. לאחר עידכון Windows Update, פתאום אני מגלה בשורת המשימות שחיבור SATA נותק (Intel Rapid Storage מודיע לי על זה). לאחר ריסטרט, הווינדוס לא עולה, מגיע ללוגו ולא קורה כלום. אני מתחיל לחשוד שמשהו לא בסדר עם ה SSD כי עליו מותקנת מערכת ההפעלה. בדקתי בביוס וראיתי שהכונן הקשיח של ה 1TB של WD לא מזוהה. ניקתי אותו מהמחשב ומערכת ההפעלה כן עולה. חיברתי אותו חזרה והוינדוס עדיין נתקע בלוגו. ניסיתי לחבר בכל חיבורי ה SATA בלוח כולל החלפת כבלים אחרים ועדיין אותה בעיה רק עם הדיסק הספציפי הזה. בדקתי את הדיסק הקשיח במחשב אחר והוא כן זיהה אותו בביוס, הריץ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.