עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. חיבור Sata בדקתי בשני מחשבים Windows XP Window 8 המרה באמצעות EAC אמור להיות תומך ב x48 בפועל מתקשה מאוד לקרא ומגיע למהירות של x2.7 ההמרה גם נעשית בצורה ממש ממש לא מדויקת יש הרבה תקלות בד"ח בסוף בדקתי אותם דיסקים בצורב אחר הוא קרא מהיר ללא שום תקלות תודה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  2. שבוע טוב,אני עומד לפני רכישה של 2 דיסקים קשיחים פנמיים למחשב למטרת גיבוי,הייתי רוצה לשמוע המלצות וחוות דעת על איזה חברה או דגם כדאי לי ללכת. השאלה באה גם בגלל העובדה שדיסק קשיח שקניתי לפני חצי שנה הראה לי על שגיאות בסקטורים ועשה לי בעיה גדולה עם חומר שהיה לי שם,אציין רק שהדיסק הוא של מדגם:‎Caviar Black WD1002FAEX ‎ ‎ של חברת : WESTREN DIGITAL תודה רבה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by orkir,

השרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294241.0 ביקשתי הצעות להקטת ההרד דיסק שלי שהרעיד את כל המארז וגרם לרעש... הציעו לי כל מיני הצעות אבל הן לא עזרו לי במיוחד. במהלך שיטוט באתר של SCYTHE נתקלתי במוצר הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7582 חיפוש מהיר וגיליתי שיש אותו בנעה מחשבים. מייד הזמנתי, יומיים אחרי זה זה כבר מותקן אצלי במחשב. המוצר עושה עבודה מעולה וביטל לחלוטין את הרעידות!!!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by roeesnir,

זולים יחסית ונתונים מרשימים על הנייר. מישהו מכיר? התנסה?

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  5. הסבר יפה והמחשה עוד יותר יפה מי נגד מי ולמה בכל הקשור לכונן קשיח - https://www.youtube.com/watch?v=wtdnatmVdIg

6. שלום לכולם, אני צריך איחסון נייד בגודל בינוני (500-1000GB) מהיר. הכונן הזה מתאים לדעתכם לצרכים האלו? בנוסף מדובר בכניסת e-sata. במידה ואין לי כניסה כזו כרגע כמה מסובך יהיה להוסיף אחת למחשב? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by arkadur,

אני לא יודע אם זה קשור בצורה כלשהיא להאטת המחשב שלי בתקופה האחרונה ( או שהדיסק עומד למות, או שזה עקב הOC הכבד, נשמע מוזר, הא?) בכל אופן, הרכבתי לפני כמה דקות את הראפטור החדש שלי, ושמתי לב, שהלוח של המקסטור שלי, בוער, הדיסק עצמו די קריר, אך הלוח לוהט, ובייחוד הצ'יפים שנמצאים עליו, זה די מלחיץ אותי, שכן יש לי עליו מידע די יקר, לכן אשמח לשמוע את דעתכם בעניין לפני שאני קופץ מחר לקנות דיסק חדש, ולמסור את הנ"ל לבדיקה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  8. נתקלתי במדיות במקרה של דיוידי שהן של SAMSUNG וכשאני מכניס אותן לצורב אז התוכנה אומרת שהיצרן שלהן BeAll G00001 אני אישית לא שמעתי אליו כלום, חיפשתי קצת בגוגל וזה העלה הרבה אתרים אבל שום אתר עם ביקורת כלשהיא עליו בגלל זה אני שואל אותכם.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  9. קניתי דיסק קשיח חיצוני של WD ויש לי כמה שאלות. כשאני מחבר אותו למחשב אני רואה כונן של 930GB, (למה לעזאזל הם אף פעם לא מדייקים?! איפה עוד 70GB?!) ועוד כונן של 442MB שלמעשה לחיצה עליו מפעילה לי תוכנה בשם smartware. החלון שנפתח מציע לי להתקין back up files או set up drive. מה זו התוכנה הזאת ולמה אני צריך אותה? דבר שני, לא כדאי לפצל את הכונן הענק הזה לכמה כוננים? מטעמי בטיחות? שאם ידפק כונן אז לא הכול ידפק..... אפשר לעשות את זה עם computer management של הווינדוס, לאחר שכבר מלאתי 5% מהכונן? (כלומר- לפצל את הכונן כשיש בתוכו דברים)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by boris86,

ראיתי Seagate Black Armor וWorld Edition של WD. האם יש עדיפות? אולי מוצרים אחרים טובים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by AdiR^SiNaI,

ארד דיסק של 80GB הכנסתי דיסק של BOOT DISK הכול עלה נכנסתי לתיקיה שיש בה את הGHOST כי יש לי קובץ IMAGE מוכן שמור הכול ואז המסך הכחול של הGHOST עולה ואז הוא נתקע לא קורה כלום חיכתי ועדיין כלום. מה עושים מה הבעיה? וזה דיסק שפועל שבדקתי בעוד מחשב

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  12. סתכלו פה: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=130762 האנשים שמדברים מבינים עניין. אני מאמין שהם לא מדברים סתם. הולך להיות מעניין ;D

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by ozba77,

שלום יש לי דיסק ניד של sandisk מסוג micro והשבוע קניתי נגן mp3 companion הבעיה היא שהנדן לבד עובד וגם הזכרון אבל כשאני מחבר אותם הוא כותב לי "Warning FAT erorr" מישהו אולי יודע איך מתמודדים עם הבעייה? ניסיתי לפרמט את הזיכרון ב-FAT וב-FAT32 בשני המקרים לא עובד תודה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by ofekef,

כאשר אני מנסה להעברי או להפעיל קבצים או לעשות פעולה כל שהיא הכונן החיצוני מתנתק ומתחבר חזרה אומנם רק לרגע אבל הניתוק כמובן עוצר את הפעולה שביצעתי הכונן לא נפל ואני מאוד שומר עליו הוא היה מחובר למחשב כל הזמן וגם כשניסיתי לנתק אותו ולחכות שהוא יתקרר הבעיה חוזרת.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  15. קשיח שהתגלתה בו תקלה אחת מסוג - 'UNC' (עם האיקס האדום הקטן) לזרוק את הדיסק או שאפשר לעשות איתו משהו? תודה!

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  16. היי. באיזו חנות בארץ אפשר לקנות דיסקטים חדשים תומכי IBM??? אולי בתל אביב יש? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Cynicoren,

שלום, כיצד הייתם ממליצים לגבות בתוכנה הזו, ע"י הקובץ הייעודי (CBU.) ,שהבנתי שגם מכווץ (ואם הוא מכווץ, אז עד כמה לכווץ), או פשוט AS IS ? כמו כן אשמח לדעת איך לגבות את מערכת ההפעלה בעזרת התוכנה, בדרך בה אוכל להשתמש בה מהדיסק החיצוני במקרה של תקלה. תודה

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by Radeon38,

כהמשך ישיר לדיון לבניית מארז חיצוני שהיה פה לא מזמן אני מעלה רעיון שלי כרגע עוד אין תמונות אבל אפשר להבין מהפירוט הבא. 2 - כונני CD תקולים - בתוכם ישבו הכוננים הקשיחים 2 בתי מאווררים פירוט במשך 2 מאווררים 8 סמ מתאם של גיגבייט מ SATA ל ESATA הרעיון אומר לפרק את הכונני CD ולהוציא את המכניקה התקולה החוצה.לבנות "אוזנים" לכוננים הקשיחים על מנת שיתאימו למארזי ה CD. לחורר חור עם מסורית שופינים או כל אביזר אחר על מנת לחבר את בתי המאוורר מתחת למיקום הדיסק על מנת לספק קירור טוב לכונן הקשיח. לחבר את שני מארזי ה CD באביזר כלשהו....אני חשבתי על מוטות אלומיניום שיהיה יפה ומעוצב. מומלץ לשים גריל בתוך בתי המאוורר על מנת לתת חזות מקצועית ויפה. תמונות יבואו בהמשך.עד כאן הרעיון…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by jetman,

יש את הדגם הישן שלו בארץ, אבל עד לא מזמן התחלתי עם פרטי Hd והמקום מתחיל להגמר מהר, אני מכוון לגרסת ה 2טרה שלו, חוץ מסדרה של wd עם esata אני לא מכיר עוד,והsamsung גם בדגם הרגיל שלו זול משמעותית מכל חיצוני בגדלים שלו, אז מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  20. מחשב THINKCENTER של IBM, הUSB עובד כמו שצריך עם דברים אחרים, אבל כל דיסק-און-קי או הארדיסק נייד שאני מחבר, מזוהה כ-mass storage device, וזהו. לא מוסיף לו אות כונן ולא נותן לי גישה אליו. עריכה: מתברר שאם מוגדר כונן רשת ככונן הבא ברשימת האותיות הפנויות, הusb mass storgae device מנסה לדרוס אותו במקום לדלג עליו, וזה לא עובד לו - כך שהוא לא מקבל אות כונן. קצת אדיוטי...

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  21. שלום לכם, בסטיקי כתוב שהכונן SAMSUNG HD154UI פחות טוב ופחות שקט מדגמי 1TB ו2TB, עד כמה זה נוראי? אני הולך להשתמש בכונן הנ"ל לHTPC בסלון שכבר נמצא בו WD EADS 1TB, אז ככה שהשימוש לא יהיה מאסיבי מדיי, סך הכל סרטי 1080P. הוא פשוט יקר ב80שקל מה1TB, ו80 שקל ל500GB נראה לי משתלם. אשמח לתשובה עניינית. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by omrishalev,

יש לי HD חיצוני, שאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו, הוא מציג הודעה של זיהוי וזהו וזה נתקע כזה ולא מציג אותו במחשב שלי, מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  23. כתבתי את הבעיה בפורום תמיכה טכנית, אבל אולי ניתן לומר שהיא שייכת יותר לפורום הזה שמדברים בו בצורה יותר ספציפית על כוננים קשיחים ועל ההגדרות שלהם. ההודעה שם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156239.0

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by card,

שלום לפני כמה שנים שאלתי פה על DiskOnKey עם מתג למצב ReadOnly. המליצו לי על יצרן בשם PQI, שבחלק מהדגמים שלו אכן יש מתג כזה.. בתקופה זו, היצרן הזה כבר לא ממש נמכר בארץ, לפחות לא לפי זאפ(נותר שם איה דגם מזערי, והוא לא כולל את המתג המדובר). לכן יש לי 2 שאלות: 1) מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות DOKs של PQI עם משלוח לארץ? 2) האם יש עוד יצרנים של DOKs שכוללים מתג ReadOnly כזה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by lol_minbet,

היי, אני מחפש המלצות לכונן SSD למשחקים עד 800 שח (אפשר לחרוג ב100 שח), הלוח אם שלי הוא P67A-UD7 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.