אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
קיבלתי HD חדש Seagate SATA 120GB וקודם הרצתי HD Speed ובאמת המהירות הייתה נחמדה- 53-55MB/s, לא התלוננתי. אבל התבאסתי מהתוצאות שלו ב-PC Mark 2002 . בפעם הראשונה קיבלתי עליו 1100, אחרי זה 910 בערך, ועכשיו כשבדקתי שוב הוא קיבלת רק 948! אני ציפיתי להרבה יותר! נראה לכם שאני צריך ללכת להחליף אותו באחריות? הוא שזה ככה אצל כל ההארד דיסקים האלה של סיגייט.. או ככה זה ב-S-ATA? ואם כן אם אפשר לדעת למה.. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בהתחלה ניסתי מהניהול במחשב שלי.. בכלי איחסון שם.. הקטנתי את הגודל של כונן E.. אבל אין לי אפשרות להעביר אותו לכונן C.. חיפשתי פה בסטייקי ומצאתי שצריך תוכנה partition magic הורדתי אותה.. אבל משומה זה מראה לי שכונן C וF מלאים עד הסוף.. ובC יש לי עוד 15GB פנויים.. על כונן D וE הוא קורא להם בשם נורמלי (Local disc (E ולC וF הוא קור אמשהו בסגנון ?C? כשאני עושה מציאת שגיאות.. בכונן F זה רושם לי opration canceled by user erore 7 בכונן C זה רושם לי erore 993 opration contains open files.. וסגרתי את כל מה שפתוח לי.. מה לעשות? איך אני יכול להעביר את השטח שפינתי לכונן C?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אתם יכולים להפנות אותי בבקשה למבחני ביצועים של שני כוננים קשיחים שבוצע בינהם RAID 0 ? יש לי שני כוננים קשיחים של WD דגם 80 GB כל אחד חיבור SATA זיכרון מטמון 8 MB (של ה HD) היום אני עובד בתצורת RAID 1 ואני שוקל לבצע מעבר ל RAID 0 , השאלה שלי היא האם נושא שיפור הביצועים הוא דבר מוכח ויש עליו בסיס ? לכן אני מחפש מבחני ביצועים בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מידע על הארד דיסקים מסוג פייבר (fiber hard drive), הכוונה למידע כללי כאילו יתרונות חסרונות וכאלה..אם תוכלו להפנות אותי באתרים באנגלית גם יהיה טוב.. תודה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מבצע יומי נהדר נוסף מבית פלטפורמת המסחר המקוונת הענקית יהיה זמין רק לחצי היממה הקרובה - ומשום שחלק מהמחירים הם הנמוכים ביותר מאז ומעולם, כנראה שלא תרצו להחמיץ אותולכתבה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי במחשב אחד שני כוננים אופטיים של LG - אחד צורב רגיל והשני צורב דיוידי. במחשב נוסף יש לי כונן cdrom (בין כמה שנים ולמיטב ידיעתי לא קורא דיסקים טוב במיוחד) של איזו חברה לא ידועה. נתקלתי בדיסקים מסוימים ששני כונני הLG מתקשים במיוחד לקרוא ולעומתם הכונן במחשב הנוסף קורא את אותם דיסקים בלי כל בעיה. האם זה אומר שיש בעיית תאימות של דיסקים מסוימים עם כונני LG? הערה: בדקתי שני דיסקים מאותה תוצרת שצרבתי על צורב של LG פעם וניסיתי עכשיו לקרוא מהצורב שלי שגם הוא LG כאשר אחד מהדיסקים נקרא ללא בעיה והשני עם בעיה - בכונן הנוסף אין בעיה לקרוא את אותו דיסק שעושה בעיות בכונן הLG. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בהאד דיסק חיצוני - Western Digital My Passport Ultra ככונן גיבוי למידע שיש לי במחשב. אני משתמש בתוכנה שמגיעה יחד עם הכונן כדי לגבות את תכולת המחשב שלי לכונן ולדרופבוקס. מדובר בתוכנה מאוד נוחה, בכללי. אבל: התוכנה יודעת לבצע מהלך חד כיווני. היא רק מעבירה קבצים לכונן - ובפירוש לא מוחקת מתוכו דבר. בניגוד לתוכנה של סיגייט שפעם היתה לי, התוכנה החכמה הזאת לא מוחקת באופן אוטומטי את הקבצים שאני מוחק מתיקיית המקור. לדוגמה, יש לי תכנית גיבוי לשולחן העבודה שלי - שזה איזור שבאופן טבעי קבצים נזרקים לשם בתדירות גבוהה ונמחקים אח"כ. הקבצים הזמניים האלה יעברו לכונן כחלק מהגיבוי אבל לעולם לא ימחקו באופן אוטומטי אם כבר גובו. אם ארצ…
-
הדיסקים הללו עלו 25 ל25 ושאלתי היא האם הם אמינים? רצ"ב ה"ניתוח" של DVDINFOPRO Media Information Format Capacity Blank Disc Free Blocks 736958464 Free Capacity 702.82MB(736.96MB) Media Type CD-R ATIP Start Time of Lead In (Media Code) 97m15s17f ATIP Last Possible Start Time of Lead Out 79m59s70f Manufacturer Name Ritek Co. HD-BURN Certified YES Complete Media Code תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ההצגה של החברה עבור דגם ה-Spatium M570 Pro החדש שלה, מצוייד בקירורי Frozr ו-Frozr+, בחרה ללכת צעד אחד קדימה לעומת כל המתחרותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
- 1 follower
-
-
כבר הרבה זמן אני מנסה להעביר קבצים ממנו למחשב והם פשוט לא עוברים. ניסיתי כמובן עם עוד מחשבים. כל קובץ שאני מנסה להעביר\להעתיק הוא פשוט עושה לי שגיאה. מה יכולה להיות הבעיה? זה משגע אותי כי אני תקוע עם זה, יש עליו המון קבצים שפשוט מסרבים לכל פעולה, כולל הפעלה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להישתמש בתוכנה-Resize, אשר מארגנת מחדש את הנפח של המחיצות במחשב מבלי צורך לפרמט את ה-HD. אז חיפשתי ב-GOOGLE ולא מצאתי את התוכנה הזו להורדה. אז אם מישהוא יכול לתת לי לינק להורדה של התוכנה הזו אני אשמח מאד. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
הרכבתי לא מזמן מחשב ולפני שהלכתי לקנות אותו אבא שלי אמר לי להתייץ עם חבר שלו, טכנאי מחשבים. החלטתי לשים SSD 120GB ושמתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&cat=15491 מחיר - 615 ש"ח אחריות - 3 שנים גודל - ב2.5'' נפח - 128GB אותו חבר אמר לי שהוא ממליץ על Kingston כי אחריות לכל החיים (לא בKSP מסתבר) ועושים להם בדיוק מדוייקות לפני שהם יוצאים מהמפעל ככה שאני לא אקבל אחד פגום והם מחזיקים להרבה זמן. אז הסתכלתי על הSSD: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&cat=15491 מחיר - 820 ש"ח אחריות - 3 שנים גודל - 2.5'' נפח - 120GB תהייתי למה יש הבדלים במחיר והאם הם באמת תואמים את הביצועים. (כמובן שגם יכולים להיות הבדלים עם ההסכמים של החברה וKSP וכד…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלוח,חיבורי ה USB הפסיקו לעבוד אני משתמש ב RAID 0 עם 2 דיסקים השאלה שלי,אם אני מחליף את הלוח בחדש,האם תהייה בעיה כלשהי עם מערך ה RAID? האם נתוני ה RAID נשמרים על הבקר בלוח או על הדיסקים עצמם? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, במכשיר הסמסונג נוט 2 קיבלתי הבוקר את ההודעה הזו. לא ברור לי מדוע הכרטיס שבק פתאום, אבל במהלך הלילה נעשה גיבוי תמונות לפיקסה (או איך שזה נקרא היום). בכל מקרה, האם יש דרך לתקן את זה ולשמור את המידע שעל הכרטיס? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/hdd-reliability-storelab,2681.html מעניין
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני למחשב אשר יתחבר גם לטלוויזיה. השימוש בכונן יהיה רציף. סוג החיבור USB 2 ו-3. נפח של לפחות טרה ביט. עדיף שיהיה עמיד. יותר מזה אין לי כל כך מושג. אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 320gb Seagate, ST3320620AS. לאחרונה החלפתי מארז ומשום מה הוינדוס לא מזהה אותו בMy Computer. לעומת זאת הביוס כן מזהה את ההארד דיסק וכן מנהל ההתקנים. במנהל הדיסקים (תחת לשונית אחסון) מופיע ההארד דיסק כ Dynamic. כשאני רוצה להחזיר את ההארד דיסק למצב Basic הוא אומר שכל המידע ימחק. האם יש דרך לסדר את הבעיה כך שאוכל לעבוד עם ההארד דיסק? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי win7 -32 אני מכניס דיסק ולא עולה לי ניסיתי להחליף את הכבל הסטה בתוך המחשב החלפתי כונן מה לא עשיתי והקטע שגם לפרמט אני לא יכול אז מה עושים?? כל הזמן אומר לי מנהל ההתקנים שלך ומנסה לעשות פותר בעיות ואין לא פוטר שום דבר... http://sizmedia.com/my.php?i=tlwemttobnlk.jpg http://sizmedia.com/my.php?i=2wyne2n1mwmw.jpg
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול מי שמבין קצת בכרטיסי RAID. יש בשוק כרטיסים זולים (בערך 160-180 שקל) עם שבבים של silicon image. אני חושב גם שהם עושים RAID בתוכנה. בצד השני יש כרטיסים של ADAPTEC שעולים אלפי שקלים, ובאמצע יש מעט מאד (יש כרטיסים של PROMISE שעולים 300-400 שקל). רציתי לשאול האם למישהו יש נסיון עם הכרטיסים הזולים ועד כמה הם גרועים (האם אפשר לחיות אתם או שזה לגמרי בלתי נסבל) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש שלי, ורק היום ניסיתי להדליק אותו לראשונה, ועם כל ההתרגשות ככה גם האכזבה ^^. אז קודם כל הלוח אם שלי הוא: DFI Lanparty DK x48 T2RS אליו מחוברים 2 הארדיסקים של 500GB ב RAID 0 ועוד אחד של 160 שעליו מותקן vista 64bit. עכשיו... כשאני מדליק זה עושה לי failed עם ה raid ורושם לי bootable - NO אבל הוא עדיין מזהה שיש גם את ההארדיסק 160gb הוא נותן לי אפשרות להכנס למסך שינוי אופציות או להמשיך... אם אני ממשיך הוא מבקש דיסק הפעלה, אם אני נכנס לאפשרויות של ה raid זה נותן לי אפשרות לבטל את הraid ועוד כל מיני אפשרויות, אבל בלי אפשרות לשנות boot או משהו דומה. כאשר אני נכנס לביוס אז מבחינת הboot נמצא שם ה160GB ולא הרייד. כרגע אני כותב את זה מהמחשב היש…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הכל התחיל בבעיות ב windows ניסיתי להעלות ghost וזה לא הלך ניסיתי להתקין windows ואני מקבל הודעה שהוא לא מוצא את הדיסק הקשיח מישהו יודע מה הבעיה? נתקל בה בעבר? דיסק SATA מעבד AMD 2 partitions
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מחפש כונן קשיח למחשב 13700 = 4 עד 6 גיגבייט אמין , שקט , מהיר M2 או SSD או קשיח מכני באם הכונן הזה טוב ? מהירות 280MB ? רועש ? https://www.toshiba-storage.com/wp/wp-content/uploads/2024/11/TOSHIBA_16256_DS_N300_EN_FIN_19-12.pdf משהו טוב יותר ? מה אומר המונח הזה ? " שיעור שגיאות בלתי ניתנות לשחזור 1 לכל קריאה של 10^15 סיביות " כמה סיביות הולכות לאיבוד ? וכל כמה זמן לא מובן ? איך זה משפיע על הקלטה וידאו ?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי הרדיסק30 גיגה ואני צריך לשחזר דחוף את מה שיש בו מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה לי, ב Windows 7 בזמנו כשהייתי ניגש לתקייה שמכילה המון קבצים מעל 50GB נגיד, הכונן היה מתעורר והיו לוקחות 2-3 שניות לפני שהתיקייה הייתה מוצגת, מה שאומר המערכת ההפעלה הייתה מכבה את הכונן ומעירה אותו כשמתבקשת גישה לדיסק. למרות זאת -8 למרות ששיניתי את הגדרת Turn off hard disk after ל-1 דקות, לא נראה שהכונן ממש נכנס למצב השעייה וניתן לגשת אליו במהירות. חבר שלי עם אותו כונן עשה ניסוי, השאיר את המחשב דלוק כל הלילה ובבוקר ניגש לכונן ואמר שהוא בבירור שמע אותו נכנס לפעולה ומתחיל להסתובב שוב. השאלה שלי היא האם לכוננים האלה יש מערכת השעייה פנימית שמחליטה מתי להפסיק לסובב את הדיסק? או שבכלל הדיסק תמיד אמור להסתובב ו-8 פשוט הרבה יותר יעיל מ-7 ומצליח להעיר אותו מהר יותר.…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-