אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
כרגע ה80GB מלאים ומחולק ל15GB לווינדוס בכונן C והשאר כונן D(מלא) עכשיו ה250GB החדש עדיין ריק... עדיף להשאיר את זה ככה או לעשות איזה שינוי?
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח WD 250GB SATA 16MB הביוס מזהה אותו וגם הוא מופיע במנהל ההתקנים אבל הוא לא מופיע במחשב שלי מה אני עושה? :s05: תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קניתי מקסטור 1TB היום. העברתי אליו קבצים. כשאני מנסה לנתק את הכבל דרך האייקון: SAFELY REMOVE HARDWARE, אני מקבל את ההודעה הבאה: THE DEVICE 'GENERIC VOLUME' CANNOT BE STOPPED RIGHT NOW. TRY STOPPING THE DEVICE AGAIN LATER. סיימתי להעביר קבצים, ולכן לא יכול להיות שהדיסק באמצע עבודה. מה הסיבה ואיך אני פותר את המצב?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
זו בעיה??? הדגם הינו ?200GB SATA II 7200RPM 8MB? בהתחלה שהתקינו לי אותו התקינו אותו מתחת לכרטיס המסך G-FORCE 6800 והטמפ היתה באיזור ה 60 מעלות, הורדתי אותו קומה והטמפ ירדה ל 52 . האם זה נורמלי??? האם זה יפגע בהארד דיסק לטווח ארוך??? האם זו בעיה בהארד דיסק כך שאוכל לומר לחנות ולחזיר אותו ???? מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני ממש טרי פה בפורום, ולכן אני לא בטוח במאת האחוזים שאני כותב במתקום המתאים, אם לא תקנו אותי. לעניין, קניתי לפני שבוע דיסק קשיח פנימי של 500 JB , אך לאחר פתיחת המארז של המחשב שלי בעזרת חבר שלי (אני עצמי לא מבין במיוחד) התברר לי שאין לי מספיק חיבורים בלוח אם. בכל מקרה, קניתי מארז לדיסק הקשיח, ככה שישמש בעצם, בתור דיסק קשיח חיצוני. לאחר הרבה התרוצצויות בין החנויות שבהן קניתי את המוצרים, חזרתי הבייתה בתקווה שהכל יהיה בסדר. אך כאשר אני מחבר את המארז שכולל בתוכו את הדיסק הקשיח למחשב, עולה הודעה כזאת"אחד מהתקני ה-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין ו-WINDOWS אינו מזהה אותו" נכנסתי למחשב שלי ומשמה למאפייני מערכת ומשמה לחומרה, וכתוב לגבי אותו חיבור "התקן לא מוכר" ושעושים ע…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי אותם בבאג הם מין דיסקים ורודים כאלו http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000508&categoryId=CTG1000506&parentId=CTG1000439&modelPrefix=400000&globalCode=DRG408V1-25C&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=NOTHING ככה זה הגיע רק חבילה של 25 הקוד שלהם הוא של LG כתוב מין LGE קניתי אותם בבאג עכשיו לפי מה שהבנתי אני עדין יכול להחליף אותם כדי? או שהם לא אסון גדול והם דיסקים טובים ? עוד משהו הצורב שיש לי הוא של LG לא יודע אם זה חשוב או לא.
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קניתי דיסקים לצריבה DVD כש אני מכניס לכונן ואחרי זה נכנס למחשב שלי הוא לא קולט את הדיסק :{
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
של סילור ליין - רשום שהם ורבטים 02RG20 MMC מה אפשר להבין מזה?........ והאם לקנות עוד כאלה..... קניתי קופסא של 25 וכולם נצרו ולא נהרס שום דיסק ! TSSTcorpCD_DVDW_TS-H552U_US06 זה הצורב שלי ולא יודע למה אומרים שהוא דפוק מתוך 100 צריבות של DVDR 2 דיסיקם נהרסו והנה תמונה של בדיקה שעשיתי שאני לא יודע ואמור להבין מה יש שם [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, כמו שציינתי בכותרת, האם התקנת SP1 תפתור את הבעיה לגמרי ואני יכול לראות את כל ה160GB ? והאם בזמן ההתקנה של WINXP כשאני יחלק שם למחיצות תהיה בעיה דומה?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק של western digital , 80gb , 8 mb buffer ואני לא יודע איך להתקין אותו , אם מישהו מוכן לשלוח לי הוראות התקנה לאי מייל eitanazran@walla.com אני אודה לו אלפיי תודות.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
טוב קניתי הארד דיסק עכשיו שמתי לפי ההוראות ב slave והארד דיסק לא עובד המחשב נתקע באמצע הוינדוס ולא זז בביוס הוא לא מזוהה והכול מחובר וגם שהוא בסוף עבד הוא עשה רעשים כמו טרקטור והמחשב נתקע.. צריך עזרה ממכם מה צריך לעשות קיבלתי איתו 2 ג'מפרים שמתי אותם לפי ההוראות ולא עובד?? אני נואש כבר מה עושים?? יש לי כונן של 40 ג'יגה שהוא המסטר ואני רוצה לחבר את החדש ביחד איתו ... בבקשה תעזרו אני לא יודע מה לעשות כבר.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה לי הארד דיסק 20 ג'יגה של Western Digital והוא נדפק :'( אז הלכתי לחנות שקניתי אותו .... החזרתי להם אותו (מזל זה היה השבוע האחרון לאחריות ) ולקחתי Seagate Baracuda 40GB 7200rpm ב 350 שקל ... האם ה - H.D הזה טוב ?? והאם המחיר השתלם ???
-
קניתי הארד דיסק חדש של HITACHI (160GB) הרכבתי אותו אבל אני לא מצליח לגרום לכך שהוא יעבוד... ההרד דיסק עצמו פועל אבל אני לא יכול לשים עליו מחיצה כדי לעבוד איתו. הווינדוס מזהה אותו כמו שאפשר לראות בתמונה אבל בMANAGE ובPartitionMagic אני לא רואה אותו. מה אני אמור לעשות כדי להפעיל אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי wd 320 aaks שעליו יושב הוינדוס 7 שלי,ה250 שהיה לי מת חלקית קניתי היום samsungs 1 terabyte hd103sj שהמלצתם עליו כאן איך אני מעביר את המערכת ההפעלה שלי לכונן החדש? ואם זה מומלץ,כי לפי מה שהבנתי הסאמסונג יותר מהיר מה320 שלי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי הארד דיסק IDE והיום קניתי SATAII ומה שיש לי במחשב זה SATAI המוכר אמר לי שזה בסדר ויפעל אצלי אני בא מנסה לשים אותו הכל חיברתי וזה מזהה לי בביוס אבל כ2 מאסטרים ואין לי בארד דיסק שקניתי היום את הדברים האלה שמעבירים מקום ואז זה הופך ליהיות שני וכאלה אז זה יהיה טוב אם אני יקח מהארד דיסק ישן את הדבר הזה וישים להארד דיסק החדש? אם כן באיזה אופן לשים את זה כדי שהוא יהיה שני? תודה לעוזרים מצטער על השאלה הנובית הזאת פשוט אני לא בקיא בזה ממש עזרו לי.. אפשר לנעול. תודה היה צריך לשנות שם מהמחשב שלי לעשות לדיסק איתחול
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני יודע שב-FAT32 יש הגבלה לקבצים שמעל 4 ג'יגה אבל אני לא מאמין שיש לי הגבלה בהארד דיסק הזה הרי הוא חדש וכל הקטע פה זה להכניס קבצים גדולים. מישהו יודע אולי מה הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן,קניתי עוד WD 640GB...[עוד אחד כזה קניתי עם המחשב] עלה לי 315 שקל בKSP... כמה שאלות: 1. איך אני מחבר אותו? צריך איזה כבל? כי לא קיבלתי איתו שום דבר... 2. האם אני יכול לעשות RAID1? יש לי לוח אם GIGABYTE EP45-DS3 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש בו מחיצה אחת.. עכשיו ניסתי דרך.. המחשב שלי - ניהול אבל זה לא מביא לי אפשרות לפיצול.. רק למחוק את כל מה שיש במחיצה.. ניסתי דרךPartitionMagic 8.0 אז זה חילק לי את המחיצה ל160GB ואז את השאר כשאני מנסה לחלק כל אחד גם ל160GB.. זה מביא לי error ניסתי מיליון פעם.. ואין זה לא מצליח... עכשיו אם אני מנסה להחזיר את המחיצה למצב ההתחלתי של 500GB זה גם לא נותן לי ומראה שיש 160GB.. קיצר מה הדרך הכי טובה לפצל ל3 מחיצות?
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
1. איך הוא נחשב להארדיסק טוב 2. איך אני מפרמט אותו זה ארדיסק שני על אותו מחשב אני רוצה להוסיף אותו אני צריך לפרמט אותו בnfts איך אני עושה את זה דרך הווינדוס או בדרך אחרת תודה ניסים
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק 120 גיגה וחיברתי אותו למחשב ושמתי אותו בלי לחלק על NTFS והמחשב פועל לי ממש ממש גרוע איך אני מסדר את זה ואיך כראי לי לחלק את ההארדיסק? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אוקי, התעניינתי לפני כמה זמן בהארדיסק חיצוני ובבהתחלה רציתי ללכת על ה-Western Digital 500GB WDBACY5000ABK הלכתי לקנות אותו ב-KSP, והמוכר לא המליץ לי עליו; הוא אמר שהוא לא אמין, וש-WD כבר לא חברה טובה, והחשמל שבו לא מספיק וכו'. הוא המליץ לי על- Transcend 500GB StoreJet 25M3 500GB. אז בסוף לקחתי אותו. רציתי לקבל את דעתכם והמלצתכם, האם הוא טוב יותר? שווה לי להשאר עמו? אני לא רוצה לפתוח אותו עד שאהיה בטוח שהוא טוב, כי אז לא אוכל להחליפו. תודה מראש =]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי הארד דיסק 20 ג'יגה של W.D והיום קניתי חדש 80G אם ה 8 מגה. חיברתי בהתחלה את ה 80 כ SLAVE ועשיתי לו פירומט וחילוק אם PARTITION MAGIQ 10 ג'יגה ו 70 ג'יגה. עכשיו הוצאתי את ההארד דיסק הישן. החזרתי את ה 80 ג'יגה להיות MASTER הכנסתי תקליטון אתחול והתחלתי את ההתקנה של XP הכל נראה טוב ויפה החלק הראשון של העתקת הקבצים עבר מאוד מאוד מהר ! זה סיים את העתקת הקבצים וביקש בפעם הראשונה ללחוץ ENTER בשביל שהמחשב יופעל מחדש ואז ההתקנה תמשיך. אני לחצתי אינטר, זה הפעיל את המחשב מחדש אבל ההתקנה לא עלתה ! עלה לי מסך אם Press A to reboot ושלוחצים A שוב המחשב מופעל מחדש ושוב ושוב Press A to reboot החזרתי כרגע את 20 כ Master ואת ה 80 כ SLAVE... הוא מזהה את שניהם סבבה. מה לעשות ?…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ציטוט מביקורת באתר זאפ: "אם אתם רוצים לשמור עליו תריצו אותו יום יומיים בלי לעבוד איתו כלל, מנסיון וגם ממאמרים שקראתי זה מאריך את החיים שלו ומונע כל מיני תקלות שעלולות לקרות אם תחברו וישר תתחילו "לקרוע" אותו- ממש לא מומלץ!" מישהו יכול לאשר את זה? זה הגיוני? או שאין לו מושג על מה הוא מדבר ?:-)
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי הרד דיסק חיצוני מגרמניה של טושיבה שמתחבר דרך USB 2.0 מהירות 3.5 נפח1.5TB. במחיר 90יורו (450ש"ח). האם השתלם לי מבחינת המוצרים שיש בארץ? והאם הרד דיסק הנ"ל הוא ברמה גבוהה, איכותי, ואמין מבחינת גיבוי קבצים חשובים? מצאתי את הדגם באינטרנט הנה: http://skinflint.co.uk/at/a437129.html תודה לעונים. שבת שלום ארקדי
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ההרדדיסק מזוהה בביוס ומזוהה בווינדוס אבל הוא לא מופיע במחשב שלי מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-