עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קינגסטון חושפת את הכוננים החיצוניים שלה, בעיצוב מעניין ועם קריצה לחובבי הגיימינג במחשבים וגם בקונסולות לכתבה

2. Started by Jack_g,

יש לי מדיות של VERBATIN X16 MADI IN INDIA והפיונייר יכול לצרוב עליהם ב 18 האם זה יפגע באיכות הצריבה? עוד שאלה אני צרבתי כמה דיסקים ב X16 בפיונייר וה DVDROM TOSHIBA שלי לא מזהה אותם, כשצרבתי על אותן מדיות עם ה LG אז ה DVDROM קרא אותם בלי בעיות. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  3. ענקית הטכנולוגיה משיקה את כונן ה-PM971, עם ביצועים גדולים באריזה הקטנה ביותר שניתן להעלות על הדעת בזמן שאנחנו עדיין מצפים בקוצר רוח לדגמים צרכניים ראשונים שיבוססו על שבבי ה-NAND התלת מימדיים של אינטל-מיקרון ושל טושיבה, חלוצת תחום שבבי האחסון התלת מימדיים סמסונג ממשיכה לשעוט קדימה מבלי להמתין לאף אחד – עם כונן SSD מבוסס על תקן ה-NVMe שכל כולו נמצא בתוך שבב BGA בודד, בגודל דומה לבול דואר ובמשקל של גרם אחד בלבד. בסמסונג יצרו שבב בודד שכולל בתוכו עד 16 שכבות של זכרון V-NAND מסוג TLC בנפח של 256 ג'יגה-ביט האחד (לנפח כולל של 4,096 ג'יגה-ביט – הם 512 ג'יגה-בייט), שכבה נוספת שבה 4 ג'יגה-ביט זכרון מטמון מהיר מסוג LPDDR4, ושכבה אחת אחרונה אשר מאכלסת את בקר ה-SSD עצמו – וה…

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  4. ב 8 זה נראה כאלי הדיסק ריק לגמרי, כשחיברתי חזרה ל XP לא ראו את הקבצים אבל היה נראה שהמקום תפוס ע"י איזו ספרייה (נראה כמו משהו של מערכת)

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  5. יש לי 2 כוננים חיצוניים של 160 GB כל אחד בחיבור USB. כל אחד הוא גיבוי של השני. התוכן הוא זהה לחלוטין. המטרה שלי היא לגרום להעתקה אוטומטית בין הכוננים עצמם. ז"א - אם אני מעביר משהו לדיסק X, אז אותו הדבר יופיע גם בדיסק Y. אותו הדבר גם במחיקה. אין לי בקרי RAID וגם המחשב ישן יחסית. השאלה היא: האם יש תוכנה או התקן חומרי להעתקות רצופות מסוג זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by Fungus Funk,

איזה כונן קשיח יותר טוב ...? 1. WD3200KS Western Digital 320GB Sata II 2. Seagate Barracuda 320GB 7200 SATA II 16MB ST3320620AS אם מאוד חשוב לי השקט כדאי להתפשר על 250 או שמא אחד מהאפשרויות הנ"ל יכול להתאים לי ...?!

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  7. Started by hz707,

מה ההבדל בביצועים ? האם כדי להנות מהביצועים יש צורך בחומרה מיוחדת מבחינת הלוח אם ?

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  8. אהלן חברי פורום יקרים, בזמן האחרון התחלתי לצלם ולערוך באופן מאסיבי קבצי HD (ממצלמות 5d2 ו-TM700) על פרימייר CS5. כידוע - צריך יכולת קריאה/כתיבה גבוהה עם קבצים מהסוג הזה. ככל שעריכות (ועיבודים) נהיות מורכבות יותר המחשב שלי מתחיל להזיע. הדבר הראשון שאני הולך לעשות זה להוסיף עוד זכרון אבל תהיתי כמה מעבר לדיסק קשיח חדש ישפיע על הביצועים. כרגע יש לי WD5000AAKS-00A7B2 של ווסטרן כמובן. אם אפילו Windows טוען שהוא זה שמוריד את ציון ביצועי המערכת אולי יש מה לשקול. בעקבות סקר קצר הבנתי שהלחמניה החמה היא הF3 של סמסונג. השאלה היא כמה אני באמת אראה השפעה שלו? (לא הצלחתי למצוא מבחן שבודק את שניהם ביחד). אשמח לשמוע דעתכם בנושא (ואם יש לכם המלצות אחרות לשדרוג חוץ מכרטיס מסך של nvidia …

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  9. בשעה טובה קניתי אתמול את ה samsung evo 840 120gb וכן בקר transcend ts-pdc3 sata III / usb 3. ברשותי לוח אם asus m2n-e הובכן ציפיתי כי המחשב הכן יעלה מהר יותר ויפעל מהר יותר אך זה לא נראה כך. מה יכול להיות הבעיה? אגב בחיבור ישיר של הדיסק ללוח האם גם לא ראיתי שינוי מלבד זה שהתוכנה של samsung במצב הזה לא זהתה כפי שצריך את נתוני הדיסק כלומר לא ניתן היה לראות נתוני smart ובאיזה mode הוא מוגדר לעבוד ובאיזה חיבור הוא מחובר. כמו כן בכל תהליך ההתקנה אתמול של ה windows 7 לקח להתקנה כמה דקות עד שההתקנה עלתה ועד שיכולתי לבחור בדיסק (כמובן שבהתקנה גם בחרתי באפשרות של התקנת דרייברים ונתתי לו את ההדרייברים של הבקר) אודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by Mr Gadget,

לפני כמה ימים החלטתי לקנות צורב חדש לאחר ש Asus 1814BLT התפגר הצורב שהחלטתי לקנות היה Pioneer DVR-218LBK לאחר כמה בדיקות באינטרנט לא ראיתי חסרונות בולטים לכונן כאשר התקנתי אותו ניסיתי למחוק דיסק CD-RW(כמה דיסקים שונים) וכל פעם אני מקבל את אותה הודעת שגיאה Erasing Failure Write Error. ראשית רציתי לשאול האם מישהו נתקל בתופעה דומה ואם יש באפשרותי להחליף צורב , איזה צורב הייתם קונים?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  11. אהלן, נניח ויש לי SSD אחד שעליו מותקנת המערכת הפעלה וכל התכנות. בנוסף יש לי HDD שעליו יש לי את כל ההורדות\התקנות וכ"ו.. אני עובד לרוב עם תכנות כדוגמת 3DMAX\אפטר אפקטס. בזמן העבודה התכנה עצמה תותקן על הSSD אך הקבצי פרויקטים נמצאים על הHDD. האם תוספת של SSD נוסף ישפיע בצורה ניכרת על העבודה? זאת אומרת, אם נניח בתוכנת 3DMAX הקבצים שאני עובד עליהם יהיו על כונן SSD נוסף האם תהיה השפעה על העבודה מאשר שהקבצים שאני עובד עליהם יהיו על הHDD (אני מאמין שינויי יהיה קיים אך השאלה אם שינוי משמעותי ששווה את המחיר). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by jackhammer,

למה לדעתכם גוגל (או דרופבוקס או מייקרוסופט) לא מיישמות אלגוריתם שמזהה קבצים גדולים שמשתמשים מעלים ואם הם דומים שפשוט יחלקו את אותו עותק.... אפשר להריץ בדיקת "האש" על קבצים גדולים ובמידה ואותו קובץ בדיוק כבר הועלה ע"י מישהו אחר אז אין צורך להעלות אותו שוב. זה גם יחסוך זמן העלאה למשתמשים (במקום להעלות קובץ של כמה מאות MB או GBים במה שעות הזמן מתקצר לכמה שניות או דקות בודדות). זה גם יחסוך לגוגל המון מקום (למרות שאני לא כל כך בטוח שזה מפריע להם כי הם מוכרים את הנפח הזה אז לא מפריע להם להוסיף עוד). מה אתם אומרים?

13. Started by valorien,

ביצעתי חיפוש ברשת ולא ממש מצאתי, בצרתי אני פונה אליכם: מישהו יודע איפה למען השם אפשר לקנות דיסקים של וורבטים שניתן להדפיס על צידם החיצוני? לעונים תודה.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  14. Started by stingeR-,

אהלן, אני נוסע לארה"ב עוד חודש, ברצוני לקנות שם שדרוג רציני ליכולות האחסון שלי(בדגש על מהירות) מה שחשבתי עליו הוא כזה, יש 2 אפשרויות. 1. לקנות 2 כאלו ולעשות RAID0 : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211478 2. לקנות 1 כזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227531 אם יש לכם הצעות עד 170$, שייתנו ביצועים טובים יותר(צריך להיות לפחות 60GB) אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  15. זה בשביל האקספריה M5 שלי, אני רוצה לצלם וידאו ותמונות וגם לאחסן שם שירים. אני מחפש קלאס 10 לפחות אבל יש ים של מוצרים ואני לא יודע איפה להתחיל. איזון בין מחיר לגודל? או ששווה כבר לקנות 256GB וזהו? ואיזה מהם? ואיפה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by yousux,

http://www.hothardware.com/Articles/FourWay-SSD-RoundUp-OCZ-Super-Talent-Mtron/ הסיכום פה: http://www.hothardware.com/Articles/FourWay-SSD-RoundUp-OCZ-Super-Talent-Mtron/?page=9

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by STi,

שלום, החלפתי דיסק לחדש למחשב נייד לאחר שהדיסק הקודם נדפק, הדיסק החדש הוא של היטאצי במהירות 5400 כמו הקודם של WD במהירות 5400, שניהם בנפח 500 גיגה ישנם מקרים בהם המערכת עובדת באיטיות (מערכת ההפעלה 7 הותקנה מחדש על הדיסק החדש מעודכנת ונקייה) למשל בזמן כיבוי לוקח הרבה זמן עד שמתבצע כיבוי (לא בזמן שמותקנים עידכונים או משהו) הרצתי בדיקה של MHDD ורציתי לשאול האם היא תקינה- מעבר לכך, האם דיסק חדש צריך לתת תוצאות כאלו, יש למעלה מהירות ממוצעת ומהירות של הדיסק הספציפי האם זה אמור להיות ככה, ובכלל אם יש משהו לא בסדר בבדיקה תודה

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  18. Started by lgmtk,

כמו שהשם אומר - אני תוהה מה יותר מומלץ? שימוש עיקרי לגיימינג. יש לציין: ה520 אני אקח ב180GB ואילו הS3500 ב160GB. כוננים אחרים לא רלוונטים כי אני משיג עסקה מחבר שעובד באינטל (יחד עם לוח אם ומעבד). ההבדל במחיר ביניהם שולי מאוד, אז ההתלבטות היא לגבי ביצועים במשחקים כבדים. קראתי את המפרט של כל אחד ועדיין לא הצלחתי להבין מהנתונים מי עדיף. תודה!

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  19. שלום,, כרגע כל החומר שלנו יושב על מחשב אחד ובו החומר על דיסק חד וגיבוי על דיסק שני. מפאת חוסר מקום אני רוצה לעבור לשימוש ביגבוי מרכזי על הרשת ויש לי מספר אפשרויות: 1) דיסק רשת, יושב על הרשת ללא מחשב אך לא זול 2) דיסק על מחשב ייעודי ברשת - דיסק זול אך דורש מחשב שלפעמים זקוק לתיקונים, שלא לדבר על החשמל שצורך 3) דיסק חיצוני על המחשב שכרגע מגבה, עם ספק 3.5 או בלי ספק 2.5 במחיר סביר מה הכי מומלץ? יתרונות וחסרונות. בברכה, יהודה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by JekylHyde,

על איזה כונן קשיח אתם הייתם ממליצים? זה כונן לגיבויים נטו. כרגע הוא יחובר למשב נייד עם מתאם USB. בעתיד אולי יתחבר למחשב נייח בSATA. שוב - זה כולה כונן שאחת לשבוע אני מגבה לתוכו איזה 20 ג'יגה וזהו. אני מתלבט בין אלו: ‎Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS ‎ 405 ש"ח ‎Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX‎ 410 ש"ח ‎2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003‎ 395 ש"ח ‎2TB EcoGreen F4 32MB SATA II HD204UI‎ 365 ש"ח מן הסתם הוא אמור להיות אמין. שלא יתקלקל לי באמצע כי יש בתוכו מידע חשוב. תודה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  21. יש עוד הבדל בין הצורב H10 לH12 של LG חוץ מזה ש12 הוא כפול18?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by stojakovic,

קיצר אני ממש צריך שתעזרו לבחור כונן עם 200-250G ... הדברים שחשובים לי- 7200RPM וSATA2 אני לא כל כך מבין בנושא הזה אז אני צריך עזרה.. עדיפות ל NCQ... מחיר- עד 650 שקל... אם אפשר אז מהחנות הזו- http://www.iqpc.co.il ואיך אלה- שימו לב הם עם 5 שנות אחריות... וגם מה ההבדל ביניהם ומי משניהם יותר טוב? הראשון- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1854&Pname=SEAGATE השני- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1850&Pname=SEAGATE

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by arkadur,

נכון להיום יש לי מערך של שני ראפטורים בנפח 74GB כ"א, בRAID 0 כמובן יש לי הזדמנות להביא כונן נוסף במחיר מציאה, מה שייתן כמובן עוד תוספת ביצועים למחשב (וזה עדיף מבחינתי מאשר להשקיע בSSD נכון לעכשיו) האם יש מבחנים שמראים את תוספת הביצועים? האם זה כדאי? או שכאן זה כבר מתחיל להיות מיותר?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by xxdragonxx,

אני צריך צורב עם חיבור IDE וראיתי את מה שכתבו בנעוץ למעלה ורציתי לשאול את דעתכם לגבי עוד צורבים מומלצים שנוסו על ידי אנשים.. ומה ההבדלים בין הצורבים חוץ מהמהירות שלהם?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by iSolt,

בתמונה העברה של 1TB מכונן 4TB WD GREEN אל כונן ה8TB ARCHIVE של סיגייט רק הבהרה: כונן ה4TB מחובר בUSB3 קדמי במארז (הוא חיצוני MY BOOK), ה8TB מחובר בSATA3. לוח אם H97 D3H המהירות יציבה. גם בהעברות אחרות כמו ממכונן 2.5" חיצוני בנפח 1.5TB גם של סיגייט (USB3) הגעתי למהירות זהה שהיתה פחות יציבה כי אז היה מדובר בעשרות אלפי קבצים קטנים (העברה של 1200GB לקחה כ6 שעות, שזה נהדר).

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.