עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי לאחרונה הבחנתי בתופעה מוזרה: כאשר אני מעביר חומר ממחיצה למחיצה באותו דיסק פיזי (דיסק חדש בן מס' חודשים מועט) אני מקבל הערכות זמן מטורפות תוך כדי התהליך: לדוגמא, התחלתי להעתיק כ-5 GB של חומר וההערכה היתה כ-5 דקות, אך בשלב מסוים המספר עלה לכיוון ה30 ויותר. בסופו של דבר ההעתקה עברה בפחות מ-10 דקות (להערכתי, לא השתמשתי בסטופר) אך הסיפור מאוד מטריד אותי - יכול ליהיות שאיפשהוא בדרך היה קושי רב לכתוב או לקרוא? אם כך יש אפשרות שהדיסק הולך לקרוס לי? ההסבר השני שאני יכול לחשוב עליו היא שבמחיצה שאני מעתיק ממנה יש ככל הנראה פרגמנטציה די רצינית. מדובר בדיסק של חברת SEAGATE, יחסית חדש כמו שציינתי, בנפח 500GB, באפר 32 מגה ו5 שנים אחריות, והוא לא מרגיש חם במיוחד למגע תוך כדי עבודה. א…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  2. http://mahayom.tapuz.co.il/show/7747.html?sdref=1&ref=11 אני בעיקרון מחפש דיסק קשיח בנפח של בין חצי טרה לטרה, אין לי דחיפות לקנות לכן אני ככה ממתין למבצעים..

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  3. קירור אקטיבי עבור הדור החדש שאינו שונה בגודלו מקירור אוויר פשוטים וטיזר לכונן מוזל עם בקר Maxiotekלכתבה

4. Started by R.V.,

ברצוני לקנות דיסק-און-קיי 8GB ואני נימצה בדילמה קטנה איזה ליקנות כי כולם כמעת אותו הדבר יש 2 ספציפיים שאני מעדיף. 1-הוא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8212 OCZ Rally2 Dual Channel Pen Drive 8GB USB 2.0 2-הוא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9492 PQI TRAVELING DISK I261 8GB USB2.0 BLUE אכשיו בקשר ל-OCZ רשומים המהירויות שלו והכל ול-PQI לא רשום כלום האיתי רוצה לדעת אם מישהו יודעה. אני אולך ליקנות בנועה המחירים שלהם שם הם ככה 1-OCZ שח385 2-PQI שח280 לשנייהם יש אחריות לכל החיים. ל-OCZ יש מקום לתליית חבל ??? תודה מראש... ;D

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  5. Started by jungle-man,

שלום יש לי מערך RAID 5 עם 3 HD ואני מעוניין להוסיף את הרביעי. הRAID הוא חומרה דרך לוח של אינטל D975XBX ואני עובד על XP PRO. בכל נסיונותי לא הצלחתי לגרום למערכת ההפעלה או לIntel Matrix Storage Manager לראות את הHD החדש כMEMBER במערך הRAID. האם יש צורך לבטל את הRAID הקיים ולפתוח חדש עם ארבעת הHD ואם כן איך אני לא מאבד את כל המידע שיש לי על הRAID הנוכחי?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  6. היצרנית הטאיוואנית הופכת לאחת מהראשונות בשוק אשר מציעה נפח אחסון גדול במיוחד בהתבסס על ממשק החיבור העדכני אין ספק שתקן ה-M.2 הוא העתיד של עולם האחסון מבוסס שבבי ההבזק, עם תמיכה ישירה בממשק ה-PCI-Express לקבלת מהירויות וביצועים גבוהים במיוחד, תאימות לתקן ה-NVMe וגם מימדים קומפקטיים במיוחד למוצרים המתבססים עליו, שהופכים אותם למתאימים בהחלט הן למחשבים נייחים והן לניידים וטאבלטים כמעט מכל סוג. כעת, נראה שגם אחד מהחסרונות המשמעותיים ביותר שעוד נותרו לכונני ה-M.2, שהוא מגבלת נפח מירבי לעומת כונני ה-2.5 אינץ' הוותיקים אשר קשורה ישירות לגודל המינימלי שלהם, מתחילה להצטמצם – תודות ליצרנית Transcend ולקו כונני ה-MTS800 שלה. ב-Transcend השיקו עתה דגם חדש של כונן …

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  7. אשמח להמלצות לכונן חיצוני USB3 עד 4TB לגיבוי קבצים גדולים ( גרפיקות/תלת מימד/תמונות/ווידאו) איזה כוננים של איזה חברה נחשבים אמינים לאורך זמן? WD? SEGATE? אשמח למלצות/קישורים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by BreezeNET,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש ואני לא מצליח להגדיר מערך raid 0 יש לי שני דיסקים seagate 80gb sata ולוח abit ic7 ניסיתי להגדיר בביוס ואני עדיין לא מצליח אם יש למשהו נסיון בraid עם כזה לוח אני אשמח לקבל עזרה תודה לכל העוזרים ;D ;D בכל אופן אני הצלחתי לבד (זה לא היה קל) :'( :'( אני מוכן לעזור למי שצריך

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  9. היום רציתי לצרוב לחבר שלי משהו והצורב לא הצליח לקרוא את הדיסק. זה בדר"כ קורה לי כשהמחשב פועל הרבה זמן, אז עשיתי ריסט אבל הפעם זה לא עזר וזה עדיין לא קורא דיסקים... מה יכולה להיות הבעיה? איך אני פותר את זה? ולמה הצורב שלי לא קורא דיסקים אחרי שהמחשב פועל הרבה זמן? (כל זאת ועוד בפרק הבא של... החתולים הסמוראים...) תודה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by SilentDawn,

שלום, לפני כמה ימים התחלתי לקבל הודעה בחלונות 8.1 שאומרת שה-SMART גילה בעיה בכונן (reallocated sector count) וצריך לגבות את התוכן. אז עשיתי גיבוי ולאחר מספר ימים ה-BOOT סירב להמשיך בגלל בעיה בכונן. הנחתי שהכונן הלך לעולמו אז ניתקתי אותו וחיברתי כונן אחר (ישן) שהיה לי. הכל עבד כשורה לכמה ימים ואז קיבלתי שוב את הודעת השגיאה. וגם כאן הייתה אותה בעיה ב-BOOT. עכשיו, הסיכוי ששני כוננים יהרסו בטווח של ימים ספורים נראה לי לא הגיוני בעליל. מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין ששניהם היו מחוברים לאותו כבל SATA ואותו חיבור חשמלי. יכול להיות ששם הבעיה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by solo53,

יש לי קשיח שנמצא בתוך מארז ומחובר ב USB הקלטתי מספר קבצי וידאו התוכנה נתנה להם שם שלה לדוגמה AV03202006_234347.mpg שזה התאריך והשעה ניתקתי אותו מהמחשב אחרי כיבוי המחשב חיברתי את כבל ה USB למכשיר DVD שיש לו כניסה USB מדליק את הDVD מקבל הודעה שאין דיסק ואז סורק בUSB מעלה לי חלון עם הרשימה של הקבצים בארך עד 8 תווים לדוגמה AV~03202 שזה הקובץ מלמעלה תמיד היה כך בדרך כלל דאגתי שלא יעבור את 8 התווים לאחר מכן כיבתי הכל ( DVD וההרד דיסק) חיברתי אותו למחשב המחשב סרק הבעיה שכל הקבצים שהשם שלהם היה AVXXXXXXXX_XXXXX הפכו ל AV~XXXXX ולא יכול לראותם או למחוק אותם הדיסק גודלו 120 גיג ב FAT 32 כי הDVD מסוגל לקרוא רק מפורמט כזה הDVD אינו DVD שמקליט אבל מישום מה שינה את שמות הקבצים יש למ…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by eegg,

יש לי מחשב נייד ibm x23 ולפני כמה שעות הוא נתקע ואז עבד קצת וכשניסיתי להדליק אותו שוב הוא לא נדלק וכתוב hard disk falure זה אומר שהוא הלך?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  13. היי לכולם, אני מחפש דיסק קשיח חיצוני לגיבוי. חובה שיהיה לו לפחות חיבור של USB2, והנפח לפחות 500GB. רציתי נורא לקנות את Western digital my book world edition שיש לו כרטיס רשת ואז כל המחשבים בבית יכולים להשתמש בו, אבל ראיתי שהוא קיבל ביקורות גרועות. על מה אתם ממליצים, והאם יש כונן עם כרטיס רשת ברמה גבוהה?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by amirn,

היי האם מישהו יכול להמליץ על צורב DVD חיצוני איכותי למטרת גיבוי DATA תודה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by Holy,

חבר שלי קנה צורב DVD והוא לא ממש יודע איך לצרוב איתו סרטים אני מחפש לו מדירכים לצריבה, איך אפשר להמיר לצרוב כל מיני פורמטים שונים כמו divx xvid ועוד ל-DVD ככה שאפשר יהיה לראות את זה בטלויזיה יש לו נרו 6 בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  16. הענקית הקוריאנית אולי ויתרה על חריצים להרחבת נפח האחסון במכשירי הדגל שלה השנה, אבל זה לא אומר שהיא מוותר על שוק ה-microSD במלואו בתחילת השנה הנוכחית ראינו את סמסונג מבצעת מיני-מהפכה בעולם של נפח האחסון המובנה במכשירים חכמים, כשהייתה הראשונה לכלול שבב בתקן ה-UFS 2.0 החדש והמהיר במכשירים (הגלקסי S6 והגלקסי S6 Edge), ועכשיו נראה שהיא רוצה לעשות מהפכונת דומה גם בעולם כרטיסי הזכרון המיניאטוריים, עם דגם חדש לסדרת ה-Pro Plus שלה. בחברה הכריזו על כרטיס microSD חדש, בנפח של 128GB, אשר מתיימר להיות מהמהירים ביותר בקטגוריה כולה עם קריאה בקצב של עד ל-95 מגה-בייט לשנייה, וכתיבה בקצב של עד ל-90 מגה-בייט בשנייה. לא רע בכלל למוצר בגודל של פחות מציפורן. אין דגם של 200…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by hgecmn,

שלום לכם. אני מתלבט בין שני מחשבים, שאני רוצה להביא מארה"ב. האחד הוא של אסוס עם זכרון 256GB SSDHard drive size והשני הוא של דל 1TB 5400 rpm Hard Drive כעקרון 256 ג"ב לא מספיקים לי כ"כ, האם להשתמש בכונן גיבוי חיצוני לחומר כבד, לא רצוי, או שזה רק עניין של נוחות. ומה באמת עדיף?? אודה לתשובתכם.

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by AvIv`A,

קניתי הארד דיסק חדש בנוסף לאחד שכמובן יש לי והוא המאסטר. כשחיברתי את ההארד דיסק החדש בתור סלייב הוא לא הופיע לי בתור התקן שהמחשב מזהה אך בתוכנת אברסט הוא מופיע בתור הארד דיסק שקיים במערכת. מה עשיתי לא נכון או על איזה שלב דילגתי ?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  19. שלום השאלה בכותרת, יש לי במשרד שני דיסקים חיצוניים, מקסטור וWD הם מבצעים תהליך גיבוי כל יום בשעה 6 רציתי לדעת אם כל היום הם יהיו מכובים ורק בשעת הגיבוי הם יהיו דלוקים האם פעולה זו תאריך את אורך חייהם, או לפחות תגיע למקסימום? או שבמידה שווה הם יכולים לעבוד כל היום? נקודה חשובה היא שהחומר שנמצא בהם הוא 100% לגיבוי, אותו חומר נמצא עם על המחשבים השולחניים, והעבודה השוטפת נעשית מהם. תודה!

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by ori-silver,

קניתי היום כונן קשיח aaks של 500 ג'יגה+קופסא חיצונית(esata+usb2),הלוח שבשרותי הוא sata 1 צ'יפסט VT8237,ושאני מחבר את הכונן בחיבור easata למחשב ומחבר ומדליק את הספק כוח הוא לא מזהה בכלל את הכונן מה ניתן לעשות????

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by 586,

קניתי har disk sata של maxtor 120 הורדתי תוכנה מהאטר של maxtor הגדרתי הכל ו מה ה בעיה לא מצליח להתקין windows xp מחשב רושם לי missing operating system ו גם אשיתי התקנה של דרייברים sata מה אני אושה תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by Ancient1,

הקבוצה אוספת חברים כרגע. עכשיו פתחתי אתר לנושא זה עם כל הפרטים http://sites.google.com/site/ssd4us2009//url]

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  23. אהלן רכשתי לאחרונה טלפון מדגם W810I של Sony Ericsson, העושה שימוש בכרטיס שרשמתי בכותרת. הטלפון כמובן מגיע עם כבל USB, אבל מהירות העברת הנתונים אל כרטיס הזכרון היא ממש איטית = משהו כמו 18 דקות ל100 מגה! מכיוון שאני מתכוון לרכוש כרטיס של 4GB, העניין הזה מציק לי מאוד. רציתי לשאול אם מישהו התנסה בהעברת נתונים אל כרטיס כזה שלא דרך הטלפון (למשל באמצעות קורא כרטיסים) ויכול להעיד על קצב ההעברה? מה אמור ליהיות הקצב בכרטיסים ה"רגילים", ומה הקצב בכרטיסים של X60? עוד משהו... אני אצתרך קורא כרטיסים עבור הפורמט הזה, ועדיף אחד כמה שיותר מהיר... יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  24. Started by nimrodim,

רציתי לשאול לגבי הבדיקה עצמה. האם יש חשיבות למהירות בה נעשית הבדיקה? אני מבין שיש צורך לוודא שהסימון על QUICK SCAN מכובה. להלן 2 בדיקות שנעשו במהירות X5 ו X8 על מדית R+ של וורבטים מאופיס דיפו אשר נצרבה במהירות של X4 (המהירות המקסימלית שמצויינת לדיסק הנ"ל). במעבר לבדיקה האיטית יותר ערכי PI ירדו בצורה משמעותית בעוד ערכי PIF ירדו רק במעט. - ולכן השאלה לגבי מהירות הבדיקה. לציין שהבדיקות נעשו עם ECC של 8. ע"מ לאפשר ECC של 1 יש להוסיף ל REGISTRY את הבא: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ahead\Nero Toolkit\CD Speed\CD Quality] "Scanning Interval"=dword:0000002 סה"כ אני מרוצה מהבדיקות.

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין לקנות HD חיצוני של 1.5T אני מתלבט בין הSEAGATE FreeAgent Desk WD My Book Essential Edition SAMSUNG Story Station היעוד שלו הוא גיבוי סרטי HD בעיקר...

• 0 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.