אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מי שיעדכן את הנירו ל 6.3.1.20 יגלה שיש מעכשיו תמיכה רשמית בביסטינג.
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היום סתם פתחתי תר'ד על הצורב DVD+-RW LG GSA-4120B. ואז גיליתי ששבוע הבא גיסי נוסע לחו"ל ואולי הוא יוכל לקנות לי את הצורב הזה בדיוטי פרי. רציתי לדעת אם כדאי לי ליקנות את הצורב הזה עכשיו? ד"א מישהו יכול לברר לי כמה הצורב הזה יעלה שם? ואם יש שם אותו בכלל?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה! (במיוחד בעלי כונני SATA) חיברתי את הכונן הקשיח שלי 160GB WD SATA והוא לא עושה לי BOOT כלומר: ה BOOT הראשון הוא כמובן מה CDROM (אני מדבר על ההתקנה של WINDOWS XP SP2) אחרי RESET הראשון של ההתקנה של WINDOWS הוא לא ממשיך את ההתקנה מהכונן הקשיח כמו שצריך פשוט אין לי BOOT!!! הגדרתי ב BIOS את הבקר של SILICON IMAGE הגדרתי עם הכפתור F6 בתחילת ההתקנה של WINDOWS ובחרתי את הבקר הנכון ניתקתי למקרה והבעיה היא בכונן הקשיח הישן שלי 80GB WD... ניתקתי אותו למקרה והוא דופק משהו מממ... יש לי בלי קשר את ה BIOS הכי חדש. בחרתי ב BIOS שקודם יעשה BOOT מ SATA... ובכלל ניסיתי את רוב הצירופים, כלום לא עובד קיצור אני רוצה שה SATA יהיה הראשי... ומן הסתם מגיע לי את זה... אני לא בט…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם דיסקים מסוג CD-RW אני נכנס לתוכנה של NERO צורב סרט ב-VCD לדיסק CD-RW אני ממתין שהצריבה תסתיים אחרי שהצריבה הסתיימה, אני לוקח את הדיסק ומגלה שהדיסק לא נצרב, והוא למעשה נשאר ריק וככה קורה לי תמיד שאני מנסה לצרוב עם דיסקים של CD-RW. אם מישהו יוכל לעזור, ולהגיד לי מה הבעיה, אני מאוד אודה לו בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב דיסק של 90 דקות / 800 מ"ב ו nero המידע שאני מנסה לצרוב הוא של 790 מ"ב והנרו אומר שאין מספיק מקום על הדיסק , איך זה יכול להיות? יש לי nero 6 ultra edition
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר הזה והבחנתי שיש Firmware יותר חדש ממה שיש לי עכשיו הבעייה המרכזית היא שיש REVA ו REVB ואין לי שום שמץ של מושג איך לבדוק זאת האם מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
נראה מבטיח http://www.cdrlabs.com/phpBB/viewtopic.php?t=17349&postdays=0&postorder=asc&start=0 תוצאה יפה על וורבטים מעוד טרד (ה TDK הזה זה NEC3500A): [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10114&PageId=21 לא מרשים בינתיים. אבל, אני מחכה ל CDRLABS או CDFREAKS. עריכה: התוצאות של ה DL יפות ואני חושב שכמו עם ה DVR107 צריך לחכות ל FW הראשונים ופיוניר יתקנו את הרוב אם לא את הכל.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
560 ש"ח http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1303786
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי היום את הצורב LiteON 52X32X52 מסתבר שזה SOHR-5238S לא 7 ולא 6 איך הוא ד"א? במחיר של 175 ש"ח עכשיו מה שהגיע זה הצורב בקופסא/כבל אודיו/דיסק של נרו/ברגים מה שחסר: Lite-On 80 Minute CD-R Disc Lite-On 74 Minute 24x Ultra Speed CD-RW Disc אז האם זה OEM/BULK/Reatil האם הדגם הזה משתווה לקודמיו או יותר טוב? נ.ב אני לא מבין רק משהו אחד רשום עליו SOHR-5238S רשום LITEON IT CORP על הצורב עצמו אבל מקדימה הצורב כמו בתמונה רק שחסר את הלוגו של לייטון החליטו לחסוך בכסף או מה?
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
??? אם כן אז לוקח לצרוב דיסק שלם באיזה חצי שעה?!?! ואם זה Dual Layer אז שעה?
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם. שמעתי רבות על ההמלצות שאנשים נותנים לצורב DVD של LG. יש לי 3 מחשבים בחדר, ואני מבקש המלצה לצורב DVD חיצוני טוב. כזה שיעבוד כמו שצריך ב USB ויעשה את העבודה כמו שצריך. חוץ מאשר המחיר, יש עוד סיבות שבגללן ממליצים תמיד על צורב פנימי ולא חיצוני ? אבקש דגם ספציפי וחברה טובה, ואם אפשר אז גם טווח מחירים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
איך הצורב הזה? http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1741&catcode=177 תציאו לי משהו טוב אם לא זה יש לי תקציב עד 800 שקל
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כרגע יש לי שני כונני sata שפועלים מצויין. ניסיתי לחבר עוד כונן pata לצורך גיבוי מידע שנמצא עליו, ובעוד הוא מזוהה בביוס, הוא לא מופיע בווינדוס האם צריך להגדיר אותו בצורה כלשהי? עוד כמה פרטים מזהים שעולים לי בראש - * ההארדיסק כאמור אינו ריק * ההארדיסק הנוסף והצורב מחוברים בנפרד לשתי כניסת ה-ide, ושניהם מוגדרים על מאסטר * ברגע שווינדווס עולה הוא מדווח על התקן ide שזוהה ולא מותקן, אבל בקשה להתקינו לא עולה בהצלחה, ונטען שהדרייברים לא נמצאים * כניסה ל- control panel > administrative tools > computer managment > storage > disk managment לא מראה שום דיסק חדש, אלא רק את ה- sata הישנים שלי
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
היי, יש לי שני הארד-דיסקים: 1.WD 40GB 8MB BUFFER 7200RPM 2. WD 20GB (wd20 0bb-00aua1) את ההארד דיסק השני הוספתי לא מזמן מהמחשב הישן ורציתי לשאול עם אני יכול לעשות רייד עם שני הארד דיסקים שהם לא זהים בנפח שלהם ויכוללהיות שאפילו לא זהים בשאר הנתונים... אני לא מצליח למצוא נתונים על ההארד דיסק הישן אז שמתי את המספר דגם שלו אולי תצליחו למצוא באינטרנט אני לא הצלחתי....
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DWPNRDVR108&Cat2Cat1ID=1437&Cat2ID=1719
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
(אני מדבר גם על DVD-R וגם על CD-R) נו, אז יש סיבה עקרונית למה המדיות האלה זולות כל-כך? ואיך הן בצריבה איטית?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
קיבלתי הרד דיסק חדש 120 גיגה של WD אם 8 מגה באפר... עכשיו אני רוצה לחלק אותו ככה 20גיגה למערכת הפעלה וכל השטויות (אופיס,3DMARKIM ועודש שטויות) וה-100גיגה הנותרים לצחיצה אחרת... איך אני עושה את זה?? :-\
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אבא שלי הביא לי 50 מדיות של MEMORY, דיסקים צהובים כאלה מישהו מכיר אותם? אפשר לשמור עליהם חומר? אני לא רוצה שידפק לי למרות שאי אפשר להחזיר אותם, השתמשתי בחלק עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי S-ATA וגם IDE חיברתי את S-ATA התקנתי ווינדוס הכל טוב ויפה .. ופתאום המחשב מתחיל להעלות מסכים כחולים כשאני נכנס למשחק או מתקין משהו הוא מראה לי מסך כחול ועושה ריסטרט למישהו יש מושג למה זה ? לא חירבתי את הIDE כי אני לא יודע על מה לשים את הג'מפר שלו .. כי על הS-ATA רצה המערכת הפעלה והתכנון שלי שעל הIDE יהיה איכסון כזה על מה לשים את הג'מפר בIDE כדי שהוא יהיה סלייב ואם אפשר לקבל איזה לינק למדריך של פרטישיון מג'יק אני מאוד אשמח גם תודה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לקנות צורב די וי די מהדור החדש שאפשר לצרוב 8.5 גי'גה, אבל אני לא יודע איזה צורב לבחור מרוב הפירמות המרובות בשוק. צריך עזרה בבחירה הטובה ביותר!! תודה!!! עריכת המודר: סימן קריאה אחד מספיק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה הצורב שלי לא צורב אף דיסק חוץ מהדיסקים של SILVERLINE וגם אותם לפעמים הוא תוקע באמצע והורס.... אני רוצה לקנות צורב חדש מצאתי בארה"ב אחד ב22 דולר של LG מהירות 52x32x52 אבל כתוב שזה BULK זה משהו עם האריזה לא ? 10x
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.oversearch.net/products/dvdroffer.html אפשר אפילו לעשות הזמנה קבוצתית
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-