אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
היי ברשותי טלוויזיה חדשה 46 אינצ' sony briava HD. הטלוויזיה מכילה יצאת USB ותומכת בפורמטים של AVCHD וכדומה. השאלה שלי היא איזה הרדיסק חיצוני כדאי לקנות שיאפשר להריץ סרטים ב FULLHD דרך הUSB של הטלוויזיה. אגב בדקתי גם סתם עם דיסקאונקי רגיל ואכן ניתן לנגן דרכה סרטים בHD, ככה שאולי עדיף בכלל לקנות איזה אחד כזה של 32 GB במקום הרדיסק? תדוה מראש
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
היי, אני נמצא באזור דאלאס ואהיה פה כמה שבועות. רציתי לדעת האם משתלם לקנות פה חומרה כגון - כוננים קשיחים פנימיים/חיצוניים (500-1000GB), זיכרונות, וכו'... (דברים קטנים שלא קשה להחזיר לארץ). האם מישהו מכיר חנות/רשת זולה פה באיזור? בנוסף מה דעתכם על החנות הזו: http://www.frys.com הייתי בה היום - חנות ענקית - התאפקתי לא לקנות שום דבר (חוץ מכבל רשת ב-1.77$). תודה.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
ספציפית המודעה הזו: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=5730777 פניתי אליו, והוא טוען שיש לו המון דיסקים חדשים באריזות סגורות למכירה. פשוט לא יודע אם לסמוך ולקנות, למרות שהמחיר מאוד מאוד קורץ... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הלכתי היום ל tms בירושלים בשביל לקנות כונן dvd slim בשביל מחשב נייח,אך לא היה לי כבל בשבילו,מצאתי כמה כבלים ב ebay מישהו יודע אם הם בסדר,לפי דעתי כן אבל אני מעוניין לקבל חוות דעת נוספת. http://www.ebay.com/itm/New-18-SATA-7P-6P-13Pin-SATA-Power-Data-Cable-HTPC-Cable-for-Slim-DVD-Adapter-/300916766223?pt=US_Drive_Bay_Caddies&hash=item461009760f http://www.ebay.com/itm/12-7mm-13-7-6-Pin-Slimline-SATA-Cable-for-Slim-SATA-DVD-Drive-2p-power-cable-/130940041782?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item1e7ca27a36 http://www.ebay.com/itm/7-pin-4-Pin-SATA-Power-Data-Serial-ATA-NOTEBOOK-P…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי להתחמם לרעיון של קניית כונן SSD, אחרי שיש לי כבר 3 HD בנפחים של 0.5, 1, 1 ואני רוצה שיפור בשימוש בעיקר בווינדוס ובתוכנות. בקצרה, האם יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני קניה של כונן SSD? (פרמוט מיוחד? בעיות נפוצות?) ואשמח לקבל המלצה לכונן SSD משתלם. התקציב הוא באיזור ה500, אבל 600 גג אם יש הבדל משמעותי. בנוסף אשמח לדעת איפה אפשר לקנות מתאם למגירה מ3.5 ל2.5 (המארז הוא coolermaster 690 II). תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ודי חזק I5 3450, 8GB RAM השימושים שלי הם בעיקר משחקים וחילוץ קבצי RAR, אינטרנט מוזיקה וכו'.. עכשיו אני לא מרגיש הבדל גדול מהמחשב הישן שלי (E8400) והבנתי שההארד דיסק יוצר צוואר בקבוק, יש לי SEAGATE 500GB.. חשבתי לקנות כונן SSD שיהיה כונן מערכת וככה אני אוכל לשפר את הביצועים... האם זה מומלץ עבורי? ואם כן אז איזה נפח ואיזה דגם? תודה רבה לכולם..
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני נמצא בשבוע הקרוב בארה"ב ואני מעוניין להזמין כונן SSD. אני צריך כונן בנפח 120GB אשמח לקבל המלצות לחברה\דגם ואפילו קישור לאמזון. תודה, רן.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להתחדש בכונן SSD. יש ברשותי לוח אם ASUS P5G41C-M LX, ומקריאה ברשת הבנתי שהוא לא תומך ב-AHCI. האם עדיין כדאי להשקיע ב-SSD, או שעדיף להחליף לוח אם (וכנראה שגם מעבד כתוצאה מכך)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום בעקבות הפירסומים פה באתר ראיתי שב KSP יש מבצע על זכרונות flash ובפרט על כונני flash (מה שמכונה Disk On Key) של Transcend (הנחה של 20%). אני שוקל לקנות אחד או שניים כאלו, ולכן החלטתי להתייעץ איתכם לפני הקנייה. הסיבה לבחירה ב Transcend היא שהם מציעים אחריות לכל החיים בעוד ששאר החברות מציעות אחריות של שנתיים עד 5 שנים לכל היותר. ברור לי שמעשית מדובר באחריות לתקופה בה המוצר מיוצר, אבל מכיוון שהחברה מציעה אחריות ארוכה כזו הדבר מעיד, לפחות לדעתי, על כך שהיא מאמינה שהמוצר יעבוד במשך תקופה ארוכה. מבחינת הנפח - בהתחלה חשבתי על 8GB, אך נראה כי נפח של 16GB משתלם הרבה יותר. בקשר לנפח של 32GB - נראה כי יחס העלות לנפח דיי דומה לזה של התקנים בעלי נפח 16GB, מה שאומר שהתק…
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מתכנן לקנות כונן חדש למחשב, השימוש שלי בו יהיה אך ורק עבור הורדות בטורנט וגיבויים. מחפש משהו בנפח גבוהה. איזה כונן מומלץ לקנות? צריך שיהיה בסביבות ה-3 TB
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז עדין המחירים גבוהים אבל אני חייב לקנות כונן ראיתי שבארץ 2TB של סמסונג עולה 710 שקל, בחול זה עולה 500.. חשבתי לקנות משם, אבל אתם יודעים מה בנוגע לאחריות, יש להם אחריות עולמית? אתם יודעים לכמה שנים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, לא מצאתי כמה rpm יש לכונן הזה. אשמח לעזרה. בנוסף, האם יש חיסרון לגודל הכונן מבחינת אמינות התפקוד? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עריכה: יש גם את הSamsung D3 4TB ב109.99$ (פעם בכמה ימים יורד ל99.99$) בNewegg לגבי החיצוני - אולי עדיף לרכוש קופסה ולהרכיב לבד ? תודה
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש בגודל של 250 ג'יגה בראשותי לוח אם של אסוס P4P800 התומך ב SATS 1 ואני מתלבט האם לקנות הר דיסק ATA או SATA 1 או SATA 2 עם ראיה לעתיד. ישנם מספר שיקולים הראשון אם היום אני קונה ATA יתכן שבעתיד הדבר יגביל אותי בעוד שנה או שנתיים בבחירת לוח אם כיוון שאני אצטרך לקנות אחד שיתמוך בשתי השיטות, השיקול השני הוא שלספק שלי אין יציאות חשמל של SATA, מה עושים במקרה כזה? האם יש מתאם שמתלבש על חיבור חשמל רגיל? כמה מתאם כזה עולה אם בכלל? השיקול השלישי אם אני מוצא עסקה שאין הבדל במחיר בעצם בין כונן SATA 1 עם 8 MB קאש וכונן SATA 2 עם 16 MB קאש האם לקחת את החדיש יותר ובעתיד כאשר יהיה לי לוח אם חדש זה אולי ישתלם, מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא ASUS P5S800-VM. מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP SP2. אני מתכוון לקנות עוד כונן קשיח SATA, ויש לי כמה שאלות: 1) אני לא בדיוק יודע אם לוח האם מתאים ל- SATA 1.5 Gb/s או ל- SATA 3 Gb/s. בחוברת ההוראות שלי רק רשום משהו על 150 MB/s. מישהו מכיר את הלוח ויכול לעזור? או אולי איך אני יכול לבדוק את זה? 2) אני זוכר שיש איזושהי הגבלה ב- Windows XP על הגודל המירבי של מחיצות או משהו כזה. מישהו יודע על דבר כזה? מהו הגודל המירבי? 3) שמעתי גם שצריך משהו עם דרייברים ל- SATA ואחרת מערכת ההפעלה לא מזהה את הכונן. מישהו יכול לומר לי מה בדיוק אני צריך לעשות עם זה?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע דיסק קשיח 1T של סמסונג 103SJ , על מחיצה שלו יש את מערכת ההפעלה, ואני מאד מרוצה ממנו. יש לי בעיית מקום קשה (קשה היום כשכל סרט בלו ריי זה 40Gb) אני חושב לקנות 2Tb ראיתי את המומלצים (204UI) אבל נראה לי שזה לא מעודכן. האם זה עדיין הדיסק הכי כדאי? הוא רק 5400rpm האם הביצועים שלו לא נופלים משמעותיתי מכונני היטאצ'י וסיגייט 7200rpm ? זה אמור להיות הכונן שיעבור איתי בשנה הבאה למחשב הבא כך שהוא צריך להיות מהיר וטוב למרות שמטרתו היא איחסון... אם היה ניתן לקנות במחיר סביר כונן קשיח של 1Tb שיהיה מהיר משמעותי מה 103SJ הנוכחי שלי הייתי שוקל לקנות אותו, לקבוע אותו ככונן הראשי, ומעביר את ה 103SJ להיות כונן איחסון, האם זו אפשרות? ... נכנסתי לאתר השוואות, אולי אלה עדיפים? הא…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים. אני מצלם באופן חובב, ולפיכך יש לי לא מעט אינפורמציה לאחסן, לכן חשבתי לקנות דיסק קשיח חיצוני. חשבתי לקנות דיסק שכזה מEBAY, מסין, משם יש משלוח חינמי וישנו הפרש של עשרות שקלים בין המחירים שם לבין המחירים בארץ. השאלה היא, האם כדאי להזמין מוצר מאין זה מסין, או שעדיף להשקיע עוד כמה עשרות שקלים ולקנות בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו כונן קשיח של seagate שמראה סימנים של מוות (המחשב מזהה אותו לפעמים, הוא עושה הרבה רעש והמחשב קופא רק כשהוא מחובר). הכונן בגודל 500GB עם 32MB זיכרון חוצץ. אני מתכוון לשדרג ל- Windows7 ואז להתקין את המערכת הפעלה על הכונן לעיל. אבל נראה שהוא גוסס אז אי אפשר. אני אני רוצה לקנות כונן חדש וכאן נשאלת השאלת האם ללכת על כונן עם זיכרון חוצץ של 32MB או 16MB? אם אפשר אז תוסיפו גם המלצות על כוננים מתאימים מחנויות באיזור המרכז. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.מעונין לקנות 2TB קשיח פנימי. בחרתי כמה דגמים. חברה Western Digital דגם WD20EZRX חברה Western Digital דגם WD20EARX חברה Seagate דגם ST2000DM001 איזה אתם יותר ממלצים .?
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות 2 דיסקים קשיחים, כל אחד בנפח של 1TB ובנוסף לשני אלו, גם תחנת עגינה פשוטה. שמעתי על הרבה בעיות עם סגייט, הדיסק הזה בסדר? Barracuda 7200.12 (שמעתי על הרבה דיסקים של סגייט שקורסים וכל מני דברים כאלו. אני לא יכול לתת למצב כזה לקרות). חשובה לי מאוד אמינות. אחד מהם ישמש לגיבוי (ובגלל זה תחנת העגינה) והשני לשימוש רגיל. התקציב שלי הוא במקסימום 1000 שקל. כשאסור (לא תלוי בי) לחרוג. אפילו לא ב-10 שקל. זו תחנת העגינה שראיתי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4032&CatCode= אני כנראה אקנה מאייבורי בגלל הגבלת המחיר. הייתי מעדיף לקנות ממקום אחר. אבל, אני מוגבל ל-1000 שקל. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות חבילה של 100 דיסקים לצריבה ואני מתלבט בין LG ל-TDK. מה אתם אומרים על האיכות של 2 החברות (כמובן ביחס גם למחיר)? 10x
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם כמו שרשמתי למעלה אני עושה חיפוש לקניית מכשיר NAS או מיני סטורג ביתי ולא מצאתי משהוא שעונה לי על הצרכים (או שראיתי ביקורות גרועות ) תהיתי עם מישהוא יכול להמליץ לי על משהוא ??? דרישות מהמכשיר ביצועים טובים- (הוא יריץ כמה VMS) גודל אחסון- שיתמוך בלפחות 2 3 טרה בRAID 5 או 10 (ראיתי כמה שלא תומכים בדיסקים מעל 500גיגה) וכמובן עם איזה דיסקים אתם ממליצים לשים בפנים עדיף שיהיה חיבור לרשת אבל עם זה אחד חזק וטוב אני אסתדר גם עםESATA תודה לכול העונים REZ
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש גם בפורום, ראיתי דיון של אחד גם עם תקציב לא גדול שהמליצו לו על לייט-און, אני מחפש משהו לא יקר, ובטח שלא פלקסטור\ימהה כי זה לא לתקציב שלי, הסתכלתי בפנדה ראיתי שLG ואזוס יש להם מהירויות כתיבה 32 בדי זול, ולאזוס יש גם 40 ב500, עכשיו השאלה איך אזוס וLG בצורבים, כי ממש אין לי מושג בתחום או שבכלל ללכת על לייט און? תודה נ.ב אם תצרפו קישורים לביקורות זה גם יהיה נחמד
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לילה טוב לכל גולשי HWZONE! הגיע הזמן לקנות צורב DVD, וברצוני לשאול המומחים מה מומלץ, כבר עבר זמן רב מאז שעודכנתי בנושא הצורבים - לא התעמקתי בתחום ולכן אין לי שמץ מושג בנושא. קראתי את נושא הצורבים המומלצים בפורום וזה לא אמר לי הרבה פרט לנתונים טכניים יבשים. מה כן, אני רוצה צורב DVD פנימי השימושים : סרטים,צריבתם,לעיתים משחקים ולרוב צריבת DATA על גבי דיסקי DVDR וCDR בכמויות. אני צריך צורב אמין, מהיר ואיכותי אין הגבלת תקציב. ראיתי מס' דגמים בKSP שנראו לי אמינים עקב שם טוב לחברה אך איני יודע האם הם מעודכנים ומתאימים לי להלן הדגמים: ?PIONEER A110 ?Philips DVD±RW x16 LightScribe ?Sony DVD±R DWQ30A x16 Dual Layer אלו סתם אפשרויות שעלו לראש- אהבתי הכי את מראה הPIONEER השחור וגם …
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שווה לקנות את הצורב הבא: Plextor 8X DVD-RW/+RW Drive, Model PX-708A/SW, Retail ? לינק לדף בניואגג שדרכם אני (כנראה) קונה אותו...
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-