אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס פלאש SD איטי של סאן דיסק, מאילו שצבועים כחול-אדום ( אני קורא וכותב אליו דרך קורא כרטיסים (למספר סוגים של כרטיסים). אני משתמש בו לצורכי גיבוי קבצים כאשר אני לא רוצה לגבות על ידי צריבות) מדי פעם, לעיתים רחוקות, יש תקלה בזמן הכתיבה אליו ולפי התרשמותי חלק מהסקטורים של הכרטיס מתמלא ותופס מקום, בלי שנוצר קובץ הניתן למחיקה. זה לא מצב תחזוקתי תקין. בדיסקים הקשיחים אני מפעיל את SCANDISK של WIN98 או CHKDSK של WIN2000 כדי לנקות סקטורים תפוסים כאילו, אבל אני חושש לעשות זאת בכרטיס פלאש SD שמא תוכנות אילו יעשו בלגן במיבנה הקבצים של הכרטיס. אמנם ידוע לי שמבנה הקבצים בכרטיס הוא FAT16 שמוכר היטב ל- SCANDISK ו- CHKDSK אבל בכל זאת אני לא רגוע, כי כרטיסי פלאש יצאו זמן רב לא…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אז פתחתי את המחשב, ולכל הכוננים יש חיבור חשמל וחיבור ATA. כל החיבורים של ה-ATA שלי תפוסים והחיבור ATA של ה-CD שלי נכנס לתוך הדיסק קשיח. לצורב ולפלופי יש פיצול כמו אצל ה-CD. האם לשמה אני יכול לחבר את הדיסק הקשיח החדש? אגב איך אני מנתק את החיבורים האלו ושל החשמל?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=232&language=en http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=242&language=en תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
או בעברית אני צריך מתאם ל 3.5" שייכנס ב 5.25"
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורב DVD של NEC. לאחרונה יש איתו בעיה מוזרה. אני צורב איתו DVD ב NERO, הצריבה מסתיימת באופן תקין, כשהדיסק יוצא אני רואה שהוא צרב עליו אבל כשאני מכניס אותו בחזרה לכונן זה מראה לי שהדיסק ריק. לעומת זאת עם אני לוקח דיסקים שצרבתי לפני כמה חודשים, הוא כן מראה לי מה יש עליהם. למה זה יכול לקרות?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב פנל קידמי למארז שיהיה חיבורים SATA 2 + SATA3 וגם חיבורים חיצונים כבלים מ- USB ל- SATA וגם IDE דיסק קשיח גדולים. ובנוסף גם חיבורים כבלים חיצונים מ- USB ל- SATA וגם IDE דיסק קשיח קטנים למחשבים ניידים. בקשר למחשבים ניידים בדיסק קשיח שלהם מנסה לעביר חומר גיבויים מדיסק קשיח גדולים או קטנים חיצונים וגם ההפך למחשב נייח דיסק קשיח גדולים לחיצוני גיבויים. אני חיפשתי בגוגל חנויות בישראל בכל איזור הארץ.ולא מצאתי חנות שמוכרת כבלים מיוחדים כאלה. מישהו מכיר חנות מחשבים או אחר שמוכרת כבלים מיוחדים כאלה? אני צריך דחוף.... בתודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קניתי RAPTOR 150GB והוא משמיע רעשים מוזרים רעשים כמו רעשים בהארדיסק ישן (כאילו הוא חושב) האם אני אמור לשמוע את ההארדיסק ?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
היי אני בדיוק קונה מחשב חדש ומתלבט איזה צורב dvd לקנות אז ככה המהירות לא משנה לי מה שכן משנה לי שיהיה איכותי ושיצרוב מדוייק. עכשיו מה אתם אומרים על הLightScribe שווה משהו? זה יוצא טוב? זה לא הורס תדיסק או משהו? אשמח לתשובות על הLS
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר את גרסת ה office edition של WD 320GB (כונן חיצוני 3.5) ? רכשתי את הגרסא הנ"ל ליפני מספר ימים אחרי שהמוכר מהחנות ששם קניתי את הכונן אמר לי שזו הגרסא החדשה והטובה יותר.... רציתי לדעת האם זה נכון או שמא הגרסה הרגילה של הכונן עדיפה עליו......? אשמח לתשובה מהירה בכדי שאוכל להחזיר את הכונן ולקחת אחר במקום השם המלא: WDH1B3200E תודה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אנשים תקשיבו אני צריך מכם בבקשה המלצה להרד דיסק נייד (בהתקן USB) בנפח של לפחות 160GB, ואני צריך בבקשה שגם תכתבו לי מה אני צריך לדעת בקשר לכונן נייד שכזה, כי שמעתי שקרינה של פלאפון יכולה לשרוף אותו, האם זעזועים (לא בזמן פעולה) יכולים לפגוע בו שכן הוא נייד?, ובכלל האם יש לכם אצעות שונות אבל בנפח שכתבתי שמתאימות. תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את ה ASUS P5N-E SLI. תוודאו בבקשה שהצורב מתאים ללוח ושלא יעלה מעל 200 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי NEC 3520 ו-ASUS X52 אני חושב שאין הבדל , אבל אני לא בטוח ?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי כן, אני רק רוצה להיות בטוח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק חיצוני מדגם My Passport 320GB ורציתי לדעת האם ניתן להשתמש בכבל USB אחר בחיבור למחשב? הכבל שמגיע עם הדיסק קצר מידי אבל כשנסיתי להשתמש בכבל אחר שיש לי התחלתי לשמוע מאין נקישות מהדיסק והמחשב לא זהה אותו. האם מישהו נתקל בתופעה זאת?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. כשהוא עובד במצב רגיל אני בקושי שומע את המאווררים. אבל כשאני מריץ תוכנות שמפעילות את ה HD, אני ממש שומע את ה HD מתאמץ. (זה 320GB של SEAGATE) האם זה תקין?
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, בשבוע הקרוב אני מזמין לעצמי צורב DVD, ולאחר התלבטויות כולל שיטוטים פה בפורום החלטתי ללכת על LG GSA-4163B. בזאפ נתנו עליו ביקורות ממש טובות, ומהרבה אנשים בנוסף למחיר הזול שלו. הבעיה שכשחיפשתי עליו חומר פה בפורום ראיתי הרבה אנשים שמתלוננים על בעיות איתו, מה שגורם לי לחשוב פעמיים... בנוסף שמעתי שיכולה להיות לי בעיה איתו\בכלל בגלל שיש לי רק 256 זיכרון פנימי.... בכל אופן אני רוצה לשמוע פה מאנשים שקצת יותר מבינים ממני בקשר לבחירה שלי והכל, ואם אפשר גם להמליץ על חנות להזמין ממנה (אם יש אחת ליד ירושלים) זה יהיה נהדר.... בכל אופן תודה, ובבקשה תענו מהר כי אני חוזר לצבא מחר ורוצה להזמין היום..
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אתמול פירקתי את הדיסק הקשיח מהמחשב שלי והלכתי לחבר עם בעיה במחשב שם הרכבתי את הדיסק הקשיח מחדש. אני לא יודע מה בדיוק הבעיה עם המחשב של החבר אבל יש סיכוי סביר שהיא אולי קשורה לחשמל. בכל אופן, כשניסיתי להרכיב את הדיסק הקשיח בחזרה למקומם במחשב שלי, המחשב פשוט לא מזהה אותו. אני לא מתכוון למערכת ההפעלה שלא מזהה אלא לזיהוי באתחול. רעיונות על מה יכול היה להשתבש ואיך אני מוודא שהדיסק באמת אבוד לפני שאני משליך אותו?
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, מה הזיכרון פלאש הכי גדול שיש לחברת סאנדיסק והאם הם אכן המומלצים ביותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
ברשותי כונן WD 3200AAKS שהיה מחולק לשתי מחיצות - 20 ג'יגה וכל השאר. שבוע שעבר רציתי לפרמט את המחיצה של מערכת ההפעלה בלבד (ה-20) ולהתקין מחדש. אחרי שהעברתי הכל למחיצה השניה, משום מה מצאתי לנכון לפרמט את המחיצה בעזרת Partition Magic. היה נראה כאילו הכל עבר בהצלחה, אולם כשניסיתי להתקין מחדש את ה-XP, ההתקנה לא זיהתה את המחיצות הקיימות, ובאופן די מוזר קבעה שקיימת מחיצה בגודל 131 ג'יגה, וכל השאר הוא free space. כל ניסיון להתמודד םע הבעיה נכשל, וכאשר נותרה בידי רק האופציה לפרמט את כל הכונן ולאבד את כל שהיה במחיצה השניה, החלטתי לקנות כונן חדש זהה (התכוונתי לעשות מזמן, זו הייתה רק אמתלה), להתקין עליו את מערכת ההפעלה, ולאחר מכן לנסות לשחזר את הכונן השני. וכעת מספר שאלות: 1. יש איזש…
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
תגידו מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הצורב Pioneer DVR-A12J בארץ? http://www.engadget.com/2006/12/12/pioneer-unveils-dvr-a12j-10x-dual-layer-dvd-burner תודה.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום אנשים.. קניתי HD חדש לאחר שהאחרון שבק חייו לפתע..(לעולם אל תגיד לי זה לא יקרה!!) רציתי לחלק את החדש ל-2 מחיצות אחת להתקנות WIndows וכו' ועוד מחיצה לכל שאר הדברים. הגדרתי בהתקנה של ה-Windows כ-20 גיג'ה לכונן C ואת שאר הזיכרון השארתי Unpartiotion, כי חשבתי שהוא יגדיר את כל השאר ככונן D אז זהו שזה לא קרה, ולאחר שהתקנתי Win אני מסוגל לעבוד רק עם ה-20 גיגה.. אני לא חזק בתחום... האם יש אפשרות להגדיר את שאר 140 גיגה שנותרו ככונן נוסף מבלי לפרמט שוב הכל ולהתקין WIn וכל שאר התוכנות שוב. בקיצור צריך עזרה דחוף אנשים טובים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שאלה די מצחיקה בשעת לילה הזויה שכזאת אך זה די מסקרן אותי האם ניתן לעשות C@ לH.D??
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
האם הדיסקים המהירים ביותר שקיימים היום בשוק צריכים SATA 3 כדי לנצל את מלוא עוצמתם? או שSATA 2 מספיק ו3 זה סוג של גימיק?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-