עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by zoman,

מבקש המלצה לי על דיסק קשיח חיצוני בקיבולת של לפחות טרה (1000 גיגה) ,חשוב שהיה אמין ומהיר וכמה שניתן יותר קטן.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  2. אני קראתי באתרים באינטרנט ובפורום פה על זה שאפשר לעשות קרוס פלאש לH10A מה פירמוויר המקורי שלו (JL04) לפירמוויר של H10N שהוא JL11. הצורב היה בן כמה ימים יחסית אבל התלהבתי ולא היססתי לעשות את זה, אפילו שזה מבטל את האחריות. צרבתי מספר דיסקים ומסתבר שהם כולם דפוקים. כניראה בגלל שהם לא איכותיים אבל הם עבדו ליפני הקרוס פלאש. חיפשתי מלא זמן איך להחזיר את הפירמוויר המקורי של הצורב ומצאתי. :] החלטתי שאולי יש עוד אנשים כמוני שמחפשים אז החלטתי לכתוב את זה. אני לא אחראי לכל נזק שיגרם. אז ככה, בגלל שבעידכוני הגירסא של LG יש דבר שבודק את הגירסא המותקנת כבר בצורב זה לא נותן "לעדכן" אחורה. וזאת הבעיה שכולנו בעצם ניתקלנו בה (יותר נכון כל מי שניסה לעדכן אחורה). וכאן בא לעזרתינו הפירמוויר…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by trxman,

שלום לכולם!:] (אני מקווה שזה קשור לפה) יש לי שאלה, קצת משונה, בנוגע לאיכסון המחשב עצמו. יש לי מלבן כזה, שלתוכו נכנס המחשב. השאלה שלי, האם זה טוב למחשב להיות במקום דיי צר? האם עדיף לשים אותו כבר על השולחן עצמו? תודה רבה!:]

4. Started by tuki,

התקנתי צורב DVD חדש, אך הוא לא מופיע ב"המחשב שלי" במנהל ההתקנים נראה לי שמופיע HELP תודה, TUKI

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  5. טוב אז ככה יש לי שרת (זה משרדי זה מחבר בין 8 מחשבים אז אנחנו מגדילים את הנפח הקטע שיש המון חומר לגבות אז החלטנו לדאוג לRAID הפעם אז ההחלטה נעה בין לקחת את ה2TB MIRROR של WDC שבעל חיבור USB 2.0 או ליצור מערך בין 1TB X2 עם E-SATA שגם יוצא לנו יותר זול מהMIRROR....השאלה פה אם RAID יצור עומס מסוים על שרת גם ככה עמוס אז פשוט עדיף לתת לMIRROR לעשות את שלו לבד או שעדיף את הE-SATA בRAID?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by Erany,

שלום רב. ברשותי מחשב ישן בן חמש לפחות... אני מעוניין לאחסן מידע עם כונן חיצוני לאחר חיבור דיסק און קי של סנדיסק נוכחתי לדעת שאין לי חיבור usb 2.0 איך אני מתקין חיבור usb 2.0 ? ? ? לתשובתכם אודה מאוד ערן

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  7. אני רואה המון דגמים של כוננים קשיחים שנראים לי די אותו הדבר (אותו הנפח, אותו זכרון נדיף, אותו ממשק לחיבור למחשב ולפעמים אפילו אותה חברה), ולא יודע איך לזהות הבדלים ביניהם. אני מחפש כונן בנפח 500GB בתקציב של בסביבות ה-300 שקלים. האמינות חשובה לי (אני קונה כונן חדש כי הכונן הקודם שלי הפסיק להיות מפורמט באופן מוזר, ואני לא מצליח לפרמט אותו), אם בכלל ניתן להגיד על כונן שהוא אמין.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. איזה הארדיסק חיצוני של 500GB, מחברה מסוימת, אני יכול לקנות הכי טוב, עד 2,000¤ ? איזה חברה, ודגם? חיבור USB כמובן 16MB בפאר * שיהיה שקט * וחשוב מאוד שיהיה מקורר היטב. אממ זהו כעקרון אם יש עוד שאלות , אתה מוזמנים לשאול תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by Fungus Funk,

אם יש לי שני כוננים קשיחים של 300GB האם אני יכול לעשות רייד רק עם 50GB מכל כונן בכדיי שיהייה כונן לווינדווס עם מהירות כפולה ? דרך אגב, איך נקרא הרייד שמכפיל את המהירות ..?

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by Cha,

שלום רב.. הרכבתי מחשב חדש לגמרי... התקנתי בו ווינדוס 7 בעת ההתקנה המחשב המיג לי את הכוננים שלי והוא שאל אותי באיזה כונן אני מעוניין להתקין את הווינדוס.. 1. WD 2T 2. WD 750G 3. 160G על כל מיקרה בחרתי ב 2 T ושהווינדווס פועל ואני נכנס למחשב שלי הוא קולט רק את הכונן שהתכנתי עליו את הווינדוס ולא את שאר הדיסקים הקשיחים שאני נכנס לביוס אני רואה אותם .... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by Xebu,

שלום לכולם, יש לי שאלה שלא הצלחתי למצוא מענה בשבילה והחלטתי להתייעץ פה יש לי כרגע ספק של SeaSonic 430W שמחזיק 2 HDD הראשון של 500GB WB 7200RPM והשני הוא 2TB של סמסונג HD204UI אני רוצה לרכוש כעת HDD נוסף (כנראה של 2TB או 3TB) אבל פוחד שהספק אולי לא יצליח להחזיק את כל ה3 דיסקים. האם יש בסיס לחשש שלי? או שניתן לרכוש עוד HDD בלב שקט? אם יש צורך במידע על רכיבים אחרים של המע' אנא אמרו. תודה רבה לכם.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by composite,

שלום. לאחר התקנת המערכת הפעלה (WinXP Pro SP2) על ההארדיסק החדש שלי (WD3200KS 320GB), במאפייני הכוננים הקשיחים, רואים שהקיבולת היא 298 ג'יגה בלבד. ידועה לי העובדה שאין פעם שהנפח הוא עגול ומדויק, אבל, בכל זאת, 20 ג'יגה? (בהתחשב בשני הג'יגה שהמערכת הפעלה לוקחת) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by Shlagr,

יש לי מחשב עם SATA ומן הסתם עם חיבור ide רציתי להוסיף עוד 2 דיסקים קשיחים בחיבור ide והוא לא זיהה לי אותם מה עושים?<

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  14. שלום. אם זה לא שייך לכאן, מצטער. אוקיי זאת הבעיה. מאז שקיבלתי את המחשב החדש שלי (לפני כמעט שבוע), כל ההטענות וההתקנות שמתבצעות על המחשב, לוקחות הרבה זמן. - לדוגמה, widows XP. כשהתקני אותו על המחשב הישן ההקתנה היתה מהירה למדי. כשהתקנתי על המחשב החדש, ההטענה זזה מאוד לאט.. - אותו דבר לגבי ווינדוס 7. כשאני שם את הדיסק, לוקח 5 דקות עד שזה פותח את המסך הזה של בחירת השפה להתקנה! וההתקנה לקחה משהו כמו 20-25 דקות. - הכניסה למערכת ההפעלה בעת פתיחת המחשב, איטית. זה רושם ברוך הבא וצריך לחכות קצת זמן.. - אותו דבר לגבי התקנות של משחקים. כל התקנה, לוקחת משהו כמו 10 דקות. כשאני מתחיל את ההתקנה, זה מחכה דקה ואז זה רק נזכר להתקין. - כשאני מריץ סריקה מהירה על המחשב מפני וירוסים זה בקושי זז…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by LIOR1994,

אני הולך לרכוש הארד דיסק נייד דגם WESTERN DIGITAL WDG1SU5000 PREMIUM ES EDITION 500GB מומלץ?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  16. יש לי 78 GB במחשב אני רוצה להגדיל ל160 או אפילו יותר תלוי מה המחירים וגם עוד שאלה אני יכול להתקין את זה לבד או צריך תכנאי?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  17. כמה שיותר מקום יותר טוב תודה!

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  18. Started by ברזל,

ברשותי מחשב בן 4 שנים עם לוח אם מחברת אסוס שם הדגם המדוייק הוא P5KPL-CM ברצוני לדעת האם ניתן לחבר אליו דיסק קשיח עם נפח של 2 טרהבייט במהירות sata3 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by lisly,

מאיפה ניתן להשיג מדיות איכותיות או יותר נכון שמות של חברות שמייצרות מדיות טובות של DUAL LAYER ?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by Kobb,

ראיתי שהיו כמה דיונים בנושא, קראתי והחכמתי. אני צלם, ומייצר לא מעט ג'יגות של תמונות כל חודש. כרגע יש לי הארד דיסק של 120 ג'יגה די מלא, והמון DVDים. אני לא סומך על הדיוידי וזה גם ממש לא נוח. אני מחפש כונן בנפח 300GB בערך, חיצוני כמובן. אופי השימוש הצפוי - גיבוי שבועי, לא צריך באמצעות תוכנה, וחיבור מדי פעם על מנת למשוך תמונות מאוחסנות. שאר הזמן - מאוכסן בתנאים אופטימליים (אצטרך לברר מהם, אך הוא יקבל יחס של מלך). האופציות העומדות בפני הן לקנות דיסק ומארז, או כונן חיצוני יעודי. ההפרש במחיר די גדול. הבנתי שהדיעות חלוקות - כלומר אין ספק כי מכשיר יעודי יהיה אמין יותר, אבל בשימוש מזדמן יש הטוענים כי זה לא יבוא לידי ביטוי. אז: -IDE אכן אמין יותר מ-SATA? בהנחה שלמהירות העבודה אין…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  21. Started by UBS,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא את ה DOK של GEIL מהביקורת ? אני מעוניין לקנות אחד כזה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  22. שלום לכולם! אחרי שקראתי והבנתי את כל העניין של ה-RAID (תודה ענקית ל-taotao ) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=264081.0 נשארתי עם 2 שאלות: האם אפשר להקים שני מערכי RAID על בקר אחד/ לוח אם אחד (שיש עליו בקר RAID מובנה)? כלומר שאם יש לי 4 דיסקים קשיחים, הם למעשה יתפקדו כמו 2 דיסקים במערך RAID 1 יכול להתבצע? האם ניתן לחלק לפרטישן (PARTATION) מערך של דיסקים ב-RAID 1? כלומר אם יש לי שני דיסקים קשיחים שכ"א הוא 500 גיגה והם מחוברים יחד בRAID 1 האם ניתן ליצור ש50 גיגה יהיו של מערכת ההפעלה - כונן C ושאר ה450 גיגה יהיו כונן D אפשרי? האם יש המלצות ל בקרים מסוימים - חברות, דגמים וכו'? אני חושב לקנות את הלוח אם הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by iyehuda,

http://atomchip.com/_wsn/page4.html

24. Started by Yonka,

היי היי, יש לי הארדיסק אחד שמוגדר כדינאמיק, אז חשבתי שאולי תוכלו להגיד לי במה זה שונה מהFAT או הNTFS הרגילים, איך זה קרה ואיך משנים לפאט. גם רציתי לדעת איך לינוכס מגיב להארדיסק שמוגדר כדינאמיק ואיך עושים לו מאונט ללינוכס (אם אפשר). תודה על עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים