עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Nitro,

שלום, אתמול התקנתי צורב פיוניר DVR212, ובכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסק DVD-r אני מקבל שגיאת "Unspecified recorder error". לא ניסיתי לצרוב דיסק CDR רגיל, גם לא ניסיתי מדיות מסוג שונה, אך המדיות שלי איכותיות: Verbatim photo-printable advanced AZO+. יש לציין, זהו צורב בממשק SATA. יכול להיות שצריך דרייבר מסוים? כי בקריאה הוא עובד כמו שצריך, ואין איזשהי בעיה עם מנהל ההתקנים בקשר אליו. מישהו נתקל בבעיה, או יכול לשער מהי? תודה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  2. לפני כמה ימים הוספתי דיסק קשיח למחשב. חיברתי אותו בצורה כזו: - = כבל IDE לוח-דיסק קשיח(עליו מותקן אקספי)-CD ROM לוח-דיסק קשיח-צורב DVD הדיסקים הקשיחים הם master והכוננים הם slave את שני הדיסקים הקשיחים ואת ה CD ROM המחשב מזהה. את הצורב הוא לא. ( הצורב היה לפני על master והעברתי אותו ל slave ). זה משנה איזה רכיב נמצא בקצה הכבל ואיזה באמצע? מה כדאי לעשות כדי שהצורב יזוהה?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  3. שלום, אצלי במחשב נמצא כרגע כונן קשיח מסוג IDE (ממה שהבנתי).. ואני חשבתי על לקנות היום כונן קשיח חדש.. ולפי מיטב הבנתי, כרגע בשוק אין כוננים קשיחים מסוג IDE אלא רק מסוג S.ATA.. עכשיו השאלה שלי: יש אפשרות לשלב שיהיה כונן אחד מסוג IDE לבין SATA.. כאילו שאחד יהיה מסוג אחד והשני יהיה מהשנ? ואם כן, אז אני אראה איזשהן תקלות או משהו? בתודה מראש, borissurets

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by inglor,

שלום. אני בתהליך רכישת מחשב חדש ואני רוצה לברר האם לדעתכם יש הצדק לקנות 2 כוננים קשיחים (1 למערכת ההפעלה ו1 לקבצים) כמול הדמיית הדבר באמצעות מחיצות. בנוסף, האם יש למישהו נתונים לגבי זמן הכשל של כוננים קשיחים היום (בייחוד דגמים של 500GB) בממוצע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by omerma,

היתכן כי יש דיסקים קשיחים הפועלים גם בטכנולוגיה של sata 2 וגם בטכנולוגיה של ide/ata? האם הכונן WD2000JS Western Digital הוא כזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  6. ראיתי שכולם ממליצים על פיונר זה PIONEER DVR-111D X16 DUAL LAYER? כי אני הולך להזמין אותו ב250 שקל זה הצורב הכי טוב במחיר הזה?

7. Started by hagay21,

חוץ מהעובדה שזה sata מול ide מה ההבדל ביצועים אם בכלל?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  8. שלום חברים, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני קטן 2.5 אינץ חיצוני - עד 300שח((חיפשתי בפחות אבל לא מצאתי :-\) ראיתי שלל ביקורות בין שני הדגמים האלה ואני לא יודע מה לקנות. בדרך הייתי הולך על WD אבל לפי כל האנשים החיבור של ההרדיסק הזה מגיע עם כבל שרק הוא יכול להפעיל אותו(מה שמאוד מוזר) לכן הייתי הולך על ה Seagate גם בגלל הסיפור של הכבל. שניהם עולים 300 שח ל 250 גיגה ושניהם באותו גודל ה SEGATE טיפה יותר קל. זהו תודה לעוזרים!

9. Started by 6600GT,

לפורום שלום , לפני שבוע בערך המליצו לי פה לשפר את הארד דסיק לraid0 , הלכתי וקניתי 2 הארדיסקים של 160 מגה כל אחד sata 2 וחיברתי כraid0 אני חייב לציין שיש שיפור אדיר וההמלצה פגעה בול...! השאלה שלי היא ככה: המוכר בחנות טען שאין הארד דיסק 160 גיגה עם יותר מ8 מגה cache , אני נאלצתי להאמין לו ולכן הוא התקין לי שניים עם 8 מגה cache, אחרי בירור קצר ראיתי שיש גם עם 16 מגה cache האם אני צריך לדרוש שיחליף לי? האם יש הבדל גדול?...תודה...

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  10. Started by gjook,

שלום לכולם התחדשתי בכונן : SAMSUNG F1 1TB HD103UJ על פי המלצתכם, בכל מקרה על מנת לחבר אותו אני צריך כבל sata , מה שלא הגיע עם הכונן , האם אני הייתי אמור לקבל אחד כזה , או שנהוג שקונים בנפרד? (באתר לא צוין שמגיעים כבלים לחיבור הכונן-מה שנראה לי מאוד טריוויאלי..)

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by gogoman,

יש לי צורב DVD של liteon ובזמן האחרון הוא לא מזהה לי דיסקים של די וי די וגם לא צורב דיסקים של די וי די ולעומת זאת דיסקים רגילים הוא קורא וצורב חופשי בלי שום בעיות. יש לכם מושג אולי מה התקלה ואיך אפשר לתקן או שכדאי לי להחליף צורב ??

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  12. שלום לכולם. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אז אם לא, נא להעביר. היום לאחר שהעתקתי שני קבצים לDOK חיברתי אותו למחשב אחר ומאז בשני המחשבים הוא כותב שעליי לפרמט אותו ובמאפיינים מראה שאין נתונים עליו. הבעיה שהיה בו חומר לימודים לא מגובה, ואני צריך דרך לשחזר את המידע... בינתיים לא מצאתי פתרונות חוץ מלנסות מחשב נוסף, אשמח אם למישהו יש פיתרון להציע.. תודה מראש, יוסי.

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  13. אין לי מושג איך לבחור...לפי איזה פרמטרים מה חשוב ... מחיר לא חשוב....(זה לא לפרוייקט) מערך RIAD 5 תודה ........

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  14. היי שלום אני מעוניין ברכישת הרד דיסק נוסף למחשב שלי הנה הפירוט שלי כזה אני מעוניין לרכוש תנו לי בבקשה את דעתכם בנושא אם יש לכם הרד דיסק יותר טוב חזק או מומלץ שלחו לי לינק אוקיי , בכל זאת אשמח לדעת מה אתם חושבים על ההרד דיסק הזה:WESTERN DIGITAL SATA-II 250GB 7200RPM 16MB BUFFER ביי לבנתיים

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  15. אנשים תקשיבו אני צריך מכם בבקשה המלצה להרד דיסק נייד (בהתקן USB) בנפח של לפחות 160GB, ואני צריך בבקשה שגם תכתבו לי מה אני צריך לדעת בקשר לכונן נייד שכזה, כי שמעתי שקרינה של פלאפון יכולה לשרוף אותו, האם זעזועים (לא בזמן פעולה) יכולים לפגוע בו שכן הוא נייד?, ובכלל האם יש לכם אצעות שונות אבל בנפח שכתבתי שמתאימות. תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים!

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  16. יש לי NEC 3520 ו-ASUS X52 אני חושב שאין הבדל , אבל אני לא בטוח ?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  17. צריך עזרה בהתאמת צורב שקט מאוד.... אני צריך צורב שיהיה שקט מאוד, אמין במיוחד ושלא נדפקות לו הצריבות באמצע (קפיצות בדיסקים וכדו')..... ראיתי את המומלצים והסקתי שהמתאימים ביותר הם הדגמים שבכותרת.... ד"א לא הצלחתי למצוא איפה מוכרים את LiteOn DH-20A3S.... מה יענה לי על הדרישות הכי טוב משניהם? אולי משהו אחר? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  18. יש לי הרד-דיסק 320GB של WD כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא מזוהה בBIOS ואח"כ גם בXP אבל... אני יכול לראות רק את הROOT שלו כל ניסיון להיכנס לספריות משנה מסתיים בתקיעה. לעיתים רחוקות הוא משתחרר מהתקיעה ומראה את תוכן הספרייה ומייד נתקע שוב. מכירים?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by gambit_elaad,

שלום קניתי צורב חדש ומחודש(OEM) בדרקי הביתה מתלהב! רוצה לצרוב לי מלא דברים אך אני לא יכול והינה הבעיות!: 1)יש לי הרבה סרטים בגודל של 700 מגה ?AVI ובידי דיסק של 4.7 גיגה! רציתי לצרוב את כל הסרטים שעל המחשב שלי על דיסק אחד (חישבתי והספיק המקום בדיסק) עכשיו שאני בא לצרוב DATA CD הוא אומר לי בנרו שאני יכול לצרוב רק עד 700 מגה כמו דיסק רגיל!!!ופאק קניתי צורב דיוידי עם דיסק שיש בו 4.7 גיגה!! מה לעשות!? 2)רציתי לצרוב דיסק שלקחתי מבלוק בסטר רצית לעשות צריבה מדיסק לדיסק אך גם זה נכשל! מה עלי לעשות?!?!אני מרגיש כאילו סתם קניתי צורב דיוידי ללא תועלת הנרו הוא נרו 6.0.0.0 !!תודה מראש!!!

20. Started by gal atedgi,

איך אני צורב משחק לסוני 2? צריך לעשות משהו מיוחד?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by Mamimo,

שלום, אני מחפש תוכנה שעושה LOW LEVEL FORMAT לכונני FLASH, היחידה שמצאתי עד כה היא OBELAY , אני מחפש עוד אפשרויות. תודה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by autogun,

שלום לכולם, השאלה שלי היא די פשוטה. מה ההבדל בין גירסת ה-N לגירסת ה-A של הצורבים הבאים: H10 H12 H22 אגב עלה לי 180 ש"ח באייבורי ברמת-גן, גירסת OEM כמובן. תודה מראש לכל העוזרים..

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by freerider,

אני שובר את הראש כבר כמה שעות לוח אם Ecs P4VMM2 כונן קשיח Western Digital WD400EB 40GB 5400RPM ATA 100 2MB ניתקתי את כל הכוננים, בשביל לבטל התנגשות אם קיימת. החלפתי כבל IDE ועדיין, יוק, PIO MODE מוזר, כשהמחשב עולה, לפני הטעינה של ה-XP, הביוס מזהה את הכונן הקשיח כ-ULTRA DMA5 עם הכבל IDE המקורי, ועם כבל IDE אחר כ-ULTRA DMA2. בנוסף, הכונן קשיח עובד ללא ג'מפור של MASTER / SALVE. כשניסיתי לשים ג'מפר ולהגדיר אותו כ-MASTER הביוס לא זיהה אותו. הורדתי את הדרייברים העדכניים של הלוח אם. ברור לי שלא מדובר בלוח אם האכותי שבשוק...אבל זה מה יש ועם זה צריך להסתדר...דווקא את ה-CDROM הוא מזהה כ-UDMA ואין שום בעיה איתו. הכונן הקשיח עובד ממש לאט, וזה תוקע ממש את ה-XP, מה עוד נשאר לנסות ? המ…

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by DarkLloth,

Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS (Perpendicular Recording Technology) 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM או Western Digital Caviar SE16 WD3200AAKS 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM והאם Perpendicular Recording Technology זה משנה בהרבה בביצועים?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by THELAD,

שלום רב, אני מתכנן קניית צורב- NEC 3500A, אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים עליו. לבעלי צורב כזה, האם אתם ממליצים\מרוצים?! שאלה נוספת שאני מעוניין לדעת, מה הם המושגים הללו: -DVD-R -DVD+R -Dual Layer כמובן אם אתם ממליצים על צורב שהוא לא זה, אני מוכן לשמוע ולהקשיב... בתודה, אלעד אייזנברג.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים