עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי את הלוח שבמפרט בצד יש לי בו IDE שנועד לכוננים, להארדיסקים יש לי SATA II אבל יש ברשותי דיסק קשיח 200 ג'יגה IDE שאני רוצה לחבר האם אני יכול לחבר אותו במקום כונן אופטי שני או שאופציה כזו לא קיימת? אם אפשרי, זה יעשה לי בעיות או שיפעל חלק?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  2. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני מעוניין לעשות את הרכישה הזאת. הבעיה שלי היא שאני לא כל כך מבין בצורבים. אז השאלה שלי היא לפי אילו פרמטרים בוחרים צורב טוב. התקציב שלי הוא 300 שקל, ואני אםילו לא יודע על מה הכסף שלי הולך. אז אם מישהוא יוכל להמליץ לי על צורב משתלם מבחינה כלכלית, ויסביר לי גם למה הוא כזה טוב ועל מה אני מוציא את הכסף שלי אני אודה לו מאד!.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  3. בגלל שנמאס לי מהכבל USB של המצלמה שלי והוא נאבד כל הזמן, קניתי קורא כרטיסים פשוט (ל-SD) המתחבר בUSB למחשב. הכנסתי את הקורא, המחשב מזהה כונן ניתן-להסרה ומכניס אותו לMy Computer אבל לא נותן לי להכנס פנימה ומבקש "Please insert a disc. ניסיתי גם בחיבור USB אחר של המחשב וללא תוצאות. מישהו יודע על בעיה בין XP לקוראי כרטיסים כאלה? ומישהו יודע לפתור? תודה מראש יואב

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  4. אשמח לקבל הודעות בפרטי או כאן תודה רבה ויום טוב ארז

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by מר מקלדת,

אז פתחתי את המחשב, ולכל הכוננים יש חיבור חשמל וחיבור ATA. כל החיבורים של ה-ATA שלי תפוסים והחיבור ATA של ה-CD שלי נכנס לתוך הדיסק קשיח. לצורב ולפלופי יש פיצול כמו אצל ה-CD. האם לשמה אני יכול לחבר את הדיסק הקשיח החדש? אגב איך אני מנתק את החיבורים האלו ושל החשמל?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  6. תנו לי המלצות צרפו את הסיבה לבחירתכם, ומה המחיר המשוער. תודה רבה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  7. Started by DarkLloth,

הדרישות הם כדלקמן : 1. שיתמוך בכמה שיותר פורמטים. 2. צבע שחור. 3. ממשק SATA. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  8. יש סיכוי שאני ויתקין ווינדוס על HD במחשב א' ואח"כ יעביר תHD למחשב ב' וזה יעבוד ?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by Yaron-Cohen,

כאילו SATA-II...עם NCQ...

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  10. שלום, ברשותי צורב ימהה 16*10*40 ישן נושן (3 שנים) שעובר כמו שצריך, בלי בעיות. רק מה - יש דיסקים, לא איכותיים במיוחד, שצרבתי פעם (בשנת 2001) ועכשיו הם לא עובדים בשום מקום ובשום מצב קראתי בפורום הזה די הרבה, וממש התגריתי להזמין כבר עכשיו צורב חדש LiteOn כי ראיתי שהוא צורב באיכות גבוהה וקראתי על עידכוני הקושחה וכו'. אך זאת בעיקר עקב אותם דיסקים שלא נקראים... שאר הדיסקים נקראים די בסדר... והצורב בינתיים עובד כמו שצריך. רציתי לדעת אם כדאי לי בכל זאת לקנות צורב חדש? מה הוא יתן לי? הוא יגרום לדיסקים לעבוד יותר זמן? מבחינת שנים. הוא יקרא דיסקים שלא כ"כ קריאים בכוננים אחרים? מה היתרונות המרכזיים שלו על פני הצורב שלי הישן? (חוץ ממהירות והגנת צריבה) תודה.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  11. Started by Amitch,

האם זה אפשרי לשים הרדיסק אחד של 7200rpm והשני של 10000 ?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by kobibo,

יש לי Sandisk Cruizer 1GB ואני מודה שקצת שחקתי איתו ועכשיו במקום 1GB אני רואה מקום פנוי של רק 1MB . נסיתי לפרמט מ FAT ל FAT32 ואו NTFS אך אני מקבל כל הזמן הודעה שהדיסק קטן מידי לבצוע הפעולה. האם יש מה לעשות בנדון? לא רוצה לזרוק אותו הוא עלה לי לא מעט כסף. אנא עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם... כפי שאתם יודעים ישנן המון תקיות לאחסון דיסקים.. ויש לי גם בבית כל מיני תקיות כאלה.. אבל השאלה,אם הם לא שורטים את הדיסקים?כי זה צמוד. כי אני רוצה להכניס לשם דיסקים חשובים כמו סרטים ומשחקים(מקוריים..)..ואני לא רוצה שהם ישרטו.. אז זה שורט או שסתם נראה לי?

14. אהלן , קניתי מחשב חדש (לא קניתי איתו כונן פלופי) וכשניסיתי לחבר את הכונן הפלופי אני רואה שבכבל שאני מחבר בין לוח האם לפלופי חסום מעבר אחד ואי אפשר לחבר בינהם , אז רציתי לדעת אם אפשר בכלל להוציא את המקל שאי אפשר להכניס או צריך לרכוש פלופי חדש.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  15. שלום, היום אני אקבל מחשב חדש שהזמנתי שיחליף את המחשב שאני כותב דרכו כרגע. המחשב שאני כותב דרכו הוא לפני 5-4 שנים ובמזל טוב אני מחליף אותו, אך כחלק מההכנות למחשב הבא הם הורדות משחקים כבדים, הכונן של המחשב הזה הוא Samsung 80GB 8MB IDE אני מתאר לעצמי שהוא ככה. עכשיו למחשב הבא יהיה Seagate 500GB 32MB SATA האם תהייה אפשרות לחבר את הדיסק קשיח הישן למחשב החדש כאשר הכל מותקן ולהעביר קבצים בין הישן לחדש? לשנייהם יהיו שתי מחיצות בשם D ו C. האם בכל זאת המחשב יסדר את הבעיה ואני אוכל להעביר בין הכוננים?, יש לציין שיש חיבור IDE CONNECTOR על המחשב. והמחשקים שהורדתי שוקלים בסביבות ה 30 GB. ואין לי דרך אחרת להעביר.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by CyberSpider,

שלום לכולם! לפני כמה ימים קניתי מארז חיצוני של Enermax דגם Laureate, להרדיסק Samsung 80Gb. הבעיות התחילו כשרציתי לפרמט את המחיצות החדשות שיצרתי: גם כלים של ווינדוס וגם partition magic הוציאו לי שגיעה בסגנון format failed to complete. רק דרך bootcd שהיה לי הצלחתי לפרמט אותו בעזרת partition magic ל-dos. עכשיו, כשאני מעתיק להרדיסק נייד קבצים שגודלם 50מגה ומעלה, המחשב נתקע לי עד שאני מנתק את ההרדיסק. ברגע שאני מנתק אותו, המחשב משתחרר מקפאון ומופיעה לי הודעה: delayed write failed, למרות שביטלתי את האופציה זאת בהגדרות של הכונן. מצאתי ת'רדים ישנים (שנת 2004) בכל מיני פורומים ושם אמרו שזו בעיה בווינדוס וצריך לעשות כל מיני פעולות חשודות... לי, בכל אופן, שום דבר לא עזר, כולל התקנת …

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  17. שלום. באתר של ווינדוס מצוין שמערכת ההפעלה דורשת 20 גיגה פנויים. רציתי לשאול - האם הגבלה זאת נכונה (תקפה/רלוונטית) גם כאשר המערכת "יושבת" על כונן SSD? תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  18. ok אז ככה ... היה איזה וירוס מעצבן כניראה שעשה לי הרבה בעיות , אז התקנתי ווינדוס חדש על ארד דיסק אחר הבעיה היא שהארד-דיסק הקודם פתאום לא עובד בגלל... הווינדוס מזהה אותו אך אי אפשר להכנס אליו אני מנסה לעשות לו בדיקת שגיאות בתקווה שאולי זה יציל את המידע האבוד אך הווינדוס מסרב לעשות זאת יש איזה שהיא דרך האחרת לעשות את זה או אולי איזה תוכנה טובה שיודעת גם לעשות זאת ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by RS4,

יש לי תצורב הזה... רציתי לדעת אם הוא תומך בשכבה הכפולה לצריבת משחקים ל-XBOX360 אם לא ... על איזה צורב הייתם ממליצים לי שכן תומך... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by Jesper,

ה-HD שלי נדפק לפני כחודשיים. בהתחלה, באמצע העבודה במחשב המחשב היה משתהה לכמה זמן, הייתה מופיעה הודאת על שגיאה בקריאת הדיסק, ואז המחשב היה עושה RESTART, וכשהוא היה עולה הוא לא היה מזהה את ה-HD, וה-HD לא הופיעה ב-BIOS. אם הייתי עושה שוב RESTART עדיין ה-HD לא היה מזוהה, אבל כשהייתי מפעיל את המחשב אחרי כמה שעות (או אפילו פחות משעה), המחשב היה מזהה את ה-HD. הייתי אז בקורס בצבא ולא היה לי זמן בכלל לסדר את העניין, ולכן תכננתי למשוך ככה כמה שבועות עד לרגילה שבסוף הקורס, ואז לתקן את זה. השתדלתי להשתמש במחשב כמה שפחות, אבל עדיין הייתי משתמש בו. בהתחלה הייתי עובד כמה עשרות דקות עד שהדיסק היה קורס, ולקראת הרגילה הייתי עובד 2-3 דקות עד שה-HD היה קורס. בסופו של דבר, בדיוק ברגילה, כשהלכ…

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by radik,

תגידו מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הצורב Pioneer DVR-A12J בארץ? http://www.engadget.com/2006/12/12/pioneer-unveils-dvr-a12j-10x-dual-layer-dvd-burner תודה.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by graetz,

יש לי בעייה עם bluetooth USB של חברת PC2PC של MSI המחשב לא נותן לו לעבוד. יש לי XP וגם את דיסקט ההפעלה אבל שום דבר לא עובד בבקשה עזרו...

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  23. HITACHI 80GB 7200rpm ATA 2 מגה באפר איך אני מחבר?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  24. אז: 1) כנראה שזה אופטודיסק 2) גם אופטודיסק מייצרים למקסל http://www.digitimes.com/news/a20040929B3094.html

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by Matrix-Hacker,

ערב טוב אחרי שקיבלתי את הצורב החדש שלי ( Lite on 52X32X52 ) התקנתי אותו אחריו את התוכנה Nero וכאשר נכנסתי לתוכנה במסך Choose Recorder אין את הצורב שלי ומופיע שם רק Imgae Recorder מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה ? אגב ניסיתי לצרוב בתוכנת צריבה של XP והצלחתי לצרוב

• 2 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.