אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי את הSandisk Contour ויש לי מספר שאלות: 1.למה המערכת הקבצים שבאה היא FAT32 והאם אני לא יאבד פונקציונליות אם אני יפרמט לNTFS? 2. יש צורך כלשהו לעדכן את הקשחה(שיפור ביצועים או משהו) ? 3. איך אני בודק שהDOK שלי מספק את מהירות היצרן, יש תוכנה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, לצורב הנ"ל אין יציאות אודיו(דיגיטאלית ואנלוגית) כמו לצורבי ה-IDE. הייתי רוצה לדעת האם האודיו מגיע דרך חיבור הDATA והאם הוא דיגיטאלי או שבכלל אין אפשרות לאודיו תודה
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
עכשיו פתחתי CD FREAKS ומה אני רואה http://www.cdfreaks.com/news/14189 הם אומרים שהרווחים ברבעון ה3 כל כך נמוכים שזאת ההחלטה.מה אתם אומרים כדאי לקחת את האחרונים?לפחות בשביל הסריקות.איזה דגם מומלץ(אולי OEM)?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מדובר בלפטופ HP ZE4523, בעל דיסק קשיח יחיד בגודל 30 ג'יגה (FAT32). אני מעוניין לפרמט את הדיסק הקשיח. ללפטופ אין כונן FLOPPY, אני משתמש בדיסק התקנה של חלונות המאפשר לי להגיע ל COMMAND PROMPT, עם תמיכה ב CDROM. הבעיה היא שאני לא רואה את הכונן הקשיח ! לא C, לא D, לא E ולא Z... גם כשאני מנסה להפעיל FDISK, הוא לא מוצא כונן קשיח וכותב לי Error in fix drive. כמובן שאם אני מפעיל את המחשב בצורה רגילה, WINDOWS עולה והכל תקין. איך אני מגיע לכונן כדי לפרמט אותו ?!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לפורום שלום , לפני שבוע בערך המליצו לי פה לשפר את הארד דסיק לraid0 , הלכתי וקניתי 2 הארדיסקים של 160 מגה כל אחד sata 2 וחיברתי כraid0 אני חייב לציין שיש שיפור אדיר וההמלצה פגעה בול...! השאלה שלי היא ככה: המוכר בחנות טען שאין הארד דיסק 160 גיגה עם יותר מ8 מגה cache , אני נאלצתי להאמין לו ולכן הוא התקין לי שניים עם 8 מגה cache, אחרי בירור קצר ראיתי שיש גם עם 16 מגה cache האם אני צריך לדרוש שיחליף לי? האם יש הבדל גדול?...תודה...
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
נניח שיש לי דיסק של 160 ודיסק של 320. האם ניתן להוסיף דיסק של 500 ולהגדיר מערך של 500 מול 120+360?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אין לי מושג איך לבחור...לפי איזה פרמטרים מה חשוב ... מחיר לא חשוב....(זה לא לפרוייקט) מערך RIAD 5 תודה ........
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לאחר שדרוג ל windows - xp pro אני מנסה לצרוב בצורב ricoh באמצעות nero בהעתקת cd to cd מתקבלת שגיאה בעת הסימולציה - ( simulation failed at 8x (1200 kb :-*
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! ברשותי מחשב בעל דיסק קשיח בחיבור SATA II. עם הזמן הולך ואוזל נפח האיחסון בתוכו ,ולכן אני נאלץ לקנות דיסק קשיח נוסף. אחרי שהסתכלתי בכמה אתרים חשבתי ללכת על משהו "כבד" - 500GB,אך אני מתלבט בין שני דגמים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5006 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4526 אשמח אם תיעצו לי במה לבחור.. דבר נוסף וחשוב יותר נעוץ בחיבור הדיסק הקשיח - אני יודע שאין ב SATA II את המושגים MASTER ו SLAVE ,ולכן רציתי רק לשאול איך צריך לחבר את שני הכוננים ביחד(האם צריכים הגדרות מסוימות או דגם מיוחד או שפשוט מחברים וזהו...) בתודה מראש!!!!
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, אני פשוט לא יודע כמה באמת חדש הנושא שיש בנעוץ - כי לפי מה שמופיע זה בערך שנה אחורה בכל מקרה, אחרי לא מעט בעיות עם צורב יחסית ישן NEC 3520AW - ואחרי שעברתי לwindows 7 ואחרי המון זמן בלנסות לתקן שגיאת power calibration error החלטתי להחליף צורב... בקיצור - אני צריך צורב DVD, אני יודע שזה ילדותי אבל חשוב לי כמעט יותר מהכל שהוא יהיה חדש, כזה שלא הפסיקו לתמוך בו כבר לפני שנתיים או שלוש משהו חדש שיצא לפני כמה שפחות זמן אחורה אני צריך חברה אמינה, וצורב שיצרוב על dual layer הכי הרבה HD וכד' לא באמת משנה לי כי סרטי HD אני רואה מהמחשב ישירות לטלוויזיה אז אין לי באמת צורך בזה. לגבי מחיר אני לא ממש נעול על מחיר, אבל אני לא הולך לבזבז 300 ש"ח על צורב שאני אשתמש בו פעם בחודש בערך.…
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
1.קניתי צורב חדש והגירסה שלו היא DL_11 האם להוריד גירסה חדשה אני יודע שב LG יש גם גירסה של DL_12 אבל משום מה לא מצאתי את הגירסה הנ"ל אשמח לקבל קישור 2. אשמח גם לקבל גם קושחה לא רישמית ראיתי פה http://www.firmware.fr.st/ אבל אני לא יודע אם היא מומלצת
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לרכוש צורב DVD, אני מתלבט בין כמה דגמים.. LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1147&products_id=11665 Sony DWQ30A Dual Layer DVD±R/W/DL/R9 16X BLACK Oem http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1043&products_id=11106 אני צריך את הצורב בשביל לצרוב משחקים לPS2 וסרטים, לא יותר מידי שעות עבודה. מה דעתכם על הצורבים ? ועל המחיר שמוצא באתר ? אשמח לשמוע הערות,הצעות, וכל דבר אחר. תודה רבה, ושבוע טוב.
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
פתחו כבר הרבה תראדים על HD שקט אבל הדרישה פה היא ל80GB (רק בשביל המערכת הפעלה והתוכנות) הדרישה שלי היא שהוא יהיה כמה שיותר שקט.
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
האם אני יכול לשים הארד דיסק במקום הריק של הכונן DVD ? שמעתי שאפשר לעשות איזה קומבינה ולהחזיק אותו עם גומיות גם...
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כבר שתי דיסקים שהוא דפק לי.. בצריבה האחרונה הוא החליט שיש שגיאה ב 99%, אני צורב גם עם NERO וגם עם Alcohol ובשתיהם הוא דופק לי את הדיסקים.. ואני כבר לא יודע מה לעשות... למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? דרך אגב, זה צורב יחסית חדש, של Sony 52x24x52 קניתי אותו לפני שנה וחצי בערך ולא נראה לי שיש לי עדיין אחריות..
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
נעלמו לי מלא שירים וכמובן כל אחד אומר אני לא מחקתי... יש איזשהי דרך לבצע שיחזור לקבצים שנעלמו?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום התחילו לי רעשים של קליקים ב-HD ועכשיו המחשב לא עולה,יש מצב ש-HD מת אבל יש לי עליו מלא חומר, רציתי לדעת אם יש איזשהו דרך להציל את כל החומר? האם זה יכול להיות SOFTWARE או HARDWARE ? תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
מצאתי בארון כונן SATA של WD, החיבור נתונים שלו קצת התעקם (הפסים ממתכת האלו) חלק מהם בולטים יותר, חלק פחות. יש סיכוי שיהיה אפשר לתקן אותו לבד? או שהוא אבוד? (אין לו אחריות עד כמה שאני רואה) צריך את עצתכם (עוד 120 ג'יגה יכולים לשמש אותי נהדר!)
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות כונן קשיח, רצוי פנימי אבל גם חיצוני מתאים, בעל יחס עלות/נפח משתלם. הנפח הרצוי עבורי הוא 6T אבל אם יש כונן משתלם יותר בנפח נמוך יותר אעדיף לקנות שניים-שלושה כאלו במקום אחד פחות משתלם. אין לי העדפה לאף חנות וגם רכישה מחו"ל באה בחשבון, כל עוד יש משלוח לארץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי בו חומר ממש חשוב והסיסמה הייתה ממש קשה בכל מקרה שחכתי את הסיסמה ואני צריך את החומר מה ניתן לעשות ואיך אפשר לשחרר את הזכרון ? עשיתי כבר שני טעויות בסיסמה ועכשיו הוא רושם לי שבטעות השלישית הזכרון ינעל את עצמו בתודה מראש אבי
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
עדכנתי לו קושחה בערך לפני שנה. אבל הם שינו את כל האתר שלהם ואני לא מוצא את מה שאני צריך להוריד. אפשר לינק להורדת העדכון האחרון? * למי ששואל, הצורב שלי בזמן האחרון דופק לי את כל המדיות DVD שאני צורב... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. נתקלתי באינטרנט בלוח אם הזה... ASUS P5WDH DELUXE וראיתי שיש לו תכונה כזאת ASUS EZ-Backup כלומר עושים רייד 1 אז שאלתי את עצמי אם זה אפשרי לעשות ככה.. לקחת 4 דיסקים של חצי טראבייט... 500GbX2@Raid0 500GbX2@Raid0 לעשות רייד 1 ? - אני יודע שיש כזה דבר רייד 1+0 אבל אם זה אפשרי על לוח אם הזה? בלי כרטיס נפרד?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום. בהתחלה רציתי לרכוש DOK על מנת לעבוד עם תוכנות בגרסאות PORTABLE.שהן ניידות ונוחות לאחרונה גילית שאפשר להתקין על כוננים קשיחים ממשק שניקרא PSTART ויש את רוב תוכנות התחזוקה של המחשב גם בגרסאות ניידות שאלתי היא האם הכונן ההייברידי של סמסונג בעל ה 256 מגה באפר יהווה בחירה טובה או כל כונן למחשב נייד (יש לי דגם נוסף של סמסנוג שאני כבר כמה זמן מתעניין עליו HM250JI ) זה ההיברידי http://tms.co.il/product/3173 וזה הרגיל http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1021 יש הבדל בנפח כמובן אבל זה לא עקרוני כל כך. שימוש הכונן יהיה כמו זיכרון נייד ולווא דווקא איחסון מסיבי. האם הבאפר 256 ישפר עבודה ??? והאם כדאי לוותר על ה 250GB לעומת 160GB עם באפר 256 התוכנות הניידות לא תופס…
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי כרגע PHILIPS 1628 שמליצו לי פה ואמרו שהוא צורב ממש טוב כי זה BENQ. הנה סריקה של דיסק שצרבתי איתו, מה שמוזר שהוא לא מראה אפילו PIF אחד והציון 100 ואם אני לוקח נגיד דיסקים של RITEK G05 שצרבתי עם NEC אז הוא נותן ציון של 97 אבל גם לא מראה את ה PIF וכשלקחתי דיסק שצרבתי עליו וסרקתי אותו עם NEC אז הוא קיבל 37 כי היה ספייק ענקי של PIF, יכול להיות שהספייק נגרפ עקב סריטה או משהו אבל בלי קשר היו PIF ברמה נמוכה אבל בכל זאת היו שלא כמו PHILIPS שלא מראה אותם. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה? כי נראה לי שהצורב הזה פשוט נותן הרגשה טובה ולא באמת עושה צריבות טובות. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-