אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על WESTERN DIGITAL 3200AAKS/KS. האם יש המלצות יותר טובות? או שאלך על אחד ממה שכתבתי?? תודה רבה שיהיה שבוע טוב לכולם!!
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
2.5 אינ'ץ דגשים מעדיף מחנות אמינה ואחריות טובה מאשר מקום מעלל 200GB
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
היי... ערכתי בנצ'מארק ב-HD Tune לדיסק הקשיח שלי, ואני לא כל כך מבין את התוצאות של התוכנה. העלתי תמונה. מה שאני רוצה לדעת בעיקרון זה אם הוא לא תקול, איך הביצועים ומה רמת החיים. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות הארדיסק נייד ומתלבט בין שני אלה של חברת transcend: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717077 והשני: http://ksp.co.il/?uin=13197 בגדול המטרה- גיבוי של קבצים, דרישות -שיהיה מהיר מספיק בהעברה וכמה שפחות תקלות תודה רבה ! אגב אם יש דגם אחר שאתם יכולים להמליץ לי אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה להארד דיסק בנפח עד 320 GB והארד דיסק נוסף של 1 TB. חשוב לי שההארד דיסקים יהיו מאוד טובים ושיפעלו הכי טוב שיש, שיהיו כמה שיותר שקטים ולא יעשו רעש כמו ההארד דיסק שיש לי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
עם שני מגה באפר והשני עם שמונה? או שתיווצר כלשהי התנגשות או משהו? כי יש לי כרגע 160 עם 8 מגה ויש לי מונח עוד 40 עם 2 מגה אז רציתי לדעת האם אני יכול לשלב ביניהם במחשב שלי בלי חשש.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
נכון כתבתם שיוצא טרה שאני ראיתי שזה כאילו 2 דיסקים של 500 אבל גם קראתי פה שדיסק לא הרבה זמן חיי אז אם נגיד הולך דיסק כאילו לא הולך לא עובד נו אז יש יותר דברים בפנים אז זה לא טוב נכון? או שכן? גם מזה השקה לא מצאתי בחיפוש.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, לצורב הנ"ל אין יציאות אודיו(דיגיטאלית ואנלוגית) כמו לצורבי ה-IDE. הייתי רוצה לדעת האם האודיו מגיע דרך חיבור הDATA והאם הוא דיגיטאלי או שבכלל אין אפשרות לאודיו תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אחרי שהווינדוס קרס הפעלתי מחדש תמחשב והHDD לא הופיע ברשימה של הBOOT ניסתי כמה דברים: 1) ניסתי לשים דיסק קשיח אחר במקומו והBOOT היה טוב אחריו הופיע לי לשניה מסך כחול(אני די בטוח שזה לא היה BLUE SCREEN) והמחשב עשה ריסטרט 2)להעביר את הדיסק קשיח ככונן משני במחשב אחר, הוא הופיע בBOOT אבל עם שגיאה של משהו עם S.M.A.R.E.T בווינדוס הוא הופיע במנהל התקנים אבל לא ב"מחשב שלי" ניסתי גם לשים תהארד דיסק המקולקל במחשב אחר והווינדוס לא עלה ממנו הרצתי KNOFFIX מהסידרום ובKNOFFIX ההארד דיסק לא מופיע.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
או בעברית אני צריך מתאם ל 3.5" שייכנס ב 5.25"
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לפורום שלום , לפני שבוע בערך המליצו לי פה לשפר את הארד דסיק לraid0 , הלכתי וקניתי 2 הארדיסקים של 160 מגה כל אחד sata 2 וחיברתי כraid0 אני חייב לציין שיש שיפור אדיר וההמלצה פגעה בול...! השאלה שלי היא ככה: המוכר בחנות טען שאין הארד דיסק 160 גיגה עם יותר מ8 מגה cache , אני נאלצתי להאמין לו ולכן הוא התקין לי שניים עם 8 מגה cache, אחרי בירור קצר ראיתי שיש גם עם 16 מגה cache האם אני צריך לדרוש שיחליף לי? האם יש הבדל גדול?...תודה...
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש כמובן עם הרד דיסק SATA חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט באתר אמריקאי שמתמחה במחשבים שקטים הם ממליצים בין היתר על הרד דיסקים של סמסונג האם זה נכון שזה הרד דיסק שקט יותר משאר הכוננים?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כונן חיצוני חדש ואני מעוניין בעזרתכם. השימוש העיקרי לאחסון הכונן יהיה לסרטים/סדרות, וחשוב לי שיהיה לפחות 1 TB. אני צריך חיבור עם USB2.0 והחנויות המועדפת היא ksp, אך בעיקרון אשמח להפנייה לדף המוצר שבזאפ. בנוסף לכך, אני צריך שגודל הכונן יהיה עד 2.5 אינץ', כלומר שיהיה קומפקטי,, נייד וקטן ולא 3.5. ועוד דבר שמאוד חשוב לי, הוא שתמליצו אך ורק על כוננים איכותיים ששורדים לאורך זמן, ושיהיה איכותי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן עם חיבור IDE ישן בלבד. אני רוצה לקנות הארד דיסק SATA II 500 GB יחד עם מתאם SATA to IDE converter השאלה שלי היא האם תהיה ירידה בביצועים, ומהי, וכמובן אם יש עוד דברים שצריך לדעת כשמחברים הארד דיסק עם המתאם הזה תודה, אלעד.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
היי, אני פשוט לא יודע כמה באמת חדש הנושא שיש בנעוץ - כי לפי מה שמופיע זה בערך שנה אחורה בכל מקרה, אחרי לא מעט בעיות עם צורב יחסית ישן NEC 3520AW - ואחרי שעברתי לwindows 7 ואחרי המון זמן בלנסות לתקן שגיאת power calibration error החלטתי להחליף צורב... בקיצור - אני צריך צורב DVD, אני יודע שזה ילדותי אבל חשוב לי כמעט יותר מהכל שהוא יהיה חדש, כזה שלא הפסיקו לתמוך בו כבר לפני שנתיים או שלוש משהו חדש שיצא לפני כמה שפחות זמן אחורה אני צריך חברה אמינה, וצורב שיצרוב על dual layer הכי הרבה HD וכד' לא באמת משנה לי כי סרטי HD אני רואה מהמחשב ישירות לטלוויזיה אז אין לי באמת צורך בזה. לגבי מחיר אני לא ממש נעול על מחיר, אבל אני לא הולך לבזבז 300 ש"ח על צורב שאני אשתמש בו פעם בחודש בערך.…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש הארד דיסק ללוח אם : A7V8X-X של ASUS. מה דעתכם על ההארד דיסק הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=966 ?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מחבר הרדיסק חדש 250 גי'גה IDE ובאתי לחבר אותו למחשב ולא שמתי לב שאני מחבר את כבל IDE הפוך ודחפתי את אחד הפינים שבהרדיסק לבפנים לקחתי פלייר קטן ובזהירות הוצאתי את הפין החוצה חזרה למקום אחריי שחיברתי את ההרדיסק למחשב הוא עובד מאוד איטי האם ניגרם נזק כתוצאה שאחד הפינים ניפגע? האם יש אפשרות לתקן?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
-
אתמול פירקתי את הדיסק הקשיח מהמחשב שלי והלכתי לחבר עם בעיה במחשב שם הרכבתי את הדיסק הקשיח מחדש. אני לא יודע מה בדיוק הבעיה עם המחשב של החבר אבל יש סיכוי סביר שהיא אולי קשורה לחשמל. בכל אופן, כשניסיתי להרכיב את הדיסק הקשיח בחזרה למקומם במחשב שלי, המחשב פשוט לא מזהה אותו. אני לא מתכוון למערכת ההפעלה שלא מזהה אלא לזיהוי באתחול. רעיונות על מה יכול היה להשתבש ואיך אני מוודא שהדיסק באמת אבוד לפני שאני משליך אותו?
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני בונה מפרט מKSP ואני מתלבט בין ה320 ג'יגה של seagate דגם Barracuda 7200.10 לבין ה320 ג'יגה של maxtor דגם diamond max 10 - מה אתם אומרים איזה מהם כדאי להוסיף למפרט או אולי זה לא משנה בכלל ?? תודה לכולם ! ליאור .
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שניהם sata, שניהם באותו מחיר, אבל רק ל -asus יש את LightScribe. אני כנראה הולך על asus. מה דעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
אף אחד מהצורבים כאן לא נמצא בסטיקי והכי חשוב, בלי NEC, כבר נכוויתי. http://www.g-tech.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=16
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-