אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום וערב טוב קניתי את הפלא' הזה עכשיו http://www.pelephone.co.il/itemdetails.aspx?token=&pgid=2479 ויש לי בעייה.. מקבלים איתו קורא כרטיסים כזה חמוד שניראה כמו דיסק און קי ושמתי את הכרטיס זיכרון בפנים וחיברתי הכל ל-USB. יש לי ויסטה אולטימייט עכשיו הוא קורא אותו והוא מראה אותו במחשב שלי. אני רוצה לפתוח את הכרטיס במחשב אבל הוא רושם לי ככה. "please insert disk into removable disk" מה אני יכול לעשות? לא מקבלים עם זה תוכנה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
בקצרה: לוח במחשב א' נדפק, רוצה לגבות מידע חשוב לאללה במחשב ב' עם הHDD של מחשב א'. האם אני יכול לחבר את ההארדיסק שבמחשב התקול כהארדיסק במחשב הזה למרות שמותקן בHDD ההוא ווינדוס XP ? יש לציין שגם במחשב ב' מותקן ווינדוס XP, האם זה משנה ? יש פתרון ללא חיבור הכונן למחשב מסוים ופרמוט ? תודה לעוזרים. אם זה משנה יש ווינדוס על מחיצה C, והחומר החשוב במחיצה D.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן עם חיבור IDE ישן בלבד. אני רוצה לקנות הארד דיסק SATA II 500 GB יחד עם מתאם SATA to IDE converter השאלה שלי היא האם תהיה ירידה בביצועים, ומהי, וכמובן אם יש עוד דברים שצריך לדעת כשמחברים הארד דיסק עם המתאם הזה תודה, אלעד.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
[table] [tr] [td]היי, האם אתם חושבים שצפויה לי בעית חומרה כלשהי אם אוסיף את הכונן הקשיח 1000GB SAMSUNG HD103SJ למחשב שלי ? מעבד Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore Box AM250DCB [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם Gigabyte MA69GM-S2 GMA69GMS2[/td] [/tr] [tr] [td]כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD2600PRO 512MB PCIe [/td] [/tr] [tr] [td]הארדיסק 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון PQI TURBO DDR2 800MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15[/td] [/tr] [tr] [td]צורב LG GSA-H62N X18 DVD [/td] [/tr] [tr] [td]מאוורר Arctic Cooling Freezer 64 Pro [/td] [/tr] [tr] [td]מארזCOMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU [/td] [/tr] [tr] [td]ספק Enermax Liberty 400W 30A @ 12V [/td] [/tr] [/table…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הצורב הוא סמסונג דגם H552 אותו דבר היה לי עם טושיבה http://www.videohelp.com/dvdwriters.php?DVDnameid=684&Search=Search&list=2#comments
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח MSI "K8N Neo2 Platinum" NVIDIA nForce3 ULTRA Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU שתומך ב SATA ובמחשב הישן יש לי HD של ATA האם אני יכול לחבר את הHD הישן ללוח הנ"ל כמו כן ויותר חשוב אני רוצה לקנות את ה HD ראפטור של WD שעובד גם הוא ב SATA האם שני הHD יוכלו לתקשר בינהם תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום רב! בעקבות המסכים הכחולים שתוקפים אותי בתקופה האחרונה החלטתי להשתמש בתוכנה Acronis Drive Monitor התוצאה הייתה 38 אחוז גרוע מאוד מאוד האם יתכן שהמסכים הכחולים קראו כתוצאה מזה?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שניהם sata, שניהם באותו מחיר, אבל רק ל -asus יש את LightScribe. אני כנראה הולך על asus. מה דעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי היא די פשוטה. מה ההבדל בין גירסת ה-N לגירסת ה-A של הצורבים הבאים: H10 H12 H22 אגב עלה לי 180 ש"ח באייבורי ברמת-גן, גירסת OEM כמובן. תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. הגיע הזמן להשתדרג מ - 160GB למשהו יותר טוב כי הדיסק הקשיח שלי רועש יותר מדי וגם כי 160GB זה כבר קצת בשבילי ואני לא מצליח להסתדר עם כל כך קצת מקום ... הייתי רוצה שתמליצו לי על דיסק קשיח חדש עם חיבור SATA, חשוב לי שהוא יהיה הכי חרישי שאפשר במסגרת התקציב שלי ושיהיה בגודל 250GB ומעלה ... שיהיה רק מהאתר של פנדה מחשבים (http://www.pandas.co.il) כי אני קונה רק שם ... תודה מראש, משה
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני צריך צורב דיסקים רגיל במחיר של 150 גג עם 180. תודה
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
זה לא סוד גדול שטכנולוגית הדאבל-אר דיסקים של 8 ג'יגה לא כולכך תופסת , הדיסקים יקרים מאוד ואף אחד לא ממש משתמש בזה השאלה אם מתישהו בקרוב אמורה לצאת שיטה חדשה של צריבת דיוידי לעולם או שאם אני רוצה לקנות צורב דיוידי וזה לא דחוף לי כדי בכל זאת לקנות צורב היום?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ל-Western Digital יש מוצרי אחסון מתקדמים חדשים עבור חובבי גיימינג - גם כאלו שאין להם מערכות אשר תומכות ב-PCI-Express 4.0 בשלב זהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, אצלי במחשב נמצא כרגע כונן קשיח מסוג IDE (ממה שהבנתי).. ואני חשבתי על לקנות היום כונן קשיח חדש.. ולפי מיטב הבנתי, כרגע בשוק אין כוננים קשיחים מסוג IDE אלא רק מסוג S.ATA.. עכשיו השאלה שלי: יש אפשרות לשלב שיהיה כונן אחד מסוג IDE לבין SATA.. כאילו שאחד יהיה מסוג אחד והשני יהיה מהשנ? ואם כן, אז אני אראה איזשהן תקלות או משהו? בתודה מראש, borissurets
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום. אני בתהליך רכישת מחשב חדש ואני רוצה לברר האם לדעתכם יש הצדק לקנות 2 כוננים קשיחים (1 למערכת ההפעלה ו1 לקבצים) כמול הדמיית הדבר באמצעות מחיצות. בנוסף, האם יש למישהו נתונים לגבי זמן הכשל של כוננים קשיחים היום (בייחוד דגמים של 500GB) בממוצע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי 78 GB במחשב אני רוצה להגדיל ל160 או אפילו יותר תלוי מה המחירים וגם עוד שאלה אני יכול להתקין את זה לבד או צריך תכנאי?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי נגן מסוג- IAudio X5L וכל השירים שלי עליו, ולא במחשב... שאלתי היא- האם זה טוב להשתמש בו בתור הארד-דיסק חיצוני, כמעט קבוע לגמרי...? לנגן שירים במחשב מהנגן... וכד' האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו לנגן? האם זה טוב? אשמח לשמוע את דעתכם... גיא.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
תנו לי המלצות צרפו את הסיבה לבחירתכם, ומה המחיר המשוער. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
כרגע אני עם הישן שמריץ את ה-OS, הכונן החדש SATA-II ומחובר על קונטרולר SATA-I ב--ICH5 של אינטל יש בעיית זיהוי של כ-6G, הכונן החדש הוא של סמסונג SP2504C 250G שווה ערך ל-244G בפועל אבל ווינדוס מזהה 238G הציעו לנסות PM אבל זה עוזר, יש רעיונות? התרד' התחיל למעשה פה תודה, המרטש.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אחרי שהווינדוס קרס הפעלתי מחדש תמחשב והHDD לא הופיע ברשימה של הBOOT ניסתי כמה דברים: 1) ניסתי לשים דיסק קשיח אחר במקומו והBOOT היה טוב אחריו הופיע לי לשניה מסך כחול(אני די בטוח שזה לא היה BLUE SCREEN) והמחשב עשה ריסטרט 2)להעביר את הדיסק קשיח ככונן משני במחשב אחר, הוא הופיע בBOOT אבל עם שגיאה של משהו עם S.M.A.R.E.T בווינדוס הוא הופיע במנהל התקנים אבל לא ב"מחשב שלי" ניסתי גם לשים תהארד דיסק המקולקל במחשב אחר והווינדוס לא עלה ממנו הרצתי KNOFFIX מהסידרום ובKNOFFIX ההארד דיסק לא מופיע.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-