אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הדרישות הם כדלקמן : 1. שיתמוך בכמה שיותר פורמטים. 2. צבע שחור. 3. ממשק SATA. תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי היי, יש לי הארדיסק אחד שמוגדר כדינאמיק, אז חשבתי שאולי תוכלו להגיד לי במה זה שונה מהFAT או הNTFS הרגילים, איך זה קרה ואיך משנים לפאט. גם רציתי לדעת איך לינוכס מגיב להארדיסק שמוגדר כדינאמיק ואיך עושים לו מאונט ללינוכס (אם אפשר). תודה על עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 120 עם XP. מה עליי לעשות בכדי לפרמט את [glow=red,2,300]כל[/glow] המחשב?
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
בעזרת נרו או דימון טולס (או כל תוכנה אחרת, אבל שתיהן עדיפות)?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי NEC 3520 ו-ASUS X52 אני חושב שאין הבדל , אבל אני לא בטוח ?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נתקע לע המחשב עשיתי ריסטרט והוא ניתקע שוב באמצע העליה, כיביתי את המחשב ואז הדלקתי והוא חזר לפעול אך לקח למחשב הרבה זמן לעלות מאז הוא עובד כרגיל גם כיביתי אותו מאז שוב והוא חזר לתפקד... אבל כשאני מעתיק אליו קבצים נשמעים רעשים כאלו כיאילו הוא מתאמץ לכתוב מה שלא היה פעם.. האם זה אומר שהכונן הגיע לסוף חייו? ואם כן למה כדאי להחליף היום?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי תצורב הזה... רציתי לדעת אם הוא תומך בשכבה הכפולה לצריבת משחקים ל-XBOX360 אם לא ... על איזה צורב הייתם ממליצים לי שכן תומך... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הכוונה לדיסקים SATA כמובן. אני פשוט מבולבל בגלל סדרת ה RAID של WESTERN DIGITAL. מה ההבדל בין הדיסקים האלה לכל השאר?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. הגיע הזמן להשתדרג מ - 160GB למשהו יותר טוב כי הדיסק הקשיח שלי רועש יותר מדי וגם כי 160GB זה כבר קצת בשבילי ואני לא מצליח להסתדר עם כל כך קצת מקום ... הייתי רוצה שתמליצו לי על דיסק קשיח חדש עם חיבור SATA, חשוב לי שהוא יהיה הכי חרישי שאפשר במסגרת התקציב שלי ושיהיה בגודל 250GB ומעלה ... שיהיה רק מהאתר של פנדה מחשבים (http://www.pandas.co.il) כי אני קונה רק שם ... תודה מראש, משה
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי סוני אריקסון w800i.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם bluetooth USB של חברת PC2PC של MSI המחשב לא נותן לו לעבוד. יש לי XP וגם את דיסקט ההפעלה אבל שום דבר לא עובד בבקשה עזרו...
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איך הורבטים שבשאופיס דיפו? אם אני לא טועה יש להם שם רק ורבטים מטייואן, איך הם? איפה מוצאים ורבטים מיפן? או משהו אחר איכותי? תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות Disk On Key + MP3 רציתי לדעת איך אפשר שלהיות בטוח או איך אני יודע ע"פ המפרט שניתן לשמוע גם MP3 וגם לאחסן קבצי מידע (כגון WORD, EXCEL וכו).
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אז פתחתי את המחשב, ולכל הכוננים יש חיבור חשמל וחיבור ATA. כל החיבורים של ה-ATA שלי תפוסים והחיבור ATA של ה-CD שלי נכנס לתוך הדיסק קשיח. לצורב ולפלופי יש פיצול כמו אצל ה-CD. האם לשמה אני יכול לחבר את הדיסק הקשיח החדש? אגב איך אני מנתק את החיבורים האלו ושל החשמל?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש ואני לא מצליח להגדיר מערך raid 0 יש לי שני דיסקים seagate 80gb sata ולוח abit ic7 ניסיתי להגדיר בביוס ואני עדיין לא מצליח אם יש למשהו נסיון בraid עם כזה לוח אני אשמח לקבל עזרה תודה לכל העוזרים ;D ;D בכל אופן אני הצלחתי לבד (זה לא היה קל) :'( :'( אני מוכן לעזור למי שצריך
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להתקין מערכת הפעלה של מחשב על דיסק קשיח חיצוני? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהתחילה אני חושב אחרי הרפיר שעשיתי. הכוננים האופטים לא עובדים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אותם כוננים לא מופיעים (אחד הוא צורב CD של סמסונג והשני צורב DVD של LG ) מה שמוזר שהכוננים כן תקינים. בדקתי זאת עם הביוס, שם ראיתי שהם מופיעים ואפילו עשיתי BOOT דרך הCD (עם הדיסק דריברים) והוא עבד. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן אחד של NEC שהוא גם צורב וגם קורא. פתחתי את ה EVEREST לצרכים מסויימים, ואני רואה את זה: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/IDE%20Drives%20Guide/Everest3.jpg מה זה השני? למה יש שניים?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מהו המחשב המינמלי שאפשר לקנות שיתמוך ב250GB? (פנטיום 3 733, פנטיום 3 1000, וכו) כמובן עם XP SP2
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הוספתי עוד 160 גיגה למחשב אבל הוא מזהה אותו רק 132 גיגה הראשון שלי הוא גם 160 גיגה והוא מזהה אותו 152 כמו שצריך מה אני אמור לעשות בשביל להוסיף את החסר תודה לעוזרים אבי
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי במחשב סרט של 3 דיסקים אני רוצה ליצרוב אותו לדיסקים דיוידי שלי. ויש לי דיוידי קורא רק VCD . ודיוידי מקורי. אז אים אני רוצה ליצרוב אותם אני חייב להמיר לVCD?? ** ועוד שאלה.. נגיד המרתי את שלושת הדיסקים לקבצים של MPEG בפורמט VCD . אני יכול להכניס דיסק של 4.7 גיגה אם 120 דקות . (למרוד ששלושת הדיסקים של הסרט זה יותר מ120 דקות) וליצרוב את כולם ביחד על אותו דיסק דרך הנרו?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
יש לי DVD מקורי שנקנה בנפאל וכנראה לא נצרב טוב. כל כונן מחשב או נגן DVD לא מצליחים לקרוא אותו בכלל. אולי הTOC שלו (אם הטכנולוגיה היא כמו CD, נכון?) לא נצרב טוב? יש דרך לגשת לקבצים עצמם שנמצאים אי שם על הדיסק ולמשוך אותם החוצה?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני רוצה "2.5 עם קיבולת של 160GB לפחות לגיבוי והעברת קבצים גדולים. חשובה לי הניידות שלו (שיהיה כמה שיותר קטן, ויקבל את החשמל ע"י ה- USB). ראיתי 2 דגמים מעניינים: WD Passport 160GB WD Elements 160GB תודה אגב, איך זה שבחנויות מסויימות האחריות על הכוננים הללו היא שנתיים וחלק נותנות 3 שנים?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-