אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי היום להפעיל משחק DVD ב כונן DVD שלי, מהדגם: TOSHIBA DVD ROM SD-M1912 ולהפתעתי הוא לא קלט את הדיסק, בדקתי את המשחק FAR CRY מקורי, ואחרי זה גם GTA SAN ANDREAS מקורי, ולא קלט את שניהם.. למישהו יש פיתרונות? :'(
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מחפש כונן חיצנו של טרה בתחום ה 500 שקל נכנסתי היום לאופיס דיפו וראיתי כמה אפשריות שכוללות בינהן: http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/expansion/expansion_desktop/ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731757 ועוד כונן של verbatim נראה לי שהמליצו לי עליו בנתיים הכי אהבתי את הסייגייט, מבחינת עיצוב, ונוחות(הבנתי שלא צריך להתקין שום תוכנה, פשוט לחבר ולהעביר קבצים) אבל אני גם יודע שבזמן האחרון היו בעיות עם סייגיט של קריסת הדיסק וכו' אני יודע שזה משהו שאפשר לתקן בעדכון קשוחה, אבל אני לא בטוח שאני רוצה להסתבך עם זה, איך אני יכול לדעת אם הדיסק הזה הוא אחד מהבעייתים או לא? אשמח אם תמליצו לי על דיסקים נוספים של טרה בתחום ה 500 שקל תודה רבה דביר
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כל החנויות או שמוכרים בקופסה של 5 או 10 (סעאמק מה אני צריך יותר מדיסק 1?) או מהירות 2X,עשיתי סיבוב בכל העיר העלובה הזאת,מישהו יודע איפה למען השם אני יכול לקנות באיזור חיפה דיסק אחד בודד כזה? מה כבר ביקשתי?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
איך שניים כאלה יעבדו בraid http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3073 האם המהירות שווה תכסף או שעדיף לקנות אחד
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
עשיתי new partition למערך RAID0 וזה נותן לי רק "SIMPLE VOLUME" וכתוב שהכונן DYNAMIC ולא basic ו simple volume ולא primary. אני לא מבין בכל העניין והייתי שמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את הנושא. הנה תמונה: http://img163.imageshack.us/img163/8260/untitledul1.jpg מה כל זה אומר? זה נורמאלי?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, היום אני אקבל מחשב חדש שהזמנתי שיחליף את המחשב שאני כותב דרכו כרגע. המחשב שאני כותב דרכו הוא לפני 5-4 שנים ובמזל טוב אני מחליף אותו, אך כחלק מההכנות למחשב הבא הם הורדות משחקים כבדים, הכונן של המחשב הזה הוא Samsung 80GB 8MB IDE אני מתאר לעצמי שהוא ככה. עכשיו למחשב הבא יהיה Seagate 500GB 32MB SATA האם תהייה אפשרות לחבר את הדיסק קשיח הישן למחשב החדש כאשר הכל מותקן ולהעביר קבצים בין הישן לחדש? לשנייהם יהיו שתי מחיצות בשם D ו C. האם בכל זאת המחשב יסדר את הבעיה ואני אוכל להעביר בין הכוננים?, יש לציין שיש חיבור IDE CONNECTOR על המחשב. והמחשקים שהורדתי שוקלים בסביבות ה 30 GB. ואין לי דרך אחרת להעביר.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן עם חיבור IDE ישן בלבד. אני רוצה לקנות הארד דיסק SATA II 500 GB יחד עם מתאם SATA to IDE converter השאלה שלי היא האם תהיה ירידה בביצועים, ומהי, וכמובן אם יש עוד דברים שצריך לדעת כשמחברים הארד דיסק עם המתאם הזה תודה, אלעד.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
צמד בקרים חדשים פרי פיתוחה של חברת Silicon Motion יקראו תיגר על מוצריה הפופולריים של Phison בקצה הגבוה וגם בשוק הביניים - ויוכלו לדרבן עוד ועוד שחקניות להתקדם אל תמיכה בתקן הקישוריות החדש והביצועים המוגדלים שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני פשוט לא יודע כמה באמת חדש הנושא שיש בנעוץ - כי לפי מה שמופיע זה בערך שנה אחורה בכל מקרה, אחרי לא מעט בעיות עם צורב יחסית ישן NEC 3520AW - ואחרי שעברתי לwindows 7 ואחרי המון זמן בלנסות לתקן שגיאת power calibration error החלטתי להחליף צורב... בקיצור - אני צריך צורב DVD, אני יודע שזה ילדותי אבל חשוב לי כמעט יותר מהכל שהוא יהיה חדש, כזה שלא הפסיקו לתמוך בו כבר לפני שנתיים או שלוש משהו חדש שיצא לפני כמה שפחות זמן אחורה אני צריך חברה אמינה, וצורב שיצרוב על dual layer הכי הרבה HD וכד' לא באמת משנה לי כי סרטי HD אני רואה מהמחשב ישירות לטלוויזיה אז אין לי באמת צורך בזה. לגבי מחיר אני לא ממש נעול על מחיר, אבל אני לא הולך לבזבז 300 ש"ח על צורב שאני אשתמש בו פעם בחודש בערך.…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כרגע יש לי במחשב כונן של 120 ג'יגה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה וכונן של 80 ג'יגה. בקרוב אני עומד לקבל דרך קומבינה כונן של 250 ג'יגה ויש לי רק 2 חיבורי SATA במחשב. זה בסדר, כי בנוסף אני מקבל CASE חיצוני ל-HD, כך שאני אשים HD אחד בקייס ושניים בתוך המארז. עכשיו, אילו כוננים כדאי לי לדעתכם לשים בתוך המארז? על איזה כונן כדאי לי לשים את מערכת ההפעלה? אני מתכוון לפרמט את המחשב בכל מקרה, אז תתחשבו בזה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מחבר הרדיסק חדש 250 גי'גה IDE ובאתי לחבר אותו למחשב ולא שמתי לב שאני מחבר את כבל IDE הפוך ודחפתי את אחד הפינים שבהרדיסק לבפנים לקחתי פלייר קטן ובזהירות הוצאתי את הפין החוצה חזרה למקום אחריי שחיברתי את ההרדיסק למחשב הוא עובד מאוד איטי האם ניגרם נזק כתוצאה שאחד הפינים ניפגע? האם יש אפשרות לתקן?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום. באתר של ווינדוס מצוין שמערכת ההפעלה דורשת 20 גיגה פנויים. רציתי לשאול - האם הגבלה זאת נכונה (תקפה/רלוונטית) גם כאשר המערכת "יושבת" על כונן SSD? תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. כשהוא עובד במצב רגיל אני בקושי שומע את המאווררים. אבל כשאני מריץ תוכנות שמפעילות את ה HD, אני ממש שומע את ה HD מתאמץ. (זה 320GB של SEAGATE) האם זה תקין?
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הטכנולוגיה- REWRITABLE קיימת בצורב או בדיסקים עצמם? ואיך זה נעשה בדיוק?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שעושה LOW LEVEL FORMAT לכונני FLASH, היחידה שמצאתי עד כה היא OBELAY , אני מחפש עוד אפשרויות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
פתחתי את PM8 ואני רואה את הבעיה הבאה (תמונה מצורפת) האם יש דרך לתקן אותה מבלי לפרמט את הכונן ? (שזה דורש תהליך גיבוי מייגע) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
מישהו יודע למה ההארדיסק שלי חסר מנוחה? כל הזמן מתבצע איזשהו access, ומעבר לזה שהוא די רועש אני מניח שזה לא מוסיף לו בריאות. רעיון למישהו? אגב - לא עושה רושם שיש process אחד ספציפי שמעסיק אותו במיוחד. תודה
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
תגידו מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הצורב Pioneer DVR-A12J בארץ? http://www.engadget.com/2006/12/12/pioneer-unveils-dvr-a12j-10x-dual-layer-dvd-burner תודה.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר הזה והבחנתי שיש Firmware יותר חדש ממה שיש לי עכשיו הבעייה המרכזית היא שיש REVA ו REVB ואין לי שום שמץ של מושג איך לבדוק זאת האם מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם!:] (אני מקווה שזה קשור לפה) יש לי שאלה, קצת משונה, בנוגע לאיכסון המחשב עצמו. יש לי מלבן כזה, שלתוכו נכנס המחשב. השאלה שלי, האם זה טוב למחשב להיות במקום דיי צר? האם עדיף לשים אותו כבר על השולחן עצמו? תודה רבה!:]
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי את הלוח שבמפרט בצד יש לי בו IDE שנועד לכוננים, להארדיסקים יש לי SATA II אבל יש ברשותי דיסק קשיח 200 ג'יגה IDE שאני רוצה לחבר האם אני יכול לחבר אותו במקום כונן אופטי שני או שאופציה כזו לא קיימת? אם אפשרי, זה יעשה לי בעיות או שיפעל חלק?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
איזה הארדיסק חיצוני של 500GB, מחברה מסוימת, אני יכול לקנות הכי טוב, עד 2,000¤ ? איזה חברה, ודגם? חיבור USB כמובן 16MB בפאר * שיהיה שקט * וחשוב מאוד שיהיה מקורר היטב. אממ זהו כעקרון אם יש עוד שאלות , אתה מוזמנים לשאול תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות HD 250 GB מה אתם ממליצים איזו חברה נחשבת לטובה?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. נתקלתי באינטרנט בלוח אם הזה... ASUS P5WDH DELUXE וראיתי שיש לו תכונה כזאת ASUS EZ-Backup כלומר עושים רייד 1 אז שאלתי את עצמי אם זה אפשרי לעשות ככה.. לקחת 4 דיסקים של חצי טראבייט... 500GbX2@Raid0 500GbX2@Raid0 לעשות רייד 1 ? - אני יודע שיש כזה דבר רייד 1+0 אבל אם זה אפשרי על לוח אם הזה? בלי כרטיס נפרד?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום רב יש לי דיסק קשיח maxtor 6L040J2 7200 rpm לוח אם: intel maryville D850MV האם הדיסק שלי הוא מסוג IDE והאם הוא מחובר לבקר הראשי בלוח האם? תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-