עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. איך קובעים למחשב שיעלה קודם את הIDE ואחר כך את הSATA?-בהפעלה אני מתכוון

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  2. Started by J0n1,

שלום. יש לי HD חיצוני 2.5 שמתחבר דרך USB בלבד (כלומר אין חיבור למתח) בויסטה הסייר נתקע, ובXP העברה מגיעה לאמצע בערך ועוצרת. מה אפשר לעשות? יש איזה כלי לתקן? חשבתי לפרק אותו מהבקר IDE-USB ולחבר אותו ישירות ללוח אם, זה יעזור? תודה עריכה: רק רציתי להוסיף שמה שמוזר שבXP, אפשר למחוק תיקיות בקלות.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  3. אני רוצה מקום איכסון רב ככל האפשר שלא יהיה RAID, ולמיטב ידיעתי כרטיסי הזיכרון (כונן קשיח ללא רכיבים נעים) הולכים וגדלים כל הזמן: הגדול ביותר שמצאתי מגיע ל64GB. אני רוצה לדעת מתי כרטיסי הזיכרון צפויים להגיע לנפח של 250GB לפחות, כך שלא יווצר מצב שבו אקנה את המחשב ובתוך שלושה חודשים או פחות אגלה שכבר יש כרטיס זיכרון בנפח הזה. כמו כן אשמח לדעת מתי הדיסקים המכניים יצאו מהשוק ונישאר רק עם כרטיסי הזיכרון? בברכה

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by bigdady,

אני רוצה לרכוש Kingston Travaling 8g אני אשמח לשמוע דעות על החברה ועל המוצר...

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  5. Started by Snufkin,

החלפתי היום את לוח האם ומעבד חדש(AMD),יש לי שני כוננים קשיחים, על אחד מהם עשיתי פורמט והתקנתי XP, על השני יש לי את כול הגיבויים למחשב, הכונן הישן עובד על FAT 32 , האם הXP יזהה אותו או שיהיו איתו בעיות?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by Tuvok,

מסתדרות עם צורבים של LG? אגב, מה יותר טוב DVD-R או DVD+R? מישהו אמר לי פעם שמכשירי DVD ביתיים יודעים לקרוא סרטים רק ממדיות DVD-R, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  7. Started by evil spirit,

חח מילה או מה שזה, מה זה אומר לדבי הדיסק הקשיח?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by X-Style,

אבל יש בעיה קטנה.. הלוח אם שיש לי כרגע הוא DFI Ultra Infinity ואם אני לא טועה הוא לא תומך ב SATA2 .. אז השאלה היא האם יש הבדל גדול בין SATA 2 לSATA..

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  9. קניתי דיסקים לצריבה DVD כש אני מכניס לכונן ואחרי זה נכנס למחשב שלי הוא לא קולט את הדיסק :{

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by aderet,

שלום לכולם! יש לי לוח מסוג intel 915pcy. האם אפשר לעשות לו raid 0 על בסיס חומרתי (2 דיסקים sata זהים לחלוטין) ללא בקר מיוחד??

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  11. Started by ido-nava,

שלום יש ילי במחשב 2 כוננים: 1. WD 200GB JS 2. WD 250GB YS אני צריך לקנות כונן קשיח חדש בעוד כמה שעות, ויש לי התלבטות, האם לקנות כונן 250GB YS נוסף ולעשות RAID 0 ואז להישאר עם 3 כוננים או שלקנות כונן 500GB של WD או Seagete ולהוריד את ה200GB...? ועוד שאלה, הכונן ה-YS שלי מפוצץ בדברים, האם אני יצתרך למחוק הכל ולפרמט אותו לפני שאני יערוך RAID ? תודה

12. לינק http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3907 אם יש משהו זול יותר וברמה שלו אשמח לקבל לינק תודה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  13. Started by Tomerm,

שלום לכולם. אבקש המלצה ל HD חדש, בנפח 120gb - 160gb תומך SATA (לוח אם ASUS P4P800 DELUXE) אבקש המצלה לדגם מדוייק וטווח מחירים אם אפשר. תודה מראש, תומר.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  14. שלום רב, חיפשתי לא מעט אחר מארז "חכם" שבא עם שלט אינפרא אשר כולל בתוכו הארדיסק 3.5" אשר מתחבר לטלויזיה ומנגן קבצי אודיו ווידאו, כמו דיוידי... אני יודע שיש כזה דבר, ראיתי את זה לא מעט פעמים! אך לא מצאתי... האם יש לזה שם מסויים? דגמים מוכרים? כל מידע למציאת חומרה כזאת יתקבל בברכה =) תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  15. כמה שיותר מקום יותר טוב תודה!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  16. Started by rubin 37,

שלום, תודה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by benor,

קניתי לפני כמה ימים, הרדיסק חדש. האם הביצועים שלו סבירים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  18. התוכנה מזהה לי רק אחד מה-80GB שמג'ומפר כמאסטר, אני רוצה לסרוק את ה-250 והוא לא מופיע שם צריך לשים אותו על מאסטר ? באיזה פינים צריך לשים את הג'פמר ?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  19. 1.) ובכן ההתלבטות היא בין 250 ג'יגה ל-320 ג'יגה 2.) האם לקחת KS או YS אני מבין ש-KS מומלץ למשתמש ביתי כיוון ש-YS עברו התאמה מיוחדת לרייד שמונע מהם לבדוק שגיאות או משהו כזה מעבר ל-7 שניות, נכון? ולפיכך שעבור מחשב ביתי שמיועד למשחקים מומלץ ה-KS? מישהו יכול להסביר על ההבדל לעומק, האם בדיקת שגיאות ל-7 שניות בלבד תפגע במציאת תקלות בכונן ביתי או מה? מבחינת גודל, על פי חישוב עושה רושם שפר ג'יגה ה-320 יותר משתלם, עשיתי טעות בחישוב או שאני צודק, כי אני רואה שאנשים עדיין קונים 250 ותהיתי למה? אשמח להארות והצעות בעניין

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  20. Started by spide220,

הדיסקים הכי איכותיים וטובים הם VERBATIM נכון? ואחריהם TDK ואז SILVERLINE ?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by visitor,

שלום, ראיתי שיש דיסקים קשיחים שמוגדרים כSATA2 וכאלה שמוגדרים SATA RAID, האם בשביל לעשות RAID 0 אני צריך את הSATA RAID, האם זה הכרחי ומה עדיף אם לא? אני קונה 2 דיסקים קשיחים של 250 גיגה ואחד לווינדוס של 80 גיגה. הלוח הוא P5B DELUXE תודה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by krimon,

שלום לכולם... אני רוצה לקנות צורב DVD כי שלי כבר די גמור... קראתי את המדריך פה על הצורבים אבל בגלל שהוא מעודכן לשנה שעברה רציתי לקבל המלצה על צורב היום שהוא די טוב שלא פוגע בדיסקים זה הכי חשוב לי... אשמח לקבל המלצה... תודה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by integral,

טוב, אז LG עם HITACHI BENQ עם PHILIPS TOSHIBA עם SAMSUNG ועכשיו: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15575 זה רק לכונני לייזר אדום. בלייזר הכחול החברות ממשיכות במלחמת החורמה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  24. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by Guy950,

אחרי ששדרגתי לווינדוס 8 שמתי לב שמנהל המשימות עכשיו נותן נתוני ביצועים על כל דבר לחוד. החלטתי לבדוק לגבי הSSD והHDD ומצאתי שאני לא מקבל בכלל נתונים מהHDD וזה למרות שאני משתמש בו עכשיו ומוריד לתוכו בלי בעיה. צירפתי תמונות להמחשב. זה אמור להיות מדאיג?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים