עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by The Ripper,

כרגע אני עם הישן שמריץ את ה-OS, הכונן החדש SATA-II ומחובר על קונטרולר SATA-I ב--ICH5 של אינטל יש בעיית זיהוי של כ-6G, הכונן החדש הוא של סמסונג SP2504C 250G שווה ערך ל-244G בפועל אבל ווינדוס מזהה 238G הציעו לנסות PM אבל זה עוזר, יש רעיונות? התרד' התחיל למעשה פה תודה, המרטש.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  2. יש לי דיוידי בייתי קורא SVCD/VCD/DVD... הורדתי קובץ ווידאו, הפכתי אותו מ-AVI ל-SVCD וצרבתי אותו על דיסק CD-RW. בדיוידי הדיסק פועל בכלל לא טוב, הקול נקטע הרבה פעמים, כנ"ל לגביי התמונה וכו'. צרבתי על המהירות הכי נמוכה, וניסיתי גם PAL וגם NTCS, כלום לא עזר. על דיסק רגיל (לא רב פעמי) אגב הסרטים עובדים מצויין, בלי שום תקלות. אז רציתי לדעת מה גורם לדיוידי בעיות עם דיסקים רב פעמיים?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  3. 1.) ובכן ההתלבטות היא בין 250 ג'יגה ל-320 ג'יגה 2.) האם לקחת KS או YS אני מבין ש-KS מומלץ למשתמש ביתי כיוון ש-YS עברו התאמה מיוחדת לרייד שמונע מהם לבדוק שגיאות או משהו כזה מעבר ל-7 שניות, נכון? ולפיכך שעבור מחשב ביתי שמיועד למשחקים מומלץ ה-KS? מישהו יכול להסביר על ההבדל לעומק, האם בדיקת שגיאות ל-7 שניות בלבד תפגע במציאת תקלות בכונן ביתי או מה? מבחינת גודל, על פי חישוב עושה רושם שפר ג'יגה ה-320 יותר משתלם, עשיתי טעות בחישוב או שאני צודק, כי אני רואה שאנשים עדיין קונים 250 ותהיתי למה? אשמח להארות והצעות בעניין

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  4. אני רוצה "2.5 עם קיבולת של 160GB לפחות לגיבוי והעברת קבצים גדולים. חשובה לי הניידות שלו (שיהיה כמה שיותר קטן, ויקבל את החשמל ע"י ה- USB). ראיתי 2 דגמים מעניינים: WD Passport 160GB WD Elements 160GB תודה אגב, איך זה שבחנויות מסויימות האחריות על הכוננים הללו היא שנתיים וחלק נותנות 3 שנים?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by simonsix,

מותקנים לי שני כוננים(250GB) במחשב של WD אחד חיצוני ואחד פנימי -SATA יש לי עוד הארד דיסק(ATA) שהוסר מלפני חצי שנה של WD שמכיל בתוכו את מערכת ההפעלה הישנה . בפעם האחרונה שניסיתי להפעיל אותו הוא עשה לי בלאגן בווינדוס ונאלצתי לפרמט את המחשב. למישהו יש רעיון איך אני מצרף אותו בחזרה למחשב בלי שיהיו בעיות? אפשר ל"נקות" אותו בצורה אחרת ואז להרכיב במחשב? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by henb19,

לפני כמה ימים הלך לי ה- HDD (אשכול קודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428505.0). אני רוצה לקנות HDD חדש ואני כנראה הולך על ה- ST3500418AS של Seagate. בכל מקרה, אני צריך לגבות את המידע שלי. כרגע יש אפשרות לגשת למידע, אבל אני לא מצליח לגבות אותו. הצריבה נכשלת כל פעם. רעיונות? אני יכול לקנות HDD חדש ואז לחבר את שניהם ולהעביר מכונן אחד לשני. אבל אני מעדיף פתרון אחר (מכיוון שה- HDD יגיע רק בעוד כמה ימים), ואני חושב שה HDD שיש לי כרגע לא יחזיק עד אז.

7. עקב בעיה עם מחשב ישן שאני רוצה להחזיר לשימוש , אני צריך דיסק קטן מ40 גיגה על מנת להגדיר אותו בתור ראשי , תקציב של 200 ש"ח , האם מישהו יכול לעזור

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  8. Started by 54321,

כשאני מנסה לצרוב מדיסק לדיסק אז רשום לי שהדיסק ריק

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by ran_01,

מישהו מכיר את גרסת ה office edition של WD 320GB (כונן חיצוני 3.5) ? רכשתי את הגרסא הנ"ל ליפני מספר ימים אחרי שהמוכר מהחנות ששם קניתי את הכונן אמר לי שזו הגרסא החדשה והטובה יותר.... רציתי לדעת האם זה נכון או שמא הגרסה הרגילה של הכונן עדיפה עליו......? אשמח לתשובה מהירה בכדי שאוכל להחזיר את הכונן ולקחת אחר במקום השם המלא: WDH1B3200E תודה

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  10. היי קניתי את ה ASROCK VSTA שתומך רק בSATA1 ורציתי לדעת אם הWD שלי בטכנולוגיית SATA 2 יעבוד אתו כמו שצריך בחיבור SATA תודה

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  11. יש לי צורב sumsung TS-H552U!! בזמן האחרון הוא מראה לי סימנים של עייפות כגון: בצריבה של X32 הוא רעש של מאמץ שהוא לא היה עושה בעבר לפעמים משתנה לו הממשק מUDMA2 ל PIO הוא לא מצליח להיסגר לבד לפעמים (אני עוזר לו קצת עם היד) והוא איתי כבר שנתיים ו2 חודשים! והיה דיסק של VCD שהוא לא קרא לי היום אבל יכול להיות שהדיסק דפוק! ויש לציין שבחודשים האחרונים צרבתי בו המון משחקים לPS2 ומה לא! אז מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  12. אני צריך המלצה לכרטיס מסוג Memory Stick Pro Duo בנפח של 8GB, הכרטיס מיועד לצילום וידאו בעזרת מצלמת וידאו דיגיטלית של SONY , דגם DCR-DVD 110E. תודה.

13. שלום. יש לי כרגע pentium 4 2000 לוח אם של אינטל 512ram Maxtor 6E040L0 DIAMONDMAX PLUS 8 40GB HD ATA/133 7200RPM אם אני רוצה להוסיף דיסק קשיח חדש 250gb sata2 אני יכול ?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  14. דיסקים היברידיים מתוצרת seagate (שימו לב לא ssd ) עם כמה גיגות של זיכרון לא נדיף מגיעים לשוק בקרוב. דיסקים היברידיים עם כמה גיגות של זיכרון לא נדיף משלבים את היתרונות של דיסק רגיל מכני (עלות זולה לנפח גדול ויכולת לשרוד כתיבות ומחיקות מרובות ) יחד עם היתרונות של דיסקים מבוססי זיכרון SSD(מהירות קריאה ) . המשמעות היא שאותם קבצים שנעשה בהם שימוש לעיתים קרובות כמו קבצי מערכת ההפעלה או קבצים של משחק ימצאו על גבי הזיכרון הלא נדיף כך שמהירות הגישה לאותם קבצים תהיה הרבה יותר מהירה מפני שלא יהיה צורך לטעון אותם כל פעם מחדש. תופעת לוואי מבורכת תהיה גם פחות שחיקה של ראשי הקריאה ואורך חיים רב יותר .

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  15. לפי התמונה זה ההארדיסק השלישי עם ה 500 ג'יגה אני רוצה להפעיל אותו ושיעבוד גם על מחשבים אחרים אני חייב לציין שזה עבד קודם ויש לי עליו מידע ,אני לא יודע על מה לחצתי וזה כבר לא מזהה אותו תודה רבה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by zoyaniv,

קודם כל אני יודע שדנו בנושא הרבה אז עשיתי חיפוש הבנתי שאתם ממליצים בעיקר על הנק 3450A רציתי לדעת האם יש המלצות נוספות טובות יותר ושנית מה ההבדל בינו לבין ה-3450 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  17. אתמול פירקתי את הדיסק הקשיח מהמחשב שלי והלכתי לחבר עם בעיה במחשב שם הרכבתי את הדיסק הקשיח מחדש. אני לא יודע מה בדיוק הבעיה עם המחשב של החבר אבל יש סיכוי סביר שהיא אולי קשורה לחשמל. בכל אופן, כשניסיתי להרכיב את הדיסק הקשיח בחזרה למקומם במחשב שלי, המחשב פשוט לא מזהה אותו. אני לא מתכוון למערכת ההפעלה שלא מזהה אלא לזיהוי באתחול. רעיונות על מה יכול היה להשתבש ואיך אני מוודא שהדיסק באמת אבוד לפני שאני משליך אותו?

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by imac,

כבר שתי דיסקים שהוא דפק לי.. בצריבה האחרונה הוא החליט שיש שגיאה ב 99%, אני צורב גם עם NERO וגם עם Alcohol ובשתיהם הוא דופק לי את הדיסקים.. ואני כבר לא יודע מה לעשות... למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? דרך אגב, זה צורב יחסית חדש, של Sony 52x24x52 קניתי אותו לפני שנה וחצי בערך ולא נראה לי שיש לי עדיין אחריות..

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by J0n1,

שלום. יש לי HD חיצוני 2.5 שמתחבר דרך USB בלבד (כלומר אין חיבור למתח) בויסטה הסייר נתקע, ובXP העברה מגיעה לאמצע בערך ועוצרת. מה אפשר לעשות? יש איזה כלי לתקן? חשבתי לפרק אותו מהבקר IDE-USB ולחבר אותו ישירות ללוח אם, זה יעזור? תודה עריכה: רק רציתי להוסיף שמה שמוזר שבXP, אפשר למחוק תיקיות בקלות.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  20. בסטיקי ראיתי המלצה לPioneer DVR-115D & DVR-116D, אבל לא ממש הבנתי את היתרונות\ חסרונות שלו... אני צריך משהו שלא יעשה לי בעיות עם דרייברים ונירו 6, ושיצרוב טוב עד CD וDVD (במיוחד סרטים...) רעש ומהירויות גבוהות במיוחד לא כל כך חשוב לי... ב4 השנים האחרונות היו לי 2 צורבים של LG שהיו סבבה, אבל אם יש משהו טוב יותר- למה לא לבדוק? רצוי משהו שאפשר קנות מנועה או זיגזג (עם עדיפות לנועה)... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  21. היי חברים אני חשבתי על לקנות דיסק פנימי רגיל בנפח 500 ג"ב אבל אז ראיתי את זה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=6151 דיסק קשיח חיצוני של מקסטור בנפח 500 ג"ב יותר זול מפנימי! (295 ש"ח) איך זה? זה נשמע חשוד אבל זה מקסטור, מה כבר יכול להיות רע? מה אתם אומרים? ---------------- Now playing: The Cat Empire - Song for the Day via FoxyTunes

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by Fungus Funk,

אם יש לי שני כוננים קשיחים של 300GB האם אני יכול לעשות רייד רק עם 50GB מכל כונן בכדיי שיהייה כונן לווינדווס עם מהירות כפולה ? דרך אגב, איך נקרא הרייד שמכפיל את המהירות ..?

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  23. בגלל שנמאס לי מהכבל USB של המצלמה שלי והוא נאבד כל הזמן, קניתי קורא כרטיסים פשוט (ל-SD) המתחבר בUSB למחשב. הכנסתי את הקורא, המחשב מזהה כונן ניתן-להסרה ומכניס אותו לMy Computer אבל לא נותן לי להכנס פנימה ומבקש "Please insert a disc. ניסיתי גם בחיבור USB אחר של המחשב וללא תוצאות. מישהו יודע על בעיה בין XP לקוראי כרטיסים כאלה? ומישהו יודע לפתור? תודה מראש יואב

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  24. Started by sdfzxc,

שלום לכולם, אני מבקש את עצתכם ברכישת מדיות DVD לצריבה - אילו חברות נחשבות איכותיות? האם כדאי רב-פעמי או חד-פעמי? DVD-R או אחר? אני שוקל רכישה של מדיות LG כיוון שיש לי צורב שלהם מהדגם החדש 4163B - אז מה הכי מומלץ, מנסיונכם - ובעיקר, מאילו חברות כדאי להתרחק! תודה לכל העונים! :-*

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  25. http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=130101&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap זה הדגם אני רציתי NEC 3540A אבל לא היה לא אותו אז הוא הביא לי את זה האם הוא טוב ובאיזה מדיות הוא הכי טוב תומך אני מתכוון לחברות וגם האם יש הבדל גדול בינו לבין ה- NEC שציינתי ? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים