אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מעוניין לקנות הארדיסק נייד ומתלבט בין שני אלה של חברת transcend: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717077 והשני: http://ksp.co.il/?uin=13197 בגדול המטרה- גיבוי של קבצים, דרישות -שיהיה מהיר מספיק בהעברה וכמה שפחות תקלות תודה רבה ! אגב אם יש דגם אחר שאתם יכולים להמליץ לי אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני רואה המון דגמים של כוננים קשיחים שנראים לי די אותו הדבר (אותו הנפח, אותו זכרון נדיף, אותו ממשק לחיבור למחשב ולפעמים אפילו אותה חברה), ולא יודע איך לזהות הבדלים ביניהם. אני מחפש כונן בנפח 500GB בתקציב של בסביבות ה-300 שקלים. האמינות חשובה לי (אני קונה כונן חדש כי הכונן הקודם שלי הפסיק להיות מפורמט באופן מוזר, ואני לא מצליח לפרמט אותו), אם בכלל ניתן להגיד על כונן שהוא אמין.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
איזה הארדיסק חיצוני של 500GB, מחברה מסוימת, אני יכול לקנות הכי טוב, עד 2,000¤ ? איזה חברה, ודגם? חיבור USB כמובן 16MB בפאר * שיהיה שקט * וחשוב מאוד שיהיה מקורר היטב. אממ זהו כעקרון אם יש עוד שאלות , אתה מוזמנים לשאול תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
howdy הייתה לי בעיה במחשב שליפעמים המחשב היה פועל [כשלוחץ על הכפתור]או בהמצע העבודה, וליפעמים עובד לכמה שעות בלי בעיה,החלפתי ספק-לא עזר החלפתי-זיכרון-לתקין שקיבלתי עם המחשב לוח אם די חדש אך יש מצב שזה הדיסק הקשיח?! כי אין מסך כחול [למרות ששיניתי לזה שלא יהיו הפעלות מחדש אחרי כשל..] אלירו,
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
זה NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x4 או http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2226597
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
האם ניתן לצרוב על דיסקי VERBATIM טיוואנים X16 במהירות X20 עם צורב LITEON SATA 20X? אם כן כיצד ניתן לאפשר זאת בNERO?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שמתי לצרוב משהו והלכתי,בדיוק כשחזרתי ונכנסתי לחדר הדיסק סיים לצרוב ואוטומטית שלף אותו ובטעות שברתי את הדבר הזה שמוציא ומכניס את הדיסק. ניסיתי להכניס אותו בחזרה אבל עכשיו הצורב לא עובד ,הוא לא קורא דיסקים ,הכנסתי דיסק ושום דבר לא קורה. אפשר עוד לתקן אותו? או שעדיף כבר לקנות אחד חדש? אם לקנות חדש,איזה דגם לקנות? הסתכלתי בסטיקי והתבלבלתי עם היתרונות והחסרונות אני לא מה חצי מהדברים שם אומרים ... אני צריך פשוט שיהיה מהיר,בקריאה ובצריבה ,מה עוד צריך..=\ ומה זה LIGHTSCRIBE ? אגב, הצורב המדובר היה LG GSA-GH22N X22 SATA DVD
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן 4 שנים עם לוח אם מחברת אסוס שם הדגם המדוייק הוא P5KPL-CM ברצוני לדעת האם ניתן לחבר אליו דיסק קשיח עם נפח של 2 טרהבייט במהירות sata3 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
נכון כתבתם שיוצא טרה שאני ראיתי שזה כאילו 2 דיסקים של 500 אבל גם קראתי פה שדיסק לא הרבה זמן חיי אז אם נגיד הולך דיסק כאילו לא הולך לא עובד נו אז יש יותר דברים בפנים אז זה לא טוב נכון? או שכן? גם מזה השקה לא מצאתי בחיפוש.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בדקתי לגבי אחריות וניתן לקבל כיסוי בארץ על ידי מרכז שירות ו-3 שנים של אחריות עבור SSD מקובל עליי. מחיר בחו"ל עומד על $90 ובארץ 490 ש"ח אבל אם נניח אצטרך לקנות בחו"ל מה אפסיד אם אני גם ככה מתכוון לעשות משלוח לארץ? כאילו מחיר משלוח יתחלק בין מוצרים ומקסימום יצא לי מחיר כמעט כמו בארץ. גם אם אקח הזגמנות לא אפסיד מה שנראה לי. זה בהתחשב ש-SSD יגיע תקין ובשלמותו... אולי מחיר בחו"ל גם עוד ירד... מי יודע.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
איזה HD כדאי לקנות או SEAGATE ST3250620AS 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda7200.10?? או כול כונן של WD אחר שהיה 250GB ו16NB?? מה כדאי?! ולמה?!
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קניתי כרטיס זכרון למחשב כף-יד Mio P350. זה כרטיס הזכרון: Max Hash SD 2GB 133? איך הכרטיס? מכל הבחינות, אמינות, מהירות וכו'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי בכונן : SAMSUNG F1 1TB HD103UJ על פי המלצתכם, בכל מקרה על מנת לחבר אותו אני צריך כבל sata , מה שלא הגיע עם הכונן , האם אני הייתי אמור לקבל אחד כזה , או שנהוג שקונים בנפרד? (באתר לא צוין שמגיעים כבלים לחיבור הכונן-מה שנראה לי מאוד טריוויאלי..)
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הלך לי ה- HDD (אשכול קודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428505.0). אני רוצה לקנות HDD חדש ואני כנראה הולך על ה- ST3500418AS של Seagate. בכל מקרה, אני צריך לגבות את המידע שלי. כרגע יש אפשרות לגשת למידע, אבל אני לא מצליח לגבות אותו. הצריבה נכשלת כל פעם. רעיונות? אני יכול לקנות HDD חדש ואז לחבר את שניהם ולהעביר מכונן אחד לשני. אבל אני מעדיף פתרון אחר (מכיוון שה- HDD יגיע רק בעוד כמה ימים), ואני חושב שה HDD שיש לי כרגע לא יחזיק עד אז.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש את ה WD 250GB SATAII 16MB CACHE ויש את ה WD 200GB SATAII 8MB CACHE שניהם בא]יק SATAII ההבדל היחידי בלי להחשיב את גודלם זה של250 יש 16MB CACHE רציתי לשאול אותכם האם ההבדל בביצועים הוא כל כך משמעותי או שהוא יחסית זניח ולא שוה את ההשקעה כי בתחלס מספיק לי 200גיגה אבל אם ה תוספת של הזכרון המטמון נותנת בוסט רציני לביצועים אז אני כבר יקנה את ה250 עם ה16 CACHE. עוד שאלה יש הבדל ביצועים בין הכונן של ה 200SATAII לבין אותו כונן אבל SATA 1? תודה.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני קונה מחר את הכונן SAMSUNG SH-203B ורציתי לדעת אם הלוח שלי שהוא INTELL 945GTP יתמוך בו כיוון שהוא כונן בחיבור SATA, אם כן, מישהו יוכל לתת לי הסברים כיצד להרכיב אותו בלי להביא טכנאי? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני צריך כונן קשיח חיצוני מהיר וטוב נפח הכונן לא צריך להיות גדול
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסקים לצריבה של דיוידי ואני רואה שיש הבדלים די גדולים בין חברות איזה חברה עדיף לקנות שרוב הצריבות יצליחו ולא יהיו כשלים ואחרי זה שהדיסק יחזיק הרבה זמן מעמד? תודה יואב
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
רכשתי את הצורב הזה ושמתי לב שיש הבדל משמעותי בין מהירות הצריבה שרשומה (ב NERO ) לבין המהירות בפועל. לוקח לצורב דיי הרבה זמן לצרוב כל מדיה גם אם אני שם על מהירות X16 , נסיתי כמה סוגי מדיות והתופעה פשוט קורת בכולם,נסיתי להתקין גם כמה גרסאות שונות של NERO וגם תוכנות צריבה אחרות והצורב פשוט זוחל בצריבה. מדובר בצריבה של DATA רגילה. רציתי לדעת אם יש פתרון לבעיה המתסכלת הזאת?
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אם אני צורב נגיד CD-R במהירות 40 אז המחשב/DVD יקרא את זה יותר מהר מצריבה במהירות 10 ? כי העברתי למחשב השני שלי דברים עם CD-RW שהמהירות המקסימלית שלו היא 10 ולקח לי מלא זמן לעומת CD-R של 40.. :itschy:
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
כרגע יש לי במחשב כונן של 120 ג'יגה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה וכונן של 80 ג'יגה. בקרוב אני עומד לקבל דרך קומבינה כונן של 250 ג'יגה ויש לי רק 2 חיבורי SATA במחשב. זה בסדר, כי בנוסף אני מקבל CASE חיצוני ל-HD, כך שאני אשים HD אחד בקייס ושניים בתוך המארז. עכשיו, אילו כוננים כדאי לי לדעתכם לשים בתוך המארז? על איזה כונן כדאי לי לשים את מערכת ההפעלה? אני מתכוון לפרמט את המחשב בכל מקרה, אז תתחשבו בזה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק חיצוני מדגם My Passport 320GB ורציתי לדעת האם ניתן להשתמש בכבל USB אחר בחיבור למחשב? הכבל שמגיע עם הדיסק קצר מידי אבל כשנסיתי להשתמש בכבל אחר שיש לי התחלתי לשמוע מאין נקישות מהדיסק והמחשב לא זהה אותו. האם מישהו נתקל בתופעה זאת?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שעושה LOW LEVEL FORMAT לכונני FLASH, היחידה שמצאתי עד כה היא OBELAY , אני מחפש עוד אפשרויות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני בונה מפרט מKSP ואני מתלבט בין ה320 ג'יגה של seagate דגם Barracuda 7200.10 לבין ה320 ג'יגה של maxtor דגם diamond max 10 - מה אתם אומרים איזה מהם כדאי להוסיף למפרט או אולי זה לא משנה בכלל ?? תודה לכולם ! ליאור .
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם!:] (אני מקווה שזה קשור לפה) יש לי שאלה, קצת משונה, בנוגע לאיכסון המחשב עצמו. יש לי מלבן כזה, שלתוכו נכנס המחשב. השאלה שלי, האם זה טוב למחשב להיות במקום דיי צר? האם עדיף לשים אותו כבר על השולחן עצמו? תודה רבה!:]
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-