עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by BigDragoon,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. כשהוא עובד במצב רגיל אני בקושי שומע את המאווררים. אבל כשאני מריץ תוכנות שמפעילות את ה HD, אני ממש שומע את ה HD מתאמץ. (זה 320GB של SEAGATE) האם זה תקין?

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by SyndromE,

במקום שאני ארחיב, תקראו את 2 המאמרים הבאים: http://partition.radified.com/partitioning_2.htm http://www.zapwizard.com/Guides/Partitioning/index.html חומר מאוד מעניין וחשוב ע"מ להגיע לביצועים מירביים, בחילוק מע' הפעלה עצמה למחיצות, ושימוש נבון במיקום הפיזי של המחיצות עצמן. (1/4-1/5 הראשונים מנפח הכונן יתנו ביצועים מירביים - פלטה חיצונית. הביצועים ירדו עם כיוון פנים הפלטה) אני אישית יישמתי את השיטה, באופן שמתאים לי. לא היה הכי פשוט, + שימוש בכלים וטריקים, אבל זה היה שווה את זה בהחלט ! * צירפתי את התוכנה COA2, שלא כל כך קל להשיג- התוכנה משנה מיקומי ספריות ברג'יסטרי+אייקונים+קבצי INI. מומלץ בחום - עובד מצויין [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  3. שלום לכולם ! אני בונה מפרט מKSP ואני מתלבט בין ה320 ג'יגה של seagate דגם Barracuda 7200.10 לבין ה320 ג'יגה של maxtor דגם diamond max 10 - מה אתם אומרים איזה מהם כדאי להוסיף למפרט או אולי זה לא משנה בכלל ?? תודה לכולם ! ליאור .

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  4. היי חברים אני חשבתי על לקנות דיסק פנימי רגיל בנפח 500 ג"ב אבל אז ראיתי את זה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=6151 דיסק קשיח חיצוני של מקסטור בנפח 500 ג"ב יותר זול מפנימי! (295 ש"ח) איך זה? זה נשמע חשוד אבל זה מקסטור, מה כבר יכול להיות רע? מה אתם אומרים? ---------------- Now playing: The Cat Empire - Song for the Day via FoxyTunes

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by SD Project,

האם אני יכול להשים את ההארד דיסק הפוך ?! האם זה הורס אותו ?! האם זה מוריד לו מהRPM ?! תודה לעונים...

6. יש לי הרד-דיסק קיים, התקנתי נוסף, ה-BIOS זיהה אותו, נכנסתי ליונדאוס גם פה הוא מזהה אותו, אבל ב MY COMPUTER, הוא לא מופיע, איך אני גורם לו להיות אקטיבי?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

קיבלתי הרד דיסק חדש 120 גיגה של WD אם 8 מגה באפר... עכשיו אני רוצה לחלק אותו ככה 20גיגה למערכת הפעלה וכל השטויות (אופיס,3DMARKIM ועודש שטויות) וה-100גיגה הנותרים לצחיצה אחרת... איך אני עושה את זה?? :-\

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  8. Started by Erany,

שלום רב. ברשותי מחשב ישן בן חמש לפחות... אני מעוניין לאחסן מידע עם כונן חיצוני לאחר חיבור דיסק און קי של סנדיסק נוכחתי לדעת שאין לי חיבור usb 2.0 איך אני מתקין חיבור usb 2.0 ? ? ? לתשובתכם אודה מאוד ערן

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by eyal00,

שלום, קניתי את הצורב ASUS 1814BLT שתומך בLIGHTSCRIBE ואני לא יודע איך משתמשים בזה. קיבלתי 2 דיסקים של LS עם הצורב. יש אולי מדריך לצריבת LS?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by esaly,

אהלן אנשים! שמעתי שלאחרונה קיימת טכנולוגיה חדשה של כונני USB FLASH שמאפשרת להתקין תוכנות על הכונן עצמו ובצורה הזו להגיע לכל מחשב ולעבוד עם התוכנות כשהמחשב הנתון משמש רק כINPUT.... האם שמעתם על זה? איה כונן כזה מומלץ? תודה על התגובות מראש..

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by Black_eagle,

שלום. קניתי HD מסוג: WD1600JS , חיבור SATA2. השאלה שלי האם אפשר לחבר את ה HD בלי לכבות את המחשב? האם זה יגרום או לא נזק? תודה

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by moshiko69,

שלום אני רוצה לקנות Disk On Key + MP3 רציתי לדעת איך אפשר שלהיות בטוח או איך אני יודע ע"פ המפרט שניתן לשמוע גם MP3 וגם לאחסן קבצי מידע (כגון WORD, EXCEL וכו).

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  13. Started by vacuuuum,

האם הדיסקים המהירים ביותר שקיימים היום בשוק צריכים SATA 3 כדי לנצל את מלוא עוצמתם? או שSATA 2 מספיק ו3 זה סוג של גימיק?

14. Started by LIOR1994,

אני הולך לרכוש הארד דיסק נייד דגם WESTERN DIGITAL WDG1SU5000 PREMIUM ES EDITION 500GB מומלץ?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  15. יש לי 78 GB במחשב אני רוצה להגדיל ל160 או אפילו יותר תלוי מה המחירים וגם עוד שאלה אני יכול להתקין את זה לבד או צריך תכנאי?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  16. Started by DJZamix,

שלום קניתי צורב DV חדש מסוג LG עכשיו הוא מרעיש נורא חזק ולא רק שאני צורב גם כשאני קורא דיסקים וגם סתם ככה בלי סיבה הוא חוטף קריזה בדקתי תברגים והכל וזה ממשיך הקלטתי לכם אותו http://www.mytempdir.com/1007161 אולי לפי הרעש תוכלו להגיד אם הוא דפוק? תודה...

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by ag43,

האם ניתן לצרוב על דיסקי VERBATIM טיוואנים X16 במהירות X20 עם צורב LITEON SATA 20X? אם כן כיצד ניתן לאפשר זאת בNERO?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  18. Started by eliil1,

שמתי לצרוב משהו והלכתי,בדיוק כשחזרתי ונכנסתי לחדר הדיסק סיים לצרוב ואוטומטית שלף אותו ובטעות שברתי את הדבר הזה שמוציא ומכניס את הדיסק. ניסיתי להכניס אותו בחזרה אבל עכשיו הצורב לא עובד ,הוא לא קורא דיסקים ,הכנסתי דיסק ושום דבר לא קורה. אפשר עוד לתקן אותו? או שעדיף כבר לקנות אחד חדש? אם לקנות חדש,איזה דגם לקנות? הסתכלתי בסטיקי והתבלבלתי עם היתרונות והחסרונות אני לא מה חצי מהדברים שם אומרים ... אני צריך פשוט שיהיה מהיר,בקריאה ובצריבה ,מה עוד צריך..=\ ומה זה LIGHTSCRIBE ? אגב, הצורב המדובר היה LG GSA-GH22N X22 SATA DVD

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by ברזל,

ברשותי מחשב בן 4 שנים עם לוח אם מחברת אסוס שם הדגם המדוייק הוא P5KPL-CM ברצוני לדעת האם ניתן לחבר אליו דיסק קשיח עם נפח של 2 טרהבייט במהירות sata3 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  20. התוכנה מזהה לי רק אחד מה-80GB שמג'ומפר כמאסטר, אני רוצה לסרוק את ה-250 והוא לא מופיע שם צריך לשים אותו על מאסטר ? באיזה פינים צריך לשים את הג'פמר ?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  21. יש לי במחשב סרט של 3 דיסקים אני רוצה ליצרוב אותו לדיסקים דיוידי שלי. ויש לי דיוידי קורא רק VCD . ודיוידי מקורי. אז אים אני רוצה ליצרוב אותם אני חייב להמיר לVCD?? ** ועוד שאלה.. נגיד המרתי את שלושת הדיסקים לקבצים של MPEG בפורמט VCD . אני יכול להכניס דיסק של 4.7 גיגה אם 120 דקות . (למרוד ששלושת הדיסקים של הסרט זה יותר מ120 דקות) וליצרוב את כולם ביחד על אותו דיסק דרך הנרו?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by lipa,

מה ההבדלים בינו ל-3520 ?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by motaboy,

יש לי DVD מקורי שנקנה בנפאל וכנראה לא נצרב טוב. כל כונן מחשב או נגן DVD לא מצליחים לקרוא אותו בכלל. אולי הTOC שלו (אם הטכנולוגיה היא כמו CD, נכון?) לא נצרב טוב? יש דרך לגשת לקבצים עצמם שנמצאים אי שם על הדיסק ולמשוך אותם החוצה?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by epichorus,

שלום , רציתי לדעת האם ניתן להשוות בין מהירות של CD לעומת DVD. כלומר האם CD במהירות x4 שווה ערך במהירותו לDVD x4 . אני מניח שלא , לכן אשמח לדעת מהו יחס ההמרה תודה.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  25. היי אני בדיוק קונה מחשב חדש ומתלבט איזה צורב dvd לקנות אז ככה המהירות לא משנה לי מה שכן משנה לי שיהיה איכותי ושיצרוב מדוייק. עכשיו מה אתם אומרים על הLightScribe שווה משהו? זה יוצא טוב? זה לא הורס תדיסק או משהו? אשמח לתשובות על הLS

• 1 תגובה
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.