אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מחפש דרך לקבע את אות הכונן שאני רוצה לdok שלי. כל פעם שאני מחבר אותו הוא מקבל את האות g האות הזו תפוסה ולכן אני משנה את האות כל פעם, אבל אני מחפש דרך לקבע את האות שלא אצתרך לשנות כל פעם.
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
קיבלתי DVD X16 LG איך אני מתקין אותו בלוח אם ? יש לי מערכת הפעלה winxp sp2 תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש, עם צורב LITEON 20A1S אבל קיבלתי דווקא 20A1P. זה משמעותי? כדאי לי להחליף או שאין הבדל רציני בינהם?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש משהו בביוס וגם בוינדוס שצריך לעשות או שרק לחבר ולהתקין את הוינדוס כמו בדיסק קשיח רגיל? ואיך אני יודע אם המהירות שלו היא מה שאמורה להיות ושהכל תקין? הssd הוא G.Skill Phoenix Evo Series 115GB SSD התקנתי את הוינדוס והוא באמת עולה מהר הרבה יותר...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא של חברה לא כ"כ מוכרת , BIWIN, אבל משיטוט ברשת נראה שהם לא רעים בכלל. רציתי לראות את המספרים על המחשב שלי... על איזו תוכנה אתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. סוף סוף, לאחר תקופת זמן די ארוכה, הלכתי וקניתי את ה LG 4163B, אני מאוד מקווה שעשיתי את הבחירה הנכונה, אבל שמעתי עליו רק המלצות! אוקיי, עכשיו רציתי לקבל ממכם כמה המלצות לשימוש בצורב הנ"ל, היות וכבר הרבה זמן לא צרבתי, רציתי לדעת את הפרטים הבאים: א. מהי התוכנה המומלצת לצריבה עם ה LG, נארו? ב. מהן המדיות המומלצות לצורב הנ"ל? ג. מהן מהירויות הצריבה המקסימליות תוך כדי שמירה על האיכות? ובדרך, אני אשמח לקבל כמה טיפים שימושים, אני נורא מודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חיברתי אותו עכשיו אמרתם לי שאני צריך להכניס את הדיסק של ה WINDOWS וללחוץ F6 ולהכניס את הדיסקט של ה סריאל עשיתי את זה עכשיו היה לי 3 דרייבים שהייתי יכול לבחור שם אחד שהתחיל ב אינטל משהו השני silicon משהו עכשיו אני בחרתי את ה silicon ואני לא יודע עם בחרתי את הנכון חוץ מיזה חילקתי את ה כונן לי 2 כוננים ! רציתי לדעת עםהתקנתי את ה דרייברת הנכון עם זה ה silicon ולא ה אינטל מה הדרייבר הנכון ואיך אני יכול לבדוק את הביצועים של ה HD שלי ? אני רוצה לדעת עם הכול טוב ! תודה רבה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
במקום להקפיץ ט'רד ממש ישן שלי אז אני יצטט: ובכן היום סוף כל סוף קיבלתי את הבקר הזה הבקר עצמו הוא ל SATA-II למרות שאין לי דיסקים קשיחים מבוססים SATA-II החלטתי ללכת עליו כדי שתיהיה לי אופציה לשדרוג עתידי (איזה דיסקים יש לי נא להסתכל במפרט). למרות שהזמנתי OEM קיבלתי איתו חוברת (עבה רצח, 4 עמודים אנגלית, היתר שפות אחרות חחח) ו 4 כבלי SATA. יש לכרטיס 4 כניסות SATA. אחרי ההתקנה של הכרטיס עצמו (שיושב על PCI רגיל) חיברתי את הלד שאחראי על פעולת הדיסקים הקשיחים וחיברתי את כבלי ה SATA שכבר מחוברים לדיסקים הקשיחים שלי לבקר. התחלתי ובום מסך כחול, ניסיתי כמה אפשרויות ועדיין מסך כחול. הסתכלתי על כבלי ה SATA שהיו מחוברים ועל החדשים שקיבלתי, נראים אותו הדבר, אותו האורך רק הפין שמ…
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי 500AAKS ועכשיו קיבלתי את ה640AAKS כרגע יש לי מחיצה בודדת C שהיא ה500GB רציתי לשאול מה הדרך הטובה ביותר לסידור המערכת. איזה מהדיסקים יהיה למערכת ואיזה לאיחסון איך לסדר מחיצות האם כשאני עושה 100GB למערכת הפעלה זה כולל גם תוכנות ומשחקים או רק מערכת הפעלה בלבד? בקיצור, מה הדרך הטובה ביותר לסדר את המערכת אם היו לכם 2 דיסקים - 500GB ו640GB שמהיר יותר מה500. תודה!
-
- 44 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
שלום, לפני שעתיים קיבלתי את המחשב החדש שלי (ראו מפרט). התקנתי על כונן ה SSDאת מערכת ההפעלה Windows 7, ובגלל זה הוא מזהה רק אותו. אני פשוט צריך להגדיר אות לכונן (D) אבל אני לא יודע איך עושים את זה, אשמח לקבל עזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם , קיבלתי אתמול דיסק קשיח חדש של MAXTOR 300GB מהסידרה החדשה עם 16 באפר. זה לאחר שהלכו לי בו זמנית שני דיסקים קשיחים של WD 160GB שעבדו ב RAID ופשוט נדפקו מאיזה קצר שהיה לי בבית לפני כמה ימים מהמזג אוויר. בקיצור , החלפתי את שניהם מאחר והם היו באחריות לדיסק של MAXTOR ורציתי לדעת האם זה משנה כאשר מתקינים את המערכת הפעלה באיזה סוג פורמט עושים ?. הוא נותן את האופצייה של פירמוט מהיר למרות שהוא חדש לגמרי. האם צפויות לדעתכם בעיות כלשהן בעתיד במידה ואני לא אעשה פירמוט מלא ? בכל זאת לפרמט 300GB זה לא פשוט לסבלנות הקצרה שלי... תודה. נ.ב - שאלה נוספת , במידה ובאמת כדאי לעשות פורמט מלא - עדיף לעשות אותו דרך דיסקט הפעלה של DOS עם כל הסיפור של FDISK או שאפשר להסתפק בפירמוט ה…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה היא חיברתי הכול נכון הגדרתי אותו בביוס אבל שאני מנסה להתקין WINDOWS הוא אומר לי שאין לי HD במחשב מה צריך לעשות כדי שזה יפעל ?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כאמור קיבלתי היום את SP1213C ואני רוצה לשמוע דעות
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, למה זה ככה? ציפיתי לקבל 200
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://imgur.com/ikKO8 הזמנתי באינטרנט סיגייט 2 טרה וקיבלתי דיסק מתוקן. האם ידוע על הבדל מובהק בין חדש למתוקן? יש איזו אינדיקציה שהמתוקנים מתקלקלים יותר האם להתעקש על חדש?
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
קיבלתי כונן קשיח SATA של סמסונג 160GB אבל אני לא מצליח לזהות אותו, יש לי לוח אם ASUS p4p800-e delux והוא תומך ב SATA אבל שאני מחבר את הHD הוא לא מזהה כלום, הוא רק מחפש את הכונן אבל אחרי 120 שניות של נסיון הוא ממשיך עם האתחול בלי לזהות אותו, בבקשה אם למישו יש כונן כזה או לוח אני נורא אשמח לקבל עזרה להתקין את הHD כבר יומים שאני לא מצליח לזהות אותו....
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אתמול קיבלתי אוטרה בוק Acer S3 שהגיע עם שני דיסקים קשיחים: 1.SSD בנפח 20 גיגה 2. 500 גיגה רגיל אני ממש חדש לכל נושא הSSD ורציתי לשאול את המומחים מה עושים איתו? מה מתקינים עליו חוץ ממערכת ההפעלה? תודה רבה,
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קיבלתי את הסרט הרשת 2.0 ניסיתי DVD SHRINK, CLONEDVD2 , DVDFab Decrypter ,1Click Dvd Copy 4.1, DVD43 מה יכול עוד לעזור
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אוקיי, אז קניתי את זה וזה בא רק הכונן, היה אמור להגיע עם זה עוד משהו? עוד שאלה, איך אני מחבר את הכונן? :s05: ועל איזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש? (חינמית) תודה רבה, אופיר
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע הזמנתי דרך האינטרנט צורב LG GSAH62N לאחר קריאת ההמלצה בסטיקי. את מול קיבלתי את הכונן והסתבר לי ששלחו לי את הדגם LG-GH22NS30 22x לא היתעצלתי וחיפשתי ביקורת ב cdrinfo הנה הלינק: http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=25053&PageId=0 לפי מה שראיתי שם, הצורב טוב בלקרוא דיסקים ודיסקים פגומים ולא ממש טוב בצריבה (אני צודק?) השאלה אם שווה לי להתחיל איתם מלחמה או שהצורב הזה גם בסדר. ועוד שאלה, את המבחנים ב cdr info עושים על דגמים מסויימים של מדיות. פה בארץ ניסיתי לחפש דיסקים לפי דגם המדיה אבל כנראה שהנושא מוזנח מחוסר עניין לציבור. הייתי רוצה לקנות מדיות שעברו את המבחן בצורה טובה, האם יש חניות שמוכרות מדיות לפי דגם ולא סתם "דיסקים …
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום קיבלתי צורב חיצוני מדהים בעיצובו של BENQ במהירות 40*12*48 (40 כתיבה, 12 כתיבה חוזרת, 48 קריאה) בצידי האריזה כתוב "CRW 4012EU" אז אני מניח שזה הדגם. ויש לי די הרבה שאלות בקשר אליו כיוון שאני לא מבין כלום בצורבים ובפיטשרים: 1) האם הצורב הזה נחשב לצורב טוב? המהירויות שלו מהירות? ב) האם החברה BENQ היא חברה טובה בצורבים? 2) איזה פיטשרים יש לו? (אני יודע שיש דבר כזה safeburn, לא שאני יודע מה זה עושה, אבל איזה יש בשלי ומה הם עושים?) * מה זה עושה הפיטשר safeburn? 3) בצורב מתחבר למחשב בחיבור USB 2/ 1.1 א) יש לי מחשב די ישן (פנטיום שלוש) ולא נראה לי שיש לי USB 2, אבל קיבלתי איתו דיסק של "USB 2 DEVICE DRIVER FOR WIN98" ואחרי שהתקנתי אותו זה מראה לי בתוכנה סנדרה שה…
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הזמנתי את הצורב lg h10n בשחור כמו שמומלץ כאן חיכיתי המון זמן עד שיגיע, לקחתי את הצורב ובבית שמתי לב שזה דגם lg gsa-4167b התקשרתי אליו לבדוק אם הוא התבלבל, והוא אמר לי שהוא לא יכול להשיג את דגם הנ"ל זה מה שהוא יכול להשיג... 1. הצורב אצלי בבית האם להחזיר אותו ולהשיג ממקום אחר את ה-lg h10n שווה את הטירחה 2. אני משתמש ממוצע לטווח הרחוק הוא יחזיק לי? 3. אני יכול להביא את רוב דגמי הנק.. כאילו במקומו.. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג מערכת כך שתכיל מערך raid5 של 4 קשיחים. התקנת כרטיס raid איכותי הוא תמיד האופציה הטובה ביותר - אבל לצערי אין לי חריץ pci-e פנוי (לוח microATX) משהו מכיר דרך לעשות raid ולחבר את המערך בחיבור sata3 בודד בלוח האם?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
אני מצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים... תודה שלומי
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-