עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by BuLa,

אני רוצה לקנות DVD-ROM בלא יותר מ-350 שקל... זה נראה לי טוב: http://www.pioneerelectronics.com/Pioneer/CDA/Industrial/IndustrialProductDetails/0,1444,1742,00.html מה אתם אומרים עליו? יש לכם הצעות אחרות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  2. Started by Cynicoren,

שלום, העברתי את ה HD שלי לשיחזור, לאחר שקרס (WD BLUE CAVIAR 500GB). התקשר המשחזר ואמר שלא תהיה בעיה לשחזר את המידע, אך ראשי הקריאה/כתיבה הלכו, ולכן זה יצריך עבודה של כשבועיים במעבדה בעלות של 5400 ש"ח. כונן כזה חדש עולה 200 ש"ח, כנראה שהמידע על הדיסק עצמו תקין, האם זה לא קצת מוגזם (שבועיים תיקון/5400 ש"ח) תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם לפני מספר חודשים היה ברשותי צורב NEC 3550, הצורב לא קרא דיסקים ריקים ומלאים של DVD (ניסיתי של המון חברות, ביניהם וורבטים וסילבר ליין) ועשה לי שגיאות באמצע הצריבה (לא הצלחתי אף פעם לצרוב DVD). הלכתי לאחריות וקיבלתי מהם NEC 5170A, כשהכנסתי דיסק DVD לצורב, ראיתי בכונן שהוא בעצם לא קורא את הדיסק והמקום פנוי הוא 0 מתוך 0 (וזאת הבעיה שגם הייתה לי בNEC3550), ניסיתי בכל זאת לצרוב, ואיזה פלא - הוא סיים את הצריבה בהצלחה! (מה שלא קרא בNEC3550). הכנסתי את הדיסק הזה שוב ו? לא קורא את הדיסק... מקום פנוי 0 מתוך 0. אז מה הבעיה כאן? אולי אני עושה משהו לא טוב? והתייעצתי היום עם מישהו והוא אמר לי שאני צריך לנעול את הדיסק אחרי הצריבה. זה נכון? איך עושים את זה? אם זה בכלל יעזור...

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  4. שלום, חזרתי אתמול לארץ והבאתי איתי את הכונן הקשיח שלי כדי להעתיק ממנו דברים, מדובר בכונן של סיגייט Barracuda 7200.12 Serial ATA. על הכונן מותקנת מערכת ההפעלה של המחשב השני שלי וכו'. קצת פרטים על המחשב שלי: Gigabyte P45 DS3R, WINDOWS VISTA ההארד דיסק הזה מגיע ללא ג'אמפר וכשנכנסתי לאתר של סיגייט מצאתי את הפסקה הבאה במדריך למשתמש: The Serial ATA interface connects each disc drive in a point-to-point configuration with the Serial ATA host adapter. There is no master/slave relationship with Serial ATA devices like there is with parallel ATA. If two drives are attached on one Serial ATA host adapter, the host operating system views the two devices as if they were both “mast…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. כי אני עובד איתו עכשיו וחושב על לקנות עוד HD (הוא מבין המחירים הזולים לשאר) ועכשיו עוד משהו עם יש לי נגיד 8M BUFFER וSATA, יש טעם לקנות משהו מהיר יותר? א.ב RAID 0 ב. לא בRAID..

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  6. Started by ori-silver,

אני מוריד מוזיקה באיכות גבוהה בפורמט wav,אני רוצה לצרוב אותה על דיסקים איכותיים בשביל שזה ישמע 100% כמו המקור ללא שגיאות ושיחזיק הרבה מאוד זמן,איזה דיסקים טובים יש?

7. Started by adidas76,

מה ההבדל בין S-ATA II לבין - RAID EDITION? היעד הוא עיבוד תמונות כבדות מאד ותוכנות עיבוד תמונה וגרפיקה פתוחות בו זמנית תודה

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  8. Started by eyal_e,

שלום, אני מעוניין לקנות HD ל- HTPC. ראיתי המלצות על SAMSUNG או WD אבל הלכתי לאיבוד בין כל הדגמים והאותיות. מעוניין ב- 500G - 750 G שיהיה שקט. עד 700 ש"ח. רכשתי מארז ANTEC 2480. תודה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  9. Started by integral,

http://www.abtron.de/shop/catalog/product_info.php?products_id=11301 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  10. מישהו יודע כמה יעלה בערך הכונן טרה שהולך לצאת?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  11. Started by BloodFist,

התקנתי כונן חדש על המחשב HTPC, עכשיו הוא מופיע בדיבייס מנג'ר... שאומר שהוא מחובר טוב אבל אני לא יכול להשתמש בו, ז"א צריך ליצור את הכונן וזה משהו שאני לא יודע איך עושים. נ.ב יש מותקן על המחשב HTPC ווינדווס ויסטה אם זה משנה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  12. Started by integral,

לפני כמה חודשיפ הבאתי לפה ידיעה על הטכנולוגיה ההולוגרפית. אמרו לי שאני חולם ושיקח עשור. אז.... הדגמה ראשונה של דיסק HD בגודל 300 גיגה מתחילה היום 18 באפריל :o :o :o :o :o http://www.cdfreaks.com/news/11673 http://sg.hardwarezone.com/news/view.php?id=1143&cid=10

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  13. (*תרד זה נכתב במקביל למידע שפורסם בתרד שעוסק ב250AAKS, עקב נושא בדיקה שונה). הנה במיוחד לפורום, בדיקת HDTECH ל 320 AAKS אל מול ה250KS הרגיל (שניהם 16 מגה באפר) שביצעתי היום. הבדיקה היא הבדיקה הארוכה של HDTACH. ניתן לראות בבירור שה320AAKS הוא כוכב חדש בעל ביצועים מעולים , מבין כל מה שאני ראיתי, הכי טוב (בבדיקה הזו) מבין כל ה320, זאת כמובן עקב הפלטות הענקיות של 160 גיגה. ניתן גם לראות שהKS מתחיל מ65 מגה לשנייה והAAKS מתחיל מ85 מגה לשנייה. בהתחשב בעובדה שמדובר באחד הכוננים השקטים שיש ביחד עם מחיר לא רע כנראה הכונן הוא קנייה מאוד משתלמת למי שמחפש גם ביצועים טובים בנוסף להכל. ההבדל בין שני הכוננים הוא 14.4 מגה נוספים לשנייה בחישוב ביצועי קריאה ממוצעים, מדובר בקרוב ל 30 אחוז ש…

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  14. שלום לכולם! לאחרונה, ניסיתי לצרוב דיסק DVD-R במהירות *8 ומשום מה הצורב צרב במהירות *4. ניסיתי לעדכן בעזרת הקושחה האחרונה 1.02 ומשום מה, כשאני לוחץ על קובץ ההפעלה, הוא פותח חלון שחור למשך שנייה ולא מעדכן כלום. הדיסק הנ"ל הוא של סילבר ליין ויכול להיות שהבעיה היא דווקא בו(?). כמו-כן, ראיתי שאמורה להיות אפשרות של עדכון בלייב של הקושחות, איפה אני מוריד תוכנה שתעשה את זה? בדקתי מנהל ההתקנים שהפקודה להשתמש ב-DMA מופיעה. אני ממש אעריך את העזרה שלכם, זה ממש מעצבן אותי, אני כבר חושב לחזור לחנות שקניתי ממנה ולהחליף את הצורב.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  15. Started by Ancient1,

יש לי RAID0 של שניים. יש ג'מפרים שלפי WD אמורים לאפשר לדיסק להקיץ מSTANDBY . שמתי במה שחשבתי פינים 3 ו 4 והוא לא מזוהה . אז או שטעיתי בזוג או שמה פה קורה פה ? צריך אותם בכלל ? אין לי בעיה עם STANDBY שאני יודע עליה. אני עוזב רת המחשב פועל לשעות והוא חוזר לעבוד בלי בעיות.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  16. זה הקשיח:http://img651.imageshack.us/i/1604111847.jpg/ זה החיבור: http://img225.imageshack.us/i/1604111849.jpg/ http://img97.imageshack.us/i/1604111850.jpg/ מהו החיבור ואיך אני יוכל להעביר את המידע למחשב שלי שיש בו SATA וIDE?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  17. Started by sEEdy,

אני מעוניין לקנות כונן SSD רק בשביל להתקין עליו את המערכת הפעלה. אני לא מעוניין להוציא יותר מידי כסף מכיוון שזה רק למערכת הפעלה והנפח לא צריך להיות כל כך גדול, מה ה SSD הכי מומלץ בתקציב של עד 400 שקל מקסימום רק בשביל להתקין עליו את המערכת הפעלה? תודה לעוזרים

18. Started by AmitDanan,

אז ככה קניתי טלויזיה חכמה של LG עם תמיכה ב MKV כולל כתוביות והכל האם אני יוכל להריץ סרטים בארדיסק חיצוני במקום עם DOK ולהשתמש בחיבור USB אם כן אני יצטרך ארדיסק מיוחד עם חיבור לחשמל? או שכל ארדיסק חיצוני יעשה את העבודה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, כפי שכתבתי בפוסט האחרון שלי, אני קונה מחשב חדש ויש לי כרגע דיסק קשיח 60GB במהירות 7200RPM של SEAGATE עם BUFFER רגיל של 2MB. כבר הבהרתם לי שאין הרבה שינוי בין PATA ל- SATA אבל אני עדיין מתלבט אם לקנות דיסק קשיח עם 8MB של BUFFER. מה ההבדלים בביצועים? בתודה מראש, עומר שקדי.

20. Started by hogtop29,

http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=488 איך הדיסק הזה באמינות ? מהירות ?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  21. בביוס הכונן מופיע - אולם ללא ציון הנפח (מוזר) איני מצליח להבין כיצד לגרום לא להתקין. אינו מופיע ב MANAGE כלל - אין אפילו אינדיקציה לכך שיש כונן מחובר. ניסיתי לזהותו בתור כונן בודד ולהתקין עליו מערכת הפעלה אך גם פה לא מצא את ההארד דיסק. ברשותי לוח אם GA-P55A-UD3 אודה לכל מי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  22. Started by xfwind,

הכונן הנ"ל - עובד, מתפקד ומגבה קבצים כהלכה. ניסיתי בימים האחרונים לרוקן אותו ולמחוק קבצים אך כל נסיון כזה מודיע שהקובץ/ספריה אותו אני מנסה למחוק פגום ואין אפשרות להזיז אותו. יש עיצה ??? תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  23. Started by Demp,

שלום לכם אני כבר כמה ימים מנסה לחבר מחשב בסלון (בתוך קופסא של רסיבר) עם חבר וכל מה שהיה חסר זה HD לפני כמה ימים קניתי HD חדש 250 ג'יגה SATA של WD שחיברתי למחשב שלי בחדר בנוסף לHD הישן שלי 80 ג'יגה חשבתי לעצמי למה לא להעביר את הHD הישן לסלון ולבדוק אם זה עובד אז העברתי כשניסיתי להתקין ווינדוס במחשב בסלון המחשב עשה מסך כחול עם הודעת שגיאה מפחידה סבבה אמרתי לא עובד לא צריך באתי להחזיר את הHD למחשב שלי והוא עושה את אותה שגיאה כחולה, לא מעלה אותו (מזהה אותו בהתחלה) ועושה רעשים מוזרים עכשיו הבעיה שאני צריך כמה קבצים שיש לי על הHD הזה ואני חייב שהוא יעלה לפחות לכמה דקות כדי שאני יגבה אותם מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  24. אני צריך לקנות שתי דיסקאונקי ואני לא יודע איזה או אם זה בכלל משנה החברה או לא אז אני פשוט יגיד את הצרכים שלי לראשון אני צריך שהוא יהיה 16+ ויהיה אפשרות להצפנה והכי חשובב אמין כי אני שם עליו קבצים חשובים בשבילי מאוד (ברור שיש גיבוי אבל עדיין...) לשני אני צריך שהוא יהיה 32GB שנועד להעביר תוכנות סרטים... שימושים רגילים לשתיהם ביחד 200 שקל אם צריך יותר אני רק תגידו פשוט אין הערכה לכמה זה אמור לעלות

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  25. Started by SubX,

היי, בStorage יש מקום ל12 ארד-דיסקים, מותקנים בו 10 אשר עובדים במערך של RAID5. הבעיה היא שלסירוגין או 3 (משמאל) או 7 (מימין) מזדהים וחלק מהמידע במערך לא נגיש. מזדהים = נורית של חץ מעל הבטריה דולקת. לינק למידע טכני של המוצר מצידי שהפתרון יהיה אפילו לשלוף את המידע בכל דרך מהכוננים הקשיחים. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.