עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Cha,

שלום רב.. הרכבתי מחשב חדש לגמרי... התקנתי בו ווינדוס 7 בעת ההתקנה המחשב המיג לי את הכוננים שלי והוא שאל אותי באיזה כונן אני מעוניין להתקין את הווינדוס.. 1. WD 2T 2. WD 750G 3. 160G על כל מיקרה בחרתי ב 2 T ושהווינדווס פועל ואני נכנס למחשב שלי הוא קולט רק את הכונן שהתכנתי עליו את הווינדוס ולא את שאר הדיסקים הקשיחים שאני נכנס לביוס אני רואה אותם .... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  2. Started by kobi_af,

זה NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x4 או http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2226597

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  3. שלום, אצלי במחשב נמצא כרגע כונן קשיח מסוג IDE (ממה שהבנתי).. ואני חשבתי על לקנות היום כונן קשיח חדש.. ולפי מיטב הבנתי, כרגע בשוק אין כוננים קשיחים מסוג IDE אלא רק מסוג S.ATA.. עכשיו השאלה שלי: יש אפשרות לשלב שיהיה כונן אחד מסוג IDE לבין SATA.. כאילו שאחד יהיה מסוג אחד והשני יהיה מהשנ? ואם כן, אז אני אראה איזשהן תקלות או משהו? בתודה מראש, borissurets

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  4. יש לי כרגע PHILIPS 1628 שמליצו לי פה ואמרו שהוא צורב ממש טוב כי זה BENQ. הנה סריקה של דיסק שצרבתי איתו, מה שמוזר שהוא לא מראה אפילו PIF אחד והציון 100 ואם אני לוקח נגיד דיסקים של RITEK G05 שצרבתי עם NEC אז הוא נותן ציון של 97 אבל גם לא מראה את ה PIF וכשלקחתי דיסק שצרבתי עליו וסרקתי אותו עם NEC אז הוא קיבל 37 כי היה ספייק ענקי של PIF, יכול להיות שהספייק נגרפ עקב סריטה או משהו אבל בלי קשר היו PIF ברמה נמוכה אבל בכל זאת היו שלא כמו PHILIPS שלא מראה אותם. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה? כי נראה לי שהצורב הזה פשוט נותן הרגשה טובה ולא באמת עושה צריבות טובות. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  5. שלום. אם זה לא שייך לכאן, מצטער. אוקיי זאת הבעיה. מאז שקיבלתי את המחשב החדש שלי (לפני כמעט שבוע), כל ההטענות וההתקנות שמתבצעות על המחשב, לוקחות הרבה זמן. - לדוגמה, widows XP. כשהתקני אותו על המחשב הישן ההקתנה היתה מהירה למדי. כשהתקנתי על המחשב החדש, ההטענה זזה מאוד לאט.. - אותו דבר לגבי ווינדוס 7. כשאני שם את הדיסק, לוקח 5 דקות עד שזה פותח את המסך הזה של בחירת השפה להתקנה! וההתקנה לקחה משהו כמו 20-25 דקות. - הכניסה למערכת ההפעלה בעת פתיחת המחשב, איטית. זה רושם ברוך הבא וצריך לחכות קצת זמן.. - אותו דבר לגבי התקנות של משחקים. כל התקנה, לוקחת משהו כמו 10 דקות. כשאני מתחיל את ההתקנה, זה מחכה דקה ואז זה רק נזכר להתקין. - כשאני מריץ סריקה מהירה על המחשב מפני וירוסים זה בקושי זז…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by asilbob,

שמע אני רוצה להוריד סרטי HD ולרוב אותם על דיסק יש לי צורב DVD עכשיו יש אפשר לצרוב סרטים כאלו בDVD ? כי כול סרט שוקל בין 4GB ל6GB יש אפשרות ? כי כול הדיסיקים שראיתי (ולא ראיתי הרבה) ראיתי שאפשר לצרוב עד 3.5 GB בערך ...

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין בפתרון אחסון וגיבוי. התקציב מאוד גמיש כמו שאפרט במקור חשבתי על דיסק חיצוני כלשהו אשר ישמש לאחסון של תוכנות כלים ומקורות וגיבוי עבודות כאשר המחשבה הייתה לחבר אותו פעם בכמה ימים למטרות גיבוי. האחסון לא אמור להיות של סדרות, סרטים וכו' (אבל כן של סרטי video tutorials DVD למשל) אבל גם אם יהיו בו מעט סרטים וסדרות אין שום כוונה להפעילם מהכונן. אחרי חשיבה אני מעדיף לקבל מכם המלצה לפתרון שאולי יהיה יעיל יותר. כמו שאמרתי, הצרכים הם אחסון של תכנות וכלים שונים בצד אחד ובצד השני, גיבוי של קבצים כגון פרוייקטים עבודות ומקורות שיהיו גם במחשב (מדריכי וידאו, קבצי טקסטורה ו HDRI לתלת מימד ועוד). התקציב הוא כ500-600 שקלים כאשר מן הסתם אני מעדיף לשלם כמה שפחות אבל אני …

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by com555,

קיבלתי HD חדש Seagate SATA 120GB וקודם הרצתי HD Speed ובאמת המהירות הייתה נחמדה- 53-55MB/s, לא התלוננתי. אבל התבאסתי מהתוצאות שלו ב-PC Mark 2002 . בפעם הראשונה קיבלתי עליו 1100, אחרי זה 910 בערך, ועכשיו כשבדקתי שוב הוא קיבלת רק 948! אני ציפיתי להרבה יותר! נראה לכם שאני צריך ללכת להחליף אותו באחריות? הוא שזה ככה אצל כל ההארד דיסקים האלה של סיגייט.. או ככה זה ב-S-ATA? ואם כן אם אפשר לדעת למה.. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by neli4,

הזמנתי ביום שישי מחשב מ-KSP. אני יכולה להחליף חלקים עד מחר. הצורב שקניתי הוא: NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black 195 אני מתלבטת אם כדאי להחליף אותו לאחד מהצורבים הבאים: NEC AD-5170A DVD±RW x18, DL x8 Black 220 LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black) 200 PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black 230 מה דעתכם? להחליף או להישאר עם מה שבחרתי?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  10. כמה שיותר מקום יותר טוב תודה!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  11. יש סיכוי שאני ויתקין ווינדוס על HD במחשב א' ואח"כ יעביר תHD למחשב ב' וזה יעבוד ?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  12. עכשיו פתחתי CD FREAKS ומה אני רואה http://www.cdfreaks.com/news/14189 הם אומרים שהרווחים ברבעון ה3 כל כך נמוכים שזאת ההחלטה.מה אתם אומרים כדאי לקחת את האחרונים?לפחות בשביל הסריקות.איזה דגם מומלץ(אולי OEM)?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  13. אני מחפש לקנות HD חיצוני בתקציב של 350 ש"ח בערך ראיתי משהו כזה http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141821=141822&DB187326=187334&DB141804=141808 אשמח לשמוח דעתכם או לאופציה חלופית תודה

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by pergola,

אני מתכוון לקנות 1Tib פנימי למחשב, יש חשיבות איזו חברה לקחת? אני מתכוון כנראה לקחת WD..

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by Posford,

קניתי כרטיס זכרון למחשב כף-יד Mio P350. זה כרטיס הזכרון: Max Hash SD 2GB 133? איך הכרטיס? מכל הבחינות, אמינות, מהירות וכו'. תודה.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by most,

שלום ובוקר טוב מקווה שהכותרת בסדר קניתי צורב פיליפס 1628k בעזרת המלצות הפורום 1. הצורב מזוהה כפיליפס 1648p1 p2.2 - מה זה אומר?? 2. האם אני צריך fw כדי שיקבל "תכונות של benq. 3. כשאני סורק בעזרת nero cd\dvd speed המעודכן אני מקבל שהדיסקים מיצרנים שונים פשוט מושלמים (לא נראה לי) . 4. כמה דיסקים לא מצליחים להיסרק ע"י התוכנה שמדווחת על שגיאה בקריאה. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  17. זה סתם USB פשוט של 128MB. אבל כמחברים אותו הוא מופיע כמו שצריך אבל הוא "יוצר" עוד כונן CDROM עם קבצים בפנים. מישהו יכול לפתור לי את האניגמה הזאת ?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם... כפי שאתם יודעים ישנן המון תקיות לאחסון דיסקים.. ויש לי גם בבית כל מיני תקיות כאלה.. אבל השאלה,אם הם לא שורטים את הדיסקים?כי זה צמוד. כי אני רוצה להכניס לשם דיסקים חשובים כמו סרטים ומשחקים(מקוריים..)..ואני לא רוצה שהם ישרטו.. אז זה שורט או שסתם נראה לי?

19. שלום וערב טוב קניתי את הפלא' הזה עכשיו http://www.pelephone.co.il/itemdetails.aspx?token=&pgid=2479 ויש לי בעייה.. מקבלים איתו קורא כרטיסים כזה חמוד שניראה כמו דיסק און קי ושמתי את הכרטיס זיכרון בפנים וחיברתי הכל ל-USB. יש לי ויסטה אולטימייט עכשיו הוא קורא אותו והוא מראה אותו במחשב שלי. אני רוצה לפתוח את הכרטיס במחשב אבל הוא רושם לי ככה. "please insert disk into removable disk" מה אני יכול לעשות? לא מקבלים עם זה תוכנה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  20. Started by composite,

שלום... ברשותי הארדיסק פנימי מסוג Samsung F1 1TB HD103UJ. עליו מותקנת מערכת ההפעלה, Win7 Ultimate 64, וגם מחיצה אחרת למידע חשוב וכו'. היום שמתי לב שההארדיסק עושה רעשים מוזרים של חריקות, כמו גיר על לוח (רק בצורה הרבה יותר חלשה ועדינה, כן?). זה קרה בזמן הורדה של קובץ גדול במהירות גבוהה. כמו כן עשיתי short test ב- Speedfan ובמהלך החלק הראשון של הבדיקה הכונן הרעיש בצורה חזקה וחריגה מאוד! למרות שתוצאות הבדיקה תקינות. מחר אני אריץ ES-Tool, אבל בינתיים - אפשר לקבל קצת מידע לגבי המצב? תודה מראש רועי

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  21. Started by x-dude,

כל החנויות או שמוכרים בקופסה של 5 או 10 (סעאמק מה אני צריך יותר מדיסק 1?) או מהירות 2X,עשיתי סיבוב בכל העיר העלובה הזאת,מישהו יודע איפה למען השם אני יכול לקנות באיזור חיפה דיסק אחד בודד כזה? מה כבר ביקשתי?

22. תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  23. שלום לכולם, אני קונה בקרוב דיסק קשיח חדש ומתלבט בין שניים שמתאימים לי: 1) Western Digital - 250GB, 16mb buffer, SATA-2 2) Maxtor- 250GB, 16mb buffer, SATA-2 אני נוטה יותר לכיוון ה-Maxtor למרות שהוא קצת יותר יקר, קראתי ביקורות שטוענות שהוא יותר אמין מה-W.D. מה דעתכם?

24. Started by zedisdead,

אני צריך כונן קשיח חיצוני מהיר וטוב נפח הכונן לא צריך להיות גדול

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  25. [table] [tr] [td]היי, האם אתם חושבים שצפויה לי בעית חומרה כלשהי אם אוסיף את הכונן הקשיח 1000GB SAMSUNG HD103SJ למחשב שלי ? מעבד Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore Box AM250DCB [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם Gigabyte MA69GM-S2 GMA69GMS2[/td] [/tr] [tr] [td]כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD2600PRO 512MB PCIe [/td] [/tr] [tr] [td]הארדיסק 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון PQI TURBO DDR2 800MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15[/td] [/tr] [tr] [td]צורב LG GSA-H62N X18 DVD [/td] [/tr] [tr] [td]מאוורר Arctic Cooling Freezer 64 Pro [/td] [/tr] [tr] [td]מארזCOMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU [/td] [/tr] [tr] [td]ספק Enermax Liberty 400W 30A @ 12V [/td] [/tr] [/table…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.