עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש שם בחנות שני סוגים וההורים שלי שואלים איזה יותר כדאי.. אז מה עדיף ה+ או ה- ?

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by INFERNO,

מאיזה חנות הכי כדאי מבחינת אחריות ומחיר עד 500 ש"ח

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. כמה שיותר GB ללוח אם שתומך SATA1. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DuDeAss,

שלום אני מעוניין לקנות הארד דיסק בגודל 160 GB חיבור ATA עכשיו חשוב לי שההארד דיסק יהיה איכותי ולכן אם אפשר לדעת איזה חברת הארד דיסקים הכי מומלצת והאם יש ביקורת או כתבה או משהו שיכול לעניין אותי (אין לי בעיה באנגלית) אני אודה למי שיעזור לי (ד"א לפי מה שחקרתי עד עכשיו כדאי לי לקחת SEGATE או SAMSUNG)

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  5. אז ככה נקודות בסיסיות: יש לי לוח אם DFI LANPARTY UT Ultra-D מידע עליו נמצא פה: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US עכשיו כמה עובדות: כיום יש לי הרד דיסק של WD הדגם הזה: 250GB 7200RPM 16MB SATAII<---WD2500KS ואני לא מתלונן יש לי אותו שנה וקצת.... *יש לי מחשב די חזק (מפרט בצד) והוא קיים לעבודות אדיו כבדות ותוכנות מוזיקה (CUBASE) עכשיו מומלץ וכדאי בעבודה עם אדיו לעבוד אם 2 הרד דיסקים אחד למערכת ההפעלה+תוכנות, השניה לקבצי מדיה(סאמפלים וכו...) אני רוצה לקנות הרד דיסק בנפח של לפחות 250G שיהיה אמין ושייתן לי ביצועים מיירביים עכשיו שאלות : 1. משהו שמטריד אותי עכשיו ... יש לי דיסקט שקבלתי …

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני רוצה לקנות הרד דיסק חדש כי מה שיש לי כבר לא מספיק בכלל!! יש לי 20גיגה ועוד 40גיגה אבל זה כבר לא מספיק לי כי אני מוריד מלא דברים ואין לי זמן לצרוב הכל... אז אני רוצה לקנות 80גיגה אבל אני לא יודע אם שווה לי לקנות את זה או 120גיגה כי גם הוא זול מאוד עכשיו... תעזרו לי להחליט

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1095 אני קונה את זה ראיתי שהמחיר ירד פלאים כבר!! וראיתי שאני יכול לבחור ולקנות אם כבל מעוגל עכשיו ראיתי יש 24 ו-36 מה ההבדל?? לקחת 24 או 36? כי ההבדל הוא 20~ ש"ח :-\

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  8. Started by Sheda,

שלום מחר אני קונה צורב DVD למחשב , קראתי את הסקירה על המומלצים ורק יצאתי יותר מבולבל מאיך שהגעתי לפני כן. מה שאני רוצה זה : *תקציב עד 250 שקל. *רק SATA. *18X לפחות (הבנתי ש20 לא כזה ריאלי ולא כזה משנה). *lightscribe , אני לא יודע מה זה אבל הבנתי שאם אני כבר משקיע אז כדאי שיהייה. ושיהייה טוב ואמין. החנויות שמהן אני יכול לקנות הם : אופיס דיפו , באג , איבורי , פנדה. השאלות שלי הם: איזה דגם של צורב לקנות? (שיענה על רוב אם לא על כל הדרישות) , בבקשה אם אפשר להסביר על אילו דרישות הצורב עונה ועל איזה לא. מאיזה חנות הייתם קונים חלק "פשוט" שכזה במחשב ? איפו שזול עם שנתיים אחריות ? תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  9. עשיתי כבר הזמנה אבל אמרתי למוכר שיעצור תהזמנה אמרתי לתכנאי שיביא לי תאר דיסק של סמסונג הF1 עכשיו כזה הוא הסתקל במחשב הוא אמר שלא רשום F1 אבל רשום אר דיסק של סמסונג 500GB עכשיו השאלה שלי יש דגמים של סמסונג שהם לא F1 שהם בלי F1 יענו פחות טובים ? כי אני מפחד שהוא יבוא לי אר דיסק של סמסונג בלי F1 הוא אמר שהוא היבדוק לי את זה ... הוא אמר לי שהוא לא יודע עם זה F1 כי לא רשום ושמעתי שיש גם F3 מה האבדלים גדולים קטנים ? יש F3 500GB ? עם כן באיזה אתר ?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  10. שלום! אני מחפש למחשב חדש שאני קונה SDD בשביל להתקין עליו מערכת הפעלה כך שלא צריך יותר מ 80GB. תקציב: 700 ש"ח עדיף בפחות. עדיפות: חשוב לי רק דבר אחד שיהיה לו מספיק GB למערכת הפעלה וכמובן שהיה מהיר יחסית לתקציב.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  11. Started by diablo4u,

אמרו לי שזה הכי טוב NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 נכון?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  12. Started by orlupo,

טוב החלטתי שאני קונה צורב DVD במקוםה-LG 8525B המעפאן שלי ואני מתלבט בין ה-NEC 3500A ל-LG 4120B אז ככה: אם יש לי DVD פשוט בסלון הוא יצליח לקרוא את ה DVD-RAM כי אם כן אני כמעט סגור על ה-LG כי אני די זקוק לזה... בתודה מראש לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by whitiger,

אני חושב שהגיע הזמן לקנות צורב דיוידי ממ בעקרון אני קונה רק מ KSP. אין לי דרישות..פשוט שיהיה צורב אמין וטוב. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by Matrix-Hacker,

ערב טוב אני כנראה קונה צורב חדש בגלל שהצורב הנוכחי שלי נהרס ( פתחתי דיון בנושא פה ) ואני צריך המלצות לצורבים התקציב הוא עד 300 שקל והצורב צריך להיות שחור . שמעתי שהצורבים של Lite-On הם צורבים ממש טובים ואמינים מה דעתכם על הצורב הזה - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28_205&products_id=1503 האם הצורבים האלה באמת אמינים וטובים או שכדאי להסתכל על חברה אחרת ?

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by Nitro,

אני קונה צורב קומבו תוצרת LG, במהירויות 52X32X52X16... מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה, ומוכן לתת לי חוות דעת עליו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_312&products_id=4570 תודה, נדב.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. לא מצליח להכניס קובץ שהוא מעל 4 ג'יגה ! ...מה הבעיה ?<? יש אפשרות לסדר את זה?? תודה

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  17. קראתי בעיון את הדיון : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277830.0 והגעתי למסקנה שללקוח הביתי הממוצע רק תצורת 0 - raid היא מעשית וזאת משום ש- raid 1 או raid 5 לא נותנים פיתרון ל-2 בעיות עיקריות שעלולות להביא לאיבוד כל \ חלק מהמידע השמור על הדיסקים הקשיחים במערכי raid אלו . להלן 2 הבעיות : 1. וירוסים (הם הרי , אוטומטית מועברים לדיסקים האחרים במערך ) 2. קלקול של הלוח האם (הרי הלקוח הביתי לא יקנה בקר חיצוני יקר ואיכותי שעולה כמה מאות דולרים , ויסתפק לרוב בבקר שעל לוח האם ) 3. קפיצת מתח \ ברק \הפרעות חשמל מצטברות בגלל המצאות מזגן על אותו קו חשמל שמזין גם את המחשב . חלק גדול מכל אותם ups ביתיים זולים , שרוב הלקוחות הביתיים קונים , פשוט לא נות…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by nesber,

אם אני רוצה לשים את ההארדיסק(או התקן IDE אחר) כבודד, האם עלי לשים את הג'מפר כמו במצב מאסטר, או שמא אני צריך לשים בלי ג'מפר בכלל?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  19. כרגע יש לי במחשב כונן של 120 ג'יגה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה וכונן של 80 ג'יגה. בקרוב אני עומד לקבל דרך קומבינה כונן של 250 ג'יגה ויש לי רק 2 חיבורי SATA במחשב. זה בסדר, כי בנוסף אני מקבל CASE חיצוני ל-HD, כך שאני אשים HD אחד בקייס ושניים בתוך המארז. עכשיו, אילו כוננים כדאי לי לדעתכם לשים בתוך המארז? על איזה כונן כדאי לי לשים את מערכת ההפעלה? אני מתכוון לפרמט את המחשב בכל מקרה, אז תתחשבו בזה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by Demagh,

לאחר החלפת כונן 2.5 אינצ' בלפטופ ב-SSD, התפנה לי כונן. אני רוצה לקנות Enclosure זול מאיביי בשביל להשתמש בו בתור כונן חיצוני. למישהו יש נסיון עם החלקים הסיניים האלה? הם מספיק טובים (לשימוש לעיתים רחוקות מאוד) או שכדאי לקנות משהו יותר איכותי? אני רוצה לרכוש משהו כזה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Br33z3R,

שלום, אני מעוניין לקנות קופסא שתתאים להארדיסק 320GB IDE. קופסא שתהיה עם מאוורר , ותשמור על הכונן. אני לא יודע אם זה משמעותי, אבל הכונן לא יהיה פעיל יותר מ3-4 שעות רצוף. אני לא ממש מתמצא בנושא הזה והייתי שמח להצעות (גם של קופסא כזו וגם של חנות אם אתם מכירים) התקציב הוא בכיוון 150 (ברור שאם יש משהו טוב ב180 ,זה לא מה שיפריע). תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Klayhamn,

שלום האם למישהו יש נסיון עם קופסאות ההשתקה של SCYTHE? HIMURO או QUIET DRIVE? אני חושב על לקנות כאלה לכונני ה-WD BLACK הרועשים, ותהיתי אם למישהו יש נסיון חיובי איתם ב-REVIEWS נראה שה-QD משתיק טוב יותר מה-HIMURO, אבל אם ה-HIMURO מספיק, הייתי מעדיף אותו (כי הוא 3.5 אינץ' לעומת השני שהוא 5.2 אינץ'). תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. קופסאות ל DVD. איפה אפשר לקנות?? איפה הכי זול? באיזור המרכז או באינטרנט שאפשר לעשות הזמנה טלפונית

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אני מעוניין לרכוש קופסאות פלסטיק לדיסקים. כאלה שניתן להכניס בהם עטיפות (front / back). סדר גודל של 200+. קיבלתי הצעה של 80 אג' - לקופסא. אם למישהו יש מושג איפה יש זול יותר, בבקשה תודה, Chevy.

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים