עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by elior18,

יש לי לוח אם פנטיום 4 של ASUS533-MX קניתי הרד דיסק 160 SATA והתברר לי שאין לי חיבור SATA על הלוח אם מה אני עושה ???????. איך אני טיודע אם הלוח תומך ואם לא האם הוא יתמוךך בהרד דיסק עם החיבור הישן יותר IDE עם הפינים? אני מבקש שתעזורו לי מהר זה דחוףףףףףףףףףףףףףף :-[ [glow=red,2,300][/glow]

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by SHAY951,

האם חיבור שני דיסקים קשיחים למחשב אחד יכולה לגרום נזק, או לעשות בעיות מסוימות במחשב?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  3. Started by Dr Hardware,

עשיתי את זה לכונן של 8 ג'יגה (מחיצה בWD 8MB ) וזה לקח 7 שעות ועדיין לא סיים (ישנתי קמתי ועדיין לא סיים) מה זה וכמה זמן הדבר הזה אמור לקחת? מה הDEFRAG הכי טוב לעשות שאחריו המחשב יהיה הכי מהיר?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Started by blackbimer,

האם יש דרך לאבטח יסק קשיח? דרכי מניעה כלשהם.? וואלה זה מפחיד לאללה שיפול פתאום מידע של שנים... מה עושים?

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  5. מישהו יודע ? אני בלחץ של גי'גות ואני רוצה להשקיע כבר ב16 מגה קאש

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by Pure-Gold,

שלום, היכן ניתן להשיג כונן קשיח ל iPod דגמים: Samsung MK 150 GAL MK 300 GAL MK 400 GAL והאם ניתן להוריד את מערכת ההפעלה של ה iPod מהאינטרנט. תודה.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by ofir123,

הם מוצעים למכירה בזול בKSP, למישו יש נסיון איתם?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן קיבלתי מאחי קלטת וידאו באורך שעה והעברתי אותה לפורמט VCD צרבתי על דיסק 700MB, הכל טוב. עכשיו, הוא הביא לי כמה קלטות שהממוצע של כל אחד בערך 5 שעות אני לא הולך לצרוב את זה על 20 דיסקים אני רוצה להכין לו אותם על דיסקים של DVD בנפח 4.5GB השאלה לי היא האם אני ישים קובץ VCD בגודל 4GB ויצרוב ל DVD זה יעבוד? ואם אני ישים 4 קבצים של 1GB של אחד האם גם זה יעבוד? תודה מראש לכל העוזרים בנושא! זה די חשוב האמת יניב

• 50 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. http://www.dstore.co.il/yp/shopDepartment.asp?sc=736&id=61894&fid=8175

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by charm,

היי אני מעונין לקנות למחשב פנטיום 1700 דיסק בגודל 250 ג"ב IDE והשאלות שלי הם: 1. האם יש חברה ספיציפית שכדאי לקנות או כולם אותו הדבר (w.d. maxtor,seagate וכו') 2. האם פנטיום 1700 יכול לתמוך ב 250 ג"ב ללא בעיה או דרוש לזה דרייבר מיוחד או סידור מיוחד שיכיר את כולו 3. האם כדאי לחלק כונן זה (ואם כן לכמה) או עדיף להשאיר אותו כולו יחידה אחת (אשמח לשמוע טיעון מלבד לתשובה של כן ולא) תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by kobibo,

אני יודע שהרבה דובר על הנושא אך מה לעשות דברים כל הזמן משתנים ונכון גם לבי צורבי ה DVD כל יום יוצא דגם חדיש וטוב יותר. נכון לעכשיו איזה צורב DVD מומלץ לקנות במחירים שבין 450-550 ש"ח ( כמובן אחד כזה שתומך ב Dual Layer ) ?

• 12 תגובות
    • 964 צפיות
  12. Started by sabpa2,

איזה דיסקים לצריבה הכי טובים? דיסקים רגילים לא DVD שלא יעלה יותר מי 100-120 שקל...

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by mmnetanya,

NEC ND-3500A או Pioneer DVR-108 מה לקנות ? לפי הביקורות שקראתי ה-NEC קצת יותר טוב ? מה אתם אומרים ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. קניתי מחשב חדש בתחילת החופש הגדול עם צורב DVD של (LG (4081B, עכשיו צרבתי בו כמה פעמים דיסקים בהזדמנויות שונות והכל היה סבבה. לאחרונה הייתי צריך לצרוב בוחטה של דיסקים ואחרי השלישי בערך הצורב את התחיל לדפוק דיסקים. הנרו כתב could not preform END Track או משהו, לפעמים could not start disk-at-once או משהו בסגנון וזה, נדפק הדיסק. בדקתי את הצורב על מחשב אחר ואותן הודעות. עד כאן דיסקים רגילים. דיסקים של DVD הוא הצליח לצרוב אחד ואחרי זה דפק דיסקים. החליפו לי את הצורב בזכות האחריות שעדיין תקפה. והצורב ה"חדש" בינתיים מתוך 5 צריבות רגילות דפק 2 דיסקים. ואת הניסיון היחיד שלי בDVD הוא דפק עם אותן ההודעות. עכשיו השאלה שלי היא האם זה ככה אמור להיות בשביל הצורב הזה? האם אני צריך לקחת בחש…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by KrustyTheKlown,

עם איזה צורב ואיזה מדיות?

16. על איזה מדיות ועם איזה צורב?

17. Started by Nitro,

אני קונה צורב קומבו תוצרת LG, במהירויות 52X32X52X16... מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה, ומוכן לתת לי חוות דעת עליו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_312&products_id=4570 תודה, נדב.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by mega1234,

טוב אז קניתי דיסק קשיח חדש למחשב WD1200JB ( 8MB BUFFER,7200RPM( חיברתי , קינפגתי , פירמטתי , יצרתי מחיצות - הכול הלך טוב. הורדתי את התוכנה של data lifguard ואכן לפיה הדיסק תקין . אבל כול פעם שאני מכבה את המחשב הדיסק קשיח משמיע מעיין "תק" כזה ופשוט רציתי לדעת אם זה נורמלי (במיוחד אם לאנשים אחרים שגם יש את אחד הדגמים של WDXXXXJB זה גם קורה) נ.ב. לפי האתר של "ווסטרן" הרעשים הם אכן נורמליים : Normal drive sounds include: Whining noise during drive spin-up Occasional clicks during data access Hard clicks during a head park operation (shutdown or sleep mode)

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by MasteRoi,

אני מעוניין לדעת מה אומר המהירות של הצורב DVD למשל במהירות X8 למשל אם צורב רגיל של X48 אומר 7200KB לשניה.. אז כמה אומר X8 בצורב DVD. מקווה שהבנתם את שאלתי.

20. שלום, כפי שכתבתי בפוסט האחרון שלי, אני קונה מחשב חדש ויש לי כרגע דיסק קשיח 60GB במהירות 7200RPM של SEAGATE עם BUFFER רגיל של 2MB. כבר הבהרתם לי שאין הרבה שינוי בין PATA ל- SATA אבל אני עדיין מתלבט אם לקנות דיסק קשיח עם 8MB של BUFFER. מה ההבדלים בביצועים? בתודה מראש, עומר שקדי.

21. שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש ויש לי כרגע כונן Seagate 60GB 7200RPM שאיתו אני עובד ומתכנן להעביר למחשב החדש. השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות בנוסף דיסק קשיח מסוג SATA שישמש אותי ככונן הראשי או שההבדל בין SATA ל- ATA אינו משמעותי ואינו מצדיק "בזבוז" של כמה מאות שקלים. בקיצור ולעניין, מה בדיוק ההבדל בין SATA ל- ATA? * עריכה: כמו כן הכונן החדש שאני רוצה לקנות יהיה עם BUFFER של 8M והייתי רוצה לדעת גם מה ההבדל בין BUFFER רגיל כמו שיש לי כרגע ל- BUFFER הגדול יותר. בתודה מראש, עומר שקדי.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  22. לאחרונה הצורב הורס לי יותר מדי דיסקים אני משתמש בדיסקים של silver line הם אף פעם לא עשו לי בעיות לאחרונה אני עשיתי עדכון קושחה להכי עדכני היה לי מקודם 1.2 עכשיו יש לי 1.6 מה יכולה להיות הסיבה להנ''ל האם הקושחה היא הבעיה להחליף לקושחה שהיתה? או זה רק הדיקים עצמם (לדעתי הדיסקים בסדר גמור צרבתי יותר מ500 דיסקים של סילבר ליין ו95% מהם בסדר גמור) מה ההצעות שלכם רבותי?

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  23. השאלה שלי היא כזו, האם אפשר לגרום למכשיר די.וי.די toshiba SD200E לזהות עוד פורמטים, בעיקר חשוב לי פורמט DVDRW כלשהו, + או - לא חשוב. כמו כן אשמח לגרום למכשיר לזהות עוד פורמטים כמו divx, mp3 וכו' אם אפשר. (כל דרך קבילה מבחינתי, מעדכוני firmware עד לצריבות על הג'וקים עצמם) תודה!

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by blade2,

צרבתי סרט מdvd על dvd ולמרות שהוא עובד נהדר בכונן של המחשב, כשאני שם אותו ב dvd בסלון, הוא לא עובד (אומר לי "disc error" משהו) יש לי toshiba Sd200e (ומנסיון הוא קורא Cd-romים צרובים). ייתכן שהבעיה נגרמת בגלל שצרבתי על dvd רב פעמי? (dvd+rw) אם הבעיה ב DVD שלי, מה ניתן לעשות כדי שהוא יקרא צרובים? תודה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by integral,

קראו את זה: http://www.digitimes.com/news/a20040924A1002.html

• 6 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.