אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אח שלי ניסה באמצעות Partition Magic 8 אם אני לא טועה, לאחד בין מחיצות D וE. לא ברור לי איך או מתי, אבל באיזשהו שלב הופיעה שגיאה, ועכשיו יש לי רק את מחיצה D בגודלה המקורי ועוד 36 ג'יגה של Unpartitioned space (הגודל המקורי של מחיצה E שנעלמה לי). אח שלי טוען שהמידע שהיה בE שמור שם, השאלה שלי היא איך אני יכול לחלץ אותו? תודה מראש, יואב.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום. יש לי שתי שאלות בנושאים שונים, וחלטתי לאחד אותן לדיון אחד. אז הנה: 1. המחשב שלי סובל מהתרסקויות מערכת (אתחול) בזמן האחרון. ממה שאני זוכר, כל פעם שהמחשב התרסק, היה כשהצורב עבד ( בצריבה או בניגון של דיסק). יכול להיות שהבעיה של המערכת היא באמת בצורב, או שהתקלה היא בכלל ברכיב אחר? 2. אני חושב לקנות דיסק קשיח חיצוני. עברתי על הסטיקי של ה-FAQ והמידע שם לא ענה לי על שאלה פשוטה. אם אני קונה דיסק קשיח חיצוני עם חיבור USB, האם מהירות העברת המידע מספיקה להצגת סרטים ושמיעת מוסיקה? תודה נמרוד
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
צורב philips 40X תראו מה הבעיה: שאני מגדיר צריבה (Burn) זה אומר לי Write image: 40X ברגע שאני מכניס את הדיסק: ה: Write image: 2X טוב אז ככה: *הבעיה לא בתוכנת צריבה * הבעיה לא בדיסקים (בדוק) אם מישהו יכול למצוא פתרון אחר לבעיה תודה רבה לו!
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום. יש לי HD חיצוני 2.5 שמתחבר דרך USB בלבד (כלומר אין חיבור למתח) בויסטה הסייר נתקע, ובXP העברה מגיעה לאמצע בערך ועוצרת. מה אפשר לעשות? יש איזה כלי לתקן? חשבתי לפרק אותו מהבקר IDE-USB ולחבר אותו ישירות ללוח אם, זה יעזור? תודה עריכה: רק רציתי להוסיף שמה שמוזר שבXP, אפשר למחוק תיקיות בקלות.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בסטיקי ראיתי המלצה לPioneer DVR-115D & DVR-116D, אבל לא ממש הבנתי את היתרונות\ חסרונות שלו... אני צריך משהו שלא יעשה לי בעיות עם דרייברים ונירו 6, ושיצרוב טוב עד CD וDVD (במיוחד סרטים...) רעש ומהירויות גבוהות במיוחד לא כל כך חשוב לי... ב4 השנים האחרונות היו לי 2 צורבים של LG שהיו סבבה, אבל אם יש משהו טוב יותר- למה לא לבדוק? רצוי משהו שאפשר קנות מנועה או זיגזג (עם עדיפות לנועה)... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי... אני מחפש צורב חדש למחשב... אני לא יודע מחיר כי אני לא יודע כמה הדבר שאני מחפש אמור לעלות.. אני מחפש צורב שיהיה בצורת slot-loading . (שפשוט מכניסים את הדיסק בלי ללחוץ על כפתור ואז לשים על המגש הזה) שיהיה צורב טוב. יש לי עדיפות לצורב פנימי מחיר שלא יהיה מוגזם כמו 700 שקל.שיהיה סביר.. תודה מראש לכל מי שיענה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר שני כוננים כאלו לRAID ? האם יש את האפשרות בכוננים אלה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 צורבים למחשב חדש אשר אני עומד לקנות, אני יודע שעדיף צורב DVD, אבל את זה אקנה יותר מאוחר. הצורבים שאני מתלבט בינהם הינם: SONY COMBO CDRW/DVD X 52 X 16 X 32 X 52 - 282¤ LG CDRW/DVD COMBO 52x32x52x16 - 320¤ אני חושב ללכת על הסוני, בגלל שהמהירויות שוות והמחיר נמוך.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי לוח מסוג intel 915pcy. האם אפשר לעשות לו raid 0 על בסיס חומרתי (2 דיסקים sata זהים לחלוטין) ללא בקר מיוחד??
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הוספתי דיסק קשיח למחשב. חיברתי אותו בצורה כזו: - = כבל IDE לוח-דיסק קשיח(עליו מותקן אקספי)-CD ROM לוח-דיסק קשיח-צורב DVD הדיסקים הקשיחים הם master והכוננים הם slave את שני הדיסקים הקשיחים ואת ה CD ROM המחשב מזהה. את הצורב הוא לא. ( הצורב היה לפני על master והעברתי אותו ל slave ). זה משנה איזה רכיב נמצא בקצה הכבל ואיזה באמצע? מה כדאי לעשות כדי שהצורב יזוהה?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איפה ניתן להשיג כבלי SATA ארוכים (יותר מה 50 ס"מ הסטנדרטי) ? האם בכלל קיימים כאלה כבלים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שאלה די מצחיקה בשעת לילה הזויה שכזאת אך זה די מסקרן אותי האם ניתן לעשות C@ לH.D??
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב ולשים בו שני דיסקים קשיחים SATA קיבלתי הצעה שדיסק אחד מחובר ב-SATA ושני מחובר ב-IDE ואמרו לי כי מה שאני רוצה לא הגיוני כלומר מחוברים שנייהם ב- SATA עכשיו השאלה היא האם אי אפשר לחבר שני הארד דיסקים בחיבור SATA ? או ב- RAID ב- SATA ? אני רוצה שיעבדו מהר בברכה
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על דגם מומלץ של חברת LG שתומך בטכנולוגית LIGHT-SCRIBE מעוניין שלצורב יהיה גם חיבור SATA ותמיכה בצריבת שכבה כפולה בתודה מראש איציק
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש את שני הדגמים הנ"ל ואני לא יודע איזה לקחת. תודה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
עכשיו פתחתי CD FREAKS ומה אני רואה http://www.cdfreaks.com/news/14189 הם אומרים שהרווחים ברבעון ה3 כל כך נמוכים שזאת ההחלטה.מה אתם אומרים כדאי לקחת את האחרונים?לפחות בשביל הסריקות.איזה דגם מומלץ(אולי OEM)?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורב DVD של NEC. לאחרונה יש איתו בעיה מוזרה. אני צורב איתו DVD ב NERO, הצריבה מסתיימת באופן תקין, כשהדיסק יוצא אני רואה שהוא צרב עליו אבל כשאני מכניס אותו בחזרה לכונן זה מראה לי שהדיסק ריק. לעומת זאת עם אני לוקח דיסקים שצרבתי לפני כמה חודשים, הוא כן מראה לי מה יש עליהם. למה זה יכול לקרות?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הציעו לי בפורום לרכוש 2 דיסקים קשיחים של WS בנפח 250 ג'יגה ולחבר אותם ב RAID 0, ע"מ לקבל ביצועים מהירים. אם אני מבין נכון, RAID 0 בעצם מתייחס לשני הדיסקים, כאל דיסק אחד, ומנצל את כל שטח הדיסקים, וזאת בניגוד ל RAID 1, שמבצע שמירה כפולה. אך יחד עם זאת, הסיכוי לתקלה הוא כפול, כמספר הדיסקים... אני מתלבט בין דיסק קשיח אחד בנפח 500 ג'יגה, לבין 2 דיסקים של 250 שמחוברים ב RAID 0 : 1. מה עדיף לדעתכם ? 2. האם הסיכוי לתקלה כאשר יש 2 דיסקים פיזיים הו אמשמעותי, או שהביצועים שווים את הסיכון ? 3. כיצד בפועל מתבצע ה RAID ? ע"י חיבור החומרה בצורה מסויימת ? ע"י מערכת ההפעלה ? ע"י תוכנה במערכת ההפעלה ? 4. האם כאשר אני ב WINDOWS, אני אראה רק דיסק קשיח אחד, ברשימת הכוננים ? 5. במידה ואני אעלה…
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מותקנים לי שני כוננים(250GB) במחשב של WD אחד חיצוני ואחד פנימי -SATA יש לי עוד הארד דיסק(ATA) שהוסר מלפני חצי שנה של WD שמכיל בתוכו את מערכת ההפעלה הישנה . בפעם האחרונה שניסיתי להפעיל אותו הוא עשה לי בלאגן בווינדוס ונאלצתי לפרמט את המחשב. למישהו יש רעיון איך אני מצרף אותו בחזרה למחשב בלי שיהיו בעיות? אפשר ל"נקות" אותו בצורה אחרת ואז להרכיב במחשב? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי צורב sumsung TS-H552U!! בזמן האחרון הוא מראה לי סימנים של עייפות כגון: בצריבה של X32 הוא רעש של מאמץ שהוא לא היה עושה בעבר לפעמים משתנה לו הממשק מUDMA2 ל PIO הוא לא מצליח להיסגר לבד לפעמים (אני עוזר לו קצת עם היד) והוא איתי כבר שנתיים ו2 חודשים! והיה דיסק של VCD שהוא לא קרא לי היום אבל יכול להיות שהדיסק דפוק! ויש לציין שבחודשים האחרונים צרבתי בו המון משחקים לPS2 ומה לא! אז מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות צורב די וי די.. ורציתי לדעת למה הוא משמש?? כאילו מה הוא איך משתמשים בו מכנסים דיסק רגיל והוא צורב אותו ישר לדי וי די? צריכים דיסקים מיוחדים לצריבה?? מי שיכול בבקשה שיסביר לי פה קצט על צורבי די וי כמה שהוא יכול .... תודה לעוזרים...!
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לפני כחודש פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה כעבור כמה זמן התקנתי DAMON TOOLS ומאז המחשב לא מזה את הצורב ואני לא יכול לקרוא דיסקים יש לי צורב של LG ואני לא יודע מה הבעיה עד ביום הוא לא עשה בעיות וזא הבעיה הראשונה שלו :s07: תודה לעוזרים עריכה: המחשב מזהה אותו וכותב שיש eror
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני שובר את הראש כבר כמה שעות לוח אם Ecs P4VMM2 כונן קשיח Western Digital WD400EB 40GB 5400RPM ATA 100 2MB ניתקתי את כל הכוננים, בשביל לבטל התנגשות אם קיימת. החלפתי כבל IDE ועדיין, יוק, PIO MODE מוזר, כשהמחשב עולה, לפני הטעינה של ה-XP, הביוס מזהה את הכונן הקשיח כ-ULTRA DMA5 עם הכבל IDE המקורי, ועם כבל IDE אחר כ-ULTRA DMA2. בנוסף, הכונן קשיח עובד ללא ג'מפור של MASTER / SALVE. כשניסיתי לשים ג'מפר ולהגדיר אותו כ-MASTER הביוס לא זיהה אותו. הורדתי את הדרייברים העדכניים של הלוח אם. ברור לי שלא מדובר בלוח אם האכותי שבשוק...אבל זה מה יש ועם זה צריך להסתדר...דווקא את ה-CDROM הוא מזהה כ-UDMA ואין שום בעיה איתו. הכונן הקשיח עובד ממש לאט, וזה תוקע ממש את ה-XP, מה עוד נשאר לנסות ? המ…
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום במחשב מותקנים אצלי 4 דיסקים קשיחים, כולם SATA אך של חברות שונות. בניסיון הפעלת המחשב האחרון קיבלתי הודעה זו : DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER הבנתי שיש לי בעיה באחד מהדיסקים, ניתקתי את כולם למעט זה שעליו יושבת מע' ההפעלה, עד שעליתי על הדיסק הבעייתי. ברגע שאני מחבר אותו המערכת מסרבת לעלות, ורושמת לי את ההודעה שרשמתי. ניסיתי להחליף את הכבלים, ואת המיקום, לא עזר. בנוסף, לאחר שאני מנתק את הדיסק ומנסה לעלות את המחשב בלעדיו, הוא רושם לי הודעה אחרת.. BOOTMGR IS MISSING PRESS CTRLּ ALT+DEL TO RESTART ואז אני מנתק דיסק אחר.. של ווסטרן שאני יודע שהוא הבעייתי, והמערכת עולה. פירמטתי את המחשב, והתופעה נשארה. המוזר הוא איך יתכן ששני דיסקים נדפקו יחדיו.. לאחר ש…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את זה. אבל אני מאמין שידעו לעזור לי פה קראתי את ההשוואות על הצורבים ( אחלה כתבה), בכל מקרה אני רוצה לקנות את הצורב של פיליפס שנבדק שם אבל בשום חנות אני לא מוצא אותו! למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג אותו? אם זה יהיה באזור השרון או המרכז זה יעזור מאוד. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-