אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אהלן, חבר שלי מחפש צורב DVD חיצוני. אין דרישות מיוחדות - רק שלא יעלה יותר מדי, ולא יעשה בעיות. בדקתי 10 דפים אחורה בפורום ואין דיון עם תשובה. על מה ממליצים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
היי קיבלתי מחבר הארד דיסק. רציתי לחברו למחשב אבל פתאום ראיתי שחיבור ה-POWER שיש לי (שניהם) לא מתאימים למה שיש בהארד דיסק. לי יש את החיבור הלבן הגדול (זה שמחברים ל-CD ROM ולהארד דיסק) וזה שנראה כמוהו רק בקטן, גם כן לבן (זה שמחברים לכונן הדיסקטים). החיבור POWER שיש בהארד דיסק החדש נראה כמו חיבור SATA טיפה ארוך יותר. יש איזה שהוא מתאם שאפשר לקנות, או שמחברים את זה בכלל ללוח אם במקום לספק, או שאני צריך ספק עם חיבור מתאים? תודה
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חבר שלי קנה את ה4571... (לא היה לנוע 4551)... וזה OEM... (ולא היה RETAIL/BOX) ולא היתה תוכנה לLABLEFLASH... אתם יודעים איזה תוכנה צריך? אפשר עם הNERO? תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אהלן יש לי דיסק קשיח 500 ג"ב שמחולק חצי חצי בין כונן C ל D. אני מעוניין להקטין את C ל 100 ג"ב, להגדיל את D ולייצור כונן נוסף, E. אני מריץ win 7 home premiun בלפטופ. אני יכול לעשות את זה דרך כלי של ווינדוס? ואם לא, איזה תוכנה מומלצת? (עדיפות לאחת חינמית) פיטר
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
הענקית הקוריאנית אולי ויתרה על חריצים להרחבת נפח האחסון במכשירי הדגל שלה השנה, אבל זה לא אומר שהיא מוותר על שוק ה-microSD במלואו בתחילת השנה הנוכחית ראינו את סמסונג מבצעת מיני-מהפכה בעולם של נפח האחסון המובנה במכשירים חכמים, כשהייתה הראשונה לכלול שבב בתקן ה-UFS 2.0 החדש והמהיר במכשירים (הגלקסי S6 והגלקסי S6 Edge), ועכשיו נראה שהיא רוצה לעשות מהפכונת דומה גם בעולם כרטיסי הזכרון המיניאטוריים, עם דגם חדש לסדרת ה-Pro Plus שלה. בחברה הכריזו על כרטיס microSD חדש, בנפח של 128GB, אשר מתיימר להיות מהמהירים ביותר בקטגוריה כולה עם קריאה בקצב של עד ל-95 מגה-בייט לשנייה, וכתיבה בקצב של עד ל-90 מגה-בייט בשנייה. לא רע בכלל למוצר בגודל של פחות מציפורן. אין דגם של 200…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 320gb Seagate, ST3320620AS. לאחרונה החלפתי מארז ומשום מה הוינדוס לא מזהה אותו בMy Computer. לעומת זאת הביוס כן מזהה את ההארד דיסק וכן מנהל ההתקנים. במנהל הדיסקים (תחת לשונית אחסון) מופיע ההארד דיסק כ Dynamic. כשאני רוצה להחזיר את ההארד דיסק למצב Basic הוא אומר שכל המידע ימחק. האם יש דרך לסדר את הבעיה כך שאוכל לעבוד עם ההארד דיסק? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום קניתי צורב DV חדש מסוג LG עכשיו הוא מרעיש נורא חזק ולא רק שאני צורב גם כשאני קורא דיסקים וגם סתם ככה בלי סיבה הוא חוטף קריזה בדקתי תברגים והכל וזה ממשיך הקלטתי לכם אותו http://www.mytempdir.com/1007161 אולי לפי הרעש תוכלו להגיד אם הוא דפוק? תודה...
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הבנתי שיש מהירויות העברה שונות לפי מכפלות או classes (טבלה) אני מחפש microSd Card בגודל 16GB או 32GB מהי המהירות העברה המקסימלית שאני יכול להשיג? והאם זה משפיע על המחיר?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המקום בהארדיסק שלי עומד להיגמר ואני רוצה להוסיף אחד חדש תנו לי בבקשה הצעות להארדיסק 120gb מהיר ובמחיר סביר - מקסימום 500
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD , דק וקטן ככל האפשר אני מעדיף שהוא ישתמש בUSB כמקור מתח (במידה וקיימים דגמים שכאלו) תודה.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
מהו המחשב המינמלי שאפשר לקנות שיתמוך ב250GB? (פנטיום 3 733, פנטיום 3 1000, וכו) כמובן עם XP SP2
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ככה אני אספר לכם את הסיפור היה לי מחשב נייד שהתפגר לו הלוח אם לפני כמה זמן וכל השאר נשאר שלם. כמובן שמה שהיה חשוב לי זה הHD והוא נשאר בסדר גמור וכל החומר של הלימודים וכל הדברים שהורדתי ושמרתי והמוסיקה שלי הכל בסדר. קניתי קופסא חיצונית בחיבור USB וחיברתי , אתמול חיברתי במחשב של חבר שלי והכל היה טוב זה עבד והכל היה בסדר (לצערי לא היה לו מקום לגבות לי כמעט 60 גיגה) קניתי מחשב חדש לי ולחברה שלי והתקנתי לה הכל ואז ניסיתי לחבר את זה למחשב שלה (לוקח זמן עד שמצליחים להעביד את זה אבל בסוף זה עובד - כך היה אצל חבר שלי וכך במחשב שלה) לבסוף זה עבד אבל אז אמר שישנה איזה בעיה והוא לא הצליח לכתוב או משו כזה. עשיתי RESTART ואז כשעלה הWIN הוא ניסה לעשות CHKDSK לכונן הזה ואמר שכנראה שהMBR …
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
-
ככה מישו די מבין אמר לי האם זה נכון? או אפשר ליצרוב חופשי מכל האיזורים כמה שבא לי?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי DVD מקורי שנקנה בנפאל וכנראה לא נצרב טוב. כל כונן מחשב או נגן DVD לא מצליחים לקרוא אותו בכלל. אולי הTOC שלו (אם הטכנולוגיה היא כמו CD, נכון?) לא נצרב טוב? יש דרך לגשת לקבצים עצמם שנמצאים אי שם על הדיסק ולמשוך אותם החוצה?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
יש לי צורב ASUS CD-S500/A (ישן, אני יודע! :-\) ורציתי לדעת אם אפשר לצרוב איתו מדיות של 800 מ"ב. אין לי מושג איך מבררים דבר כזה.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום לכם! אני צריך קצת עזרה בבקשה... יש לי לוח אם של גיגהבייט וHD של MAXTOR 160GB SATA. כבר בשלב התקנת הווינדווז (בחלוקה לפרטישנים) הוא זוהה כ 130 גיגה אך חשבתי שהווינדווז תוכל לפתור את זה ולכן המשכתי בהתקנה כפרטישן אחד של 130 גיגה. כמובן שהווינדווז (XP SERVICE PACK 2) לא פתר את הבעיה.... ראיתי באתר של מקסטור בעיה של שימוש בהרדיסקים מעל 130 מגה אבל רשום שזה קורה רק ב SERVICE PACK 1 ולא ב2. כמו כן יש שם תוכנה שנקראת maxtor big drive enabler שאמורה לפתור את הבעיה. מישהו מכיר דרך לגרום לווינדווז לתת לי את כל הנפח ששילמתי עליו????? תודה לכם. שלא יהיו עוד פיגועים (לפחות בקרוב....) dolevh2
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם ככה אני מנסה לעביר קובץ של 8 גיגה לכונן חיצוני והוא לא נותן לי לעביר ? הכונן מפורט ל FAT32
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הכונן החדש WD320YS מופיע ב Device manager כתקין אבל לא מופיע במחשב שלי מישהו יודע מה לעשות? ??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
Secure Digital CompactFlash Mini Secure Digital MemoryStick Pro Memory Stick מישהו יכול להסביר לי מה הבדל בין כל אלו הבנתי שחלקם זה לפלאפונים אחרים למצלמות או לשתיהם ,אבל איך זה בדיוק עודב הולך מה ההבדל ומי מה? ומה מומלץ ?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי שאלת מליון הדולר: WD נותנים 3 שנים אחריות או MAXTOR נותנים 5 שנים אחריות? תודה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בעיקרון הגודל לא כזה חשוב לי - אני צריך משהו בסביבות ה250. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח. ראיתי את זה בEBAY: http://cgi.ebay.com/Fujitsu-SaveSmart-2-5-External-HDD-500GB-USB3-0-/130543980464?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e65070fb0 מה שגורם לי ללכת עליו זה הUSB 3.0, אבל אני חושש מהחברה הלא מוכרת. אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
[table] [tr] [td]היי, האם אתם חושבים שצפויה לי בעית חומרה כלשהי אם אוסיף את הכונן הקשיח 1000GB SAMSUNG HD103SJ למחשב שלי ? מעבד Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore Box AM250DCB [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם Gigabyte MA69GM-S2 GMA69GMS2[/td] [/tr] [tr] [td]כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD2600PRO 512MB PCIe [/td] [/tr] [tr] [td]הארדיסק 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון PQI TURBO DDR2 800MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15[/td] [/tr] [tr] [td]צורב LG GSA-H62N X18 DVD [/td] [/tr] [tr] [td]מאוורר Arctic Cooling Freezer 64 Pro [/td] [/tr] [tr] [td]מארזCOMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU [/td] [/tr] [tr] [td]ספק Enermax Liberty 400W 30A @ 12V [/td] [/tr] [/table…
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-