עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by gambit_elaad,

שלום קניתי צורב חדש ומחודש(OEM) בדרקי הביתה מתלהב! רוצה לצרוב לי מלא דברים אך אני לא יכול והינה הבעיות!: 1)יש לי הרבה סרטים בגודל של 700 מגה ?AVI ובידי דיסק של 4.7 גיגה! רציתי לצרוב את כל הסרטים שעל המחשב שלי על דיסק אחד (חישבתי והספיק המקום בדיסק) עכשיו שאני בא לצרוב DATA CD הוא אומר לי בנרו שאני יכול לצרוב רק עד 700 מגה כמו דיסק רגיל!!!ופאק קניתי צורב דיוידי עם דיסק שיש בו 4.7 גיגה!! מה לעשות!? 2)רציתי לצרוב דיסק שלקחתי מבלוק בסטר רצית לעשות צריבה מדיסק לדיסק אך גם זה נכשל! מה עלי לעשות?!?!אני מרגיש כאילו סתם קניתי צורב דיוידי ללא תועלת הנרו הוא נרו 6.0.0.0 !!תודה מראש!!!

2. Started by deso,

רציתי לדעת אם הטכנולוגיה- REWRITABLE קיימת בצורב או בדיסקים עצמם? ואיך זה נעשה בדיוק?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by lipa,

http://support.necsam.com/oem/downloads/flashfirmware/

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  4. תראו כשניקיתי את המארז הייתי צריך להוציא את הכבלים של אחד מההרדיסקים (הארדיסק IDE) וניתקתי עכשיו החזרתי הכל וכשהדלקתי את המחשב הוא אומר לי H.D.D cable not Deteceted (כבל HDD לא מאותר) עכשיו שיניתי צדדים החלפתי כבל עשיתי הכל וזה לא עוזר אני חייב עזרה האימיול שלי שם וזה 3 שנים של הורדות אנשים!!!!

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by gal atedgi,

איך אני צורב משחק לסוני 2? צריך לעשות משהו מיוחד?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  6. אח שלי ניסה באמצעות Partition Magic 8 אם אני לא טועה, לאחד בין מחיצות D וE. לא ברור לי איך או מתי, אבל באיזשהו שלב הופיעה שגיאה, ועכשיו יש לי רק את מחיצה D בגודלה המקורי ועוד 36 ג'יגה של Unpartitioned space (הגודל המקורי של מחיצה E שנעלמה לי). אח שלי טוען שהמידע שהיה בE שמור שם, השאלה שלי היא איך אני יכול לחלץ אותו? תודה מראש, יואב.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  7. אתמול פירקתי את הדיסק הקשיח מהמחשב שלי והלכתי לחבר עם בעיה במחשב שם הרכבתי את הדיסק הקשיח מחדש. אני לא יודע מה בדיוק הבעיה עם המחשב של החבר אבל יש סיכוי סביר שהיא אולי קשורה לחשמל. בכל אופן, כשניסיתי להרכיב את הדיסק הקשיח בחזרה למקומם במחשב שלי, המחשב פשוט לא מזהה אותו. אני לא מתכוון למערכת ההפעלה שלא מזהה אלא לזיהוי באתחול. רעיונות על מה יכול היה להשתבש ואיך אני מוודא שהדיסק באמת אבוד לפני שאני משליך אותו?

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by J0n1,

שלום. יש לי HD חיצוני 2.5 שמתחבר דרך USB בלבד (כלומר אין חיבור למתח) בויסטה הסייר נתקע, ובXP העברה מגיעה לאמצע בערך ועוצרת. מה אפשר לעשות? יש איזה כלי לתקן? חשבתי לפרק אותו מהבקר IDE-USB ולחבר אותו ישירות ללוח אם, זה יעזור? תודה עריכה: רק רציתי להוסיף שמה שמוזר שבXP, אפשר למחוק תיקיות בקלות.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  9. האם ניתן לחבר שני כוננים כאלו לRAID ? האם יש את האפשרות בכוננים אלה? תודה.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by tuki,

התקנתי צורב DVD חדש, אך הוא לא מופיע ב"המחשב שלי" במנהל ההתקנים נראה לי שמופיע HELP תודה, TUKI

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  11. היי... ערכתי בנצ'מארק ב-HD Tune לדיסק הקשיח שלי, ואני לא כל כך מבין את התוצאות של התוכנה. העלתי תמונה. מה שאני רוצה לדעת בעיקרון זה אם הוא לא תקול, איך הביצועים ומה רמת החיים. תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by raffi.yesh,

שלום לכולם, אחרי מספר חיפושים ברשת אני לא מצליח להבין איזו אופציה אמינה יותר, כונן SSD בנפח של כ-30 GB או כרטיס CF בנפח דומה? אין חשיבות למהירות קריאה/כתיבה. עבור מחשבים לשימוש תעשייתי עם דביאן. תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  13. לאחרונה חלה ירידה משמעותית במחירם של דיסקים חיצוניים בנפחים גדולים של 500gb וניתן להשיג די בזול (יחסית למחירם בעבר ) את אותם דיסקים חיצוניים שמיתחברים במימשק usb2 . http://www2.zap.co.il/models.asp?keyword=+My+Book&image1.x=35&image1.y=11 לעומת זאת המחיר ,של אותם דיסקים באותם נפחים , שמסוגלים לעבוד גם במימשק firewire (בנוסף ל-usb2) , הוא עדיין יקר יותר משמעותית (סדר גודל של 60-70$ ). http://www2.zap.co.il/models.asp?x=30&y=10&keyword=+Essentail השאלה האם תוספת המחיר הנידרשת עבור התמיכה ב-firewire ,היא מוצדקת וכדאי לשלמה? איזו חברה ודגם מומלצים בתחום זה של חומרה? הערה :השימוש העיקרי המתוכנן בדיסק החיצוני הוא לשם גיבוי הדיסק הפנימי ומדי פעם ברצוני גם להעתיק…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by kobi_af,

זה NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x4 או http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2226597

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  15. היי רציתי לשאול אם אני אחבר דיסק של SATA1 בנוסף לדיסק שיש לי SATA2 WD 250 על לוח האם G31 , האם זה יגרום לבעיות כל שהם?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  16. הענקית הקוריאנית אולי ויתרה על חריצים להרחבת נפח האחסון במכשירי הדגל שלה השנה, אבל זה לא אומר שהיא מוותר על שוק ה-microSD במלואו בתחילת השנה הנוכחית ראינו את סמסונג מבצעת מיני-מהפכה בעולם של נפח האחסון המובנה במכשירים חכמים, כשהייתה הראשונה לכלול שבב בתקן ה-UFS 2.0 החדש והמהיר במכשירים (הגלקסי S6 והגלקסי S6 Edge), ועכשיו נראה שהיא רוצה לעשות מהפכונת דומה גם בעולם כרטיסי הזכרון המיניאטוריים, עם דגם חדש לסדרת ה-Pro Plus שלה. בחברה הכריזו על כרטיס microSD חדש, בנפח של 128GB, אשר מתיימר להיות מהמהירים ביותר בקטגוריה כולה עם קריאה בקצב של עד ל-95 מגה-בייט לשנייה, וכתיבה בקצב של עד ל-90 מגה-בייט בשנייה. לא רע בכלל למוצר בגודל של פחות מציפורן. אין דגם של 200…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by the king2006,

שלום ... תראו יש לי שני הארד דיסקים אחד מחובר ב IDE והשני ב SATA 2 עכשיו כשבאתי להתקין את הוינדוס לא זיהה את הסאטא חשבתי שזה יראה אחרי ההתקנה אבל עכשיו אין תכוננים שהיו קודם בהארד דיסק בוינדוס הקודם מזהה רק את ה IDE איך אני יכול לסדר את ה RAID הזה??

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה שהתחילה אני חושב אחרי הרפיר שעשיתי. הכוננים האופטים לא עובדים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אותם כוננים לא מופיעים (אחד הוא צורב CD של סמסונג והשני צורב DVD של LG ) מה שמוזר שהכוננים כן תקינים. בדקתי זאת עם הביוס, שם ראיתי שהם מופיעים ואפילו עשיתי BOOT דרך הCD (עם הדיסק דריברים) והוא עבד. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by com555,

קיבלתי HD חדש Seagate SATA 120GB וקודם הרצתי HD Speed ובאמת המהירות הייתה נחמדה- 53-55MB/s, לא התלוננתי. אבל התבאסתי מהתוצאות שלו ב-PC Mark 2002 . בפעם הראשונה קיבלתי עליו 1100, אחרי זה 910 בערך, ועכשיו כשבדקתי שוב הוא קיבלת רק 948! אני ציפיתי להרבה יותר! נראה לכם שאני צריך ללכת להחליף אותו באחריות? הוא שזה ככה אצל כל ההארד דיסקים האלה של סיגייט.. או ככה זה ב-S-ATA? ואם כן אם אפשר לדעת למה.. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by LazyCat,

יש ברשותי 4 תוכנות לניטור ה- S.M.A.R.T כל אחת נותנת מידע שונה לעיתים סותר, האם המידע הזה בבסיסו אמין ? האם יתכן וזו בעיה בקריאת הנתונים בתוכנות השונות ? התוכנות הן - 1. HD Tune Pro2. Hard Disk Sentinel 3. Hard Drive Inspector 4. HDD Life

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by a-gold,

שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגם הזה: http://skypc.co.il/pl_product~1600AAJS~7~0.htm לבין זה: http://skypc.co.il/pl_product~1600AVJS~7~0.htm

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by shahar07,

הוספתי הארד דיסק ללוח ASUS שלי המחשב זיהה אותו והתקין לי את הדרייבר אבל משום איני מזהה אותו במחשב שלי ואין לי גישה אליו גם במנהל ההתקנין אני רואה אותו

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  23. Started by No_Man,

אני מעוניין לקנות צורב DVD אבל אני לא מתכון להוציא עליו הרבה . . . ראיתי ב-ZAP צורבים ב-175, 180 ויותר . . . אבל אמרו לי שיש יותר טובים באותו מחיר או פחות . . . הצורב ישמש בעיקר לצריבות קטנות כמו, תוכנות ואולי סרטים מדי פעם, לא משהו רציני . . . בגלל זה אני לא מעוניין להוציא הרבה. . . יש לכם המלצות על חברות טובות ? צורבים טובים ? לילה טוב.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by Ironcurtain,

היי, מעוניין לדעת יותר פרטים על המוצר הבא: WD_BLACK 2TB SN770 NVMe Internal Gaming SSD Solid State Drive - Gen4 PCIe, M.2 2280 האם מתאים למחשב נייח? משום מה במפרט באמזון רשום לפטופ. האם מומלץ למשחקים?

25. Started by kokoman,

הורדתי איזשהו DVDR מהאינטרנט ויש לו רק כתוביות באנגלית ובספרדית, האם יש אפשרות להוסיף לו כתוביות בעברית (או אם לא להוסיף אז שיחליפו את הכתוביות בספרדית)?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.