אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
1. איך ניתן להסיר את הופעת האייקון ? (המחשב נגיש גם לילדים קטנים, אני לא רוצה שילחצו בטעות על הסרה ) 2. למה הוא מופיע בכלל? * אני מכיר את האופצייה של החבאת האייקון בשורת המשימות. אני לא מתכוון אליה. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מבקש לברר האם יש הבדל בין התקנת כונן קשיח במחשב נייד למחשב נייח? אודה לכם אם תענו בהקדם.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום במחשב מותקנים אצלי 4 דיסקים קשיחים, כולם SATA אך של חברות שונות. בניסיון הפעלת המחשב האחרון קיבלתי הודעה זו : DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER הבנתי שיש לי בעיה באחד מהדיסקים, ניתקתי את כולם למעט זה שעליו יושבת מע' ההפעלה, עד שעליתי על הדיסק הבעייתי. ברגע שאני מחבר אותו המערכת מסרבת לעלות, ורושמת לי את ההודעה שרשמתי. ניסיתי להחליף את הכבלים, ואת המיקום, לא עזר. בנוסף, לאחר שאני מנתק את הדיסק ומנסה לעלות את המחשב בלעדיו, הוא רושם לי הודעה אחרת.. BOOTMGR IS MISSING PRESS CTRLּ ALT+DEL TO RESTART ואז אני מנתק דיסק אחר.. של ווסטרן שאני יודע שהוא הבעייתי, והמערכת עולה. פירמטתי את המחשב, והתופעה נשארה. המוזר הוא איך יתכן ששני דיסקים נדפקו יחדיו.. לאחר ש…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את זה. אבל אני מאמין שידעו לעזור לי פה קראתי את ההשוואות על הצורבים ( אחלה כתבה), בכל מקרה אני רוצה לקנות את הצורב של פיליפס שנבדק שם אבל בשום חנות אני לא מוצא אותו! למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג אותו? אם זה יהיה באזור השרון או המרכז זה יעזור מאוד. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי חברים אני חשבתי על לקנות דיסק פנימי רגיל בנפח 500 ג"ב אבל אז ראיתי את זה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=6151 דיסק קשיח חיצוני של מקסטור בנפח 500 ג"ב יותר זול מפנימי! (295 ש"ח) איך זה? זה נשמע חשוד אבל זה מקסטור, מה כבר יכול להיות רע? מה אתם אומרים? ---------------- Now playing: The Cat Empire - Song for the Day via FoxyTunes
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~SPD5230CC~7~0.htm אני רואה כוננים קשיחים חיצוניים בנפח 1TB במחיר הזה... למה הכונן הזה כל כך יקר ? מה מיוחד בו?וזה באותו המחיר כמעט בכל החנויות.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
כרגע יש לי HD 250GB, ומעוניין להוסיף לו HD 320GB לאיחסון ופינוי דברים מה-HD המקורי. לוח האם שברשותי: Intel Core 2 Duo E6750 (S775) - 2.66GHz 1333MHz 4MB Shared Cache 64bit Box מחיר שאני מוכן להשקיע 300-400 מספר דגמים שנראים לי: כונן קשיח WD3200AAKSוWestern Digital כונן קשיח WD3200KSוWestern Digital (לא ממש מבין מה ההבדל בין שני הדגמים האלו) ^ כמובן כל דגם אחר שעדיף על הנ"ל ועומד בטווח המחירים יתקבל בברכה תודה מראש רון
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי מספר חיפושים ברשת אני לא מצליח להבין איזו אופציה אמינה יותר, כונן SSD בנפח של כ-30 GB או כרטיס CF בנפח דומה? אין חשיבות למהירות קריאה/כתיבה. עבור מחשבים לשימוש תעשייתי עם דביאן. תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מכיוון שאני רוכש ב-TMS האופציות מוגבלות לשתי אלה בלבד: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black על מה כדאי ללכת ?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לא לקפוץ משמחה, זה לא רלוונטי כמעט לאף אחד אבל בכל זאת מעניין מאוד. מסתבר שמישהו החליט (בארה"ב כמובן) לתבוע את Western Digital על כך שרכש דיסק של 80GB וקיבל למעשה דיסק יותר קטן (בעיה מוכרת לכולם) זה כתב התביעה שמסביר בפירוט רב את דרך החישוב של נפח הדיסק. הושג הסדר (בתביעה היצוגית) בו WD תפצה כל מי שקנה דיסק מתוצרתה (בארה"ב) בתקופה הנקובה בחלק מסכום הקניה ששקול להפסד הנפח היחסי. כל הפרטים בקשר להסדר הפיצוי ניתן למצוא כאן: http://www.wdc.com/settlement/
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איפה ניתן להשיג כבלי SATA ארוכים (יותר מה 50 ס"מ הסטנדרטי) ? האם בכלל קיימים כאלה כבלים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
WD 80 JB הפסיק לעבוד ביום בהיר אחד כשהמחשב נדפק מאיזה וירוס האחריות פגה (3 שנים) 80 גיגה יכולים לעזור לי עכשיו מאד מאד אז אם יש משהו שאתם יודעים שאפשר לעשות אנא עזרו תודה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש ואני לא מצליח להגדיר מערך raid 0 יש לי שני דיסקים seagate 80gb sata ולוח abit ic7 ניסיתי להגדיר בביוס ואני עדיין לא מצליח אם יש למשהו נסיון בraid עם כזה לוח אני אשמח לקבל עזרה תודה לכל העוזרים ;D ;D בכל אופן אני הצלחתי לבד (זה לא היה קל) :'( :'( אני מוכן לעזור למי שצריך
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגם הזה: http://skypc.co.il/pl_product~1600AAJS~7~0.htm לבין זה: http://skypc.co.il/pl_product~1600AVJS~7~0.htm
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בדקתי לגבי אחריות וניתן לקבל כיסוי בארץ על ידי מרכז שירות ו-3 שנים של אחריות עבור SSD מקובל עליי. מחיר בחו"ל עומד על $90 ובארץ 490 ש"ח אבל אם נניח אצטרך לקנות בחו"ל מה אפסיד אם אני גם ככה מתכוון לעשות משלוח לארץ? כאילו מחיר משלוח יתחלק בין מוצרים ומקסימום יצא לי מחיר כמעט כמו בארץ. גם אם אקח הזגמנות לא אפסיד מה שנראה לי. זה בהתחשב ש-SSD יגיע תקין ובשלמותו... אולי מחיר בחו"ל גם עוד ירד... מי יודע.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני קטן 2.5 אינץ חיצוני - עד 300שח((חיפשתי בפחות אבל לא מצאתי :-\) ראיתי שלל ביקורות בין שני הדגמים האלה ואני לא יודע מה לקנות. בדרך הייתי הולך על WD אבל לפי כל האנשים החיבור של ההרדיסק הזה מגיע עם כבל שרק הוא יכול להפעיל אותו(מה שמאוד מוזר) לכן הייתי הולך על ה Seagate גם בגלל הסיפור של הכבל. שניהם עולים 300 שח ל 250 גיגה ושניהם באותו גודל ה SEGATE טיפה יותר קל. זהו תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כונן נוסף, של 0.5-1T. לא סגור על עצמי עדיין אם פנימי או חיצוני. את היתרונות של החיצוני אני יכול למנות בכיף על כף ידי. השאלה מה הם החסרונות בכונן חיצוני (פרט למחיר), במידה ומשתמשים בתקן ESATA. שאלה נוספת, האם יהיה ניתן להתקין מע' הפעלה על החיצוני, ואז בכל מחשב שאחבר אליו את הכונן, אפשר יהיה להשתמש במע' הפעלה הזאת? איך זה עובד? אני אנסה לפשט את השאלה. כרגע יש לי מחשב שהמפרט שלו כתוב בחתימה. אני שוקל לקנות נייד. התכנון הוא, ששני המחשבים יהיו לי למחשב עבודה במוסיקה. (תוכנות כבדות, והמון התקני כניסה) אני רוצה שיהיה לי כונן חיצוני גדול אחד, שיוכל לשמש אותי לעבודה זהה ב-2 המחשבים. האם זה אפשרי? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ברשותי צורב מסוג DVD RW NEC 3550. האם מישהו יודע באילו סוגי מדיות הוא תומך? (הכוונה דיסקים לסרטים, לא למוסיקה)
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
טוב, אז LG עם HITACHI BENQ עם PHILIPS TOSHIBA עם SAMSUNG ועכשיו: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15575 זה רק לכונני לייזר אדום. בלייזר הכחול החברות ממשיכות במלחמת החורמה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
עקב בעיה עם מחשב ישן שאני רוצה להחזיר לשימוש , אני צריך דיסק קטן מ40 גיגה על מנת להגדיר אותו בתור ראשי , תקציב של 200 ש"ח , האם מישהו יכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם קיים בשוק מארז חיצוני להארדיסקים שיכול להכיל בתוכו יותר מהארדיסק אחד? יש לי בבית מערכת שכוללת 3 מחשבים וכ 10 כוננים קשיחים היתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר מוצר שיכול לשמש כמארז לכל ההארדיסקים ולהתחבר ב usb או בדרך אחרת למחשב? אפשרות מועדפת היא למצוא מארז כזה שמכיל בתוכו ממשק שיאפשר לכוננים להתחבר למחשב באמצעות רשת אלחוטית.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
מישהו מכיר את גרסת ה office edition של WD 320GB (כונן חיצוני 3.5) ? רכשתי את הגרסא הנ"ל ליפני מספר ימים אחרי שהמוכר מהחנות ששם קניתי את הכונן אמר לי שזו הגרסא החדשה והטובה יותר.... רציתי לדעת האם זה נכון או שמא הגרסה הרגילה של הכונן עדיפה עליו......? אשמח לתשובה מהירה בכדי שאוכל להחזיר את הכונן ולקחת אחר במקום השם המלא: WDH1B3200E תודה
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני יכול לקבל אותו במחיר עלות מה דעתכם על ההרד דיסק הזה ? כמו כן מוכן לשמוע אלטרנטיבות באותו טווח מחיר לחברות intel adata patriot אם יש להם אלטרנטיבה טובה יותר הדרישה היא ביצועים מירבים בגודל 128 גיגה בייט גודל
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-