אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
חוץ מזה שאחד מהם יותר חזק פיזית. יש עוד הבדלים? באיכות, במהירות?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכם! אני צריך קצת עזרה בבקשה... יש לי לוח אם של גיגהבייט וHD של MAXTOR 160GB SATA. כבר בשלב התקנת הווינדווז (בחלוקה לפרטישנים) הוא זוהה כ 130 גיגה אך חשבתי שהווינדווז תוכל לפתור את זה ולכן המשכתי בהתקנה כפרטישן אחד של 130 גיגה. כמובן שהווינדווז (XP SERVICE PACK 2) לא פתר את הבעיה.... ראיתי באתר של מקסטור בעיה של שימוש בהרדיסקים מעל 130 מגה אבל רשום שזה קורה רק ב SERVICE PACK 1 ולא ב2. כמו כן יש שם תוכנה שנקראת maxtor big drive enabler שאמורה לפתור את הבעיה. מישהו מכיר דרך לגרום לווינדווז לתת לי את כל הנפח ששילמתי עליו????? תודה לכם. שלא יהיו עוד פיגועים (לפחות בקרוב....) dolevh2
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מדובר בלפטופ HP ZE4523, בעל דיסק קשיח יחיד בגודל 30 ג'יגה (FAT32). אני מעוניין לפרמט את הדיסק הקשיח. ללפטופ אין כונן FLOPPY, אני משתמש בדיסק התקנה של חלונות המאפשר לי להגיע ל COMMAND PROMPT, עם תמיכה ב CDROM. הבעיה היא שאני לא רואה את הכונן הקשיח ! לא C, לא D, לא E ולא Z... גם כשאני מנסה להפעיל FDISK, הוא לא מוצא כונן קשיח וכותב לי Error in fix drive. כמובן שאם אני מפעיל את המחשב בצורה רגילה, WINDOWS עולה והכל תקין. איך אני מגיע לכונן כדי לפרמט אותו ?!
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכל מומחי הפורום. ברשותי מחשב מהמפרט הבא: asus p5rd2-vm, pentium 805, 2X512 DDR2 PQI, 7600GS, NEC DVDRW, Codegen500W, Thermaltake VR cooling הדיסקים הקשיחים: 1 WD 29 GB 300BB PATA for system 2 WD 250KS 250GB 16MB SATAII בכל אופן, הדיסק השני חדש יותר ומסיבה זו עוד לא התקנתי עליו את מערכת ההפעלה. הבנתי שהלוח שלי תומך במערכי RAID. המחשב משמש לכל המטרות כולל משחקים וסרטים. באם אקנה דיסק קשיח נוסף מסוג 250KS ואחבר אותו על RAID 0+1 האם יורגש שיפור מהותי (איני זקוק למקום רב ומעדיף גם גיבוי)? כיצד בפועל עושים את המעבר ל RAID??? לא הצלחתי למצוא ספרות רלונטית על כך בספרות לוח האם. דרך אגב השבב הרלונטי הוא ULI 1575 אם אני לא טועה והוא תומך בוודאות בRAID וגם ב- JBOD…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הממ.. כותרת.... תודה על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסקים לצריבה של דיוידי ואני רואה שיש הבדלים די גדולים בין חברות איזה חברה עדיף לקנות שרוב הצריבות יצליחו ולא יהיו כשלים ואחרי זה שהדיסק יחזיק הרבה זמן מעמד? תודה יואב
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
ברצוני לרכוש הארד דיסק ללוח אם : A7V8X-X של ASUS. מה דעתכם על ההארד דיסק הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=966 ?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אם אני צורב נגיד CD-R במהירות 40 אז המחשב/DVD יקרא את זה יותר מהר מצריבה במהירות 10 ? כי העברתי למחשב השני שלי דברים עם CD-RW שהמהירות המקסימלית שלו היא 10 ולקח לי מלא זמן לעומת CD-R של 40.. :itschy:
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה לכונן SATA 150??? WD MAXTOR HITACHI
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אז ככה קניתי הרדיסק חדש (אמרתי לא נסתבך פירמוט לא פירמוט בלאגנים) קיצור עכשיו יש לי הרדיסק חדש (גם ככה הייתי אמור לקנות,אבל לא משנה) בקיצור בדרך כלל שהייתי ניכנס לBIOS הייתי רואה את השם של ההרדיסק שם וכו' (במקרה שלי זה היה WESTEN DIGTEL וכל הפרטים) עכשיו קניתי הרדיסק חדש כמו שאמרתי חיברתי אותו והוא לא מזהה אותו כלומר הוא לא מופיע בBIOS בכלל אמרתי טוב בא ננסה את ההרדיסק הקודם וגם אותו הוא לא מזהה וכמובן שעשיתי על שני ההרדיסקים בגמפרים שלהם על MASTER וכל אחד חיברתי בנפרד ( כלומר כל נסיון חברתי אחד בלבד) אין לי מושג למה זה קורה. מה נראה לכם?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום נניח יש לי קובץ עכשיו ששוקל 3 גיגה ואני מחלק אותו לכמה 850 מגה , 850 מגה אחד יכול להכנס לי בדיסק של 700 בעזרת overburn ?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
http://support.necsam.com/oem/downloads/flashfirmware/
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שאלה טיפשית אבל עדיין הסתבכתי ואני לא יודע איך.. יש לי את ה-nero startsmart ואני לא מצליח להגיע לחלון הראשון בהסבר של איך לבצע את ה-overburn ב-FAQ? מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, איזה צורב DVD אתם ממליצים לקנות? ומה זה כל מה שכתוב + - ליד שם..ומה זה שכתוב rw ליד? האם צורב דוד אפשר להפעיל אותו גם כDVD רגיל? אם אפשר לענות לי בפרטי כי כך אני רואה את התשובה יותר בנוח... תודה לכל מי שיעזור.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, כשאני רוצה לצרוב דיסק אודיו (CDR), מהירות הצריבה המינימלי שה"נרו" מאפשר לי הוא כפול 16. בתור אחד שהוא פדנט ולא מפריע לו לחכות גם שעה שהצריבה תצא כמו שצריך, רציתי לדעת אם אפשר להגדיר איכשהוא שהמהירות תהיה פחות מ- כפול 16. למשל כפול 4 או כפול 8? למה המהירות המינימלית היא 16 ולא פחות?? תודה. אהה הצורב הוא של לייטאון דגם 18A1P אם זה עוזר....
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני קראתי באתרים באינטרנט ובפורום פה על זה שאפשר לעשות קרוס פלאש לH10A מה פירמוויר המקורי שלו (JL04) לפירמוויר של H10N שהוא JL11. הצורב היה בן כמה ימים יחסית אבל התלהבתי ולא היססתי לעשות את זה, אפילו שזה מבטל את האחריות. צרבתי מספר דיסקים ומסתבר שהם כולם דפוקים. כניראה בגלל שהם לא איכותיים אבל הם עבדו ליפני הקרוס פלאש. חיפשתי מלא זמן איך להחזיר את הפירמוויר המקורי של הצורב ומצאתי. :] החלטתי שאולי יש עוד אנשים כמוני שמחפשים אז החלטתי לכתוב את זה. אני לא אחראי לכל נזק שיגרם. אז ככה, בגלל שבעידכוני הגירסא של LG יש דבר שבודק את הגירסא המותקנת כבר בצורב זה לא נותן "לעדכן" אחורה. וזאת הבעיה שכולנו בעצם ניתקלנו בה (יותר נכון כל מי שניסה לעדכן אחורה). וכאן בא לעזרתינו הפירמוויר…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום 1 אני מעוניין לקנות צורב DVD והמליצו לי על צורב NEC 3570 - A מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , דיסק קשיח בדרך כלל הולך בגדלים של160, 320 , 640 (לא שמעתי על 500 כמשהו שקונים). 500 זה משהו חריג? תודה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. נתקלתי באינטרנט בלוח אם הזה... ASUS P5WDH DELUXE וראיתי שיש לו תכונה כזאת ASUS EZ-Backup כלומר עושים רייד 1 אז שאלתי את עצמי אם זה אפשרי לעשות ככה.. לקחת 4 דיסקים של חצי טראבייט... 500GbX2@Raid0 500GbX2@Raid0 לעשות רייד 1 ? - אני יודע שיש כזה דבר רייד 1+0 אבל אם זה אפשרי על לוח אם הזה? בלי כרטיס נפרד?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-