אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת איך אני אמור לצרוב דיסק כך שהשירים יהיו מופרדים אחד מהשני... באיכות טובה כדי שהרדיו דיסק באוטו יכול לקרוא אותם ללא בעיות מפני שהוא לא קורא את כל סוגי הצריבות תלוי בתוכנה... בנרו לפחות זה עושה בעיות רציתי לדעת באיזה תוכננות אני אמרו להשתמש כדי להגיע לתוצאות טובות כך שלא יהיו בעיות והצריבה תהיה מתאימה לרדיו ידסק
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
בקצרה: לוח במחשב א' נדפק, רוצה לגבות מידע חשוב לאללה במחשב ב' עם הHDD של מחשב א'. האם אני יכול לחבר את ההארדיסק שבמחשב התקול כהארדיסק במחשב הזה למרות שמותקן בHDD ההוא ווינדוס XP ? יש לציין שגם במחשב ב' מותקן ווינדוס XP, האם זה משנה ? יש פתרון ללא חיבור הכונן למחשב מסוים ופרמוט ? תודה לעוזרים. אם זה משנה יש ווינדוס על מחיצה C, והחומר החשוב במחיצה D.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסקים לצריבה של דיוידי ואני רואה שיש הבדלים די גדולים בין חברות איזה חברה עדיף לקנות שרוב הצריבות יצליחו ולא יהיו כשלים ואחרי זה שהדיסק יחזיק הרבה זמן מעמד? תודה יואב
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
טוב מתבר שהצורב פיליפס שלי שהחזיק כמה שנים טובות לצערי נדפק, הוא הורס לי צריבות על בסיס קבוע. הגיע הזמן לקנות צורב חדש. אני רוצה לקנות את הצורב DVD הכי איכותי שיש, אני צורבת הרבה מדיות ואני רוצה שיחזיק מעמד כמו שצריך. אשח לשמוע ממכם המלצות, פשוט הת'רד של הצורבים המומלצים לא הכי מעודכן נכון להיום, וזו הסיבה שאני פותחת ת'רד משלי. תודה רבה, דפנה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אהלן,יש לי סמסונג F3 שככל הנראה נכבה בזמן שהמחשב פועל,וכשאני בא לבצע פעולה כלשהיא (לא משנה איזה) הוא נדלק חזרה ועושה רעש כמו של CDROM בזמן שהוא קורא דיסק והמחשב נתקע לכמה שניות. זה לא קבוע וזה קורה כמה פעמים ביום,מה הבעיה? מפרט בצד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
קודם כל אני יודע שדנו בנושא הרבה אז עשיתי חיפוש הבנתי שאתם ממליצים בעיקר על הנק 3450A רציתי לדעת האם יש המלצות נוספות טובות יותר ושנית מה ההבדל בינו לבין ה-3450 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
החלפתי את ה DVD שלי לאחר ששבק חיים ב Asus 2014L1T ועכשיו איך שהמחשב עולה אני מקבל הודעת שגיאה ב Bios system is running in Fail-Safe state The boot devices have been changed BBS boot priority will be affected ואז יש לי אפשרות או ללחוץ F1 להמשך או Del להכנס ל Bios בדקתי כמה פעמים הגדרות בביוס נסיתי לשנות דברים אך ללא הצלחה. אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש 2 סוגים, שכחתי איך קוראים להם ואני רוצה לקנות מתאם לIDE רגיל או USB - מישהו יודע? תודה.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
נעלמו לי מלא שירים וכמובן כל אחד אומר אני לא מחקתי... יש איזשהי דרך לבצע שיחזור לקבצים שנעלמו?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
נתוני המערכת שלי הם ככה: Athlon XP 2500 Barton Abit NF7-s 1GB memory MSI Geforce Ti 4200 128 40+80GB hard disks אני רוצה להחליף את הארד דיסקים להארד דיסק אחד 160-200, SATA II - זה אומר שאני גם צריך להחליף את לוח האם. בזה, אני לא יודע כבר מה אני צריך והאם יש בנמצא לוח אם שתומך גם ב- SATA II וגם במעבד שלי שהוא יחסית ישן, אבל לא נראה לי שיש לי צורך באחד חזק יותר. השימוש שלי במחשב הוא לצורך צפייה בסרטים, משחקים - אבל לא החזקים ביותר (יותר אסטרטגיה והרפתקאות מאשר משחקי פעולה דורשניים), הורדה ומוזיקה - ועדיף הכול בבת אחת. ;D אני צריך המלצה ללוח אם שאני אוכל לבנות עליו גם בעוד שנה כשאני אעשה איזה UPDRAGE רציני יותר וגם להארד דיסק טוב. אם יש טכנולוגיות רציניות שיהפכו חובה בכל מח…
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 צורבים למחשב חדש אשר אני עומד לקנות, אני יודע שעדיף צורב DVD, אבל את זה אקנה יותר מאוחר. הצורבים שאני מתלבט בינהם הינם: SONY COMBO CDRW/DVD X 52 X 16 X 32 X 52 - 282¤ LG CDRW/DVD COMBO 52x32x52x16 - 320¤ אני חושב ללכת על הסוני, בגלל שהמהירויות שוות והמחיר נמוך.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי מחשב ישן בן חמש לפחות... אני מעוניין לאחסן מידע עם כונן חיצוני לאחר חיבור דיסק און קי של סנדיסק נוכחתי לדעת שאין לי חיבור usb 2.0 איך אני מתקין חיבור usb 2.0 ? ? ? לתשובתכם אודה מאוד ערן
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני תלבט בין שני סוגי צורבי DVD LG 4163B או NEC 3520A מה עדיף מבינהם?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם...אני צריך להחליף הארד דיסק והחלטתי ללכת על 500GB בכל אופן אחרי בדיקות מעמיקות הגעתי למסקנה שה500 GB המהירים ביותר שניתן למצוא הוא הסמסונג...אבל ישנו גם דגם של סיגייט שהוא 500 GB רק עם 2 פלטות לעומת 3 בסמסונג ומגיע עם 32 מגה זכרון מטמון לעומת 16 בסמסונג הבעיה היא שאני לא מוצא שום ביקורת או מבחן ביצועי עליו כנראה בגלל שהוא חדש מדי (סדרה 11 של סיגייט) אז החלטתי לפנות אליכם לראות אם תוכלו לעזור לי... השם המלאBarracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 32MB Cache Hard Drive שם הקוד ST3500320AS דף המוצרhttp://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=barracuda-7200-11-sata-3-0-gb/s-500-gb-hard-drive-st500320as&vgnextoid=c89ef141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0a…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
howdy הייתה לי בעיה במחשב שליפעמים המחשב היה פועל [כשלוחץ על הכפתור]או בהמצע העבודה, וליפעמים עובד לכמה שעות בלי בעיה,החלפתי ספק-לא עזר החלפתי-זיכרון-לתקין שקיבלתי עם המחשב לוח אם די חדש אך יש מצב שזה הדיסק הקשיח?! כי אין מסך כחול [למרות ששיניתי לזה שלא יהיו הפעלות מחדש אחרי כשל..] אלירו,
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש את עצתכם ברכישת מדיות DVD לצריבה - אילו חברות נחשבות איכותיות? האם כדאי רב-פעמי או חד-פעמי? DVD-R או אחר? אני שוקל רכישה של מדיות LG כיוון שיש לי צורב שלהם מהדגם החדש 4163B - אז מה הכי מומלץ, מנסיונכם - ובעיקר, מאילו חברות כדאי להתרחק! תודה לכל העונים! :-*
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איפה ניתן להשיג כבלי SATA ארוכים (יותר מה 50 ס"מ הסטנדרטי) ? האם בכלל קיימים כאלה כבלים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה בכותרת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב ולשים בו שני דיסקים קשיחים SATA קיבלתי הצעה שדיסק אחד מחובר ב-SATA ושני מחובר ב-IDE ואמרו לי כי מה שאני רוצה לא הגיוני כלומר מחוברים שנייהם ב- SATA עכשיו השאלה היא האם אי אפשר לחבר שני הארד דיסקים בחיבור SATA ? או ב- RAID ב- SATA ? אני רוצה שיעבדו מהר בברכה
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי 78 GB במחשב אני רוצה להגדיל ל160 או אפילו יותר תלוי מה המחירים וגם עוד שאלה אני יכול להתקין את זה לבד או צריך תכנאי?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום ... תראו יש לי שני הארד דיסקים אחד מחובר ב IDE והשני ב SATA 2 עכשיו כשבאתי להתקין את הוינדוס לא זיהה את הסאטא חשבתי שזה יראה אחרי ההתקנה אבל עכשיו אין תכוננים שהיו קודם בהארד דיסק בוינדוס הקודם מזהה רק את ה IDE איך אני יכול לסדר את ה RAID הזה??
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הSandisk Contour ויש לי מספר שאלות: 1.למה המערכת הקבצים שבאה היא FAT32 והאם אני לא יאבד פונקציונליות אם אני יפרמט לNTFS? 2. יש צורך כלשהו לעדכן את הקשחה(שיפור ביצועים או משהו) ? 3. איך אני בודק שהDOK שלי מספק את מהירות היצרן, יש תוכנה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן 4 שנים עם לוח אם מחברת אסוס שם הדגם המדוייק הוא P5KPL-CM ברצוני לדעת האם ניתן לחבר אליו דיסק קשיח עם נפח של 2 טרהבייט במהירות sata3 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט כונן חיצוני (500GB) שיתאים לאחסון קבצי מולטימדיה (כגון: סרטים, מוזיקה וכדומה) במחיר סביר ומצאתי את זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=598377 יש לי כמה שאלות: 1. האם ישנם כוננים טובים יותר במחיר דומה? 2. האם כונן חיצוני כזה יכול לשמש לצפיה ישירה או שהדיסק איטי מדי ולא מומלץ לנגן דרכו קבצי מולטימדיה? 3. האם הכונן הזה נייד? (כלומר יש ברשותי 2 מחשבים אחד נייד ואחד נייח אני רוצה להעביר את כל קבצי המולטימדיה אל הכונן ולחבר את הכונן למחשב הנייד ודרכו לשדר לטלויזיה) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-