אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, קראתי שאפשר לאפס את הסימון של הסקטורים הפגומים שמערכת ההפעלה עשתה ב- FAT. קראתי גם שאפשר לעשות את זה דרך ה- Partition Magic אבל אני לא יודע איך בדיוק. הגירסה שיש לי היא 8. אני אשמח לדעת איך מבצעים את זה, או אם בכלל יש לי את הגירסה המתאימה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
עוד לא הספקנו לעכל את הבלו-ריי וכבר טכנולוגיה חדשה וחברות שמשקיעות בה. הטכמולוגיה נקראת הקלטה הולוגרפית: Holographic recording technology records data on discs in the form of laser interference fringes, enabling discs the same size as today's DVDs to store more than one terabyte of data (200 times the capacity of a single layer DVD), with a transfer speed of one gigabyte per second (40 times the speed of DVD). This approach is rapidly gaining attention as a high-capacity, high-speed data storage technology for the age of broadband. תקראו פה: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=10950
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/forum/tm.asp?m=82679&mpage=1&key=? מתחת לתמונה של DVD INFO יש ATTACHMENT... כנסו אליו ושם יש את העדכון מישהו בדק אותו? אמור לתת תמיכת ביטסטינג רק ל DL... מה זה השטויות האלה... אני לא מבין את NEC סהכ אני מרוצה, למרות שתמיד יהיה נחמד לראות שיפורים רציניים יותר יום טוב! יניב
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אני הולך לקהות בבוע בקרוב את הצורב הזה ויש לי שאלה אחת קטנה שמאוד מבלבלת אותי! ככה באתר של KSP רשום על הצורב: NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 כלומא מהירות צריבת DVD מירבית היא 16X ומהירות צריבת DVD ב DL היא 2X עד כאן הכל מובן... עכשיו מצאתי ביקורת על הצורב ב DIGIT LIFE http://www.digit-life.com/articles2/nec3500/index.html שבה רשום ...but this time with double layer DVD+R discs. Now you can burn them at 4X . אז השאלה שלי היא: הוא צורב ב DL על 4X או על 2X?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
אני רוצה לגבות את המחשב על DVD-R. איך אני עושה את זה ועם איזו תוכנה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם צריבה של 90 דקות ואני מדגיש על מדיה שמכילה 90 דקות הורס את הצורב?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרצתי בדיקה של התוכנה הנ"ל על אחת מהמדיות שלי, ולא הבנתי כל-כך איך לקרוא את הגרף. מישהו יכול להגיד לי אם זה מראה על מדיה/צריבה איכותית/לא איכות ? או שאין קשר ? תודה רבה לעוזרים 8) (תמונה מצורפת) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה זה קובץ Gi? איך אני צורב אותו? ואם אילו תוכנות אני יכול לצרוב דיסק שהקבוץ תמונה בו בוא Gi? אם מישהו יכול לתת לי לינק תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אך... איזה מכה... אתמול שמתי לב שכל ה- cdrw שקניתי (10 במארז אחד) סובלים מבעיה של התקלפות הציפוי (לא אציין שם יצרן הסידי שלא תחשבו שאני מנסה לקדם/לבטל מכירות). האם לדעתכם אוכל להחזיר סידירומים אלו לחנות ולקבל זיכוי (הם נקנו לפני כחצי שנה מבאג ויוצרו ע"י חברה ידועה בתחום)? אגב כשקניתי אותם חשבתי שעשיתי עסקה טובה: 10 סידי במארז ב- 50 ש"ח :-X דרך אגב: לשמחתי לא איבדתי חומר כי החומר עליהם הוא רק גיבוי נוסף לזה שיש לי בכונן הקשיח החיצוני.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שזה קורה לי ואני פשוט "סוחב" את זה אז הנה הבעיה לפני חודשיים בערך התעסקתי עם החוטים במחשב ונראה לי שגרמתי לבעיה מסויימת בהארד דיסק הסרתי וחיברתי את החיבורים של החוטים במחשב וגם של ההארד דיסק ומאז לפעמים אני שומע מן צליל מוזר בהארד דיסק [כאילו הוא מסתובב הרבה יותר מהר ממה שהוא צריך להיות] ואז הווינדוס נתקע ! יכול להיות שהבעיה זה מתחים לא טובים ? או שההארד דיסק גוסס לי ? תעזרו לייייי :'(
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני משתמש בלוח האם Asus P4P800-Deluxe ואמרו לי שלא צריך להתקין שום דרייבר מיוחד כדי להפעיל על הארד דיסק S-ATA ווינדוס. לכן, התקנתי על ההארד דיסק שהוא S-ATA את הווינדוס וכשאני מנסה לאתחל מההארד דיסק לאחר ההתקנה רשום לי: Reboot and select boot device. מדוע אני לא מצליח לאתחל דרך ה-S-ATA ?
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איזה הארד דיסק יותר טוב : WD SATA 74GB 10000 RPM או Maxtor 250GB SATA 150 16MB 7200 RPM ?? נגיד ושתיהם אותו דבר במחיר (למרות שMAXTOR קצת יותר ייקר) אני רוצה להיתייחס רק למי יותר טוב ומהיר נטו ? לא חשוב לי הכמות המחיר כלום . ווועכשיו מי יותר משתלם לי ?? (מבחינת עלות ,כמות וכו' )
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
עשיתי חיפוש, אבל מה שמצאתי בעיקר זה דיונים על צורביDVD או על דיסקים לצריבה וכ"ו וכ"ו. אז על מה אתם ממליצים? או שזה לא כזה משנה ואפשר לקנות כמעט כלDVD-ROM כמו שניתן לקנות כבר כלCD-ROM?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה לוודא שהמדיות שלי דפוקות מראש ולא הצורב דופק אותן
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אני אקנה צורב DVD, ומדיה ריקה של DVD , אני אוכל להכניס למדיה הזאת הרבה VCDים ? כי אם כן, אז אפשר להכניס עונה שלמה ולראות בDVD בסלון , או שגיליתי את אמריקה ? (הכוונה בVCDים, זה קיבצי MPG)
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז אתמול ראינו שסוני קנתה את MGM וש FOX מצטרפים, היום צורב ה BLUE RAY הראשון ל PC: http://www.cdrlabs.com/#1 עריכה: אז בהמשך לדווח של אתמול, והכניסה של FOX, עוד חברות מצטרפות לתמיכה ב BLUE RAY. כרגע יש 73 חברים ב BLUE RAY ביניהם הרבה שמות גדולים מאוד שהצטרפו. תוך 3 חודשים קבוצת הבלו-ריי צומחת מ 13 חברות ל 73 האם NEC TOSHIBA וחברותיהן BITE THE DUST? http://www.cdfreaks.com/news/10630 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדובר בדיסקים שנמכרים באריזות של 10 יח' (29.90 בקוסמוס, או בסקאל ב32.90) עם כיתוב של Dr Byte. הלכתי לקנות מדיות ולא מצאתי סילברליין אז החלטתי לנסות את אלה. מישהו מכיר? יכול להמליץ? המדיה קוד מראה "SKC Co. LTD".
-
- 13 תגובות
- 975 צפיות
-
-
ב DVDINFO זה מה שקבלתי. מה זה אומר, שהמדיה לא תחזיק זמן רב? שלא כדאי לצרוב סרטים? מה אורך החיים של מדיה בכלל?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הוספתי הארד אבל איך אני מחבר אותו יענו שיפיע לי במחשב שלי ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני צורב ומתקין אותו? אני צריך פירמוור לדיוידי קורא DIVX שלי שקניתי היום, הדגם -pioneer DV470 ועוד שאלה, איך הוא? טוב? מה דעתכם עליו? ובבקשה תעזרו לי למצוא את העדכון בשבילו כי לא מצאתי.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני לא בטוח שהמחשב שלי חזק מספיק: P3 800 128MB 15GB (אין לי יותר מדי מקום פנוי בהארד דיסק בד"כ) פועל על WIN98 SE מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-