עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Tomerm,

לאחר שראיתי שהרבה משתמשים ממליצים בחום על NEC 4550, החליטותי שזה יהיה הצורב הבא שלי (אפילו השתמשתי באופציית החיפוש - 2 נקודות לי !). שאלתי היא, כאחד העם שעד היום הדבר היחיד שעשה ב"בפנוכו" של המחשב היה להתקין כרטיס מסך חדש, לכשיגיע הצעצוע, האם פשוט להתקינו ? או שעדיף לבקר אצל טכנאי מחשבים לשם ההתקנה ? ואם רצוי להתקין לבד, האם אוכל למצוא מדריך בכתב (או בע"פ) שיוכל להנחות אותי צעד אחר צעד ?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  2. עקב בעיות שונות ומשונות אני רוצה לחבר להוסיף למחשב P4 1.4 כרטיס הרחבה (PCI) של sata. האם ההארד דיסק היחיד שיהיה מחובר למחשב יהיה מחובר באמצעות כרטיס ההרחבה הזה, האם ניתן יהיה לעשות בוט למחשב? האם הבוט יהיה איטי יותר? ד"א הלוח אם הוא Intel Garibaldi" D850GB.

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  3. אהלן יש לי דיסק קשיח 500 ג"ב שמחולק חצי חצי בין כונן C ל D. אני מעוניין להקטין את C ל 100 ג"ב, להגדיל את D ולייצור כונן נוסף, E. אני מריץ win 7 home premiun בלפטופ. אני יכול לעשות את זה דרך כלי של ווינדוס? ואם לא, איזה תוכנה מומלצת? (עדיפות לאחת חינמית) פיטר

4. Started by guyrom,

האם צורב DVD רגיל (פנימי) שמחובר עם מארז חיצוני USB2 יפיק אותם תוצאות כמו צורב שמגיע חיצוני מובנה מהחברה ?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  5. אפשרי בעיקרון? האם ההארדיסק הישן יהיה צוואר בקבוק או שעדיין אין הבדל משמעותי במהירות? אפשר להמהיר אותם ביחד עם RAID או משהו?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by Vidati,

יש לי 2 כוננים של WD אחד של 200GB ואחד של GB250. אני עובד בנתיים עם הכונן של GB200, יש לי עליו XP וכבר המון זמן שאני מקבל פריזים כאלה וכל המערכת נתקעת וצריך לעשות ריסטרט.. זה קורה גם אחרי פירמוט.. לכן אני רוצה לבדוק מה הבעיה, ואני רוצה להתחיל עם הכוננים, יש איזה תוכנה לבדיקה של הכונן? תודה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  7. Started by visitor,

שלום, ראיתי שיש דיסקים קשיחים שמוגדרים כSATA2 וכאלה שמוגדרים SATA RAID, האם בשביל לעשות RAID 0 אני צריך את הSATA RAID, האם זה הכרחי ומה עדיף אם לא? אני קונה 2 דיסקים קשיחים של 250 גיגה ואחד לווינדוס של 80 גיגה. הלוח הוא P5B DELUXE תודה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by lipa,

http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/dvd-discs.html

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  9. Started by THE FOX,

מעוניין להפעיל את התכונה ACOUSTIC MANAGEMENT בכונן WD מדגם WD2500KS. יש תוכנה יעודית לכונניים מחברה זו?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  10. Started by CyberSpider,

שלום לכולם! לפני כמה ימים קניתי מארז חיצוני של Enermax דגם Laureate, להרדיסק Samsung 80Gb. הבעיות התחילו כשרציתי לפרמט את המחיצות החדשות שיצרתי: גם כלים של ווינדוס וגם partition magic הוציאו לי שגיעה בסגנון format failed to complete. רק דרך bootcd שהיה לי הצלחתי לפרמט אותו בעזרת partition magic ל-dos. עכשיו, כשאני מעתיק להרדיסק נייד קבצים שגודלם 50מגה ומעלה, המחשב נתקע לי עד שאני מנתק את ההרדיסק. ברגע שאני מנתק אותו, המחשב משתחרר מקפאון ומופיעה לי הודעה: delayed write failed, למרות שביטלתי את האופציה זאת בהגדרות של הכונן. מצאתי ת'רדים ישנים (שנת 2004) בכל מיני פורומים ושם אמרו שזו בעיה בווינדוס וצריך לעשות כל מיני פעולות חשודות... לי, בכל אופן, שום דבר לא עזר, כולל התקנת …

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  11. מישהו יודע איך מייצרים מחיצה חדשה על כונן C ?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  12. אחד של 160 ועוד אחד של 200 אני רוצה לדעת מי מהם מוקצה לאיזה אות [יש לי C D E] איך אני יכול?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  13. יש ברשותי הארדיסק חיצוני של seagate הדגם הוא st3500320sa מקריאה פה ובפורומים אחרים הבנתי שהדגם הזה נכלל על הדגמים הבעייתים ניסתי ללא הצלחה רבה להבין מה בדיוק עלי לעשות והאם הבעיה שלי היא אותה בעיה מדוברת, שכן אצלי המחשב כלל לא מזהה שמחובר אליו הארדיסק חיצוני.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  14. שלום חבר'ה. אני צריך המלצה לדיסק קשיח חיצוני שיאפשר איכסון עד 320GB עד תקציב של 600 ש"ח. המטרה של הדיסק היא לאכסן בעיקר שירים, שהיה מהיר, איכותי וטוב. אז לבעלי הידע בנושא זה אשמח אם תיעצו לי על מה ללכת. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by FalseStart,

שלום לכולם, אני יודע שכבר טחנו את הנושא הזה מכל כיוון אפשרי, אבל גם אחרי חיפוש כאן נותרו כמה שאלות פתוחות. 1. חבר שלי רוצה לקנות צורב DVD חדש. האם כל צורבי הDVD בשוק נעולים לאזור מסויים? (אם נתעלם מהעובדה שאפשר לפרוץ את הנעילה) ברוב הצורבים שחיפשנו לא הייתה שום התייחסות לנושא.. 2. מכיוון שלא הייתי מודע בכלל לנושא, החלטתי לראות מה קורה עם הצורב הפרטי שלי. יש לי LG GSA-4167B ולאחר חיטוט בEverest ראיתי שה Region code הוא none. כמו כן, לא מצאתי שום מקום בו אפשר לשנות את ה Region. סתם מתוך סקרנות, זה אומר שהצורב שלי הוא region free? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  16. כבר שנים עובד עם שני דיסקים קשיחים במחשב במקביל, חלוקת עומס, גיבויים וכו'... אני בשלבי בנייה של מפרט למחשב חדש ואני נמצא בהתלבטות, האם לקנות שני דיסקים קשיחים בנפח של 320GB או דיסק קשיח אחד בגודל של 160GB (למע' ההפעלה) ודיסק קשיח נוסף של 500GB (לכל השאר)? מבחינת מחירים (והנפח) זה יוצא פחות או יותר אותו הדבר כך שההתלבטות שלי היא בעיקר מבחינת ביצועים ואמינות... בנוסף אני עדיין מתלבט בין דיסק קשיח של WD לבין Seagate, בעיקר בגלל כל ההודעות עם הבעיות של ה-Seagate שצצות לאחרונה בפורום כמו פטריות... הערות, הארות, תלונות, הצעות ושאר ירקות יתקבלו בברכה, תודה.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by dbbd,

מישהו יודע או מכיר מי מוכר ציוד לSAS פה בארץ? הכוונה לא למישהו שיזמין בשבילי מחול אלא שיש לו במלאי אני מחפש מארז לSAS עם מחבר SFF8088 miniSAS או כרטיס LSI SAS3442E-R תודה דן

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by kobibo,

רציתי לדעת מה ההבדל בין מדיה מסוג DVD RAM לבין מדיה מסוג RW ? מה ההבדל בין השיטות ? ומה ההבדל בין מחירי המדיות ?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  19. יש לי סוני אריקסון w800i.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  20. Started by GRiM,

שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 צורבים למחשב חדש אשר אני עומד לקנות, אני יודע שעדיף צורב DVD, אבל את זה אקנה יותר מאוחר. הצורבים שאני מתלבט בינהם הינם: SONY COMBO CDRW/DVD X 52 X 16 X 32 X 52 - 282¤ LG CDRW/DVD COMBO 52x32x52x16 - 320¤ אני חושב ללכת על הסוני, בגלל שהמהירויות שוות והמחיר נמוך.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  21. אתמול קיבלתי את הדיסק 3200AAKS החדש שלי. הרכבתי אותו, הכל טוב ויפה, התוכנה HDDlife הראתה health 100% וגם performance 100%. יש לציין כי הדיסק מאורר טוב ואף קר משמעותית מ2 הדיסקים הקודמים שלי (2X80GB IDE). לאחר יצירת מחיצות בדיסק החדש ופרמוט המחיצות, רמת health ירדה בפתאומיות מרגיזה ל78%. לאחר התחלת העברת נתונים אל הדיסק הקשיח החדש ופריסת אימג' של מחיצת מערכת ההפעלה מהדיסק הישן, רמת הhealth ירדה ל75%. עכשיו, לאחר העברת כ10-15 ג'יגה מהדיסק הקשיח החדש לדיסק קשיח אחר, ירדה רמת הhealth ל74%. זה רק אני או שמשהו פה לא בסדר? הייתי רוצה שתתנו את דעתכם בעניין ואם אפשר גם את התוכנה של WD לבדיקת הדיסק, אני אסמוך על תוצאות התוכנה הזאת הרבה יותר ממה שאני סומך על HDDlife.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  22. אם כן אני ישמח אם הוא יוכל לענות לי על שאלה קטנה באופן פרטי

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  23. Started by bykeking,

אני רוצה לצרוב מידע על DVD ואין לי מושג מה ההבדל בין DVD +R לבין DVD -R. וגם אם אני רוצה לצרוב סרט לDVD איך אני צריך לעשות זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש עדכוני קושחה לנק 3500A או יותר נכון האם איזה עדכון או טוויק שהופף אותו ליותר מתקדם?לא מדובר על ה 2.18 וגם עדכונים להארדיסקים של מקסטור ושל סיגייט 6Y080P0 זה המקסטור ST340016A זה הסיגייט אשמח אם תפנו אותי ללינקים!

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by solo53,

מדובר על דיסקים LG DVD-R X8 וורד סגול מגעיל הדיסקים האלו הם מהגרועים שהגיעו אלי ההודעות הן תמיד על צריבה ההצלחה בבדיקה לאחר הצריבה על ידי תוכנת הצריבה נרו בדרך כלל הבעיה ב קבצי ה UOB האחרונים הדיסקים האלו זו לא הבעיה הכספית אלא לצרוב איתם זהו פרויקט ללא סוף ניסיתי אותם על מיספר צורבים בNEC וPHLIPS בכלל לא עבדו אם עבדו זה על SAMSUNG ו SONY מתוך חבילה של 25 היו נפל 10 דיסקים זא קראים חלקית דרך אגב את אותם קבצים באותם צורבים במדיות אחרות LG DVD+R X8 או דיסקים לבנים DVD-R שלא יודע מה הם בדיוק הכל עובר בהצלחה הגעיו אלי בטעות הזמנתי את ה LG הכתומים DVD+R שלחו לי את ה - במקום וכל ההחלפה רצו שאני הממן מישלוח

• 0 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים