עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by SyndromE,

במקום שאני ארחיב, תקראו את 2 המאמרים הבאים: http://partition.radified.com/partitioning_2.htm http://www.zapwizard.com/Guides/Partitioning/index.html חומר מאוד מעניין וחשוב ע"מ להגיע לביצועים מירביים, בחילוק מע' הפעלה עצמה למחיצות, ושימוש נבון במיקום הפיזי של המחיצות עצמן. (1/4-1/5 הראשונים מנפח הכונן יתנו ביצועים מירביים - פלטה חיצונית. הביצועים ירדו עם כיוון פנים הפלטה) אני אישית יישמתי את השיטה, באופן שמתאים לי. לא היה הכי פשוט, + שימוש בכלים וטריקים, אבל זה היה שווה את זה בהחלט ! * צירפתי את התוכנה COA2, שלא כל כך קל להשיג- התוכנה משנה מיקומי ספריות ברג'יסטרי+אייקונים+קבצי INI. מומלץ בחום - עובד מצויין [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by Raz20,

אני מנסה לצרוב סרטים על דיסק DVD בתוכנת Nero 8 ואני לא מצליח , בסימוליישן הכל מגיע ל- 100% , אבל ברגע שהוא מתחיל לצרוב יש שגיאה (שמתי תמונה) ניסיתי להתקין גירסא יותר עדכנית של Nero או אפילו יותר ישנה ועדיין יש לי את השגיאה הזו . מה אפשר לעשות ? *הוספתי תמונה . [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  3. Started by i_D_A_n,

שאלה טיפשית אבל עדיין הסתבכתי ואני לא יודע איך.. יש לי את ה-nero startsmart ואני לא מצליח להגיע לחלון הראשון בהסבר של איך לבצע את ה-overburn ב-FAQ? מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  4. אני מדבר על ה-WD5000AAKS יהיה אפשר להוסיף אותו למפרט שבצד או שהספק לא יחזיק ?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by Rulez,

אהלן אז ככה , הבאתי הארדיסק חדש של ווסטרן חצי טרה עשיתי לו פורמט דרך הדיסק מנג'מנט והכל היה סבבה עד שאחרי שגיביתי את כל הקבצים מההארדיסק הקודם החלטתי דרך פארטישן מג'יק להחליף בין שמות הכוננים ככה שהכל יחזור לקדמותו בדיוק אבל עם ההארדיסק החדש ואז אנתק את הישן המחשב רצה ריסט בכדי לסיים את הפעולה ופתאום כמה הודעות שגיאה ועכשיו אני לא רואה את ההארדיסק בווינדוז גם לא דרך הפארטישן או הדיסק מנג'מנט מצד שני בביוס אני רואה אותו איך אני מחזיר אותו לחיים??

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by Scorpion17,

שלום, איזה צורב DVD אתם ממליצים לקנות? ומה זה כל מה שכתוב + - ליד שם..ומה זה שכתוב rw ליד? האם צורב דוד אפשר להפעיל אותו גם כDVD רגיל? אם אפשר לענות לי בפרטי כי כך אני רואה את התשובה יותר בנוח... תודה לכל מי שיעזור.

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by J0n1,

שלום. יש לי HD חיצוני 2.5 שמתחבר דרך USB בלבד (כלומר אין חיבור למתח) בויסטה הסייר נתקע, ובXP העברה מגיעה לאמצע בערך ועוצרת. מה אפשר לעשות? יש איזה כלי לתקן? חשבתי לפרק אותו מהבקר IDE-USB ולחבר אותו ישירות ללוח אם, זה יעזור? תודה עריכה: רק רציתי להוסיף שמה שמוזר שבXP, אפשר למחוק תיקיות בקלות.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by DeadHunt,

כותרת

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  9. החברה שהייתה מוכרת עד כה בשוק האחסון בעיקר תודות לכונני ה-SATA וה-NVMe העממיים שלה תנסה את מזלה גם עם כונני אחסון בכירים, במהירויות של עד 7,000 מגה-בייט בשנייהלכתבה

10. Started by GRiM,

שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 צורבים למחשב חדש אשר אני עומד לקנות, אני יודע שעדיף צורב DVD, אבל את זה אקנה יותר מאוחר. הצורבים שאני מתלבט בינהם הינם: SONY COMBO CDRW/DVD X 52 X 16 X 32 X 52 - 282¤ LG CDRW/DVD COMBO 52x32x52x16 - 320¤ אני חושב ללכת על הסוני, בגלל שהמהירויות שוות והמחיר נמוך.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  11. מחקתי קובץ חשוב מהנגן , האם אני יכול לשחזר אותו? או לשחזר מהסל מיחזור של המחשב? אם כן אז איך ? (תוכנה כנראה , אז איזה)

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  12. אז: 1) כנראה שזה אופטודיסק 2) גם אופטודיסק מייצרים למקסל http://www.digitimes.com/news/a20040929B3094.html

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  13. שלום לכולם, ברשותי WD74GD (רפטור 74 ג'יגה) ואני מיתלבט אם לקנות עוד אחד ולחבר את שניהם ברייד, האם זה יתן לי תוספת ביצועים מורגשת? או לקנות כונן קשיח רגיל 250 ג'יגה SATA 2 ... ? האם יש הבדל ביצועים מורגש בין שני רפטורים ברייד לבין רפטור וכונן אחר לא ברייד? ושאלה אחרונה , יש לי את הדגם740GD , במידה ואני מחליט לרכוש אחד נוסף, אני יכול לקנות 740ADFD שזה אותו כונן רק עם 16 מגה זיכרון קאש, ולחבר אותו ברייד? האם ההבדל בין הדגמים לא ימנע, או יפגע ברייד?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש עדכוני קושחה לנק 3500A או יותר נכון האם איזה עדכון או טוויק שהופף אותו ליותר מתקדם?לא מדובר על ה 2.18 וגם עדכונים להארדיסקים של מקסטור ושל סיגייט 6Y080P0 זה המקסטור ST340016A זה הסיגייט אשמח אם תפנו אותי ללינקים!

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by solo53,

מדובר על דיסקים LG DVD-R X8 וורד סגול מגעיל הדיסקים האלו הם מהגרועים שהגיעו אלי ההודעות הן תמיד על צריבה ההצלחה בבדיקה לאחר הצריבה על ידי תוכנת הצריבה נרו בדרך כלל הבעיה ב קבצי ה UOB האחרונים הדיסקים האלו זו לא הבעיה הכספית אלא לצרוב איתם זהו פרויקט ללא סוף ניסיתי אותם על מיספר צורבים בNEC וPHLIPS בכלל לא עבדו אם עבדו זה על SAMSUNG ו SONY מתוך חבילה של 25 היו נפל 10 דיסקים זא קראים חלקית דרך אגב את אותם קבצים באותם צורבים במדיות אחרות LG DVD+R X8 או דיסקים לבנים DVD-R שלא יודע מה הם בדיוק הכל עובר בהצלחה הגעיו אלי בטעות הזמנתי את ה LG הכתומים DVD+R שלחו לי את ה - במקום וכל ההחלפה רצו שאני הממן מישלוח

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by Yuron,

שלום לכל העוזרים אני מעוניין לקנות כוננן קשייח נייד, קיבולת של 250 ג'יגה ושלא יהיה יקר מדי מחכה להמלצותיכם. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  17. Started by shtrum,

היי קיבלתי מחבר הארד דיסק. רציתי לחברו למחשב אבל פתאום ראיתי שחיבור ה-POWER שיש לי (שניהם) לא מתאימים למה שיש בהארד דיסק. לי יש את החיבור הלבן הגדול (זה שמחברים ל-CD ROM ולהארד דיסק) וזה שנראה כמוהו רק בקטן, גם כן לבן (זה שמחברים לכונן הדיסקטים). החיבור POWER שיש בהארד דיסק החדש נראה כמו חיבור SATA טיפה ארוך יותר. יש איזה שהוא מתאם שאפשר לקנות, או שמחברים את זה בכלל ללוח אם במקום לספק, או שאני צריך ספק עם חיבור מתאים? תודה

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by Stranger,

אני רוצה לקנות את ההרד של WD עם 8MB וקראתי ביקורות שבהם אומרים שאחרי כמה פורמטים הוא ממש מתחיל להידפק?? יש אמת בדברים האלו???. תודה.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by com555,

קיבלתי HD חדש Seagate SATA 120GB וקודם הרצתי HD Speed ובאמת המהירות הייתה נחמדה- 53-55MB/s, לא התלוננתי. אבל התבאסתי מהתוצאות שלו ב-PC Mark 2002 . בפעם הראשונה קיבלתי עליו 1100, אחרי זה 910 בערך, ועכשיו כשבדקתי שוב הוא קיבלת רק 948! אני ציפיתי להרבה יותר! נראה לכם שאני צריך ללכת להחליף אותו באחריות? הוא שזה ככה אצל כל ההארד דיסקים האלה של סיגייט.. או ככה זה ב-S-ATA? ואם כן אם אפשר לדעת למה.. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by Roshos,

חברי הפורום שלום שאלתי היא האם ניתן לשחזר מידע בהארד דיסק פגום מכנית(ז'תומרת המנוע הלך...) זה ממש ממש ממש חשוב כי יש לי עליו מידע שערכו לא ייסולא בפז(תמונות מ-4 שנים האחרונות,4000 שירים,ועוד הרבה הרבה דברים שחשובים לי...) תודה מראש roshos

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by guyrom,

האם צורב DVD רגיל (פנימי) שמחובר עם מארז חיצוני USB2 יפיק אותם תוצאות כמו צורב שמגיע חיצוני מובנה מהחברה ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי צורב של LG ורשום עליו שהוא צורב DL אבל כאשר קניתי דיסק כזה הוא לא קרא אותו אבל דיסקים של DVD רגילים הוא כן צורב וכשהלכתי למוכר אז הוא אמר שהוא חושב שצריך כמות מינימלית של ראם . לי 256 ראם האם זה הגיוני? הדגם: GWA4161B

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by redead,

אני צריך לחבר הררדיסק ישן למחשב חדש רק כדאי להעביר ממנו דברים להרדיסק החדש ואחר-כך לזרוק אותו לפח.. עכשיו הבעיה שהמארז החדש דורש ברגים מסוג מסוים וגדול מסוים שאין לו ואין לי אפשרות להבריג את ההרדיסק.. אם אני רק יכניס את ההרדיסק למקום שלו והוא ישב שם בלי ברגים לדקות האלה של העברת מידע אני מסתכן שהוא יהרס או משהו?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by מר מקלדת,

קבלתי WD2500JB חדש במסגרת האחריות אחרי שהישן הלך. Attribute Current Raw Overall Raw Read Error Rate 200 0 Very good Spin Up Time 192 5358 Very good Start/Stop Count 100 7 Very good Reallocated Sector Count 200 0 Very good Seek Error Rate 200 0 Very good Power On Hours Count 100 24 Very good Spin Retry Count 100 0 Very good Calibration Retry Count 100 0 Very good Power Cycle Count 100 7 Very good Reallocated Event Count 200 0 Very good Current Pending Sector 200 0 Very good Offline Uncorrectable Sector Count 100 0 Normal Ultra DMA CRC Error Rate 200 0 Very good Write Error Rate 100 0 Normal למה ה-Offline Uncorrectabl…

25. Started by gshhar,

שמתי לב שיש בארץ. חבילה של 10 ב-69.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים