אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כונן קשיח (פנימי) בנפח 250GB של WD - נקרא לו D. כשאני מחבר אותו ומפעיל את המחשב, אני שומע רעש של "קנאק", "קלאק"... לא יודע איך לתאר במילים, בנוסף שומעים גם צליל של כיבוי כונן קשיח (הדיסק מפסיק את פעולת הסיבוב)... אם אני מבין את זה נכון, אז הכונן הקשיח הראשי שלי (נקרא לו C) שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (Windows 7 64-bit), שגם הוא WD 250GB רק מודל שונה, הוא זה שמכבה את עצמו ולא D (אני יודע שזה הוא ולא C מפני שאם אני מריץ את המחשב בלי D, אין שום רעשים - המחשב עולה והכל עובד פיקס). בגלל הרעשים האלו עבדתי בשבועיים האחרונים רק עם C. היום קניתי כונן קשיח חדש WD 1TB (מודל: WD10EADS) וחיברתי אותו - נקרא לו E. הפעלתי את המחשב ושוב היו רעשים מוזרים שהגיעו מהמחשב, בערך ד…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אשמח לדעת מה מתאים לי מפה, http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-HardDrive&DB141804=142201&DB141811=165914&DB141818=141819&orderby=price או שמחוץ לרשימה . מיועד לאיחסון מוזיקה בעיקר
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי, קראתי מה לא עשיתי ועדיין אני לא מוצא פתרון אני עורך וידאו ואני רוצה לקנות 2 HD מסוג SATA1 בנפח של 80gb במהירות 7200לחבר אותם בRAID 0 בכדי לשפר את הביצועים (ליצור 160 GB ב RAID) חשוב לי מאוד האמינות של ה HD, וכמובן הביצועים (ואם אפשר שישמור על שקט יחסי) אשמח לקבל המלצות שלכם על סוג ופירמה מתוך נסיון אישי אני ירושלמי אז גם מקום אמין ואדיב לקניה תודה עורך
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש כמובן עם הרד דיסק SATA חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט באתר אמריקאי שמתמחה במחשבים שקטים הם ממליצים בין היתר על הרד דיסקים של סמסונג האם זה נכון שזה הרד דיסק שקט יותר משאר הכוננים?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
טוב, אז LG עם HITACHI BENQ עם PHILIPS TOSHIBA עם SAMSUNG ועכשיו: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15575 זה רק לכונני לייזר אדום. בלייזר הכחול החברות ממשיכות במלחמת החורמה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אז אם לא, נא להעביר. היום לאחר שהעתקתי שני קבצים לDOK חיברתי אותו למחשב אחר ומאז בשני המחשבים הוא כותב שעליי לפרמט אותו ובמאפיינים מראה שאין נתונים עליו. הבעיה שהיה בו חומר לימודים לא מגובה, ואני צריך דרך לשחזר את המידע... בינתיים לא מצאתי פתרונות חוץ מלנסות מחשב נוסף, אשמח אם למישהו יש פיתרון להציע.. תודה מראש, יוסי.
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מישהו מכיר את גרסת ה office edition של WD 320GB (כונן חיצוני 3.5) ? רכשתי את הגרסא הנ"ל ליפני מספר ימים אחרי שהמוכר מהחנות ששם קניתי את הכונן אמר לי שזו הגרסא החדשה והטובה יותר.... רציתי לדעת האם זה נכון או שמא הגרסה הרגילה של הכונן עדיפה עליו......? אשמח לתשובה מהירה בכדי שאוכל להחזיר את הכונן ולקחת אחר במקום השם המלא: WDH1B3200E תודה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הממ.. כותרת.... תודה על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את ה ASUS P5N-E SLI. תוודאו בבקשה שהצורב מתאים ללוח ושלא יעלה מעל 200 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אז קניתי מחשב חדש לא מזמן ... I7 וכו'.. זה לא אמור לשנות , עכשיו קניתי את ה HD103UJ של Samsung ופשוט הוא מתחיל העברה מהר מאוד (WIN 7 ) על מהירות של מעל 100 MB\S ממחיצה אחת לשניה ואחרי שניה אחת זה פשוט צונח ל 40 MB\S יש דרך לתקן את זה ? אפילו שירד טיפה אבל ישאר על מהירות ממוצעת של 70 MB \ S ? או שזו בעיה אצלי ? אמרו לי שהוא אמור להיות מהיר ואיני מבין למה הוא יותר איטי מהכונן הישן שלי ... תודה מראש לעוזרים נ.ב האם כדאי להחליף ל HD אחר ? של 1 TB ? מומלץ ? אולי WD Black Caviar?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/(kqiyou552z0snyymxp3etc3r)/catalogSku.aspx?id=607564 או,את אלו? http://www.officedepot.co.il/(kqiyou552z0snyymxp3etc3r)/catalogSku.aspx?id=607556 ובכלל מה ההבדל בין DVD-R PLUS ל DVD-R MINUS?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתתי פקודה למחשב לבצע המרה של מערכת הקבצים מ FAT 32 ל NTFS אך המחשב לא מצליח לבצע את ההמרה (כנראה בעיה בדיסק) בדקתי שהפקודה לבצע את ההמרה מתחבאת בקובץ רג'יסטרי שאפשר לגשת אליו רק כשווינדוס עלה ולמצב כזה אני לא מצליח להגיע, האם יש פיתרון לגשת לרג'יסטרי דרך דוס ולשנות את הערך המבוקש?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, בשבוע הקרוב אני מזמין לעצמי צורב DVD, ולאחר התלבטויות כולל שיטוטים פה בפורום החלטתי ללכת על LG GSA-4163B. בזאפ נתנו עליו ביקורות ממש טובות, ומהרבה אנשים בנוסף למחיר הזול שלו. הבעיה שכשחיפשתי עליו חומר פה בפורום ראיתי הרבה אנשים שמתלוננים על בעיות איתו, מה שגורם לי לחשוב פעמיים... בנוסף שמעתי שיכולה להיות לי בעיה איתו\בכלל בגלל שיש לי רק 256 זיכרון פנימי.... בכל אופן אני רוצה לשמוע פה מאנשים שקצת יותר מבינים ממני בקשר לבחירה שלי והכל, ואם אפשר גם להמליץ על חנות להזמין ממנה (אם יש אחת ליד ירושלים) זה יהיה נהדר.... בכל אופן תודה, ובבקשה תענו מהר כי אני חוזר לצבא מחר ורוצה להזמין היום..
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי של 16 GB אני מנסה להכניס משחק ששוקל 4.8 GB ויש לי הודעה שאין מקום פנוי. אמרו לי לשנות את הformat FAT32 ל NTFS ולא הצלחתי לשנות... תודה לעוזרים....
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
צורב philips 40X תראו מה הבעיה: שאני מגדיר צריבה (Burn) זה אומר לי Write image: 40X ברגע שאני מכניס את הדיסק: ה: Write image: 2X טוב אז ככה: *הבעיה לא בתוכנת צריבה * הבעיה לא בדיסקים (בדוק) אם מישהו יכול למצוא פתרון אחר לבעיה תודה רבה לו!
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום, בדיסק לי מוגדרות כמה מחיצות. הראשונה משמשת ל-XP, השנייה והשלישית והרביעית ללינוקס SUSE. אני מעונין למחוק - או יותר נכון לצרף את המחיצה האחרונה כמחיצה פעילה ל-XP. האם משהוא יכול לעזור? (מצורף קובץ עם תמונת החלוקה) תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הHD הבא: (ד.א, איך הוא? שווה משהו? סתם מענין אותי) הטמפ' שלו עומדת כיום על 38 מעלות. גבוה? גבוה מאוד? כדאי להחליף מאוורר?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום כולם, איפה אפשר להשיג מדית LABELFLASH לארץ?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכנן קניית צורב- NEC 3500A, אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים עליו. לבעלי צורב כזה, האם אתם ממליצים\מרוצים?! שאלה נוספת שאני מעוניין לדעת, מה הם המושגים הללו: -DVD-R -DVD+R -Dual Layer כמובן אם אתם ממליצים על צורב שהוא לא זה, אני מוכן לשמוע ולהקשיב... בתודה, אלעד אייזנברג.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
לא לקפוץ משמחה, זה לא רלוונטי כמעט לאף אחד אבל בכל זאת מעניין מאוד. מסתבר שמישהו החליט (בארה"ב כמובן) לתבוע את Western Digital על כך שרכש דיסק של 80GB וקיבל למעשה דיסק יותר קטן (בעיה מוכרת לכולם) זה כתב התביעה שמסביר בפירוט רב את דרך החישוב של נפח הדיסק. הושג הסדר (בתביעה היצוגית) בו WD תפצה כל מי שקנה דיסק מתוצרתה (בארה"ב) בתקופה הנקובה בחלק מסכום הקניה ששקול להפסד הנפח היחסי. כל הפרטים בקשר להסדר הפיצוי ניתן למצוא כאן: http://www.wdc.com/settlement/
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הוספתי דיסק קשיח למחשב. חיברתי אותו בצורה כזו: - = כבל IDE לוח-דיסק קשיח(עליו מותקן אקספי)-CD ROM לוח-דיסק קשיח-צורב DVD הדיסקים הקשיחים הם master והכוננים הם slave את שני הדיסקים הקשיחים ואת ה CD ROM המחשב מזהה. את הצורב הוא לא. ( הצורב היה לפני על master והעברתי אותו ל slave ). זה משנה איזה רכיב נמצא בקצה הכבל ואיזה באמצע? מה כדאי לעשות כדי שהצורב יזוהה?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
כמה כוננים לחלק אותו? וכמה GB בכל כונן? אני לא יודע מה יהיה הכי נוח
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב ולשים בו שני דיסקים קשיחים SATA קיבלתי הצעה שדיסק אחד מחובר ב-SATA ושני מחובר ב-IDE ואמרו לי כי מה שאני רוצה לא הגיוני כלומר מחוברים שנייהם ב- SATA עכשיו השאלה היא האם אי אפשר לחבר שני הארד דיסקים בחיבור SATA ? או ב- RAID ב- SATA ? אני רוצה שיעבדו מהר בברכה
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי קיבלתי מחבר הארד דיסק. רציתי לחברו למחשב אבל פתאום ראיתי שחיבור ה-POWER שיש לי (שניהם) לא מתאימים למה שיש בהארד דיסק. לי יש את החיבור הלבן הגדול (זה שמחברים ל-CD ROM ולהארד דיסק) וזה שנראה כמוהו רק בקטן, גם כן לבן (זה שמחברים לכונן הדיסקטים). החיבור POWER שיש בהארד דיסק החדש נראה כמו חיבור SATA טיפה ארוך יותר. יש איזה שהוא מתאם שאפשר לקנות, או שמחברים את זה בכלל ללוח אם במקום לספק, או שאני צריך ספק עם חיבור מתאים? תודה
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש את שני הדגמים הנ"ל ואני לא יודע איזה לקחת. תודה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-