עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by guyrom,

האם צורב DVD רגיל (פנימי) שמחובר עם מארז חיצוני USB2 יפיק אותם תוצאות כמו צורב שמגיע חיצוני מובנה מהחברה ?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  2. Started by shtung,

שלום לא מזמן היה לי וירוס במחשב פירמטתי והתקנתי את ווינדוס מחדש על שלושת הכוננים הקשיחים שלי כבר הספקתי לשים מידע חדש יום למחרת אני מפעיל את המחשב ויש רק כונן אחד שני כוננים נעלמו עם המידע שהיה עליהם ניסיתי הכל אבל המחשב פשוט לא מזהה אותם מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש yam2

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by AdiR^SiNaI,

נכון שעושים מאפיינים על כונן מסוים במחשב יש לך כלים ואז יש לך 3 אפשרויות 1 לבדוק שגיאות בדיסק באמצעי איחסון 2 איחוי את הקבצים באמצעי איחסון 3 יצירת גיבוי מזה יעזור למצוא שגיאות ומתי עושים את זה? מזה יעזור לעשות איחוי לכונן? כשאני עושה גיבוי זה שומר את כול ההגדרות שיש לי במחשב ודוגמא במקום לפרמט להתקין וינדוס דריברים אני מכניס את הדיסק ועולה לי ההגדרות ששמורות?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  4. Started by מר מקלדת,

קבלתי WD2500JB חדש במסגרת האחריות אחרי שהישן הלך. Attribute Current Raw Overall Raw Read Error Rate 200 0 Very good Spin Up Time 192 5358 Very good Start/Stop Count 100 7 Very good Reallocated Sector Count 200 0 Very good Seek Error Rate 200 0 Very good Power On Hours Count 100 24 Very good Spin Retry Count 100 0 Very good Calibration Retry Count 100 0 Very good Power Cycle Count 100 7 Very good Reallocated Event Count 200 0 Very good Current Pending Sector 200 0 Very good Offline Uncorrectable Sector Count 100 0 Normal Ultra DMA CRC Error Rate 200 0 Very good Write Error Rate 100 0 Normal למה ה-Offline Uncorrectabl…

5. שלום, אני מעוניין לרכוש כונן נוסף, של 0.5-1T. לא סגור על עצמי עדיין אם פנימי או חיצוני. את היתרונות של החיצוני אני יכול למנות בכיף על כף ידי. השאלה מה הם החסרונות בכונן חיצוני (פרט למחיר), במידה ומשתמשים בתקן ESATA. שאלה נוספת, האם יהיה ניתן להתקין מע' הפעלה על החיצוני, ואז בכל מחשב שאחבר אליו את הכונן, אפשר יהיה להשתמש במע' הפעלה הזאת? איך זה עובד? אני אנסה לפשט את השאלה. כרגע יש לי מחשב שהמפרט שלו כתוב בחתימה. אני שוקל לקנות נייד. התכנון הוא, ששני המחשבים יהיו לי למחשב עבודה במוסיקה. (תוכנות כבדות, והמון התקני כניסה) אני רוצה שיהיה לי כונן חיצוני גדול אחד, שיוכל לשמש אותי לעבודה זהה ב-2 המחשבים. האם זה אפשרי? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  6. אשמח לדעת מה מתאים לי מפה, http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-HardDrive&DB141804=142201&DB141811=165914&DB141818=141819&orderby=price או שמחוץ לרשימה . מיועד לאיחסון מוזיקה בעיקר

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  7. Started by AdiR^SiNaI,

יש אפשרות לעשות גיבוי למחשב דוגמא עשיתי פירמוט או הקנת וינדוס ואני רוצה לשמור את ההגדרות שהדרייבר אנטי וירוס חייגן הכול מותקן שפעם הבאה שאני יעשה פירמוט אני לא יצטרך להתקין הכול שוב פשוט להכניס ת'דיסק וההגדרות השמורות עולות יש אפשרות לעשות את זה ואיך?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by dolevh2,

שלום לכם! אני צריך קצת עזרה בבקשה... יש לי לוח אם של גיגהבייט וHD של MAXTOR 160GB SATA. כבר בשלב התקנת הווינדווז (בחלוקה לפרטישנים) הוא זוהה כ 130 גיגה אך חשבתי שהווינדווז תוכל לפתור את זה ולכן המשכתי בהתקנה כפרטישן אחד של 130 גיגה. כמובן שהווינדווז (XP SERVICE PACK 2) לא פתר את הבעיה.... ראיתי באתר של מקסטור בעיה של שימוש בהרדיסקים מעל 130 מגה אבל רשום שזה קורה רק ב SERVICE PACK 1 ולא ב2. כמו כן יש שם תוכנה שנקראת maxtor big drive enabler שאמורה לפתור את הבעיה. מישהו מכיר דרך לגרום לווינדווז לתת לי את כל הנפח ששילמתי עליו????? תודה לכם. שלא יהיו עוד פיגועים (לפחות בקרוב....) dolevh2

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  9. מדובר בלפטופ HP ZE4523, בעל דיסק קשיח יחיד בגודל 30 ג'יגה (FAT32). אני מעוניין לפרמט את הדיסק הקשיח. ללפטופ אין כונן FLOPPY, אני משתמש בדיסק התקנה של חלונות המאפשר לי להגיע ל COMMAND PROMPT, עם תמיכה ב CDROM. הבעיה היא שאני לא רואה את הכונן הקשיח ! לא C, לא D, לא E ולא Z... גם כשאני מנסה להפעיל FDISK, הוא לא מוצא כונן קשיח וכותב לי Error in fix drive. כמובן שאם אני מפעיל את המחשב בצורה רגילה, WINDOWS עולה והכל תקין. איך אני מגיע לכונן כדי לפרמט אותו ?!

10. Started by tttrrr888,

קירור לארד דיסקים שווה משהו ? באם כן איזה ?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by integral,

טוב, אז LG עם HITACHI BENQ עם PHILIPS TOSHIBA עם SAMSUNG ועכשיו: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15575 זה רק לכונני לייזר אדום. בלייזר הכחול החברות ממשיכות במלחמת החורמה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by yotamro,

האם מישהו יודע אם קיים בשוק מארז חיצוני להארדיסקים שיכול להכיל בתוכו יותר מהארדיסק אחד? יש לי בבית מערכת שכוללת 3 מחשבים וכ 10 כוננים קשיחים היתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר מוצר שיכול לשמש כמארז לכל ההארדיסקים ולהתחבר ב usb או בדרך אחרת למחשב? אפשרות מועדפת היא למצוא מארז כזה שמכיל בתוכו ממשק שיאפשר לכוננים להתחבר למחשב באמצעות רשת אלחוטית.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  13. הממ.. כותרת.... תודה על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by As-21,

אני יכול לקבל אותו במחיר עלות מה דעתכם על ההרד דיסק הזה ? כמו כן מוכן לשמוע אלטרנטיבות באותו טווח מחיר לחברות intel adata patriot אם יש להם אלטרנטיבה טובה יותר הדרישה היא ביצועים מירבים בגודל 128 גיגה בייט גודל

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by Royz,

עשיתי new partition למערך RAID0 וזה נותן לי רק "SIMPLE VOLUME" וכתוב שהכונן DYNAMIC ולא basic ו simple volume ולא primary. אני לא מבין בכל העניין והייתי שמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את הנושא. הנה תמונה: http://img163.imageshack.us/img163/8260/untitledul1.jpg מה כל זה אומר? זה נורמאלי?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  16. צריך עזרה בהתאמת צורב שקט מאוד.... אני צריך צורב שיהיה שקט מאוד, אמין במיוחד ושלא נדפקות לו הצריבות באמצע (קפיצות בדיסקים וכדו')..... ראיתי את המומלצים והסקתי שהמתאימים ביותר הם הדגמים שבכותרת.... ד"א לא הצלחתי למצוא איפה מוכרים את LiteOn DH-20A3S.... מה יענה לי על הדרישות הכי טוב משניהם? אולי משהו אחר? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by O.G.D 2k5,

איזה חברה יותר טובה לכונן SATA 150??? WD MAXTOR HITACHI

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  18. יש לי בבית איזה שמונה הארד דיסקים שרופים ורצית לדעת אם יש אולי מקום שאני יכול לשלוח להם את הארד דיסקים והם יתנו לי עליהם כסף???????????????????? או אם אפשר לעשות איתם משהו אחר חוץ מלזרוק אותם??????????????????

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  19. לפי התמונה זה ההארדיסק השלישי עם ה 500 ג'יגה אני רוצה להפעיל אותו ושיעבוד גם על מחשבים אחרים אני חייב לציין שזה עבד קודם ויש לי עליו מידע ,אני לא יודע על מה לחצתי וזה כבר לא מזהה אותו תודה רבה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by kobi_af,

שלום נניח יש לי קובץ עכשיו ששוקל 3 גיגה ואני מחלק אותו לכמה 850 מגה , 850 מגה אחד יכול להכנס לי בדיסק של 700 בעזרת overburn ?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  21. שואל לחבר, מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט ,מעבד Q6600 4 GB זכרון של KINGSTONE הוא מעוניין להגביר ביצועי ע"י השמת שני כוננים ב RAID 0 שישמשו למערכת הפעלה בלבד,דגש על ביצועים ! **אין אילוץ לגודל הדיסק**

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  22. Started by Mr Gadget,

נכנסתי לאתר הזה והבחנתי שיש Firmware יותר חדש ממה שיש לי עכשיו הבעייה המרכזית היא שיש REVA ו REVB ואין לי שום שמץ של מושג איך לבדוק זאת האם מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by DeadHunt,

כותרת

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  24. קראתי קצת על המדיות האלה, מבחינה רעיונית, נראה אחלה, רק חבל שהן לא כאלה נפוצות בארץ :-\ ועכשיו לשאלה שלי, מכיוון שאת המדיה ניתן לשנות כמעט איך שרוצים, האם ניתן להפעיל עליה DISK DEFRAGMENTER כמו שעושים עם דיסק קשיח רגיל?

דיונים חדשים בפורומים