עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Conroe,

אני מתכוון לקנות את ה ASUS P5N-E SLI. תוודאו בבקשה שהצורב מתאים ללוח ושלא יעלה מעל 200 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by viper_sb,

אני רוצה לרכוש כ 3 כוננים כאשר אחד הוא 160G-80G בשביל מערכות ההפעלה והשנים האחרים הם יהיו טרה וחצי כול אחד באפר של 32 וRPM 10000 תודה.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by reyrey_200,

שלום אני אני רוצה לחבר HDD 80GB בIDE יש צורך לבר אותו גם לספק כוח ?,או שחיבור הIDE מספק גם חשמל וגם חיבור למחשב ?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by Bug,

בתקציב של עד 200 ש"ח...

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  5. שלום. יש לי כרגע pentium 4 2000 לוח אם של אינטל 512ram Maxtor 6E040L0 DIAMONDMAX PLUS 8 40GB HD ATA/133 7200RPM אם אני רוצה להוסיף דיסק קשיח חדש 250gb sata2 אני יכול ?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  6. תראו כשניקיתי את המארז הייתי צריך להוציא את הכבלים של אחד מההרדיסקים (הארדיסק IDE) וניתקתי עכשיו החזרתי הכל וכשהדלקתי את המחשב הוא אומר לי H.D.D cable not Deteceted (כבל HDD לא מאותר) עכשיו שיניתי צדדים החלפתי כבל עשיתי הכל וזה לא עוזר אני חייב עזרה האימיול שלי שם וזה 3 שנים של הורדות אנשים!!!!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by gal atedgi,

איך אני צורב משחק לסוני 2? צריך לעשות משהו מיוחד?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  8. היי... אני מחפש צורב חדש למחשב... אני לא יודע מחיר כי אני לא יודע כמה הדבר שאני מחפש אמור לעלות.. אני מחפש צורב שיהיה בצורת slot-loading . (שפשוט מכניסים את הדיסק בלי ללחוץ על כפתור ואז לשים על המגש הזה) שיהיה צורב טוב. יש לי עדיפות לצורב פנימי מחיר שלא יהיה מוגזם כמו 700 שקל.שיהיה סביר.. תודה מראש לכל מי שיענה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  9. אני צריך המלצה לכוננים קשיחים למערך רייד אני צריך שכל אחד יהיה 250 גיגה בייט חשבתי על ווסטרן דיגטל רייד רדי אבל הבנתי שהם 8 מ"ב קאש ויש כבר 16מ"ב

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  10. Started by Clint Eastwood,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את זה. אבל אני מאמין שידעו לעזור לי פה קראתי את ההשוואות על הצורבים ( אחלה כתבה), בכל מקרה אני רוצה לקנות את הצורב של פיליפס שנבדק שם אבל בשום חנות אני לא מוצא אותו! למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג אותו? אם זה יהיה באזור השרון או המרכז זה יעזור מאוד. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by kobibo,

רציתי לדעת מה ההבדל בין מדיה מסוג DVD RAM לבין מדיה מסוג RW ? מה ההבדל בין השיטות ? ומה ההבדל בין מחירי המדיות ?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  12. Started by Tuvok,

מסתדרות עם צורבים של LG? אגב, מה יותר טוב DVD-R או DVD+R? מישהו אמר לי פעם שמכשירי DVD ביתיים יודעים לקרוא סרטים רק ממדיות DVD-R, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  13. אני כבר לא זוכר איפה ראיתי במחשב שלי שזה רשום. ראיתי עוד מישהו בחו"ל שדיווח על זה, אבל ללא פיתרון. עובד עם firmware 2.16. ניסיתי מתישהו דיסק של סילברליין X8 והוא לא נתן מעל 4. תודה. עריכה: עידכנתי ל2.19, ועכשיו הכל סבבה (אני חושב). הכונן מזהה את הדיסק X8, ונותן לצרוב במהירות של 2,4,6,8 עליו (כאשר קודם הוא נתן רק 4)

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  14. היי... ערכתי בנצ'מארק ב-HD Tune לדיסק הקשיח שלי, ואני לא כל כך מבין את התוצאות של התוכנה. העלתי תמונה. מה שאני רוצה לדעת בעיקרון זה אם הוא לא תקול, איך הביצועים ומה רמת החיים. תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  15. שלום לכולם, אני צריך המלצה לצורב דיוידי מומלץ והכי אמין/טוב/צריבות מעולות שקיים בשוק נכון לעכשיו אני מתלבט בצורב פיוניר השחורhttp://www.ksp.co.il/hmain.php אם יש דגמים יותר טובים אנא אשמח לתגובה ושם החנות(עדיף במרכז קרי קייספי ציפ גולטופ וכאלו

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  16. תודה מראש ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by raffi.yesh,

שלום לכולם, אחרי מספר חיפושים ברשת אני לא מצליח להבין איזו אופציה אמינה יותר, כונן SSD בנפח של כ-30 GB או כרטיס CF בנפח דומה? אין חשיבות למהירות קריאה/כתיבה. עבור מחשבים לשימוש תעשייתי עם דביאן. תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  18. לאחרונה חלה ירידה משמעותית במחירם של דיסקים חיצוניים בנפחים גדולים של 500gb וניתן להשיג די בזול (יחסית למחירם בעבר ) את אותם דיסקים חיצוניים שמיתחברים במימשק usb2 . http://www2.zap.co.il/models.asp?keyword=+My+Book&image1.x=35&image1.y=11 לעומת זאת המחיר ,של אותם דיסקים באותם נפחים , שמסוגלים לעבוד גם במימשק firewire (בנוסף ל-usb2) , הוא עדיין יקר יותר משמעותית (סדר גודל של 60-70$ ). http://www2.zap.co.il/models.asp?x=30&y=10&keyword=+Essentail השאלה האם תוספת המחיר הנידרשת עבור התמיכה ב-firewire ,היא מוצדקת וכדאי לשלמה? איזו חברה ודגם מומלצים בתחום זה של חומרה? הערה :השימוש העיקרי המתוכנן בדיסק החיצוני הוא לשם גיבוי הדיסק הפנימי ומדי פעם ברצוני גם להעתיק…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  19. אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני 500G, ויש לי 2 התלבטויות: 1. אין לי ESATA במחשב, אבל אני חושב שכדאי שתהיה את האפשרות, לדעתכם זה סתם מייקר את כל העסק, או שכדאי? 2. ראיתי שיש את האפשרות לקנות כונן בנפרד ומארז בנפרד, גם זה מייקר את כל העסק או שווה קנייה? וגם, הוחלט שהגודל יהיה 2.5, אין לי כוח להתעסק עם כל החשמליידה. וראיתי גם שיש אחריות שונה לכל כונן, אז כמה שיותר, יותר טוב! אבל לא קריטי. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  20. לא לקפוץ משמחה, זה לא רלוונטי כמעט לאף אחד אבל בכל זאת מעניין מאוד. מסתבר שמישהו החליט (בארה"ב כמובן) לתבוע את Western Digital על כך שרכש דיסק של 80GB וקיבל למעשה דיסק יותר קטן (בעיה מוכרת לכולם) זה כתב התביעה שמסביר בפירוט רב את דרך החישוב של נפח הדיסק. הושג הסדר (בתביעה היצוגית) בו WD תפצה כל מי שקנה דיסק מתוצרתה (בארה"ב) בתקופה הנקובה בחלק מסכום הקניה ששקול להפסד הנפח היחסי. כל הפרטים בקשר להסדר הפיצוי ניתן למצוא כאן: http://www.wdc.com/settlement/

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  21. אני צריך שתמליצו לי על דגם מומלץ של חברת LG שתומך בטכנולוגית LIGHT-SCRIBE מעוניין שלצורב יהיה גם חיבור SATA ותמיכה בצריבת שכבה כפולה בתודה מראש איציק

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  22. היי יד לי ברקודה מהסדרה ה''דפוקה'' שקניתי לפני עודש עד עכשיו הוא לא עשה בעיות אבל הייתי רוצה להיפתר מזה בעתיד.. כדאי לעשות עדכון קשוחה? וזה באמת עוזר?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  23. הענקית הקוריאנית אולי ויתרה על חריצים להרחבת נפח האחסון במכשירי הדגל שלה השנה, אבל זה לא אומר שהיא מוותר על שוק ה-microSD במלואו בתחילת השנה הנוכחית ראינו את סמסונג מבצעת מיני-מהפכה בעולם של נפח האחסון המובנה במכשירים חכמים, כשהייתה הראשונה לכלול שבב בתקן ה-UFS 2.0 החדש והמהיר במכשירים (הגלקסי S6 והגלקסי S6 Edge), ועכשיו נראה שהיא רוצה לעשות מהפכונת דומה גם בעולם כרטיסי הזכרון המיניאטוריים, עם דגם חדש לסדרת ה-Pro Plus שלה. בחברה הכריזו על כרטיס microSD חדש, בנפח של 128GB, אשר מתיימר להיות מהמהירים ביותר בקטגוריה כולה עם קריאה בקצב של עד ל-95 מגה-בייט לשנייה, וכתיבה בקצב של עד ל-90 מגה-בייט בשנייה. לא רע בכלל למוצר בגודל של פחות מציפורן. אין דגם של 200…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by 10GaZ,

יש לי הארד דיסק 320gb Seagate, ST3320620AS. לאחרונה החלפתי מארז ומשום מה הוינדוס לא מזהה אותו בMy Computer. לעומת זאת הביוס כן מזהה את ההארד דיסק וכן מנהל ההתקנים. במנהל הדיסקים (תחת לשונית אחסון) מופיע ההארד דיסק כ Dynamic. כשאני רוצה להחזיר את ההארד דיסק למצב Basic הוא אומר שכל המידע ימחק. האם יש דרך לסדר את הבעיה כך שאוכל לעבוד עם ההארד דיסק? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by a-gold,

שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגם הזה: http://skypc.co.il/pl_product~1600AAJS~7~0.htm לבין זה: http://skypc.co.il/pl_product~1600AVJS~7~0.htm

• 2 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.