עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום ! קראתי בחדשות שיצאה שיטת כתיבה חדשה בHD , ועם זה יכולים להעלות את הנפח , אני לא הבנתי את ההסבר שבכתבה : http://hwzone.co.il/news/1146621128/31715/ חבר אמר לי שיש איזה סרטון שמדגים את השיטה , הייתי מעוניין למצוא אותו . תודה .

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  2. NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk http://www.nec.co.uk/DVD_RW_ND3500.aspx הוא עולה בפנדה 500 שקל. כדאי לקנות אותו או שאתם מכירים משהו יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by Boomer,

מה השיטה הטובה ביותר להעביר את כל המידע מהארדיסק קיים להארדיסק חדש? בעזרת איזה תוכנה...?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  4. כלומר, להתקין לדוגמא על הכונן 2 תיקיות של מערכות הפעלה, ואז כשעולים בדוס שתהיה אפשרות בחירה, נגיד: 1. XP 2. Vista ואז בבחירה זה יתחיל בתהליך ההתקנה בדיוק כמו לשים דיסק התקנת חלונות רגיל חיפשתי לא מעט בגוגל אבל לא מצאתי משהו טוב ונוח...

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by ranyr,

יש אפשרות לעשות מערך רייד משני קשיחים כשאחד ata (120gb) והשני sata (מחולק ל120gb ו 40 gb) בין שני החלקים של ה120 ???

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  6. DVDRW SONY D22A X 16 DUAL LAYER ומה זה בכלל ה- MMC הזה?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  7. שלום לכולם! אני מבקש לברר האם יש הבדל בין התקנת כונן קשיח במחשב נייד למחשב נייח? אודה לכם אם תענו בהקדם.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  8. היי... אני מחפש צורב חדש למחשב... אני לא יודע מחיר כי אני לא יודע כמה הדבר שאני מחפש אמור לעלות.. אני מחפש צורב שיהיה בצורת slot-loading . (שפשוט מכניסים את הדיסק בלי ללחוץ על כפתור ואז לשים על המגש הזה) שיהיה צורב טוב. יש לי עדיפות לצורב פנימי מחיר שלא יהיה מוגזם כמו 700 שקל.שיהיה סביר.. תודה מראש לכל מי שיענה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  9. שלום במחשב מותקנים אצלי 4 דיסקים קשיחים, כולם SATA אך של חברות שונות. בניסיון הפעלת המחשב האחרון קיבלתי הודעה זו : DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER הבנתי שיש לי בעיה באחד מהדיסקים, ניתקתי את כולם למעט זה שעליו יושבת מע' ההפעלה, עד שעליתי על הדיסק הבעייתי. ברגע שאני מחבר אותו המערכת מסרבת לעלות, ורושמת לי את ההודעה שרשמתי. ניסיתי להחליף את הכבלים, ואת המיקום, לא עזר. בנוסף, לאחר שאני מנתק את הדיסק ומנסה לעלות את המחשב בלעדיו, הוא רושם לי הודעה אחרת.. BOOTMGR IS MISSING PRESS CTRLּ ALT+DEL TO RESTART ואז אני מנתק דיסק אחר.. של ווסטרן שאני יודע שהוא הבעייתי, והמערכת עולה. פירמטתי את המחשב, והתופעה נשארה. המוזר הוא איך יתכן ששני דיסקים נדפקו יחדיו.. לאחר ש…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by shlomi_bt,

שלום, בדיסק לי מוגדרות כמה מחיצות. הראשונה משמשת ל-XP, השנייה והשלישית והרביעית ללינוקס SUSE. אני מעונין למחוק - או יותר נכון לצרף את המחיצה האחרונה כמחיצה פעילה ל-XP. האם משהוא יכול לעזור? (מצורף קובץ עם תמונת החלוקה) תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  11. שלום. כמו בכותרת, אני מחפש את הדיסקים הטובים ביותר לגיבויים של משחקי Playstation 2... ה- PS2 שלי הוא מהיחסית ישנים יותר, המודל העבה. יש בו Crystal Chip והעינית כבר די חלשה. כל משחק אני מגבה על המהירות הנמוכה ביותר כמובן. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by ross-n,

שלום, יש לי שתי שאלות לגבי הdisk on key החדש של sandisk, שעשוי טיטניום. שאלה ראשונה, מישהו יודע בוודאות אם יש לו חור קטן שמאפשר חיבור לכבל (קשירה למפתחות וכ"ו)? כי לא רואים בתמונה. שאלה שניה, ראיתי שיש דגם קצת יותר חדש של הטיטניום באתר של סאנדיסק, יש לו אותו שם, רק שכתוב NEW. ההבדל לעין הוא בעיצוב שלו ובכפתור שהפך מעיגול לאליפסה. בכל מקרה, העיצובים לא משנים כל כך... השאלה אם הדגם הזה יצא בגלל משהו לא תקין בדגם הקודם... ואולי צריך לחכות לו. תודה! נועם

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by oded6188,

זה דיסק און קי של 4 ג'יגה יש לי עליו המון מידע שאני רוצה להעתיק למחשב ברגע שאני מנסה לגעת (להעתיק, לפתוח) קבצים מסויימים (שהם החשובים לי ביותר) אז המחשב נתקע והדיסק און קי מפסיק להגיב עד שאני מחבר אותו מחדש אפש לסדר את זה איכשהו?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by wons,

איך אפשר לגרום למחשב לטעון את המערכת הפעלה מתוך זיכרון פלאש חיצוני?(ללא HD) ואיזה מערכות הפעלה אני יכול לטעון מתוכו בהנחה שהזיכרון יכול לפעול על 12MBPS מקסימום?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by pringles,

יש לי בעיה מוזרה שהתחילה לפני יום לפני כן קראו מס' אירועים לא יודע עם קשורים אבל מאוד יכולים להיות קשורים לפני בערך שבועיים התחיל המחשב לעשות ריסטארטים פתאומיים ופשוט שמתי לב שהטמפ של המעבד הייתה דיי גבוה אז ניקיתי מלא אבק וזה הפסיק. אחרי זה היה לי איזה תולעת במחשב אז לפני 5 ימים החלטתי לעשות ניקוי למחשב ולהתקין וינדוס מחדש. כמובן עשיתי גיבויים וכשבאתי להתקין פשוט מחתי את המחיצה עם כל הגיבוים וכל המידע החשוב שאספתי במשך השנים......... צער ויגון רב באו עלי... אבל מחיפושים קצרים באתר גיליתי שיש אפשרות לשחזר מידע ניסיתי איזה 4 תוכנות שלא כלכך עזרו (חלק מהקבצים היו משובשים, סרטים לא התנגנו.. ) בקיצור מה שחשוב שהצלחתי לשחזר את התמונת שלי ושוב הגיעה תולעת מעצבנת אז בקיצ…

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  16. קניתי הארדיסק חיצוני חדש 500GB. עכשיו כשניסיתי להעביר אליו קבצים שמעל 4GB הוא נותן לי הודעה שזה לא אפשרי. הבנתי שאני צריך להפוך אותו ל-NTFS במקום FAT32. מישהו יודע איך עושים את זה? והאם זה ימחק לי את כל מה שיש בפנים כעת? יש לי קבצים שמעל 5GB אפילו, יהיה אפשר להעביר אותם אחרי זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by Pawnd,

שלום חבר'ה. אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש והייתי מעוניין לדעת אם ניתן להעביר HD מהמחשב הנוכחי אל המחשב החדש כולל כל החומר שעליו כרגע. ה HD עליו אני מדבר הוא בגודל 200GB והוא משמש "כמחסן" בלבד, לא מותקן עליו שום דבר אלא הוא רק מאחסן תמונות, סרטים, משחקים (שלא הותקנו עדיין) וכו.. האם אני צריך לעשות משהו מיוחד בהעברתו לחדש או פשוט לתת למערכת לזהות אותו לבד או משהו בסגנון ? כמו כן כרגע אני עובד עם XP והתכנון הוא לרכוש את המחשב החדש עם VISTA, אם זה משנה משהו.. תודה רבה מראש על התגובות, חג שמח לכולם.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by mj23,

היי, יש לי לוח אם z690 asus prime a ddr5 מעבד 12700k יש לי בnvne העליון 980pro gen רציתי להוסיף עוד nvme gen4 רציתי לדעת אם הלוח תומך בזה יש לי סהכ 4 כניסות nvnme או שרק הכניסה העליונה תומכת בgen4 והשאר ב 3

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by leda,

מוכרים עכשיו 10 דיסקים Dual Layer DVD+R Teac 8X במחיר 90 שח. כדאי לקנות אותם? הדיסקים האלו הם טובים ואמינים? חבילה כזאת של ורבטים עולה 140 שח. הפרש די משמעותי במחיר. אבל המהירות של ורבטים היא 2.4X . מוזר.

20. שלום לכולם יש לי צורב של LG ורשום עליו שהוא צורב DL אבל כאשר קניתי דיסק כזה הוא לא קרא אותו אבל דיסקים של DVD רגילים הוא כן צורב וכשהלכתי למוכר אז הוא אמר שהוא חושב שצריך כמות מינימלית של ראם . לי 256 ראם האם זה הגיוני? הדגם: GWA4161B

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by eliil1,

שמתי לצרוב משהו והלכתי,בדיוק כשחזרתי ונכנסתי לחדר הדיסק סיים לצרוב ואוטומטית שלף אותו ובטעות שברתי את הדבר הזה שמוציא ומכניס את הדיסק. ניסיתי להכניס אותו בחזרה אבל עכשיו הצורב לא עובד ,הוא לא קורא דיסקים ,הכנסתי דיסק ושום דבר לא קורה. אפשר עוד לתקן אותו? או שעדיף כבר לקנות אחד חדש? אם לקנות חדש,איזה דגם לקנות? הסתכלתי בסטיקי והתבלבלתי עם היתרונות והחסרונות אני לא מה חצי מהדברים שם אומרים ... אני צריך פשוט שיהיה מהיר,בקריאה ובצריבה ,מה עוד צריך..=\ ומה זה LIGHTSCRIBE ? אגב, הצורב המדובר היה LG GSA-GH22N X22 SATA DVD

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  22. שלום הורדתי את תוכנה MEMTEST והיא תוכנה לסידקט לעלות כBOOT טוב עכשיו אחרי שהשתמשתי בתוכנה אני מנסה למחוק את תוכן הדיסקט אבל אי אפשר בכלל להכנס לדיסקט והוא מבקש לפרמט את הדיסקט ... אבל שאני מנסה לעשות פורמט לדיסקט הוא כותב לי ככה: זה קורה לי ב3 דיסקטים ככה שהבעיה אינה בדיסקט עצמו!

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by Enn0L,

סיפרו שלי שכוננים בטכנולוגיית SATA החדשה לא קוראים דיסקים צרובים ועושים עוד כל מיני בעיות. האם יש איזושהי אמת בנושא וכדאי לקנות IDE או שזה שטויות והם קוראים הכול כמו כל כונן IDE?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by dudu26,

הי! למי שזוכר, ההיטאצ'י 160 שלי עשה את "גרעפס המוות" ואני מחליפו בסמסונג 250. בנוסף, יש לי מקסטור 40GB 7200rpm ישן יחסית (3-4 שנים). השאלה היא האם כדאי להתקין את ה-XP על המקסטור הבודד? האם לא עדיף פשוט להשליך אותה על ה-250 החדש, SATA2 וזהו? הבנתי שאין סיבה לחלק לכוננים לוגיים יותר, בעקבות ה-NTFS. תודה!

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by integral,

טוב, אז אחרי ה NEC3540, וה LG4163B http://www.cdfreaks.com/article/243/9 אם ניזכר גם בסמסונג החדש 164C שגם קיבל SAFE BUY ובסוני החדש 810A (תכלס BENQ1640) שכנ"ל אז בהחלט התעשיה הזאת מתכנסת סוף סוף.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים