אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, אז כמו שאמרתי - אני רוצה לשים את ה HD הישן שלי, שיש בו WIN XP במחשב של אחי, שיש לו כרגע גם HD עם WIN XP... תהיה בעיה או התנגשות? איך המחשב יעבוד עם 2 מ''ה?? תודה חבר'ה...
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
עז ככה מחשב מחשב משודרג , שני רפטורים ברייד אפס ,לוקח להם חמש דקות לעלות לחלונות וויסטה , ::dfi t3eh8
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש ואני לא מצליח להגדיר מערך raid 0 יש לי שני דיסקים seagate 80gb sata ולוח abit ic7 ניסיתי להגדיר בביוס ואני עדיין לא מצליח אם יש למשהו נסיון בraid עם כזה לוח אני אשמח לקבל עזרה תודה לכל העוזרים ;D ;D בכל אופן אני הצלחתי לבד (זה לא היה קל) :'( :'( אני מוכן לעזור למי שצריך
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
דיסק קשיח של סמסונג, דגם HXMU0250DA/G82 PCB - M7U 399 REV.01 לא איכפת לי גם לקנות את כל דיסק הקשיח.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לא מצאתי ...בקר של סטה רייד עם יותר מ4 מקומות להארדיסקים? המערך שלי מורכב מ5 דיסקים שיצרו כונן בנפח של 1 TB ועוד שני הארדיסקים שלא יכללו למערך הזה אז אני צריך גם בקר מסויים לשניים האחרים השניים האחרים הם בשביל ליצור מערך הגנה למערכת ההפעלה ב RIAD1 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
טוב אז ככה אבא שלי יש לו מרפאה והוא צריך לגבות כל יום שישי את הנתונים עכשיו הקאץ זה שהנתונים גדלים עם הזמן אז יוצא ככה שעכשיו הוא על 680 Mb אבל יותר מאוחר זה כבר יעבור את ה 700 עכשיו הוא משתמש בצורב אבל יש את הבעיה של מקום אז אני מבקש ממכם אם אתם יכולים לעזור לי למצוא אמצאי אחסון במחיר יחסית נמוך אבל אמצאי יעיל וגם שלא ידרוש יותר מידי אנא ממכם נ.ב המכשיר חייב להיות נייד והעיקר לא ענק שיהיה אפשר לקחת אותו אתך תודה מראש על כל העזרה.
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום אנשים ! היה לי מחשב שכתוצאה מקפיצות מתח נשרף הלוח ואיתו גם הדיסק הקשיח , כאשר הגעתי לחנות אמרו לי שהדרך היחידה לשחזר את המידע של ההארד הוא להשיג את החלק האחורי של הדיסק (מין כרטיס כזה שמתחבר להארד דיסק) , זהה אחד לאחד כמו שיש אצלי ורק ככה אני אוכל לשחזר את המידע , הדגם של ההארד דיסק שלי הוא WD 1600AAJS , והמספר הסידורי של הפלטה הוא מבקש עזרה במציאת פלטה תואמת כזו או דיסק קשיח זהה חדש או ישן , או שהאם קיים פתרון אחר . תודה רבה .
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אחד CREATIVE CD3630E, והשני LG 24X10X40. אני לא מצליח להפעיל את שניהם ביחד כי אין לי מושג מה הסידורים הנכונים של הג'אמפרים שלהם.
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אז ככה, אני מעוניין לקנות עוד דיסק קשיח פנימי ואני רוצה לבדוק קודם כמה כוננים אני יכול לחבר וגם מאיזה סוג (SATA2/3 , IDE). הבקר שלי הוא : Intel® N10/ICH7 Family Serial ATA Storage Controller - 27C0 מצאתי DATASHEET שלו, אבל לא ממש הצלחתי למצוא שם את מה שאני מחפש, אולי מישהו יוכל לעזור - http://www.intel.com/content/dam/doc/datasheet/i-o-controller-hub-7-datasheet.pdf תודה.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מה מצב ? אני מחפש כבר כמה ימים באינטרנט כוננים קשיחים .. מצאתי דברים ממש זולים.. אני רק מפחד שאני קונה "זבל" האם - דיסק קשיח - Westren Digital 200GB 7200 8MB Buffer WD2000JB שווה 480 שקל ? ומה ההבדל בין 8MB Buffer WD2000JB ל... 8MB Buffer Sata WD2000JD ל... 8MB Buffer Sata II WD2000JS המפרט שלי : AMD Athlon XP 2600+ 1.91 GHZ ASUS A7N8X-VM תודה רבה לעוזרים !!! חד פורים שמח !
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני ראיתי לוח אם עם 4 CHANNEL של SATA ואני רוצה לחבר 5 הארדיסקים SATA אז מה עושים במקרה כזה וגם בנוגע לבקר...אני רוצה שלעשות מערך הגנה RAID5 אז איזה בקר אני צריך...? SATA RAID? או רק בקר RAID 5 אני לא מבין בזה כל כך.......... תודה
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
משום מה שאני מנסה להוציא את הכבל הראשון הוא פשוט לא יוצא, צריך למשוך חזק או שללחוץ על איזה משהו ורק אח"כ למשוך ובקשר לכבל השני הארוך הזה גם איך אני מוציא אותו למה אין לי מושג הינה תמונה:
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
צהריים טובים כבר חודשים אני הולך למעבדה של RSM בנסיון לתקן את בעיית המסכים הכחולים. עכשיו דיברתי איתם והם הפנו אותי לכתבה פה באתר שמשום מה לא ראיתי אותה קודם. "הסוף למסכים הכחולים בבקרי ה SANDFORCE?" אז נכנסתי לעדכון ולצערי אני מקבל הודעה כזו: "Firmware update is not supported on primary drive". יש לי עוד דיסק קשיח 1TB אבל יש עליו חומר ואם אני אתקין עליו WINDOWS החומר ימחק. מה אפשר לעשות?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם התחשתי בצורב DVD למחשב שלי הייתי רוצה לצרוב לו תקשוחה לחדה על מנת גם לקבל יותר מהירויות לצריבה וגם בשביל לחדש ואולי לבטל גם באגים על הדרך ... ממה שהבנתי אלה הקשוחות שמתאימות לצורב שלי אבל איזה קשוחה היא האופטימלית ומה ההבדל בניהם ?... תודה והמשך ערב טוב !
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מחפש לחבר כונן נייד של 2TB (לכן חשבובה לי האמינות מאוד מאוד כי זה לא בשבילי ) וממה שראיתי יש 2 דגמים שנראו לי מעניינים. הראשון של WD והשני של סמסונג שהמליצו פה עליו כבר בפורום. כמובן שההעדפה היא לUSB 3. מה שאני לא כ"כ מבין הוא שעד היום (ז"א עד שקראתי בפורום פה לגבי כוננים ניידים) חשבתי\ידעתי שWD נחשבים לחברה האמינה והטובה ביותר, אבל אחרי קריאה קצרה הבנתי שסמסונג לא פחות טובים מהם אם לא יותר . לכן בגלל שזה לא בשבילי אני אשמח לדעת מה הכונן בנפח 2TB האמין והמהיר שכל מה שאני צריך ממנו זה שישמש לגיבוי אמין וטוב שיחזיק לי כמה שיותר זמן. אההה...והתקציב הוא בסביבות 500 ש"ח+- תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי הארד דיסק חדש (Seagate 500GB 7200RPM 32MB), הנפח האמיתי שלו הוא 465GB. יש לי כונן אחד במחשב (מחשב חדש) והוא C ובו מותקנת מערכת ההפעלה, הוא מכיל 465GB והוא בNTFS. יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום 64 ביט בעברית. אני רוצה לעשות 3 כוננים (C, D, E לדוגמה) שיתחלקו ככה: 100GB במערכת קבצים FAT32 שבה יהיה הווינדוס. 135GB במערכת קבצים NTFS. 230GB במערכת קבצים NTFS. איך אני עושה את זה? צריך לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש והכל? תודה רבה לעוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש ברשותי את הSandisk Cruzer Micro 4GB U3.הדגם הנ"ל: http://www.sandisk.com/Products/Item(1925)-SDCZ6-4096-A10-SanDisk_Cruzer_Micro_4GB_Black.aspx לאחר מתקפת וירוסים ברצוני לפרמט אותו ולהחזיר אותו למצב ההתחלתי.השאלה שלי איזה פרמוט לעשות לו(FAT32 או NTFS)ומה אני צריך להתקין כדי שיחזור למצב ההתחלתי של הU3 עם הספריות וכדו'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות צורבdvd, וראיתי שיש צורב בלו ריד, אני רוצה לדעת עם יש אותו בארץ? כמה או עולה? ועם כדי ליקנות בלו ריד או ליקנות לגיל
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי צורב סקאזי ואני רוצה לצרוב על דיסקים של 900 ניסיתי כמה שיטות שאמרו לי ולא הצלחתי בשום שיטה משהו יכול להתנדב ולהסביר לי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בצריבה של 900 מגה יש לי תוכנת נרו 6 ויש לי דיסקים של 900 מגה אבל אני לא יודע איך לצרוב זה אומר שאפשר רק עד 700 ..ואמרו לי שאני צריך לעשות over burn ואין לי מושג איך מי שיודע איך בבקשה שיעזור לי זה חשוב לי מאוד
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב כמה סרטים לתוך דיסק dvd והבעיה היא שהסרטים עושים בעיות כמו :בעיות בתצוגה, דילוג על קטעים, סרט תקוע ושאין סאונד איך אני פותר את הבעיה- הסרטים מקודדים ל-xvid, ערכתי אותם ב-virtual dub , סוג הקובץ הוא avi בבקשה אני כבר שנים מנסה לפתור תבעיה הזאת!!
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני ערכתי סרט בתוכנה ואז שאני רוצה ליצרוב את הסרט לדיסק של דיוידי הוא לא נותן לי ביגלל שקובץ אחד שוקל יותר מ2 g מה אני יכול לעשות בישביל שהו בכול זות יצרוב למישהו יש תוכנה טובה שמפצלת?
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ראיתי שבגדול מאוד מומלץ ה-640AAKS של WD רציתי לדעת אם זה הכונן הכי טוב לצרכים שלי? אני מחפש שקט בעיקר אבל אני אשמח גם לביצועים טובים. אבל בעיקר שקט. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי.. אז ככה המפרט שלי הוא: I7 920 GA-EX58-UD4P HAF 932 SS-650HT 3X CORSAIR DDR3 2GB 1600 TRIPLE CHANNEL CL8 קשיח שיש: WESTERN DIGITAL WD5000AADS SATA2 7200 RPM וכרטיס מסך (למרות שזה לא קשור חח, אל תדאגה ישודרג ) GAINWARD ATI RADEON HD4850 512MB GDDR5 PCIE (גירסאת GTH) עכשיו מן הסתם 500 גיגה כבר לא מספק אותי... רציתי לקנות עוד.. עכשיו השאלות שלי הן: 1. אולי שווה לקנות את אותו הדגם ולעשות RAID? 2. אולי שווה לקנות HD אחד נוסף קטן שיהיה מאד מהיר למערכת הפעלה ועוד אחד גדול שיהיה יחד עם זה כאיחסון נוסף? אני צריך עוד 500-1000 גיגה... (לא מדוייק... בהתאם למחיר... אם יוצא הבדל לא משמעותי אז 1TB... אם כן אז בנתיים גם ה500 יספק אותי ותמיד אפשר להוסיף עוד... יש בHAF מק…
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ככה, יש לי שני הארדיסקים בגודל 250GB. הם מחוברים למארז ויש להם מאוורר אחד בגודל שמתאים לשניהם. אני רוצה לקנות עוד הארדיסק 1.5TB ולהוסיף אותו לשניים האחרים. בדקתי את זה ואני אוכל לחבר את שלושתם במארז. אבל בגלל שהמאוורר לא גדול מספיק הוא יכסה רק שניים בתוך השלושה ואני חושש שזה יוביל לבעיה. מה אתה חושבים?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-