אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי לוח מסוג intel 915pcy. האם אפשר לעשות לו raid 0 על בסיס חומרתי (2 דיסקים sata זהים לחלוטין) ללא בקר מיוחד??
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס ויסטה. כל פעם שאני מחבר דיסק קשיח חיצוני הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" ככונן נוסף. גודל הדיסק הקשיח 40GB של חברת IBM אבקש את עזרתכם. מפרט המחשב: לוח GIGABYTE דגם GaM68SM-S2 מעבד AMD ATHLON 6000+ 2GB זיכרון DDR2 800MHZ 3 דיסקים קשיחים 1 - 320GB 2- 80GB 3 - 60GB
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי! אני רוצה כונן חיצוני שישמש אותי לגיבוי ולהעברת התמונות שלי מהפלאפון כשז"ל לי שם המקום. לכן הכי חשוב לי שיהיה עמיד לאורך השנים. אני יודעת שבארץ יש פער מחירים גדול, לכן אמזון זו אופציה נהדרת מבחינתי. חשבתי על t7 shield - אך כעת זה יוצא יקר כי יש עלות נוספת של מיסים ומשלוח.. המלצות נוספות? חושבת ללכת על טרה אחד כי ממה שראיתי, ההבדל במחירים בינו לבין 2 טרה די זניח, ומעדיפה לא לשים את כל הביצים בסל אחד (אלא אם יש לכם מחשבה אחרת - שאשמח כמובן לשמוע) רוב תודות! 🙏
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, אני מתנצל מראש על זה שפתחתי טופיק דומה לשניים שכבר פתוחים. העניין ששני הטופיקים האחרים לא בדיוק עונים לי על השאלה ואני לא רוצה להתעלק אליהם. אז ככה, דיפדפתי באתר של KSP וראיתי שיש להם מס' צורבי LG עם סיומות אחרות. הייתי רוצה לדעת איזה מהם הכי מומלץ. קראתי בסטיקי שה H10A & H10N הם המומלצים אבל כאן ישנה תוספת של אות נוספת. אשמח לעזרה: ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? מחיר 190 ש"ח ?LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black)? מחיר 200 ש"ח ?LG DVD±RW GSA-H10LK x16, DL x8, LightScribe (Black)? מחיר 280 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php האם הדגם הראשון זה שנמכר ב190 הוא הדגם המומלץ לקנייה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
WD 80 JB הפסיק לעבוד ביום בהיר אחד כשהמחשב נדפק מאיזה וירוס האחריות פגה (3 שנים) 80 גיגה יכולים לעזור לי עכשיו מאד מאד אז אם יש משהו שאתם יודעים שאפשר לעשות אנא עזרו תודה
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
נתקלתי לאחרונה בכתבה פרסומית על צורב lg-5169d, נאמר שם שהוא צורב ישירות מהטלויזיה. האם נכון הדבר? היכן אוכל למצוא מידע מהימן על צורבים ישירות מהטלויזיה, והאם רכישה של הצורב הנ"ל כדאית?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם אני אחבר דיסק של SATA1 בנוסף לדיסק שיש לי SATA2 WD 250 על לוח האם G31 , האם זה יגרום לבעיות כל שהם?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
הבנתי שיש מהירויות העברה שונות לפי מכפלות או classes (טבלה) אני מחפש microSd Card בגודל 16GB או 32GB מהי המהירות העברה המקסימלית שאני יכול להשיג? והאם זה משפיע על המחיר?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לעצמי צורב DVD בסביבות ה 400 שקל ועד היום קראתי פה ושמעתי שאתם מאוד ממליצים על ה NEC 3500A.... מצאתי אותו ב 389 שקל ב LogicPC והם נותנים שנתיים אחריות וזו נשמעת עסקה מצויינת אז לפני שאני רץ לקנות מהם את זה רציתי לדעת אם יש לי אפשרות יותר טובה מ ה NEC או שזה הכי טוב וכדאי לי כבר לקנות אותו מחר...?? לינק למוצר הנ"ל: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4929 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אבא שלי קיבל הודעה פתאומית על טיסה לחול יאללה פנאן למה לא מתנות ממתקים וכו'... עכשיו השאלה היותר מעניינת היא מישהו לאחרונה טס לחול ויודע אם המחירים בדיוטי פרי לגבי מדיות זולים? והאם יש שם מדיות הוגנות? והוא טס לגרמניה שם נראה לי שבכלל המחירים יקרים אז אין על מה לדבר... ואתם חייבים להודות שהתגעגעתם אליי...אין לי כבר זמן להכנס לילה / בוקר טוב לאזרחים שערים כרגע
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הוספתי הארד דיסק ללוח ASUS שלי המחשב זיהה אותו והתקין לי את הדרייבר אבל משום איני מזהה אותו במחשב שלי ואין לי גישה אליו גם במנהל ההתקנין אני רואה אותו
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי DVD של טושיבה M1712. הוא אצלי כבר מעל 3 שנים וכשאני חושב על זה לא נראה לי שהשתמשתי בו לקריאת דיסקים של DVD. (דיסקים רגילים הוא קורא) אני היום מכניס דיסק של DVD ומקבל את השגיאה שמצורפת, מה הבעיה? חיפשתי דריברים ל DVD אבל לא מצאתי משהו שמתאים, יש איזה אתר שמרכז את רוב הדריברים או שאני צריך לשלוח בקשה לטושיבה? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורב DVD של NEC. לאחרונה יש איתו בעיה מוזרה. אני צורב איתו DVD ב NERO, הצריבה מסתיימת באופן תקין, כשהדיסק יוצא אני רואה שהוא צרב עליו אבל כשאני מכניס אותו בחזרה לכונן זה מראה לי שהדיסק ריק. לעומת זאת עם אני לוקח דיסקים שצרבתי לפני כמה חודשים, הוא כן מראה לי מה יש עליהם. למה זה יכול לקרות?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש דיסקים קשיחים שמוגדרים כSATA2 וכאלה שמוגדרים SATA RAID, האם בשביל לעשות RAID 0 אני צריך את הSATA RAID, האם זה הכרחי ומה עדיף אם לא? אני קונה 2 דיסקים קשיחים של 250 גיגה ואחד לווינדוס של 80 גיגה. הלוח הוא P5B DELUXE תודה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
היי אני צריך צורב לצריבת מדיה .. אני צורב המון דיסקים AUDIO ביום ...אני רוצה לקנות צורב לא של ה 100 שקל הפשוט אלא משהו יותר מקצועי לצריבת דיסקים השאלה אם יש כזה דבר !? ואם בכלל שווה להשקיע או שכל הצורבים הם צורבים מדיה באותה רמה...חשוב לי גם שזה יהיה צורב די וי די תודה רבה יניב
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מחפש דיסק קשיח של סיגייט 500 גיגה: חשוב שהנתונים הבאים היו זהים או לפחות קרובים: Seagate 500 Gb Barracuda 7200.11 ST3500320as P/N: 9BX154-303 Fireware: SD15
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ברשותי מדיה יחסית איכותית DVD+R - Verbatim וצורב LG H22-N. ברצוני לצרוב 4554MB כאשר בדיסק יש (לפי נרו) 4482MB כלומר הפרש של 72MB בסך הכל. האם אפשרי ומומלץ לבצע OVERBURN ? במידה וכן איך עושים זאת והאם תהיה בעיה אחר כך לצפות בדיסק בנגן DVD רגיל (לא כונן מחשב). תודה מראש עריכה : מצאתי בחיפוש מידע אשר קובע שלא ניתן לבצע בDVD הנ"ל OVERBURN האם בצורב של optiarc 5170A אפשרי? עריכה מס 2 : מסתבר שכן ניתן לבצע OB בLG ... כרגע זה צורב נקווה לטוב , אשמח עדיין לתשובה אם הדבר מומלץ ואם תהיה בעית צפייה?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
האם זה בסדר שלאחר החלוקה יש לי כונן שהגודל שלו הוא מעל 200GB או שזה מאט אותו? יש גודל מומלץ לכונן? ואיך משנים את השמות של הכוננים?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של liteon ובזמן האחרון הוא לא מזהה לי דיסקים של די וי די וגם לא צורב דיסקים של די וי די ולעומת זאת דיסקים רגילים הוא קורא וצורב חופשי בלי שום בעיות. יש לכם מושג אולי מה התקלה ואיך אפשר לתקן או שכדאי לי להחליף צורב ??
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בהתקנה של הWINXP הוא לא מזהה, לא בביוס, לא בדרייברים בסביבת הווידוס. דברים שעשיתי(ולא עזרו) התקנתי דרייברים של RAID לדיסקט, והוא העתיק אותם(עם הF6 וכולי), אבל שוב מערכת ההפעלה לא מזהה אותם. שיחקתי עם הביוס, ש-יעבוד ב IDE וגם NON RAID, או RAID עם SATA, או NON RAID עם SATA. הורדתי מהאינטרנט דרייברים "מעודכנים"..קראתי שיש איתו בעיה ובד"כ מתקינים על SATA 1 ולא על SATA II, אז העברתי את החיבור לSATA1, גם לא עזר. מה עוד? התקע כוח מחובר... לא מבין איפה הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לצורב DVD עד 300 שקל. אני לא ממש מבין בצורבים אבל חשוב לי שיהיה מהיר ואמין. יש לציין שהוא חייב להיות מ LOGIC תודה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
יש לי צורב sumsung TS-H552U!! בזמן האחרון הוא מראה לי סימנים של עייפות כגון: בצריבה של X32 הוא רעש של מאמץ שהוא לא היה עושה בעבר לפעמים משתנה לו הממשק מUDMA2 ל PIO הוא לא מצליח להיסגר לבד לפעמים (אני עוזר לו קצת עם היד) והוא איתי כבר שנתיים ו2 חודשים! והיה דיסק של VCD שהוא לא קרא לי היום אבל יכול להיות שהדיסק דפוק! ויש לציין שבחודשים האחרונים צרבתי בו המון משחקים לPS2 ומה לא! אז מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הממ.. כותרת.... תודה על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-