אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, כמעט שכבר באתי לקנות את ה Western Digital Mybook Live 2TB, כששמתי לב שאין לו בכלל חיבור USB. מישהו מכיר ויכול להמליץ על כונן רשת טוב, באותה רמת מחיר, שניתן גם לחבר ישירות למחשב עם USB? תודה יואב
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כשהסתכלתי בהגדרות, ראיתי שהDVD מחובר עם ההרד דיסק והDVD על PIO וההרד דיסק על DMA (נראה לי) ניסיתי לשנות את זה לDMA אבל זה לא שינה יש דרך נוספת חוץ מלעשות UNINSTALL ולתת לWINDOWS לזהות מחדש?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לעזור לי הצורב שלי לא מוכן לזהות שום סוג של דיסק ריק לצריבה אבל דיסקים צרובים מלאים הוא מקבל מה יכולה להיות הבעיה שלו???? תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר הזה והבחנתי שיש Firmware יותר חדש ממה שיש לי עכשיו הבעייה המרכזית היא שיש REVA ו REVB ואין לי שום שמץ של מושג איך לבדוק זאת האם מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הדיסק הוא מנועה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5079
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני כבר לא זוכר איפה ראיתי במחשב שלי שזה רשום. ראיתי עוד מישהו בחו"ל שדיווח על זה, אבל ללא פיתרון. עובד עם firmware 2.16. ניסיתי מתישהו דיסק של סילברליין X8 והוא לא נתן מעל 4. תודה. עריכה: עידכנתי ל2.19, ועכשיו הכל סבבה (אני חושב). הכונן מזהה את הדיסק X8, ונותן לצרוב במהירות של 2,4,6,8 עליו (כאשר קודם הוא נתן רק 4)
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
נגן הMVIX הוא בעצם HD נייד בחיבור IDE עם אפשרות לחיבור לטלויזיה. למכשיר יש מערכת הפעלה משלו בעברית אבל עדיין הקבצים הנקראים בעברית הם הפוכים המכשיר קורא סרטים, תמונות ושירים ויש לו תמיכה בכמעט כל סוגי הקידודים MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI, DivX® 3.11, 4x, 5x, XviD, DVD(IFO, VOB), ISO AC3, MP2, MP3, DTS pass through, WMA, OGG, M3U מומלץ ביותר בכל בית@@@@!!!!!!!! בדוק =] *ניתן להשיג בארץ*
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
לאחרונה חלה ירידה משמעותית במחירם של דיסקים חיצוניים בנפחים גדולים של 500gb וניתן להשיג די בזול (יחסית למחירם בעבר ) את אותם דיסקים חיצוניים שמיתחברים במימשק usb2 . http://www2.zap.co.il/models.asp?keyword=+My+Book&image1.x=35&image1.y=11 לעומת זאת המחיר ,של אותם דיסקים באותם נפחים , שמסוגלים לעבוד גם במימשק firewire (בנוסף ל-usb2) , הוא עדיין יקר יותר משמעותית (סדר גודל של 60-70$ ). http://www2.zap.co.il/models.asp?x=30&y=10&keyword=+Essentail השאלה האם תוספת המחיר הנידרשת עבור התמיכה ב-firewire ,היא מוצדקת וכדאי לשלמה? איזו חברה ודגם מומלצים בתחום זה של חומרה? הערה :השימוש העיקרי המתוכנן בדיסק החיצוני הוא לשם גיבוי הדיסק הפנימי ומדי פעם ברצוני גם להעתיק…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המדיות האלה נחשבות לטובות יחסית? שוות 65 ש"ח ל-25 דיסקים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס ויסטה. כל פעם שאני מחבר דיסק קשיח חיצוני הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" ככונן נוסף. גודל הדיסק הקשיח 40GB של חברת IBM אבקש את עזרתכם. מפרט המחשב: לוח GIGABYTE דגם GaM68SM-S2 מעבד AMD ATHLON 6000+ 2GB זיכרון DDR2 800MHZ 3 דיסקים קשיחים 1 - 320GB 2- 80GB 3 - 60GB
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתנצל מראש על זה שפתחתי טופיק דומה לשניים שכבר פתוחים. העניין ששני הטופיקים האחרים לא בדיוק עונים לי על השאלה ואני לא רוצה להתעלק אליהם. אז ככה, דיפדפתי באתר של KSP וראיתי שיש להם מס' צורבי LG עם סיומות אחרות. הייתי רוצה לדעת איזה מהם הכי מומלץ. קראתי בסטיקי שה H10A & H10N הם המומלצים אבל כאן ישנה תוספת של אות נוספת. אשמח לעזרה: ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? מחיר 190 ש"ח ?LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black)? מחיר 200 ש"ח ?LG DVD±RW GSA-H10LK x16, DL x8, LightScribe (Black)? מחיר 280 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php האם הדגם הראשון זה שנמכר ב190 הוא הדגם המומלץ לקנייה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ד"ר אלי הררי, ממייסדי סנדיסק: "מחיר זכרונות פלאש יירד השנה ב-55% בהשוואה לשנה שעברה" (מקור themarker) הגיע הזמן! זו ירידה משמעותית+טוב לדעת שזו חברה של ישראלי...
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני רוצה ליצור מערך raid1 זה חייבים להיות שני הארדיסקים מאותו הסוג בדיוק כלומר אותה חברה אותו דגם אותו נפח? ויש לי עוד שאלה ראיתי שיש לכמה דגמים של הארדיסקים גרסה רגילה וגרסאת raid מה זה אומר צריך אחת רגילה ואחת raid או שניים רגילים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם(שרשום בצד) והוא תומך בSATA אחד. עכשיו השאלה שלי האם אפשר לחבר דיסק קשיח של SATA2 ללוח אם הזה והוא רק יעבוד במהירות נמוכה יותר(לדוגמה חיבור של USB2 ללוח אם שהוא USB1) או שזה לא אפשרי בגלל אי תאימות. אני שואל את זה בגלל שאני מתכננן לקנות דיסק קשיח חדש(אני חיב 160G לא מספיק לי כבר) כדי שיכול להישאר למחשב שאני ישדרג בעתיד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
מהם ההבדלים בין כוננן קשיח בגודל 2.5 אינץ' לבין כוננן בגודל אחר (אם יש הבדלים, ותעשו לי טובה.... בלי הבדלי גודל )?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק חדש 500 גיגה מסוג Se3500320as של SEAGATE ובדקתי אותו בתוכנה HDDlife Pro - version 2.9.109 התוצאות היו מאכזבות ואני לא מבין למה : health status: oK! 58% performance : EXCELLENT גם רק 58%. ******************************** לעומת זאת בהארדיסקים הישנים שלי שיש לי אותם כבר שנה ורבע של חברת wd ווסטון דיגיטל 160 גיגה כל אחד. הנתונים הרבה יותר טובים : health status: oK! 88% performance : EXCELLENT 100%. אני מבקש שאם מישהו מבין בזה, בבקשה שיעזור לי להבין יש לי בעיה בהארדיסק?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
יש למישהו נסיון עם תוכנת RAMDRIVE כל שהיא ל WIN 7 64 BIT - ויכול להמליץ
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות גיבוי למחשב דוגמא עשיתי פירמוט או הקנת וינדוס ואני רוצה לשמור את ההגדרות שהדרייבר אנטי וירוס חייגן הכול מותקן שפעם הבאה שאני יעשה פירמוט אני לא יצטרך להתקין הכול שוב פשוט להכניס ת'דיסק וההגדרות השמורות עולות יש אפשרות לעשות את זה ואיך?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ברשותי מדיה יחסית איכותית DVD+R - Verbatim וצורב LG H22-N. ברצוני לצרוב 4554MB כאשר בדיסק יש (לפי נרו) 4482MB כלומר הפרש של 72MB בסך הכל. האם אפשרי ומומלץ לבצע OVERBURN ? במידה וכן איך עושים זאת והאם תהיה בעיה אחר כך לצפות בדיסק בנגן DVD רגיל (לא כונן מחשב). תודה מראש עריכה : מצאתי בחיפוש מידע אשר קובע שלא ניתן לבצע בDVD הנ"ל OVERBURN האם בצורב של optiarc 5170A אפשרי? עריכה מס 2 : מסתבר שכן ניתן לבצע OB בLG ... כרגע זה צורב נקווה לטוב , אשמח עדיין לתשובה אם הדבר מומלץ ואם תהיה בעית צפייה?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
לאחר התקנת Hd חדש של 200 ג'י'גה , חבל שלי פרמט את המחשב שלו כדי להתקין את הוינדוז על הHd החדש , הוא חיבר את הhd גMaster לאחר החיבור גילה שהמחשב עולה לאט , כולל ההתחלה וגם ההתקנה . החיבורים נבדקו , הכבל נמצא תקין . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כותרת מפרט מלא בצד הדיסק הוא 750GB של סיגייט מדגם ברקודה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בעזרת נרו או דימון טולס (או כל תוכנה אחרת, אבל שתיהן עדיפות)?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-