אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
נניח שיש לי דיסק של 160 ודיסק של 320. האם ניתן להוסיף דיסק של 500 ולהגדיר מערך של 500 מול 120+360?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מישהו מכיר את גרסת ה office edition של WD 320GB (כונן חיצוני 3.5) ? רכשתי את הגרסא הנ"ל ליפני מספר ימים אחרי שהמוכר מהחנות ששם קניתי את הכונן אמר לי שזו הגרסא החדשה והטובה יותר.... רציתי לדעת האם זה נכון או שמא הגרסה הרגילה של הכונן עדיפה עליו......? אשמח לתשובה מהירה בכדי שאוכל להחזיר את הכונן ולקחת אחר במקום השם המלא: WDH1B3200E תודה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מעוניין להפעיל את התכונה ACOUSTIC MANAGEMENT בכונן WD מדגם WD2500KS. יש תוכנה יעודית לכונניים מחברה זו?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני יודע שזה כולה צורב וזה...אבל בא לי משו שיהיה איכותי וטוב ושישאר להמון זמן! SONY? אמינה לגמרה לא? או אולי TEAC? שיש לי צורב רגיל שלו כבר 5שנים וטפו טפו טפו כמו חדש. תודה.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הצורב החדש תומך במהירות x16 וניתן לקרוא עליו באתר החברה [url=]http://www.plextor.be/products/dvd_recorders/px-716a.asp?choice=PX-716A עדיין לא מצאתי עליו ביקורות באינטרנט אבל אני בטוח שהולך להיות מענין.
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
צמד בקרים חדשים פרי פיתוחה של חברת Silicon Motion יקראו תיגר על מוצריה הפופולריים של Phison בקצה הגבוה וגם בשוק הביניים - ויוכלו לדרבן עוד ועוד שחקניות להתקדם אל תמיכה בתקן הקישוריות החדש והביצועים המוגדלים שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
- 1 follower
-
-
כלומר, להתקין לדוגמא על הכונן 2 תיקיות של מערכות הפעלה, ואז כשעולים בדוס שתהיה אפשרות בחירה, נגיד: 1. XP 2. Vista ואז בבחירה זה יתחיל בתהליך ההתקנה בדיוק כמו לשים דיסק התקנת חלונות רגיל חיפשתי לא מעט בגוגל אבל לא מצאתי משהו טוב ונוח...
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום . כרגע מחוברים אצלי 2 הארדיסקים של 250 ועוד אחד של 320 ג'יגה עוד הארדיסק חיצוני של מאי בוק שמחובר ביו אס בי 2 האם אפשר להכניס לתוך המחשב עוד הארדיסק של 500 ? והאם זה לא יעשה בעיות כלשהן?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
התקנתי תוכנת MAGIC ISO,שיוצרת כונן וירטואלי. עכשיו הצורב האמיתי לא מזוהה ,ולא עוזר כלום,הסרתי את התוכנה ועדיין הווינדוס לא מזהה את הצורב. בביוס הוא כן מזוהה,רק בווינדוס לא,גם לא דרך SAFE MODE מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש 2 הארד דיסקים טובים עד 1000 ש"ח, אני מוכן גם אם יש חריגה קטנה, על אחד אני מתכנן להתקין XP ועל השני VISTA. חשוב לי שאחד יהיה בנפח של 320 GB לפחות והשאר לא משנה כמה העיקר שיכסה את התקציב שלי, כמובן ששני ההארד דיסקים צריכים להיות SATA 2. תודה גדולה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מישהו יודע או מכיר מי מוכר ציוד לSAS פה בארץ? הכוונה לא למישהו שיזמין בשבילי מחול אלא שיש לו במלאי אני מחפש מארז לSAS עם מחבר SFF8088 miniSAS או כרטיס LSI SAS3442E-R תודה דן
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין מדיה מסוג DVD RAM לבין מדיה מסוג RW ? מה ההבדל בין השיטות ? ומה ההבדל בין מחירי המדיות ?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
מחקתי קובץ חשוב מהנגן , האם אני יכול לשחזר אותו? או לשחזר מהסל מיחזור של המחשב? אם כן אז איך ? (תוכנה כנראה , אז איזה)
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי USB 2GB אני רוצה להתקין מהמפתח הזה ו לא CD (יותר מהיר פחות בעיות) ושנית האם אפשר לנצל את זה גם ל X86 MEM TEST ?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות לגבי הdisk on key החדש של sandisk, שעשוי טיטניום. שאלה ראשונה, מישהו יודע בוודאות אם יש לו חור קטן שמאפשר חיבור לכבל (קשירה למפתחות וכ"ו)? כי לא רואים בתמונה. שאלה שניה, ראיתי שיש דגם קצת יותר חדש של הטיטניום באתר של סאנדיסק, יש לו אותו שם, רק שכתוב NEW. ההבדל לעין הוא בעיצוב שלו ובכפתור שהפך מעיגול לאליפסה. בכל מקרה, העיצובים לא משנים כל כך... השאלה אם הדגם הזה יצא בגלל משהו לא תקין בדגם הקודם... ואולי צריך לחכות לו. תודה! נועם
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קניתי דיסק כשיח חצוני איך לפרמט אותו לNTPS ? החשב הוא FAT32 תודה לכול העוזרים
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים אני מעוניין לקנות כוננן קשייח נייד, קיבולת של 250 ג'יגה ושלא יהיה יקר מדי מחכה להמלצותיכם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
מתי צפויה ירידת מחירים של הדיסקים של 8 וחצי ג'יגה למחיר נורמלי?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני משתמש החשב בקשיח של 150 ראפטור בנוסף 500 KS אבל משום מה הראפטור מרעיש וגם חושב הרבה אולי יש לי בעייה ? יש לי בנוסף עוד שתי קשחים 320 YS הגירסה של RAID אז אני רוצה לעשות מערך אז באיזה קשחים כדי לי וגם מה הבצועים שאני יקבל מזה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני 500G, ויש לי 2 התלבטויות: 1. אין לי ESATA במחשב, אבל אני חושב שכדאי שתהיה את האפשרות, לדעתכם זה סתם מייקר את כל העסק, או שכדאי? 2. ראיתי שיש את האפשרות לקנות כונן בנפרד ומארז בנפרד, גם זה מייקר את כל העסק או שווה קנייה? וגם, הוחלט שהגודל יהיה 2.5, אין לי כוח להתעסק עם כל החשמליידה. וראיתי גם שיש אחריות שונה לכל כונן, אז כמה שיותר, יותר טוב! אבל לא קריטי. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אתמול מחשב חדש, וברוב "חוכמתי" הוצאתי מהמחשב הישן את הדיסק הלא נכון, פירמטתי אותו (quick format), והתקנתי XP ורק אז הבנתי שמחקתי לעצמי את כל החיים בערך. מדובר על דיסק של 80 ג'יגה, כשבערך 20 ג'יגה מתוכם אני חייב לשחזר. השאלה - האם לנסות לעשות סריקה בעזרת rstudio או כלי אחר שלא כותב על הדיסק ולראות אם מה שאני צריך נמצא שם ולנסות לשחזר, או לפנות לחברה מקצועית שתשחזר לי את המידע? האם בכלל אפשר לשחזר משהו? כמה צריך לעלות שחזור כזה בחברה מקצועית? הדיסק תקין לחלוטין פיזית ומזוהה ע"י המחשב. תודה!!! (ושנה טובה!)
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום רב יש לי דיסק קשיח maxtor 6L040J2 7200 rpm לוח אם: intel maryville D850MV האם הדיסק שלי הוא מסוג IDE והאם הוא מחובר לבקר הראשי בלוח האם? תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ההרד של WD עם 8MB וקראתי ביקורות שבהם אומרים שאחרי כמה פורמטים הוא ממש מתחיל להידפק?? יש אמת בדברים האלו???. תודה.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כעת WD מצטרפים ל-Segate וגם נותנים 5 שנים אחריות עם הדיסקים הקשיחים. מעניין מה תהיה המדיניות כלפי דיסקים קשיחים שנרכשו ועומדים בתנאים. מצורפים סקרינשוטים מהאתר של WD: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש סיבה שהכרטיסים של Transcend זולים בצורה משמעותית משאר החברות?
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-