אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב ASUS CD-S500/A (ישן, אני יודע! :-\) ורציתי לדעת אם אפשר לצרוב איתו מדיות של 800 מ"ב. אין לי מושג איך מבררים דבר כזה.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם ככה אני מנסה לעביר קובץ של 8 גיגה לכונן חיצוני והוא לא נותן לי לעביר ? הכונן מפורט ל FAT32
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ידוע לי שברשת עם שרת "נובל" נהוג להתקין טייפ גיבוי המבצע גיבויים תקופתיים לשרת . פה מדובר ברשת windows ללא שרת מוגדר. (יתכן שישנה איזושהי תוכנה המותקנת על שרת, לא בדקתי וזה לא נראה לי חשוב). בכדי לבצע גיבוי יומי, שבועי חדשי ושנתי ל 6 המחשבים באופן פרטני מה כדאי (מבחינת נוחות עבודה, השקעת זמן וכמובן מחיר המדיה): צריבה לתקליטורים ? דיסק חיצוני ? טייפ גיבוי ? משהו אחר ?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
Secure Digital CompactFlash Mini Secure Digital MemoryStick Pro Memory Stick מישהו יכול להסביר לי מה הבדל בין כל אלו הבנתי שחלקם זה לפלאפונים אחרים למצלמות או לשתיהם ,אבל איך זה בדיוק עודב הולך מה ההבדל ומי מה? ומה מומלץ ?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני אדם שמחפש קיבולת ושקט והנה מה שעלה לי בחכה, Wd5000ys דעות על הקשיח הזה בבקשה
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הצורב החדש תומך במהירות x16 וניתן לקרוא עליו באתר החברה [url=]http://www.plextor.be/products/dvd_recorders/px-716a.asp?choice=PX-716A עדיין לא מצאתי עליו ביקורות באינטרנט אבל אני בטוח שהולך להיות מענין.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בעיקרון הגודל לא כזה חשוב לי - אני צריך משהו בסביבות ה250. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח. ראיתי את זה בEBAY: http://cgi.ebay.com/Fujitsu-SaveSmart-2-5-External-HDD-500GB-USB3-0-/130543980464?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e65070fb0 מה שגורם לי ללכת עליו זה הUSB 3.0, אבל אני חושש מהחברה הלא מוכרת. אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בגיליון האחרון של SMB PLUS [מין עיתון מחשבים שאבי מנוי עליו] הייתה ביקורת על HD חיצוני של TrekStor בעל חיבורים לטלוויזיה [חיבורים כמו שיש ל-DVD] תהיתי אם ידוע למישהו על עוד דגמים דומים לזה, אשר מתחברים ישירות לטלוויזיה ומסוגלים להציג סרטים, להשמיע מוזיקה ולהראות תמונות. חיבור אלחוטי לרשת יהיה תוספת מבורכת... יש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי... אני מחפש צורב חדש למחשב... אני לא יודע מחיר כי אני לא יודע כמה הדבר שאני מחפש אמור לעלות.. אני מחפש צורב שיהיה בצורת slot-loading . (שפשוט מכניסים את הדיסק בלי ללחוץ על כפתור ואז לשים על המגש הזה) שיהיה צורב טוב. יש לי עדיפות לצורב פנימי מחיר שלא יהיה מוגזם כמו 700 שקל.שיהיה סביר.. תודה מראש לכל מי שיענה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכול פעם שאני מכניס דיסק שיש בו אוטופליי (לדוגמא דיסק מקורי של משחק) המחשב עושה ריסט ואז הוא אפילו לא מספיק להגיע ל-LOADING של הווינדוס יש עוד ריסט וככה זה נימשך כול עוד אני לא מוציא את הדיסק . וכשאני מכניס דיסק שאין בוא אוטופליי (לדגוגמא דיסק צרוב של מוזיקה ) הכול פועל חלק וגם כשאני מנסה ליצרוב משהו באמצע הצריבה יש ריסט . הכונן שלי הוא : HL-DT-ST-CD-RW GCE 8526B בבקשה תעזרו לי זה דחוף תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
החברה שהייתה מוכרת עד כה בשוק האחסון בעיקר תודות לכונני ה-SATA וה-NVMe העממיים שלה תנסה את מזלה גם עם כונני אחסון בכירים, במהירויות של עד 7,000 מגה-בייט בשנייהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך דגם מקביל [מבחינת ביצועים] לדיסק של SAMSUNG HD103SJ שיהיה של חברת HITACHI [1TB נפח] תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. האם במערך RAID0 ככל שמוסיפים יותר דיסקים למערך כך הוא מהיר יותר? ואם כן מה השיפור באחוזים בתוספת כל דיסק? (נניח עליה מ-2 דיסקים ל-4 דיסקים) - האם השיפור הוא בעיקר במהירות הכתיבה / קריאה? 2. עד כמה בקר RAID חומרתי (HP P212 Smart Array) יעזור בשיפור מהירות קריאה של מאות קבצים שונים ממקומות שונים בדיסק ביחס לRAID תוכנתי? (הקבצים בגודל של 100-200 מגה). 3. איזה עוד פתרונות אפשר לשקול על מנת למקסם את מהירות הקריאה מהדיסקים? (מהירות כתיבה לא חשובה לי) תודה.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
האם יש קשר לתוכנה מסויימת או ל-WIN ?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
חילקתי את הכונן ל2 C ו D ב C יש את הווינדוס והשני לא מופיע במחשב שלי אך אני מפרמט אותו?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
דיסק קשיח טוב הכי זול שיש 160 גיגה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היה לי DOK של סאן דיסק, הדגם שאפשר להחליף לו סקינים http://www.sandisk.com/Products/Item(1221)-SDCZ4-1024-SanDisk_Cruzer_Micro_U3_Smart_USB_Flash_Drive_1GB.aspx הוא נהרס... :-[ עכשיו, אמרו לי שיש את הDOK של PQI דגם Cool Drive-U339 לא גרסאת הפרו http://www.digi4me.com/product.php?productid=1278&cat=92&bestseller השאלה שלי היא אם הDOK של PQI מהיר יותר מהDOK של SAN DISK?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מקווה שאני בפורום הנכון. המחשב שלי מבוסס על לוח Gigabyte GA-K8N ultra9 עם שני דיסקים SATA והגדרתי בו RAID1 עם שני הדיסקים. לפני כשבועיים ה-RAID "התפצל" לשני RAID's שבכל אחד מהם דיסק בודד (התופעה ארעה תוך כדי עבודה רגילה). נכנסתי להגדרות ה-RAID , מחקתי את אחד ה-RAID's (זה שהכיל את הדיסק שהפסיק להסתנכרן), הוספתי את הדיסק שהתפנה ל-RAID המקורי ובחרתי Rebuild RAID. לאחר מכן המחשב סרב לעלות - גם לא מדיסקט או מ-Bootable CD. רק אחרי שנכנסתי ל-BIOS ועשיתי Disable לאחד הדיסקים, המחשב הסכים לעלות - כמובן עם הודעה שה-RAID פגום. האם מישהו נתקל בתופעה כזו והם יש הצעות איך לבנות שוב את ה-RAID בלי לאבד מידע? (שני הדיסקים תקינים) תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אחרי מספר חיפושים ברשת אני לא מצליח להבין איזו אופציה אמינה יותר, כונן SSD בנפח של כ-30 GB או כרטיס CF בנפח דומה? אין חשיבות למהירות קריאה/כתיבה. עבור מחשבים לשימוש תעשייתי עם דביאן. תודה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הצורב ASUS 1814BLT שתומך בLIGHTSCRIBE ואני לא יודע איך משתמשים בזה. קיבלתי 2 דיסקים של LS עם הצורב. יש אולי מדריך לצריבת LS?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
האם המוצר הזה באמת שווה משהו ? נותן מהירות מלאה של NVMe M.2 SSD כמו במחשב ? יתרונות / חסרונות ? האם מצריך חיבור מיוחד בלוח אם ? האם האתר יכול לבקש מהיבואן לבדוק את המוצר לאיכות ? https://www.guru3d.com/story/usb-32-gen-2-compatible-nvme-m2-ssd-stand-with-direct-insertion/
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
- 1 follower
-
-
אבל יש בעיה קטנה.. הלוח אם שיש לי כרגע הוא DFI Ultra Infinity ואם אני לא טועה הוא לא תומך ב SATA2 .. אז השאלה היא האם יש הבדל גדול בין SATA 2 לSATA..
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
howdy הייתה לי בעיה במחשב שליפעמים המחשב היה פועל [כשלוחץ על הכפתור]או בהמצע העבודה, וליפעמים עובד לכמה שעות בלי בעיה,החלפתי ספק-לא עזר החלפתי-זיכרון-לתקין שקיבלתי עם המחשב לוח אם די חדש אך יש מצב שזה הדיסק הקשיח?! כי אין מסך כחול [למרות ששיניתי לזה שלא יהיו הפעלות מחדש אחרי כשל..] אלירו,
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
לפי מה שאני רואה הוא יחסית יקר יש סיבה לזה? 142 שקל..
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-