אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם יש לי דוק שיש עליו מלא עבודות לאוניברסיטה היום בערב ניסיתי לפתוח את אחד הקבצים והוורד רושם לי שהקובץ פגום , ניסיתי להעבירו למחשב מהדוק והוא רושם לי שבגלל שגיאה מסוימת לא ניתן להעבירו. קבצים אחרים זה עושה אותו דבר או שאם הוא פותח אותם זה בג'יבריש, ניסיתי לתקן דרך הוורד וזה לא נותן כמו כן ניסיתי לבצע סריקת שגיאות דרך הווינדוס להתקן והוא רושם שאי אפשר לבצע. אודה לכם אם תעזרו לי כי זה מאוד חשוב לי כל הסמסטר שלי נמצא שם תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/dvd-discs.html
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני יכול לקבל אותו במחיר עלות מה דעתכם על ההרד דיסק הזה ? כמו כן מוכן לשמוע אלטרנטיבות באותו טווח מחיר לחברות intel adata patriot אם יש להם אלטרנטיבה טובה יותר הדרישה היא ביצועים מירבים בגודל 128 גיגה בייט גודל
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום אני אני רוצה לחבר HDD 80GB בIDE יש צורך לבר אותו גם לספק כוח ?,או שחיבור הIDE מספק גם חשמל וגם חיבור למחשב ?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם אני יכול לשים הארד דיסק במקום הריק של הכונן DVD ? שמעתי שאפשר לעשות איזה קומבינה ולהחזיק אותו עם גומיות גם...
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לפי התמונה זה ההארדיסק השלישי עם ה 500 ג'יגה אני רוצה להפעיל אותו ושיעבוד גם על מחשבים אחרים אני חייב לציין שזה עבד קודם ויש לי עליו מידע ,אני לא יודע על מה לחצתי וזה כבר לא מזהה אותו תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קודם כל אני יודע שדנו בנושא הרבה אז עשיתי חיפוש הבנתי שאתם ממליצים בעיקר על הנק 3450A רציתי לדעת האם יש המלצות נוספות טובות יותר ושנית מה ההבדל בינו לבין ה-3450 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
זה אמור לעלות יותר מ400 אבל הוא עולה 180? אפילו אם הוא היה 80 גיגה זה זול מאוד http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7953
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מחפש מבחן דרכים בין בבקר הRAID חייצוני לבין בבקר הRAID שעל לוח אם ? (בקר חיצוני שכותבים שהוא טוב יותר מ- RAID שעל לוח אם )
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מה דעתכם על זכרונות USB של SAMSUNG? איך הם מול זכרונות של SANDISK לדוגמא?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את זה. אבל אני מאמין שידעו לעזור לי פה קראתי את ההשוואות על הצורבים ( אחלה כתבה), בכל מקרה אני רוצה לקנות את הצורב של פיליפס שנבדק שם אבל בשום חנות אני לא מוצא אותו! למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג אותו? אם זה יהיה באזור השרון או המרכז זה יעזור מאוד. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
נעלמו לי מלא שירים וכמובן כל אחד אומר אני לא מחקתי... יש איזשהי דרך לבצע שיחזור לקבצים שנעלמו?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
שלום אנשים.. קניתי HD חדש לאחר שהאחרון שבק חייו לפתע..(לעולם אל תגיד לי זה לא יקרה!!) רציתי לחלק את החדש ל-2 מחיצות אחת להתקנות WIndows וכו' ועוד מחיצה לכל שאר הדברים. הגדרתי בהתקנה של ה-Windows כ-20 גיג'ה לכונן C ואת שאר הזיכרון השארתי Unpartiotion, כי חשבתי שהוא יגדיר את כל השאר ככונן D אז זהו שזה לא קרה, ולאחר שהתקנתי Win אני מסוגל לעבוד רק עם ה-20 גיגה.. אני לא חזק בתחום... האם יש אפשרות להגדיר את שאר 140 גיגה שנותרו ככונן נוסף מבלי לפרמט שוב הכל ולהתקין WIn וכל שאר התוכנות שוב. בקיצור צריך עזרה דחוף אנשים טובים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
כרגע יש לי HD 250GB, ומעוניין להוסיף לו HD 320GB לאיחסון ופינוי דברים מה-HD המקורי. לוח האם שברשותי: Intel Core 2 Duo E6750 (S775) - 2.66GHz 1333MHz 4MB Shared Cache 64bit Box מחיר שאני מוכן להשקיע 300-400 מספר דגמים שנראים לי: כונן קשיח WD3200AAKSוWestern Digital כונן קשיח WD3200KSוWestern Digital (לא ממש מבין מה ההבדל בין שני הדגמים האלו) ^ כמובן כל דגם אחר שעדיף על הנ"ל ועומד בטווח המחירים יתקבל בברכה תודה מראש רון
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש עדכוני קושחה לנק 3500A או יותר נכון האם איזה עדכון או טוויק שהופף אותו ליותר מתקדם?לא מדובר על ה 2.18 וגם עדכונים להארדיסקים של מקסטור ושל סיגייט 6Y080P0 זה המקסטור ST340016A זה הסיגייט אשמח אם תפנו אותי ללינקים!
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים אני מעוניין לקנות כוננן קשייח נייד, קיבולת של 250 ג'יגה ושלא יהיה יקר מדי מחכה להמלצותיכם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני משתמש החשב בקשיח של 150 ראפטור בנוסף 500 KS אבל משום מה הראפטור מרעיש וגם חושב הרבה אולי יש לי בעייה ? יש לי בנוסף עוד שתי קשחים 320 YS הגירסה של RAID אז אני רוצה לעשות מערך אז באיזה קשחים כדי לי וגם מה הבצועים שאני יקבל מזה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ה-WD250GB שלי הלך עדיין לא יודע בדיוק ממה הוא משמיע טיקיםבאתחול הביוס מזהה אותו ובתוכו מידע שמאוד חשוב לי, האם ניתן לשחזר אותו דרך איזושהיא תוכנה או רק חברה לשחזור מידע תעזור לי? ה-WINDOWS לא מזהה אותו אבל כל אתחול הוא מבצע כל מני פעולות RECOVERING שאני לא ממש מוצא.. תודה לעונים :]
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אתמול מחשב חדש, וברוב "חוכמתי" הוצאתי מהמחשב הישן את הדיסק הלא נכון, פירמטתי אותו (quick format), והתקנתי XP ורק אז הבנתי שמחקתי לעצמי את כל החיים בערך. מדובר על דיסק של 80 ג'יגה, כשבערך 20 ג'יגה מתוכם אני חייב לשחזר. השאלה - האם לנסות לעשות סריקה בעזרת rstudio או כלי אחר שלא כותב על הדיסק ולראות אם מה שאני צריך נמצא שם ולנסות לשחזר, או לפנות לחברה מקצועית שתשחזר לי את המידע? האם בכלל אפשר לשחזר משהו? כמה צריך לעלות שחזור כזה בחברה מקצועית? הדיסק תקין לחלוטין פיזית ומזוהה ע"י המחשב. תודה!!! (ושנה טובה!)
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
עם שני מגה באפר והשני עם שמונה? או שתיווצר כלשהי התנגשות או משהו? כי יש לי כרגע 160 עם 8 מגה ויש לי מונח עוד 40 עם 2 מגה אז רציתי לדעת האם אני יכול לשלב ביניהם במחשב שלי בלי חשש.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן חברי פורום יקרים, בזמן האחרון התחלתי לצלם ולערוך באופן מאסיבי קבצי HD (ממצלמות 5d2 ו-TM700) על פרימייר CS5. כידוע - צריך יכולת קריאה/כתיבה גבוהה עם קבצים מהסוג הזה. ככל שעריכות (ועיבודים) נהיות מורכבות יותר המחשב שלי מתחיל להזיע. הדבר הראשון שאני הולך לעשות זה להוסיף עוד זכרון אבל תהיתי כמה מעבר לדיסק קשיח חדש ישפיע על הביצועים. כרגע יש לי WD5000AAKS-00A7B2 של ווסטרן כמובן. אם אפילו Windows טוען שהוא זה שמוריד את ציון ביצועי המערכת אולי יש מה לשקול. בעקבות סקר קצר הבנתי שהלחמניה החמה היא הF3 של סמסונג. השאלה היא כמה אני באמת אראה השפעה שלו? (לא הצלחתי למצוא מבחן שבודק את שניהם ביחד). אשמח לשמוע דעתכם בנושא (ואם יש לכם המלצות אחרות לשדרוג חוץ מכרטיס מסך של nvidia …
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן, אתמול ההארדיסק שלי התפגר, או לפחות רק כונן C. ניסיתי לתקן עם chkdsk זה לא עבד, ניסיתי לפרמט גם לא עבד (נתקע ב43%), ואחרי שניסיתי להריץ את הכלי אבחון של סמסונג, לקראת ה40% התחילו לצאת קולות מפחידים למדי מההארדיסק במשך יותר מדקה, עשיתי ריסט ומאז זה בקושי מצליח לעבור את המסך הראשוני עם עליית המחשב וקשה להגיע למסך שממנו מתחיל הboot. מה שמעניין שD וE נשארו ללא פגע ??? בכל מקרה, עכשיו כנראה כבר אצטרך לקנות ההארדיסק חדש. ה80 ג'יגה (samsung sp0802n) היה קצת לחוץ אז 80-120 ג'יגה אני חושב שיספיקו לי. הלוח אם שלי זה GA-K8NF-9 אז אני מבין שרק sata1/pata אפשרי? אני מתגייס עוד כמה חודשים לכן אין צורך "להשקיע" במשהו טוב, רק שיעשה את העבודה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לעצמי צורב DVD בסביבות ה 400 שקל ועד היום קראתי פה ושמעתי שאתם מאוד ממליצים על ה NEC 3500A.... מצאתי אותו ב 389 שקל ב LogicPC והם נותנים שנתיים אחריות וזו נשמעת עסקה מצויינת אז לפני שאני רץ לקנות מהם את זה רציתי לדעת אם יש לי אפשרות יותר טובה מ ה NEC או שזה הכי טוב וכדאי לי כבר לקנות אותו מחר...?? לינק למוצר הנ"ל: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4929 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-