עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. howdy הייתה לי בעיה במחשב שליפעמים המחשב היה פועל [כשלוחץ על הכפתור]או בהמצע העבודה, וליפעמים עובד לכמה שעות בלי בעיה,החלפתי ספק-לא עזר החלפתי-זיכרון-לתקין שקיבלתי עם המחשב לוח אם די חדש אך יש מצב שזה הדיסק הקשיח?! כי אין מסך כחול [למרות ששיניתי לזה שלא יהיו הפעלות מחדש אחרי כשל..] אלירו,

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש הארדיסק למחשב נייח מחברה מוכרת (עדיפוחת ל-WD או סמסונג...) עם קיבולת של 320GB... לא יותר... אני רוצה שהוא יהיה פנימי ומאוד מאוד איכותי ואמין עם אחריות לכמה שיותר זמן... שיהיה לו חיבור SATA שהוא יהיה 3.5" ושבחנות הוא יהיה זמין במלאי מיידית. אני רוצה שהוא יהיה באחת מן החנויות הבאות: TMS,FOXPC,SKYPC,IQPC (אני מעדיף שהוא יהיה בפוקס פיסי..) התקציב שלא יחרוג מ320. תודה.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  3. שלום , דיסק קשיח בדרך כלל הולך בגדלים של160, 320 , 640 (לא שמעתי על 500 כמשהו שקונים). 500 זה משהו חריג? תודה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  4. הצורב הוא asus 1608p3s [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  5. Started by dldnt,

נתקלתי לאחרונה בכתבה פרסומית על צורב lg-5169d, נאמר שם שהוא צורב ישירות מהטלויזיה. האם נכון הדבר? היכן אוכל למצוא מידע מהימן על צורבים ישירות מהטלויזיה, והאם רכישה של הצורב הנ"ל כדאית?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by coorva,

שלום רב יש לי דיסק קשיח maxtor 6L040J2 7200 rpm לוח אם: intel maryville D850MV האם הדיסק שלי הוא מסוג IDE והאם הוא מחובר לבקר הראשי בלוח האם? תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  7. אחרי שאני מחבר אותו, הוא לא מזהה אותו אוטומטית, איך אני מתקין אותו במחשב? אשמח להסבר ואם יש תמונות זה יהיה בכלל מצוין.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  8. יש לי שני כוננים, כונן C שעליו הוינדוס, ועוד כונן שחילקתי ל3 חלקים. אחרי שעשיתי פירמוט למחשב (כונן C בלבד כמובן), וינדוס כבר לא מזהה לי את הכונן השני, וזה למרות שהוא מזוהה בביוס. איזהשהם רעיונות? ד.א. יש לי עליו הרבה מידע אז אם אפשר רעיון שלא יכלול פירמוט. תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by Tomerm,

שלום לכולם. אבקש המלצה ל HD חדש, בנפח 120gb - 160gb תומך SATA (לוח אם ASUS P4P800 DELUXE) אבקש המצלה לדגם מדוייק וטווח מחירים אם אפשר. תודה מראש, תומר.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by a1a1a1a,

אני צריך 3 כוננים קשיחים למחשב חדש שאני בונה: 1 גודל 200-300 GB 2 500-1000 GB בRAID 0 המחיר לא מאד קריטי, אבל בסביבות 300-400 +-, אפשר לחרוג קצת אם שווה את זה. תודה רבה אסף

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  11. Started by benor,

קניתי לפני כמה ימים, הרדיסק חדש. האם הביצועים שלו סבירים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  12. Started by djvibe,

היי אני צריך צורב לצריבת מדיה .. אני צורב המון דיסקים AUDIO ביום ...אני רוצה לקנות צורב לא של ה 100 שקל הפשוט אלא משהו יותר מקצועי לצריבת דיסקים השאלה אם יש כזה דבר !? ואם בכלל שווה להשקיע או שכל הצורבים הם צורבים מדיה באותה רמה...חשוב לי גם שזה יהיה צורב די וי די תודה רבה יניב

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  13. Started by poop,

שלום ושבוע טוב! רציתי לדעת קצת מידע על דיסק קשיח חיצוני ויש לי מספר שאלות. אודה מאוד למי שיעזור לי. 1. מה יותר טוב חיצוני או פנימי? 2. מה מרעיש יותר חיצוני או פנימי? 3. מה מהיר יותר חיצוני או פנימי? 4. מה פחות מתחמם חיצוני או פנימי? 5. מה ההבדל בין SATA ל- ESATA? תודה רבה לכולם מראש! נ.ב. רציתי המלצה לדיסק קשיח של WD הכי שקט שיש האם קיים כזה דבר שכלל לא ישמעו אותו או אולי ישמעו רק אם מאוד מתקרבים ופותחים את המארז? תודה רבה שוב

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by tttrrr888,

קירור לארד דיסקים שווה משהו ? באם כן איזה ?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  15. שלום אני מעוניין לרכוש זוג דיסקים למטרת RAID 0 חשבתי לקנות את ה WD5001ABYS למישהו יש את הכונן התנסה איתו? אני ישמח אם יש למישהו איזה התרשמות אישית או קישור לביקורת.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  16. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, עם הארד דיסק WD 250GB (דגם WD2500KS). אני מתקין ווינדוס. הבעיה שבשלב שבו אני אמור ליצור PARTITION, ההתקנה כתבה שהוא מזהה שיש לי סה"כ מאה שלושים ומשהו GB, ולא מאתיים ומשהו. ניסיתי כמה פעמים = אותו סיפור. ב-BIOS, לפני ההתקנה, הוא מזהה נכון את הדגם של ההארדדיסק. התקנתי עד הסוף, וכשווינדוס עלה אין שינוי - סה"כ כ-133GB. התקנתי אוורסט, בעמוד הראשי האוורסט מזהה נכון את הדגם של ה-HD, ומציין שם 250GB (כנראה בגלל הדגם) , אבל בעמוד של התקני האחסון הוא אומר שסה"כ יש לי 133GB . מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  17. ידוע לי שברשת עם שרת "נובל" נהוג להתקין טייפ גיבוי המבצע גיבויים תקופתיים לשרת . פה מדובר ברשת windows ללא שרת מוגדר. (יתכן שישנה איזושהי תוכנה המותקנת על שרת, לא בדקתי וזה לא נראה לי חשוב). בכדי לבצע גיבוי יומי, שבועי חדשי ושנתי ל 6 המחשבים באופן פרטני מה כדאי (מבחינת נוחות עבודה, השקעת זמן וכמובן מחיר המדיה): צריבה לתקליטורים ? דיסק חיצוני ? טייפ גיבוי ? משהו אחר ?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  18. Started by RS4,

רציתי לדעת איך אני אמור לצרוב דיסק כך שהשירים יהיו מופרדים אחד מהשני... באיכות טובה כדי שהרדיו דיסק באוטו יכול לקרוא אותם ללא בעיות מפני שהוא לא קורא את כל סוגי הצריבות תלוי בתוכנה... בנרו לפחות זה עושה בעיות רציתי לדעת באיזה תוכננות אני אמרו להשתמש כדי להגיע לתוצאות טובות כך שלא יהיו בעיות והצריבה תהיה מתאימה לרדיו ידסק

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  19. Started by Shtupel,

אני יודע שזה כולה צורב וזה...אבל בא לי משו שיהיה איכותי וטוב ושישאר להמון זמן! SONY? אמינה לגמרה לא? או אולי TEAC? שיש לי צורב רגיל שלו כבר 5שנים וטפו טפו טפו כמו חדש. תודה.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  20. הממ.. כותרת.... תודה על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  21. לקחתי את ההארד דיסק הישן והוספתי למחשב חדש וכעת הוא לא עובד אבל הוא מזוהה.ההארד דיסק החדש הוא של 320 גיגה והישן של 80 ואיך שהבנתי לוינדוס XP יש מגבלה של שהוא לא יכול לקלוט יותר מ300 ומשהו גיגה על המחשב.האם יש איזשהו PATCH שבזכותו אני אזכה להפעיל את שתי ההארד דיסקים

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by asaf16,

מהם פורמטי הצריבה הקיימים, מה ההבדלים ומה מומלץ, באיזה פורמטים ואיזה מהירות הצורב שלי תומך (3540) ואיזה חברות מייצרות מדיות איכותיות שמומלץ לקנות?

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by O.G.D 2k5,

איזה חברה יותר טובה לכונן SATA 150??? WD MAXTOR HITACHI

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  24. אני צריך המלצה לכרטיס מסוג Memory Stick Pro Duo בנפח של 8GB, הכרטיס מיועד לצילום וידאו בעזרת מצלמת וידאו דיגיטלית של SONY , דגם DCR-DVD 110E. תודה.

25. מה אני יכול לעשות מבלי לאבד יותר מידיי מאיכות הסרט ? צריך לקודד ? עם מה ? 10X

דיונים חדשים בפורומים