עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום רב, חיפשתי לא מעט אחר מארז "חכם" שבא עם שלט אינפרא אשר כולל בתוכו הארדיסק 3.5" אשר מתחבר לטלויזיה ומנגן קבצי אודיו ווידאו, כמו דיוידי... אני יודע שיש כזה דבר, ראיתי את זה לא מעט פעמים! אך לא מצאתי... האם יש לזה שם מסויים? דגמים מוכרים? כל מידע למציאת חומרה כזאת יתקבל בברכה =) תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by AdiR^SiNaI,

נכון שעושים מאפיינים על כונן מסוים במחשב יש לך כלים ואז יש לך 3 אפשרויות 1 לבדוק שגיאות בדיסק באמצעי איחסון 2 איחוי את הקבצים באמצעי איחסון 3 יצירת גיבוי מזה יעזור למצוא שגיאות ומתי עושים את זה? מזה יעזור לעשות איחוי לכונן? כשאני עושה גיבוי זה שומר את כול ההגדרות שיש לי במחשב ודוגמא במקום לפרמט להתקין וינדוס דריברים אני מכניס את הדיסק ועולה לי ההגדרות ששמורות?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  3. Started by Vidati,

יש לי 2 כוננים של WD אחד של 200GB ואחד של GB250. אני עובד בנתיים עם הכונן של GB200, יש לי עליו XP וכבר המון זמן שאני מקבל פריזים כאלה וכל המערכת נתקעת וצריך לעשות ריסטרט.. זה קורה גם אחרי פירמוט.. לכן אני רוצה לבדוק מה הבעיה, ואני רוצה להתחיל עם הכוננים, יש איזה תוכנה לבדיקה של הכונן? תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  4. מדובר בלפטופ HP ZE4523, בעל דיסק קשיח יחיד בגודל 30 ג'יגה (FAT32). אני מעוניין לפרמט את הדיסק הקשיח. ללפטופ אין כונן FLOPPY, אני משתמש בדיסק התקנה של חלונות המאפשר לי להגיע ל COMMAND PROMPT, עם תמיכה ב CDROM. הבעיה היא שאני לא רואה את הכונן הקשיח ! לא C, לא D, לא E ולא Z... גם כשאני מנסה להפעיל FDISK, הוא לא מוצא כונן קשיח וכותב לי Error in fix drive. כמובן שאם אני מפעיל את המחשב בצורה רגילה, WINDOWS עולה והכל תקין. איך אני מגיע לכונן כדי לפרמט אותו ?!

5. אני רוצה להרכיב פנל קידמי למארז שיהיה חיבורים SATA 2 + SATA3 וגם חיבורים חיצונים כבלים מ- USB ל- SATA וגם IDE דיסק קשיח גדולים. ובנוסף גם חיבורים כבלים חיצונים מ- USB ל- SATA וגם IDE דיסק קשיח קטנים למחשבים ניידים. בקשר למחשבים ניידים בדיסק קשיח שלהם מנסה לעביר חומר גיבויים מדיסק קשיח גדולים או קטנים חיצונים וגם ההפך למחשב נייח דיסק קשיח גדולים לחיצוני גיבויים. אני חיפשתי בגוגל חנויות בישראל בכל איזור הארץ.ולא מצאתי חנות שמוכרת כבלים מיוחדים כאלה. מישהו מכיר חנות מחשבים או אחר שמוכרת כבלים מיוחדים כאלה? אני צריך דחוף.... בתודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  6. אני מנסה לצרוב והנה מה שהוא כותב, זוה הפעם הראושנה שאני צורב על ורבוטים. אני צריך להגדיר משהו לפני? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by גליטו,

האם שאני צורב כדאי להשים verify כדי שיבדוק את זה שוב או שזה סתם מיותר ? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  8. Started by As-21,

רציתי לדעת אם אפשר להתקין ולהפעיל אוטומטית את סט התוכנות שהיה לי ב DOK מדובר ב PORTABLEAPPS האם היא תוכל לעבוד בלי בעיות עם כל התוכנות שהיו לי שם ?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  9. נניח שיש לי דיסק של 160 ודיסק של 320. האם ניתן להוסיף דיסק של 500 ולהגדיר מערך של 500 מול 120+360?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by atila3,

ערב טוב לכולם יש לי דוק שיש עליו מלא עבודות לאוניברסיטה היום בערב ניסיתי לפתוח את אחד הקבצים והוורד רושם לי שהקובץ פגום , ניסיתי להעבירו למחשב מהדוק והוא רושם לי שבגלל שגיאה מסוימת לא ניתן להעבירו. קבצים אחרים זה עושה אותו דבר או שאם הוא פותח אותם זה בג'יבריש, ניסיתי לתקן דרך הוורד וזה לא נותן כמו כן ניסיתי לבצע סריקת שגיאות דרך הווינדוס להתקן והוא רושם שאי אפשר לבצע. אודה לכם אם תעזרו לי כי זה מאוד חשוב לי כל הסמסטר שלי נמצא שם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by yotamro,

האם מישהו יודע אם קיים בשוק מארז חיצוני להארדיסקים שיכול להכיל בתוכו יותר מהארדיסק אחד? יש לי בבית מערכת שכוללת 3 מחשבים וכ 10 כוננים קשיחים היתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר מוצר שיכול לשמש כמארז לכל ההארדיסקים ולהתחבר ב usb או בדרך אחרת למחשב? אפשרות מועדפת היא למצוא מארז כזה שמכיל בתוכו ממשק שיאפשר לכוננים להתחבר למחשב באמצעות רשת אלחוטית.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  12. חברים בבקשה עזרה - יש לי בעיה מוזרה במחשב הניד שלי מיסוג קומפאקט איוו אם אני מכניס DVD לכונן אז הוא מתחיל ליפעול ואם אני מכניס CD-R או דיסק של מוזיקה( לא צרוב אלא מקורי) או דיסק שצרובים בו דטה כמו מצגות וכו את כל אלו הוא לא מזהה - פשוט לא מתחיל ליפעול - כאילו שאין דיסק בכונן מה לעזאזל זה יכול להיות? ??? :s05: תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by Shtupel,

אני יודע שזה כולה צורב וזה...אבל בא לי משו שיהיה איכותי וטוב ושישאר להמון זמן! SONY? אמינה לגמרה לא? או אולי TEAC? שיש לי צורב רגיל שלו כבר 5שנים וטפו טפו טפו כמו חדש. תודה.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  14. הצורב החדש תומך במהירות x16 וניתן לקרוא עליו באתר החברה [url=]http://www.plextor.be/products/dvd_recorders/px-716a.asp?choice=PX-716A עדיין לא מצאתי עליו ביקורות באינטרנט אבל אני בטוח שהולך להיות מענין.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by asaf16,

מהם פורמטי הצריבה הקיימים, מה ההבדלים ומה מומלץ, באיזה פורמטים ואיזה מהירות הצורב שלי תומך (3540) ואיזה חברות מייצרות מדיות איכותיות שמומלץ לקנות?

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  16. http://www.officedepot.co.il/(kqiyou552z0snyymxp3etc3r)/catalogSku.aspx?id=607564 או,את אלו? http://www.officedepot.co.il/(kqiyou552z0snyymxp3etc3r)/catalogSku.aspx?id=607556 ובכלל מה ההבדל בין DVD-R PLUS ל DVD-R MINUS?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  17. אח שלי ניסה באמצעות Partition Magic 8 אם אני לא טועה, לאחד בין מחיצות D וE. לא ברור לי איך או מתי, אבל באיזשהו שלב הופיעה שגיאה, ועכשיו יש לי רק את מחיצה D בגודלה המקורי ועוד 36 ג'יגה של Unpartitioned space (הגודל המקורי של מחיצה E שנעלמה לי). אח שלי טוען שהמידע שהיה בE שמור שם, השאלה שלי היא איך אני יכול לחלץ אותו? תודה מראש, יואב.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by eegg,

זה אמור לעלות יותר מ400 אבל הוא עולה 180? אפילו אם הוא היה 80 גיגה זה זול מאוד http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7953

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  19. אני מדבר על ה-WD5000AAKS יהיה אפשר להוסיף אותו למפרט שבצד או שהספק לא יחזיק ?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by Scorpion17,

שלום, איזה צורב DVD אתם ממליצים לקנות? ומה זה כל מה שכתוב + - ליד שם..ומה זה שכתוב rw ליד? האם צורב דוד אפשר להפעיל אותו גם כDVD רגיל? אם אפשר לענות לי בפרטי כי כך אני רואה את התשובה יותר בנוח... תודה לכל מי שיעזור.

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  21. אין לי בעיה מבחינת מחיר לקנות אותו.. אני רק רוצה לדעת שהוא עדכני מבחינה טכנולוגית..

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by Psychedelic,

יש לי תקציב מוגבל של 100 שקל לדונגל,ואני בהיתלבטות אם לשלם 150 על דונגל של Edimax ,טווח קליטה עד 80 מטר ויש עוד אחד של חברה Telepath שעולה 90,ואני לא צריך לשלם משלוח כי החנות ליד הבית שלי. שניהם 80 מטר הTelepath ג'נרי אני חושב,ולשניהם יש אחריות 12 חודשים,ללכת על הEdimax? או שלא שווה ?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  23. בסטיקי ראיתי המלצה לPioneer DVR-115D & DVR-116D, אבל לא ממש הבנתי את היתרונות\ חסרונות שלו... אני צריך משהו שלא יעשה לי בעיות עם דרייברים ונירו 6, ושיצרוב טוב עד CD וDVD (במיוחד סרטים...) רעש ומהירויות גבוהות במיוחד לא כל כך חשוב לי... ב4 השנים האחרונות היו לי 2 צורבים של LG שהיו סבבה, אבל אם יש משהו טוב יותר- למה לא לבדוק? רצוי משהו שאפשר קנות מנועה או זיגזג (עם עדיפות לנועה)... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by itail,

המדיות האלה נחשבות לטובות יחסית? שוות 65 ש"ח ל-25 דיסקים? תודה!

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by iveco,

אני רוצה לקנות כונן קשיח 4TB יש לי אפשרות לקנות יחסית בזול כונן קשיח של WD סדרה BLUE השאלה אם ה 5400RPM יפגע בצורה קריטית בביצועים ? כי אני רוצה לאחסן שם גם משחקים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.