אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי סאנדיסק קרוזר 4 ג'יגה ובזמן האחרון הוא מתחיל לעשות לי בעיות... אני מוחק קבצים קיימים מהכונן ומעתיק חדשים תוך כדי שאני מעתיק את הקבצים החדשים צצים לי פתאום הקבצים שמחקתי... בקיצור הכונן לא מצליח למחוק קבצים שנמצאים עליו אלא אם כן אני עושה פורמט מלא... מישו מכיר את הבעייה הזו ודרך כלשהי לפתרונה?? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
ש לי בעייה עם דיסקים של DVD. קניתי אותם אצל באג והחברה היא SILVERLINE 50 דיסקים DVD-R והדיסקים לא עובדים בבית שלי.. הלכתי לבאג שיחליפו לי והם הצליחו לצרוב עליהם וזה עבד שם טוב.. הצורב שלי קורא כל דבר אחר חוץ מהדיסקים האלה אז הם אמרו לי לעדכן את הצורב. אז איך אני עושה זאת? יש לי צורב LITE ON DVDRW LH-18A1P מה לעשות? איך אוכל לעדכן אותו? תטודה מצאתי באינטרנטט באתר של LITEON FREIMWAR בשם GL0F וזה לא עובד לי.. זה כותב לי את זה: http://img176.imageshack.us/img176/8906/updatepc2.jpg מה לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב IMAGE עם נרו 6 אבל הצריבה לא מתחילה והודעת השגיאה היא שהדיסק הריק שבצורב צריך להיות ML disk ולא DVD-R מה הבעיה? האם אני צריך להשתמש במדיה אחרת?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לחבר שני HD זהים (Seagate Barracuda 7200.11) במערך RAID1 (האחד הוא גיבוי של השני). מה אני צריך להכין ב-BIOS בשביל זה? האם התקנת מערכת ההפעלה צריכה להתבצע באופן שונה? האם אופן העבודה יהיה שונה? מה קורה כשאחד מהם נופל - מערכת ההפעלה תודיע לי? עדיין תהיה לי מערכת עובדת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כשהסתכלתי בהגדרות, ראיתי שהDVD מחובר עם ההרד דיסק והDVD על PIO וההרד דיסק על DMA (נראה לי) ניסיתי לשנות את זה לDMA אבל זה לא שינה יש דרך נוספת חוץ מלעשות UNINSTALL ולתת לWINDOWS לזהות מחדש?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מבקש לברר האם יש הבדל בין התקנת כונן קשיח במחשב נייד למחשב נייח? אודה לכם אם תענו בהקדם.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי... אני מחפש צורב חדש למחשב... אני לא יודע מחיר כי אני לא יודע כמה הדבר שאני מחפש אמור לעלות.. אני מחפש צורב שיהיה בצורת slot-loading . (שפשוט מכניסים את הדיסק בלי ללחוץ על כפתור ואז לשים על המגש הזה) שיהיה צורב טוב. יש לי עדיפות לצורב פנימי מחיר שלא יהיה מוגזם כמו 700 שקל.שיהיה סביר.. תודה מראש לכל מי שיענה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי! יש לי WIN XP על P-IV 2.4 GHZ ו-768MB RAM. הוספתי לו לאחרונה HD SATA II 500 GB של SEAGATE. השאלה: לכמה מחיצות ובאיזה גודל לחלק את הדיסק בכדי שכל המערכת תרוץ כמה שיותר מהר? תודה
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
1. האם במערך RAID0 ככל שמוסיפים יותר דיסקים למערך כך הוא מהיר יותר? ואם כן מה השיפור באחוזים בתוספת כל דיסק? (נניח עליה מ-2 דיסקים ל-4 דיסקים) - האם השיפור הוא בעיקר במהירות הכתיבה / קריאה? 2. עד כמה בקר RAID חומרתי (HP P212 Smart Array) יעזור בשיפור מהירות קריאה של מאות קבצים שונים ממקומות שונים בדיסק ביחס לRAID תוכנתי? (הקבצים בגודל של 100-200 מגה). 3. איזה עוד פתרונות אפשר לשקול על מנת למקסם את מהירות הקריאה מהדיסקים? (מהירות כתיבה לא חשובה לי) תודה.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש ברשותי הארד דיסק נייד של segate 160gb אך המקום הזמין שניתן לי זה111gb למה זזה ככה??
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הייתי מעונין לקבל חות דעת לגבי צורב LG GSA-H55N. שלום, הייתי מעונין לקבל את חות דעדכם לגבי צורב LG GSA-H55N, מכיון שלא ראיתי ביקורת עליו באתרים מישראל. ואיך הוא בהשואה לצורב LG GSA-H55NK LG GSA-H55NK יש צורבים יותר מומלצים של חברת LG? (הסתכלתי בסטיק של הצורבים ויש רק אחד וכתוב עליו שהוא לא קורא כל כך טוב מדיות DVD ) ומה זה SecurDisc זהי תכונה של הצורב שכתוב בכותרת. (קראתי דברים כשעשיתי חיפוש ולא הבנתי) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הHD הבא: (ד.א, איך הוא? שווה משהו? סתם מענין אותי) הטמפ' שלו עומדת כיום על 38 מעלות. גבוה? גבוה מאוד? כדאי להחליף מאוורר?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
היה לי DOK של סאן דיסק, הדגם שאפשר להחליף לו סקינים http://www.sandisk.com/Products/Item(1221)-SDCZ4-1024-SanDisk_Cruzer_Micro_U3_Smart_USB_Flash_Drive_1GB.aspx הוא נהרס... :-[ עכשיו, אמרו לי שיש את הDOK של PQI דגם Cool Drive-U339 לא גרסאת הפרו http://www.digi4me.com/product.php?productid=1278&cat=92&bestseller השאלה שלי היא אם הDOK של PQI מהיר יותר מהDOK של SAN DISK?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
נגן הMVIX הוא בעצם HD נייד בחיבור IDE עם אפשרות לחיבור לטלויזיה. למכשיר יש מערכת הפעלה משלו בעברית אבל עדיין הקבצים הנקראים בעברית הם הפוכים המכשיר קורא סרטים, תמונות ושירים ויש לו תמיכה בכמעט כל סוגי הקידודים MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI, DivX® 3.11, 4x, 5x, XviD, DVD(IFO, VOB), ISO AC3, MP2, MP3, DTS pass through, WMA, OGG, M3U מומלץ ביותר בכל בית@@@@!!!!!!!! בדוק =] *ניתן להשיג בארץ*
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב ישן (שלא נמצא בשימוש) עם כונן 160 GB של סמסונג, האם אני יכול להשתמש בכונן הזה (פנימי חיבור sata2) ככונן קשיח חיצוני? אני לא מוצא שום כניסה מתאימה בלפטופ שלי לכבל היוצא מהכונן הקשיח.... תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
האם אפשר לקבל הסבר מקיף ומפורט על RAID מה זה, למה זה טוב,ואיך בדיוק עושים זאת (לי יש ויסטה64). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום, באחד מהמחשבים שיש לי בבית חלה מאתמול תופעה מוזרה מאוד של ההארד דיסק במחשב, ההארד דיסק עצמו לא כל כך חדש (30GB) אך המחשב עצמו משודרג.. משום מה, הוא מתחיל לעשות בלי הפסקה צלילים של קריסה/כיבוי כל שניה, לפעמים אפשר להמשיך להשתמש במחשב (המחשב פועל כרגיל) אך לפעמים המחשב נתקע.. אני לא הבנתי עדיין ממה זה נובע, למה זה קורה, מה זה מסמל ומה צריך לעשות. אשמח מאוד לכל תגובה בנושא. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס ויסטה. כל פעם שאני מחבר דיסק קשיח חיצוני הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" ככונן נוסף. גודל הדיסק הקשיח 40GB של חברת IBM אבקש את עזרתכם. מפרט המחשב: לוח GIGABYTE דגם GaM68SM-S2 מעבד AMD ATHLON 6000+ 2GB זיכרון DDR2 800MHZ 3 דיסקים קשיחים 1 - 320GB 2- 80GB 3 - 60GB
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק חיצוני חדש 500GB. עכשיו כשניסיתי להעביר אליו קבצים שמעל 4GB הוא נותן לי הודעה שזה לא אפשרי. הבנתי שאני צריך להפוך אותו ל-NTFS במקום FAT32. מישהו יודע איך עושים את זה? והאם זה ימחק לי את כל מה שיש בפנים כעת? יש לי קבצים שמעל 5GB אפילו, יהיה אפשר להעביר אותם אחרי זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המקום בהארדיסק שלי עומד להיגמר ואני רוצה להוסיף אחד חדש תנו לי בבקשה הצעות להארדיסק 120gb מהיר ובמחיר סביר - מקסימום 500
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מהו המחשב המינמלי שאפשר לקנות שיתמוך ב250GB? (פנטיום 3 733, פנטיום 3 1000, וכו) כמובן עם XP SP2
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום,הצורב שלי נדפק ואני צריך חדש...ואני רוצה שיהיה עם SATA ועם LIGHTSCRIBE חשבת על הצורב liteon 20a3l אבל משום מה כל צורב של לייטון לא מגיע לארץ בגרסת ה LIGHTSCRIBE . אז למישהו יש המלצות אחרות? ומה החסרונות שלך הצורבים שאתם נותנים לעומת הלייטון כי הבנתי שהוא הטוב ביותר (הגרסת SATA במקום הראשון באתר פה) אפילו ששמעתי שהלייטון החסרון שלו שהוא רועש.. אבל הכי חשוב לי זה אמינות...(הייתי מאלה שהתפתתו לקנות צורב NEC שפעם אמרו שהוא הכי טוב) מה דעתכם על צורבי LG היה לי פעם צורב של LG עדיין עובד והוא אצלי כבר לפחות 6 שנים. אמנם צורב דיסקים רגילים (לא DVD) אבל עדיין... הצורב שאתם מציעים צריך להתאים גם למדיות לא יקרות כמו SILVERLINE או TEAC וזהו אני חושב... בתודה מראש עידו
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חברת Solidigm משתפת שקפים עם תוכניות מלהיבות עבור שבבי ה-NAND החדשים שלה, שמורכבים מ-192 שכבות פנימיות בתצורת QLCלכתבה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
- 2 followers
-
-
בדקתי לגבי אחריות וניתן לקבל כיסוי בארץ על ידי מרכז שירות ו-3 שנים של אחריות עבור SSD מקובל עליי. מחיר בחו"ל עומד על $90 ובארץ 490 ש"ח אבל אם נניח אצטרך לקנות בחו"ל מה אפסיד אם אני גם ככה מתכוון לעשות משלוח לארץ? כאילו מחיר משלוח יתחלק בין מוצרים ומקסימום יצא לי מחיר כמעט כמו בארץ. גם אם אקח הזגמנות לא אפסיד מה שנראה לי. זה בהתחשב ש-SSD יגיע תקין ובשלמותו... אולי מחיר בחו"ל גם עוד ירד... מי יודע.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, הנה לינקים לכוננים הקשיחים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7336 זה ישמש לגיבוי, יישב רוב הזמן בארון - האם הוא מומלץ? המחיר מאוד אטרקטיבי. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=123 האם כונן זה עדיין מומלץ? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-