עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yogevmalachy,

יש לי דיסק און קי של 16 GB אני מנסה להכניס משחק ששוקל 4.8 GB ויש לי הודעה שאין מקום פנוי. אמרו לי לשנות את הformat FAT32 ל NTFS ולא הצלחתי לשנות... תודה לעוזרים....

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by i_D_A_n,

שאלה טיפשית אבל עדיין הסתבכתי ואני לא יודע איך.. יש לי את ה-nero startsmart ואני לא מצליח להגיע לחלון הראשון בהסבר של איך לבצע את ה-overburn ב-FAQ? מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by Scorpion17,

שלום, איזה צורב DVD אתם ממליצים לקנות? ומה זה כל מה שכתוב + - ליד שם..ומה זה שכתוב rw ליד? האם צורב דוד אפשר להפעיל אותו גם כDVD רגיל? אם אפשר לענות לי בפרטי כי כך אני רואה את התשובה יותר בנוח... תודה לכל מי שיעזור.

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  4. רציתי לשאול... אם למשל יש לי שני דיסקים במחשב. אחד מהם אני משתמש בו, והשני לבאקאפ. יש מצב שאם למשל הספק מקצר או משהו כזה או בעיה רצינית אחרת, שניהם נפגעיםבבת אחת?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  5. כבר שנים עובד עם שני דיסקים קשיחים במחשב במקביל, חלוקת עומס, גיבויים וכו'... אני בשלבי בנייה של מפרט למחשב חדש ואני נמצא בהתלבטות, האם לקנות שני דיסקים קשיחים בנפח של 320GB או דיסק קשיח אחד בגודל של 160GB (למע' ההפעלה) ודיסק קשיח נוסף של 500GB (לכל השאר)? מבחינת מחירים (והנפח) זה יוצא פחות או יותר אותו הדבר כך שההתלבטות שלי היא בעיקר מבחינת ביצועים ואמינות... בנוסף אני עדיין מתלבט בין דיסק קשיח של WD לבין Seagate, בעיקר בגלל כל ההודעות עם הבעיות של ה-Seagate שצצות לאחרונה בפורום כמו פטריות... הערות, הארות, תלונות, הצעות ושאר ירקות יתקבלו בברכה, תודה.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by eytan243,

שלום 1 אני מעוניין לקנות צורב DVD והמליצו לי על צורב NEC 3570 - A מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by Idan747,

יש לי מחיצה אחת שמחולקת לC וD השתמשתי בPartition Magic בשביל ליצור מD מחיצה נוספת בגודל 6 GB ללינוקס כEXT3 הכל היה טוב ויפה עד שהחלטתי למחוק את הלינוקס ולהחזיר את השטח בחזרה לD אז פירמטתי את המחיצה של הלינוקס ומחקתי אותה והוספתי את השטח בחזרה לD אחרי ההפעלה מחדש אני רואה שעדיין חסר לי 6 GB הגודל של C וD ביחד זה 68.5 GB ובדיוק חסרים לי 6 GB בשביל שהגודל יהיה 74 כמו שזה אמור להיות מישהו יודע מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  8. אני כבר לא זוכר איפה ראיתי במחשב שלי שזה רשום. ראיתי עוד מישהו בחו"ל שדיווח על זה, אבל ללא פיתרון. עובד עם firmware 2.16. ניסיתי מתישהו דיסק של סילברליין X8 והוא לא נתן מעל 4. תודה. עריכה: עידכנתי ל2.19, ועכשיו הכל סבבה (אני חושב). הכונן מזהה את הדיסק X8, ונותן לצרוב במהירות של 2,4,6,8 עליו (כאשר קודם הוא נתן רק 4)

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  9. שלום כולם, איפה אפשר להשיג מדית LABELFLASH לארץ?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by Dumbass,

שלום (: טוב, אז קניתי אתמול כבלים עגולים אחרי שהנסיונות שלי ליצור כאלו כשלו. הכבל הוא כבל ATA-133 שמתאים לשני חלקים. חיברתי את החיבור ה"ראשי" ללוח (msi neo 4 platinum), את ה מאסטר חיברתי להארד דיסק, ואת ה סלייב (??) לכונן דיוידי, חיברתי מולקסים וסגרתי את המארז. הדלקתי חזרה את האל-פסק וישר המחשב התחיל לפעול, רק שהוא לא ממש עבד, זה היה נראה כאילו המחשב פשוט חטף זרם כל כמה שניות (המאווררים הסתובבו, הפסיקו, הסתובבו...), ישר כיביתי את האל פסק. אחרי כמה נסיונות גיליתי שאם אני מנתק את הסלייב מהכונן (והוא לא מחובר לכלם) הכל עובד מצויין ויש זיהוי. בנוסף, כשאני מנסה לחבר רק את הכבל ה"ראשי" לחיבור ATA השני על הלוח (שהוא מופיע בביוס כprimary master) אין זיהוי של ההארדדיסק ככה שאני …

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by gideon58,

האם ידוע על בעייה בצורב הנ"ל בקריאת BOOT מדיסק DVD???

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by Bingo,

ה-WD250GB שלי הלך עדיין לא יודע בדיוק ממה הוא משמיע טיקיםבאתחול הביוס מזהה אותו ובתוכו מידע שמאוד חשוב לי, האם ניתן לשחזר אותו דרך איזושהיא תוכנה או רק חברה לשחזור מידע תעזור לי? ה-WINDOWS לא מזהה אותו אבל כל אתחול הוא מבצע כל מני פעולות RECOVERING שאני לא ממש מוצא.. תודה לעונים :]

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש הארדיסק למחשב נייח מחברה מוכרת (עדיפוחת ל-WD או סמסונג...) עם קיבולת של 320GB... לא יותר... אני רוצה שהוא יהיה פנימי ומאוד מאוד איכותי ואמין עם אחריות לכמה שיותר זמן... שיהיה לו חיבור SATA שהוא יהיה 3.5" ושבחנות הוא יהיה זמין במלאי מיידית. אני רוצה שהוא יהיה באחת מן החנויות הבאות: TMS,FOXPC,SKYPC,IQPC (אני מעדיף שהוא יהיה בפוקס פיסי..) התקציב שלא יחרוג מ320. תודה.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by avidan28,

שלום במיקרה ראיתי באתר של חברת פנדס קטגוריה חדשה של כוננים קשיחים ממותגים מחדש תחת השם AV.בדקתי באתר של WD ולא ראיתי הבדל יוצא דופן. מדובר על כוננים קשיחים ב SATA I עם זיכרון מטמון 8 מגה שפנדה מיתגו אותם בקטגוריה של כונני וידאו.באתר העולמי הכוננים האלה מופיעים תחת מונח וידאו אבל הם לא שונים בכלום. הנה ה"הרגילים" http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=311 והנה "כונני הוידאו" http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=280 לפי נתוני WD הרגילים יותר טובים כי יש מטמון יותר גדול והם בחיבור SATA II אז מה WD עושה מעצמה צחוק??? וידאו דורש הרבה כח אז כוננים לודיאו רצוי שיהיה כמו הרגילים ואולי קצת יותר טובים מהם אבל לא מוחלשים מהם......

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  15. היי יד לי ברקודה מהסדרה ה''דפוקה'' שקניתי לפני עודש עד עכשיו הוא לא עשה בעיות אבל הייתי רוצה להיפתר מזה בעתיד.. כדאי לעשות עדכון קשוחה? וזה באמת עוזר?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  16. יצרנית הזכרונות הקוריאנית מטילה את הטכנולוגיה החדשה שלה אל תחום ה-NVMe - והביקורות הראשונות מציירות תמונה חיובית בהחלט לאלו שמחפשים ביצועים מירביים בצריכת הספק צנועה לכתבה

17. Started by Id0,

מזאת אומר איזורים? למה יש אותם בעצם? למה הם ננעלים ואיך פותחים אותם?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  18. Started by uriya,

שלום לכולם.... האם זה כדאי לקנות מארז חיצוני לכונן ide ואז לעשות אותו חיצוני על בסיס usb??? או שכדאי כבר להשקיע קצת יותר בקניית כונן חיצוני?? מה יותר כדאי במהירויות, מחיר, תמיכה וכו'?? אשמח אם תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  19. יש לי כ 8 דיסקים של ורבטים DVD+R במהירות של X8. קיבלתי אותם מחבר ואין לו את האריזה שלהם (זרק אותה מזמן כשהוא קנה אותם). אני רואה שהקוד מדיה הוא MCC , כלומר הם יוצרו או בטייוואן או בהודו (אולי גם בסינגפור?) יש לי דרך לדעת איפה הדיסקים האלו יוצרו? תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by solet,

שלום, אני הייתי מעוניין לדעת כמה שיותר מהר אם אפשר - האם לוח אם ASUS A7V333 תומך בדיסק קשיח מסוג MAXTOR 120GB DIAMONDMAX PLUS9 ULTRA ATA133 IDE7200RPM MODEL:6Y120LO תודה לכל מי שיכול לענות לי מהר - פשוט אני חייב דחוף להחליף את ההארד דיסק שלי - הוא נסתם לגמרי.

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  21. אפשרי בעיקרון? האם ההארדיסק הישן יהיה צוואר בקבוק או שעדיין אין הבדל משמעותי במהירות? אפשר להמהיר אותם ביחד עם RAID או משהו?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  22. יש למישהו נסיון עם תוכנת RAMDRIVE כל שהיא ל WIN 7 64 BIT - ויכול להמליץ

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by gshhar,

שמתי לב שיש בארץ. חבילה של 10 ב-69.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  24. Started by nathan932,

ברשותי צורב מסוג DVD RW NEC 3550. האם מישהו יודע באילו סוגי מדיות הוא תומך? (הכוונה דיסקים לסרטים, לא למוסיקה)

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  25. שלום אני מעוניין לרכוש זוג דיסקים למטרת RAID 0 חשבתי לקנות את ה WD5001ABYS למישהו יש את הכונן התנסה איתו? אני ישמח אם יש למישהו איזה התרשמות אישית או קישור לביקורת.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים