עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by BuyPc,

אהלן אני מתכנן לקנות SSD לצורך שיפור זמני טעינת משחקים. הקנייה הולכת להתבצע מ - KSP. אני חושב לכיוון של 120G. יש סיבה לא לקנות את ה-SSD הכי זול? Corsair force series 3? שעולה 445 שקל ב - KSP? אני יודע שהם החזירו חלק מהמוצרים אבל זה היה מזמן אז אפשר להניח שמה נמכר היום תקין לא(וגם אם לא תקין יש 3 שנות אחריות)? במידה ולא אי אפשר פשוט לעשות עדכון לפני שמתקינים שם את מערכת ההפעלה? מבחינת תקציב אני מעדיף להוציא כמה שפחות כי התקציב מוגבל. תודה!

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by RS4,

רציתי לדעת איך אני אמור לצרוב דיסק כך שהשירים יהיו מופרדים אחד מהשני... באיכות טובה כדי שהרדיו דיסק באוטו יכול לקרוא אותם ללא בעיות מפני שהוא לא קורא את כל סוגי הצריבות תלוי בתוכנה... בנרו לפחות זה עושה בעיות רציתי לדעת באיזה תוכננות אני אמרו להשתמש כדי להגיע לתוצאות טובות כך שלא יהיו בעיות והצריבה תהיה מתאימה לרדיו ידסק

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  3. Started by THE FOX,

מעוניין להפעיל את התכונה ACOUSTIC MANAGEMENT בכונן WD מדגם WD2500KS. יש תוכנה יעודית לכונניים מחברה זו?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  4. Started by integral,

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=129178

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  5. NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk http://www.nec.co.uk/DVD_RW_ND3500.aspx הוא עולה בפנדה 500 שקל. כדאי לקנות אותו או שאתם מכירים משהו יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by Boomer,

מה השיטה הטובה ביותר להעביר את כל המידע מהארדיסק קיים להארדיסק חדש? בעזרת איזה תוכנה...?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by kobi_af,

שלום נניח יש לי קובץ עכשיו ששוקל 3 גיגה ואני מחלק אותו לכמה 850 מגה , 850 מגה אחד יכול להכנס לי בדיסק של 700 בעזרת overburn ?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  8. Started by bears,

התקנתי תוכנת MAGIC ISO,שיוצרת כונן וירטואלי. עכשיו הצורב האמיתי לא מזוהה ,ולא עוזר כלום,הסרתי את התוכנה ועדיין הווינדוס לא מזהה את הצורב. בביוס הוא כן מזוהה,רק בווינדוס לא,גם לא דרך SAFE MODE מה עושים?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by krabby,

בכל מקרה, לאחר כמה התייעצויות עדיין אני לא סגור איזה צורב DVD לקנות אני מסוגל להשקיע בשביל זה עד 250 שקלים ולקנות או ב www.ksp.co.il או ב www.iqpc.co.il אבל אני לא יודע איזה צורב הכי שווה מבחינת מחיר לעומת תועלת. אשמח לקבל המלצות ממבינים, ולפי מה שהבנתי בפורום פה רוב העוזרים הם אנשים מקצועיים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  10. שואל לחבר, מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט ,מעבד Q6600 4 GB זכרון של KINGSTONE הוא מעוניין להגביר ביצועי ע"י השמת שני כוננים ב RAID 0 שישמשו למערכת הפעלה בלבד,דגש על ביצועים ! **אין אילוץ לגודל הדיסק**

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  11. אני מדבר על ה-WD5000AAKS יהיה אפשר להוסיף אותו למפרט שבצד או שהספק לא יחזיק ?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by dyn,

אז ככה אני מחפש 2 הארד דיסקים טובים עד 1000 ש"ח, אני מוכן גם אם יש חריגה קטנה, על אחד אני מתכנן להתקין XP ועל השני VISTA. חשוב לי שאחד יהיה בנפח של 320 GB לפחות והשאר לא משנה כמה העיקר שיכסה את התקציב שלי, כמובן ששני ההארד דיסקים צריכים להיות SATA 2. תודה גדולה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  13. אין לי בעיה מבחינת מחיר לקנות אותו.. אני רק רוצה לדעת שהוא עדכני מבחינה טכנולוגית..

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by dbbd,

מישהו יודע או מכיר מי מוכר ציוד לSAS פה בארץ? הכוונה לא למישהו שיזמין בשבילי מחול אלא שיש לו במלאי אני מחפש מארז לSAS עם מחבר SFF8088 miniSAS או כרטיס LSI SAS3442E-R תודה דן

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  15. שלום. כמו בכותרת, אני מחפש את הדיסקים הטובים ביותר לגיבויים של משחקי Playstation 2... ה- PS2 שלי הוא מהיחסית ישנים יותר, המודל העבה. יש בו Crystal Chip והעינית כבר די חלשה. כל משחק אני מגבה על המהירות הנמוכה ביותר כמובן. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  16. אני כבר לא זוכר איפה ראיתי במחשב שלי שזה רשום. ראיתי עוד מישהו בחו"ל שדיווח על זה, אבל ללא פיתרון. עובד עם firmware 2.16. ניסיתי מתישהו דיסק של סילברליין X8 והוא לא נתן מעל 4. תודה. עריכה: עידכנתי ל2.19, ועכשיו הכל סבבה (אני חושב). הכונן מזהה את הדיסק X8, ונותן לצרוב במהירות של 2,4,6,8 עליו (כאשר קודם הוא נתן רק 4)

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  17. מחקתי קובץ חשוב מהנגן , האם אני יכול לשחזר אותו? או לשחזר מהסל מיחזור של המחשב? אם כן אז איך ? (תוכנה כנראה , אז איזה)

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by Dumbass,

שלום (: טוב, אז קניתי אתמול כבלים עגולים אחרי שהנסיונות שלי ליצור כאלו כשלו. הכבל הוא כבל ATA-133 שמתאים לשני חלקים. חיברתי את החיבור ה"ראשי" ללוח (msi neo 4 platinum), את ה מאסטר חיברתי להארד דיסק, ואת ה סלייב (??) לכונן דיוידי, חיברתי מולקסים וסגרתי את המארז. הדלקתי חזרה את האל-פסק וישר המחשב התחיל לפעול, רק שהוא לא ממש עבד, זה היה נראה כאילו המחשב פשוט חטף זרם כל כמה שניות (המאווררים הסתובבו, הפסיקו, הסתובבו...), ישר כיביתי את האל פסק. אחרי כמה נסיונות גיליתי שאם אני מנתק את הסלייב מהכונן (והוא לא מחובר לכלם) הכל עובד מצויין ויש זיהוי. בנוסף, כשאני מנסה לחבר רק את הכבל ה"ראשי" לחיבור ATA השני על הלוח (שהוא מופיע בביוס כprimary master) אין זיהוי של ההארדדיסק ככה שאני …

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by dldnt,

נתקלתי לאחרונה בכתבה פרסומית על צורב lg-5169d, נאמר שם שהוא צורב ישירות מהטלויזיה. האם נכון הדבר? היכן אוכל למצוא מידע מהימן על צורבים ישירות מהטלויזיה, והאם רכישה של הצורב הנ"ל כדאית?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  20. אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח (WD2500AAKS) כדי ליצור מערך RAID0 או להוסיף דיסק קשיח Westren Digital WD740ADFD RAPTOR 74GB שעליו אני אתקין רק את מערכת ההפעלה, מה הכי טוב , מערך0 RAID או תוספת של כונן RAPTOR ?? עד כמה זה ישפר את הביצועים במשחקים,עליית המערכת? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS זיכרון: פעמיים KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ספק כוח: OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by Tomerm,

שלום לכולם. אבקש המלצה ל HD חדש, בנפח 120gb - 160gb תומך SATA (לוח אם ASUS P4P800 DELUXE) אבקש המצלה לדגם מדוייק וטווח מחירים אם אפשר. תודה מראש, תומר.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  22. יש למישהו נסיון עם תוכנת RAMDRIVE כל שהיא ל WIN 7 64 BIT - ויכול להמליץ

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by nathan932,

ברשותי צורב מסוג DVD RW NEC 3550. האם מישהו יודע באילו סוגי מדיות הוא תומך? (הכוונה דיסקים לסרטים, לא למוסיקה)

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  24. בשביל משתמש שרוצה ביצועים תמורת מחיר נמוך מה כדאי לקחת? 2 של ST3500418AS בRAID0 או 1 של HD103SJ? 2 כוננים של 500GB יוצא 470 ש''ח ו-1TB יוצא 420.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  25. אני מנסה לצרוב והנה מה שהוא כותב, זוה הפעם הראושנה שאני צורב על ורבוטים. אני צריך להגדיר משהו לפני? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.