אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.... האם זה כדאי לקנות מארז חיצוני לכונן ide ואז לעשות אותו חיצוני על בסיס usb??? או שכדאי כבר להשקיע קצת יותר בקניית כונן חיצוני?? מה יותר כדאי במהירויות, מחיר, תמיכה וכו'?? אשמח אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
נכון שעושים מאפיינים על כונן מסוים במחשב יש לך כלים ואז יש לך 3 אפשרויות 1 לבדוק שגיאות בדיסק באמצעי איחסון 2 איחוי את הקבצים באמצעי איחסון 3 יצירת גיבוי מזה יעזור למצוא שגיאות ומתי עושים את זה? מזה יעזור לעשות איחוי לכונן? כשאני עושה גיבוי זה שומר את כול ההגדרות שיש לי במחשב ודוגמא במקום לפרמט להתקין וינדוס דריברים אני מכניס את הדיסק ועולה לי ההגדרות ששמורות?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
יש לי שתי כוננים קשיחים: -250 GB שאת כולו הקדשתי לוינדוס -1TB לאיכסון אז איפה כדאי להתקין את המשחקים כדאי לקבל את הביצועים המרביים? תודה, לילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אשמח לדעת מה מתאים לי מפה, http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-HardDrive&DB141804=142201&DB141811=165914&DB141818=141819&orderby=price או שמחוץ לרשימה . מיועד לאיחסון מוזיקה בעיקר
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי הארד דיסק של WD, דגם: WD2500KS, מאתיים חמישים ג'יגה SATA2, בווינדוס אני רואה שהוא עובד לי על 50MB לשניה ולא 300MB [כמו IDE רגיל] אנירוצה לדעת ביתר בירור איך אני יכול למדוד את מהירות התעבורה של ההארד דיסק כדי לקבוע האם הוא עובד ב50MBPS או 300MBPS והותוכנה שהסתכלתי בה עד עכשיו טועה. בנוסף, אם זה באמת עובד ב50MBPS, איך אני מגדיר את זה לעבוד בתור SATAII? יש לי Gigabye 965P-DS4. -ג'ו
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הי! למי שזוכר, ההיטאצ'י 160 שלי עשה את "גרעפס המוות" ואני מחליפו בסמסונג 250. בנוסף, יש לי מקסטור 40GB 7200rpm ישן יחסית (3-4 שנים). השאלה היא האם כדאי להתקין את ה-XP על המקסטור הבודד? האם לא עדיף פשוט להשליך אותה על ה-250 החדש, SATA2 וזהו? הבנתי שאין סיבה לחלק לכוננים לוגיים יותר, בעקבות ה-NTFS. תודה!
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
השבוע גיליתי במקרה שני דיסקים פגומים, שבדר"כ הצורבים שלי צורבים אותם מעולה. המזל זה שבדקתי אותם לפני שמחקתי את המידע מההרד דיסק. אז זהו, אני מחליט שמהיום אני בודק כל דיסק. עושה לו VERIFY, בודק SFV ואם זה דיסק קריטי, גם מריץ בדיקת שגיאות. שימו לב לתוצאה הזאת של דיסק מסוג VERBATIM ! בפוקס עשיתי לו בדיקה לפני שמחקתי את המידע ! כמה פעמים כאלו פיספסתי ? וכמה אתם ? *עריכה* צילמתי איך נראה הדיסק, מעניין אם זה היה לפני הצריבה, או לאחר מכן... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הי , אני צריך צורב , בעיקר כדי אמממ ארמ לשכפל ארמ , דיסקים של די וי די . עכשיו הבנתי שהדיסקים המקוריים שלוקחים מהספריות וידאו , הם או מוגנים בפני צריבה (יש דבר הזה ?!) או שהם בדאול לאייר , אז אין לי בעיה לקנות את ה Nec3520 , שהוא צורב שכבה כפולה , אבל לא ראיתי מקום שמוכרים דיסקים כאלה בשכבה כפולה , וכמה הדיסקים האלה עולים בערך? אני מתכנן לקנות את זה מנועה מחשבים... יש שם דיסקים כאלו? איזה צורב ממולץ? וזה אפשרי לצרוב דיסקים של סרטים מקוריים? (נ.ב תקציב לצורב הוא 500 שקל , לא כולל דיסקים לצריבה) תודה.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לhp יש לייט סקריב האם מישו יכול להמליץ על אחד מהם? הhp עולה 280 והlg עולה 200 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
דיסק קשיח 400 ג'יגהבייט. 7200RPM/16 מגה באפר WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII או שתיהם כאלה שזה 1500 שקל וראיתי הרדיסק בחיבור לרשת דיסק קשיח חיצוני מתחבר בחיבור RJ45 ,במהירות 10/100 איך אני מחבר אותו ומעלה עליו מידע לא הבנתי !!?! יש לי ראוטר !! ואיזה חברה מספקת הכי הרבה זמן אחריות !?<!?!?!!?!<!<!<
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קניתי דיסקים לצריבה של Verbatim מסוג DVD +R המיוצרים בטייואן. צרבתי על אחד מהם קובץ של 4.5 גיגהבייט. הצריבה לקחה בערך 5 וחצי דקות, הרצתי בדיקה לאחר הצריבה, והבדיקה יצאה תקינה. כאשר באתי להעתיק את מה שצרבתי, חזרה להרד-דיסק, זה לקח 57 דקות. האם זה סביר שמהירות הקריאה כ"כ איטית ביחס למהירות הצריבה ?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום רב, ביום חמישי האחרון ממש פתאום המחשב העלה מסך כחול ולאחר ריסט לא הראה סימן חיים,לאחר בדיקה התגלה שהארדיסק לא תקין ולאחר קניית הארדיסק חדש, המחשב חזר לחיים, קצת מוזר לי שהארדיסק ההוא הלך, הוא בסך הכל היה בן שנה...לא אשכח גם כן שעל השבוע הראשון שהמחשב נקנה הארדיסק הלך ומכיוון שזה היה באחריות החברה[גלקסי מחשבים] החליפו לי בחינם. עכשיו ברצוני לשאול כמה זמן אחריות מגיע על ההארדיסק, ואם החברה[במקרה שלי גלקסי] לא רוצה להחליף, למי אני יכול לפנות, כי כפי שידוע לי על הארדיסק האחריות אמורה להיות 3 שנים.... כמו כן אשמח לדעת, איך אני יכול לשחזר את החומר שבהארדיסק הקודם... תודה.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום נניח יש לי קובץ עכשיו ששוקל 3 גיגה ואני מחלק אותו לכמה 850 מגה , 850 מגה אחד יכול להכנס לי בדיסק של 700 בעזרת overburn ?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
האם יש בעיה לחבר ללוח חדש עם חיבורי SATA II הארד דיסק בחיבור SATA1? תודות..
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני רוצה לצרוב דיסק אודיו (CDR), מהירות הצריבה המינימלי שה"נרו" מאפשר לי הוא כפול 16. בתור אחד שהוא פדנט ולא מפריע לו לחכות גם שעה שהצריבה תצא כמו שצריך, רציתי לדעת אם אפשר להגדיר איכשהוא שהמהירות תהיה פחות מ- כפול 16. למשל כפול 4 או כפול 8? למה המהירות המינימלית היא 16 ולא פחות?? תודה. אהה הצורב הוא של לייטאון דגם 18A1P אם זה עוזר....
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
רציתי לשאול... אם למשל יש לי שני דיסקים במחשב. אחד מהם אני משתמש בו, והשני לבאקאפ. יש מצב שאם למשל הספק מקצר או משהו כזה או בעיה רצינית אחרת, שניהם נפגעיםבבת אחת?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כבר שנים עובד עם שני דיסקים קשיחים במחשב במקביל, חלוקת עומס, גיבויים וכו'... אני בשלבי בנייה של מפרט למחשב חדש ואני נמצא בהתלבטות, האם לקנות שני דיסקים קשיחים בנפח של 320GB או דיסק קשיח אחד בגודל של 160GB (למע' ההפעלה) ודיסק קשיח נוסף של 500GB (לכל השאר)? מבחינת מחירים (והנפח) זה יוצא פחות או יותר אותו הדבר כך שההתלבטות שלי היא בעיקר מבחינת ביצועים ואמינות... בנוסף אני עדיין מתלבט בין דיסק קשיח של WD לבין Seagate, בעיקר בגלל כל ההודעות עם הבעיות של ה-Seagate שצצות לאחרונה בפורום כמו פטריות... הערות, הארות, תלונות, הצעות ושאר ירקות יתקבלו בברכה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין מדיה מסוג DVD RAM לבין מדיה מסוג RW ? מה ההבדל בין השיטות ? ומה ההבדל בין מחירי המדיות ?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני צריך דגם מקביל [מבחינת ביצועים] לדיסק של SAMSUNG HD103SJ שיהיה של חברת HITACHI [1TB נפח] תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום. כמו בכותרת, אני מחפש את הדיסקים הטובים ביותר לגיבויים של משחקי Playstation 2... ה- PS2 שלי הוא מהיחסית ישנים יותר, המודל העבה. יש בו Crystal Chip והעינית כבר די חלשה. כל משחק אני מגבה על המהירות הנמוכה ביותר כמובן. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי סוני אריקסון w800i.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני תלבט בין שני סוגי צורבי DVD LG 4163B או NEC 3520A מה עדיף מבינהם?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קניתי דיסק כשיח חצוני איך לפרמט אותו לNTPS ? החשב הוא FAT32 תודה לכול העוזרים
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הצורב ASUS 1814BLT שתומך בLIGHTSCRIBE ואני לא יודע איך משתמשים בזה. קיבלתי 2 דיסקים של LS עם הצורב. יש אולי מדריך לצריבת LS?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
רציתי לקנות DOK מהיר מאוד להרצת תוכנות PORTABLE בלבד אז מספיק לי 1GB איחסון. תקציב עד 200 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-