עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by mystikal,

אהלן . יש לי נק 3500 ומה שקורה זה כשאני צורב איתו משהו , לא חשוב אם זה דיוידי או סידי הוא ממש מאיט לי את כל המערכת עד כדי שאני לא יכול להזיז את העכבר והמעבד עובד על 100% בצריבה הראשונה שלי הוא לא עשה לי את זה , רק מהצריבה השניה והלאה... אולי מישהו יכול להגיד מה יכולה להיות הבעיה ? להגיד לי איך להגדיר אותו אם הוא לא מוגדר טוב וגם אולי הפירמור לא הותקן נכון ? זאת יכולה להיות הבעיה? כי עשיתי לו פלאש וזה לא עזר תודה !!!

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  2. מה המצב חבר'ה ?.. הגיע הזמן להשתדרג מ - 160GB למשהו יותר טוב כי הדיסק הקשיח שלי רועש יותר מדי וגם כי 160GB זה כבר קצת בשבילי ואני לא מצליח להסתדר עם כל כך קצת מקום ... הייתי רוצה שתמליצו לי על דיסק קשיח חדש עם חיבור SATA, חשוב לי שהוא יהיה הכי חרישי שאפשר במסגרת התקציב שלי ושיהיה בגודל 250GB ומעלה ... שיהיה רק מהאתר של פנדה מחשבים (http://www.pandas.co.il) כי אני קונה רק שם ... תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by shlomi_bt,

שלום, בדיסק לי מוגדרות כמה מחיצות. הראשונה משמשת ל-XP, השנייה והשלישית והרביעית ללינוקס SUSE. אני מעונין למחוק - או יותר נכון לצרף את המחיצה האחרונה כמחיצה פעילה ל-XP. האם משהוא יכול לעזור? (מצורף קובץ עם תמונת החלוקה) תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by The_Maestro,

בשעה טובה חסכתי מספיק כסף כדי לקנות צורב DVD איכותי (800 ש"ח זה מספיק אני חושב) בכל אופן אני קצת מתלבט... הידע שלי בכל מה שקשור לצורבי DVD הוא דיי קטן... חקרתי קצת את הנושא והבנתי שיש תקן חדש שנקרא צריבה דו שיכבתית שמכפילה את הכמות נתונים מ4.7 ל8 וקצת בדיסקים מיוחדים.. השאלה שלי היא : האם שווה לקנות צורב DVD כזה או עדיף את הרגילים? ואיזה דגמים נחשבים לטובים (מבחינת ביצועים ויחס של תמורה מול מחיר) תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  5. Started by Ice-maniac,

שלום... קניתי מחשב נייד עם HD בנפח 160GB אבל בפועל הוא בא רק עם 143GB. היה ברור לי שג'יגה זה מיליארד על בסיס עשרוני ובייטים הם על בסיס בינארי. ולפי החישוב שלי, ה- HD היה צריך להיות באופן תאורטי עם 149GBככה שנוצר הפרש של 6GB שנעלמו לי. האם אני צודק או שפיספסתי משהו? תודה מראש וחג שמח

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  6. יש לי USB 2GB אני רוצה להתקין מהמפתח הזה ו לא CD (יותר מהיר פחות בעיות) ושנית האם אפשר לנצל את זה גם ל X86 MEM TEST ?

7. שלום יש לי WIN XP PRO שמותקן על כונן WD 7200 RPM 8MB BUFFER של 40 גיגה את האחסון שלי אני עושה בכונן אחר , הכוונה לא רק מחיצה אחרת אלא ממש כונן פיזי שונה באותם נתונים אלא של 160 גיגה האם אחסון של נפח כמו 120 גיגה פוגע במהירות המחשב? זה רק לאחסון ולא לשימוש כאילו שם רק אחסון תודה רבה

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by ross-n,

שלום, יש לי שתי שאלות לגבי הdisk on key החדש של sandisk, שעשוי טיטניום. שאלה ראשונה, מישהו יודע בוודאות אם יש לו חור קטן שמאפשר חיבור לכבל (קשירה למפתחות וכ"ו)? כי לא רואים בתמונה. שאלה שניה, ראיתי שיש דגם קצת יותר חדש של הטיטניום באתר של סאנדיסק, יש לו אותו שם, רק שכתוב NEW. ההבדל לעין הוא בעיצוב שלו ובכפתור שהפך מעיגול לאליפסה. בכל מקרה, העיצובים לא משנים כל כך... השאלה אם הדגם הזה יצא בגלל משהו לא תקין בדגם הקודם... ואולי צריך לחכות לו. תודה! נועם

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by Dumbass,

שלום (: טוב, אז קניתי אתמול כבלים עגולים אחרי שהנסיונות שלי ליצור כאלו כשלו. הכבל הוא כבל ATA-133 שמתאים לשני חלקים. חיברתי את החיבור ה"ראשי" ללוח (msi neo 4 platinum), את ה מאסטר חיברתי להארד דיסק, ואת ה סלייב (??) לכונן דיוידי, חיברתי מולקסים וסגרתי את המארז. הדלקתי חזרה את האל-פסק וישר המחשב התחיל לפעול, רק שהוא לא ממש עבד, זה היה נראה כאילו המחשב פשוט חטף זרם כל כמה שניות (המאווררים הסתובבו, הפסיקו, הסתובבו...), ישר כיביתי את האל פסק. אחרי כמה נסיונות גיליתי שאם אני מנתק את הסלייב מהכונן (והוא לא מחובר לכלם) הכל עובד מצויין ויש זיהוי. בנוסף, כשאני מנסה לחבר רק את הכבל ה"ראשי" לחיבור ATA השני על הלוח (שהוא מופיע בביוס כprimary master) אין זיהוי של ההארדדיסק ככה שאני …

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  10. לאחרונה חלה ירידה משמעותית במחירם של דיסקים חיצוניים בנפחים גדולים של 500gb וניתן להשיג די בזול (יחסית למחירם בעבר ) את אותם דיסקים חיצוניים שמיתחברים במימשק usb2 . http://www2.zap.co.il/models.asp?keyword=+My+Book&image1.x=35&image1.y=11 לעומת זאת המחיר ,של אותם דיסקים באותם נפחים , שמסוגלים לעבוד גם במימשק firewire (בנוסף ל-usb2) , הוא עדיין יקר יותר משמעותית (סדר גודל של 60-70$ ). http://www2.zap.co.il/models.asp?x=30&y=10&keyword=+Essentail השאלה האם תוספת המחיר הנידרשת עבור התמיכה ב-firewire ,היא מוצדקת וכדאי לשלמה? איזו חברה ודגם מומלצים בתחום זה של חומרה? הערה :השימוש העיקרי המתוכנן בדיסק החיצוני הוא לשם גיבוי הדיסק הפנימי ומדי פעם ברצוני גם להעתיק…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  11. שלום איך אני שם את הג'מפר, כרגע הוא מוגדר לי על SSC-OS, כאשר יש לי עוד שני HD (לא SATA) אשר יושבים על הערוץ הרגיל (ברח לי מהראש השם כרגע) ועל אחד מהם מערכת ההפעלה. שאלתי השניה, ברשותכם, היא בדקתי את המהירויות במנהל התקנים של ההרדיסקים שלי וראיתי שהHD החדש של הSATA יותר איטי, כלומר יש לו burst speed - 69.2' sustain speed 55.1 מה קורה פה? תודה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by itail,

המדיות האלה נחשבות לטובות יחסית? שוות 65 ש"ח ל-25 דיסקים? תודה!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by oded6188,

זה דיסק און קי של 4 ג'יגה יש לי עליו המון מידע שאני רוצה להעתיק למחשב ברגע שאני מנסה לגעת (להעתיק, לפתוח) קבצים מסויימים (שהם החשובים לי ביותר) אז המחשב נתקע והדיסק און קי מפסיק להגיב עד שאני מחבר אותו מחדש אפש לסדר את זה איכשהו?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by segev22,

שלום אני מחפש כונן קשיח מהיר (הכי מהיר שיש והכי יעיל) בין 250 ל320 ג'יגה בייט בממשק SATA2 עם 16MB זכרון מטמון חשובה לי מאו המהירות של הכונן הקשיח כי כרגע יש לי ארדיסק SEGEAT ST3160023AS 160GB ממשק SATA 8MB זכרון מטמון והוא איטיט מאוד ויוצר לי צוואר בקבוק על המערכת. אז אנא התחשבו בעיקר במהירות ואני לא מדבר על ארדיסק שעושה 10 או 15 אלף סיבובים כי זה כמו שהבנתי ארדיסק לשרתים. ושמעתי שיש ארדיסקים בטכנולוגיית NQC שגורמת לזרועות קריאה וכתיבה של הכונן לעבוד יותר ביעילות אני לא יודע אם מהר יותר. בתודה מראש שגב שטובי

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  15. יש לי קובץ ענק של 15GB ואני רוצה להעתיק אותו לסוף המחיצה (האחרונה בדיסק) שגודלה 50GB. האם יש תוכנה שמאפשרת לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by shtrum,

היי קיבלתי מחבר הארד דיסק. רציתי לחברו למחשב אבל פתאום ראיתי שחיבור ה-POWER שיש לי (שניהם) לא מתאימים למה שיש בהארד דיסק. לי יש את החיבור הלבן הגדול (זה שמחברים ל-CD ROM ולהארד דיסק) וזה שנראה כמוהו רק בקטן, גם כן לבן (זה שמחברים לכונן הדיסקטים). החיבור POWER שיש בהארד דיסק החדש נראה כמו חיבור SATA טיפה ארוך יותר. יש איזה שהוא מתאם שאפשר לקנות, או שמחברים את זה בכלל ללוח אם במקום לספק, או שאני צריך ספק עם חיבור מתאים? תודה

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by lmlm,

יש את שני הדגמים הנ"ל ואני לא יודע איזה לקחת. תודה

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  18. Started by adirze,

רציתי לשאול אם אני רוצה ליצור מערך raid1 זה חייבים להיות שני הארדיסקים מאותו הסוג בדיוק כלומר אותה חברה אותו דגם אותו נפח? ויש לי עוד שאלה ראיתי שיש לכמה דגמים של הארדיסקים גרסה רגילה וגרסאת raid מה זה אומר צריך אחת רגילה ואחת raid או שניים רגילים? תודה.

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by eliil1,

שמתי לצרוב משהו והלכתי,בדיוק כשחזרתי ונכנסתי לחדר הדיסק סיים לצרוב ואוטומטית שלף אותו ובטעות שברתי את הדבר הזה שמוציא ומכניס את הדיסק. ניסיתי להכניס אותו בחזרה אבל עכשיו הצורב לא עובד ,הוא לא קורא דיסקים ,הכנסתי דיסק ושום דבר לא קורה. אפשר עוד לתקן אותו? או שעדיף כבר לקנות אחד חדש? אם לקנות חדש,איזה דגם לקנות? הסתכלתי בסטיקי והתבלבלתי עם היתרונות והחסרונות אני לא מה חצי מהדברים שם אומרים ... אני צריך פשוט שיהיה מהיר,בקריאה ובצריבה ,מה עוד צריך..=\ ומה זה LIGHTSCRIBE ? אגב, הצורב המדובר היה LG GSA-GH22N X22 SATA DVD

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  20. השאלה בכותרת תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  21. היי אני משתמש ב dvd נייד לאחרונה של safa שאני משתמש בו רואים שהוא מתקשה לקרוא את הדסקים הודות לרעש שהוא עושה ולפעמים הוא פשוט לא מצליח לקרוא חלק הצורב במחשב למשל לא משמיע בכלל רעש בקריאה ולא מתקשה בדקתי כמה דסקים במחשב אחרי השימוש בהם ואין כל בעיה איתם האם האיכות של הדסקים יכולה להפגע אם המכשיר מתקשה לקרוא אותם? אני לא רוצה לגלות פתאום שהסרטים לא עובדים לי תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  22. Started by danikos,

שלוo הזמנתי מפרט של מחשב חדש ועקב ניסיון עבר רע עם WD (שני 250 שהלכו) החלטתי ללכת על SEAGATE אבל אחרי שהזמנתי שמתי לב שהזמנתי את ה 7200.9 בחנות , טעות שלי וחוסר צומת לב לפרטים הקטנים , רמאות בשקל של החנות בוא לא נכנס לזה . בכל מקרה מה ההבדל בין ה 7200.9 ספציפית דגם : st3250624as ל 7200.10 ST3250620AS הבנתי שהאחרון משתמש בטכנולוגיה חדישה יותר אבל שהיא נהיית רלוונטית רק בנפחים יותר גדולים מ 500 ויש עדויות שהדיסקים האלו רועשים ביחס לקודמים בעוד של 7200.9 יש TRACKRECORD מוכח ? האם יש יתרון ל 7200.10 בנפחים האלו ?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  23. כל פעם שאני רוצה שהקבצים יהיו קריאים,אני מפרמט וגם אז רק הקובץ הראשון והשני טובים ואלה שאני מעתיק אח'כ אינם קריאים.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  24. הבנתי שמדובר בפלטות של 160GB , מה המשמעות של הדבר הזה ומה היה בסדרה הרגילה (KS). האם זה אומר שבמידה ואני מחלק את הדיסק לשתי מחיצות לדוגמא ב250GB , עדיף לי לחלק 90GB ו -160GB ?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by bazuka99,

שלום לכולם! אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהוסיף SSD, ככונן ראשי - למערכת הפעלה (64 ביט) ולשאר התוכנות בהן אני עושה שימוש. סה"כ כל התוכנות המותקנות שיש לי מגיע בערך ל-70 גיגה. בנוסף במערכת עתידים להיות כ-HDD 2ים נוספים: 1. WD CAVIAR BLACK - טרה 1, לעבודה שוטפת ומשחקים. 2. WD CAVIAR BLACK - טרה1, להורדות. מס' שאלות: 1. מה גודל ה-SSD שנכון לקנות, 128 או 256 גיגה? 2. האם יש הצעות ייעול ? 3. יש לי לוח אם :ASUS P5Q DELUXE, בעל SATA 2 . (http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q_Deluxe/#specifications) הבנתי שלא כל SSD עם SATA 3 יתאים ללוח זה. אין הרבה פירוט בנושא, הבנתי שאנשים מתקשים לשים SSDים של OCZ ,כמו כן גם MACH XTREME (שבעצם מייצרת ל-OCZ). ההסבר הוא ש…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים