עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי שני כוננים, כונן C שעליו הוינדוס, ועוד כונן שחילקתי ל3 חלקים. אחרי שעשיתי פירמוט למחשב (כונן C בלבד כמובן), וינדוס כבר לא מזהה לי את הכונן השני, וזה למרות שהוא מזוהה בביוס. איזהשהם רעיונות? ד.א. יש לי עליו הרבה מידע אז אם אפשר רעיון שלא יכלול פירמוט. תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by tenana,

יש סיבה שהכרטיסים של Transcend זולים בצורה משמעותית משאר החברות?

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  3. http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MD160JJ&Cat2Cat1ID=889&Cat2ID=1730 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=HDWED160JS&Cat2Cat1ID=889&Cat2ID=1090 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=HDHIT160B&Cat2Cat1ID=889&Cat2ID=1716 אני מבולבל מכל הממשקים - SATAII, SATA150, SATA300, ULTRA-ATA-100 מה זה כל זה לעזעזל??? אני רואה רשום באתר SATAII אני נכנס לדף היצרן רואה רשום ultra-ata-100

4. Started by yoyo1040,

שלום יש לי מחיצה שהחליטה פיתוםלא להפתח יש דרך לגשת אילה יש לי שם קבצים חשובים שאני צריך אותם דחוף תמונה : תודה מראש ואני מקווה שתעזרו לי למצוא דרך לגשת אל הקבצים יותם

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  5. Started by SnakeBite,

שלום,הצורב שלי נדפק ואני צריך חדש...ואני רוצה שיהיה עם SATA ועם LIGHTSCRIBE חשבת על הצורב liteon 20a3l אבל משום מה כל צורב של לייטון לא מגיע לארץ בגרסת ה LIGHTSCRIBE . אז למישהו יש המלצות אחרות? ומה החסרונות שלך הצורבים שאתם נותנים לעומת הלייטון כי הבנתי שהוא הטוב ביותר (הגרסת SATA במקום הראשון באתר פה) אפילו ששמעתי שהלייטון החסרון שלו שהוא רועש.. אבל הכי חשוב לי זה אמינות...(הייתי מאלה שהתפתתו לקנות צורב NEC שפעם אמרו שהוא הכי טוב) מה דעתכם על צורבי LG היה לי פעם צורב של LG עדיין עובד והוא אצלי כבר לפחות 6 שנים. אמנם צורב דיסקים רגילים (לא DVD) אבל עדיין... הצורב שאתם מציעים צריך להתאים גם למדיות לא יקרות כמו SILVERLINE או TEAC וזהו אני חושב... בתודה מראש עידו

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  6. אני רוצה לרכוש כונן קשיח בנוסף למה שיש עכשיו. מטרתו של הכונןן היא אחסון מידע, ולא גיבוי. יש לי כרגע כונן קשיח של WD בעל נפח של 200 GB עם חיבור IDE... השאלה שלי היא כזאת: אם אני יחבר את הכוננן הקשיח שאני רוצה לקנות, יש המלצה איפה להתקין את מערכת הפעלה ? מה אני עושה ? פשוט לוקח את הכונן הקשיח שאני יקנה ופשוט יחבר אותו למחשב? אני יצטרך לפרמט ? איזה כונן קשיח לקנות בתקציב של 350 ש"ח , והאם זה יהוה בעייה שהוא לא יחובר בצורת IDE .? החנות שאני מתכוון לקנות ממנה היא זיגזאג: WD 250GB-8MB-JB 7200RPM ATA100 יש שם את הכוננן הקשיח הזה,איך הוא ? הוא ישתלב טוב עם הכונן קשיח שיש לי כרגע . ? מצטער על כל השאלות... אני דיי חדש בכל הדברים האלו מקווה לתשובה

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by stingeR-,

יש לי Gran Turismo 4 מקורי לPS2, עכשיו אני רוצה לעשות לו BACKUP מכיוון שאני ממש אוהב את המשחק ולא רוצה שיקרה לו משהו ועם אחים קטנים כמו שלי אי אפשר לדעת, בכל מקרה עשיתי ממנו IMAGE בפורמט NRG עם נרו ומסתבר שזה יצא יותר מ5 ג'יגה(5.23 לייתר דיוק) ולכן זה אומר שאפשר לצרוב אותו אך ורק על דיסק עם שכבה כפולה(DUAL LAYER) השאלה היא אם יש דרך כלשהיא שבה יהיה אפשר לצרוב את המשחק על דיסק רגיל של 4.7GB ? ואם כן אז איך?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by shtung,

שלום לא מזמן היה לי וירוס במחשב פירמטתי והתקנתי את ווינדוס מחדש על שלושת הכוננים הקשיחים שלי כבר הספקתי לשים מידע חדש יום למחרת אני מפעיל את המחשב ויש רק כונן אחד שני כוננים נעלמו עם המידע שהיה עליהם ניסיתי הכל אבל המחשב פשוט לא מזהה אותם מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש yam2

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  9. הבנתי שמדובר בפלטות של 160GB , מה המשמעות של הדבר הזה ומה היה בסדרה הרגילה (KS). האם זה אומר שבמידה ואני מחלק את הדיסק לשתי מחיצות לדוגמא ב250GB , עדיף לי לחלק 90GB ו -160GB ?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by AlcaTeL,

שלום, וחג שמח! רכשתי 2 הרד דיסקים של סמסונג 103SJ, ונדהמתי לגלות שהלוח-אם שלי אינו תומך ברייד אין שום דבר בביוס שקשור לזה אני משתמש בוינדוס 7 32 ביט ויצרתי " מראה " ( MIRROR ) בין שתי ההרד דיסקים במנהל התקנים של החומרת איחסון השאלה שהיא היא כזאת : אחרי שביצעתי MIRROR בין השניים, ו זה RAID שהוא כביכול תוכנתי.. במידה ואני רוצה לדוגמא לקנות מחשב חדש ולהתקין וינדוס מחדש על הרד דיסק אחר אבל אני מחבר את שתי ההרד דיסקים האלה צריכה להיות איזשהיא בעיה כלשהיא ? גם במקרה שהלוח החדש יתמוך ב RAID וגם אם לא, קורה משהו בעצם ?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by nir_varon,

היי יש לי שתי שאלות : 1) איך אני יכול לזהות בוודאות איזה צורב DVD התקינו לי , שלא כולל פירוק של הכונן עצמו? 2) אני מנסה לנגן דיסק DVD שחבר שלי צרב .. ומשום מה אני לא רואה כלום בדיסק.. הדיסק מנגן במקומות אחרים לכן אני יודע שהכל בסדר איתו.. איך אני יכול לברר עם חסר לי תמיכה בפורמט של צריבה כלשהי?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  12. שלום, לא מזמן רכשתי הארד דיסק של WD, דגם: WD2500KS, מאתיים חמישים ג'יגה SATA2, בווינדוס אני רואה שהוא עובד לי על 50MB לשניה ולא 300MB [כמו IDE רגיל] אנירוצה לדעת ביתר בירור איך אני יכול למדוד את מהירות התעבורה של ההארד דיסק כדי לקבוע האם הוא עובד ב50MBPS או 300MBPS והותוכנה שהסתכלתי בה עד עכשיו טועה. בנוסף, אם זה באמת עובד ב50MBPS, איך אני מגדיר את זה לעבוד בתור SATAII? יש לי Gigabye 965P-DS4. -ג'ו

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by dolevh2,

שלום לכם! אני צריך קצת עזרה בבקשה... יש לי לוח אם של גיגהבייט וHD של MAXTOR 160GB SATA. כבר בשלב התקנת הווינדווז (בחלוקה לפרטישנים) הוא זוהה כ 130 גיגה אך חשבתי שהווינדווז תוכל לפתור את זה ולכן המשכתי בהתקנה כפרטישן אחד של 130 גיגה. כמובן שהווינדווז (XP SERVICE PACK 2) לא פתר את הבעיה.... ראיתי באתר של מקסטור בעיה של שימוש בהרדיסקים מעל 130 מגה אבל רשום שזה קורה רק ב SERVICE PACK 1 ולא ב2. כמו כן יש שם תוכנה שנקראת maxtor big drive enabler שאמורה לפתור את הבעיה. מישהו מכיר דרך לגרום לווינדווז לתת לי את כל הנפח ששילמתי עליו????? תודה לכם. שלא יהיו עוד פיגועים (לפחות בקרוב....) dolevh2

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by nir2711,

ככה שלום לכולם יש לי בעיה אם הצורב הבעיה היא כזאת שבחלונות אין לי צורב אבל בביוס של המחשב יש לי גם שהמחשב עולה הוא מגיב אבל הוא לא מופיע החיבורים נכונים .

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  15. שלום אני מעוניין לרכוש זוג דיסקים למטרת RAID 0 חשבתי לקנות את ה WD5001ABYS למישהו יש את הכונן התנסה איתו? אני ישמח אם יש למישהו איזה התרשמות אישית או קישור לביקורת.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  16. SEAGATE BARRACUDA או HITACHI DESKSTAR שניהם: 80G, 7200rpm , 8mb buffer, IDE/ATA 100 תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  17. Started by WolfAngel,

שאלה חבר'ה! האם כדי לקנות כזה http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=7071 ?! כי תכלס חשבתי על לקנות Card Reader ודיסק קשיח חדש וגם המחיר נראה סביר. תודה

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by TecNodRom,

שלום רב, ביום חמישי האחרון ממש פתאום המחשב העלה מסך כחול ולאחר ריסט לא הראה סימן חיים,לאחר בדיקה התגלה שהארדיסק לא תקין ולאחר קניית הארדיסק חדש, המחשב חזר לחיים, קצת מוזר לי שהארדיסק ההוא הלך, הוא בסך הכל היה בן שנה...לא אשכח גם כן שעל השבוע הראשון שהמחשב נקנה הארדיסק הלך ומכיוון שזה היה באחריות החברה[גלקסי מחשבים] החליפו לי בחינם. עכשיו ברצוני לשאול כמה זמן אחריות מגיע על ההארדיסק, ואם החברה[במקרה שלי גלקסי] לא רוצה להחליף, למי אני יכול לפנות, כי כפי שידוע לי על הארדיסק האחריות אמורה להיות 3 שנים.... כמו כן אשמח לדעת, איך אני יכול לשחזר את החומר שבהארדיסק הקודם... תודה.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  19. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7264312&type=2&product=1&= יוצא 9 שח למדיה... מה אתם אומרים? יניב

20. Started by helps,

שלום יש לי צורב של LG שבמשך הרבה זמן צרב נהדר... עד שיום אחד נמאס לו. הוא קורא דיסקים, אבל לא מוכן לצרוב בכלל...

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  21. מה קורה? אני מארגן דרך הקבוצת פייסבוק שלי מכירה קבוצתית לכונן NVME תואם PS5 שעומד בכל הקריטריונים של סוני. יש מחיר, יש מלאי, יש כבר 6 מתעניינים. עכשיו אני צריך עוד 4 על מנת להוציא אותה לפועל. גילוי נאות: אינני מרוויח ולו שקל אחד מהמכירה הזו. זה נטו עשיה למען הקהילה. מילה. מוזמנים גם לשאול את "כתום" החנות והמשווק המורשה שדרכה תתנהל המכירה. הנה כל הפרטים: מוצר: כונן ADATA XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB NVMe נפח: 1TB צלעות קירור: כולל. מחיר: 740 שח (הכי זול בישראל: 888) ל-1TB אחריות: 5 שנים יבואן רשמי עמוד מוצר: https://www.xpg.com/us/xpg/830 ניתן גם לרכוש 2TB ב-1350 שקלים. אם אתה ר…

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  22. Started by ranyr,

יש אפשרות לעשות מערך רייד משני קשיחים כשאחד ata (120gb) והשני sata (מחולק ל120gb ו 40 gb) בין שני החלקים של ה120 ???

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  23. שואל לחבר, מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט ,מעבד Q6600 4 GB זכרון של KINGSTONE הוא מעוניין להגביר ביצועי ע"י השמת שני כוננים ב RAID 0 שישמשו למערכת הפעלה בלבד,דגש על ביצועים ! **אין אילוץ לגודל הדיסק**

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  24. שלום. יש לי שתי שאלות בנושאים שונים, וחלטתי לאחד אותן לדיון אחד. אז הנה: 1. המחשב שלי סובל מהתרסקויות מערכת (אתחול) בזמן האחרון. ממה שאני זוכר, כל פעם שהמחשב התרסק, היה כשהצורב עבד ( בצריבה או בניגון של דיסק). יכול להיות שהבעיה של המערכת היא באמת בצורב, או שהתקלה היא בכלל ברכיב אחר? 2. אני חושב לקנות דיסק קשיח חיצוני. עברתי על הסטיקי של ה-FAQ והמידע שם לא ענה לי על שאלה פשוטה. אם אני קונה דיסק קשיח חיצוני עם חיבור USB, האם מהירות העברת המידע מספיקה להצגת סרטים ושמיעת מוסיקה? תודה נמרוד

• 4 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.