אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
מהם ההבדלים בין כוננן קשיח בגודל 2.5 אינץ' לבין כוננן בגודל אחר (אם יש הבדלים, ותעשו לי טובה.... בלי הבדלי גודל )?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מתכוון לרכוש את הצורב הבא: LG GSA-4163B DVD-RW x16 רציתי לדעת מה דעתכם עליו, מה טוב ומה לא טוב בו, האם כדאי/לא כדאי לקנות אותו. שיקולי מחיר (50 ש"ח לפה או לפה) לא מהווים אצלי שיקול לקנייה של הצורב הזה או אחר, ולכן אני שואל בנוגע לדגם עצמו. בתודה מראש על כל תגובה, נמרוד.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני הייתי מעוניין לדעת כמה שיותר מהר אם אפשר - האם לוח אם ASUS A7V333 תומך בדיסק קשיח מסוג MAXTOR 120GB DIAMONDMAX PLUS9 ULTRA ATA133 IDE7200RPM MODEL:6Y120LO תודה לכל מי שיכול לענות לי מהר - פשוט אני חייב דחוף להחליף את ההארד דיסק שלי - הוא נסתם לגמרי.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, וחג שמח! רכשתי 2 הרד דיסקים של סמסונג 103SJ, ונדהמתי לגלות שהלוח-אם שלי אינו תומך ברייד אין שום דבר בביוס שקשור לזה אני משתמש בוינדוס 7 32 ביט ויצרתי " מראה " ( MIRROR ) בין שתי ההרד דיסקים במנהל התקנים של החומרת איחסון השאלה שהיא היא כזאת : אחרי שביצעתי MIRROR בין השניים, ו זה RAID שהוא כביכול תוכנתי.. במידה ואני רוצה לדוגמא לקנות מחשב חדש ולהתקין וינדוס מחדש על הרד דיסק אחר אבל אני מחבר את שתי ההרד דיסקים האלה צריכה להיות איזשהיא בעיה כלשהיא ? גם במקרה שהלוח החדש יתמוך ב RAID וגם אם לא, קורה משהו בעצם ?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי יש לי שתי שאלות : 1) איך אני יכול לזהות בוודאות איזה צורב DVD התקינו לי , שלא כולל פירוק של הכונן עצמו? 2) אני מנסה לנגן דיסק DVD שחבר שלי צרב .. ומשום מה אני לא רואה כלום בדיסק.. הדיסק מנגן במקומות אחרים לכן אני יודע שהכל בסדר איתו.. איך אני יכול לברר עם חסר לי תמיכה בפורמט של צריבה כלשהי?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
פירמטו לי בחברת מחשבים לא בבית לא קורא דיסקים המחשב מה לעשות לתת להם אותו שיסדרו את זה?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אהלן! D: מישהו יודע אם אפשר להשיג את המפלצתון בארץ? עם איזה זכרון הייתם משתמשים בו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי ה NEC3540, וה LG4163B http://www.cdfreaks.com/article/243/9 אם ניזכר גם בסמסונג החדש 164C שגם קיבל SAFE BUY ובסוני החדש 810A (תכלס BENQ1640) שכנ"ל אז בהחלט התעשיה הזאת מתכנסת סוף סוף.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ברשותי מדיה יחסית איכותית DVD+R - Verbatim וצורב LG H22-N. ברצוני לצרוב 4554MB כאשר בדיסק יש (לפי נרו) 4482MB כלומר הפרש של 72MB בסך הכל. האם אפשרי ומומלץ לבצע OVERBURN ? במידה וכן איך עושים זאת והאם תהיה בעיה אחר כך לצפות בדיסק בנגן DVD רגיל (לא כונן מחשב). תודה מראש עריכה : מצאתי בחיפוש מידע אשר קובע שלא ניתן לבצע בDVD הנ"ל OVERBURN האם בצורב של optiarc 5170A אפשרי? עריכה מס 2 : מסתבר שכן ניתן לבצע OB בLG ... כרגע זה צורב נקווה לטוב , אשמח עדיין לתשובה אם הדבר מומלץ ואם תהיה בעית צפייה?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
חברים בבקשה עזרה - יש לי בעיה מוזרה במחשב הניד שלי מיסוג קומפאקט איוו אם אני מכניס DVD לכונן אז הוא מתחיל ליפעול ואם אני מכניס CD-R או דיסק של מוזיקה( לא צרוב אלא מקורי) או דיסק שצרובים בו דטה כמו מצגות וכו את כל אלו הוא לא מזהה - פשוט לא מתחיל ליפעול - כאילו שאין דיסק בכונן מה לעזאזל זה יכול להיות? ??? :s05: תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום ! קראתי בחדשות שיצאה שיטת כתיבה חדשה בHD , ועם זה יכולים להעלות את הנפח , אני לא הבנתי את ההסבר שבכתבה : http://hwzone.co.il/news/1146621128/31715/ חבר אמר לי שיש איזה סרטון שמדגים את השיטה , הייתי מעוניין למצוא אותו . תודה .
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
האם שני כונני ראפטורים של 150 ג'גיה, או מצד שני שני כוננים של 1 טרה בייט עם 32 מגה זכרון ? (שימו לב שבגלל נפח הגדול כול כך, ביצועים מבחינת העברת נתונים מאוד גבוה)
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
AAKS או AAJS ?? אני יראה לכם תכוננים: Western Digital WD2500AAKS 250GB 366 או WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤300 בלי קשר לכמות G
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אזז ככה במחשב יש לי 2 קשיחים אחד 250 של WD ועוד אחד ישן של סיגגיט 20 ג'גה.. משום מה היה לי מסך כחול ונתתי לו לסיים משהו שהוא ספר עד 100 אחרי שהוא ספר עשה הפעלה מחדש והוינדוס לא עלה היה כתוב משהו טעות בטעינת ווינדוס (באנגלית)(שמותקן ב250 כמובן) אז אמרתי נעשה רפיר.. אני מעלה את הדיסק של הוינדוס יש לי אפשרות R התחלה (בדרך כלל אני לוחץ בפעם השניה שמופיע לי R) אז בפעם הראשונה היה לי מסך שחור שאני לא רגיל אליו ואין לי מושג מה עושים בו אז אחר כך עשייתי כמו שאני זוכר שלוחצים אנטר לפירמוט ואז R אבל משום מה לא היה לי שם R והאפשרות היחידה שלי היא לפרמט מה שממש לא מתאים לי אז אמרתי נתקין ווינדוס בסייגיט ואז נסדר כבר משם.. התקנתי בסייגט עכשיו במחשב שלי יש את כונן …
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
תראו כשניקיתי את המארז הייתי צריך להוציא את הכבלים של אחד מההרדיסקים (הארדיסק IDE) וניתקתי עכשיו החזרתי הכל וכשהדלקתי את המחשב הוא אומר לי H.D.D cable not Deteceted (כבל HDD לא מאותר) עכשיו שיניתי צדדים החלפתי כבל עשיתי הכל וזה לא עוזר אני חייב עזרה האימיול שלי שם וזה 3 שנים של הורדות אנשים!!!!
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
או שמא,כל הארדיסק חיצוני חייב חיבור חיצוני לחשמל בנוסף לחיבור למחשב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
מאחר ולא ענו לי בפורום הדיון של בעיות סיגייט אני אכתוב את זה כאן יש לי תכונן הזה של ST3320662AS Seagate 320GB 32MB המידע קיים אבל אין לי נגישות אליו אני צריך עדכון קשוחה חיפשתי בפורום ולא מצאתי אבקש לינק ישיר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים במחשב, משתי חברות שונות בעלות נפח שונות ומאמין שגם BUFFER שונה אבל שניהם SATA האם ניתן לעשות להם RAID ?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי יש לי את ההארדיסק הזה WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII אני רוצה לקנות את זה http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS הם יעבדו טוב ביחד? כי אחד 16 באפר והשני 32... זה לא יאט את המחשב או יצור התנגשויות או משהו? ושאלה שניה - כדאי עכשיו בכלל לקנות הארדיסק כזה? עוד איזה שנה וחצי שנתיים אני אחליט שבא לי מחשב חדש ועד אז כבר בטח יהיה סאטא 3 או משהו בסגנון וההארדיסק הזה יהיה חסר שימוש לא?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני כבר לא זוכר איפה ראיתי במחשב שלי שזה רשום. ראיתי עוד מישהו בחו"ל שדיווח על זה, אבל ללא פיתרון. עובד עם firmware 2.16. ניסיתי מתישהו דיסק של סילברליין X8 והוא לא נתן מעל 4. תודה. עריכה: עידכנתי ל2.19, ועכשיו הכל סבבה (אני חושב). הכונן מזהה את הדיסק X8, ונותן לצרוב במהירות של 2,4,6,8 עליו (כאשר קודם הוא נתן רק 4)
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
למשל מי WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת ויש בו מכשיר גיבוי קלטות מהסוג TANDBERG TS400 scsi sequential device ברשותי וינדוס 2003 SERVER. הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי דריבר + תוכנת הפעלה. אשמח לעזרה... תודה מראש.. אשמח לעזרה מהירה אני צריך לגבות את השרת
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הובכן כמו כל צורב של NEC הצורב שלי מתחיל למות אחרי שנתיים שהוא אצלי ומחפש המלצה לצורב DVD עד 300 ש"ח . אשמח אם הצורב יוכל צרוב דיסקים פגומים שרוטים + צריבת סרטי DVD ומשחקים. האם יש טעם לנצל את כל התקציב כיום ? או שכל הצורבים אותו דבר ?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-