עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ron533,

רכשתי SSD של Crucial M4 128GB ויש לי מערכת דואל בוט של XP ווינדוס 7 מסיבות היסטוריות, זה עוד נשאר ככה גם לתקופה הקרובה עד שאשדרג מחשב. אני יודע שעדיף וינדוס 7 אבל אני מחפש תשובה למצב הקיים אצלי. כל מערכת הפעלה מותקנת בכונן פיזי אחר. כרגע אני מייעד את הדיסק להרצת משחקים ולא למערכת ההפעלה, ואני רוצה לשים עליו משחקים שמותקנים גם ב XP וגם ב 7. בביוס הדיסקים הקיימים מוגדרים כ SATA-IDE ולא AHCI.(יש לי צ'יפסט P45). מה הדרך הנכונה להתקין כזה כונן במצב הקיים כיום אצלי? איך להגדיר לפרמט וכו'? האם כדאי להעביר את ה SWAP FILE ל SSD ולבטל בכוננים הרגילים? נ.ב. לא שייך לכאן אבל האם יש דרך להגדיר שרק חלק מהמשחקים שהותקנו בסטים - יועברו לSSD? כי כל המשחקים יסתמו את הכונן ואין לי צורך שכו…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  2. היי יש לי דיסק קשיח שפורמט אמרו לי שאפשר לשחזר מה שהיה בו פעם (יש לי שם בעיקר מוזיקה ומסמכים) כמה זה אמור לעלות דרך חברה? (הדיסק בגודל 80 GB, אני רוצה לשחזר משהו כמו 25 GB) או איך אני יכול לעשות את זה בעצמי?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  3. השאלה בכותרת. תודה מראש.

4. שלום לכם, יש לי HD חיצוני בקופסא שרכשתי... 250GB SATA , אני מחבר אותו למחשב בUSB. הHD כעקרון כבוי רב הזמן, אך לעיתים אני צריך משם חומר אז מדליק אותו, בשביל למשוך את החומר. לאחר מכן אני מכבה אותו (כשאני עוזב את המחשב לכמה שעות). השאלה - האם זה בריא? או שמא עדיף להשאירו דלוק 24/7 (הוא מחובר לאל פסק בכל מקרה...) ? האם לכבות כל פעם - יגדיל את משך החיים שלו (כי הוא יעבוד פחות) או שהכיבויים וההדלקות האלו רק מקצרים את משך החיים שלו?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  5. יש לי נגן מסוג- IAudio X5L וכל השירים שלי עליו, ולא במחשב... שאלתי היא- האם זה טוב להשתמש בו בתור הארד-דיסק חיצוני, כמעט קבוע לגמרי...? לנגן שירים במחשב מהנגן... וכד' האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו לנגן? האם זה טוב? אשמח לשמוע את דעתכם... גיא.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by Tal555,

ברשותי צורב NEC 3550A עובד מעולה... עד היום צרבתי איתו רק דיסקים של TY אז החלטתי לנסות VERBATIM לאוחר מחירם הזול... צרבתי שני סרטים... ישר הלכתי לנגן ה DVD הביתי לבדוק אם הם עובדים... וואלה עובדים מעולה... הבעיה היא כאשר הכנסתי אותם לצורב DVD שינגן אותם... ו... כלום , הוא אפילו לא קלט אותם! ??? מה הבעיה?! אני מעוניין לראות את הסרטים בחדר שלי (המחשב מחובר לטלוויזיה) וזה כנראה לא יקרה... מה אפשר לעשות ולמה זה בכלל קורה??

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  7. זה רק נראה כמו כרטיס מסך צר במיוחד כלפי חוץ - בפנים יש מערך של כונני NVMe מודרניים שמאפשרים לנפץ את המגבלות הקיימות בחיבורי ה-M.2 הנפוצים לכתבה

8. בשביל משתמש שרוצה ביצועים תמורת מחיר נמוך מה כדאי לקחת? 2 של ST3500418AS בRAID0 או 1 של HD103SJ? 2 כוננים של 500GB יוצא 470 ש''ח ו-1TB יוצא 420.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  9. Started by Gal_452,

שלום לכם.. קניתי צורב דיוידי , שהותקן על ידי תכנאי. כאשר אני מכניס דיסק לכונן הרגיל (בעצם צורב אבל הוא המקור), אני נכנס למחשב שלי -> לכונן z (המקור כביכול) וזה לא מראה לי שום קבצים זה פשוט מופיע לי כתיקיה ריקה ולמעלה רשום "צרוב קבצים אלה בתקליטור" , כאילו שיש דיסק ריק בפנים. ואז אני לא יכול לעשות "Copy Disk" מכוון ש"אין" מה לצרוב. מה אפשר לעשות? תודה מראש, גל.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by kupo,

שלום אתמול קניתי הארד חדש מתוצרת western digital ולהפתעתי גיליתי שהוא מגיע בלי השקע הסנדרטי להעברת כוח אלא רק עם שקע של SATA POWER שבחיים לא שמעתי עליו איך אני יכול להתחבר לשקע הזה האם אני צריך לקנות מתאם מיוחד או משהו כזה או שיש דרך אחרת?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by hakoki,

צריך כונן קשיח למחשב שישמש רק לאינטרנט וזהו לא יותר מזה,אפילו 5 ג'יגה יספיק חיבור ide שיהיה כמה שיותר זול ופשוט יש איזה אתר שמישהו מכיר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by TecNodRom,

שלום רב, ביום חמישי האחרון ממש פתאום המחשב העלה מסך כחול ולאחר ריסט לא הראה סימן חיים,לאחר בדיקה התגלה שהארדיסק לא תקין ולאחר קניית הארדיסק חדש, המחשב חזר לחיים, קצת מוזר לי שהארדיסק ההוא הלך, הוא בסך הכל היה בן שנה...לא אשכח גם כן שעל השבוע הראשון שהמחשב נקנה הארדיסק הלך ומכיוון שזה היה באחריות החברה[גלקסי מחשבים] החליפו לי בחינם. עכשיו ברצוני לשאול כמה זמן אחריות מגיע על ההארדיסק, ואם החברה[במקרה שלי גלקסי] לא רוצה להחליף, למי אני יכול לפנות, כי כפי שידוע לי על הארדיסק האחריות אמורה להיות 3 שנים.... כמו כן אשמח לדעת, איך אני יכול לשחזר את החומר שבהארדיסק הקודם... תודה.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  13. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7264312&type=2&product=1&= יוצא 9 שח למדיה... מה אתם אומרים? יניב

14. שלום לכולם ראשית אני אומר שקראתי הסטיקי בנוגע להמלצות צורב די וי די אבל זה רק בילבל אותי..... עד עכשיו אמרו לי ש nec טובים מ lg... אני מתלבט בין lg-צורב gsa-h10 a לבין nec צורב DVD ND3550 או nec-ad-5170 אני מדבר על תקציב עד 200 שח.......מה הכי טוב מבין השלושה? ויש לי על כולם אחריות שנתיים... אז זה לא ככ משנה כיום מה לקנות לא? כי במילא אתה מקבל שנתיים אחריות? ו 200 שח לשנתיים בהחלט שווה.... מה שחשוב לי שהצורב ימשיך לצרוב.... כי אני צורב המוןןןןן כל מה שזז אני צורב ושייקרא דיסקים לאורך זמן בצורה מהירה..... תודה על העזרה בבחירה

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  15. היי אנשים איך אני יכול להליף את כונן C ל- Primary/ System? כדי שאוכל לפרמט ולהתקין בה את הוידוס ואת D להחליף ל- Logical? http://img132.imageshack.us/img132/377/75574563ul8.png

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by Zorito,

שלום יש לי קובץ וידאו בגודל 8 גיגה איך צורבים אותו על DVD של 8G DUAL LAYER האם אפשר עם צורב DVD רגיל? האם צריך תוכנה מיוחדת? האם יש דרך לפרוס אותו ל 4 DVD תודה

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  17. הסרתי את הכרטיס PCI-E ואנני מצליח לראות את 2 הזכרונות אחד של 8 גיגה והשני 16 גיג"ה זכרונות אחרים אני מצליח לראות ביציאת ה USB הרגילה אבל 2 הזכרונות לעיל אנני רואה לא במחשב שלי ולא ב DISK MANAGMENT האם ניתן לעשות משהו? הכרטיס PCI-E תוצרת סין ונרכש באיביי תודה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  18. האם ההבדל היחיד בין שני הכוננים הקשיחים הבאים הוא רק בגודל הזיכרון, או שיש הבדלים נוספים? 1. הכונן: WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II 2. הכונן: WD 160GB SATA II WD1600AAJS נ.ב. הסבר לשאלה המוזרה: המליצו לי פה בפורום על הכונן השני, אבל בחנות שאני שוקל לקנות בה, שהיא די יקרה (אבל נחשבת לאמינה ובעלת תודעת שירות גבוהה), יש באותו טווח מחירים רק את הכונן הראשון. גודל הכונן לא מפריע לי, כי בכונן הנוכחי שלי, שהוא ברשותי כבר כמה שנים, השתמשתי עד כה בפחות מ- 30GB (למעשה, קצת יותר מ- 25GB). אבל אם יש הבדלים נוספים בין הכוננים, מלבד הגודל, אז אני אשקול שנית, אם לקנות את הכונן הקשיח בחנות הזאת.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by alias,

דחוווףף

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  20. חיפשתי בכמה מקומות ולא מצאתי בשום מקום.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by yarivot26,

לאבא שלי בעבודה יש מחשב ישן שהכונן הקשיח שלו מתחיל להראות סימני גסיסה. רציתי לדעת איך אני יכול להעביר את כל המידע שיש על הכונן לכונן אחר (ווינדוס, מחיצות וכל שאר הדברים שיש על הכונן). תודה.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by mor873,

יש לי ויסטה , התקנתי ארד דיסק שני 500gbWestern Digital Caviar Green לגיבויים , הג'מפור שלו שונה ממשה שהכרתי http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1679&p_created=#jumper

23. הייתי אתמול בחנות מחשבים והמוכר אמר שהכי טוב זה לרכוש כונן קשיח אחד בנפרד לשמש ככונן C עבור מערכת ההפעלה בלבד, ללא מחיצות. הוא טוען שכך היציבות, הביצועים והאמינות של המערכת ישתפרו. עד היום היה לי כונן של 250GB וחילקתי אותו לשתי מחיצות שאחת מהן היא 60GB עבור כונן C. האם הוא צודק?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  24. אני מחליף הארד דיסק ורציתי תוכנה שעושה אימג' של כל המחשב כדי שאני יוכל לשים אותו בהארד דיסק החדש כי אני לא רוצה לעבד את כל המידע שצברתי

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by spirit,

הדיסק הקשיח עובד על udma5 בלבד.בדקתי במאפיינים\מנהל התקנים\ide primary ,וגם עם hd tune,everest שיחקתי עם כל ההגדרות בביוס וכלום לא עזר.גם בדיקת בנצמרק יצא נמוך:50 ms המפרט: asrock conroe xfire intel e-6300 wd sata2 250gb ks/16 mb xp pro heb תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים