אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני דיסקים במחשב, משתי חברות שונות בעלות נפח שונות ומאמין שגם BUFFER שונה אבל שניהם SATA האם ניתן לעשות להם RAID ?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש Kingston Travaling 8g אני אשמח לשמוע דעות על החברה ועל המוצר...
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
יש ברשותי הארד דיסק נייד של segate 160gb אך המקום הזמין שניתן לי זה111gb למה זזה ככה??
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום נוכחתי לשים לב, כי מערכת ההפעלה והתוכנות מזהים כולם את קיבולת הדיסק הקשיח שלי כ-500 מגהבייט (בסייר החלונות, כל מחיצה הוצגה כ-232 גיגהבייט, כלומר 500 גיגהבייט), כאשר משום מה, זכור לי שהדיסק שהותקן במחשב שלי, הוא של 1 טרהבייט, ועל כן אינני יכול לדעת האם 500 מגהביט היא הקיבולת האמיתית של הדיסק שלי, או 1TB וחלונות 7 מזהה אותו כ-500 מגהביט. בתוכנת Aida64 שברשותי, דגם הדיסק הקשיח שבמחשב שלי מוצג כ: SAMSUNG HD502HI ATA Device (500 GB, 5400 RPM, SATA-II). האם המצב תקין (שאכן הדיסק שברשותי הוא של 500 גיגהבייט)? או שהקיבולת המזוהה שגויה? עדכון: שאלתי את אבא שלי שקנה לי את המחשב שלי, והוא אמר לי שהדיסק הקשיח שמותקן הוא אכן 500 גיגהבייט. אתם יכולים למחוק או לנעול את …
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היה לי DOK של סאן דיסק, הדגם שאפשר להחליף לו סקינים http://www.sandisk.com/Products/Item(1221)-SDCZ4-1024-SanDisk_Cruzer_Micro_U3_Smart_USB_Flash_Drive_1GB.aspx הוא נהרס... :-[ עכשיו, אמרו לי שיש את הDOK של PQI דגם Cool Drive-U339 לא גרסאת הפרו http://www.digi4me.com/product.php?productid=1278&cat=92&bestseller השאלה שלי היא אם הDOK של PQI מהיר יותר מהDOK של SAN DISK?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קניתי מדיה של DVD-RW עלמנת לצרוב סרטים ובבאו הזמו למחוק אותם ולצרוב חדשים. רציתי לדעת כיצד ניתן למחוק רק חלק מהסיפריות על המדיה ולשמור על חלק אחר כדי שאוכל לצרוב במקומם סרטים אחרים ? נסיתי בצורה של מחיקה רגילה כמו כן בעזרת הנירו ולא הצלחתי.אודה לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני לא כ"כ לחוץ כרגע על צורב DVD אבל ארצה אותו לשלב מאוחר יותר . האם יש איזושהיא ידיעה על צורב (טוב כמובן) שיוצא בקרוב או יצא בחו"ל כבר ? ואם אפשר אז גם קצת פרטים עליו תודה
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי חבר טוב שלי עומד לקנות מחשב חדש,ואני עוזר לו לבחור את המפרט הכי טוב בתקציב הלוח אם שבחרנו הוא כנראה ConRoeXFire asrock ואלו הם החיבורים שיש לו לכוננים קשיחים: 4 x Serial ATAII 3.0 Gb/s connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 10, RAID 5 and Intel® Matrix Storage), NCQ, AHCI and "Hot Plug" functions - 2 x eSerial ATAII 3.0 Gb/s connectors (shared with 2 SATAII ports), support "Hot Plug" function - 1 x ATA100 IDE connector (supports 2 x IDE devices) השאלה היא איזה חיבור אני צריך בהארדיסק שאני הולך לקנות האם הארדיסק יעבוד כאשר כבל SATA רגיל יחובר לקונקטור של SATA2 ? התקציב הוא סביב 350+- והנפח 100 ג'יגה לפות עשיתי קצת סלט ,אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון כי אני ל…
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
המדיות האלה נחשבות לטובות יחסית? שוות 65 ש"ח ל-25 דיסקים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מתי צפויה ירידת מחירים של הדיסקים של 8 וחצי ג'יגה למחיר נורמלי?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אבל יש בעיה קטנה.. הלוח אם שיש לי כרגע הוא DFI Ultra Infinity ואם אני לא טועה הוא לא תומך ב SATA2 .. אז השאלה היא האם יש הבדל גדול בין SATA 2 לSATA..
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לפי מה שאני רואה הוא יחסית יקר יש סיבה לזה? 142 שקל..
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב ישן (שלא נמצא בשימוש) עם כונן 160 GB של סמסונג, האם אני יכול להשתמש בכונן הזה (פנימי חיבור sata2) ככונן קשיח חיצוני? אני לא מוצא שום כניסה מתאימה בלפטופ שלי לכבל היוצא מהכונן הקשיח.... תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
יש לי כונן SSD 1.8 עם יציאת microsata. אני אחבר אותו למארז עם מתאם מכני שמגיע אבל אני צריך מתאם לחיבור עצמו לחיבור Usata. האם יש פתרונות כאלו בארץ? מעבר ל 2 קונקטורים שיש ב 2 חנויות במרכז? אני מהצפון וצריך פתרון. המחשב מגיע עוד שבוע ועד אז חייב פתרון.. תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן יש לי דיסק קשיח 500 ג"ב שמחולק חצי חצי בין כונן C ל D. אני מעוניין להקטין את C ל 100 ג"ב, להגדיל את D ולייצור כונן נוסף, E. אני מריץ win 7 home premiun בלפטופ. אני יכול לעשות את זה דרך כלי של ווינדוס? ואם לא, איזה תוכנה מומלצת? (עדיפות לאחת חינמית) פיטר
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
איזה צורב DVD של LG הייתם ממליצים לי? אני צריך אחד למחשב החדש, פעם היה לי רק צורבים של LG והייתי מבסוט מהם, רק מהאחרון שקניתי (4163B) הבעיה איתו זה שכשאני קונה חבילה של דיסקים לצריבה, רק חצי מהם הוא מזהה, וגם הקריאה שלו של CD-R לא משהו לפני זה היה לי 2 צורבים רגילים של LG שפעלו עשר בכל מובן רק בקשה אחת שיהיה שחור שיתאים למארז תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ישנם צירוף של כמה אותיות ליד נפח הדיסק למשל KS או AAKS או JS או YS מישו יודע מה הם אומרים או אחלק מהם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק חיצוני חדש 500GB. עכשיו כשניסיתי להעביר אליו קבצים שמעל 4GB הוא נותן לי הודעה שזה לא אפשרי. הבנתי שאני צריך להפוך אותו ל-NTFS במקום FAT32. מישהו יודע איך עושים את זה? והאם זה ימחק לי את כל מה שיש בפנים כעת? יש לי קבצים שמעל 5GB אפילו, יהיה אפשר להעביר אותם אחרי זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD , דק וקטן ככל האפשר אני מעדיף שהוא ישתמש בUSB כמקור מתח (במידה וקיימים דגמים שכאלו) תודה.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שמתי לצרוב משהו והלכתי,בדיוק כשחזרתי ונכנסתי לחדר הדיסק סיים לצרוב ואוטומטית שלף אותו ובטעות שברתי את הדבר הזה שמוציא ומכניס את הדיסק. ניסיתי להכניס אותו בחזרה אבל עכשיו הצורב לא עובד ,הוא לא קורא דיסקים ,הכנסתי דיסק ושום דבר לא קורה. אפשר עוד לתקן אותו? או שעדיף כבר לקנות אחד חדש? אם לקנות חדש,איזה דגם לקנות? הסתכלתי בסטיקי והתבלבלתי עם היתרונות והחסרונות אני לא מה חצי מהדברים שם אומרים ... אני צריך פשוט שיהיה מהיר,בקריאה ובצריבה ,מה עוד צריך..=\ ומה זה LIGHTSCRIBE ? אגב, הצורב המדובר היה LG GSA-GH22N X22 SATA DVD
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מהם ההבדלים בין כוננן קשיח בגודל 2.5 אינץ' לבין כוננן בגודל אחר (אם יש הבדלים, ותעשו לי טובה.... בלי הבדלי גודל )?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היום אני קונה צורב דיוידי של NEC ורציתי לדעת מה היתרונות שלו כאילו מה הוא עושה ואיזה פורמטים הוא צורב ישר לדיוידי שבבית. תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי Gran Turismo 4 מקורי לPS2, עכשיו אני רוצה לעשות לו BACKUP מכיוון שאני ממש אוהב את המשחק ולא רוצה שיקרה לו משהו ועם אחים קטנים כמו שלי אי אפשר לדעת, בכל מקרה עשיתי ממנו IMAGE בפורמט NRG עם נרו ומסתבר שזה יצא יותר מ5 ג'יגה(5.23 לייתר דיוק) ולכן זה אומר שאפשר לצרוב אותו אך ורק על דיסק עם שכבה כפולה(DUAL LAYER) השאלה היא אם יש דרך כלשהיא שבה יהיה אפשר לצרוב את המשחק על דיסק רגיל של 4.7GB ? ואם כן אז איך?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה אומרות לי כל האותיות לצד השם של ההרדיסק ולגבי הפרשי המחירים באותה חברה ונפח??
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
ככה מישו די מבין אמר לי האם זה נכון? או אפשר ליצרוב חופשי מכל האיזורים כמה שבא לי?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-