עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shlomi2003,

יש לי 1600 גיגה רציתי לדעת למה כשאני מחלר אותו בהתקנה של ה WINDOWS במסך הכחול אני מחלק אותו לאחר ההתקנה אני ניכנס למחשב שלי ואני רואה רק כונן אחד הכונן השני לא נימצא למרות שחסרים כל הגיגה של החלוקה למה זה קורה ?!

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  2. שלום איך אני שם את הג'מפר, כרגע הוא מוגדר לי על SSC-OS, כאשר יש לי עוד שני HD (לא SATA) אשר יושבים על הערוץ הרגיל (ברח לי מהראש השם כרגע) ועל אחד מהם מערכת ההפעלה. שאלתי השניה, ברשותכם, היא בדקתי את המהירויות במנהל התקנים של ההרדיסקים שלי וראיתי שהHD החדש של הSATA יותר איטי, כלומר יש לו burst speed - 69.2' sustain speed 55.1 מה קורה פה? תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by anatoli,

שלום לכולם, קיבלתי היום את המחשב הנייד החדש שלי, ויש לי בעיה. מסיבה כלשהי הכונן האופטי מוגדר ככונן D, ואחד הכוננים הקשיחים כ-E. כיצד אפשר להפוך אותם תודה, Anatoli

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  4. שלום לכולם.. יש לי הרדיסק SATA אני רוצה להוסיף עוד אחד. העם אחד ההרדיסקים צריך להיות MASTER...? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by SnakeBite,

שלום,הצורב שלי נדפק ואני צריך חדש...ואני רוצה שיהיה עם SATA ועם LIGHTSCRIBE חשבת על הצורב liteon 20a3l אבל משום מה כל צורב של לייטון לא מגיע לארץ בגרסת ה LIGHTSCRIBE . אז למישהו יש המלצות אחרות? ומה החסרונות שלך הצורבים שאתם נותנים לעומת הלייטון כי הבנתי שהוא הטוב ביותר (הגרסת SATA במקום הראשון באתר פה) אפילו ששמעתי שהלייטון החסרון שלו שהוא רועש.. אבל הכי חשוב לי זה אמינות...(הייתי מאלה שהתפתתו לקנות צורב NEC שפעם אמרו שהוא הכי טוב) מה דעתכם על צורבי LG היה לי פעם צורב של LG עדיין עובד והוא אצלי כבר לפחות 6 שנים. אמנם צורב דיסקים רגילים (לא DVD) אבל עדיין... הצורב שאתם מציעים צריך להתאים גם למדיות לא יקרות כמו SILVERLINE או TEAC וזהו אני חושב... בתודה מראש עידו

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by WIZARD221,

לא משנה לי אם זה 3.5 כל עוד אין לזה חיבור מיוחד לחשמל. תודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  7. אני רוצה לרכוש כונן קשיח בנוסף למה שיש עכשיו. מטרתו של הכונןן היא אחסון מידע, ולא גיבוי. יש לי כרגע כונן קשיח של WD בעל נפח של 200 GB עם חיבור IDE... השאלה שלי היא כזאת: אם אני יחבר את הכוננן הקשיח שאני רוצה לקנות, יש המלצה איפה להתקין את מערכת הפעלה ? מה אני עושה ? פשוט לוקח את הכונן הקשיח שאני יקנה ופשוט יחבר אותו למחשב? אני יצטרך לפרמט ? איזה כונן קשיח לקנות בתקציב של 350 ש"ח , והאם זה יהוה בעייה שהוא לא יחובר בצורת IDE .? החנות שאני מתכוון לקנות ממנה היא זיגזאג: WD 250GB-8MB-JB 7200RPM ATA100 יש שם את הכוננן הקשיח הזה,איך הוא ? הוא ישתלב טוב עם הכונן קשיח שיש לי כרגע . ? מצטער על כל השאלות... אני דיי חדש בכל הדברים האלו מקווה לתשובה

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by redead,

אני צריך לחבר הררדיסק ישן למחשב חדש רק כדאי להעביר ממנו דברים להרדיסק החדש ואחר-כך לזרוק אותו לפח.. עכשיו הבעיה שהמארז החדש דורש ברגים מסוג מסוים וגדול מסוים שאין לו ואין לי אפשרות להבריג את ההרדיסק.. אם אני רק יכניס את ההרדיסק למקום שלו והוא ישב שם בלי ברגים לדקות האלה של העברת מידע אני מסתכן שהוא יהרס או משהו?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  9. אבא שלי קיבל הודעה פתאומית על טיסה לחול יאללה פנאן למה לא מתנות ממתקים וכו'... עכשיו השאלה היותר מעניינת היא מישהו לאחרונה טס לחול ויודע אם המחירים בדיוטי פרי לגבי מדיות זולים? והאם יש שם מדיות הוגנות? והוא טס לגרמניה שם נראה לי שבכלל המחירים יקרים אז אין על מה לדבר... ואתם חייבים להודות שהתגעגעתם אליי...אין לי כבר זמן להכנס לילה / בוקר טוב לאזרחים שערים כרגע

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  10. שלום, יש לי כונן קשיח (פנימי) בנפח 250GB של WD - נקרא לו D. כשאני מחבר אותו ומפעיל את המחשב, אני שומע רעש של "קנאק", "קלאק"... לא יודע איך לתאר במילים, בנוסף שומעים גם צליל של כיבוי כונן קשיח (הדיסק מפסיק את פעולת הסיבוב)... אם אני מבין את זה נכון, אז הכונן הקשיח הראשי שלי (נקרא לו C) שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (Windows 7 64-bit), שגם הוא WD 250GB רק מודל שונה, הוא זה שמכבה את עצמו ולא D (אני יודע שזה הוא ולא C מפני שאם אני מריץ את המחשב בלי D, אין שום רעשים - המחשב עולה והכל עובד פיקס). בגלל הרעשים האלו עבדתי בשבועיים האחרונים רק עם C. היום קניתי כונן קשיח חדש WD 1TB (מודל: WD10EADS) וחיברתי אותו - נקרא לו E. הפעלתי את המחשב ושוב היו רעשים מוזרים שהגיעו מהמחשב, בערך ד…

11. Started by אלפקה סורית,

^^^

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  12. Started by LIDOR_13,

אז ככה:זה סיפור דיי ארוך,אני קונה מחשב חדש,ובגלל המחירים המטורפים של הכוננים אני החלטתי להישאר עם הכונן שלי... יש לי כונן של סמסונג 160GB עם 7200RPM. היום גיליתי שלאחותי יש כונן של WD עם 320GB ו7200RPM...[היא מנצלת ממנו רק 80GB!] החלטתי שאני אתן לה את הכונן שלי ואקח את הכונן שלה.... השאלה שלי היא אם אני יכול סתם ככה לשים את הכונן שלי במחשב שלה...? את הכונן שלה אני אתן לחנות שהם יסדרו לי את זה עם המחשב החדש ושלום על ישראל... מה אני עושה?תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by Stingray,

מה ההבדל בין DVD-RW לבין DVD+RW באופיס דיפו יש את שניהם,אבל אני לא יודע מה עדיף.....

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  14. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, עם הארד דיסק WD 250GB (דגם WD2500KS). אני מתקין ווינדוס. הבעיה שבשלב שבו אני אמור ליצור PARTITION, ההתקנה כתבה שהוא מזהה שיש לי סה"כ מאה שלושים ומשהו GB, ולא מאתיים ומשהו. ניסיתי כמה פעמים = אותו סיפור. ב-BIOS, לפני ההתקנה, הוא מזהה נכון את הדגם של ההארדדיסק. התקנתי עד הסוף, וכשווינדוס עלה אין שינוי - סה"כ כ-133GB. התקנתי אוורסט, בעמוד הראשי האוורסט מזהה נכון את הדגם של ה-HD, ומציין שם 250GB (כנראה בגלל הדגם) , אבל בעמוד של התקני האחסון הוא אומר שסה"כ יש לי 133GB . מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Secure Digital CompactFlash Mini Secure Digital MemoryStick Pro Memory Stick מישהו יכול להסביר לי מה הבדל בין כל אלו הבנתי שחלקם זה לפלאפונים אחרים למצלמות או לשתיהם ,אבל איך זה בדיוק עודב הולך מה ההבדל ומי מה? ומה מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by SugarFreeBoy,

יש לי ה.ד וכונן DVDRW בממשק IDE. הCMOS מתעקש לזהות את הDVD כMASTER ואת הה.ד כSLAVE. יש מניעה/ירידה בביצועים בעקבות הקונפיגורציה או שאין סיבה לא להשאיר? ת'נקס, אביתר.

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by Ac-Boy,

כמו שיש ברכבים כוננים כאלו שדוחפים להם את הדיסק ובבקשת הוצאת הדיסק לוחצים על כפתור וזה מחליק אותו החוצה, איזה דבר כזה במחשבים?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by nimrod5,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה צורב DVD שמסתובב מעל 7500 RPM סיבובים בשניה, צורב טוב... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by Snufkin,

או שלא משנה אם זה של סוני סמסונג וכד'???

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by CheNit,

היום התקנתי את המחשב החדש, הכל הלך טוב ויפה. אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב מופיע לי השגיאה: http://www.rar.co.il/files/Love-1129931478.png וכשאני אומר לו להמשיך בכל מל מקרה מופיע לי שגיאה שאומרת להכניס דיסק SRCDATA ושצריך למצוא קובץ שנקרא nvata. חיפשתי את הקובץ הזה בדיסק לוח אם שקיבלתי, דיסק התקנה של nforce 4 אבל לא מצאתי. הלוח אם שלי הוא gigabyte k8nf-9. מה אפשר לעשות בנידון? תודה

21. Started by helps,

שלום יש לי צורב של LG שבמשך הרבה זמן צרב נהדר... עד שיום אחד נמאס לו. הוא קורא דיסקים, אבל לא מוכן לצרוב בכלל...

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by zoyaniv,

גמו בכותרת

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  23. שלום לכולם, כשאני רוצה לצרוב דיסק אודיו (CDR), מהירות הצריבה המינימלי שה"נרו" מאפשר לי הוא כפול 16. בתור אחד שהוא פדנט ולא מפריע לו לחכות גם שעה שהצריבה תצא כמו שצריך, רציתי לדעת אם אפשר להגדיר איכשהוא שהמהירות תהיה פחות מ- כפול 16. למשל כפול 4 או כפול 8? למה המהירות המינימלית היא 16 ולא פחות?? תודה. אהה הצורב הוא של לייטאון דגם 18A1P אם זה עוזר....

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  24. Started by Psychedelic,

יש לי תקציב מוגבל של 100 שקל לדונגל,ואני בהיתלבטות אם לשלם 150 על דונגל של Edimax ,טווח קליטה עד 80 מטר ויש עוד אחד של חברה Telepath שעולה 90,ואני לא צריך לשלם משלוח כי החנות ליד הבית שלי. שניהם 80 מטר הTelepath ג'נרי אני חושב,ולשניהם יש אחריות 12 חודשים,ללכת על הEdimax? או שלא שווה ?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  25. Started by Lmagus,

מה דעתכם על זכרונות USB של SAMSUNG? איך הם מול זכרונות של SANDISK לדוגמא?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים