אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כשאני רוצה לצרוב דיסק אודיו (CDR), מהירות הצריבה המינימלי שה"נרו" מאפשר לי הוא כפול 16. בתור אחד שהוא פדנט ולא מפריע לו לחכות גם שעה שהצריבה תצא כמו שצריך, רציתי לדעת אם אפשר להגדיר איכשהוא שהמהירות תהיה פחות מ- כפול 16. למשל כפול 4 או כפול 8? למה המהירות המינימלית היא 16 ולא פחות?? תודה. אהה הצורב הוא של לייטאון דגם 18A1P אם זה עוזר....
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
היי קניתי דיסק קשיח של מקסטור בגודל של 200GB ופירמטתי אותו ועשיתי מחיצות בעזרת תוכנת MAXBLAST וקיבלתי את הגודל הרצוי אבל ב WINDOWS יש לי רק 190GB. האם זה איבוד סביר? ועוד בעיה היא שרציתי להגדיל מחיצה שיש בה כבר נתונים וניסיתי עם PARTITION MAGIC. אבל התוכנה לא נתנה לי לעשות את זה בטענה ש "THE PARTITION IS BAD".
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכוננים קשיחים למערך רייד אני צריך שכל אחד יהיה 250 גיגה בייט חשבתי על ווסטרן דיגטל רייד רדי אבל הבנתי שהם 8 מ"ב קאש ויש כבר 16מ"ב
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה אני מבין שאני חייב כונן חיצוני על מנת לאחסון הרבה סרטים וסדרות שנמצאים על המחשב. הייתי רוצה שתמליצו לי על כונן הדרישות: מהירות עברת הנתונים מהירה יחסית. כונן קטן ולא בעל שנאי חיצוני יחס מחיר מול ביצועים שווה פחות או יותר.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים במחשב, משתי חברות שונות בעלות נפח שונות ומאמין שגם BUFFER שונה אבל שניהם SATA האם ניתן לעשות להם RAID ?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אני חייב מדריך לפירמוט דיסק קשיח כלומר למחוק כל מה שקיים עליו כיוון שהיום ניסיתי לפרמט את המחשב ועכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב זה לא מחק את הקודמת הכל הלך חלק עד שקלטתי שיש עכשיו שתי מערכות הפעלה אני אשמח אם תעזרו לי שבת שלום ותודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בשעה טובה חסכתי מספיק כסף כדי לקנות צורב DVD איכותי (800 ש"ח זה מספיק אני חושב) בכל אופן אני קצת מתלבט... הידע שלי בכל מה שקשור לצורבי DVD הוא דיי קטן... חקרתי קצת את הנושא והבנתי שיש תקן חדש שנקרא צריבה דו שיכבתית שמכפילה את הכמות נתונים מ4.7 ל8 וקצת בדיסקים מיוחדים.. השאלה שלי היא : האם שווה לקנות צורב DVD כזה או עדיף את הרגילים? ואיזה דגמים נחשבים לטובים (מבחינת ביצועים ויחס של תמורה מול מחיר) תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
יש לי 1600 גיגה רציתי לדעת למה כשאני מחלר אותו בהתקנה של ה WINDOWS במסך הכחול אני מחלק אותו לאחר ההתקנה אני ניכנס למחשב שלי ואני רואה רק כונן אחד הכונן השני לא נימצא למרות שחסרים כל הגיגה של החלוקה למה זה קורה ?!
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
המחשב שלי לפתע הפסיק לזהות את ההארדיסק WD120G SATA ניסתי להחליף כבילה ואת הפורט על הלוח ועדיין כלום לא עזר הבאתי הארדיסק חדש(SATA2 ) ועדיין המחשב לא מזהה את ההארדיסק יש למשיהו מושג מה הבעיה? ומה אני יכול לעשות? אולי זה ג'ימפור או משהו? תודה
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קניתי קופסה בגודל 5.25 אינטש כמובן שאפשר לחבר כל כונן אופטי ויש גם מתאם כדי לחבר דיסק קשיח וגם מתאם לחיבור דיסק קשיח נייד 2.5 אינטש.. חיברתי כונן קשיח רגיל וחיברתי אותו למחשב של חבר (USB2) העתקתי חומר בגודל של 30 גיגה מהמחשב שלו לכונן הנייד... אחרי בערך שעה ורבע הוא היה ממש ממש לקראת סיום (היו חסרים 3-4 ריבועים בסרגל האחוזים) ולפי השמות שרצו בהעתקה הוא ההעתיק מ ת' ל - א' ואז בטעות חבר לשי לחץ אנטר ועשה ביטול להעתקה... אבל כשנכנסתי לדיסק הנייד ראיתי בכלל שזה העתיק בקושי 2 גיגה וגם רק כמה תקיות שמתכילו באות א.. כאילו ממש הפוך או הראה לי רק את הקבצים שנשארו לו להעתיק - לפי חלון העתקה של ווידוס? מישהו יכול לענות לי מה קורה כאן שעה ורבע והוא העתיק בקושי 2 ג'יגה ולמה ווינדוס ה…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים, כונן C שעליו הוינדוס, ועוד כונן שחילקתי ל3 חלקים. אחרי שעשיתי פירמוט למחשב (כונן C בלבד כמובן), וינדוס כבר לא מזהה לי את הכונן השני, וזה למרות שהוא מזוהה בביוס. איזהשהם רעיונות? ד.א. יש לי עליו הרבה מידע אז אם אפשר רעיון שלא יכלול פירמוט. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום שאלתי היא האם ניתן לשחזר מידע בהארד דיסק פגום מכנית(ז'תומרת המנוע הלך...) זה ממש ממש ממש חשוב כי יש לי עליו מידע שערכו לא ייסולא בפז(תמונות מ-4 שנים האחרונות,4000 שירים,ועוד הרבה הרבה דברים שחשובים לי...) תודה מראש roshos
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני צריך 3 כוננים קשיחים למחשב חדש שאני בונה: 1 גודל 200-300 GB 2 500-1000 GB בRAID 0 המחיר לא מאד קריטי, אבל בסביבות 300-400 +-, אפשר לחרוג קצת אם שווה את זה. תודה רבה אסף
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לא מזמן היה לי וירוס במחשב פירמטתי והתקנתי את ווינדוס מחדש על שלושת הכוננים הקשיחים שלי כבר הספקתי לשים מידע חדש יום למחרת אני מפעיל את המחשב ויש רק כונן אחד שני כוננים נעלמו עם המידע שהיה עליהם ניסיתי הכל אבל המחשב פשוט לא מזהה אותם מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש yam2
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה אומרות לי כל האותיות לצד השם של ההרדיסק ולגבי הפרשי המחירים באותה חברה ונפח??
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
היי, הנה לינקים לכוננים הקשיחים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7336 זה ישמש לגיבוי, יישב רוב הזמן בארון - האם הוא מומלץ? המחיר מאוד אטרקטיבי. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=123 האם כונן זה עדיין מומלץ? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורב TOSHIBA SD-5372 ומשתמש ב-NERO 7 וכשאני מנסה לצרוב DVD (ניסיתי מדיות של TEAK ושל SILVERLINE והתוצאה זהה) הוא מצליח לצרוב לפעמים ובפעמים אחרות ה-NERO מודיע שהצריבה הצליחה אבל כשאני מכניס את הדיסק לכונן הוא לא מצליח לקרוא אותו (הנורה דולקת ללא הפסקה) והדיסק גם לא יקרא בכוננים אחרים. ניסיתי לרדת במהירות הצריבה ל-X8 ללא הצלחה. ואני לא מצליח למצוא חוקיות - כלומר אני יכול לעשות בדיוק את אותו דבר (לצרוב ממש את אותם קבצים) - בשתי הפעמים אקבל הודעה על הצלחת הצריבה. ושאנסה לקרוא את הדיסקים אחד יקרא ואחד לא. אגב הצורב באחריות, ניסיתי להחליפו והבעיה נמשכה, (ברב טפשותי לא שמתי רשמתי את ה-SN שלו. כך שאני לא יודע אם החזירו לי את אותו צורב או לא הם טוענים שלא) אנא…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול בו את השאלה שלי אז אני מתנצל מראש. בכל מצב יש לי כרטיס MSD של 8 ג'יגה שהפלאפון שלי עושה בו שימוש, נוקיה 5220, עכשיו כאשר אני מחבר את הפלאפון למחשב אם זה דרך הבלוטוט או דרך כבל USB המחשב מראה שיש לי בסך הכל 3.7 ג'יגה על הכרטיס , כאשר הפלאפון עצמו אומר שיש בסך הכל 8 ג'יגה בערך , בנוסף כאשר אני משתמש בקורא כרטיסי MSD ומחבר אותו למחשב המחשב מראה שיש לי 8 ג'יגה עליו בסך. רציתי לדעת אם למישהו יש פתרון או עצה כיצד אפשר לסדר את זה, או לפחות הסבר לתופעה . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה ההבדל בין DVD-RW לבין DVD+RW באופיס דיפו יש את שניהם,אבל אני לא יודע מה עדיף.....
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
SEAGATE BARRACUDA או HITACHI DESKSTAR שניהם: 80G, 7200rpm , 8mb buffer, IDE/ATA 100 תודה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
Secure Digital CompactFlash Mini Secure Digital MemoryStick Pro Memory Stick מישהו יכול להסביר לי מה הבדל בין כל אלו הבנתי שחלקם זה לפלאפונים אחרים למצלמות או לשתיהם ,אבל איך זה בדיוק עודב הולך מה ההבדל ומי מה? ומה מומלץ ?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
תסתכלו פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=77824.msg669571#msg669571 (פשוט יש אנשים שמחכים אז הבלטתי כנושא חדש)
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כותרת מפרט מלא בצד הדיסק הוא 750GB של סיגייט מדגם ברקודה
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כמו שיש ברכבים כוננים כאלו שדוחפים להם את הדיסק ובבקשת הוצאת הדיסק לוחצים על כפתור וזה מחליק אותו החוצה, איזה דבר כזה במחשבים?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הי , אני צריך צורב , בעיקר כדי אמממ ארמ לשכפל ארמ , דיסקים של די וי די . עכשיו הבנתי שהדיסקים המקוריים שלוקחים מהספריות וידאו , הם או מוגנים בפני צריבה (יש דבר הזה ?!) או שהם בדאול לאייר , אז אין לי בעיה לקנות את ה Nec3520 , שהוא צורב שכבה כפולה , אבל לא ראיתי מקום שמוכרים דיסקים כאלה בשכבה כפולה , וכמה הדיסקים האלה עולים בערך? אני מתכנן לקנות את זה מנועה מחשבים... יש שם דיסקים כאלו? איזה צורב ממולץ? וזה אפשרי לצרוב דיסקים של סרטים מקוריים? (נ.ב תקציב לצורב הוא 500 שקל , לא כולל דיסקים לצריבה) תודה.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-