אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שאני רואה הוא יחסית יקר יש סיבה לזה? 142 שקל..
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם!! כונן WD RAPTOR 10K + כונן 160GB SATAII, יתן לי שיפור ניכר בביצועי המחשב לעומת כונן יחיד של 16MB SATAII? אותותו אני קונה מחשב חדש ואני צריך שמערכת אחזת הנתונים שלו תהיה מהירה מאוד(!). זה הפתרון שבינתיים חשבתי עליו, לעשות כונן RAPTOR 10K ככונן C, ועוד הרד דיסק נוסף של 160GB ככונן D. זה אפשרי לעשות את זה? האם זה פשוט כמו שאני חושב ור אצטרך לשים כל אחד בערוץ נפרד? איך אני יצטרך לחבר את הדיסקים כדי לקבל את התוצאה הזו? האם זה באמת יתן לי את התוצאה הרצויה? (במצב שהווינדוס וכל התוכנות שיופעלו עליו כולם יהיו בC, ורק משחקים, הורדות, שאר יהיו בכונן D) או שכדאי לי ללכת לכיוונים אחרים כמו SEAGATE NCQ(אני לא בטוח אבל אני יודע שזה יותר מהיר) או כיוון אחר? אשמח לשמו…
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי מדיות של VERBATIN X16 MADI IN INDIA והפיונייר יכול לצרוב עליהם ב 18 האם זה יפגע באיכות הצריבה? עוד שאלה אני צרבתי כמה דיסקים ב X16 בפיונייר וה DVDROM TOSHIBA שלי לא מזהה אותם, כשצרבתי על אותן מדיות עם ה LG אז ה DVDROM קרא אותם בלי בעיות. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אם אני רוצה לאחסן כונן קשיח חיצוני בדרך הבטוחה ביותר (באמצעים הזמינים למשתמש הביתי), מה כדאי לעשות? לשים אותו בקופסת אלומיניום\מתכת או קרטון\עץ\פלסטיק? ולמה? כדי לבטל את החשמל הסטטי בכל פעם שפותחים את הקופסא ונוגעים בכונן הקשיח, שמתי על הכונן הקשיח שקית אנטי-סטטית, האם זה טוב? שמתי בפנים גם שקיק קטן של כדורונים למניעת לחות שמגיע עם כל מיני מוצרים (נדמה לי שגם אותו קיבלתי עם איזה HDD שקניתי מזמן). אבל עברו כמה שנים מאז שקיבלתי את השקיק הזה, ובטח הוא כבר לא אפקטיבי, אני מניח. האם גם זה טוב? ושאלות אחרות... עם כוננים קשיחים חיצוניים (מחוברים דרך USB2 ו- eSATA), מה כדאי לעשות דרך הווינדוס - Optimize for performance או Optimize for quick removal? ב- WD Diagnostics …
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
יש לי Gran Turismo 4 מקורי לPS2, עכשיו אני רוצה לעשות לו BACKUP מכיוון שאני ממש אוהב את המשחק ולא רוצה שיקרה לו משהו ועם אחים קטנים כמו שלי אי אפשר לדעת, בכל מקרה עשיתי ממנו IMAGE בפורמט NRG עם נרו ומסתבר שזה יצא יותר מ5 ג'יגה(5.23 לייתר דיוק) ולכן זה אומר שאפשר לצרוב אותו אך ורק על דיסק עם שכבה כפולה(DUAL LAYER) השאלה היא אם יש דרך כלשהיא שבה יהיה אפשר לצרוב את המשחק על דיסק רגיל של 4.7GB ? ואם כן אז איך?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה שהקבצים יהיו קריאים,אני מפרמט וגם אז רק הקובץ הראשון והשני טובים ואלה שאני מעתיק אח'כ אינם קריאים.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהוסיף SSD, ככונן ראשי - למערכת הפעלה (64 ביט) ולשאר התוכנות בהן אני עושה שימוש. סה"כ כל התוכנות המותקנות שיש לי מגיע בערך ל-70 גיגה. בנוסף במערכת עתידים להיות כ-HDD 2ים נוספים: 1. WD CAVIAR BLACK - טרה 1, לעבודה שוטפת ומשחקים. 2. WD CAVIAR BLACK - טרה1, להורדות. מס' שאלות: 1. מה גודל ה-SSD שנכון לקנות, 128 או 256 גיגה? 2. האם יש הצעות ייעול ? 3. יש לי לוח אם :ASUS P5Q DELUXE, בעל SATA 2 . (http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q_Deluxe/#specifications) הבנתי שלא כל SSD עם SATA 3 יתאים ללוח זה. אין הרבה פירוט בנושא, הבנתי שאנשים מתקשים לשים SSDים של OCZ ,כמו כן גם MACH XTREME (שבעצם מייצרת ל-OCZ). ההסבר הוא ש…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום, וחג שמח! רכשתי 2 הרד דיסקים של סמסונג 103SJ, ונדהמתי לגלות שהלוח-אם שלי אינו תומך ברייד אין שום דבר בביוס שקשור לזה אני משתמש בוינדוס 7 32 ביט ויצרתי " מראה " ( MIRROR ) בין שתי ההרד דיסקים במנהל התקנים של החומרת איחסון השאלה שהיא היא כזאת : אחרי שביצעתי MIRROR בין השניים, ו זה RAID שהוא כביכול תוכנתי.. במידה ואני רוצה לדוגמא לקנות מחשב חדש ולהתקין וינדוס מחדש על הרד דיסק אחר אבל אני מחבר את שתי ההרד דיסקים האלה צריכה להיות איזשהיא בעיה כלשהיא ? גם במקרה שהלוח החדש יתמוך ב RAID וגם אם לא, קורה משהו בעצם ?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מה הדיסקים האיכותיים ביותר לצריבת דיוידי כיום? בנוסף רצתית לדעת האם עם הדיסקים האלה אוכל לצרוב על מהירות 16 לדוגמא ועדיין שהדיסק יהיה קריא (צריבת סרט לדוגמא)? תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
התחלתי לארכב סרטי היידף. הבעיה היא שאני מפחד שעם הזמן הקבצים יצברו קטעים פגומים או יהפכו לקורפטד לחלוטין (וזה כבר קרה לי בעבר, איבדתי כמעט סידרה שלמה שהייתה מאורכבת 6 שנים על המחשב) יש איזה תוכנה/הליך/משהו שיכול להגן מפני התופעה?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני קטן 2.5 אינץ חיצוני - עד 300שח((חיפשתי בפחות אבל לא מצאתי :-\) ראיתי שלל ביקורות בין שני הדגמים האלה ואני לא יודע מה לקנות. בדרך הייתי הולך על WD אבל לפי כל האנשים החיבור של ההרדיסק הזה מגיע עם כבל שרק הוא יכול להפעיל אותו(מה שמאוד מוזר) לכן הייתי הולך על ה Seagate גם בגלל הסיפור של הכבל. שניהם עולים 300 שח ל 250 גיגה ושניהם באותו גודל ה SEGATE טיפה יותר קל. זהו תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אז ככה:זה סיפור דיי ארוך,אני קונה מחשב חדש,ובגלל המחירים המטורפים של הכוננים אני החלטתי להישאר עם הכונן שלי... יש לי כונן של סמסונג 160GB עם 7200RPM. היום גיליתי שלאחותי יש כונן של WD עם 320GB ו7200RPM...[היא מנצלת ממנו רק 80GB!] החלטתי שאני אתן לה את הכונן שלי ואקח את הכונן שלה.... השאלה שלי היא אם אני יכול סתם ככה לשים את הכונן שלי במחשב שלה...? את הכונן שלה אני אתן לחנות שהם יסדרו לי את זה עם המחשב החדש ושלום על ישראל... מה אני עושה?תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
חיפשתי בהרבה חנויות ופשוט אנשים לא מבינים על מה אני מדבר.. הכי מצחיק היה באפויס דיפו.. אני אומר לו "יש לכם דיוידי ראם?" הוא מביא לי חבילה של 10 DVD-R..................... :bash: הקיצר אם מישהו יודע על קיומם של DVDRAM בארץ בכלל, ובאיזור חדרה בפרט.. שיציין תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
זקו להמלצה על נגן MP3 מקליט נייד 1GB עד 300 ש"ח להקלטת שיעורים.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם ככה אני מנסה לעביר קובץ של 8 גיגה לכונן חיצוני והוא לא נותן לי לעביר ? הכונן מפורט ל FAT32
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ברשותי מדיה יחסית איכותית DVD+R - Verbatim וצורב LG H22-N. ברצוני לצרוב 4554MB כאשר בדיסק יש (לפי נרו) 4482MB כלומר הפרש של 72MB בסך הכל. האם אפשרי ומומלץ לבצע OVERBURN ? במידה וכן איך עושים זאת והאם תהיה בעיה אחר כך לצפות בדיסק בנגן DVD רגיל (לא כונן מחשב). תודה מראש עריכה : מצאתי בחיפוש מידע אשר קובע שלא ניתן לבצע בDVD הנ"ל OVERBURN האם בצורב של optiarc 5170A אפשרי? עריכה מס 2 : מסתבר שכן ניתן לבצע OB בLG ... כרגע זה צורב נקווה לטוב , אשמח עדיין לתשובה אם הדבר מומלץ ואם תהיה בעית צפייה?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת מה ההבדל בין תקליטור DVD-R לתקליטור DVD+R תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי יש לי ISO של WINDOWS XP , וHIRENES BOOT CD ISO וISO של לינוקס UBUNTU , אני רוצה לעשות איזהשהו משהו שאני מפעיל את זה וברגע שהBOOTLOADER עולה זה יראה לי מסך של בחירה מה אני רוצה, ושהוא ידע להריץ את ההתקנה שבחרתי דרך דיסק USB איך עושים את זה? ראיתי כל מיני תוכנות כמו MAGICISO אבל הם טובים רק ל CD ולא ל USB DISK ON KEY מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
דיסקים היברידיים מתוצרת seagate (שימו לב לא ssd ) עם כמה גיגות של זיכרון לא נדיף מגיעים לשוק בקרוב. דיסקים היברידיים עם כמה גיגות של זיכרון לא נדיף משלבים את היתרונות של דיסק רגיל מכני (עלות זולה לנפח גדול ויכולת לשרוד כתיבות ומחיקות מרובות ) יחד עם היתרונות של דיסקים מבוססי זיכרון SSD(מהירות קריאה ) . המשמעות היא שאותם קבצים שנעשה בהם שימוש לעיתים קרובות כמו קבצי מערכת ההפעלה או קבצים של משחק ימצאו על גבי הזיכרון הלא נדיף כך שמהירות הגישה לאותם קבצים תהיה הרבה יותר מהירה מפני שלא יהיה צורך לטעון אותם כל פעם מחדש. תופעת לוואי מבורכת תהיה גם פחות שחיקה של ראשי הקריאה ואורך חיים רב יותר .
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם !! קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק 250 ויש לי בקודם עוד 2 של 80 כל אחד אחד SATA ואחד IDE... אני רוצה להעביר את 2 הישנים לחדש ולהעביר את כל הקבצים לחדש (כמו לגבות) ואז להחזיר לישן... צריך להתקין משהו או שזה יזהה ישר אותם בחדש ?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שכבר טחנו את הנושא הזה מכל כיוון אפשרי, אבל גם אחרי חיפוש כאן נותרו כמה שאלות פתוחות. 1. חבר שלי רוצה לקנות צורב DVD חדש. האם כל צורבי הDVD בשוק נעולים לאזור מסויים? (אם נתעלם מהעובדה שאפשר לפרוץ את הנעילה) ברוב הצורבים שחיפשנו לא הייתה שום התייחסות לנושא.. 2. מכיוון שלא הייתי מודע בכלל לנושא, החלטתי לראות מה קורה עם הצורב הפרטי שלי. יש לי LG GSA-4167B ולאחר חיטוט בEverest ראיתי שה Region code הוא none. כמו כן, לא מצאתי שום מקום בו אפשר לשנות את ה Region. סתם מתוך סקרנות, זה אומר שהצורב שלי הוא region free? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
קניתי לאחרונה הארד דיסק חדש של WD. 68 גיגה.., במחיר של כ400 שקל והוא עובד ככונן משני.. ההארד דיסק שאני עובד איתו מאסטר הוא 40 גיגה..לא בטח איזה חברה.. השאלה שלי..אם כדאי להעביר את הג'אמפר של ההארד דיסק החדש למאסטר..ולהשתמש ב40 כסלייב.. אם זה אמור לשפר תמהירות..כי ה 68 אמור להיות יותר מהיר לא.. תודה רבה.. מקווה שאני בפורום הנכון..
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב DVD שאני משתמש בו בתור CD ROM וצורב עכשיו כל דבר שאני מכניס על CD עובד כמו שצריך ורק תוכנות קלות \ סרטים ששמורות על DVD פועלות... בדקתי את הדיסקים האלה גם על מחשב אחר וכולם עובדים שם מצויין... מה בדיוק הבעיה? הצורב עובד בהכל מצויין חוץ מבקטע הזה... עריכה: במקרה וזה לא היה ברור מספיק מה שבעיקר לא עובד אלו משחקים חדשים יחסית
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-