עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dudu26,

הי! למי שזוכר, ההיטאצ'י 160 שלי עשה את "גרעפס המוות" ואני מחליפו בסמסונג 250. בנוסף, יש לי מקסטור 40GB 7200rpm ישן יחסית (3-4 שנים). השאלה היא האם כדאי להתקין את ה-XP על המקסטור הבודד? האם לא עדיף פשוט להשליך אותה על ה-250 החדש, SATA2 וזהו? הבנתי שאין סיבה לחלק לכוננים לוגיים יותר, בעקבות ה-NTFS. תודה!

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by gooz,

שלום לפני כמה זמן הייתה לי בעיה מטורפת, לא הצלחתי להפעיל את מערכת ההפעלה לאחר סריקת דיסק..(של כונן הIDE עליו מותקן הווינדאוז) מפה לשם חשבתי להתקין מערכת הפעלה נפרדת על מחיצה אחרת כדי לנסות להציל את המצב...(לצערי בחרתי בווינדאוז ME כי הXP לא היה עלי) ניסיתי להתקין וזה שיגע אותי שיש עוד מערכת הפעלה וזה לא טוב להתקין אותה...ואז נערכו כמה בדיקות שביניהם הייתה סריקת דיסק רצינית וזה מצא לי כמה בעיות תיקן אותם ואיכשהו אפילו לא הייתי צריך להתקין את הווין, הישן פשוט עבד לאחר התיקונים של הסריקה..אבל כונן הסאטא שלי נעלם כלא היה...מה אני עושה כדי להחזיר אותו? תודה

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by eizik26,

שלום אנשים חיפשי בפורומים תשובה על השאלה שלי ולא מצאתי. אולי מישהו יכול לעזור לי. אני רוצה לבנות מערכת HTPC כמה שיותר קטנה רק כדי לנגן שירים וסרטים בLCD שיש לי בסלון. השאלה שלי היא האם אפשר להתקין מערכת הפעלה על דיסק און קי (1 גיגה) ולהשתמש בה במקום על הארד דיסק רגיל? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by SugarFreeBoy,

יש לי ה.ד וכונן DVDRW בממשק IDE. הCMOS מתעקש לזהות את הDVD כMASTER ואת הה.ד כSLAVE. יש מניעה/ירידה בביצועים בעקבות הקונפיגורציה או שאין סיבה לא להשאיר? ת'נקס, אביתר.

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by thedarkman,

אני רוצה לקנות צורב שהוא יהיה טוב,איכותי,שקט מאוד כאלו בצריבה שהוא לא ירעיש והוא עולה מקסימום 150 שקל בקיצור הכי טוב לתקציב הזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  6. Started by yuvallon,

שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למארז RAID בכדי שאוכל לישון בשקט. אז ככה, בבית שלי מותקנת רשת עם 3 HDD חיצוניים (500G כל אחד) שעליהם נשמר מידע שאני ממש לא רוצה לאבד ולכן חלקו (החשבו ביותר) מופיע בלפחות משני HDD. כעת אני צריך עוד נפח ואני לא רוצה HDD נוסף. אני מחפש מארז שיוכל להכיל לפחות שלושה HDD (כי מארז עם שני HDD ושיכפול (RAID1) נראה לי לא חסכוני - אולי תשכנעו אותי אחרת...) לטובת גיבוי מידע. אין לי בעיה שהמארז ירעיש קצת (הוא בחדר עבודה ולא ליד טלויזיוה) ויהיה גדול. לעומת זאת, מאוד חשוב לי שהמידע ישמר לנצח (אני פנרואיד...) ושהמארז יכול לעבוד הרבה זמן רצוף (למרות שאני מחזיק עליו רק גיבויים ולא משתמש בו לעשות הזרמת סרטים ברשת, אני לא רוצה להדליק אותו רק בכל פעם שאני צריך ממנו…

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by yuvalrubi,

לחברים שלום. אני מנסה להתקין דיסק SATA ב MB של ASUS P4S800D ( גם 500GB וגם 80GB - התוצאה זהה ). ה BIOS מזהה אותו כשהמחשב עולה , אפילו עם תוכנת ACRONIS אני מצליח לדבר עם הדיסק. הבעייה מתחילה כאשר אני מנסה להתקין WINDOWS , אני מקבל הודעה שאין דיסק .... יש רעיון ? תודה יובל.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  8. משעשע ביותר http://www.hitachigst.com/hdd/research/recording_head/pr/PerpendicularAnimation.html

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  9. אני לא יודע אם מישהו כבר הביא את זה בעבר... אבל הנה זה בכל זאת לי בכל אופן הם הזכירו במשהו את התוכנית Brainiac למי שמכיר

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by adirze,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=17314 וזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=13017 תודה רבה לכם.

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  11. פעם ראיתי פה שמישהו הזכיר את זה ואמר שבמקום המקור מתח יש איזשהו מחבר כזה כפול של שני USB או משהו כזה. אפשר בבקשה לדעת פרטים ?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  12. אני צריך לחבר הארדיסקים ללא מארז יש באפשרותי לחבר הארדיסק דרך תחנת עגינה בחיבור USB 3 או בעזרת סוג של מגירה כמו בלינק המצורף בחיבור SATA איזה חיבור יעבוד טוב ומהר יותר (מדובר באותו הארדיסק) 1. מגירת ה SATA 2. תחנת עגינה ב USB 3 http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjA2OQ==

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  13. תראו כשניקיתי את המארז הייתי צריך להוציא את הכבלים של אחד מההרדיסקים (הארדיסק IDE) וניתקתי עכשיו החזרתי הכל וכשהדלקתי את המחשב הוא אומר לי H.D.D cable not Deteceted (כבל HDD לא מאותר) עכשיו שיניתי צדדים החלפתי כבל עשיתי הכל וזה לא עוזר אני חייב עזרה האימיול שלי שם וזה 3 שנים של הורדות אנשים!!!!

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by nirtaz,

אני צריך לעשות RAID 5 האם בקר חיצוני (לא ONBOARD) ייתן ביצועים יותר טובים מONBOAD? אם כן - יש הבדל בין PCI לPCI EXPRESS? אני צריך לעשות RAID ל4 או 5 כונני SATA - וכמובן שיהיה אמין ומהיר יש כאלה בארץ לקנייה ? זה יקר?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by lol_minbet,

להזמין בארץ תודה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  16. הדגם הראשון הוא http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20204&catid=892#details והשני הוא http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20206&catid=892#details מה ההבדל בין שניהם שמצדיק את הפרש המחירים תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  17. יש באייבורי 2 צורבי DVD של LG מהדגם הפשוט אחד עם SATA והשני IDE מה עדיף? מבחינת איכות? כי שניהם אותו מחיר פחות או יותר

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by Mr Gadget,

נכנסתי לאתר הזה והבחנתי שיש Firmware יותר חדש ממה שיש לי עכשיו הבעייה המרכזית היא שיש REVA ו REVB ואין לי שום שמץ של מושג איך לבדוק זאת האם מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  19. הדפדפן מאפשר שמירת דפי אינטרנט עם שמות ארוכים אולם מסתבר שמערכת ההפעלה אינה מסוגלת להעתיק סיפרייה שמכילה בתוכה הרבה סיפריות מישנה עם שמות קבצים ארוכים מידיי ומדווחת על שגיאה אני מחפש תוכנה שמסוגלת לקצר באופן אוטומטי את שמות הקבצים או לחילופין לאפשר העתקה שלא באמצעות windows explorer אלא באמצעות תוכנות צד שלישי איך אפשר להגביל בדפדפנים את אורך שמירת הקבצים (אני משתמש ב-internet explorer 6 + firefox) אודה מראש לכול הצעת פיתרון לבעייה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  20. שלום לכולם. היום נוכחתי לשים לב, כי מערכת ההפעלה והתוכנות מזהים כולם את קיבולת הדיסק הקשיח שלי כ-500 מגהבייט (בסייר החלונות, כל מחיצה הוצגה כ-232 גיגהבייט, כלומר 500 גיגהבייט), כאשר משום מה, זכור לי שהדיסק שהותקן במחשב שלי, הוא של 1 טרהבייט, ועל כן אינני יכול לדעת האם 500 מגהביט היא הקיבולת האמיתית של הדיסק שלי, או 1TB וחלונות 7 מזהה אותו כ-500 מגהביט. בתוכנת Aida64 שברשותי, דגם הדיסק הקשיח שבמחשב שלי מוצג כ: SAMSUNG HD502HI ATA Device (500 GB, 5400 RPM, SATA-II). האם המצב תקין (שאכן הדיסק שברשותי הוא של 500 גיגהבייט)? או שהקיבולת המזוהה שגויה? עדכון: שאלתי את אבא שלי שקנה לי את המחשב שלי, והוא אמר לי שהדיסק הקשיח שמותקן הוא אכן 500 גיגהבייט. אתם יכולים למחוק או לנעול את …

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by Starsky,

שלום לכולם, בשנתיים וחצי האחרונות המחשב שלי עבד חלק, בלי שום תקלה או רעש, ואפילו בלי אנטיוירוס... עד שנכנסתי לאיזה אתר וכנראה נכנס לי וירוס והייתי צריך לפרמט. מאז שפירמטתי המחשב ממש מקרטע.. הוא הרבה יותר איטי ממה שהוא היה לפני ואין עליו כמעט כלום, חוץ מהתוכנות הבסיסיות כל האופיס למיניהם פוטושופ ודברים כאלה שגם היה קודם ואפילו יותר. לא רק שהוא מקרטע הוא גם נורא מרעיש, דבר שלא היה לי אף פעם... גם שאני לא מאמץ אוטו אפשר לשמוע רעש, ושאני פותח אקספלורר ונכנס לאתרים מסויימים או מפעיל שני דברים במקביל יש רעש מטורף של כמו רוח חזקה ואני לא בטוח אם הוא מגיע מהארד דיסק. יש לי מחשב פנטיום 4 2.0GHZ 512ddr והארד דיסק 80 GB 7200 RPM לא יודע של איזה חברה. בכל מקרה בגלל שזה לא היה עד לפנ…

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by shoosho,

יש לי 3 דיסקים קשיחים במחשב האחרון הוא דיסק SATA II שעליו התקנתי מערכת הפעלה דיסק נוסף SATA I לדטה ודיסק שהגיע עם המחשב ADE שמקונפג כ-primary slave שעליו היתה מערכת הפעלה שקרסה. איך עליי לקנפג את דיסק ה-ADE שלא תהיה בעיה בעלייה של חלונות XP? תוכנת הביוס לא מאפשרת לשנות את סדר העליה של הדיסקים.

23. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, אני מתנצל מראש על זה שפתחתי טופיק דומה לשניים שכבר פתוחים. העניין ששני הטופיקים האחרים לא בדיוק עונים לי על השאלה ואני לא רוצה להתעלק אליהם. אז ככה, דיפדפתי באתר של KSP וראיתי שיש להם מס' צורבי LG עם סיומות אחרות. הייתי רוצה לדעת איזה מהם הכי מומלץ. קראתי בסטיקי שה H10A & H10N הם המומלצים אבל כאן ישנה תוספת של אות נוספת. אשמח לעזרה: ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? מחיר 190 ש"ח ?LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black)? מחיר 200 ש"ח ?LG DVD±RW GSA-H10LK x16, DL x8, LightScribe (Black)? מחיר 280 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php האם הדגם הראשון זה שנמכר ב190 הוא הדגם המומלץ לקנייה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  24. אז ככה אני מעוניין בכונן 3.5 שיהיה בין 500-1teraגיגה מהיר כמה שאפשר יחסית למחיר לשימוש כונן נוסף למחשב ואיחסון דברים רצוי שהכונן יהיה מksp למה יש לי זיכוי שם אני חשבתי על זה ‏FreeAgent XTreme 1TB 3.5 In External HDD USB 2.0 & 1394a & eSata‎

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  25. שלום יש לי את הלוח אם(שרשום בצד) והוא תומך בSATA אחד. עכשיו השאלה שלי האם אפשר לחבר דיסק קשיח של SATA2 ללוח אם הזה והוא רק יעבוד במהירות נמוכה יותר(לדוגמה חיבור של USB2 ללוח אם שהוא USB1) או שזה לא אפשרי בגלל אי תאימות. אני שואל את זה בגלל שאני מתכננן לקנות דיסק קשיח חדש(אני חיב 160G לא מספיק לי כבר) כדי שיכול להישאר למחשב שאני ישדרג בעתיד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים