עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yuvalrubi,

לחברים שלום. אני מנסה להתקין דיסק SATA ב MB של ASUS P4S800D ( גם 500GB וגם 80GB - התוצאה זהה ). ה BIOS מזהה אותו כשהמחשב עולה , אפילו עם תוכנת ACRONIS אני מצליח לדבר עם הדיסק. הבעייה מתחילה כאשר אני מנסה להתקין WINDOWS , אני מקבל הודעה שאין דיסק .... יש רעיון ? תודה יובל.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  2. השבוע גיליתי במקרה שני דיסקים פגומים, שבדר"כ הצורבים שלי צורבים אותם מעולה. המזל זה שבדקתי אותם לפני שמחקתי את המידע מההרד דיסק. אז זהו, אני מחליט שמהיום אני בודק כל דיסק. עושה לו VERIFY, בודק SFV ואם זה דיסק קריטי, גם מריץ בדיקת שגיאות. שימו לב לתוצאה הזאת של דיסק מסוג VERBATIM ! בפוקס עשיתי לו בדיקה לפני שמחקתי את המידע ! כמה פעמים כאלו פיספסתי ? וכמה אתם ? *עריכה* צילמתי איך נראה הדיסק, מעניין אם זה היה לפני הצריבה, או לאחר מכן... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by Ac-Boy,

כמו שיש ברכבים כוננים כאלו שדוחפים להם את הדיסק ובבקשת הוצאת הדיסק לוחצים על כפתור וזה מחליק אותו החוצה, איזה דבר כזה במחשבים?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  4. קניתי צורב nec 3540AW חיברתי את כל הכבלים לאן שצריך (את כבר הנתונים חיברתי על אותו הפס של הצורב הישן) עכשיו יש 2 בעיות: 1) המחשב לא מזהה את התורב ולא קיבלתי דרייבר איתו... חיפשתי באתר של nec אבל לא מצאתי דרייבר למי שיודע איפה אפשר למצוא אותו אז בבקשה תעזרו לי :'( 2) בקשר לצורב הישן... יש איתו בעיה... כשהמחשב עולה הצורב עובד וגם כשהווינדוס עולה הוא עדיין עובד ומופיע בתוך המחשב שלי (כונן :F) אבל אחרי כמה שניות הצורב נעלם מהמחשב שלי והכונן כבר לא נפתח... אני חושב שהלוח אם מפסיק להעביר לו מתח בגלל שחיברתי את הצורב החדש.. אני לא יודע איך לטפל בזה אז גם פה אני צריך עזרה.. :'( תודה מראש לכל העוזרים.... העניין דיי דחוף כמו שרשמתי בכותרת אז בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  5. דיסק קשיח 400 ג'יגהבייט. 7200RPM/16 מגה באפר WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII או שתיהם כאלה שזה 1500 שקל וראיתי הרדיסק בחיבור לרשת דיסק קשיח חיצוני מתחבר בחיבור RJ45 ,במהירות 10/100 איך אני מחבר אותו ומעלה עליו מידע לא הבנתי !!?! יש לי ראוטר !! ואיזה חברה מספקת הכי הרבה זמן אחריות !?<!?!?!!?!<!<!<

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום יש לי עכשיו צורב DVD של NEC וברצוני להחלפו בגלל ה"בוררות שלו" שהוא לפני כול צריבה של DVD הוא חייב ניקוי עינית ולפעמים לא קורא דסקים של DVD לא איכותיים. אז חשבתי על הצורב הבא http://skypc.co.il/pl_product~GSA-H44b~16~0.htm רציתי לקבל את חוות דעתכם ולדעת אם הוא לא יהיה בררן לגבי המדיה ויעשה לי את הבעיות שצינתי מקודם. עוד דבר אחד ראיתי צורב DVD גם הוא של LG בחיבור SATA http://skypc.co.il/pl_product~GSA-H62N~16~0.htm רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בינהם ומה נותן חיבור SATA שאין בחיבור הרגיל. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  7. מה אני יכול לעשות מבלי לאבד יותר מידיי מאיכות הסרט ? צריך לקודד ? עם מה ? 10X

8. שלום אני מחפש דרך לחסום גישה על ידי סיסמה או כול דבר אחר של אמצעי איחסון (usb) וצורב ככה שלא יהיה אפשר להוציא מידע מהמחשב בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  9. Started by Eviljelly,

האם מספיק ליצור על דיסק ספריות : VIDEO_TS AUDIO_TS להכניס לשם קבצים תקינים ולצרוב בתור נתונים רגיל או שצריך להגדיר במיוחד צריבת דיוידי והצורב עושה משהו בצורה שונה ? ושאלה נוספת יש לי צורב DVD שבזמן האחרון החליט שלא בא לו לסיים את הצריבה ואחרי 100% של הצריבה לא סוגר את השסיין ונתקע .. צורב מתפגר או שעוד אפשר להציל אותו איכשהוא ??? ?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  10. Started by langa,

שלום מישהו מכיר את הנגן הנ"ל התוכנה אמורה לקרוא סרטים ללא קשר לאיזור שמוגדר בדיוידי. אך הם כותבים שבעת ההתקנה האנטי ויירוס מזה את התוכנה כ סוס טרויני. :-\ נראה לי מוזר... מישהו ניסה או שזה איזה רוגלה שלא כדאי להתעסק?? הנה הקישור. http://www.dvd-x-player.com/

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  11. לפי התמונה זה ההארדיסק השלישי עם ה 500 ג'יגה אני רוצה להפעיל אותו ושיעבוד גם על מחשבים אחרים אני חייב לציין שזה עבד קודם ויש לי עליו מידע ,אני לא יודע על מה לחצתי וזה כבר לא מזהה אותו תודה רבה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by ehot,

שלום לכולם יש לי הארדיסק של segate 120gb , IDE המחשב שאליו הארדיסק היה מחובר הרעיש בשבוע האחרון בהתחלה חשבנו שזה כנראה אחד המאווררים, ופשוט כיבינו את המחשב, לתת לו ל"נוח" בסוף השבוע התחלתי לבדוק את המחשב והבנתי שהרעשים נבעו כנראה מהארדיסק כיוון שאחרי שניתקתי אותו המחשב רעש פחות חיברתי שוב את הארדיסק והמחשב לא זיהה אותו אחרי ששיחקתי עם כל האפשרויות של ההרכבה (החלפת כבל IDE, החלפת הצמה של החשמל בזו של ה CD) ושום דבר לא עזר העברתי אותו למחשבים האחרים בבית וגם שם הוא לא זיהה אותו כאשר אני מחבר לו חשמל, בדקתי עם FLUCK את המתח ובכניסה הוא מקבל מתח תקין הבעיה היא שאני לא שומע את הרעשים של המנוע של הארדיסק בכלל שמעתי שאם הבעיה היא במעגל שעל הארדיסק אז אני יכול לקנות ארדיסק זהה ול…

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by לוח שנה,

יש לי כונן WD2500YS שאיתו אני רוצה ליצור מערך ראיד [0,1,5] עוד לא החלטתי איזה. על הצד שהכונן AAKS עדיף על הדגמים הקודמים , ובאו נאמר שאין שיקול כספי, מה עדיף לשלב רק כונני YS או את הAAKS? תודה.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  14. לפי זה:http://hwzone.co.il/news/1183405844/41821/ הפלטות הן באותו ייצור. אם כך אז ההבדלים בין החברות די קטנים, נכון?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  15. Started by p_q,

WD 80 GB s-ata יש עליו ביקורות טובות???

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  16. מחפש מבחן דרכים בין בבקר הRAID חייצוני לבין בבקר הRAID שעל לוח אם ? (בקר חיצוני שכותבים שהוא טוב יותר מ- RAID שעל לוח אם )

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  17. שלום לכולם, כשאני רוצה לצרוב דיסק אודיו (CDR), מהירות הצריבה המינימלי שה"נרו" מאפשר לי הוא כפול 16. בתור אחד שהוא פדנט ולא מפריע לו לחכות גם שעה שהצריבה תצא כמו שצריך, רציתי לדעת אם אפשר להגדיר איכשהוא שהמהירות תהיה פחות מ- כפול 16. למשל כפול 4 או כפול 8? למה המהירות המינימלית היא 16 ולא פחות?? תודה. אהה הצורב הוא של לייטאון דגם 18A1P אם זה עוזר....

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  18. Started by Lmagus,

מה דעתכם על זכרונות USB של SAMSUNG? איך הם מול זכרונות של SANDISK לדוגמא?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  19. כבר שנים עובד עם שני דיסקים קשיחים במחשב במקביל, חלוקת עומס, גיבויים וכו'... אני בשלבי בנייה של מפרט למחשב חדש ואני נמצא בהתלבטות, האם לקנות שני דיסקים קשיחים בנפח של 320GB או דיסק קשיח אחד בגודל של 160GB (למע' ההפעלה) ודיסק קשיח נוסף של 500GB (לכל השאר)? מבחינת מחירים (והנפח) זה יוצא פחות או יותר אותו הדבר כך שההתלבטות שלי היא בעיקר מבחינת ביצועים ואמינות... בנוסף אני עדיין מתלבט בין דיסק קשיח של WD לבין Seagate, בעיקר בגלל כל ההודעות עם הבעיות של ה-Seagate שצצות לאחרונה בפורום כמו פטריות... הערות, הארות, תלונות, הצעות ושאר ירקות יתקבלו בברכה, תודה.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by MeTaLhAmMeR,

היה לי DOK של סאן דיסק, הדגם שאפשר להחליף לו סקינים http://www.sandisk.com/Products/Item(1221)-SDCZ4-1024-SanDisk_Cruzer_Micro_U3_Smart_USB_Flash_Drive_1GB.aspx הוא נהרס... :-[ עכשיו, אמרו לי שיש את הDOK של PQI דגם Cool Drive-U339 לא גרסאת הפרו http://www.digi4me.com/product.php?productid=1278&cat=92&bestseller השאלה שלי היא אם הDOK של PQI מהיר יותר מהDOK של SAN DISK?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by solo53,

מדובר על דיסקים LG DVD-R X8 וורד סגול מגעיל הדיסקים האלו הם מהגרועים שהגיעו אלי ההודעות הן תמיד על צריבה ההצלחה בבדיקה לאחר הצריבה על ידי תוכנת הצריבה נרו בדרך כלל הבעיה ב קבצי ה UOB האחרונים הדיסקים האלו זו לא הבעיה הכספית אלא לצרוב איתם זהו פרויקט ללא סוף ניסיתי אותם על מיספר צורבים בNEC וPHLIPS בכלל לא עבדו אם עבדו זה על SAMSUNG ו SONY מתוך חבילה של 25 היו נפל 10 דיסקים זא קראים חלקית דרך אגב את אותם קבצים באותם צורבים במדיות אחרות LG DVD+R X8 או דיסקים לבנים DVD-R שלא יודע מה הם בדיוק הכל עובר בהצלחה הגעיו אלי בטעות הזמנתי את ה LG הכתומים DVD+R שלחו לי את ה - במקום וכל ההחלפה רצו שאני הממן מישלוח

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by Kirma,

C = Windows D = כל המשחקים E = ריק אפשר לחבר אותם למחיצה אחת ? ל D ?? עריכה: הצלחתי לאחד אותם דרך "ניהול המחשב" -> "הרחבת אמצעי אחסון"

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by guy_intel,

מכיוון שאני רוכש ב-TMS האופציות מוגבלות לשתי אלה בלבד: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black על מה כדאי ללכת ?

24. שלום. יש לי מחשב ישן (שלא נמצא בשימוש) עם כונן 160 GB של סמסונג, האם אני יכול להשתמש בכונן הזה (פנימי חיבור sata2) ככונן קשיח חיצוני? אני לא מוצא שום כניסה מתאימה בלפטופ שלי לכבל היוצא מהכונן הקשיח.... תודה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  25. Started by M7a,

קניתי קופסה בגודל 5.25 אינטש כמובן שאפשר לחבר כל כונן אופטי ויש גם מתאם כדי לחבר דיסק קשיח וגם מתאם לחיבור דיסק קשיח נייד 2.5 אינטש.. חיברתי כונן קשיח רגיל וחיברתי אותו למחשב של חבר (USB2) העתקתי חומר בגודל של 30 גיגה מהמחשב שלו לכונן הנייד... אחרי בערך שעה ורבע הוא היה ממש ממש לקראת סיום (היו חסרים 3-4 ריבועים בסרגל האחוזים) ולפי השמות שרצו בהעתקה הוא ההעתיק מ ת' ל - א' ואז בטעות חבר לשי לחץ אנטר ועשה ביטול להעתקה... אבל כשנכנסתי לדיסק הנייד ראיתי בכלל שזה העתיק בקושי 2 גיגה וגם רק כמה תקיות שמתכילו באות א.. כאילו ממש הפוך או הראה לי רק את הקבצים שנשארו לו להעתיק - לפי חלון העתקה של ווידוס? מישהו יכול לענות לי מה קורה כאן שעה ורבע והוא העתיק בקושי 2 ג'יגה ולמה ווינדוס ה…

• 1 תגובה
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.