אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יצרנית הזכרונות הקוריאנית מטילה את הטכנולוגיה החדשה שלה אל תחום ה-NVMe - והביקורות הראשונות מציירות תמונה חיובית בהחלט לאלו שמחפשים ביצועים מירביים בצריכת הספק צנועה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אם אני רוצה לאחסן כונן קשיח חיצוני בדרך הבטוחה ביותר (באמצעים הזמינים למשתמש הביתי), מה כדאי לעשות? לשים אותו בקופסת אלומיניום\מתכת או קרטון\עץ\פלסטיק? ולמה? כדי לבטל את החשמל הסטטי בכל פעם שפותחים את הקופסא ונוגעים בכונן הקשיח, שמתי על הכונן הקשיח שקית אנטי-סטטית, האם זה טוב? שמתי בפנים גם שקיק קטן של כדורונים למניעת לחות שמגיע עם כל מיני מוצרים (נדמה לי שגם אותו קיבלתי עם איזה HDD שקניתי מזמן). אבל עברו כמה שנים מאז שקיבלתי את השקיק הזה, ובטח הוא כבר לא אפקטיבי, אני מניח. האם גם זה טוב? ושאלות אחרות... עם כוננים קשיחים חיצוניים (מחוברים דרך USB2 ו- eSATA), מה כדאי לעשות דרך הווינדוס - Optimize for performance או Optimize for quick removal? ב- WD Diagnostics …
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לצרוב היום סרט על דיסק של ורבטים CD-R ומשום מה בנרו רשום 675 במקום 700 בפס ההוא.. הוא לא נותן לי לצרוב קובץ של 700 מגה.. למישהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
יש לי המון מדיות שרוטות, CD -וDVD. איזה צורב מבין האחרונים המומלצים בסטיקי (Samsung 203B, Asus 2014, LG...) יתמודד הכי טוב עם קריאת מדיות דפוקות ? תודה גל
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב חדש במקום צורב שנהרס בפנטיום 4 2.66Mhz. השאלה אם הצורביי DVD החדשים עם חיבוריי S-ATA ו-Dual Layer יכולים לעבוד על מחשב כזה או...? במידה ולא, אני אשמח אם תאמרו לי איזה אני כן יכול לקנות שבטוח יעבוד. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול בו את השאלה שלי אז אני מתנצל מראש. בכל מצב יש לי כרטיס MSD של 8 ג'יגה שהפלאפון שלי עושה בו שימוש, נוקיה 5220, עכשיו כאשר אני מחבר את הפלאפון למחשב אם זה דרך הבלוטוט או דרך כבל USB המחשב מראה שיש לי בסך הכל 3.7 ג'יגה על הכרטיס , כאשר הפלאפון עצמו אומר שיש בסך הכל 8 ג'יגה בערך , בנוסף כאשר אני משתמש בקורא כרטיסי MSD ומחבר אותו למחשב המחשב מראה שיש לי 8 ג'יגה עליו בסך. רציתי לדעת אם למישהו יש פתרון או עצה כיצד אפשר לסדר את זה, או לפחות הסבר לתופעה . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מישהו בקשה יכול לומר לי אם יש בכלל צורך בSSC?!...ומה OPT2 וPM2 עושים..??...(לפי מה שהבנתי OPT2 זה בעצם מצב SATA2 אופטימלי בעצם..(אני צודק?)..קיצר איך אתם ממלצים לסדר את הג'אמפרים?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי, קראתי מה לא עשיתי ועדיין אני לא מוצא פתרון אני עורך וידאו ואני רוצה לקנות 2 HD מסוג SATA1 בנפח של 80gb במהירות 7200לחבר אותם בRAID 0 בכדי לשפר את הביצועים (ליצור 160 GB ב RAID) חשוב לי מאוד האמינות של ה HD, וכמובן הביצועים (ואם אפשר שישמור על שקט יחסי) אשמח לקבל המלצות שלכם על סוג ופירמה מתוך נסיון אישי אני ירושלמי אז גם מקום אמין ואדיב לקניה תודה עורך
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם ככה אני מנסה לעביר קובץ של 8 גיגה לכונן חיצוני והוא לא נותן לי לעביר ? הכונן מפורט ל FAT32
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן! D: מישהו יודע אם אפשר להשיג את המפלצתון בארץ? עם איזה זכרון הייתם משתמשים בו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי ה NEC3540, וה LG4163B http://www.cdfreaks.com/article/243/9 אם ניזכר גם בסמסונג החדש 164C שגם קיבל SAFE BUY ובסוני החדש 810A (תכלס BENQ1640) שכנ"ל אז בהחלט התעשיה הזאת מתכנסת סוף סוף.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
עומד לרכוש: לוח אם D915GAV אינטל מקורי עם 4 ממשקים עבור SATA דיסק WD 80GB SATA עבור BOOT מערכת Win2000 האם בהתקנה אני זקוק לדרייבר עבור ה SATA או שהמערכת תזהה אותו לבד האם יש צורך להסתבך עם RAID ואיך בוחרים את האופציה בביוס אם אני לא מעוניין ב RAID
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מייצרים מחיצה חדשה על כונן C ?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אחד של 160 ועוד אחד של 200 אני רוצה לדעת מי מהם מוקצה לאיזה אות [יש לי C D E] איך אני יכול?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כמו של כולנו הדיסק הקשיח.. כולם אומרים ראפטור ראפטור, או שהם עושים בוררות בין הסדרות של ה7200, או לעיתים רחוקות אפילו ה-15,000 RPM... אז הבקשה שלי כזאת אם אפשר טבלה מסודרת (קריאה\כתיבה) 7,200VS10,000VS15,000 ואפילו אם אפשר לרשום את הביצועים שלהם גם לחוד ברייד-0 בבקשה אל תכניסו לנושא הזה את המילה SSD... תודה...
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקר ide למחשב הישן (פנטיום 3 ) כי הבקר שלו מעביר אותי על דעתי ועל דעת קוני .... יש למחשב הזה שתי בקרים מובנים , את הכונן דיוידי הוא מזהה בלי בעיה אבל את ההרדיסק(ההרדיסק די חדש של wd) הוא לא זיהה , מה לא עשיתי , ניסיתי בשתי הבקרים , שיניתי עמדות בכבל השטוח , בדקתי גאמפרים , ניסיתי מאסטר ניסיתי סינגל מוד עד שיצא לי לי עשן.... בסוף הצלחתי והמחשב זיהה את ההרדיסק , הכל טוב ויפה. התקנתי ווינדוס - בהצלחה , התקנה לינוקס בהצלחה והמחשב עבד כמו תותח ! היום אחרי reboot פתאום המחשב לא מזההה את ההרדיסק גם אחרי עשר ניסיונות בקצור אמרתי נקנה בקר וזהו עכשיו השאלה שלי האם אפשר שהמחשב יעלה ויעבוד מהבקר ללא בעיה ?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
שלום חברים ביום ראשון הקרוב אני מתכוון לרכוש צורב DVD חדש. כבר חשבתי לסגור על הצורב הזה LG GSA-H12L שהוא גם תומך Light Scribe. מה דעתכם עליו? האם כדאי להשקיע ב- Light Scribe או לא? אני מעוניין שהצורב יתמוך בכל הפורמטים הקיימים ושיהיה גם דגם חדש. אשמח לעזרתכם וכל הצעה תתקבל בברכה תודה! ויק http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11837
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו צורב DVD של NEC וברצוני להחלפו בגלל ה"בוררות שלו" שהוא לפני כול צריבה של DVD הוא חייב ניקוי עינית ולפעמים לא קורא דסקים של DVD לא איכותיים. אז חשבתי על הצורב הבא http://skypc.co.il/pl_product~GSA-H44b~16~0.htm רציתי לקבל את חוות דעתכם ולדעת אם הוא לא יהיה בררן לגבי המדיה ויעשה לי את הבעיות שצינתי מקודם. עוד דבר אחד ראיתי צורב DVD גם הוא של LG בחיבור SATA http://skypc.co.il/pl_product~GSA-H62N~16~0.htm רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בינהם ומה נותן חיבור SATA שאין בחיבור הרגיל. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
האם מספיק ליצור על דיסק ספריות : VIDEO_TS AUDIO_TS להכניס לשם קבצים תקינים ולצרוב בתור נתונים רגיל או שצריך להגדיר במיוחד צריבת דיוידי והצורב עושה משהו בצורה שונה ? ושאלה נוספת יש לי צורב DVD שבזמן האחרון החליט שלא בא לו לסיים את הצריבה ואחרי 100% של הצריבה לא סוגר את השסיין ונתקע .. צורב מתפגר או שעוד אפשר להציל אותו איכשהוא ??? ?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/(kqiyou552z0snyymxp3etc3r)/catalogSku.aspx?id=607564 או,את אלו? http://www.officedepot.co.il/(kqiyou552z0snyymxp3etc3r)/catalogSku.aspx?id=607556 ובכלל מה ההבדל בין DVD-R PLUS ל DVD-R MINUS?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את ההרדיסק שלי בזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=586817 אני בוחר בו מכוון שיש לו Buffer 16MB. אין לי ברירות זולות יותר לIDE עם 16MB כרגע אני עם 200JB עם 8MB א.האם ההבדל בין 8 ל 16 Buffer מורגש? ב.האם הבחירה שלי בכונן 16MB נכונה, או שיש אפשריות אחרות? המחיר לא מפריע, אני רק צריך דעות. תודה ולילה טוב, swg
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
: כמה שיותר זול תודה!
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב IMAGE עם נרו 6 אבל הצריבה לא מתחילה והודעת השגיאה היא שהדיסק הריק שבצורב צריך להיות ML disk ולא DVD-R מה הבעיה? האם אני צריך להשתמש במדיה אחרת?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי קניתי דיסק קשיח של מקסטור בגודל של 200GB ופירמטתי אותו ועשיתי מחיצות בעזרת תוכנת MAXBLAST וקיבלתי את הגודל הרצוי אבל ב WINDOWS יש לי רק 190GB. האם זה איבוד סביר? ועוד בעיה היא שרציתי להגדיל מחיצה שיש בה כבר נתונים וניסיתי עם PARTITION MAGIC. אבל התוכנה לא נתנה לי לעשות את זה בטענה ש "THE PARTITION IS BAD".
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-