עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. השאלה בכותרת תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  2. היי, הנה לינקים לכוננים הקשיחים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7336 זה ישמש לגיבוי, יישב רוב הזמן בארון - האם הוא מומלץ? המחיר מאוד אטרקטיבי. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=123 האם כונן זה עדיין מומלץ? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות צורב חדש במקום צורב שנהרס בפנטיום 4 2.66Mhz. השאלה אם הצורביי DVD החדשים עם חיבוריי S-ATA ו-Dual Layer יכולים לעבוד על מחשב כזה או...? במידה ולא, אני אשמח אם תאמרו לי איזה אני כן יכול לקנות שבטוח יעבוד. תודה מראש!

4. Started by xgamer,

שלום לכם. יש לי DVD של טושיבה M1712. הוא אצלי כבר מעל 3 שנים וכשאני חושב על זה לא נראה לי שהשתמשתי בו לקריאת דיסקים של DVD. (דיסקים רגילים הוא קורא) אני היום מכניס דיסק של DVD ומקבל את השגיאה שמצורפת, מה הבעיה? חיפשתי דריברים ל DVD אבל לא מצאתי משהו שמתאים, יש איזה אתר שמרכז את רוב הדריברים או שאני צריך לשלוח בקשה לטושיבה? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by י א,

שלום, לפני כשנה רכשתי דיסק WD 3TB שאותו שמתי במחשב לשימוש לצרכי איחסון על חלונות 7 64. הגדרתי אותו GPT כדי לנצל את כולו. השבוע ניתקתי אותו מחיבור ה SATA וכשחיברתי חזרה נדרשתי שוב לאתחל אותו כ MBR או GPT. מיותר לציין ששתי האופציות היוו למעשה אובדן התוכן. מאז אני חושש לשים בו חומר כי כל פעם שאני מנתק ומחבר חזרה זה קורה שוב שאני נדרש לאתחל אותו. ככה זה אצל כולם?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. במנהל ההתקנים ההארד דיסק מזוהה כ Mass Storage Device ושהכל תקין אצלו, אבל לא רואים אותו במחשב שלי ואין לי גישה אליו. ניסיתי כמה אופציות של ג'ימפור כמאסטר וכסלייב אבל גם זה לא עזר. בדקתי גם בכמה מחשבים שונים, ללא הצלחה.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  7. אהלן לכולם, אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול בו את השאלה שלי אז אני מתנצל מראש. בכל מצב יש לי כרטיס MSD של 8 ג'יגה שהפלאפון שלי עושה בו שימוש, נוקיה 5220, עכשיו כאשר אני מחבר את הפלאפון למחשב אם זה דרך הבלוטוט או דרך כבל USB המחשב מראה שיש לי בסך הכל 3.7 ג'יגה על הכרטיס , כאשר הפלאפון עצמו אומר שיש בסך הכל 8 ג'יגה בערך , בנוסף כאשר אני משתמש בקורא כרטיסי MSD ומחבר אותו למחשב המחשב מראה שיש לי 8 ג'יגה עליו בסך. רציתי לדעת אם למישהו יש פתרון או עצה כיצד אפשר לסדר את זה, או לפחות הסבר לתופעה . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by integral,

טוב, אז אחרי ה NEC3540, וה LG4163B http://www.cdfreaks.com/article/243/9 אם ניזכר גם בסמסונג החדש 164C שגם קיבל SAFE BUY ובסוני החדש 810A (תכלס BENQ1640) שכנ"ל אז בהחלט התעשיה הזאת מתכנסת סוף סוף.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by epichorus,

ברשותי מדיה יחסית איכותית DVD+R - Verbatim וצורב LG H22-N. ברצוני לצרוב 4554MB כאשר בדיסק יש (לפי נרו) 4482MB כלומר הפרש של 72MB בסך הכל. האם אפשרי ומומלץ לבצע OVERBURN ? במידה וכן איך עושים זאת והאם תהיה בעיה אחר כך לצפות בדיסק בנגן DVD רגיל (לא כונן מחשב). תודה מראש עריכה : מצאתי בחיפוש מידע אשר קובע שלא ניתן לבצע בDVD הנ"ל OVERBURN האם בצורב של optiarc 5170A אפשרי? עריכה מס 2 : מסתבר שכן ניתן לבצע OB בLG ... כרגע זה צורב נקווה לטוב , אשמח עדיין לתשובה אם הדבר מומלץ ואם תהיה בעית צפייה?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  10. לאחר התקנת Hd חדש של 200 ג'י'גה , חבל שלי פרמט את המחשב שלו כדי להתקין את הוינדוז על הHd החדש , הוא חיבר את הhd גMaster לאחר החיבור גילה שהמחשב עולה לאט , כולל ההתחלה וגם ההתקנה . החיבורים נבדקו , הכבל נמצא תקין . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by yuvalrubi,

לחברים שלום. אני מנסה להתקין דיסק SATA ב MB של ASUS P4S800D ( גם 500GB וגם 80GB - התוצאה זהה ). ה BIOS מזהה אותו כשהמחשב עולה , אפילו עם תוכנת ACRONIS אני מצליח לדבר עם הדיסק. הבעייה מתחילה כאשר אני מנסה להתקין WINDOWS , אני מקבל הודעה שאין דיסק .... יש רעיון ? תודה יובל.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  12. השבוע גיליתי במקרה שני דיסקים פגומים, שבדר"כ הצורבים שלי צורבים אותם מעולה. המזל זה שבדקתי אותם לפני שמחקתי את המידע מההרד דיסק. אז זהו, אני מחליט שמהיום אני בודק כל דיסק. עושה לו VERIFY, בודק SFV ואם זה דיסק קריטי, גם מריץ בדיקת שגיאות. שימו לב לתוצאה הזאת של דיסק מסוג VERBATIM ! בפוקס עשיתי לו בדיקה לפני שמחקתי את המידע ! כמה פעמים כאלו פיספסתי ? וכמה אתם ? *עריכה* צילמתי איך נראה הדיסק, מעניין אם זה היה לפני הצריבה, או לאחר מכן... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  13. מישהו יודע איך מייצרים מחיצה חדשה על כונן C ?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  14. אחד של 160 ועוד אחד של 200 אני רוצה לדעת מי מהם מוקצה לאיזה אות [יש לי C D E] איך אני יכול?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  15. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7264312&type=2&product=1&= יוצא 9 שח למדיה... מה אתם אומרים? יניב

16. Started by ranyr,

יש אפשרות לעשות מערך רייד משני קשיחים כשאחד ata (120gb) והשני sata (מחולק ל120gb ו 40 gb) בין שני החלקים של ה120 ???

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  17. לפי זה:http://hwzone.co.il/news/1183405844/41821/ הפלטות הן באותו ייצור. אם כך אז ההבדלים בין החברות די קטנים, נכון?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  18. Started by Raz20,

אני מנסה לצרוב סרטים על דיסק DVD בתוכנת Nero 8 ואני לא מצליח , בסימוליישן הכל מגיע ל- 100% , אבל ברגע שהוא מתחיל לצרוב יש שגיאה (שמתי תמונה) ניסיתי להתקין גירסא יותר עדכנית של Nero או אפילו יותר ישנה ועדיין יש לי את השגיאה הזו . מה אפשר לעשות ? *הוספתי תמונה . [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  19. Started by MDK,

כשהסתכלתי בהגדרות, ראיתי שהDVD מחובר עם ההרד דיסק והDVD על PIO וההרד דיסק על DMA (נראה לי) ניסיתי לשנות את זה לDMA אבל זה לא שינה יש דרך נוספת חוץ מלעשות UNINSTALL ולתת לWINDOWS לזהות מחדש?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by yarivot26,

לאבא שלי בעבודה יש מחשב ישן שהכונן הקשיח שלו מתחיל להראות סימני גסיסה. רציתי לדעת איך אני יכול להעביר את כל המידע שיש על הכונן לכונן אחר (ווינדוס, מחיצות וכל שאר הדברים שיש על הכונן). תודה.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  21. אני צריך המלצה לכוננים קשיחים למערך רייד אני צריך שכל אחד יהיה 250 גיגה בייט חשבתי על ווסטרן דיגטל רייד רדי אבל הבנתי שהם 8 מ"ב קאש ויש כבר 16מ"ב

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  22. יש לי שני דיסקים במחשב, משתי חברות שונות בעלות נפח שונות ומאמין שגם BUFFER שונה אבל שניהם SATA האם ניתן לעשות להם RAID ?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  23. שלום. כמו בכותרת, אני מחפש את הדיסקים הטובים ביותר לגיבויים של משחקי Playstation 2... ה- PS2 שלי הוא מהיחסית ישנים יותר, המודל העבה. יש בו Crystal Chip והעינית כבר די חלשה. כל משחק אני מגבה על המהירות הנמוכה ביותר כמובן. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  24. אם כן, האם צריך סוג מסוים של דיסק?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  25. Started by J0n1,

שלום, יש לי את הHD הבא: (ד.א, איך הוא? שווה משהו? סתם מענין אותי) הטמפ' שלו עומדת כיום על 38 מעלות. גבוה? גבוה מאוד? כדאי להחליף מאוורר?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים