עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Senator Stupidity,

שלום לכולם, משתמש חדש, וכו'. בכל מקרה, אני מחפש דיסק קשיח 2.5 אינץ' בגודל 80 GB. המטרה כאן היא להפוך אותו לדיסק נייד, אז דיסק נייד קומפלט גם יתאים, רק חשוב שנפחו יהיה 80 GB. עד עכשיו מצאתי את זה: http://www.cd-center.co.il/product.asp?productid=621 ואת זה: http://www.cd-center.co.il/product.asp?productid=5174 האם יש ביניהם הבדל מלבד המחיר? אם כן, איזה כדאי לקחת? תודה בהקדם.

2. הצורב החדש תומך במהירות x16 וניתן לקרוא עליו באתר החברה [url=]http://www.plextor.be/products/dvd_recorders/px-716a.asp?choice=PX-716A עדיין לא מצאתי עליו ביקורות באינטרנט אבל אני בטוח שהולך להיות מענין.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by Elevation,

מהעיון שלי בפורום, קיבלתי את הרושם שה NEC3500A, הוא המומלץ ביותר. אז כמה דברים: 1. האם ה"התקנה", היא כמו של כונן רגיל? 2. איזו תוכנה הכי מומלצת לצריבה בעזרתו? 3. האם הוא באמת שווה? 4. מה אני אצטרך לעשות, כשאקבל אותו 5. ולסיום, איפה אין אותו בBulk, אלא ב Retail, ואילו מדיות משתלמות לקניה? בתודה ענקית, גבריאל.

4. בKSP (אני קניתי בירושלים, אבל אולי יש בכל הרשת), יש 50 דיסקים של Memorex, ב50 ש"ח. אני לא נציג שלהם, או משהו כזה, אבל זה נראה לי משתלם מאוד. אם מישהו מכיר דיסקים באיכות סבבה + ובמחיר זול, שישרשר גם! (אגב, יש להם גם חברה אחרת, ב80 אגורות לדיסק, אבל אנ'לא מכיר אותה, ככה ש.....). אגב, איך המדיות של LG?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  5. לא יזיק לכרטיס זיכרון של המצלמה דיגיטלית שלי אם אני יאכסן במצלמה קבצים של מחשב(כמו שירי mp3 ,מסמכים,התקנות של תוכנות וכו) ?? אני צריך אותה שתהיה לי כמו הארדיסק נייד...זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by alias,

נכון יצא לפני כמה זמן התקן sata 2 הקיצר צריך לצאת גם דיסק קשיח שיתמוך בsata 2 או הדיסק קשיח שתומך sata (שיש כיום) תומך גם ב sata 2 ????

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by רוני1,

סרט שהורדתי בפורמט AVI שוקל 750 מגהבייט ושאני מנסה לצרוב אותו ל SVCD הוא אומר לי להכניס דיסק עם יותר מקום..... אין לי דיסקים יותר גדולים.... והשאלה היא האם יש אפשרות לצרוב את הסרט על דיסק של 700 מגה..... (האם OVER BURN יעזור).???? מה לעשות?????????? תודה רבה לעונים....

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by YoniG,

אני בור בנושא צריבת DVD ורוצה להבין כמה דברים: 1. ראיתי שיש כל מיני טכנולוגיות צריבה (מינוס, פלוס, ROM) וכו' איך תוכנת הצריבה מחליטה באיזה אופן לצרוב? 2. ראיתי שיש צורבים המגיעים עד לX16, אבל במדיות עצמן ראיתי עד X8, איך זה מסתדר? 3. כשצורבים 2 צדדים שDUAL LAYER, האם כל מכשיר יודע לקרוא את זה? 4. כמה זמן לוקח בממוצע לצרוב ג'יגה של מידע על דיסק DVD עם צורב X16?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי את הדיסק של החתונה של חבר שלי שרוצה שאני אעשה לו עוד עותק (ז"א זה לא סרט מקורי או משהו כזה) אז אני מוריד את כל התוכן שלו למחשב עם התוכנה DVD Decrypter וצורב אותו. האם 2 הדיסקים יהיו בדיוק באותה האיכות??

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לקנות הארדיסק SATA, 80GB אני רוצה לדעת איזה חברה הכי כדאי לי לקחת ? עם איזו חברה היו פחות בעיות? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

אני מצליח לצרוב בצורה רגילה בNERO עד 702 מגה אבל יש לי קובץ של 706, איך אפשר לצרוב אותו?

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by integral,

נחמד מאוד. RW בפחות מ 8 דקות. נעשו על 4163B http://forums.hardwarezone.com/showthread.php?p=12108840#post12108840

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  13. Started by honore,

:yelclap: ביקורת חדשה עם גירסת הפירמוור האחרונה של BENQ ה B7P9 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=11657 תנו את מחיאות הכפיים שלכם לצורב המדהים הזה של BENQ צורב ב CAV X16 איכות צריבה מצויינת גם ב DVD+R וגם ב DVD-R תמיכה פנטסטית מצד BENQ יכולת לצרוב על דיסקים X8 במהירות X12 או X16 מה שנקרא OVERSPEEDING מה יש עוד לבקש בצורב DVD ? עידכון : ניתן לרכישה ב זיגזג התותחים ! ! ! :yelclap: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28_206&products_id=2577

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי כונן DVD ישן X16 עם שליטה על הוליום מעבר להבא וכניסת אוזניות רציתי לדעת מה אני יכול לעשות עם זה(ואל תגידו לחבר למחשב) אני מתכוון עם אפשר להפוך את זה לDVD נייד או דיסק מן תודה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  15. אלו הדיסקים שתכננתי לקנות - Verbatim, אחרי שהבנתי שהם מעולים: מחיר ל50 - 90 שקל, 1.8 לדיסק. http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?SKS=5&ID=557280&LEVEL=SK&PR=QV4&FMID=2049&SID=A5QSFA2XNNLP9KTP96VJQDVAJBW2BPB8 או הMemorex, יותר הגיוני, 75 שקל, 1.5 שקל לדיסק. http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?SKS=2&ID=557462&LEVEL=SK&PR=QV4&FMID=5536&SID=A5QSFA2XNNLP9KTP96VJQDVAJBW2BPB8 ואלו הדיסקים שבמבצע - Smart Buy/GPT, במחיר של 40 שקל! 0.8 לדיסק! http://www.officedepot.co.il/SHOP/CATALOG/SKU.ASP?SID=A5QSFA2XNNLP9KTP96VJQDVAJBW2BPB8&iref1=DEFAULT5&ID=591909&LEVEL=SK&PR=* איך הדיסקים שבמבצע? האם הם פחות ט…

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by panic,

קראתי כבר את כל השאלות בנושא ואכן אמור לזהות 149 - למישהו יש רעיון איך אני מאתר את ה 19 גיגה הנותרים ?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by le011,

שלום לכולם קניתי דיסק קשיח של סמסונג SATA דגם SP0812C.באתר שלהם רשום שהדיסק הקיבולת שךו 80 גיגה בדיוק והדגישו שאצלם <1GB=1,000,000,000 Bytes>. אבל שהתקנתי אותו המערכת מזהה אותו כמו האחרים כלאמר 77 גיגה בלבד. יש למישהו הסבר? מצורף קובץ מתןך האתר שלהם [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by Guy232425,

קניתי NEC 3500A והספקתי עד עכשיו לצרוב עליו רק מדיות CD, כי רק כאלו היו לי. החלטתי שהגיע הזמן לצרוב גם DVD, אז איזה מדיות הכי כדאי לי לקנות (הכי משתלמות ביחס בין איכות למחיר). יש מדיות שהן עדיפות לסרטים וכאלה שעדיפות לאחסון קבצים, או שזה לא משנה? איפה לקנות? (באופיס דיפו?) ועוד משהו: קראתי ב-CDFREAKS שמדיות DVD+ עדיפות על DVD-. ההסברים שם היו מאוד ארוכים ועסקו בעניינים טכניים שלא ממש הבנתי ולא היה לי כוח לקרוא. המסקנה הזו נכונה?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  19. Started by Zeev86,

היי. לא מזמן קניתי הארד SATA ST312002, התקנתי אותו במחשב. אני מפעיל את המחשב, מוריד תוכנה של החברה, מעביר את כל הנתונים מדיסק ישן לחדש, מכבה את המחשב. מוציא את הישן. מפעיל. הBIOS לא רואה את ההארד ומתנגד לשים אותו כדיסק ראשי. הWindows פועל וכל התוכנות עובדות בסדר. כשאני בא להתקין את מערכת ההפעלה מחדש, היא לא רואה את הדיסק, אבל כשהיא מופעלת רשום לי בSystem שיש את הHard. מה עושים? בדקתי שוב את כל החיבורים, הכל מותקן ובמקום. בבקשה תעזרו לי לפני שאהיה צריך ללפרמט, ואז קאפוט.. :'(

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  20. כי ה NEC 3500 שלי ממש אבל ממש לא מבצע את העבודה כמו שצריך מבחינת צריבה הוא מעולה ומבחינת קריאה או קידוד וידאו וא ממש גרוע אפילו הטושיבה הישן שלי יותר טוב

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. heya ppl...i was wondering...i have a friend who has a really huge(!) amount of data..about 700gigs...about 600gigs is stuff that he really needs..my question is: whats the most efficient way to back up it all? thanks

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by crazydiamond,

שלום לכולם נזכרתי בדבר הזה: חבר שלי קנה באינטרנט לפני שנה וקצת מחשב AMD 2000+ עם כל החלקים מובנים על הלוח, הוא קיבל את המחשב באיחור ובתור פיצוי הוא קיבל דיסק בנפח "80GB" הדיסק אם הייתי בודק באמת היה נפח 80 שמחולק לשתי מחיצות של 40 אך בזיהוי חומרה הדיסק זוהה כ ווסטרן דיגיטל 40 GB וגם כאשר פירמטתי את המחשב והתקנתי לו את מערכת ההפעלה מחדש אכן היה 40 GB. השאלה היא באיזה תוכנה משתמשים להכפלת נפח הדיסק - בצורה כזאת והאם התוצאה היא דיסק איטי יותר? או בפירמוט דרך חלונות יש איזשהי פונקציה שאחראית לזה. בברכה.

23. אם מישהוא יודע איך הארדיסק הזה...מבחינת אמינות...בעיות וכו"... כי אני רוצה לקנות אותו היום לפני שאני חוזר לצבא מחר ואני חייב לדעת פרטים תודה... אני מחבר אותו ל-Abit NF7-SL ver 2.0 Nforce2

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by wais,

קראתי קצת בפורום על הנושא הזה.... אבל לא ממש הבנתי מה זה בדיוק firmware? והאם כדאי לעדכן אותו? ומאיפה?

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by mystikal,

אהלן . יש לי נק 3500 ומה שקורה זה כשאני צורב איתו משהו , לא חשוב אם זה דיוידי או סידי הוא ממש מאיט לי את כל המערכת עד כדי שאני לא יכול להזיז את העכבר והמעבד עובד על 100% בצריבה הראשונה שלי הוא לא עשה לי את זה , רק מהצריבה השניה והלאה... אולי מישהו יכול להגיד מה יכולה להיות הבעיה ? להגיד לי איך להגדיר אותו אם הוא לא מוגדר טוב וגם אולי הפירמור לא הותקן נכון ? זאת יכולה להיות הבעיה? כי עשיתי לו פלאש וזה לא עזר תודה !!!

• 2 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.