עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by RAZIEL98,

שלום הרבה זמן לא התעסקתי בפרמוט הארדיסקים ורציתי לדעת איך עושים את זה אני יודע שפשוט לוחצים על אתחול אבל כי פשוט משום מה ההארדיסק שלי מוגדר להעברת קבצים עד 4gb אם אני יאתחל אותו זה יבטל את ההגבלה ? תודה לעונים

2. Started by eyahalom,

שלום, באפשרותי לרכוש אחד מהשניים בטכנולוגיית SATA. המחיר דומה, לשניהם 3 שנות אחריות. איזה מהכוננים עדיף בעיניכם? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. לפני כמה ימים הכונן נפל, חיברתי אותו למחשב והוא עבד מעולה. לאחר כמה ימים אני מחבר אותו למחשב, והמחשב לא מזהה אותו או שלחלופין הוא מזהה אותו בתור כונן I שאי אפשר להכנס אליו. כאשר אני מחבר את הכונן למחשב, המחשב שהתקן USB כלשהו חובר אליו, מתקין את הדרייברים שלו, הנורית הכחולה הקטנה שלו נדלקת קבוע לכמה שניות ואז היא מהבהבת כל 3-4 שניות... יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות??? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קניתי היום הרד דיסק חיצוני של סמסונג 1TB . חיברתי הכול , המחשב מזהה כמו שצריך את הדיסק הקשיח אבל כאשר אני מנסה להעביר קבצים גדולים בנפח של 1GB הוא אומר שאין מקום בדיסק הקשיח !! קבצים קטנים של 600-700MB הוא מקבל חופשי ... הדיסק מראה שיש עוד כ 972 GB חופשי אבל עדיין כאמור מסרב לקבל קבצים גדולים. אנא עזרו , כל רעיון יתקבל בברכה. חג שמח ושנה טובה, דרור. http://www.getit.co.il/ie2/HugePic.asp?PID=52719

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by leaky,

היי, יש לי 2 HDD שהיו במחשב נייח,אחד בנפחד 1TB והשני בנפח 1.5TB(שהיה פעם כונן חיצוני). עכשיו המחשב הנייח מת, ורציתי לשאול אם יש דרך להשתמש בכוננים האלה במחשב הנייד(דרך USB או משהו כזה?) אחד הכוננים היה חיצוני פעם, עד שנשבר המארז פלסטיק ולא הייתה לי ברירה אלא לשים אותו במארז המחשב ולחבר אותו. אבל כזכור לי בתקופתו במארז הוא צרך גם חשמל משקע נפרד (במקום מהמחשב) ולכן אני לא בטוח אם זה אופציה פשוט לחבר את הכוננים עם USB.. אני רק רוצה לחדד שאני לא מתכוון להתקין מע' הפעלה או משהו כזה על הכוננים, אבל יש בהם הרבה מידע חשוב שאני כן צריך להשתמש בו לא מעט. אשמח לשמוע הצעות לפתרון..

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  6. http://www.cdr-zone.com/reviews/dvd_media_reviews/benq_16x_dvd_minus_media_review_page_1.html

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by Styx,

שלום חברים עברתי פה על התגובות של אנשים וקראתי כמות נכבדת ממה שרשום פה והגעתי לדברים הבאים SSD: http://www.ebay.com/itm/Corsair-CSSD-N120GBGTXB-BK-Neutron-GTX-Series-120GB-Solid-State-Drive-SSD-SATA-/130988374286?pt=US_Solid_State_Drives&hash=item1e7f83f90e והכונן http://www.ebay.com/itm/Seagate-Barracuda-1TB-7200rpm-64MB-Cache-SATA-3-3-5-Hard-Disk-Drive-ST1000DM003-/180843349204?pt=US_Internal_Hard_Disk_Drives&hash=item2a1b1a84d4 תודה נ.ב עדיף שהמחיר של שניהם יהיה פחות 850 שקל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by jambo222,

שלום האם כאשר אני עושה פירמוט מהיר נשאר לי בדיסק קובץ שיחזור ( של הפקודה unformat ) ? ואם נשאר קובץ כזה איך אני מוחק אותו , אני רוצה לגרום שבסופו של דבר אני אקבל דיסק נקי ריק. תודה

9. Started by artv8,

שלום יש לי 2 HD אחד של 160 ג'יגה ואחד של 80 ג'יגה (חיבור SATA). אני מעוניין להשתמש ב 80 כגיבוי לתיקיות מסוימות ומדי פעם לעדכן את הגיבוי. אני רוצה שיהיה כמה שפחות סיכון שייכנס ל 80 וירוסים ולכן אני רוצה שה-HD 80 ייראה כלא מחובר בזמן שימוש רגיל במחשב בתודה מראש:ARTV8

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  10. אהלן יש פה מדיות DVD חלקם PLUS וחלקם MINUS, מה ההבדל ? הנה הלינק- http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/cat_fam_sku.asp?PR=%2A&ID=5419&LEVEL=FM&SID=UPN143P50QKT9NJR9HMVTFVAU2D64S4F האם הצורב DVD שלי - NEC 2510A יכול לצרוב על שני הדיסקים ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by Cereal Killer,

אהלן, יש לי מערך אחסון גדול מ 2TB, מתחבר או באמצעות ESATA או USB, על המחשב מותקן לי וינ 7 32 ביט, איך אני יכול לפצל את המערך לכמה מחיצות קטנות, נכון לרגע זה אני רואה בערך 1700GB (הבנתי שזאת מגבלה של מערכת 32 ביט)

12. Started by chenc,

ברשותי הכונן הקשיח שהמדבקה עליו מצורפת כתמונה - אמנם לא כל כך ברורה. הכונן אינו עובד, והוא בן שנה וחצי - שנתיים, ואני רוצה לקבל עליו אחריות. השאלה היא - אם המשווק ממנו קניתי את הכונן הקשיח פשט רגל - למי לפנות בנוגע לאחריות? חלק אמרו לי היטאצ'י, חלק IBM... ו... בכלל - פיסית, לאן ללכת? אודה מאוד לכל מי שיעזור לי, זה נושא כאוב, כמו שאפשר לתאר... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  13. Started by subarel,

אני יודע שסקטור פיזי לא ניתן לתקן. ברגע שיש פגיעה פיזית במשטח של הHD לא ניתן לתקן אותו. האם ניתן לתקן סקטור לוגי? מה זה בכלל סקטור לוגי...?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  14. אני חושב לקנות את ה HD הזה : Seagate 500GB Sata II 32MB מה דעתכם עליו ? מה בכלל הדיעה הרווחת על הדיסקים של סיגייט ? יש לו 5 שנים אחריות שזה דבר אדיר. האם הוא שקט ? והאם עדיף WD ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  15. טוב.. נתחיל מזה שלפני שנתיים (פלוס חודש) הגיע אלי צורב פלקסטור 40/12/40A חדש, 800 שקל בזמנו. לא השתמשתי בו הרבה, אני מודה, וקרה לי פעם שהייתי צריך לצרוב משהו דחוף והדיסק נדפק, אז צרבתי אותו במקום אחר, כי זה היה דחוף. שכחתי מזה, ואחרי הרבה זמן גיליתי שהבעיה חוזרת, אחר כך ניסיתי עדכוני Firmware וכו', ואולי מעצלנות לא ניסיתי כל כך לנצל את האחריות, הגעתי למסקנה שכנראה אין מה לעשות. למרות שהצלחתי לפני כמה ימים לצרוב 400 מגה ב4x, והverify אפילו הלך טוב, דיסק שלם הוא לא מצליח לצרוב. טוב, הסיבה היחידה שאני מספר את כל זה, היא כדי לדעת אם למישהו יש איזה רעיון נואש אחרון אולי? בכל מקרה, אני מעוניין כרגע בצורב חדש- וכמה שיותר זול, ממש אין לי כסף, אז אני אוותר על צורב DVD, למרות שזה י…

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  16. היי לכולם אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני בנפח של 250-320GB. ראיתי שלחברת WD יש כוננים חיצונים מ-2 סדרות. סדרה אחת: MY BOOK ESSENTUAL סדרה שנייה: MY BOOK PREMIUM מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין 2 הסדרות?<מבחינת מחיר הפריום עולה יותר יקר בעוד 150 ש"ח בערך> שאלה נוספת:הבנתי שיש בחלק מהכוננים כפתור ללחיצת גיבוי?מישהו יכול להסביר לי מה זה?האם זה הכרחי?<פשוט הבנתי של-WD אין את זה> בתודה מראש שי נ.ב- יש לי את הלוח אם הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=148&model=539&modelmenu=2 איזה הארד דיסק חיצוני הכי יתאים לו? בין 250-320GB ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by -Tal-,

אהלן ה 5000AAKS שנרכש לפני כ 3 שבועות ממשיך לעשות לי רעש כל כמה דק'. הרעש מזכיר רעש של כונן דיסקטים FLOPPY... מה יכולה להיות הבעיה? אוכל לממש אחריות ולהחליף באחד אחר? תודה..

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  18. אז קודם כל שלום לכולם! פעם ראשונה שלי פה וזה נראה אחלה של פורום ואני אשתדל לתרום מעצמי בתחומים שאני יודע אבל בהארד דיסקים אני קצת חלש ופה אני זקוק עזרתכם...אז ככה אני מחפש הארד דיסק ברמה טובה עד מצויינת...לא איכפת לי בכלל מרעש אבל כן חשוב לי שיהיו בו לפחות 80GB התקציב שלי הוא עד 400 שקל אבל אפשר קצת להתגמש... נ.ב: אני לא בטוח שהלוח שלי תומך בדבר הזה שנקרא S-ATA...תגידו אתם הלוח הוא מדגם Intel D845BG...ובכלל אני יכול להרשות לעצמי הארד דיסק טוב עם הלוח המעפן הזה? תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. התוצאות בתמונה הם אחרי הפעלת RAPID, נראה די נמוך.. אלו ערכים סבירים? זה בגלל שמדובר רק ב SATA 1? גם בשימוש יומיומי אין ממש "תחושת מהירות" שהיית מצפה מ SSD (למרות שיש שיפור כלשהו מהכונן המכאני)

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by yaron86,

יש לי מספר מחשבים בבית וחשבתי לשים NAS ביתי כזה ולחבר אותו לרשת הביתית בבית שיהיה אפשר לגשת למידע מכל מחשב אשמח להמלצה על NAS ביתי, (יש גם קטנים עם nvme m.2? מאשר דיסקים 2.5/3.5 אינץ'?) ולשאלה הכי קריטית, יהיה אפשר לגשת אליו גם עם מק וגם עם פיסי? כי בכל זאת זאת תצורת מבנה שונה, יש פתרונות משהו?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by semi-t,

היי אז ככה.. יש לי צורב תומך Lightscribe (המפרט בצד) למען הסר ספק, אני התקנתי את הדרייברים הכי אחרונים של Lightscribe מהאתר שלהם והצורב שלי חדש אז אין לי בינתיים גרסאות חדשות. יש לי חבילת דיסקים של Verbatim שקניתי מזמן וממש נדמה לי שהיה כתוב על האריזה שהם תומכים בתכונה החדשה הזו.. : ואין לי את העטיפה של ה-spindle של חבילת הדיסקים ככה שאני לא יכול לזהות אותם במראית עין. הדיסק הוא DVD-R במהירות X16 עם ציפוי לבן לגמרי ומחוספס (אמור להיות עליו את הסמל של Lightscribe בקטן איפשהו?) והשאלה היא כמובן אם הם תומכים? ניסיתי להדפיס על אחד מהם תמונה (כמובן שהפכתי אותו והכנסתי אותו הפוך לכונן) אבל הכונן הוציא אותו ואמר שהוא לא נתמך. אולי קניתי דיסקים שהם Printable ולא תומכי Li…

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by lidorg23,

Gigabyte AORUS SSD M.2 PCIE NVMe 1.0TB או Samsung SSD 1.0TB 980 NVMe M.2

23. Started by shoosho,

יש לי 3 דיסקים קשיחים במחשב האחרון הוא דיסק SATA II שעליו התקנתי מערכת הפעלה דיסק נוסף SATA I לדטה ודיסק שהגיע עם המחשב ADE שמקונפג כ-primary slave שעליו היתה מערכת הפעלה שקרסה. איך עליי לקנפג את דיסק ה-ADE שלא תהיה בעיה בעלייה של חלונות XP? תוכנת הביוס לא מאפשרת לשנות את סדר העליה של הדיסקים.

24. מה עושים חלונות 7 ניסיתי עם תוכנה של החברה אבל התוכנה אינה מזהה את ההתקן במחשב ההתקן מופיע ולספריה אחת יש לי גישה ספריה שניה לא ואנני יכול למחוק תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.