עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום יש לי את הלוח אם(שרשום בצד) והוא תומך בSATA אחד. עכשיו השאלה שלי האם אפשר לחבר דיסק קשיח של SATA2 ללוח אם הזה והוא רק יעבוד במהירות נמוכה יותר(לדוגמה חיבור של USB2 ללוח אם שהוא USB1) או שזה לא אפשרי בגלל אי תאימות. אני שואל את זה בגלל שאני מתכננן לקנות דיסק קשיח חדש(אני חיב 160G לא מספיק לי כבר) כדי שיכול להישאר למחשב שאני ישדרג בעתיד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by B@LENO,

שלום לכולם רציתי לקנות צורב DVD רציתי לדעת מה נחשב הצורב הכי טוב כיום ואיזה צורב הכי מהיר והאם אפשר לחבר במחשב שני צורבים כי יש לי צורב יחסית מהיר ואני יודע שצורב DVD עובד על מהירות איטית אז אודה לכם אם תענו לי על השאלה

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by zzrxox,

יחזיקו מעמד ,אם לא מה מומלץ ?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by tagada0071,

האם הלוח הזה תומך טוב עם SSD ? ובתור לוח אם לגיימינג יש לו חלופה קצת יותר זולה שתתמוך בSSD ? gigabyte - GA-Z77X-D3H

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  5. Started by yotamoo,

שלום, כשאני מנסה לצרוב דיסקים ולא חשוב איזה סוג אני מקבל הודעת ארור שאומרת can't connect TRF... אני משתמש בנרו 7 ויש לי צורב LG4163 די וי די.... אין לי מושג למה זה, לא נראה לי שזה הצורב כי הבעיה התחילה אחרי שפירמטתי את המחשב ובכלל הצורב לא הרס לי דיסק אחד עד היום ולא עשה בעיות בכלל...

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by solet,

שלום, אני הייתי מעוניין לדעת כמה שיותר מהר אם אפשר - האם לוח אם ASUS A7V333 תומך בדיסק קשיח מסוג MAXTOR 120GB DIAMONDMAX PLUS9 ULTRA ATA133 IDE7200RPM MODEL:6Y120LO תודה לכל מי שיכול לענות לי מהר - פשוט אני חייב דחוף להחליף את ההארד דיסק שלי - הוא נסתם לגמרי.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by י א,

שלום, לפני כשנה רכשתי דיסק WD 3TB שאותו שמתי במחשב לשימוש לצרכי איחסון על חלונות 7 64. הגדרתי אותו GPT כדי לנצל את כולו. השבוע ניתקתי אותו מחיבור ה SATA וכשחיברתי חזרה נדרשתי שוב לאתחל אותו כ MBR או GPT. מיותר לציין ששתי האופציות היוו למעשה אובדן התוכן. מאז אני חושש לשים בו חומר כי כל פעם שאני מנתק ומחבר חזרה זה קורה שוב שאני נדרש לאתחל אותו. ככה זה אצל כולם?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by iyehuda,

צרבתי על 4 דיסקים את אותו סרט להלן התוצאות : [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by alias,

נכון יצא לפני כמה זמן התקן sata 2 הקיצר צריך לצאת גם דיסק קשיח שיתמוך בsata 2 או הדיסק קשיח שתומך sata (שיש כיום) תומך גם ב sata 2 ????

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by nir2711,

ככה שלום לכולם יש לי בעיה אם הצורב הבעיה היא כזאת שבחלונות אין לי צורב אבל בביוס של המחשב יש לי גם שהמחשב עולה הוא מגיב אבל הוא לא מופיע החיבורים נכונים .

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by Gal_452,

שלום לכם.. קניתי צורב דיוידי , שהותקן על ידי תכנאי. כאשר אני מכניס דיסק לכונן הרגיל (בעצם צורב אבל הוא המקור), אני נכנס למחשב שלי -> לכונן z (המקור כביכול) וזה לא מראה לי שום קבצים זה פשוט מופיע לי כתיקיה ריקה ולמעלה רשום "צרוב קבצים אלה בתקליטור" , כאילו שיש דיסק ריק בפנים. ואז אני לא יכול לעשות "Copy Disk" מכוון ש"אין" מה לצרוב. מה אפשר לעשות? תודה מראש, גל.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  12. היי חזרתי מחו"ל עם Canon A700 ואני צריך לקנות לה כרטיס זיכרון SD חשבתי על PQI Secure Digital HI SPEED X150 4GB מה דעתכם? יש כרטיס אחר של 4 גיגה שכדאי לקנות? המחיר של ה-PQI נמוך משמעותית מהמתחרים (רק 680 שקל), האם הוא השקעה טובה? תודה

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by hakoki,

צריך כונן קשיח למחשב שישמש רק לאינטרנט וזהו לא יותר מזה,אפילו 5 ג'יגה יספיק חיבור ide שיהיה כמה שיותר זול ופשוט יש איזה אתר שמישהו מכיר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by Idan-h,

בהמשך לדיון הזה. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=115345.0 פתחתי אשכול חדש כי נושא הדיון השתנה לחלוטין. כנראה שהHD שלי לא הלך לשמחתי. יש לי שני IDE במחשב, אחד IDE מעוגל ATA133 ואחד IDE רגיל ATA100. כשHD היה מחובר לפרייימרי כמאסטר עם הIDE ATA 133 קיבלתי תוצאה עלובה של 96 בPCMARK2002. כשהHD היה מחובר לסקונדרי כמאסטר עם הIDE ATA 100 קיבלתי תוצאה בינונית של 690 נקודות. כשהHD מחובר כרגע לסקונדרי כמאסטר עם הIDE המעוגל ATA133 אני מקבל תוצאה טובה מאוד של 992 נקודות, דרך אגב אף פעם לא הגעתי ל900. שאלות מתבקשות: 1) האם השקע של הפריימרי דפוק ואני צריך להחליף את הלוח? 2) האם IDE של ATA133 יותר מהיר מATA100? אני ממש מבולבל ולא יודע מה קורה פה. תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by EAD,

האם שני כונני ראפטורים של 150 ג'גיה, או מצד שני שני כוננים של 1 טרה בייט עם 32 מגה זכרון ? (שימו לב שבגלל נפח הגדול כול כך, ביצועים מבחינת העברת נתונים מאוד גבוה)

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by AmirNadav,

שלום. קנינו מחשב חדש שהגיע היום =]. במחשב יש הארדסיק סאטה 2, איך אני מתקין אותו? (לוח אם- K8ns 754) האם ההתקנה שונה משל sata? בכל מקרה אשמח לרענון בנוגע להתקנה כי שכחתי כבר איך מתקינים (את שלי התקנתי דיי מזמן..)

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by wooper,

היי הכונן האופטי שלי LG GSA-H22N החליט להתקע בהתקנה של FAR CRY במחשב הנייד הוא עובד מצוין מדובר במשחק מקורי ניסיתי כמה פעמים להתקין את המשחק מה אפשר לעשות ??

18. Started by tavor21,

אני מכניס דיסקים והוא פשוט לא מזהה אותם ... זה התחיל פתאוםם ...הוא זיהה דיסק שלא נתן לי לצרוב עליו ואז הוא כבר לא זיהה שום דבר אחר ..... יש לי צורב DVD של LG לא זוכר את הדגםם ( הראשון שהגיע לארץ עם DL נדמה לי .. ) בבקשה תעזרו ליי ...

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by preachers,

היי לכולם, אני משתמש חדש אבל נעזר בכם כבר הרבה זמן אני מעוניין לקנות DOK בתקציב של 40-50 ש"ח (עדיף מ-EBAY וכו' ככה אפשר לקבל תמורה גדולה יותר למחיר) אני צריך 16GB ואני לא כל כך מבין את ההבדלים חוץ ממהירות כתיבה וקריאה, גודל וכו' השימוש שלי בו הוא בעיקר לגיבוי תמונות וסרטים אבל גם משמש להעברת עבודות אוניברסיטה וכדומה אני מחפש מוצר אמין של חברה מוכרת כדי שיהיה לו "אמא ואבא" הסתכלתי קצת ב-EBAY וראיתי שני מוצרים, אשמח לקבל המלצה על אחד משניהם או על מוצרים דומים אחרים. קישור 1: http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Cruzer-Fit-16GB-USB-Flash-Pen-Drive-/120984267981?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item1c2b396ccd#ht_1671wt_932 קישור 2: http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Ultra-…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by aynrand,

שלום, ראשית אני מבקש לסייג את מה שאומר להלן בכך שמדובר בנסיוני האישי ובנסיונם של כמה אנשים אחרים ברשת (בחו"ל) שכתבו על בעיות עם הצורב שבנדון בפורומים הבאים: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20070501001439577&board_id=2&model=DRW-1814BLT&page=1&SLanguage=en-us http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=63&threadid=2145501 לאחר ההסתייגות לעיל, אבקש להזהיר את אלו הקונים את הצורב מהדגם הנ"ל. מסתבר שלאחר אחד או יותר נסיונות לצרוב lightscribe, הכונן מפסיק לקרוא/לצרוב CD -ים, אך ממשיך לתמוך ב DVD ים. בנסיון לפתור את הבעיה ניסיתי לשדרג/לשנמך גרסת firmware, להתקין תוכנת lightscribe מחדש, לנקות את עינית הצורב - שום דבר לא עזר. מסתבר שיש אנשים, ואני…

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  21. אני זקוק לדיסק קשיח חיצוני לצורכי גיבוי, העברת נתונים, ויותר מאוחר עם רדיו דיסק מתאים הדיסק הקשיח יהיה גם מקור המוזיקה ברכב.. התקציב הוא בסביבות 400 שח ו60GB יספקו אותי בהחלט.. אני צריך משו נייד קטן אמין וללא צורך בכוח חיצוני, רק יציאת USB... חשבתי על הדיסק הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490049 הוא נראה קטן טוב וגם אלגנטי... מה אתם אומרים עליו? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by lol_minbet,

להזמין בארץ תודה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by Cyron,

קניתי צורב DVD, אין לי ממש מוסג במדיות והבנתי שזה די חשוב בצורבים כאלה. איך המדיות האלה ? מישהו מכיר: [url=] http://www.bar-ezuz.co.il/Product.asp?Pid=20745&Cat2Cat1ID=1213&Cat2ID=1582

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  24. שלום. אני מעוניין לחבר שני HD זהים (Seagate Barracuda 7200.11) במערך RAID1 (האחד הוא גיבוי של השני). מה אני צריך להכין ב-BIOS בשביל זה? האם התקנת מערכת ההפעלה צריכה להתבצע באופן שונה? האם אופן העבודה יהיה שונה? מה קורה כשאחד מהם נופל - מערכת ההפעלה תודיע לי? עדיין תהיה לי מערכת עובדת? תודה.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by aaaaa,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש HD חדש בגודל 1TB. נמאס לי מצריבות לפי זאפ יש שני HDים פופולריים בגודל הזה: של סיגייט: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 ושל WD‏: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598378 אני מתלבט מה לרכוש. יש לי כונן פנימי של WD בגודל 160 ג'יגה שמחזיק יפה מאוד כבר זמן רב. עם סיגייט אין לי ניסיון כלל. מישהו יכול להמליץ איזה כונן לרכוש? הסיגייט זול בכ-100 שקל מה-WD, ובסיגייט מקבלים 5 שנים אחריות לעומת שנתיים ב-WD... (למרות שאחריות ל-5 שנים היא קצת לא פרקטית - הכונן הזה בטח יעלה גרושים אז, והרבה יותר חשוב לי אמינות הכונן מאשר אחריות... בכל זאת, הולך לשמור עליו מידע רב וחשוב). תודה רבה לכולם וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים