עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ה SSD שלי - C4 מראה בתוכנת מידע 97% בריאות?? מה זה אומר ? שחלק מהמקום בכונן לא שמיש כבר?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  2. מעניין לי לדעת.....כי אם אני קונה מחשב חדש אז עדיף אץ שניהם במכה!

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  3. מחפש מבחן דרכים בין בבקר הRAID חייצוני לבין בבקר הRAID שעל לוח אם ? (בקר חיצוני שכותבים שהוא טוב יותר מ- RAID שעל לוח אם )

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  4. אני מאוד רוצה תUSB של ה64 גיגה אבל זה יקר ברמות יש כוננן שהוא אולי לא בגודל ש HD מומצע אבל כן מספקים כמו גודל מכובדת? חשוב שיהיה ממושק עם MAC ולא USB כמובן עד 350 שקל

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  5. כבר שנים עובד עם שני דיסקים קשיחים במחשב במקביל, חלוקת עומס, גיבויים וכו'... אני בשלבי בנייה של מפרט למחשב חדש ואני נמצא בהתלבטות, האם לקנות שני דיסקים קשיחים בנפח של 320GB או דיסק קשיח אחד בגודל של 160GB (למע' ההפעלה) ודיסק קשיח נוסף של 500GB (לכל השאר)? מבחינת מחירים (והנפח) זה יוצא פחות או יותר אותו הדבר כך שההתלבטות שלי היא בעיקר מבחינת ביצועים ואמינות... בנוסף אני עדיין מתלבט בין דיסק קשיח של WD לבין Seagate, בעיקר בגלל כל ההודעות עם הבעיות של ה-Seagate שצצות לאחרונה בפורום כמו פטריות... הערות, הארות, תלונות, הצעות ושאר ירקות יתקבלו בברכה, תודה.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by sarel_d,

אהלן אנשים ! ! ! אז ככה חיברתי תצורב החיצוני שלי למחשב אחרי תקופה ארוכה שהוא לא חיברתי אותו , כל ההתקנים שלו בסדר גמור ניכנסתי למנהל התקנים והכל מראה שבסדר הוא גם מעלה לי דיסקים והכל אך בנוסף לזאת יש בעיה כשאני בא לצרוב דיסק הוא מתחיל לי את הצריבה ובאמצע קבוע הוא מחליט להפסיק תצריבה וכל התהליך ניכשל ... אם מישהו מכם יודע אולי מה הבעיה ויכול לעזור לי אפילו באופן פרטני אני יודהה לו מאוד ... *כבר הלכו לי שלושה דיסקים לזבל

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  7. שלום אני מעונין לקנות כרטיס SD 512MB\256MB לזייר72 (פאלם) לMP3 משחקים תוכנות וכו'.. אין לי תקציב לפנסוניק ,אני יודע שהוא הכי מהיר. אבל בתקציב שלי ישנן מספר חברות PQI SANDISK KINGMAX KINGSTON LG Transcend כמובן שאני רוצה את הכי מהיר וכדאי.. מה דעתכם? איזה חברה הכי כדאית ואיזה כרטיס הכי מהיר וטוב? תודה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by b11y,

שלום! יש לי דיסק קשיח עם קבצים שאיני רוצה שיעתיקו ממנו. מה אפשר לעשות כדי שאני אהיה בטוח שלא יוכלו להעתיק במידה ואני מוסר אותו למישהו? ואני לא מדבר על להסתיר את הקבצים.. זה לא יעזור לי.. תודה רבה..

9. מה זה?!! ה מחשב לא קולט את כונן ה דיסקטים שחיברתי התקנתי את ה WINDOWS הכל בלי ה FLOPPY אכשיו רציתי להתקין חיברתי הכל ללוח אם.... וזה לא קולט אותו! מה אני אמור לעשות לפרמט?? :'(

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by wooper,

שלום ראיתי שמומלץ LG GSA-H22N אבל בחנות ראיתי LG DVD±RW GSA-H22NB וLG DVD±RW GSA-H22NK האם יש הבדלים בניהם

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  11. Started by Liran3331,

כמה כוננים לחלק אותו? וכמה GB בכל כונן? אני לא יודע מה יהיה הכי נוח

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by yonir,

איזה צורב מוצלח יש ל-LG שתומך ב-lightscribe ? אני רוצה בעיקרון משהו פשוט, כמו GSA-H62N שהוא נפוץ, רק עם תמיכה ב-lightscribe. (אני לא חושב שיש בארץ את GSA-H62L) האם הצורבים האחרים (לא 62N) שתומכים ב-LS פחות טובים במשהו מה-62N ? תודה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by coorva,

איך אני יכול לוודא שבכונן הקשיח ובכונן התקליטורים מופעלת תכונה זו? DMA - DIRECT MEMORY ACCESS תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  14. Started by jungle-man,

שלום יש לי מערך RAID 5 עם 3 HD ואני מעוניין להוסיף את הרביעי. הRAID הוא חומרה דרך לוח של אינטל D975XBX ואני עובד על XP PRO. בכל נסיונותי לא הצלחתי לגרום למערכת ההפעלה או לIntel Matrix Storage Manager לראות את הHD החדש כMEMBER במערך הRAID. האם יש צורך לבטל את הRAID הקיים ולפתוח חדש עם ארבעת הHD ואם כן איך אני לא מאבד את כל המידע שיש לי על הRAID הנוכחי?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  15. Started by asinnn,

שמעו במקרה רציתי לקנות צורב DVD אז ראיתי את זה ואני אוהב טשטויות האלו של התמונות וכול אלו ראיתי גם שהדיסקים יקרים אז אמרתי אני הקנה בעתיד תדיסיקים האלו ........ שהצורב כאילו יהיה לי לעתיד גם .... מה אתם אומרים יש היום איזה צורב שהוא נורמלי ואיכותי עם LABELFLASH שכדאי לקנות ??? או שכדאי לחקות עוד כצת זמן ???? או שאין מצב שבחודשים הקרובים יצא איזה משהו נורמלי ועדיף לקנות צורב רגילללל תודה יום טובבבבב

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by davis5,

מה טוב יותר מיבינהם ואיך אני יכול לדעת עם צורב תומך בגרסה מסויימת

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  17. Started by uzi_sch,

ברשותי צורב DVD של NEC דגם: nd-3540A לוח אם: p4p800 delux הצורב מחובר כ"סלייב" על "סקונדרי". הצורב מוגדר בחלונות כעובד על PIO למרות שבקשתי שיבוד על UDMA. *** הבעיה נפתרה ע"י הסרת הדרייבר המתאים בקטגוריית IDE המתאימה בתפריט "דיבייס מנג'ר". לאחר אתחול, חלונות התקינה בעצמה נכונה את הדייברים בDMA ***

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  18. שלום לכולם, המחשב שלי לפני זמן מה התחיל להיות איטי למדי (את האמת, זמן קצר לאחר שהתקנתי את הכונן הקשיח השני). כיום יש לי 2 כוננים קשיחים שמחוברים ב2 IDE שונים. שניהם של WD אחד 160GB והשני 120GB, חדשים. בRAM (שלפי זכרוני הוא הדבר הראשון שבדקים כשהמחשב נהיה עמוס ואיטי) יש לי DUAL CHANNEL של 1024 (2x512) של GEIL. עכשיו, כפי שצייני בפורום "מפרטים" אני מעוניין להעיף את האיטיות הזו ולכן יש לי שאלה אחת. האם ייתכן שבגלל שיש שתי כוננים קשיחים שמותקנים ב2 IDE שונים (דגש! שונים, לא 2 בכבל, 2 במקומות שונים) יכול לגרום לאיטיול רצינית של המחשב? אם התשובה תהיה כן, אז מה לדעתכם צריך לעשות? לקנות מתאם לSATA או לקנות כבר כונן קשיח של 320 ולמכור את השניים האחרים וזהו?

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  19. חברת Solidigm משתפת שקפים עם תוכניות מלהיבות עבור שבבי ה-NAND החדשים שלה, שמורכבים מ-192 שכבות פנימיות בתצורת QLCלכתבה

20. Started by motaboy,

את הכונן הקשיח הקודם שלי העברתי לSLAVE ואת החדש התקנתי כMASTER הראשון, כדי שאחרי התקנת הווינדוס אני אוכל להעתיק את המידע בקלות מהישן לחדש. את הישן לא פירמטתי, וגם את הספרייה של ווינדוס השארתי כי מן הסתם לא יכלתי למחוק אותה בזמן שהוא היה הכונן הראשי. ההתקנה פירמטה את הכונן החדש, התקינה אותו, הווינדוס עולה והופה - הכונן הישן קיבל את האות C והחדש את האות F! מה זה החרטא הזה?! ניגשתי לCOMPUTER MANAGEMENT, נתתי להארדיסק המשני (הישן) את האות G אבל מן הסתם שאת הראשי הוא לא נותן לי לשנות. זהו? דיני נחרץ להתקין ווינדוס מחדש רק בשביל השטות הזאת? איפה ההגיון? למה ההתקנה של ווינדוס הסתכלה על ההתקנה הישנה והשאירה את הכונן ההוא בתור C למרות שהתקנתי מאפס? עריכה: כנראה שהטעות שלי הייתה ב…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  21. כל פעם שאני רוצה שהקבצים יהיו קריאים,אני מפרמט וגם אז רק הקובץ הראשון והשני טובים ואלה שאני מעתיק אח'כ אינם קריאים.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by bnayal89,

מישהו מכיר את הייבואן של ThermalTake? אני מעוניין במערכת החיצונית ThermalTake SilverRiver. איפה ניתן למצוא את זה?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by or_y,

שלום. אני צריך המלצה על דיסק חיצוני בסכום הנ"ל. הדיסק צריך להיות שקט, אמין ובעל נפח גדול ככל הניתן בסכום זה. קראתי על בעיות אמינות בדיסקים חיצוניים ואני חושש מקריסה של הHD או מבעיה במארז. תודה אור

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by NIVs,

יש לי APEX 811, יש לי בעיה שכול סרט שאני מכניס יש לי פריזים, וכול מיני ריבועים שלא קשורים לסרט. אני צורב על VERBATIM TAIWAN מהירות 12X. לקחתי תדיוידי לבדיקה והבעיה חזקה על עצמה. ממה זה יכול לקרות ? צריבה דפוקה?מהירות צריבה אוו שפשוט הדיוידי מת שוב=\

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by gooz,

שלום כשאני מחבר את המצלמה לUSB אני מקבל הודעה usb mass storage מה זה אומר? תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים