אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מבחינת ביצועים
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה אני מבין שאני חייב כונן חיצוני על מנת לאחסון הרבה סרטים וסדרות שנמצאים על המחשב. הייתי רוצה שתמליצו לי על כונן הדרישות: מהירות עברת הנתונים מהירה יחסית. כונן קטן ולא בעל שנאי חיצוני יחס מחיר מול ביצועים שווה פחות או יותר.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום אני חייב מדריך לפירמוט דיסק קשיח כלומר למחוק כל מה שקיים עליו כיוון שהיום ניסיתי לפרמט את המחשב ועכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב זה לא מחק את הקודמת הכל הלך חלק עד שקלטתי שיש עכשיו שתי מערכות הפעלה אני אשמח אם תעזרו לי שבת שלום ותודה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש ברשותי הארד דיסק נייד של segate 160gb אך המקום הזמין שניתן לי זה111gb למה זזה ככה??
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
טווח מחיר 400 ש"ח חריגה של 20 ש"ח לכל היותר. ראיתי את זה : WD 250GB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597603 אבל אם הוא לא מספיק טוב..ואין אחד מספיק איכותי של 250GB בטווח המחיר שקבעתי אז אפשר לרדת ל160GB. אני לא רוצה HD פנימי. חיצוני בלבד. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני צריך דיסק קשיח חיצוני נייד,בעיקר לאיכסון.בנפח של 3TB.שיהיה אמין. לגבי מחירים אין לי מושג,כמה שיותר זול. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
נגן הMVIX הוא בעצם HD נייד בחיבור IDE עם אפשרות לחיבור לטלויזיה. למכשיר יש מערכת הפעלה משלו בעברית אבל עדיין הקבצים הנקראים בעברית הם הפוכים המכשיר קורא סרטים, תמונות ושירים ויש לו תמיכה בכמעט כל סוגי הקידודים MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI, DivX® 3.11, 4x, 5x, XviD, DVD(IFO, VOB), ISO AC3, MP2, MP3, DTS pass through, WMA, OGG, M3U מומלץ ביותר בכל בית@@@@!!!!!!!! בדוק =] *ניתן להשיג בארץ*
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום איך אני שם את הג'מפר, כרגע הוא מוגדר לי על SSC-OS, כאשר יש לי עוד שני HD (לא SATA) אשר יושבים על הערוץ הרגיל (ברח לי מהראש השם כרגע) ועל אחד מהם מערכת ההפעלה. שאלתי השניה, ברשותכם, היא בדקתי את המהירויות במנהל התקנים של ההרדיסקים שלי וראיתי שהHD החדש של הSATA יותר איטי, כלומר יש לו burst speed - 69.2' sustain speed 55.1 מה קורה פה? תודה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום את המחשב הנייד החדש שלי, ויש לי בעיה. מסיבה כלשהי הכונן האופטי מוגדר ככונן D, ואחד הכוננים הקשיחים כ-E. כיצד אפשר להפוך אותם תודה, Anatoli
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כונן קשיח מהיר (הכי מהיר שיש והכי יעיל) בין 250 ל320 ג'יגה בייט בממשק SATA2 עם 16MB זכרון מטמון חשובה לי מאו המהירות של הכונן הקשיח כי כרגע יש לי ארדיסק SEGEAT ST3160023AS 160GB ממשק SATA 8MB זכרון מטמון והוא איטיט מאוד ויוצר לי צוואר בקבוק על המערכת. אז אנא התחשבו בעיקר במהירות ואני לא מדבר על ארדיסק שעושה 10 או 15 אלף סיבובים כי זה כמו שהבנתי ארדיסק לשרתים. ושמעתי שיש ארדיסקים בטכנולוגיית NQC שגורמת לזרועות קריאה וכתיבה של הכונן לעבוד יותר ביעילות אני לא יודע אם מהר יותר. בתודה מראש שגב שטובי
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הורדתי תמונות מהטיול שלי לדיסק וכשצרבתי את הSESSION החדש רשמתי ב- NERO שיתחיל אחד חדש ולא ימשיך את מה SESSION האחרון. עכשיו במקום 5 ספריות יש לי רק 4, ה SESSION ה- 4 נעלם. יש למישהו מושג איך לשחזר אותו? תודה. נ.ב ב- NERO רואים שיש 5 SESSIONS .
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום התפנה לי מקום בתקציב ורציתי לשדרג אתה ההארד דיסק מ-160GB ל-250. הפרש הוא 70 שקלים. אבל תמורת עוד 30 שקלים אני יכול לקבל 250GB עם 16MB BUFFER, אני במצב שאני ממש מנסה לקצץ איפה שאפשר. האם תוספת ב-BUFFER תיתן משהו??? זה ש
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ראיתי שיש שני דגמים אחד שעולה 330$ Western Digital Raptor X WD1500AHFDRTL 150GB ואחד שעולה 230$ Western Digital Raptor X WD1500AHFD 150GB מישהו יודע מה גרם לההפרש של 100$?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי היום בדיקת תקינות לדיסקים הקשיחים התוצאות יצאו בסדר?? הדיסק הקשיח הראשון הדיסק הקשיח השני
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
המחשב שלי לפתע הפסיק לזהות את ההארדיסק WD120G SATA ניסתי להחליף כבילה ואת הפורט על הלוח ועדיין כלום לא עזר הבאתי הארדיסק חדש(SATA2 ) ועדיין המחשב לא מזהה את ההארדיסק יש למשיהו מושג מה הבעיה? ומה אני יכול לעשות? אולי זה ג'ימפור או משהו? תודה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בצורב DVD הצורב לא רוצה לצרוב לי על דיסקים של DVD.. אני צורב משהו ושאני מכניס את הדיסק לאחר הצריבה למחשב הוא מזהה אותו כדיסק חדש אם בכלל הוא עולה.. הצורב עצמו הוא בן שנה ובקושי צרבתי אליו גג 15 צריבות לדעתי הרבה פחות האם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם הצורב עובד כמו שצריך? מה אני יכול לעשות? ככונן רגיל הוא עובד מצוין וגם כצורב מדיות רגילות(אני צורב בעזרת נרו) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי כונן SSD 1.8 עם יציאת microsata. אני אחבר אותו למארז עם מתאם מכני שמגיע אבל אני צריך מתאם לחיבור עצמו לחיבור Usata. האם יש פתרונות כאלו בארץ? מעבר ל 2 קונקטורים שיש ב 2 חנויות במרכז? אני מהצפון וצריך פתרון. המחשב מגיע עוד שבוע ועד אז חייב פתרון.. תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הי חבר'ס ! יש לי יומולדת ב14.06 וחברה שלי קונה לי מתנה, ב500 ש"ח. אני החלטתי, שאני צריך HDD לגיבוי. מזמן תכננתי, והנה זה בא. אז ככה, הדרישות שלי הן כאלה : 1. לא פחות מ120GB 2. שיהיה 2.5 אינץ' 3. חיבור USB 2.0 או FIREWIRE 4. שיהיה בו 8MB BUFFER 5. שיהיה מחנות אמינה, ללא משחקי אחריות כמו הKSP או ללא חומרת-זבל כמו IVORY (סליחה אם פגעתי במישהו בעל רגשות לחנויות האלה). האופציות שיש לי כרגע זה אחד משניים האלה : או זה - http://skypc.co.il/pl_product~1200XMS~7~0.htm או זה - http://skypc.co.il/pl_product~EX25HDD120GB~7~0.htm ונראה לי שבינתיים אני הולך על השני. אז תמליצו, תודה ממש ענקית מראש לכל המגיבים.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק חיצוני חדש 500GB. עכשיו כשניסיתי להעביר אליו קבצים שמעל 4GB הוא נותן לי הודעה שזה לא אפשרי. הבנתי שאני צריך להפוך אותו ל-NTFS במקום FAT32. מישהו יודע איך עושים את זה? והאם זה ימחק לי את כל מה שיש בפנים כעת? יש לי קבצים שמעל 5GB אפילו, יהיה אפשר להעביר אותם אחרי זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לא משנה לי אם זה 3.5 כל עוד אין לזה חיבור מיוחד לחשמל. תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי לפני זמן מה התחיל להיות איטי למדי (את האמת, זמן קצר לאחר שהתקנתי את הכונן הקשיח השני). כיום יש לי 2 כוננים קשיחים שמחוברים ב2 IDE שונים. שניהם של WD אחד 160GB והשני 120GB, חדשים. בRAM (שלפי זכרוני הוא הדבר הראשון שבדקים כשהמחשב נהיה עמוס ואיטי) יש לי DUAL CHANNEL של 1024 (2x512) של GEIL. עכשיו, כפי שצייני בפורום "מפרטים" אני מעוניין להעיף את האיטיות הזו ולכן יש לי שאלה אחת. האם ייתכן שבגלל שיש שתי כוננים קשיחים שמותקנים ב2 IDE שונים (דגש! שונים, לא 2 בכבל, 2 במקומות שונים) יכול לגרום לאיטיול רצינית של המחשב? אם התשובה תהיה כן, אז מה לדעתכם צריך לעשות? לקנות מתאם לSATA או לקנות כבר כונן קשיח של 320 ולמכור את השניים האחרים וזהו?
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אשמח אם מישהוא יוכל לעזור קניתי כונן קשיח של טרה חדש חיברתי את כל החיבורים למחשב כולל ספק כוח המחשב מזהה את הכונן החדש במנהל ההתקנים אבל לא מופיע איקון או כל צורת גישה אחרת לכונן ניסיתי להדליק לכבות אפילו ניתקתי מהחשמל והדלקתי מחדש בפעם הראשונה שחיברתי המחשב הוציא הודעה כי זיהה כונן חדש מאז אין כל תגובה מהמחשב לגבי הכונן, גם כשניסיתי לנתק את הכונן ולחבר אותו מחדש. נישאר כמיקודם מזהה אבל אין גישה... תודה מראש וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש דיסק קשיח למחשב פנטיום 3-כמה שיותר קטן 20G ומעלה...איפה אני יכול למצוא כזה? אני מחפש גם זכרונות SDRAM 256-512 רק שבהשוואות מחירים באתר התקשרתי לחנויות המפורסמות ונאמר לי שאין להם.....! איפה אני יכול למצוא כאלה מבין המקומות שאתם מפרסמים? תודה לכם מראש.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב חדש במקום צורב שנהרס בפנטיום 4 2.66Mhz. השאלה אם הצורביי DVD החדשים עם חיבוריי S-ATA ו-Dual Layer יכולים לעבוד על מחשב כזה או...? במידה ולא, אני אשמח אם תאמרו לי איזה אני כן יכול לקנות שבטוח יעבוד. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה הדיסקים האיכותיים ביותר לצריבת דיוידי כיום? בנוסף רצתית לדעת האם עם הדיסקים האלה אוכל לצרוב על מהירות 16 לדוגמא ועדיין שהדיסק יהיה קריא (צריבת סרט לדוגמא)? תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-