עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Bug,

בתקציב של עד 200 ש"ח...

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  2. Started by RonCohen,

גליתי את הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by איתי הגיתי,

שלום יש לאנשים פה נסיון טוב עם התוכנה הזו? יש לכם המלצה לתוכנה יותר טובה שמנתרת את הטמפרטורה של הדיסקים ומצבם? התקנתי אותה פעם ואז הלך לי דיסק, וחשדתי בה שהיא עשתה את הנזק... תודה

4. Started by krabby,

בכל מקרה, לאחר כמה התייעצויות עדיין אני לא סגור איזה צורב DVD לקנות אני מסוגל להשקיע בשביל זה עד 250 שקלים ולקנות או ב www.ksp.co.il או ב www.iqpc.co.il אבל אני לא יודע איזה צורב הכי שווה מבחינת מחיר לעומת תועלת. אשמח לקבל המלצות ממבינים, ולפי מה שהבנתי בפורום פה רוב העוזרים הם אנשים מקצועיים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by LeVINCEoN,

אני מעוניין לקנות צורב DVD מכיוון שהנוכחי שלי לא עובד. לא מצאתי המלצות באתר לצורבים במהירות X22, אני מתאר לעצמי שהם חדשים יחסית. מצאתי שני צורבים: LG GH22NS30 NEC AD7220S השאלה שלי היא האם מישהו יכול להמליץ לי על אחד הצורבים האלה או האם עדיף לקנות צורב קצת פחות מהיר שהוכיח את עצמו

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  6. הסרתי את הכרטיס PCI-E ואנני מצליח לראות את 2 הזכרונות אחד של 8 גיגה והשני 16 גיג"ה זכרונות אחרים אני מצליח לראות ביציאת ה USB הרגילה אבל 2 הזכרונות לעיל אנני רואה לא במחשב שלי ולא ב DISK MANAGMENT האם ניתן לעשות משהו? הכרטיס PCI-E תוצרת סין ונרכש באיביי תודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  7. ברצוני לרכוש צורב DVD X20 ומתלבט.. בין ASUS DVD+-RW DRW-20B1LT לבין ASUS DVD+-RW DRW-2014L1T שניהם SATA LIGHTSCRIBE + SOFTWARE ומה השונה שיש בינהם - ומה מייחד אותם.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  8. Started by waizman,

אהלן, מת לי ה NEC והמחליף שלו (OPTIARC) הלך לאיבוד בדואר בדרך לתיקון בחנות - צריך אחד חדש! ולא NEC! חשוב שיהיה אמין ושישרוד הרבה זמן כי נמאס לי כבר מהצורבי DVD הזבל האלה, ושיחובר בתקן SATA כי החיבור PATA שעל הלוח רחוק מדי מהכונן. תודה! :-*

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  9. לפני כחודש פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה כעבור כמה זמן התקנתי DAMON TOOLS ומאז המחשב לא מזה את הצורב ואני לא יכול לקרוא דיסקים יש לי צורב של LG ואני לא יודע מה הבעיה עד ביום הוא לא עשה בעיות וזא הבעיה הראשונה שלו :s07: תודה לעוזרים עריכה: המחשב מזהה אותו וכותב שיש eror

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  10. אני צריך לקנות דיסק חדש והחלטתי שאם כבר אז נלך על SATA. עשיתי חיפוש בזאפ וראיתי מבחר יפה של דיסקים לא יקרים, אבל יש משהו מוזר עם האחריות: גם בדיסקים של מקסטור וגם של סיגייט (80GB) ראיתי את אותו דיסק ממש בכמה חנויות שונות במחיר דומה מאד רק שבחנות אחת נותנים שנה אחריות ובחנות אחרת שלוש שנים אחריות. האם החנות לא מחוייבת לתת את מה שהיצרן/יבואן נותן ? אם בחנות אחת נותנים שנה ובחנות אחרת שלוש שנים על אותו דיסק בדיוק אז האם זה אומר שהחנות מנסה להוריד את האחריות ודופקת את הצרכנים (במקרה שהיא נותנת שנה) או שהיא דווקא לוקחת על עצמה לתת יותר ממה שהיבואן/יצרן נותן (במקרה של 3 שנים) ?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  11. שלום לכל, צריך עזרה , בתחילת התקנת ויסטה התבקשתי לבחור את המיקום של התקנת מערכת ההפעלה ,בחרתי להתקין את המערכת בחוצץ primery של 100G (מתוך 500G שקיימים אצלי ) בשל אי הבנה המשכתי האלה בהתקנה בלי לעשות חוצץ לשאר הדיסק ,עכשיו אני עם מערכת התקנה מותקנת וכונן C אחד של 100G בלבד .מבלי לעשות פורמט והתקנה מחדש, איך אני יוצר עוד כונן ומחזיר את ה 400G שלא מופיעים אצלי במערכת? תודה .

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  12. הייתי אתמול בחנות מחשבים והמוכר אמר שהכי טוב זה לרכוש כונן קשיח אחד בנפרד לשמש ככונן C עבור מערכת ההפעלה בלבד, ללא מחיצות. הוא טוען שכך היציבות, הביצועים והאמינות של המערכת ישתפרו. עד היום היה לי כונן של 250GB וחילקתי אותו לשתי מחיצות שאחת מהן היא 60GB עבור כונן C. האם הוא צודק?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  13. יש לי הרד-דיסק קיים, התקנתי נוסף, ה-BIOS זיהה אותו, נכנסתי ליונדאוס גם פה הוא מזהה אותו, אבל ב MY COMPUTER, הוא לא מופיע, איך אני גורם לו להיות אקטיבי?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  14. Started by shaifbisss,

שלום אני חייב מדריך לפירמוט דיסק קשיח כלומר למחוק כל מה שקיים עליו כיוון שהיום ניסיתי לפרמט את המחשב ועכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב זה לא מחק את הקודמת הכל הלך חלק עד שקלטתי שיש עכשיו שתי מערכות הפעלה אני אשמח אם תעזרו לי שבת שלום ותודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  15. ברשותי צורב DVD SONY DRU-720A, חיצוני. עד לפני יומיים צרבתי דיסקים של DVD והכל היה טוב ויפה. שלשום צרבתי דיסק DVD, שיצא פגום בבדיקה לאחר צריבה. צרבתי שוב, אותו דבר. ניסיתי לקרוא את הדיסקים בכונן DVD אחר - פגומים. לקחתי דיסק DVD מקורי וניסיתי לקרוא אותו בצורב, בלי הצלחה. הוא מזהה אותו כ-CD ריק. בדקתי גם על מחשב אחר, אותה בעיה. מה שכן - הכונן לא מתקשה בכלל לקרוא CD. בסופו של דבר, פתחתי את הקופסא החיצונית, הוצאתי את הצורב, פירקתי אותו וניקיתי את העינית עם מטלית של משקפיים. זה גם לא עזר. עדכנתי את ה-firmware לאחרונה שיש לדגם הזה, וגם זה לא עזר. יש לציין שהצורב עושה רעש חזק ומתאמץ רבות כשאני מנסה לקרוא דיסקים של DVD... יש מה לעשות? או שהוא הלך?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  16. אז: 1) כנראה שזה אופטודיסק 2) גם אופטודיסק מייצרים למקסל http://www.digitimes.com/news/a20040929B3094.html

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  17. מישהו מוכן להסביר לי יותר על כונני SSD ? בשביל מה זה טוב? והאם השיפור שבקניית כונן אחד כזה, לעומת נניח כונן ראפטור או וליפאטור (החדשים של 300 ג'יגה שיותר מהירים) היא אכן משמעותית? והיכן? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by kobi_af,

WD800JD זה הדגם אך אני לא יודע אם הוא סאטה. באברסט לא רשום יש אפשרות אחרת? 8)

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  19. מתי צפויה ירידת מחירים של הדיסקים של 8 וחצי ג'יגה למחיר נורמלי?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  20. אני מחפש DOK והבנתי שהמוצר הזה מאוד אמין(שזו התכונה הכי חשובה לי).הבנתי שיש לו גם U3.האם הU3 נתמך ע"י מערכות הפעלה של 64BIT ובמקרה שלי ויסטה.או שאין קשר בין U3 למערכת ההפעלה אליה מחברים את הDOK.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  21. קראתי כמה כתבות ברשת בשנה האחרונה לגביי כונני SSD ואודות ההתפתחות שלהם, בעיקר לגביי יתרון המהירות שהם מספקים לעומת הכוננים בעלי "פלטה". בעבר אני זוכר שגם הייתי בעיה של שחיקה (כמו בדיסקונ'ים) אבל הבנתי שישנם מנגנונים אמורים לכתוב מידע בצורה כזאת שזה כבר לא ממש רלוונטי (יחסית לכונן רגיל). השאלה שלי היא האם משתלם מבחינת עלות\תועלת לקנות עכשיו כונן SSD בנפח קטן (32GB?) שעליו תרוץ מערכת ההפעלה (בהנחה שהכונן האחר הוא רגיל בנפח גדול), האם אפשר לקבל שיפור משמעותי בזמני גישה (או בשפה פשוטה, מהירות עבודה) במחיר שפוי? אני מדבר למשל על תוכנת אנטי וירוס שסורקת כל קובץ שהמשתמש ניגש אליו (זמן גישה קצר יותר מכונן רגיל בצורה משמעותית?), או למשל משחק בסגנון מנג'ר כדורגל שניגש למסד נתונים …

22. Started by the king2006,

שלום ... תראו יש לי שני הארד דיסקים אחד מחובר ב IDE והשני ב SATA 2 עכשיו כשבאתי להתקין את הוינדוס לא זיהה את הסאטא חשבתי שזה יראה אחרי ההתקנה אבל עכשיו אין תכוננים שהיו קודם בהארד דיסק בוינדוס הקודם מזהה רק את ה IDE איך אני יכול לסדר את ה RAID הזה??

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by wooper,

שלום האם אם צורבים כמה שעות רצוף ללא הפסקה ארוכה זה פוגע בצריבה?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  24. Started by orlupo,

כעת WD מצטרפים ל-Segate וגם נותנים 5 שנים אחריות עם הדיסקים הקשיחים. מעניין מה תהיה המדיניות כלפי דיסקים קשיחים שנרכשו ועומדים בתנאים. מצורפים סקרינשוטים מהאתר של WD: [attachment deleted by admin]

25. Started by DL,

הכותרת אומרת הכל... איזה כדאי לקחת ולמה? המחיר אותו הדבר עכשיו.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים