אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום,חשבתי על לקנות גיבוי חיצוני של 1TB... האם יש צורך בBuffer גבוה? איזה חברה מתאימה לשימוש? האם עדיף פנימי? זה מוציא חום או מסכן משהו? אשמח לפרטים תודה יום טוב
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן . יש לי נק 3500 ומה שקורה זה כשאני צורב איתו משהו , לא חשוב אם זה דיוידי או סידי הוא ממש מאיט לי את כל המערכת עד כדי שאני לא יכול להזיז את העכבר והמעבד עובד על 100% בצריבה הראשונה שלי הוא לא עשה לי את זה , רק מהצריבה השניה והלאה... אולי מישהו יכול להגיד מה יכולה להיות הבעיה ? להגיד לי איך להגדיר אותו אם הוא לא מוגדר טוב וגם אולי הפירמור לא הותקן נכון ? זאת יכולה להיות הבעיה? כי עשיתי לו פלאש וזה לא עזר תודה !!!
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לרכוש את הSTORAGE CENTRAL של חברת NETGEAR ואני אשמח לשמוע תגובות ממישהו שמכיר וניסה את זה. נוסף על כך, לתוך הSC מכניסים כוננים קשיחים IDE/ATA והוא לא תומך בSATA, עד כמה זה בעיה והאם עוד מעט יעלמו הכוננים האלו מן העולם ואני תקוע עם משהו לא כל כך שימושי. תודה, הדר.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש SSD של OCZ, הייתי שמח לדעת איזה בקר יש לכוננים הללו, האם הם מומלצים ובלי מחלות ילדות? באיזה תהליך ייצור מכינים אותו (ננומטר)? והאם הייתם ממליצים עליו באופן כללי.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני חייב מדריך לפירמוט דיסק קשיח כלומר למחוק כל מה שקיים עליו כיוון שהיום ניסיתי לפרמט את המחשב ועכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב זה לא מחק את הקודמת הכל הלך חלק עד שקלטתי שיש עכשיו שתי מערכות הפעלה אני אשמח אם תעזרו לי שבת שלום ותודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות כרטיס SD 512MB\256MB לזייר72 (פאלם) לMP3 משחקים תוכנות וכו'.. אין לי תקציב לפנסוניק ,אני יודע שהוא הכי מהיר. אבל בתקציב שלי ישנן מספר חברות PQI SANDISK KINGMAX KINGSTON LG Transcend כמובן שאני רוצה את הכי מהיר וכדאי.. מה דעתכם? איזה חברה הכי כדאית ואיזה כרטיס הכי מהיר וטוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הדיסק הוא מנועה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5079
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
טווח מחיר 400 ש"ח חריגה של 20 ש"ח לכל היותר. ראיתי את זה : WD 250GB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597603 אבל אם הוא לא מספיק טוב..ואין אחד מספיק איכותי של 250GB בטווח המחיר שקבעתי אז אפשר לרדת ל160GB. אני לא רוצה HD פנימי. חיצוני בלבד. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני לא כ"כ לחוץ כרגע על צורב DVD אבל ארצה אותו לשלב מאוחר יותר . האם יש איזושהיא ידיעה על צורב (טוב כמובן) שיוצא בקרוב או יצא בחו"ל כבר ? ואם אפשר אז גם קצת פרטים עליו תודה
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אם כן אני ישמח אם הוא יוכל לענות לי על שאלה קטנה באופן פרטי
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
האם אפשר לקבל הסבר מקיף ומפורט על RAID מה זה, למה זה טוב,ואיך בדיוק עושים זאת (לי יש ויסטה64). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על חברה, ועל דגם מומלץ של צורב חיצוני (אני לא רוצה פנימי) סכום של כ 400 ש"ח. יש אולי אתרים מומלצים עם סקרים וביקורות?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי היום בדיקת תקינות לדיסקים הקשיחים התוצאות יצאו בסדר?? הדיסק הקשיח הראשון הדיסק הקשיח השני
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
חבר שלי קנה את ה4571... (לא היה לנוע 4551)... וזה OEM... (ולא היה RETAIL/BOX) ולא היתה תוכנה לLABLEFLASH... אתם יודעים איזה תוכנה צריך? אפשר עם הNERO? תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני רוצה ליצור מערך raid1 זה חייבים להיות שני הארדיסקים מאותו הסוג בדיוק כלומר אותה חברה אותו דגם אותו נפח? ויש לי עוד שאלה ראיתי שיש לכמה דגמים של הארדיסקים גרסה רגילה וגרסאת raid מה זה אומר צריך אחת רגילה ואחת raid או שניים רגילים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן יש לי דיסק קשיח 500 ג"ב שמחולק חצי חצי בין כונן C ל D. אני מעוניין להקטין את C ל 100 ג"ב, להגדיל את D ולייצור כונן נוסף, E. אני מריץ win 7 home premiun בלפטופ. אני יכול לעשות את זה דרך כלי של ווינדוס? ואם לא, איזה תוכנה מומלצת? (עדיפות לאחת חינמית) פיטר
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
-
יש לי מדיות של VERBATIN X16 MADI IN INDIA והפיונייר יכול לצרוב עליהם ב 18 האם זה יפגע באיכות הצריבה? עוד שאלה אני צרבתי כמה דיסקים ב X16 בפיונייר וה DVDROM TOSHIBA שלי לא מזהה אותם, כשצרבתי על אותן מדיות עם ה LG אז ה DVDROM קרא אותם בלי בעיות. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מה טוב יותר מיבינהם ואיך אני יכול לדעת עם צורב תומך בגרסה מסויימת
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום :} במחשב שלי ההארד דיסק מחובר במולקס.. עכשיו אני יודע שיש יציאת חשמל מיוחדת ל SATA, האם מה שיש לי עכשיו זה בסדר? WD 160GB SATAII
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לצרוב היום סרט על דיסק של ורבטים CD-R ומשום מה בנרו רשום 675 במקום 700 בפס ההוא.. הוא לא נותן לי לצרוב קובץ של 700 מגה.. למישהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהוסיף SSD, ככונן ראשי - למערכת הפעלה (64 ביט) ולשאר התוכנות בהן אני עושה שימוש. סה"כ כל התוכנות המותקנות שיש לי מגיע בערך ל-70 גיגה. בנוסף במערכת עתידים להיות כ-HDD 2ים נוספים: 1. WD CAVIAR BLACK - טרה 1, לעבודה שוטפת ומשחקים. 2. WD CAVIAR BLACK - טרה1, להורדות. מס' שאלות: 1. מה גודל ה-SSD שנכון לקנות, 128 או 256 גיגה? 2. האם יש הצעות ייעול ? 3. יש לי לוח אם :ASUS P5Q DELUXE, בעל SATA 2 . (http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q_Deluxe/#specifications) הבנתי שלא כל SSD עם SATA 3 יתאים ללוח זה. אין הרבה פירוט בנושא, הבנתי שאנשים מתקשים לשים SSDים של OCZ ,כמו כן גם MACH XTREME (שבעצם מייצרת ל-OCZ). ההסבר הוא ש…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
צרבתי על 4 דיסקים את אותו סרט להלן התוצאות : [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הי אני הופכת את המחשב הישן שלי לHTPC יש בו כרגע שני HD ישנים אחד ממש ממש ממש ישן ,Maxtor 34098H4, IDE 40GB, 5400 RPM 20.4GB/platters 2mb buffer Seak time 9.5ms השני קצת פחות ישן Seagate Barracuda 7200.7 ST3120827AS 120GB 7200 RPM 8MB Cache SATA 1.5Gb/s 3.5" חשבתי לשים את מערכת ההפעלה על הדיסק של ה40 ואת ה120 שיהיה כולו לסרטים וכך אני לא צריכה Partions בכלל הענין הוא שאני די סגורה שמערכת ההפעלה צריכה הארד דיסק יותר מהיר מההארד דיסק הקטן אני צודקת? זה ממש משפיע בHTPC? אין לי כוונה לקנות משהו אחר כרגע אז אני צריכה החלטה בין השניים תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
צריך כונן קשיח למחשב שישמש רק לאינטרנט וזהו לא יותר מזה,אפילו 5 ג'יגה יספיק חיבור ide שיהיה כמה שיותר זול ופשוט יש איזה אתר שמישהו מכיר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-