אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, וחג שמח! רכשתי 2 הרד דיסקים של סמסונג 103SJ, ונדהמתי לגלות שהלוח-אם שלי אינו תומך ברייד אין שום דבר בביוס שקשור לזה אני משתמש בוינדוס 7 32 ביט ויצרתי " מראה " ( MIRROR ) בין שתי ההרד דיסקים במנהל התקנים של החומרת איחסון השאלה שהיא היא כזאת : אחרי שביצעתי MIRROR בין השניים, ו זה RAID שהוא כביכול תוכנתי.. במידה ואני רוצה לדוגמא לקנות מחשב חדש ולהתקין וינדוס מחדש על הרד דיסק אחר אבל אני מחבר את שתי ההרד דיסקים האלה צריכה להיות איזשהיא בעיה כלשהיא ? גם במקרה שהלוח החדש יתמוך ב RAID וגם אם לא, קורה משהו בעצם ?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ממשק IDE 8MB BUFFER 7200 RPM 3 שנות אחריות 255 ש"ח, משתלם או שעדיף 250GB ב-329 ש"ח? (אין לי חיבור SATA).
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
פירמטו לי בחברת מחשבים לא בבית לא קורא דיסקים המחשב מה לעשות לתת להם אותו שיסדרו את זה?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת מה ההבדל בין תקליטור DVD-R לתקליטור DVD+R תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בינואר עם יציאת הQ9300, כי הוא באותו מחיר של הQ6600 ולא אכפת לי לחכות עוד חודשיים בשביל זה. מצד שני מקום האחסון שלי הולך ואוזל, אך איני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש עכשיו כי אין לי חיבור SATA בלוח האם. חשבתי אולי לקנות דיסק קשיח חיצוני לבנתיים... האם יש למישהו פתרונות יצירתיים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק און קי SanDisk Extreme USB3.0 32GB, התקנתי עליו Windows TO GO בעזרת המדריך הזה למרות שהדיסק און קי לא תומך מבחינת מיקרוסופט. השאלה שלי היא כזאת, איזה דיסק און קי 64G USB2.0 מהיר יש שיוכל להריץ Windows TO GO כמו שצריך? תודה, חנן.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, מחפש לאחותי כונן חיצוני. הדרישות: 2.5" נפח 1T זיכרון מטמון 8MB או 16MB ביצועים RPM 5400, אם מישהו מכיר משהו טוב עם 7200 אז בכלל נפלא, לא הצלחתי למצוא. לא SSD, לא USB3 החיפוש בזאפ הביא אותי לIomega prestige, אבל הבנתי שהוא דורש חיבור ל-2 כניסות בשביל לעבוד, וזה לא בא בחשבון. התקציב הוא בערך 600-700, אבל יש גם אפשרות להתגמש בשביל משהו שבאמת שווה את ההבדל. תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי ה.ד וכונן DVDRW בממשק IDE. הCMOS מתעקש לזהות את הDVD כMASTER ואת הה.ד כSLAVE. יש מניעה/ירידה בביצועים בעקבות הקונפיגורציה או שאין סיבה לא להשאיר? ת'נקס, אביתר.
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מעונינת בהמלצה : אני מתלבטת האם כדאי לרכוש תוכנה המאפשרת גיבויים מתוזמנים נניח כל ערב בשעה מסוימת ואשר יודעת לגבות רק מה שהשתנה מהגיבוי הקודם. איזו תוכנה מומלצת גם לגיבוי של מחשב חדש כפי שהיה ביום רכישתו כולל מערכת הפעלה ודרייברים וגם לגיבוי קבצים שוטפים. האפשרות השניה היא לרכוש במקום תוכנה דיסק קשיח חיצוני. ואם כן האם יש איזו המלצה? האם צריך גם תוכנה נוספת או מספיק הדיסק החיצוני. ראיתי בחנות מסוימת את הדבר הבא: WDG1U800E - 80 GB External Drive USB 2.0 -WD My Book Essential Series האם מישהו מכיר? יכול להמליץ? מאד חשוב לי לא לאבד שום מידע אם חלילה מתרחשת קריסה טוטאלית (והיתה לי פעמיים כזו וזו חוויה ממש מפוקפקת..)
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת על מה אתם יותר ממליצים WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS או SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - SP2504C ועוד דבר על מה אתם יותר ממליצים Pioneer DVDRW-/+ X18 BLACK DVR-212BK- SATA או LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
לפני כחודש פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה כעבור כמה זמן התקנתי DAMON TOOLS ומאז המחשב לא מזה את הצורב ואני לא יכול לקרוא דיסקים יש לי צורב של LG ואני לא יודע מה הבעיה עד ביום הוא לא עשה בעיות וזא הבעיה הראשונה שלו :s07: תודה לעוזרים עריכה: המחשב מזהה אותו וכותב שיש eror
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
שלום רב, לאחרונה אני מבין שאני חייב כונן חיצוני על מנת לאחסון הרבה סרטים וסדרות שנמצאים על המחשב. הייתי רוצה שתמליצו לי על כונן הדרישות: מהירות עברת הנתונים מהירה יחסית. כונן קטן ולא בעל שנאי חיצוני יחס מחיר מול ביצועים שווה פחות או יותר.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי יש לי את ההארדיסק הזה WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII אני רוצה לקנות את זה http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS הם יעבדו טוב ביחד? כי אחד 16 באפר והשני 32... זה לא יאט את המחשב או יצור התנגשויות או משהו? ושאלה שניה - כדאי עכשיו בכלל לקנות הארדיסק כזה? עוד איזה שנה וחצי שנתיים אני אחליט שבא לי מחשב חדש ועד אז כבר בטח יהיה סאטא 3 או משהו בסגנון וההארדיסק הזה יהיה חסר שימוש לא?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום... קניתי מחשב נייד עם HD בנפח 160GB אבל בפועל הוא בא רק עם 143GB. היה ברור לי שג'יגה זה מיליארד על בסיס עשרוני ובייטים הם על בסיס בינארי. ולפי החישוב שלי, ה- HD היה צריך להיות באופן תאורטי עם 149GBככה שנוצר הפרש של 6GB שנעלמו לי. האם אני צודק או שפיספסתי משהו? תודה מראש וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קניתי כמו רבים מכם את הדיסק של סייגט 500GB הבעייתי וכמובן שהוא התחרפן, הביאו לי את הדגם הזה במקום: wd5001aals מה אתם אומרים עליו?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום יש לי WIN XP PRO שמותקן על כונן WD 7200 RPM 8MB BUFFER של 40 גיגה את האחסון שלי אני עושה בכונן אחר , הכוונה לא רק מחיצה אחרת אלא ממש כונן פיזי שונה באותם נתונים אלא של 160 גיגה האם אחסון של נפח כמו 120 גיגה פוגע במהירות המחשב? זה רק לאחסון ולא לשימוש כאילו שם רק אחסון תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום את המחשב הנייד החדש שלי, ויש לי בעיה. מסיבה כלשהי הכונן האופטי מוגדר ככונן D, ואחד הכוננים הקשיחים כ-E. כיצד אפשר להפוך אותם תודה, Anatoli
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
זה דיסק און קי של 4 ג'יגה יש לי עליו המון מידע שאני רוצה להעתיק למחשב ברגע שאני מנסה לגעת (להעתיק, לפתוח) קבצים מסויימים (שהם החשובים לי ביותר) אז המחשב נתקע והדיסק און קי מפסיק להגיב עד שאני מחבר אותו מחדש אפש לסדר את זה איכשהו?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כונן קשיח מהיר (הכי מהיר שיש והכי יעיל) בין 250 ל320 ג'יגה בייט בממשק SATA2 עם 16MB זכרון מטמון חשובה לי מאו המהירות של הכונן הקשיח כי כרגע יש לי ארדיסק SEGEAT ST3160023AS 160GB ממשק SATA 8MB זכרון מטמון והוא איטיט מאוד ויוצר לי צוואר בקבוק על המערכת. אז אנא התחשבו בעיקר במהירות ואני לא מדבר על ארדיסק שעושה 10 או 15 אלף סיבובים כי זה כמו שהבנתי ארדיסק לשרתים. ושמעתי שיש ארדיסקים בטכנולוגיית NQC שגורמת לזרועות קריאה וכתיבה של הכונן לעבוד יותר ביעילות אני לא יודע אם מהר יותר. בתודה מראש שגב שטובי
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ה-WD250GB שלי הלך עדיין לא יודע בדיוק ממה הוא משמיע טיקיםבאתחול הביוס מזהה אותו ובתוכו מידע שמאוד חשוב לי, האם ניתן לשחזר אותו דרך איזושהיא תוכנה או רק חברה לשחזור מידע תעזור לי? ה-WINDOWS לא מזהה אותו אבל כל אתחול הוא מבצע כל מני פעולות RECOVERING שאני לא ממש מוצא.. תודה לעונים :]
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום התפנה לי מקום בתקציב ורציתי לשדרג אתה ההארד דיסק מ-160GB ל-250. הפרש הוא 70 שקלים. אבל תמורת עוד 30 שקלים אני יכול לקבל 250GB עם 16MB BUFFER, אני במצב שאני ממש מנסה לקצץ איפה שאפשר. האם תוספת ב-BUFFER תיתן משהו??? זה ש
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על חברה, ועל דגם מומלץ של צורב חיצוני (אני לא רוצה פנימי) סכום של כ 400 ש"ח. יש אולי אתרים מומלצים עם סקרים וביקורות?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
היי יד לי ברקודה מהסדרה ה''דפוקה'' שקניתי לפני עודש עד עכשיו הוא לא עשה בעיות אבל הייתי רוצה להיפתר מזה בעתיד.. כדאי לעשות עדכון קשוחה? וזה באמת עוזר?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-