עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by אלעד6,

נגן הMVIX הוא בעצם HD נייד בחיבור IDE עם אפשרות לחיבור לטלויזיה. למכשיר יש מערכת הפעלה משלו בעברית אבל עדיין הקבצים הנקראים בעברית הם הפוכים המכשיר קורא סרטים, תמונות ושירים ויש לו תמיכה בכמעט כל סוגי הקידודים MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI, DivX® 3.11, 4x, 5x, XviD, DVD(IFO, VOB), ISO AC3, MP2, MP3, DTS pass through, WMA, OGG, M3U מומלץ ביותר בכל בית@@@@!!!!!!!! בדוק =] *ניתן להשיג בארץ*

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  2. Started by Judas Iscariot,

שלום לכם. קיבלתי בדיוק מאחותי את המייל הבא: דוגמא: אוטוקאד/אוטודסק/פוטושופ וכו' וכו'.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  3. Started by anatoli,

שלום לכולם, קיבלתי היום את המחשב הנייד החדש שלי, ויש לי בעיה. מסיבה כלשהי הכונן האופטי מוגדר ככונן D, ואחד הכוננים הקשיחים כ-E. כיצד אפשר להפוך אותם תודה, Anatoli

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  4. שלום. יש לי מחשב ישן (שלא נמצא בשימוש) עם כונן 160 GB של סמסונג, האם אני יכול להשתמש בכונן הזה (פנימי חיבור sata2) ככונן קשיח חיצוני? אני לא מוצא שום כניסה מתאימה בלפטופ שלי לכבל היוצא מהכונן הקשיח.... תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  5. HD טוב מהיר וזול שאפשר למצוא... אפשר המלצה על אחד כזה? המטרה שלו היא עבודה מהירה על המחשב. לא למשחקים ולא לHD. רק עבודה מהירה על המחשב.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by magadi,

שלום לכולם יש לי בעיה בצורב DVD הצורב לא רוצה לצרוב לי על דיסקים של DVD.. אני צורב משהו ושאני מכניס את הדיסק לאחר הצריבה למחשב הוא מזהה אותו כדיסק חדש אם בכלל הוא עולה.. הצורב עצמו הוא בן שנה ובקושי צרבתי אליו גג 15 צריבות לדעתי הרבה פחות האם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם הצורב עובד כמו שצריך? מה אני יכול לעשות? ככונן רגיל הוא עובד מצוין וגם כצורב מדיות רגילות(אני צורב בעזרת נרו) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by almogzand12345,

ניסיתי לצרוב דיסק של DVD צרבתי 4 סרטים כ-DATA במהירות 4x וצרבתי אותם ב-4 תוכנות שונות: CD BURNER, DEEP BURNER ושתי גרסאות של נרו. בכל התוכנות הצריבה הצליחה אבל אז ששמתי את זה ב-DVD הסרטים קפצו קדימה ונתקעו. שמתי סרט מקורי וצרוב אחרים ב-DVD והם עבדו סבבה אז זה לא הבעיה של ה-DVD. גם שמתי את הדיסק במחשב והפעלתי את הסרטים דרך המחשב וזה גם עבד אז אין לי מושג מה יכולה להיות הבעייה. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by tavor21,

צרבתי דיסק DVD ואני לא מצליח להפעיל אותו במחשב אחר .... הוא פשוט לא מזהה שי דיסקקק אולי זה בעיה של אזורים אבל אני לא בטוחחח .....

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות צורב DVD,תקציב עד 150ש''ח. אם למישהו יש המלצות על צורב אני אשמח אם הוא ירשום פה. והאם הרכבה של צורב DVD מסובכת? תודה!

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  10. http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MD160JJ&Cat2Cat1ID=889&Cat2ID=1730 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=HDWED160JS&Cat2Cat1ID=889&Cat2ID=1090 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=HDHIT160B&Cat2Cat1ID=889&Cat2ID=1716 אני מבולבל מכל הממשקים - SATAII, SATA150, SATA300, ULTRA-ATA-100 מה זה כל זה לעזעזל??? אני רואה רשום באתר SATAII אני נכנס לדף היצרן רואה רשום ultra-ata-100

11. Started by arkadur,

אני מחפש צורב DVD , דק וקטן ככל האפשר אני מעדיף שהוא ישתמש בUSB כמקור מתח (במידה וקיימים דגמים שכאלו) תודה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  12. לפעמים אני בודק כמה מקום פנוי יש על הכונן שלי אז נניח שיש 700 MB פנוי וכעבור איזה חיצ שעה אני בודק שוב ואני לא הורדתי שומדבר למחשב שלי ופתאוםז ה צונח לאיזה 200 MB.. איך???

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  13. שלום הורדתי את תוכנה MEMTEST והיא תוכנה לסידקט לעלות כBOOT טוב עכשיו אחרי שהשתמשתי בתוכנה אני מנסה למחוק את תוכן הדיסקט אבל אי אפשר בכלל להכנס לדיסקט והוא מבקש לפרמט את הדיסקט ... אבל שאני מנסה לעשות פורמט לדיסקט הוא כותב לי ככה: זה קורה לי ב3 דיסקטים ככה שהבעיה אינה בדיסקט עצמו!

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  14. שלום, אני בתהליכי הרכבת מחשב, רכשתי את לוח האם הבא https://www.gigabyte.com/Motherboard/B760-GAMING-X-DDR4-rev-10#kf כעת אני רוצה לקנות אמצעי איחסון, סדר גודל של 2Tb. שמתי לב שמידי פעם מפרסמים כאן דילים טובים של כוננים מאמזון. איך אני מוודא שהם יתאימו למחשב שלי? האם מספיק שהם יהיו חיבור PCLe 4.0? או שיש עוד דברים שחשוב להבחין בהם לפני שאני קונה? תודה

15. Started by iyehuda,

קניתי DVD RECORDER מהדיוטי פרי ב 200$ מקליט ישירות מהטלויזיה או מהמצלמה או מוידיאו מכשיר מדליק לאלה יש שתי אפשרויות לצריבה DVD-VIDEO ו VR שיותר מתאים לעריכות אבל לא ניתן לצפיה ב DVD אחרים ב DVD-VIDEO אין בעיה בצפיה ב DVD אחרים

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by iyehuda,

צרבתי על 4 דיסקים את אותו סרט להלן התוצאות : [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  17. הי אני הופכת את המחשב הישן שלי לHTPC יש בו כרגע שני HD ישנים אחד ממש ממש ממש ישן ,Maxtor 34098H4, IDE 40GB, 5400 RPM 20.4GB/platters 2mb buffer Seak time 9.5ms השני קצת פחות ישן Seagate Barracuda 7200.7 ST3120827AS 120GB 7200 RPM 8MB Cache SATA 1.5Gb/s 3.5" חשבתי לשים את מערכת ההפעלה על הדיסק של ה40 ואת ה120 שיהיה כולו לסרטים וכך אני לא צריכה Partions בכלל הענין הוא שאני די סגורה שמערכת ההפעלה צריכה הארד דיסק יותר מהיר מההארד דיסק הקטן אני צודקת? זה ממש משפיע בHTPC? אין לי כוונה לקנות משהו אחר כרגע אז אני צריכה החלטה בין השניים תודה

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  18. יש לי צורב ASUS CD-S500/A (ישן, אני יודע! :-\) ורציתי לדעת אם אפשר לצרוב איתו מדיות של 800 מ"ב. אין לי מושג איך מבררים דבר כזה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  19. Started by FeedMe,

אהלן! D: מישהו יודע אם אפשר להשיג את המפלצתון בארץ? עם איזה זכרון הייתם משתמשים בו? תודה!

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by Idan-h,

בהמשך לדיון הזה. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=115345.0 פתחתי אשכול חדש כי נושא הדיון השתנה לחלוטין. כנראה שהHD שלי לא הלך לשמחתי. יש לי שני IDE במחשב, אחד IDE מעוגל ATA133 ואחד IDE רגיל ATA100. כשHD היה מחובר לפרייימרי כמאסטר עם הIDE ATA 133 קיבלתי תוצאה עלובה של 96 בPCMARK2002. כשהHD היה מחובר לסקונדרי כמאסטר עם הIDE ATA 100 קיבלתי תוצאה בינונית של 690 נקודות. כשהHD מחובר כרגע לסקונדרי כמאסטר עם הIDE המעוגל ATA133 אני מקבל תוצאה טובה מאוד של 992 נקודות, דרך אגב אף פעם לא הגעתי ל900. שאלות מתבקשות: 1) האם השקע של הפריימרי דפוק ואני צריך להחליף את הלוח? 2) האם IDE של ATA133 יותר מהיר מATA100? אני ממש מבולבל ולא יודע מה קורה פה. תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  21. יש לי צורב 212D של פיונייר אם אני מעדכן אותו לגירסא 1.15 אפשרי אחר כך לחזור ל 1.09 שיש לי כרגע? וכמובן איך אפשר להוריד אותה לקובץ? הסיבה שאני רוצה לעשות את זה היא שמקודם היה לי 212D ועשיתי לו ישר עדכון קושחה ל 1.15 שיצאה החודש והצריבות שהוא עשה לי על VERBATIM X16 לא נקראו ע"י הDVDROM TOSHIBA שלי. התקנתי את הצורב השני שהוא גם 212D ועדיין עם הגירסא 1.09 וצרבתי על אותן מדיות והן כן נקראות בלי בעיה, אז עכשיו חושב שיכול להיות שזה קרא בגלל העדכון אז אם מעדכן וזה שוב קורה אני רוצה לדעת בוודאות שאפשר לחזור לגירסא קודמת. תודה.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  22. אני רוצה לקנות בקר ide למחשב הישן (פנטיום 3 ) כי הבקר שלו מעביר אותי על דעתי ועל דעת קוני .... יש למחשב הזה שתי בקרים מובנים , את הכונן דיוידי הוא מזהה בלי בעיה אבל את ההרדיסק(ההרדיסק די חדש של wd) הוא לא זיהה , מה לא עשיתי , ניסיתי בשתי הבקרים , שיניתי עמדות בכבל השטוח , בדקתי גאמפרים , ניסיתי מאסטר ניסיתי סינגל מוד עד שיצא לי לי עשן.... בסוף הצלחתי והמחשב זיהה את ההרדיסק , הכל טוב ויפה. התקנתי ווינדוס - בהצלחה , התקנה לינוקס בהצלחה והמחשב עבד כמו תותח ! היום אחרי reboot פתאום המחשב לא מזההה את ההרדיסק גם אחרי עשר ניסיונות בקצור אמרתי נקנה בקר וזהו עכשיו השאלה שלי האם אפשר שהמחשב יעלה ויעבוד מהבקר ללא בעיה ?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  23. היי אנשים איך אני יכול להליף את כונן C ל- Primary/ System? כדי שאוכל לפרמט ולהתקין בה את הוידוס ואת D להחליף ל- Logical? http://img132.imageshack.us/img132/377/75574563ul8.png

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by preachers,

היי לכולם, אני משתמש חדש אבל נעזר בכם כבר הרבה זמן אני מעוניין לקנות DOK בתקציב של 40-50 ש"ח (עדיף מ-EBAY וכו' ככה אפשר לקבל תמורה גדולה יותר למחיר) אני צריך 16GB ואני לא כל כך מבין את ההבדלים חוץ ממהירות כתיבה וקריאה, גודל וכו' השימוש שלי בו הוא בעיקר לגיבוי תמונות וסרטים אבל גם משמש להעברת עבודות אוניברסיטה וכדומה אני מחפש מוצר אמין של חברה מוכרת כדי שיהיה לו "אמא ואבא" הסתכלתי קצת ב-EBAY וראיתי שני מוצרים, אשמח לקבל המלצה על אחד משניהם או על מוצרים דומים אחרים. קישור 1: http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Cruzer-Fit-16GB-USB-Flash-Pen-Drive-/120984267981?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item1c2b396ccd#ht_1671wt_932 קישור 2: http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Ultra-…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  25. : כמה שיותר זול תודה!

• 0 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.