אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הכותרת אומרת הכל... איזה כדאי לקחת ולמה? המחיר אותו הדבר עכשיו.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני חושב לקנות צורב DVD עד 400 שקל בערך ומצאתי דגם של פיונר אבל אני לא בטוח אם הוא מספיק איכותי ולא עושה בעיות... הנה תמונה ופרטים: צורב DVDופנימי וDVR109וPioneerו16וXו שכבה כפולה: Dual Layer , יצרן: Pioneer , זכרון (Buffer): MBו 2, מהירות שכתוב DVD: 4 X, מהירות קריאת CD: 40 X, מהירות צריבת DVD: 16 X, מהירות צריבת CD: 40 X, מיקום הצורב: פנימי מה אתם אומרים? כדאי זה או למצוא אחר? אם אחר אז בבקשה תגידו איזה חברה טובה ...
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כונן חיצוני שלא יהיה מחובר באופן קבוע למחשב. ישמש לגיבוי תמונות/קבצים/תוכנות ראיתי שיש USB3 או USB2 - האם זה משנה? אני מניח שהמחשב שלי תומך ב USB2... את הנפח רשמתי בכותרת. יש חברות מומלצות? יש לי כונן חיצוני נייד יחסית ישן של WD ואני מאוד מרוצה ממנו. אשמח לכל המלצה. כמובן שהמחיר הוא פקטור חשוב... תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אז ככה קניתי הארדיסק נייד של acomdata 160G עכשיו חיפשתי גם באתר וגם בmanual ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי האם מותר להשאיר את הארדיסק דולק כל הזמן? כמה זמן מקסימום מותר לו להיות דלוק? מי שמוכן לעזור לי לבדוק באתר שלהם אני ישמח : http://www.acomdata.com/hdp/fs.html מי שיש לו הארדיסק נייד כזה או אחר ויודע את התשובות לשאלות האלה אצלו זה יכול לעזור גם כן תודה רבה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לרכוש דיסק קשיח חדש כי כבר נגמר לי המקום ואני רוצה 500GB. ראיתי את ה Westren Digital WD5000AADS שאני די נעול עליו, אבל ראיתי גם את ה 500AAKS מי יותר טוב? מהם ההבדלים? ומי מהם יותר משתלם? שקט? מהיר? ומה אם ה Samsung EcoGreen F2 ED502HI האם הוא יותר טוב מה WD? ומה עם ה Seagate Barracuda 7200.12 ST3500418AS הוא יותר טוב מה WD? ועוד שאלה קטנה מהו השם של החיבור חשמל לכונני SATA? [כמו שלכונני IDE יש חיבור חשמל MOLEX ] תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
תסתכלו פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=77824.msg669571#msg669571 (פשוט יש אנשים שמחכים אז הבלטתי כנושא חדש)
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
צמד בקרים חדשים פרי פיתוחה של חברת Silicon Motion יקראו תיגר על מוצריה הפופולריים של Phison בקצה הגבוה וגם בשוק הביניים - ויוכלו לדרבן עוד ועוד שחקניות להתקדם אל תמיכה בתקן הקישוריות החדש והביצועים המוגדלים שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך לחבר הארדיסקים ללא מארז יש באפשרותי לחבר הארדיסק דרך תחנת עגינה בחיבור USB 3 או בעזרת סוג של מגירה כמו בלינק המצורף בחיבור SATA איזה חיבור יעבוד טוב ומהר יותר (מדובר באותו הארדיסק) 1. מגירת ה SATA 2. תחנת עגינה ב USB 3 http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjA2OQ==
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מאחר ולא ענו לי בפורום הדיון של בעיות סיגייט אני אכתוב את זה כאן יש לי תכונן הזה של ST3320662AS Seagate 320GB 32MB המידע קיים אבל אין לי נגישות אליו אני צריך עדכון קשוחה חיפשתי בפורום ולא מצאתי אבקש לינק ישיר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
כשאני צורב בנרו קבצי AVI עם שם דומה ששונים רק בלמשל מספר סידורי אני מצפה לראות אותם באותו סדר בDVD לפעמים זה קורה, לפעמים לא מישהו יודע איך שולטים על זה? האם הבעיה בDVD?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
טווח מחיר 400 ש"ח חריגה של 20 ש"ח לכל היותר. ראיתי את זה : WD 250GB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597603 אבל אם הוא לא מספיק טוב..ואין אחד מספיק איכותי של 250GB בטווח המחיר שקבעתי אז אפשר לרדת ל160GB. אני לא רוצה HD פנימי. חיצוני בלבד. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית Lite-On מתכוננת להשקה של כונן ה-M8Pe, עם ממשק PCI-Express 3.0, בקר NVMe והבטחה לביצועים מרשימים בהחלט אחרי כמה שנים טובות בהחלט בה מוצריה היו מוזכרים לרוב בנשימה אחת יחד עם אלו של סמסונג ו-Crucial, שנת 2015 הייתה שקטה באופן מפתיע עבור Plextor, שהיא מותג האחסון של חברת Lite-On, אשר מגיע מחברת Plextor היפנית הוותיקה. אחרי שהייתה מהראשונות לספק כונן SSD המבוסס על תקן ה-M.2 העדכני (בתקן PCI-Express, במקום SATA מסורתי), הדיווחים העדכניים מספרים ש-Plextor תחשוף בתערוכת CES 2016 את הדור הבא שלה בתחום – כונן ה-M8Pe, אשר יהווה את היורש הרשמי ל-M6e ולכונן ה-M7e שתוכנן אך גם נגנז לפני שהושק מעשית. ה-M7e לא הגיע בסופו של דבר, אבל לא נורא – עכשי…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
רפטור אחד 10K rpm (זמנים: גישה 3 קריאה 4.6 כתיבה 5.2) או שני ברקודה 7200rpm (זמנים: 4.2/8.5/10)? עריכה: הברקודה יחוברו ב-RAID0
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לצרוב במהירות של X2 ו X4 ואני לא מצליח, המהירוצ הנמוכה ביותר שיש באפשרותי לצרוב היא X8. הצורב שלי הוא NEC 3540A וניסיתי שני דיסקים שונים, אחד VERBATIM ואחד PHILIPS, שניהם תומכים עד 52X. מה הפתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין בכונן 3.5 שיהיה בין 500-1teraגיגה מהיר כמה שאפשר יחסית למחיר לשימוש כונן נוסף למחשב ואיחסון דברים רצוי שהכונן יהיה מksp למה יש לי זיכוי שם אני חשבתי על זה FreeAgent XTreme 1TB 3.5 In External HDD USB 2.0 & 1394a & eSata
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קיימים אצלי שלושה דיסקים, 2 מדגם 103SJ של סאמסונג, ועוד אחד מדגם 7K2300 2TB של HITACHI. הויברציות שנובעות מהם כמעט בלתי נסבלות, ולמרות כל הגומי במארז(בתוך המגירה שלהם, במסילה וגם למטה יש גומי) עדיין המארז רוטט כמו ויברטור על MEDIUM אשמח אם למישהו יש ניסיון עם המארז(LANCOOL K60) ויש לו גם בעיה דומה, האם יש דרך לפתור אותה ? אני כבר ויתרתי...
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום האם אם צורבים כמה שעות רצוף ללא הפסקה ארוכה זה פוגע בצריבה?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי ללכת על Western Digital My Book Essential 2 320GB. התחלתי לחפור בכל הרשת וקראתי המון ביקורות שאנשים סיפרו שהכונן מת להם בתוך פחות משנה וכל המידע אבד, לכן אני מבקש מכם המלצה על כונן אמין. מצידי שיהיה 250 או 160 ג'יגה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי 120 ו 250 אני יכול לעשות RAID ל 120 ואז ישארו לי 130 לגיבויים.. אם כן איך והאם ה DFI lan party ultra-D תומך בזה (שני הדיסקים הם IDE)
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי לפני זמן מה התחיל להיות איטי למדי (את האמת, זמן קצר לאחר שהתקנתי את הכונן הקשיח השני). כיום יש לי 2 כוננים קשיחים שמחוברים ב2 IDE שונים. שניהם של WD אחד 160GB והשני 120GB, חדשים. בRAM (שלפי זכרוני הוא הדבר הראשון שבדקים כשהמחשב נהיה עמוס ואיטי) יש לי DUAL CHANNEL של 1024 (2x512) של GEIL. עכשיו, כפי שצייני בפורום "מפרטים" אני מעוניין להעיף את האיטיות הזו ולכן יש לי שאלה אחת. האם ייתכן שבגלל שיש שתי כוננים קשיחים שמותקנים ב2 IDE שונים (דגש! שונים, לא 2 בכבל, 2 במקומות שונים) יכול לגרום לאיטיול רצינית של המחשב? אם התשובה תהיה כן, אז מה לדעתכם צריך לעשות? לקנות מתאם לSATA או לקנות כבר כונן קשיח של 320 ולמכור את השניים האחרים וזהו?
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי אני משתמש ב dvd נייד לאחרונה של safa שאני משתמש בו רואים שהוא מתקשה לקרוא את הדסקים הודות לרעש שהוא עושה ולפעמים הוא פשוט לא מצליח לקרוא חלק הצורב במחשב למשל לא משמיע בכלל רעש בקריאה ולא מתקשה בדקתי כמה דסקים במחשב אחרי השימוש בהם ואין כל בעיה איתם האם האיכות של הדסקים יכולה להפגע אם המכשיר מתקשה לקרוא אותם? אני לא רוצה לגלות פתאום שהסרטים לא עובדים לי תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
יש לי כ 8 דיסקים של ורבטים DVD+R במהירות של X8. קיבלתי אותם מחבר ואין לו את האריזה שלהם (זרק אותה מזמן כשהוא קנה אותם). אני רואה שהקוד מדיה הוא MCC , כלומר הם יוצרו או בטייוואן או בהודו (אולי גם בסינגפור?) יש לי דרך לדעת איפה הדיסקים האלו יוצרו? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מתכוון לרכוש את הצורב הבא: LG GSA-4163B DVD-RW x16 רציתי לדעת מה דעתכם עליו, מה טוב ומה לא טוב בו, האם כדאי/לא כדאי לקנות אותו. שיקולי מחיר (50 ש"ח לפה או לפה) לא מהווים אצלי שיקול לקנייה של הצורב הזה או אחר, ולכן אני שואל בנוגע לדגם עצמו. בתודה מראש על כל תגובה, נמרוד.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-