אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום ! לאחר סקר מחירים באתר זאפ ובאתרי ביקורות שונים, נותרו מספר דגמים: Hitachi 160GB 7200 8MB Western Digital 160GB 7200 8MB Maxtor 160GB 7200 8MB אין לי שום מידע לגבי המאקסטור אך הופתעתי לראות שה- Hitachi מקבלים ביקורות מעולות: http://storagereview.com/articles/200310/20031007HDS722525VLSA80_1.html שמתי לב שמעט חנויות מחזיקות אותם ורוב החנויות מחזיקות WD (למרות שהביקורות לא מהללות). עוד דבר: שמתי לב באחת החנויות של ה- Hitachi, שמצויין בפרטי המוצר: Bulk - למיטב זכרוני זה אומר שהמכשיר עבר בדיקות איכות ולא זכה לקבל: Retail. האם אני צודק ? ומה דעתכם על המחיר ההזוי הזה ? - http://shoplet.co.il/product.asp?productid=4373 מה לקנות ? מהיכן ? הצילו....! תודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7611439&type=2&product=1&=
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ב DVDINFO זה מה שקבלתי. מה זה אומר, שהמדיה לא תחזיק זמן רב? שלא כדאי לצרוב סרטים? מה אורך החיים של מדיה בכלל?
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
HD טוב מהיר וזול שאפשר למצוא... אפשר המלצה על אחד כזה? המטרה שלו היא עבודה מהירה על המחשב. לא למשחקים ולא לHD. רק עבודה מהירה על המחשב.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
NEC 2510, NEC 2500 ו LG 4160, 4161, 4163 מה עדיף לקנות?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
צריך המלצות לצורב דיוידי חדש בתקציב של עד250 שקל ועדף שיהיה מועה מחשביים או פנדה!! תודה!! ראיתי שיש צורבים שמתחברים עם חיבור של SATA מה אתם אומרים עליהם?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני שומע הרבה את המושג הזה אני לא כל כך יודע מה זה, אז מישהו יכול להסביר בפשטות? מה נותן לי מערך RAID? בשביל מה צריך? איך יוצרים מערך כזה? מי צריך? זה מעלה את הביצועים של המחשב? תודה,
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני צריך לחבר הררדיסק ישן למחשב חדש רק כדאי להעביר ממנו דברים להרדיסק החדש ואחר-כך לזרוק אותו לפח.. עכשיו הבעיה שהמארז החדש דורש ברגים מסוג מסוים וגדול מסוים שאין לו ואין לי אפשרות להבריג את ההרדיסק.. אם אני רק יכניס את ההרדיסק למקום שלו והוא ישב שם בלי ברגים לדקות האלה של העברת מידע אני מסתכן שהוא יהרס או משהו?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה שהקבצים יהיו קריאים,אני מפרמט וגם אז רק הקובץ הראשון והשני טובים ואלה שאני מעתיק אח'כ אינם קריאים.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק חדש 500 גיגה מסוג Se3500320as של SEAGATE ובדקתי אותו בתוכנה HDDlife Pro - version 2.9.109 התוצאות היו מאכזבות ואני לא מבין למה : health status: oK! 58% performance : EXCELLENT גם רק 58%. ******************************** לעומת זאת בהארדיסקים הישנים שלי שיש לי אותם כבר שנה ורבע של חברת wd ווסטון דיגיטל 160 גיגה כל אחד. הנתונים הרבה יותר טובים : health status: oK! 88% performance : EXCELLENT 100%. אני מבקש שאם מישהו מבין בזה, בבקשה שיעזור לי להבין יש לי בעיה בהארדיסק?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהוסיף SSD, ככונן ראשי - למערכת הפעלה (64 ביט) ולשאר התוכנות בהן אני עושה שימוש. סה"כ כל התוכנות המותקנות שיש לי מגיע בערך ל-70 גיגה. בנוסף במערכת עתידים להיות כ-HDD 2ים נוספים: 1. WD CAVIAR BLACK - טרה 1, לעבודה שוטפת ומשחקים. 2. WD CAVIAR BLACK - טרה1, להורדות. מס' שאלות: 1. מה גודל ה-SSD שנכון לקנות, 128 או 256 גיגה? 2. האם יש הצעות ייעול ? 3. יש לי לוח אם :ASUS P5Q DELUXE, בעל SATA 2 . (http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q_Deluxe/#specifications) הבנתי שלא כל SSD עם SATA 3 יתאים ללוח זה. אין הרבה פירוט בנושא, הבנתי שאנשים מתקשים לשים SSDים של OCZ ,כמו כן גם MACH XTREME (שבעצם מייצרת ל-OCZ). ההסבר הוא ש…
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
יש לי שתי כוננים קשיחים: -250 GB שאת כולו הקדשתי לוינדוס -1TB לאיכסון אז איפה כדאי להתקין את המשחקים כדאי לקבל את הביצועים המרביים? תודה, לילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מישהו בקשה יכול לומר לי אם יש בכלל צורך בSSC?!...ומה OPT2 וPM2 עושים..??...(לפי מה שהבנתי OPT2 זה בעצם מצב SATA2 אופטימלי בעצם..(אני צודק?)..קיצר איך אתם ממלצים לסדר את הג'אמפרים?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
הי! למי שזוכר, ההיטאצ'י 160 שלי עשה את "גרעפס המוות" ואני מחליפו בסמסונג 250. בנוסף, יש לי מקסטור 40GB 7200rpm ישן יחסית (3-4 שנים). השאלה היא האם כדאי להתקין את ה-XP על המקסטור הבודד? האם לא עדיף פשוט להשליך אותה על ה-250 החדש, SATA2 וזהו? הבנתי שאין סיבה לחלק לכוננים לוגיים יותר, בעקבות ה-NTFS. תודה!
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם ככה אני מנסה לעביר קובץ של 8 גיגה לכונן חיצוני והוא לא נותן לי לעביר ? הכונן מפורט ל FAT32
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מה ההבדל בין DVD-RW לבין DVD+RW באופיס דיפו יש את שניהם,אבל אני לא יודע מה עדיף.....
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן! D: מישהו יודע אם אפשר להשיג את המפלצתון בארץ? עם איזה זכרון הייתם משתמשים בו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לאחר התקנת Hd חדש של 200 ג'י'גה , חבל שלי פרמט את המחשב שלו כדי להתקין את הוינדוז על הHd החדש , הוא חיבר את הhd גMaster לאחר החיבור גילה שהמחשב עולה לאט , כולל ההתחלה וגם ההתקנה . החיבורים נבדקו , הכבל נמצא תקין . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום. קנינו מחשב חדש שהגיע היום =]. במחשב יש הארדסיק סאטה 2, איך אני מתקין אותו? (לוח אם- K8ns 754) האם ההתקנה שונה משל sata? בכל מקרה אשמח לרענון בנוגע להתקנה כי שכחתי כבר איך מתקינים (את שלי התקנתי דיי מזמן..)
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אחד של 160 ועוד אחד של 200 אני רוצה לדעת מי מהם מוקצה לאיזה אות [יש לי C D E] איך אני יכול?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן צורב של פלקסטור, ממשק SATA לאחר בדיקות נוספות על מחשבים נוספים מתברר שהלוח "הבעייתי" הוא שלי מדובר בDFI LANPARTY NF4 אופציות הRIAD לא מופעלות הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לצרוב דיסק הצורב נתקע בשלב ה "LEAD IN", מה זה אמור להביע ואיך אני יכול לפתור את הבעיה בעיה נוספת שנתקלתי עם הצורב הזה - דיסקים שצרבתי (DVD ) בעבר עם הצורב הקודם שלי (מתוצרת LG, לא זוכר את הדגם במדוייק) , לא נקראים כלל ע"י הצורב החדש, לעומת זאת, CD'S רגילים - אין שום בעיות
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום . כרגע מחוברים אצלי 2 הארדיסקים של 250 ועוד אחד של 320 ג'יגה עוד הארדיסק חיצוני של מאי בוק שמחובר ביו אס בי 2 האם אפשר להכניס לתוך המחשב עוד הארדיסק של 500 ? והאם זה לא יעשה בעיות כלשהן?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, אשמח להתייעץ אתכם על SSD אני רוצה לדעת איזה חברה מומלצת ל SSD. אני מעוניין בסביבות ה 120GB. מחפש את הכונן עם הביצועים הטובים והמהירים ביותר לאותו שטח אחסון וחברה אמינה כמובן (לא חשוב מחיר). אם אפשר גם הסבר כללי על SSD ואיזה מהיריות יש לו לעומת כונני HDD ועד כמה אני ארגיש בהבדלים? בהתחשב שאני מתקין עליו את הווינדוס כמובןהמפרט בחתימה תודה!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
ש לי בעייה עם דיסקים של DVD. קניתי אותם אצל באג והחברה היא SILVERLINE 50 דיסקים DVD-R והדיסקים לא עובדים בבית שלי.. הלכתי לבאג שיחליפו לי והם הצליחו לצרוב עליהם וזה עבד שם טוב.. הצורב שלי קורא כל דבר אחר חוץ מהדיסקים האלה אז הם אמרו לי לעדכן את הצורב. אז איך אני עושה זאת? יש לי צורב LITE ON DVDRW LH-18A1P מה לעשות? איך אוכל לעדכן אותו? תטודה מצאתי באינטרנטט באתר של LITEON FREIMWAR בשם GL0F וזה לא עובד לי.. זה כותב לי את זה: http://img176.imageshack.us/img176/8906/updatepc2.jpg מה לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-