אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
קניתי כמו רבים מכם את הדיסק של סייגט 500GB הבעייתי וכמובן שהוא התחרפן, הביאו לי את הדגם הזה במקום: wd5001aals מה אתם אומרים עליו?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
היי .. חשבתי לקנות את הכונן הקשיח של סמסונג HD103SJ אבל שאלתי בנדאם אחד ואמר לי שסמסונג לא מומלצים רק WD אז ראיתי משהו דומה לו WD1001FALS ממה שהבנתי WD קצת פחות שקט , יותר אחריות (5 לעומת 3) מה שחשוב לי זה מהירות קריאה / כתיבה מי מבינהם לוקח ובכמה ההבדל גדול ? תודה
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני צריך דיסק קשיח חיצוני נייד,בעיקר לאיכסון.בנפח של 3TB.שיהיה אמין. לגבי מחירים אין לי מושג,כמה שיותר זול. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי במחשב דיסק קשיח של סמסונג בגודל 80 ג'יגה , ולא מזמן בגלל שנגמר לי המקום במחשב , קניתי דיסק קשיח חדש של ווסטרן דיגיטל בגודל 320 ג'יגה. wd 320 ys sats 2 16 mb raid וכשהוספתי את הדיסק הקשיח למחשב , פרמטתי אותו בעזרת Computer Management של הווינדוס. פיצלתי את הכונן החדש ל3 מחיצות : לכונן אחד של 60 ג'יגה , כונן אחד של 140 ג'גה וכונן אחד של 100 ג'יגה. ופשוט העברתי מהכונן הישן של סאמסונג של ה80 ג'יגה , את כל המידע שאני צריך לכוננים החדשים של הווסטרן. אבל היום..בגלל שלא פירמטתי את המחשב אולי איזה שנה והיו כל מיני בעיות בווינדוס החלטתי לפרמט את הסאמסונג ולהתתקין את מערכת ההפעלה במחיצה של ה60 ג'יגה שהכנתי במיוחד לצורך התקנת ווינדוס שם. אבל אחרי שפרטמתי את הסמסונג ונכנסתי להתק…
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לפי מה שאני רואה הוא יחסית יקר יש סיבה לזה? 142 שקל..
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על חברה, ועל דגם מומלץ של צורב חיצוני (אני לא רוצה פנימי) סכום של כ 400 ש"ח. יש אולי אתרים מומלצים עם סקרים וביקורות?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=1527 זה הצורב.^ יש לי את האפשרות לקנות את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3005 או את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3006 מה לקחת ? מה ההבדל בין ה "-" ל "+" ?
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות כונן HDD בנפח של 2TB הוא מיועד לאחסון של כלל הקבצים שלי על המחשב ושל הרשת הביתית {משחקים , שירים, סרטים , תוכנות , וגיבויים} חשוב לי מאוד : א. אמינות שלא ידפק לי אחרי כמה שנים וכל המידע היקר הזה של שנים ילך לפח. ב. מאוד חשוב לי השקט אני לא יכול לסבול כוננים מרעישים. ג. מהירות העברת קבצים. ד. מחיר עד 450 שקל לכל היותר. הכי קריטי זה סעיפים א + ב. תודה רבה לכל העוזרים והממליצים מראש ! נ.ב אם אתם חושבים שנפח 2TB בעיתי עדין אז אם אפשר הצעה חלופית ל 1.5 או משהו דומה תודה.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
קיימים אצלי שלושה דיסקים, 2 מדגם 103SJ של סאמסונג, ועוד אחד מדגם 7K2300 2TB של HITACHI. הויברציות שנובעות מהם כמעט בלתי נסבלות, ולמרות כל הגומי במארז(בתוך המגירה שלהם, במסילה וגם למטה יש גומי) עדיין המארז רוטט כמו ויברטור על MEDIUM אשמח אם למישהו יש ניסיון עם המארז(LANCOOL K60) ויש לו גם בעיה דומה, האם יש דרך לפתור אותה ? אני כבר ויתרתי...
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי כונן קשיח מסוג SATA III) Caviar black 2TB). הכונן משמש לאחסון נתונים בעיקר, מכיוון שמערכת ההפעלה רצה על SSD אחר. הכונן עובד בסדר גמור ואף שקט, אולם יש משהו שכן מטריד אותי. במידה ואני לא עובד על המחשב, (מצב IDLE) מבלי שרץ משהו ברקע, כל 3 - 5 שניות אני שומע רעש של tick מהכונן הקשיח (בלי שמשהו מהותי יקרה אח"כ). האם יש כאן משתמשים עם הדגם הזה, מישהו נתקל בבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום יש לי מחיצה שהחליטה פיתוםלא להפתח יש דרך לגשת אילה יש לי שם קבצים חשובים שאני צריך אותם דחוף תמונה : תודה מראש ואני מקווה שתעזרו לי למצוא דרך לגשת אל הקבצים יותם
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני לא מצליח לצרוב דיסק dvd+r dl של silverline אני לא מצליח לצרוב כלום אבל כל דיסק אחר אני יכול לצרוב יש לי צורב LG GSA 4163B ויש לו אפשרות לצרוב DVD+R DL
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורב TOSHIBA SD-5372 ומשתמש ב-NERO 7 וכשאני מנסה לצרוב DVD (ניסיתי מדיות של TEAK ושל SILVERLINE והתוצאה זהה) הוא מצליח לצרוב לפעמים ובפעמים אחרות ה-NERO מודיע שהצריבה הצליחה אבל כשאני מכניס את הדיסק לכונן הוא לא מצליח לקרוא אותו (הנורה דולקת ללא הפסקה) והדיסק גם לא יקרא בכוננים אחרים. ניסיתי לרדת במהירות הצריבה ל-X8 ללא הצלחה. ואני לא מצליח למצוא חוקיות - כלומר אני יכול לעשות בדיוק את אותו דבר (לצרוב ממש את אותם קבצים) - בשתי הפעמים אקבל הודעה על הצלחת הצריבה. ושאנסה לקרוא את הדיסקים אחד יקרא ואחד לא. אגב הצורב באחריות, ניסיתי להחליפו והבעיה נמשכה, (ברב טפשותי לא שמתי רשמתי את ה-SN שלו. כך שאני לא יודע אם החזירו לי את אותו צורב או לא הם טוענים שלא) אנא…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מחפש לדעת מה עדיף...ובדחיפות! מה המארז החיצוני המהיר והמומלץ ביותר? איזה HD בנפח 500 ג"ב הוא האמין ביותר? בברכה, אורי
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לא מזמן הזמנתי הארד דיסק חדש של WD 160GB SATA2. הלוח אם שיש לי הוא מכיל תמכיה של SATA 1 האם הארדיסק של SATA 2 יעבוד אצלי בלי בעיות? ושמעתי של WINDOWS יש בעיה לזהות נפחים של 160 GB האם זה נכון ומה אפשר לעשות בנוגע לזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם זה בסדר שלאחר החלוקה יש לי כונן שהגודל שלו הוא מעל 200GB או שזה מאט אותו? יש גודל מומלץ לכונן? ואיך משנים את השמות של הכוננים?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
קניתי NEC 3500A והספקתי עד עכשיו לצרוב עליו רק מדיות CD, כי רק כאלו היו לי. החלטתי שהגיע הזמן לצרוב גם DVD, אז איזה מדיות הכי כדאי לי לקנות (הכי משתלמות ביחס בין איכות למחיר). יש מדיות שהן עדיפות לסרטים וכאלה שעדיפות לאחסון קבצים, או שזה לא משנה? איפה לקנות? (באופיס דיפו?) ועוד משהו: קראתי ב-CDFREAKS שמדיות DVD+ עדיפות על DVD-. ההסברים שם היו מאוד ארוכים ועסקו בעניינים טכניים שלא ממש הבנתי ולא היה לי כוח לקרוא. המסקנה הזו נכונה?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
-
שלום לכם היתי רוצה לדעת בבקשה על איזה כונן קשיח אתם ממליצים 80GB SATA של WD או SAMSUNG ?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
קניתי 2 דיסקים קשיחים מאותו הסוג (שניהם SATA 2) חיברתי את שניהם לחיבור ה SATA הרגיל שנמצא בלוח האם עכשיו מה שאני לא יודע זה מה עושים עם הבקר RAID שיש לי על הלוח אם יש לי P5N32 SLI DELUXE ויש עליו חיבור שנקרא SATA RAID1 איזה כבל אני מחבר לחיבור הזה ולאן אני מחבר את הצד השני?? תודה
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
בלי הגבלת תקציב.. גם ככה רוב הצורבים נעים באותו מחיר +/- כמה עשרות שקלים. אז מה הצורב הכי מומלץ? יש עדיפות לדעתי לאימנות עלפני מהירות.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
הסמסונג 80gb אצלי מאז 8 שנים ומתפקד לא רע. הוא אינו כונן ראשי אך משמש ככונן מישני בצורה יעילה. לאחרונה הכונן מראה סימני זיקנה ושיבה, בדיקה בתוכנת hd tune מראה סימני סערה. אך בבדיקה בתוכנה המחשב ב WIN7 או ב everest התוצאות תקינות והכונן " בריא" למי להאמין?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הטכנולוגיה- REWRITABLE קיימת בצורב או בדיסקים עצמם? ואיך זה נעשה בדיוק?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הצורב לא קורא ולא צורב על דיסקים של DVD ודיסקים של CD הוא קורא וצורב אותם מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-