אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היצרנית הטאיוואנית Lite-On מתכוננת להשקה של כונן ה-M8Pe, עם ממשק PCI-Express 3.0, בקר NVMe והבטחה לביצועים מרשימים בהחלט אחרי כמה שנים טובות בהחלט בה מוצריה היו מוזכרים לרוב בנשימה אחת יחד עם אלו של סמסונג ו-Crucial, שנת 2015 הייתה שקטה באופן מפתיע עבור Plextor, שהיא מותג האחסון של חברת Lite-On, אשר מגיע מחברת Plextor היפנית הוותיקה. אחרי שהייתה מהראשונות לספק כונן SSD המבוסס על תקן ה-M.2 העדכני (בתקן PCI-Express, במקום SATA מסורתי), הדיווחים העדכניים מספרים ש-Plextor תחשוף בתערוכת CES 2016 את הדור הבא שלה בתחום – כונן ה-M8Pe, אשר יהווה את היורש הרשמי ל-M6e ולכונן ה-M7e שתוכנן אך גם נגנז לפני שהושק מעשית. ה-M7e לא הגיע בסופו של דבר, אבל לא נורא – עכשי…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
רשום בביקורת על הצורב ש "All CD-R's burned at maximum speed have unexpected C2 errors " מה זה c2 errors?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש לי דיסק ריק של 900 מגה/100 דקות שרציתי למלא. אפשרתי Overburn עד ל-100 דקות דרך Nero, אבל כשניסיתי לצרוב התוכנה אמרה לי שאין מספיק מקום על הדיסק...למרות שיש. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום יש לי מערך RAID 5 עם 3 HD ואני מעוניין להוסיף את הרביעי. הRAID הוא חומרה דרך לוח של אינטל D975XBX ואני עובד על XP PRO. בכל נסיונותי לא הצלחתי לגרום למערכת ההפעלה או לIntel Matrix Storage Manager לראות את הHD החדש כMEMBER במערך הRAID. האם יש צורך לבטל את הRAID הקיים ולפתוח חדש עם ארבעת הHD ואם כן איך אני לא מאבד את כל המידע שיש לי על הRAID הנוכחי?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום במיקרה ראיתי באתר של חברת פנדס קטגוריה חדשה של כוננים קשיחים ממותגים מחדש תחת השם AV.בדקתי באתר של WD ולא ראיתי הבדל יוצא דופן. מדובר על כוננים קשיחים ב SATA I עם זיכרון מטמון 8 מגה שפנדה מיתגו אותם בקטגוריה של כונני וידאו.באתר העולמי הכוננים האלה מופיעים תחת מונח וידאו אבל הם לא שונים בכלום. הנה ה"הרגילים" http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=311 והנה "כונני הוידאו" http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=280 לפי נתוני WD הרגילים יותר טובים כי יש מטמון יותר גדול והם בחיבור SATA II אז מה WD עושה מעצמה צחוק??? וידאו דורש הרבה כח אז כוננים לודיאו רצוי שיהיה כמו הרגילים ואולי קצת יותר טובים מהם אבל לא מוחלשים מהם......
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של סמסונג דגם TS-H552U רציתי לדעת איזה מדיות הן הטובות ביותר לצורב הזה בפרט במהירויות הגדולות של X8 ומעלה. וכן האם יש מדיות לסמסונג שמהירותן X8 אבל הן נצרבות במהירות X12 .
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום, הבת שלי הצליחה לשבור לי את הצורב הישן, ועכשיו אני מחפש צורב DVD בצבע אפור (שיתאים למארז), ובעדיפות יודע גם לקרוא bluray. האם מישהו יכול לתת לי המלצה? כי חיפשתי באתרים של כל החנויות המוכרות ולא מצאתי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי נגן מסוג- IAudio X5L וכל השירים שלי עליו, ולא במחשב... שאלתי היא- האם זה טוב להשתמש בו בתור הארד-דיסק חיצוני, כמעט קבוע לגמרי...? לנגן שירים במחשב מהנגן... וכד' האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו לנגן? האם זה טוב? אשמח לשמוע את דעתכם... גיא.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי תקליטורים של 900 מגה ומשום מה מערכת ההפעלה שלי מזהה רק 700. פירמוט לא עוזר כבר פירמטתי. למישהו יש רעיון. רק אציין בפניכם שהתקליטורים הללו זוהו בעבר.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
יש לי 120 ו 250 אני יכול לעשות RAID ל 120 ואז ישארו לי 130 לגיבויים.. אם כן איך והאם ה DFI lan party ultra-D תומך בזה (שני הדיסקים הם IDE)
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
האם הלוח הזה תומך טוב עם SSD ? ובתור לוח אם לגיימינג יש לו חלופה קצת יותר זולה שתתמוך בSSD ? gigabyte - GA-Z77X-D3H
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי MAXTOR One Touch 4 (לא PLUS) וכשאני מחבר אותו למחשב הוא רושם לי Unknown Device (ככה זה בשני מחשבים שעובדים כמו שצריך). אני שמתי אותו בתיק עם חולצה כדי שלא יקבל מכות והייתי על אופנוע .. אז אני חושב שהחיבורים זזו .. יש אפשרות לדעת אם זה החיבורים או לא ? ואם זה כן החיבורים, יש מדריך מסויים איך לפרק אותו ? או שיש מעבדה שעושה את זה ? זה נורא חשווווב ! יש שמה תמונות של כל המשפחה! תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
יש לי בעיה כלשהי עם הצורב Lite On שלי, וחשבתי שאולי עידכון קושחה יעזור. אני יודע שהצורב הוא 52X32X52, אבל אין לי מושג מה הדגם המדויק. איך אני יכול למצוא את זה? חיפשתי באתר שלהם ומצאתי קושחות למלא דגמים שונים.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות DOK 16GB מחפש משהו עם מהירויות העברה גבוהות ומחיר עד 120 ש"ח . תודה ,
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אשמח לדעת מה מתאים לי מפה, http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-HardDrive&DB141804=142201&DB141811=165914&DB141818=141819&orderby=price או שמחוץ לרשימה . מיועד לאיחסון מוזיקה בעיקר
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
המחיר באופיס דיפו הוא 130 ל 25.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
קירור לארד דיסקים שווה משהו ? באם כן איזה ?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכם.. קניתי צורב דיוידי , שהותקן על ידי תכנאי. כאשר אני מכניס דיסק לכונן הרגיל (בעצם צורב אבל הוא המקור), אני נכנס למחשב שלי -> לכונן z (המקור כביכול) וזה לא מראה לי שום קבצים זה פשוט מופיע לי כתיקיה ריקה ולמעלה רשום "צרוב קבצים אלה בתקליטור" , כאילו שיש דיסק ריק בפנים. ואז אני לא יכול לעשות "Copy Disk" מכוון ש"אין" מה לצרוב. מה אפשר לעשות? תודה מראש, גל.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בינואר עם יציאת הQ9300, כי הוא באותו מחיר של הQ6600 ולא אכפת לי לחכות עוד חודשיים בשביל זה. מצד שני מקום האחסון שלי הולך ואוזל, אך איני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש עכשיו כי אין לי חיבור SATA בלוח האם. חשבתי אולי לקנות דיסק קשיח חיצוני לבנתיים... האם יש למישהו פתרונות יצירתיים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לרכוש דיסק קשיח חדש כי כבר נגמר לי המקום ואני רוצה 500GB. ראיתי את ה Westren Digital WD5000AADS שאני די נעול עליו, אבל ראיתי גם את ה 500AAKS מי יותר טוב? מהם ההבדלים? ומי מהם יותר משתלם? שקט? מהיר? ומה אם ה Samsung EcoGreen F2 ED502HI האם הוא יותר טוב מה WD? ומה עם ה Seagate Barracuda 7200.12 ST3500418AS הוא יותר טוב מה WD? ועוד שאלה קטנה מהו השם של החיבור חשמל לכונני SATA? [כמו שלכונני IDE יש חיבור חשמל MOLEX ] תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דיסק קשיח של 20 או שלושים גי'גה סביר למחשב נייד בערך ב500 שקל תודה.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בלי הגבלת תקציב.. גם ככה רוב הצורבים נעים באותו מחיר +/- כמה עשרות שקלים. אז מה הצורב הכי מומלץ? יש עדיפות לדעתי לאימנות עלפני מהירות.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שאלה חבר'ה! האם כדי לקנות כזה http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=7071 ?! כי תכלס חשבתי על לקנות Card Reader ודיסק קשיח חדש וגם המחיר נראה סביר. תודה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7264312&type=2&product=1&= יוצא 9 שח למדיה... מה אתם אומרים? יניב
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-