אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
בשעה טובה חסכתי מספיק כסף כדי לקנות צורב DVD איכותי (800 ש"ח זה מספיק אני חושב) בכל אופן אני קצת מתלבט... הידע שלי בכל מה שקשור לצורבי DVD הוא דיי קטן... חקרתי קצת את הנושא והבנתי שיש תקן חדש שנקרא צריבה דו שיכבתית שמכפילה את הכמות נתונים מ4.7 ל8 וקצת בדיסקים מיוחדים.. השאלה שלי היא : האם שווה לקנות צורב DVD כזה או עדיף את הרגילים? ואיזה דגמים נחשבים לטובים (מבחינת ביצועים ויחס של תמורה מול מחיר) תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום הוא ישמש לגיבוי תכנים חשובים, וייתכן כי מעת לעת הוא ישלח בדואר שליחים 1. USB SanDisk Cruzer Glide http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=16069&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap אחריות שנתיים 2. Silicon Power Ultima U03 http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=19852&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap אחריות לכל החיים 3. Transcend JetFlash 530 http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=15699&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap אחריות לכל החיים [h=1][/h]מה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כונן חיצוני 500/320GB (לא חשוב 2.5 או 3.5 וחשוב שיהיה מKSP כי משם אני קונה) עם תוכנת גיבוי שאפשר להגדיר שתעשה גיבוי אוטומטי בזמנים קבועים ולקבצים לפי בחירה. תודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום רב, במחשב הנייד שלי יש חיבור eSATA ובמחשב הנייח USB3 ואני מעוניין לנצל את שניהם. חיפשתי בנרות דיסק קשיח חיצוני שכולל את שני הממשקים הללו ולא מצאתי. אני בטוח שיש איפשהו אפילו מארז ריק (ללא HD) עם שניהם אבל אני לא מוצא ולא מכיר. אני מחפש משהו בגודל של mybook 3.5'', לא איכפת לי שיהיה שנאי חשמל בנוסף. בהתחלה חשבתי על תקציב של 500~ כולל ה-HD, מינימום חצי טרה (אבל יש לי הרגשה שזה לא יהיה ריאלי :-\ ). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע שיש אפשרות לשנות את האות של הDOK אבל רק במחשב אחד... האם יש דרך להחליף לDOK את האות לצמיתות (בכל המחשבים שיהיה בהם [בתנאי שלא מתנגש באות של כונן אחר]) אשמח לשמוע את דעתכם... תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
הייתי רוצה ליישם RAID0 זמני על מחשב זמני שאני עובד עליו ואני זקוק לשני SSD כדי לקבל נפח של 1-2TB (לא ממש משנה). הצצתי באמזון (אני מעדיף לקנות משם חלקים שאולי ידרשו טיפול/אחריות ולא מעלי/איביי מסיבות מובנות.) וראיתי כונני 1TB במחיר 100-120 ש"ח מחברות שאף פעם לא שמעתי עליהן (Fikwot, fanxiang וכו'). -אפשר לסמוך עליהם מבחינת אמינות? אני צריך שישרדו לי כמה חודשים וזה מספיק. -מה ההמלצה לשני כוננים הכי איכותיים עד 270 ש"ח לשניהם? -במנו עם RAID0 בו נדפקו סקטורים קיבלתי הודעה מהבקר כי ה RAID0 דפוק ולא ניתן להשתמש בו, האם ניתן כל זאת להשתמש בו? -האם ניתן לתקן RAID0 בו נדפקו סקטורים באמצעות תוכנה כלשהי? לא ממש אכפת לי לאבד חלק מהאינפורמציה כל זמן שאוכל עדיין להשת…
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-
נפלו לידי כונן ובקר סקזי ישנים. כיתד אני מתקים אותם? זה P&P? יש צורך בדריברים? בהגדרות מיוחדות בביוס? כל מי שיכול להסביר קלות על דרך ההתקנה אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח להמצלה לצורב DVD, מבחינתי אפשרי IDE או SATA, מחפש צורב שיעבוד הרבה, אני צורב הרבה, וגם יצרוב טוב שכבה כפולה, עד כל הצורבים אצלי לא החזיקו מעמד כל כך, בעיקר התחילו בכך שצריבה של שכבה כפולה לא עבדה טוב ואז התחילו להדרדר, כבר מיואש מהצורבים הפשוטים. היה לי פעם צורב יאמה בחיבור SCSI - מה זה מתגעגע אליו החסרון שלו שלא היו כאלה של צורבי DVD תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום, אני חושד שהקצב שהדיסק שלי עובד בו איטי, יש תוכנה שאני יכול לבדוק איתה ולעלות את התוצאות כאן, כדי שתגידו לי אם המצב תקין ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
הספק נשרף ויחד איתו ההרדיסק יש פה איזה רכיב שנראה לי חשוד אז אני מחפש תמונה של החלק התחתון (תמונה ברורה) כדי לבדוק אם זה באמת התקלה. אין לי כרגע מצלמה אחרת הייתי מעלה תמונה של ההרדיסק שלי בעיקרון מה שאני מחפש זה משהו כזה (פשוט זה לא בדיוק ההרדיסק שלי) גם הדיסקים אחרים של WD יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
האם יש מארזים חיצוניים לדיסק קשיח ללא שנאי (שהמתח שלהם מה USB או מה FireWire) ואם אין כאלה אז אשמח לקבל המלצה לכונן עם אוורור תודה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה, דוד שלי התקשר אלי לפני איזה זמן, אמר שהצורב שלו משום מה לא צורב דיסקי DVD (מדגם Sony NEC Optiarc AD-5170A, וכמו כל אלה שמסתיימים ב-A מדובר בצורב ATA\IDE). גם Nero וגם imgBurn המשובחת לא הצליחו לצרוב איתו DVDים. פירקתי מהמחשב שלי את צורב ה-DVD שלי (Pioneer DVR-111D, גם IDE), חיברתי אצלו, והצורב שלי אצלו כן הצליח לצרוב DVDים. זה שלל בעיות במערכת ההפעלה שלו, ובמדיות שבהן הוא השתמש. השארתי לו את הצורב שלי, והוא נתן לי כסף לצורב חדש, אחרי שכנוע מצידי שזה הצורב לאור רקורד האמינות האיום ונורא של NEC ואני חושב שגם של Optiarc. קנינו לו Samsung SH-223F ב-ZigZag2000 (חנות מעולה, אגב, מוכרים ידעוניים וחביבים, ועושים את העבודה כמו שצריך) לאחר התייעצות בסטיקי פה בפור…
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
קניתי לפני מספר ימים כונן Samsung 840 pro 128GB יש לי לוח אם של ג'יגהבייט: GA-P55A-UD3 הבנתי שהכונן SSD הזה תומך ב SATA 6GB/s אם כך לאיזה חיבור בלוח האם אני צריך לחבר אותו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... איפה אתה ממליצים לקנות את ה 80 GB של Western Digital באינטרנט בארץ והאם עדיף לקנות אותו על ה 40 GB?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתעניין בדבר הזה Samsung 960 PRO Series - 512GB PCIe NVMe - M.2 Internal SSD (MZ-V6P512BW השאלה אם זה קיים אותו דגם גם ב 256?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בצורב NEC DVD_RW ND-3550A אני יודע שהוא יחסית ישן אבל עדיין הוא מספק את צרכי הבעיה שלי היא שהוא משום מה קורא חלק דיסקים כריקים מתוכן מדובר על דיסקים שהשתמשתי בהם בעבר ועבדו כהלכה למישהו יש תשובה לתופעה או פיתרון? תודה מראש, איתמר
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת האם המפרט שבצד (160GB, צ'יפ 945), תומך ב-NCQ. אם כן, כיצד ניתן לוודא אם זה בפעולה או לא? אם לא בפעולה - כיצד ניתן להפעיל? יש שרשור אחד שעוסק בכך בפורום - ומשם לא עלו פרטים. המון תודה לעוזרים מראש.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי.. קניתי WD My Book Essential Edition 2.0, איך כדאי לפרמט/לחלק אותו? הוא הגיע מפורמט מראש ב-FAT32.. הבנתי שרוב מכשירי ה-DVD תומכים רק ב-FAT32 ובקבצים לא גדולים מ-4GB כפי שאותו פורמט מאפשר.. האם אפשר לחלקו למחיצה ראשית של FAT32 שתיועד לצפייה בסרטים בחיבור ל-DVD ומחיצה שנייה משנית של NTFS לשאר הגיבויים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
טוב חברים...אני מחקתי את האנטיוירוס קספרסקי והתקנתי במקומו את נוד32 ושעשיתי ריסט המחשב כבר לא חזר...קיבלתי את השגיאה של NDTLDR is missing ועשיתי בוט עם דיסק של וידנוס...יש לי 2 דיסקים קשיחים 1 של WD 200GB 2 MAXTOR 250GB שניהם SATA (ביטלתי את ה RAID) את שניהם חילקתי ל2 מחיצות אחת קטנה ואחת גדולה... אחרי שהתקנתי מחדש את הוינדוס על אותה מחיצה וכאשר נכנסתי לוינדוס ראיתי שמחיצה אחת בWD מראה את הגודל והכמות הזיכרון הפנוי...אבל לא רואים שום דבר בכונן...ומחיצה הגדולה של המקסטור ... רשום RAW והוא בעצם לא מוגדר... מתי שעשיתי ריסט זה עשה CHDSK בדוס ובמחיצה של WD הוא חזר על הפעולה Inserting an index entry into index $0 of file 25 זה חזר על הפעולה הזאת עשרות אלפי פעמים ולבסוף התייאשתי…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש של סיגייט - אין לי מושג מה הדגם המדויק אבל 500GB 32MB Cache .. ויש בכמה נושאים פה בפורום דיונים על בעיות בהארד דיסקים הללו .. זה נכון ? אז רציתי לדעת אם זה תקין להארד דיסק שלי .. http://i38.tinypic.com/5klgzq.jpg http://i37.tinypic.com/10ng8lu.jpg http://i35.tinypic.com/10xvll3.jpg תודה רבה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
חשבתם שה-Samsung 980 Pro היה מהיר? הדגם החדש מיועד להשאיר אבק לו ולכל המתחרים האחרים בסביבהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 2 אופציות והם כאלה: 1 כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX 2 כונן קשיח פנימי Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ הWD עולה 774 שקל לעומד הSAMSUNG שעולה 650 שקל בWD יש 64MB באפר לעומת הSAMSUNG שיש בו 32MB באפר. מה אתם הייתם לוקחים??? מה לדעתכם יותר איכותי??? אומרים שהקוויאר בלאק יותר איכותי מF3 של סמסונג זה נכון???
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום רכשתי ASUS Zenbook UX303L 13 אינצ' (מתאילנד) ואני מעוניין לשדרג לssd . האם זה אפשרי? איזה סוג כונן צריך ? ובנוסף אני מחפש משטח קירור טוב למחשב יש המלצות ? (עדיף מEBAY / אליאקספרס). בנוסף מה בנוגע לאחריות ? זה פוגע אם אני נותן למישהו להחליף לי או שצריך אצל חברות מורשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם: ASRock P4i65G אמרו לי בחנות שיש סאטה ואטא משהו כזה..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איפה יותר כדאי לשמור כוננים קשיחים ודיסקים. בארון או במקרר ( מיניבר ) ?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-