עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Spook77,

שלום, הבת שלי הצליחה לשבור לי את הצורב הישן, ועכשיו אני מחפש צורב DVD בצבע אפור (שיתאים למארז), ובעדיפות יודע גם לקרוא bluray. האם מישהו יכול לתת לי המלצה? כי חיפשתי באתרים של כל החנויות המוכרות ולא מצאתי. תודה!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by Yaron-Cohen,

זה משנה איזה DOK אני קונה אם אני רוצה שהוא יהיה BOOTABLE...ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה??.. אגב...XP PRO כמה תופס אחרי התקנה??

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  3. הי אני הופכת את המחשב הישן שלי לHTPC יש בו כרגע שני HD ישנים אחד ממש ממש ממש ישן ,Maxtor 34098H4, IDE 40GB, 5400 RPM 20.4GB/platters 2mb buffer Seak time 9.5ms השני קצת פחות ישן Seagate Barracuda 7200.7 ST3120827AS 120GB 7200 RPM 8MB Cache SATA 1.5Gb/s 3.5" חשבתי לשים את מערכת ההפעלה על הדיסק של ה40 ואת ה120 שיהיה כולו לסרטים וכך אני לא צריכה Partions בכלל הענין הוא שאני די סגורה שמערכת ההפעלה צריכה הארד דיסק יותר מהיר מההארד דיסק הקטן אני צודקת? זה ממש משפיע בHTPC? אין לי כוונה לקנות משהו אחר כרגע אז אני צריכה החלטה בין השניים תודה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by cold fire,

שלום רב קניתי היום DOK של קינגסטון 16GB פרמטתי אותו לNTFS (על פי המדריך שיש בסטיקי) והרצתי עליו HDTUNE אך משום מה יש 3 ירידות די גבוהות אני חושב שהיו במהלך הבדיקה לאחר מכן פרמטתי אותו לFAT32 והופיעו לי רק שניים האם זה נחשב לתקין או שכדאי להחליף אותו במסגרת האחריות? הינה התמונות של הבדיקות [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by Fungus Funk,

האם ה - Sata II עדיף על ה - Sata I, או שזה לא באמת משנה ...?! אני לא מחפש הסבר עמוק פשוט לדעת מה החסרונות של ה - I לעומת ה - II ...

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  6. הזמנתי את הצורב lg h10n בשחור כמו שמומלץ כאן חיכיתי המון זמן עד שיגיע, לקחתי את הצורב ובבית שמתי לב שזה דגם lg gsa-4167b התקשרתי אליו לבדוק אם הוא התבלבל, והוא אמר לי שהוא לא יכול להשיג את דגם הנ"ל זה מה שהוא יכול להשיג... 1. הצורב אצלי בבית האם להחזיר אותו ולהשיג ממקום אחר את ה-lg h10n שווה את הטירחה 2. אני משתמש ממוצע לטווח הרחוק הוא יחזיק לי? 3. אני יכול להביא את רוב דגמי הנק.. כאילו במקומו.. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by adam99,

שלום לכולם! אתמול פירמטתי מחשב שההארד דיסק היה מחולק לשניים: כונן C (עם Windows 98) וכונן D, גיביתי את התיקיות הנחוצות לכונן D ולאחר מכן פירמטתי את כונן C עם דיסק של Windows XP אחרי שפתחתי את המחשב עם XP אז ניסיתי לגשת לכונן D אבל הוא ביקש פרמוט! ויש שם את הגיבוי! מה אני עושה? נ.ב אני חושב ששתי המחיצות היו FAT לפני הפרמוט.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  8. זה סתם USB פשוט של 128MB. אבל כמחברים אותו הוא מופיע כמו שצריך אבל הוא "יוצר" עוד כונן CDROM עם קבצים בפנים. מישהו יכול לפתור לי את האניגמה הזאת ?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by lox,

hi i bought this hard drive yesterday DIAMOND MAX PLUS 9 (SATA) 200GB (8MB) and i connected it and everything but it doesnt work but the bios sees it what can i do and what is the problem? thank you

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  10. ראיתי בת'רד למעלה את החסרונות שכתבתם על הצורבים המצוינים שם ולכולם לפי מה שהבנתי, יש בעיה של איכות צריבה אני מחפש צורב איכותי וזול..(200-250) בשביל לצרוב דברים על דיסקים כמו מוזיקה וסרטים ולמחוק מההרדיסק..כלומר הצריבות צריכות להיות עמידות לאורך זמן ושאם חצי שנה אחרי הצריבה אני אבוא אני לא רוצה שחצי מהדיסק יהיה פגום (מה שקורה לחבר לי עם צורב שהוא קנה לפני שנה וחצי, צרבנו איזה 150 סרטים מקוריים בערך שליש מהדיסקים נתקעים באמצע ועושים מלא בעיות בקריאת הסרט) אני רוצה להשתמש גם בצורב ככונן DVD כך שרצוי שתהיה לו יכולת קריאה טובה גם אם יש שריטות וכאלה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by WolfAngel,

שאלה חבר'ה! האם כדי לקנות כזה http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=7071 ?! כי תכלס חשבתי על לקנות Card Reader ודיסק קשיח חדש וגם המחיר נראה סביר. תודה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by RonCohen,

גליתי את הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by langa,

שלום מישהו מכיר את הנגן הנ"ל התוכנה אמורה לקרוא סרטים ללא קשר לאיזור שמוגדר בדיוידי. אך הם כותבים שבעת ההתקנה האנטי ויירוס מזה את התוכנה כ סוס טרויני. :-\ נראה לי מוזר... מישהו ניסה או שזה איזה רוגלה שלא כדאי להתעסק?? הנה הקישור. http://www.dvd-x-player.com/

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  14. שבת שלום לכולם אזז ככה במחשב יש לי 2 קשיחים אחד 250 של WD ועוד אחד ישן של סיגגיט 20 ג'גה.. משום מה היה לי מסך כחול ונתתי לו לסיים משהו שהוא ספר עד 100 אחרי שהוא ספר עשה הפעלה מחדש והוינדוס לא עלה היה כתוב משהו טעות בטעינת ווינדוס (באנגלית)(שמותקן ב250 כמובן) אז אמרתי נעשה רפיר.. אני מעלה את הדיסק של הוינדוס יש לי אפשרות R התחלה (בדרך כלל אני לוחץ בפעם השניה שמופיע לי R) אז בפעם הראשונה היה לי מסך שחור שאני לא רגיל אליו ואין לי מושג מה עושים בו אז אחר כך עשייתי כמו שאני זוכר שלוחצים אנטר לפירמוט ואז R אבל משום מה לא היה לי שם R והאפשרות היחידה שלי היא לפרמט מה שממש לא מתאים לי אז אמרתי נתקין ווינדוס בסייגיט ואז נסדר כבר משם.. התקנתי בסייגט עכשיו במחשב שלי יש את כונן …

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  15. Started by איתי הגיתי,

שלום יש לאנשים פה נסיון טוב עם התוכנה הזו? יש לכם המלצה לתוכנה יותר טובה שמנתרת את הטמפרטורה של הדיסקים ומצבם? התקנתי אותה פעם ואז הלך לי דיסק, וחשדתי בה שהיא עשתה את הנזק... תודה

16. לא מצליח לאתר את ייצרן (בדקתי בנרו כלומר ב SPEEDCD) ומופיע "לא ידוע"! איך אפשר לבדוק את זה? צורף צילום של מדיה בדקתי גם פה http://www.videohelp.com/dvdmedia.php?dvdmediasearch=benq&dvdmediadvdridsearch=&type=1&size=4.7&dvdburnspeed=8&order=Name&hits=25&search=Search+or+List+Media אבל איך יודעים מה זה שלי? אשמח גם לדירוג יצרנים על מנת שאוכל בעתיד לדעת מה טוב! תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by alonpartuk,

שלום , אני צריך עזרה דחופה ביותר! אז ככה זה המצב , עבדתי במערכת עריכה על סרט במשך שנתיים וחצי ממש עכשיו סיימתי אותו באתי להוציא אותו לדיוידי ראיתי שהתקיה שבא נמצא כל הקבצים החיוניים לפרוייקט(קבצי מערכת של התוכנת עריכה AVID מי שמכיר קוראים לתקיה זו omfimediafiles) התקיה שוקלת בין 50 ל70 ג'גיה אני לא ממש זוכר אני יוכל לזהות אותה בקלות היא יושבת על כונן של 320 ג'גה שלא מותקנת עליו מערכך הפעלה אלא על כונן אחר . עכשיו מה שרציתי לדעת הוא האם יש תוכנה שאני יוכל לשחזר תקיה זו ומה הסיכון שבפעולה זו? כי החומר שנמצא על דיסק זה הוא חשוב ואסור שיהיה מצב שהדיסק יפול או ימחק משהו. האם יש דרך האחרת ? או שתוכנה לשחזור קבצים היא הדרך היחידה? והשאלה היא כמה זמן אחרי שנמחק אותו קובץ אפשר לשח…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  18. הדגם הראשון הוא http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20204&catid=892#details והשני הוא http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20206&catid=892#details מה ההבדל בין שניהם שמצדיק את הפרש המחירים תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by jove,

שלום, כמעט שכבר באתי לקנות את ה Western Digital Mybook Live 2TB, כששמתי לב שאין לו בכלל חיבור USB. מישהו מכיר ויכול להמליץ על כונן רשת טוב, באותה רמת מחיר, שניתן גם לחבר ישירות למחשב עם USB? תודה יואב

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  20. יש באייבורי 2 צורבי DVD של LG מהדגם הפשוט אחד עם SATA והשני IDE מה עדיף? מבחינת איכות? כי שניהם אותו מחיר פחות או יותר

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  21. אני צריך לקנות דיסק חדש והחלטתי שאם כבר אז נלך על SATA. עשיתי חיפוש בזאפ וראיתי מבחר יפה של דיסקים לא יקרים, אבל יש משהו מוזר עם האחריות: גם בדיסקים של מקסטור וגם של סיגייט (80GB) ראיתי את אותו דיסק ממש בכמה חנויות שונות במחיר דומה מאד רק שבחנות אחת נותנים שנה אחריות ובחנות אחרת שלוש שנים אחריות. האם החנות לא מחוייבת לתת את מה שהיצרן/יבואן נותן ? אם בחנות אחת נותנים שנה ובחנות אחרת שלוש שנים על אותו דיסק בדיוק אז האם זה אומר שהחנות מנסה להוריד את האחריות ודופקת את הצרכנים (במקרה שהיא נותנת שנה) או שהיא דווקא לוקחת על עצמה לתת יותר ממה שהיבואן/יצרן נותן (במקרה של 3 שנים) ?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  22. Started by Psychedelic,

יש לי תקציב מוגבל של 100 שקל לדונגל,ואני בהיתלבטות אם לשלם 150 על דונגל של Edimax ,טווח קליטה עד 80 מטר ויש עוד אחד של חברה Telepath שעולה 90,ואני לא צריך לשלם משלוח כי החנות ליד הבית שלי. שניהם 80 מטר הTelepath ג'נרי אני חושב,ולשניהם יש אחריות 12 חודשים,ללכת על הEdimax? או שלא שווה ?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  23. שלום, יש לי שרת ויש בו מכשיר גיבוי קלטות מהסוג TANDBERG TS400 scsi sequential device ברשותי וינדוס 2003 SERVER. הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי דריבר + תוכנת הפעלה. אשמח לעזרה... תודה מראש.. אשמח לעזרה מהירה אני צריך לגבות את השרת

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by chenc,

ברשותי הכונן הקשיח שהמדבקה עליו מצורפת כתמונה - אמנם לא כל כך ברורה. הכונן אינו עובד, והוא בן שנה וחצי - שנתיים, ואני רוצה לקבל עליו אחריות. השאלה היא - אם המשווק ממנו קניתי את הכונן הקשיח פשט רגל - למי לפנות בנוגע לאחריות? חלק אמרו לי היטאצ'י, חלק IBM... ו... בכלל - פיסית, לאן ללכת? אודה מאוד לכל מי שיעזור לי, זה נושא כאוב, כמו שאפשר לתאר... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  25. Started by wooper,

שלום ראיתי שמומלץ LG GSA-H22N אבל בחנות ראיתי LG DVD±RW GSA-H22NB וLG DVD±RW GSA-H22NK האם יש הבדלים בניהם

• 1 תגובה
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים