אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
נכון יצא לפני כמה זמן התקן sata 2 הקיצר צריך לצאת גם דיסק קשיח שיתמוך בsata 2 או הדיסק קשיח שתומך sata (שיש כיום) תומך גם ב sata 2 ????
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בינואר עם יציאת הQ9300, כי הוא באותו מחיר של הQ6600 ולא אכפת לי לחכות עוד חודשיים בשביל זה. מצד שני מקום האחסון שלי הולך ואוזל, אך איני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש עכשיו כי אין לי חיבור SATA בלוח האם. חשבתי אולי לקנות דיסק קשיח חיצוני לבנתיים... האם יש למישהו פתרונות יצירתיים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום ההתקנים שאני מעוניין לקבל חוות דעת הם : 1. Western Digital VelociRaptor WD1500HLFS 150GB 10000 RPM 16MB 2.צורב DVD DVD pioneer dvr-215 תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את ההרדיסק שלי בזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=586817 אני בוחר בו מכוון שיש לו Buffer 16MB. אין לי ברירות זולות יותר לIDE עם 16MB כרגע אני עם 200JB עם 8MB א.האם ההבדל בין 8 ל 16 Buffer מורגש? ב.האם הבחירה שלי בכונן 16MB נכונה, או שיש אפשריות אחרות? המחיר לא מפריע, אני רק צריך דעות. תודה ולילה טוב, swg
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, ראשית אני מבקש לסייג את מה שאומר להלן בכך שמדובר בנסיוני האישי ובנסיונם של כמה אנשים אחרים ברשת (בחו"ל) שכתבו על בעיות עם הצורב שבנדון בפורומים הבאים: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20070501001439577&board_id=2&model=DRW-1814BLT&page=1&SLanguage=en-us http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=63&threadid=2145501 לאחר ההסתייגות לעיל, אבקש להזהיר את אלו הקונים את הצורב מהדגם הנ"ל. מסתבר שלאחר אחד או יותר נסיונות לצרוב lightscribe, הכונן מפסיק לקרוא/לצרוב CD -ים, אך ממשיך לתמוך ב DVD ים. בנסיון לפתור את הבעיה ניסיתי לשדרג/לשנמך גרסת firmware, להתקין תוכנת lightscribe מחדש, לנקות את עינית הצורב - שום דבר לא עזר. מסתבר שיש אנשים, ואני…
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
לא מצליח לאתר את ייצרן (בדקתי בנרו כלומר ב SPEEDCD) ומופיע "לא ידוע"! איך אפשר לבדוק את זה? צורף צילום של מדיה בדקתי גם פה http://www.videohelp.com/dvdmedia.php?dvdmediasearch=benq&dvdmediadvdridsearch=&type=1&size=4.7&dvdburnspeed=8&order=Name&hits=25&search=Search+or+List+Media אבל איך יודעים מה זה שלי? אשמח גם לדירוג יצרנים על מנת שאוכל בעתיד לדעת מה טוב! תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, היכן ניתן להשיג כונן קשיח ל iPod דגמים: Samsung MK 150 GAL MK 300 GAL MK 400 GAL והאם ניתן להוריד את מערכת ההפעלה של ה iPod מהאינטרנט. תודה.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתלבט איזה טייפ גיבוי כדאי לרכוש. הצרכים: טייפ גיבוי 40-80 או 50-100, חיצוני. אשמח לקבל המלצות וחברות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן . יש לי נק 3500 ומה שקורה זה כשאני צורב איתו משהו , לא חשוב אם זה דיוידי או סידי הוא ממש מאיט לי את כל המערכת עד כדי שאני לא יכול להזיז את העכבר והמעבד עובד על 100% בצריבה הראשונה שלי הוא לא עשה לי את זה , רק מהצריבה השניה והלאה... אולי מישהו יכול להגיד מה יכולה להיות הבעיה ? להגיד לי איך להגדיר אותו אם הוא לא מוגדר טוב וגם אולי הפירמור לא הותקן נכון ? זאת יכולה להיות הבעיה? כי עשיתי לו פלאש וזה לא עזר תודה !!!
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום! אני לא בטוח שאני בפורום הנכון מקסימום תעבירו לאמצעי אכסון. אז ככה ההורים שלי ביקשו ממני להביא להם מידע על DVD רגילים( לא למחשב ) אני זקוק לDVD טוב עם מחיר לא גבוה רצוי אמין טוב וזול עד כמה שניתן. אני לא מבין בזה כלום. ;D תודה מראש! עריכה: ורצוי גם שתביאו לי מקום אמין שממנו אני יכול לקנות את הדי וי די. שוב תודה!
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לרכוש את הSTORAGE CENTRAL של חברת NETGEAR ואני אשמח לשמוע תגובות ממישהו שמכיר וניסה את זה. נוסף על כך, לתוך הSC מכניסים כוננים קשיחים IDE/ATA והוא לא תומך בSATA, עד כמה זה בעיה והאם עוד מעט יעלמו הכוננים האלו מן העולם ואני תקוע עם משהו לא כל כך שימושי. תודה, הדר.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אהלן אנשים ! ! ! אז ככה חיברתי תצורב החיצוני שלי למחשב אחרי תקופה ארוכה שהוא לא חיברתי אותו , כל ההתקנים שלו בסדר גמור ניכנסתי למנהל התקנים והכל מראה שבסדר הוא גם מעלה לי דיסקים והכל אך בנוסף לזאת יש בעיה כשאני בא לצרוב דיסק הוא מתחיל לי את הצריבה ובאמצע קבוע הוא מחליט להפסיק תצריבה וכל התהליך ניכשל ... אם מישהו מכם יודע אולי מה הבעיה ויכול לעזור לי אפילו באופן פרטני אני יודהה לו מאוד ... *כבר הלכו לי שלושה דיסקים לזבל
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום נוכחתי לשים לב, כי מערכת ההפעלה והתוכנות מזהים כולם את קיבולת הדיסק הקשיח שלי כ-500 מגהבייט (בסייר החלונות, כל מחיצה הוצגה כ-232 גיגהבייט, כלומר 500 גיגהבייט), כאשר משום מה, זכור לי שהדיסק שהותקן במחשב שלי, הוא של 1 טרהבייט, ועל כן אינני יכול לדעת האם 500 מגהביט היא הקיבולת האמיתית של הדיסק שלי, או 1TB וחלונות 7 מזהה אותו כ-500 מגהביט. בתוכנת Aida64 שברשותי, דגם הדיסק הקשיח שבמחשב שלי מוצג כ: SAMSUNG HD502HI ATA Device (500 GB, 5400 RPM, SATA-II). האם המצב תקין (שאכן הדיסק שברשותי הוא של 500 גיגהבייט)? או שהקיבולת המזוהה שגויה? עדכון: שאלתי את אבא שלי שקנה לי את המחשב שלי, והוא אמר לי שהדיסק הקשיח שמותקן הוא אכן 500 גיגהבייט. אתם יכולים למחוק או לנעול את …
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היה לי DOK של סאן דיסק, הדגם שאפשר להחליף לו סקינים http://www.sandisk.com/Products/Item(1221)-SDCZ4-1024-SanDisk_Cruzer_Micro_U3_Smart_USB_Flash_Drive_1GB.aspx הוא נהרס... :-[ עכשיו, אמרו לי שיש את הDOK של PQI דגם Cool Drive-U339 לא גרסאת הפרו http://www.digi4me.com/product.php?productid=1278&cat=92&bestseller השאלה שלי היא אם הDOK של PQI מהיר יותר מהDOK של SAN DISK?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני צריך דיסק קשיח חיצוני נייד,בעיקר לאיכסון.בנפח של 3TB.שיהיה אמין. לגבי מחירים אין לי מושג,כמה שיותר זול. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אז ככה מצאתי דרייברים חדשים לDVD שהם הדרייברים האחרונים, לשמחתי הכל עבד והDVD כאילו חזר לחיים וצרב לי דיסקים עכשיו ניסיתי והוא שוב פעם כמו מת בדקתי בהגדרות של ה IDE וזה מה שמוצג שם [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני לא כ"כ לחוץ כרגע על צורב DVD אבל ארצה אותו לשלב מאוחר יותר . האם יש איזושהיא ידיעה על צורב (טוב כמובן) שיוצא בקרוב או יצא בחו"ל כבר ? ואם אפשר אז גם קצת פרטים עליו תודה
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי במחשב דיסק קשיח של סמסונג בגודל 80 ג'יגה , ולא מזמן בגלל שנגמר לי המקום במחשב , קניתי דיסק קשיח חדש של ווסטרן דיגיטל בגודל 320 ג'יגה. wd 320 ys sats 2 16 mb raid וכשהוספתי את הדיסק הקשיח למחשב , פרמטתי אותו בעזרת Computer Management של הווינדוס. פיצלתי את הכונן החדש ל3 מחיצות : לכונן אחד של 60 ג'יגה , כונן אחד של 140 ג'גה וכונן אחד של 100 ג'יגה. ופשוט העברתי מהכונן הישן של סאמסונג של ה80 ג'יגה , את כל המידע שאני צריך לכוננים החדשים של הווסטרן. אבל היום..בגלל שלא פירמטתי את המחשב אולי איזה שנה והיו כל מיני בעיות בווינדוס החלטתי לפרמט את הסאמסונג ולהתתקין את מערכת ההפעלה במחיצה של ה60 ג'יגה שהכנתי במיוחד לצורך התקנת ווינדוס שם. אבל אחרי שפרטמתי את הסמסונג ונכנסתי להתק…
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
זה דיסק און קי של 4 ג'יגה יש לי עליו המון מידע שאני רוצה להעתיק למחשב ברגע שאני מנסה לגעת (להעתיק, לפתוח) קבצים מסויימים (שהם החשובים לי ביותר) אז המחשב נתקע והדיסק און קי מפסיק להגיב עד שאני מחבר אותו מחדש אפש לסדר את זה איכשהו?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לקחת את ההארדיסק הזה: WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA במקום זה: WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 אני יכול לחבר ATA וSATA על אותו מחשב?(כי יש לי עכשיו WD 40GB 7200 RPM שהוא ATA שהוא משהו כמו 3 שנים אצלי) איך אני מתקין SATA ואיך אני מגדיר אותו בביוס? יש לי את הלוח:ASUS P4P 800 DELUXE
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
האם אפשר לקבל הסבר מקיף ומפורט על RAID מה זה, למה זה טוב,ואיך בדיוק עושים זאת (לי יש ויסטה64). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס FIREWIRE+ כבל בדקתי מספר מקומות בעיקרון יש לי מסרטת וידאו ישנה שאני מעוניין להעביר את מה שהסרטתי למחשב תוך שמירה על איכות מקסימלית של סאונד ורזולוציה (לכן אין לי צורך בכל הכבלים של ה-5 מטר למינהם) רוב המקומות מוכרים סוג אחד של FIREWIRE הם אמרו לי ושאין יותר מסוג אחד לעומת זאת מוכרים אחרים אמרו לי שיש מספר סוגים עם איכויות שונות המקום הזול ביותר (רשת כלל ארצית) רצה 35 שקל [KSP] אפשר לראות את הכבל שהם מוכרים באתר עם המחיר הנ"ל בשאר המקומות המחירים נעו בין 90-200 שקל אודה לכם על העזרה כבר הלכתי לאיבוד
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
איזה צורב DVD של LG הייתם ממליצים לי? אני צריך אחד למחשב החדש, פעם היה לי רק צורבים של LG והייתי מבסוט מהם, רק מהאחרון שקניתי (4163B) הבעיה איתו זה שכשאני קונה חבילה של דיסקים לצריבה, רק חצי מהם הוא מזהה, וגם הקריאה שלו של CD-R לא משהו לפני זה היה לי 2 צורבים רגילים של LG שפעלו עשר בכל מובן רק בקשה אחת שיהיה שחור שיתאים למארז תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני שומע הרבה את המושג הזה אני לא כל כך יודע מה זה, אז מישהו יכול להסביר בפשטות? מה נותן לי מערך RAID? בשביל מה צריך? איך יוצרים מערך כזה? מי צריך? זה מעלה את הביצועים של המחשב? תודה,
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעתם האם מה שכתוב על מפרט של dvd (לא של מחשב) שהוא קורא תמונות האם גם שהם מפוזרות בתקיות בדיסק או שהם צרובים בשיטה מסוימת כמו VCD?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-