עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by KavKazoon,

היי שמעתי שיש עכשיו איזה טכנולוגיה שאם מחברים שני כוננים קשיחים אז מקבלים מהירות כמעט כפולה מישהו יודע על זה משו?! שירחיב בבקשה מסקרן אותי הנושא הזה! גם כמה זה יעלה אם יש כזה דבר בכלל?!

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by nim901,

הכותרת אומרת הכל :

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by sos,

שלום, אני עובד בחברה חדשה (לא משנה איזו) ויש לנו שרת קבצים. השרת עצמו מכיל כ-160 גיגה אך זהו לא מספיק. אנחנו מעונינים להגדיל את הנפח בצורה מאוד משמעותית. השרת הוא שרת של IBM ומשום מה נכנסתי לאתר שלהם והם לא מספקים הארד דיסק בנפח גדול מאוד. לכן רציתי לדעת האם חוות הארדיסקים (storage) יכולה לעשות את העבודה? אם כן אני צריך שתמליצו לי על אחד טוב אמין וחזק בעל נפח גדול מאוד (כסף לא מדבר במקרה הזה מדובר על איכות). בנוסף רציתי לדעת האם אפשרי לעשות שימוש בחוות הארדיסקים לא רק בשרת אחד אלה בעוד כמה שרתים אבל ברשת שונה. בנוסף האם אפשר להשתמש בחווה בנוסף למטרה של להגדיל את נפח השרת אלה גם לשמש לגיבויים? או צריך חווה נוספת? זה מאוד חשוב לי ואם מישהו יכול לעזור לי פה או פרטנית אני הו…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by yakir8,

שלום קניתי מחשב חדש עם 250 G ועכשיו שאני התקנתי את הWIN הוא זהה לי רק 127G ונסיתי להגדיל את זה גם עם תוכנה בשם PartitionMagic8.05 שחבר שלי אמר לי שזה צריך לעזור וגם היא לא מצא יותר. יש אולי עוד תוכנה או דרך אחרת שאפשר להגדיל את זה לגודל המקורי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by ezx,

אז ככה קניתי הארדיסק נייד של acomdata 160G עכשיו חיפשתי גם באתר וגם בmanual ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי האם מותר להשאיר את הארדיסק דולק כל הזמן? כמה זמן מקסימום מותר לו להיות דלוק? מי שמוכן לעזור לי לבדוק באתר שלהם אני ישמח : http://www.acomdata.com/hdp/fs.html מי שיש לו הארדיסק נייד כזה או אחר ויודע את התשובות לשאלות האלה אצלו זה יכול לעזור גם כן תודה רבה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  6. שלום במפרט שאני קונה .....מומלץ 2 דיסקים קשיחים של 250gb Raid + דיסק נוסף למערכת הפעלה של 80gb ....השאלה שלי אם כל אחד מהשלושה צריך איוורור מיוחד....או שמספיק שני מאווררים אחד לכל 250gb ואילו לדיסק של ה-80gb אין צורך? אודה לתשובות

7. Started by MeTaLhAmMeR,

קניתי מחשב נייד לא מזמן ומרוב ההתלהבות השתמשתי בכל ההארדיסק בתור כונן אחד גדול... הנפח שלו הוא 60 ג'יגה ורק חמש ממנו מלאים... אפשר לקחת לדוגמא רק 50 ג'יגה ממנו ולעשות מזה כונן D? כי יכול לחסוך את כל הפרמוט מחדש... או שאולי זה יכול לעזור לי? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg376283#msg376283 כי כבר כל ההארדסיק בשימוש

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  8. אני צריך לחבר הארדיסקים ללא מארז יש באפשרותי לחבר הארדיסק דרך תחנת עגינה בחיבור USB 3 או בעזרת סוג של מגירה כמו בלינק המצורף בחיבור SATA איזה חיבור יעבוד טוב ומהר יותר (מדובר באותו הארדיסק) 1. מגירת ה SATA 2. תחנת עגינה ב USB 3 http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjA2OQ==

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by yonatanph,

גיסי קנה MAC חדש והוא רוצה לקנות כונן חיצוני לגיבויים. חבר שלו המליץ לו על הכונן http://www.rocstor.com/Products/rocpro-800av.html אבל עד כמה שהבנתי זה עולה כ1300 שח' בארץ מחיר שנראה לי קצת (מאוד) גבוה, אבל הידע שלי במקים שואף לאפס כך שיכול להיות שאני טועה. דבר ראשון רציתי לשאול האם מישהו מכיר את הכונן הספציפי הזה ומה דעתו עליו. כמו כן, האם כונן למק צריך איזשהו יחס שונה מכונן לPC רגיל - יש בעיות תאימות כלשהי עם הכוננים הרגילים של הPC? האם יש לכם אולי המלצות אחרות לכונני גיבוי למק (שעובדים עם הTIME MACHINE). התקציב לא מוגדר בשלב הזה - הוא אכן שיקול אבל לא שיקול יחיד והבחירה תעשה לפי מכלול שיקולים לכן בשלב זה אני משאיר את האפשרויות פתוחות.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב ממש בקרוב, ובגלל שאני עובד עם עריכת ווידאו וצריך זרימת מידע מאוד גבוהה, החלטתי לבנות מערך Raid 0 רציתי לדעת האם הפריטים שקניתי הם מתאימים למערך כזה, ומה עוד דרוש חוץ מחומרה? (אולי איזה מדריך בנושא..) לוח אם - Gigabyte GA965P DS3-rev3 כוננים : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS * 2 אשמח לשמוע תודה.

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by Riddle_Ace,

יש לי מכשיר מוטורולה E-1 ואני רוצה להרחיב את כרטיס הזיכרון שלו. אני רוצה לקנות כרטיס זיכון של ג'יגה, אבל סוג כרטיס הזיכרון שלו זה transdisc ולא ממש מצאתי כרטיסי ג'יגה לכזה סוג... ראיתי שגם יש miniSD שמאוד דומה וכן בא בגרסאת 1 ג'יגה. האם זה אותו סוג זיכרון? אני יכול לקנות כרטיס miniSD למכשיר שכרגע מקבל transdisc ולצפות שזה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  12. Started by Keman,

יש לי לוח אם GIGABYTE GA-K8NS 939 ULTRA הלוח תומך בשני RAID-ים: NVIDIA RAID & SILICON IMAGE SIL3512 RAID שמישהו יגיד לי בבקשה: מה ומי מהם יותר טוב והכי חשוב - למה ? תודה מראש לכל מגיב מחקה לתשובות

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  13. מישהו יודע ? תוכנה משהו ?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  14. Started by Asaf.Y,

ערב טוב , יש לי הרדיסק , 160GB של היטאצ'י , קניתי לו קופסה מיוחדת שממירה את הIDE שלו לUSB , והכונן מקבל חשמל 12V מספק חשמל חיצוני .. השאלה שלי היא ככה , הם ניתן לחבר עוד הרדיסק בגישור על ההרדיסק הנוסף (הכוונה ששניהם יקבלו גם חשמל מהשנאי החיצוני...) , והם המעגל הממיר מ-IDE לUSB יוכל להתמודד עם זה? תודה מראש, אסף.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  15. היי, לפני כמה זמן קניתי קייק של ורבטים צבעי פסטל לצורכי מוזיקה.. אז לא שמתי הרבה לב לזה כי במילא צרבתי על מהירות נמוכה אבל עכשיו שאני צריך אותם לדאטה מתעוררת אצלי שאלה. למה מופיעים לי רק מהירויות: 8, 16, 24 ו32? הצורב שלי הוא NEC 3520A תודה.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by nimrodim,

כן! זה כבר כאן! Now supports Bitsetting for +R +RW +R DL media Now supports PI/PIF Disc Quality Scanning with CD-Speed and DVDInfoPro RIPLOCK REMOVED for fast DVD ripping - optional http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=134047

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by RocketLauncher,

יש לי לוח אם של GIGABYTE, עם אפשרות שני חיבורי SATA ושני חיבורי IDE. הכונן הארדדיסק (240GB) מחובר לSATA הראשי (או הראשון, קיצור מופיע ליד זה כיתוב SATA1 ויש SATA2). הכונן דיסקים הרגיל שלי מחובר לIDE1 (סקונדרי) במסטר (אם אני לא טועה), ויש עוד חיבור IDE0 (פריימרי) פנוי לגמרי. השאלה שלי היא כזו: אני מעוניין לקנות צורב DVD שתומך בכל מה שהדגם הנ"ל תומך והיות בארץ אין עדיין (לא מצאתי) את GSA-H62LI, אני אקנה את הצורב GSA-H55L. לאיזה מקום כדאי לחבר את הצורב שמוזכר בכותרת שמגיע עם כניסת IDE? תודה רבה מראש לכל מי שיעזור, RocketLauncher

18. Started by Jules Winnfield,

מהכוננים של WD תודה.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  19. לפני כחודש פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה כעבור כמה זמן התקנתי DAMON TOOLS ומאז המחשב לא מזה את הצורב ואני לא יכול לקרוא דיסקים יש לי צורב של LG ואני לא יודע מה הבעיה עד ביום הוא לא עשה בעיות וזא הבעיה הראשונה שלו :s07: תודה לעוזרים עריכה: המחשב מזהה אותו וכותב שיש eror

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  20. רציתי לשאול... אם למשל יש לי שני דיסקים במחשב. אחד מהם אני משתמש בו, והשני לבאקאפ. יש מצב שאם למשל הספק מקצר או משהו כזה או בעיה רצינית אחרת, שניהם נפגעיםבבת אחת?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by furry,

טווח מחיר 400 ש"ח חריגה של 20 ש"ח לכל היותר. ראיתי את זה : WD 250GB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597603 אבל אם הוא לא מספיק טוב..ואין אחד מספיק איכותי של 250GB בטווח המחיר שקבעתי אז אפשר לרדת ל160GB. אני לא רוצה HD פנימי. חיצוני בלבד. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  22. שלום לכולם. אני כרגע מרכיב מחשב חדש ואני מעוניין בחלקים השקטים ביותר שאוכל להשיג. אני מתלבט בין שני הקשיחים הללו,כי הבנתי מכאן שהם מאוד מומלצים וטובים. הנפח פחות משנה לי,אלא הרבה יותר השקט והאמינות של הכונן,שירעיש כמה שפחות. אז מי משניהם נחשב שקט יותר,ומי עדיף מבחינת ביצועים\אמינות? תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  23. באפשרות פורמט של ההתקנה של הוינדוס מחקתי בטעות את הפרטישן של הקבצים המגובים עכשיו אני חייב למצא דרך לשחזר את המחיצה כי זה לא עשה פורמט או משהו כזה רק מחק את המחיצה זה היה NTFS

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  24. Started by smack,

שלום לכולם רציתי לבדוק אם יש אופציה לעשות סיסמא להארדיסק החיצוני, כך שלא תהיה אופציה למחוק קבצים מבלי להקיש את הסיסמא תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  25. אני רואה המון דגמים של כוננים קשיחים שנראים לי די אותו הדבר (אותו הנפח, אותו זכרון נדיף, אותו ממשק לחיבור למחשב ולפעמים אפילו אותה חברה), ולא יודע איך לזהות הבדלים ביניהם. אני מחפש כונן בנפח 500GB בתקציב של בסביבות ה-300 שקלים. האמינות חשובה לי (אני קונה כונן חדש כי הכונן הקודם שלי הפסיק להיות מפורמט באופן מוזר, ואני לא מצליח לפרמט אותו), אם בכלל ניתן להגיד על כונן שהוא אמין.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים