אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מחשב בינואר עם יציאת הQ9300, כי הוא באותו מחיר של הQ6600 ולא אכפת לי לחכות עוד חודשיים בשביל זה. מצד שני מקום האחסון שלי הולך ואוזל, אך איני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש עכשיו כי אין לי חיבור SATA בלוח האם. חשבתי אולי לקנות דיסק קשיח חיצוני לבנתיים... האם יש למישהו פתרונות יצירתיים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני אדם שמחפש קיבולת ושקט והנה מה שעלה לי בחכה, Wd5000ys דעות על הקשיח הזה בבקשה
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי צורב 212D של פיונייר אם אני מעדכן אותו לגירסא 1.15 אפשרי אחר כך לחזור ל 1.09 שיש לי כרגע? וכמובן איך אפשר להוריד אותה לקובץ? הסיבה שאני רוצה לעשות את זה היא שמקודם היה לי 212D ועשיתי לו ישר עדכון קושחה ל 1.15 שיצאה החודש והצריבות שהוא עשה לי על VERBATIM X16 לא נקראו ע"י הDVDROM TOSHIBA שלי. התקנתי את הצורב השני שהוא גם 212D ועדיין עם הגירסא 1.09 וצרבתי על אותן מדיות והן כן נקראות בלי בעיה, אז עכשיו חושב שיכול להיות שזה קרא בגלל העדכון אז אם מעדכן וזה שוב קורה אני רוצה לדעת בוודאות שאפשר לחזור לגירסא קודמת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לשדרג את המחשב בקרוב אך עד אז אני חייב קודם כל הרדיסק. אני רוצה לקנות את ה WD 250 GB SATA2 אבל אני רוצה לוודא קודם שבשלב הראשון הוא גם יעבוד לי עם הלוח הנוכחי (Gigabyte GA-K8NS). מה אתם אומרים... יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מייצרים מחיצה חדשה על כונן C ?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הסמסונג 80gb אצלי מאז 8 שנים ומתפקד לא רע. הוא אינו כונן ראשי אך משמש ככונן מישני בצורה יעילה. לאחרונה הכונן מראה סימני זיקנה ושיבה, בדיקה בתוכנת hd tune מראה סימני סערה. אך בבדיקה בתוכנה המחשב ב WIN7 או ב everest התוצאות תקינות והכונן " בריא" למי להאמין?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
דיסקים היברידיים מתוצרת seagate (שימו לב לא ssd ) עם כמה גיגות של זיכרון לא נדיף מגיעים לשוק בקרוב. דיסקים היברידיים עם כמה גיגות של זיכרון לא נדיף משלבים את היתרונות של דיסק רגיל מכני (עלות זולה לנפח גדול ויכולת לשרוד כתיבות ומחיקות מרובות ) יחד עם היתרונות של דיסקים מבוססי זיכרון SSD(מהירות קריאה ) . המשמעות היא שאותם קבצים שנעשה בהם שימוש לעיתים קרובות כמו קבצי מערכת ההפעלה או קבצים של משחק ימצאו על גבי הזיכרון הלא נדיף כך שמהירות הגישה לאותם קבצים תהיה הרבה יותר מהירה מפני שלא יהיה צורך לטעון אותם כל פעם מחדש. תופעת לוואי מבורכת תהיה גם פחות שחיקה של ראשי הקריאה ואורך חיים רב יותר .
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אז ככה קניתי הרדיסק חדש (אמרתי לא נסתבך פירמוט לא פירמוט בלאגנים) קיצור עכשיו יש לי הרדיסק חדש (גם ככה הייתי אמור לקנות,אבל לא משנה) בקיצור בדרך כלל שהייתי ניכנס לBIOS הייתי רואה את השם של ההרדיסק שם וכו' (במקרה שלי זה היה WESTEN DIGTEL וכל הפרטים) עכשיו קניתי הרדיסק חדש כמו שאמרתי חיברתי אותו והוא לא מזהה אותו כלומר הוא לא מופיע בBIOS בכלל אמרתי טוב בא ננסה את ההרדיסק הקודם וגם אותו הוא לא מזהה וכמובן שעשיתי על שני ההרדיסקים בגמפרים שלהם על MASTER וכל אחד חיברתי בנפרד ( כלומר כל נסיון חברתי אחד בלבד) אין לי מושג למה זה קורה. מה נראה לכם?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD, אין לי ממש מוסג במדיות והבנתי שזה די חשוב בצורבים כאלה. איך המדיות האלה ? מישהו מכיר: [url=] http://www.bar-ezuz.co.il/Product.asp?Pid=20745&Cat2Cat1ID=1213&Cat2ID=1582
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב DVD שאני משתמש בו בתור CD ROM וצורב עכשיו כל דבר שאני מכניס על CD עובד כמו שצריך ורק תוכנות קלות \ סרטים ששמורות על DVD פועלות... בדקתי את הדיסקים האלה גם על מחשב אחר וכולם עובדים שם מצויין... מה בדיוק הבעיה? הצורב עובד בהכל מצויין חוץ מבקטע הזה... עריכה: במקרה וזה לא היה ברור מספיק מה שבעיקר לא עובד אלו משחקים חדשים יחסית
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
-
שלום! אני לא בטוח שאני בפורום הנכון מקסימום תעבירו לאמצעי אכסון. אז ככה ההורים שלי ביקשו ממני להביא להם מידע על DVD רגילים( לא למחשב ) אני זקוק לDVD טוב עם מחיר לא גבוה רצוי אמין טוב וזול עד כמה שניתן. אני לא מבין בזה כלום. ;D תודה מראש! עריכה: ורצוי גם שתביאו לי מקום אמין שממנו אני יכול לקנות את הדי וי די. שוב תודה!
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הכרטיס הוא http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=PE-102R5&affiliate=zap 1. האם הכרטיס מוסיף דרך PCI 1 עוד כניסות של SATA ? ללוח ? 2. בכמה RAID 0 איכותי יותר מאותו RAID שעל הלוח ?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש SSD של OCZ, הייתי שמח לדעת איזה בקר יש לכוננים הללו, האם הם מומלצים ובלי מחלות ילדות? באיזה תהליך ייצור מכינים אותו (ננומטר)? והאם הייתם ממליצים עליו באופן כללי.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות כרטיס SD 512MB\256MB לזייר72 (פאלם) לMP3 משחקים תוכנות וכו'.. אין לי תקציב לפנסוניק ,אני יודע שהוא הכי מהיר. אבל בתקציב שלי ישנן מספר חברות PQI SANDISK KINGMAX KINGSTON LG Transcend כמובן שאני רוצה את הכי מהיר וכדאי.. מה דעתכם? איזה חברה הכי כדאית ואיזה כרטיס הכי מהיר וטוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הייתי מעונין לקבל חות דעת לגבי צורב LG GSA-H55N. שלום, הייתי מעונין לקבל את חות דעדכם לגבי צורב LG GSA-H55N, מכיון שלא ראיתי ביקורת עליו באתרים מישראל. ואיך הוא בהשואה לצורב LG GSA-H55NK LG GSA-H55NK יש צורבים יותר מומלצים של חברת LG? (הסתכלתי בסטיק של הצורבים ויש רק אחד וכתוב עליו שהוא לא קורא כל כך טוב מדיות DVD ) ומה זה SecurDisc זהי תכונה של הצורב שכתוב בכותרת. (קראתי דברים כשעשיתי חיפוש ולא הבנתי) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום אנשים. הייתי היום באייבורי במטרה לקנות WD PASSPORT 320GB. המחיר 410 אחריות 3 שנים http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694401 המוכר המליץ לי בחום, וגם אמר שגם לו יש, על SEAGATE 320GB המקביל עם 5 שנים אחריות במחיר זהה. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=718202 אני רוצה לחזור אליו עוד היום ולקנות... מה אתם אומרים? המלצה מתוך אינטרס? או שיש דברים בדבר? שמעתי דברים לא נחמדים על SEAGATE ולא מתאים לי שההארדיסק ישבוק חיים לאחר חצי שנה. המוכר טוען שהם אמינים ולראייה יש להם אחריות של 5 שנים. מצד שני כל אחד יכול גם לספר סיפורים על WD. מישהו עם תובנות טובות יכול לעזור לי? מכירים את ה HD המדובר של SEAGATE? תודה מראש, עופר
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הארדיסק WD 250 ג'יגה ks והוא אצלי סה"כ שבוע וכבר הוא עושה רעש נורא מעצבן שלא היה לפני כמה ימים... רעש חזק כזה כאילו שהוא קורא קבצים או משהו מישהו יכול להגיד לי מה זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבדוק אם יש אופציה לעשות סיסמא להארדיסק החיצוני, כך שלא תהיה אופציה למחוק קבצים מבלי להקיש את הסיסמא תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
איך אני יכול לוודא שבכונן הקשיח ובכונן התקליטורים מופעלת תכונה זו? DMA - DIRECT MEMORY ACCESS תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
תסתכלו על התוצאות של ה X4 ומעלה. נראה לי שפיוניר קצת מיהרו לצאת לשוק. גם ה FW האחרון לא ממש עזר. http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10584&PageId=8 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10584&PageId=7 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10584&PageId=6 מזל שוורבטים ו TY קיימות :-\ עדיין אשמח לראות REVIEW של CDRLABS או CDREAKS. לצערי CDRINFO משתמשים כל פעם בדיסקים אחרים וחלקם רק אלוהים יודע מאיפה הביאו, ונותנים כל פעם תוצאות בפורמט אחר, ופעם יש קוד וב REVIEWS אחרים אין קוד. לא ממש אוהב את ה REVIEWS שלהם.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
התקציב הוא בסביבות 1800 ש"ח ורצוי גם עם חיבור usb וגם firewire תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני רוצה ליצור מערך raid1 זה חייבים להיות שני הארדיסקים מאותו הסוג בדיוק כלומר אותה חברה אותו דגם אותו נפח? ויש לי עוד שאלה ראיתי שיש לכמה דגמים של הארדיסקים גרסה רגילה וגרסאת raid מה זה אומר צריך אחת רגילה ואחת raid או שניים רגילים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן יש לי דיסק קשיח 500 ג"ב שמחולק חצי חצי בין כונן C ל D. אני מעוניין להקטין את C ל 100 ג"ב, להגדיל את D ולייצור כונן נוסף, E. אני מריץ win 7 home premiun בלפטופ. אני יכול לעשות את זה דרך כלי של ווינדוס? ואם לא, איזה תוכנה מומלצת? (עדיפות לאחת חינמית) פיטר
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
איזה צורב DVD של LG הייתם ממליצים לי? אני צריך אחד למחשב החדש, פעם היה לי רק צורבים של LG והייתי מבסוט מהם, רק מהאחרון שקניתי (4163B) הבעיה איתו זה שכשאני קונה חבילה של דיסקים לצריבה, רק חצי מהם הוא מזהה, וגם הקריאה שלו של CD-R לא משהו לפני זה היה לי 2 צורבים רגילים של LG שפעלו עשר בכל מובן רק בקשה אחת שיהיה שחור שיתאים למארז תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-