אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש, כרגע יש לי 120GB ואני רוצה להחליף אותו, חשבתי שמבחינת טווח מחירים מול נפח, יהיה הכי נכון לקנות 160GB. רציתי לקבל המלצה לכונן. חשוב מאוד שיהיה אמין, וכדאי שיהיה שקט. יש לי לוח אם ABIT IS7-E שתומך ב-SATA. אני לא בטוח לגבי SATA2 (לדעתי לא). כמו כן, הבנתי שיש כוננים עם NCQ שאמור לשפר ביצועים - אשמח לקבל קצת הרחבה בנושא, והאם זה בכלל רלוונטי (הלוח שלי צריך לתמוך בזה?). תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/400gb-raid0510.html
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כמובן בלי שכל החומר ילך לי לאיבוד?
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי כונןן DVD של טושיבה M1912 וצורב של נק 3500 ב COPY DISK אני מקבל את ההודעה הבאה :
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
אני שואל זאת בגלל שראיתי צורב שלהם 52X24X52 ב-350 שקל , שזה מחיר זול לכל הדעות (לפחות לפי דעתי) .
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום התחילה לי בעיה עם צורב NEC dvd rw 3550a הוא לא קורא דיסקים צרובים... הוא כן מצליח לכתוב אותם, אבל אז הוא לא רואה אותם... בעבר, הוא כבר בן שנה, עד לפני כחודש, הכל היה טוב. ניסיתי לחפש ברשת, ויש תלונות זהות על הכונן הזה, אבל לא ראיתי פתרונות. ניסיתי גם דיסקים בלי multisession כמובן. יש למישהו פיתרון? האם קניית כונן חדש, מסוג אחר, תפתור את הבעיה, או שמשהו במחשב עצמו לא בסדר? תודה איתי
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/corsair-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a8%d7%97%d7%91-%d7%a2%d7%9d-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%95%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-usb-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93/
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לפני כמה ימים כשניסיתי לחבר את הדיסק און קי שלי (SANDISK 8GB הרגיל) פתאום הוא אמר לי שאני חייב לאתחל את הכונן. אני לא יכול לאתחל כי יש שם קבצים שממש חשובים לי ואם אני אאתחל הם יימחקו... בקיצור, ניסיתי גם על מחשב אחר עם ווינדוס XP (אני עם ווינדוס 7) וגם שם הבעיה נשארה. אני חייב פיתרון. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, ערכתי בדיקת ביצועים ל SSD ורציתי לדעת אם התוצאה תקינה והאם יש מה לשפר? מצורף Screenshot תודה למגיבים...
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי WD74GD (רפטור 74 ג'יגה) ואני מיתלבט אם לקנות עוד אחד ולחבר את שניהם ברייד, האם זה יתן לי תוספת ביצועים מורגשת? או לקנות כונן קשיח רגיל 250 ג'יגה SATA 2 ... ? האם יש הבדל ביצועים מורגש בין שני רפטורים ברייד לבין רפטור וכונן אחר לא ברייד? ושאלה אחרונה , יש לי את הדגם740GD , במידה ואני מחליט לרכוש אחד נוסף, אני יכול לקנות 740ADFD שזה אותו כונן רק עם 16 מגה זיכרון קאש, ולחבר אותו ברייד? האם ההבדל בין הדגמים לא ימנע, או יפגע ברייד?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראשית כל הנה הצורב שיש ברשותי http://www.cdr.cz/rekordery/msi/images/8332b.gif מאז הפירמוט האחרון והתקנת WIN XP יש לי בעיות צריבה. אני צורב דאטא דיסק בנרו, הוא צורב הכל בסדר (רק בדיסקים יקרים), מסיים אותו ולאחר מכן כשאני רוצה להפעיל את הדיסק הוא פשוט ריק מתוכן, ואין בו כלום. ברגע שאני משתמש במדיה איכותית כגון VERBATIM הצורב צורב והכל בסדר, אולם לאחר מכן אני לא יכול להפעיל את הדיסק והוא כאילו ריק, כשאני משתמש במדיות זולות ולא מוכרות הצורב בכלל לא מסיים את הצריבה וכותב Could not perform fixation או משהו כזה. יש לציין שבשני המקרים אני צורב במהירות נמוכה יחסית (X12 או אפילו 8X, כשהצורב מסוגל 32X). עוד דבר הוא שאם אני מכניס דיסק REWRITABLE של TDK ומבצע צריבה, הנרו …
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום חבריה, יש לי כונן קשיח ממחשב אחר עם מערכת הפעלה xp ותוכנות עבודה,אני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי מבלי לפגוע בחומר הנמצא בתוכו איך? שאלה שניה: נראה כי מערכת ההפעלה בכונן הזה בעייתית ואני לא רוצה להגיע למצב בו אצטרך לפרמט את הכונן לפני שאעשה "גוסט" לכונן על איזו תוכנה אתם ממליצים ואם אפשר מדריך לתוכנה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי צורב dvd והייתי רוצה לצרוב dvd שברשותי, האם זה אפשרי? וכיצד?
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה המלצה לSSD עבור ה NUC Nuc5ppyh שלי, מעבד פנטיום 3700. כרגע השימושים בו : - צפייה בסרטים (דיסק קשיח חיצוני) - שימוש בקודי - גלישה קלה באינטרנט. נכון לעכשיו מחיצת מערכת ההפעלה היא 130 גיגה, שמהם מנוצלים רק 24 גיגה. אשמח להמלצה למוצר זול שיעשה את העבודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דיסק און קיי של 8 ג'יגה אני יודע שצילמתי תמונות לפחות ב4 ג'יגה, כשאני עושה מאפיינים לדיסק און קיי מהמחשב שלי הוא אומר לי ש4 ג'יגה תפוס מתוך 8 ג'יגה. אבל כשאני נכנס לתוך הדיסק און קיי אני רואה 4 תיקיות שאני לא יכול להיכנס אליהם, ושכל תיקיה שוקלת 2 מגה.. לא הגיוני מה שהולך.. איך אני מחזיר את התמונות בלי לפרמט את הדיסק און קיי??? אלו תמונות ממש חשובות לי... ואם חייב לפרמט את הדיסק און קיי, יש דרך להוציא את המידע לפני???
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, קניתי מחשב. הלוח אם תומך SATA, אבל המחיר של ההארדיסק עולה בהרבה. האם זה באמת שווה את המחיר? האם המהירות היא עד כדי כך מהפכנית ששווה לי להשקיע עוד 150 שקלים בחיבור SATA ולא IDE רגיל? אותו דבר לגבי ה 8 MB באפר. ביחד עם ה SATA זה יוצא לי איזה 300 שקל תוספת להארדיסק. עד כמה המהירות טובה יותר מהארדיסק רגיל? אני יודע שזה חדש יותא וטוב יותר אבל זה מייקר לי את המחשב בהרבה. אשמח לקבל תגובות. תודה... גיא.
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום רב ! אני מעוניין לקנות DOK מתוצרת חברת A-DATA מדגם PD9 בנפח 4GB http://www.adata.com.tw/adata_en/product_detail.php?ProductNo=AP09ZZZBU בתמונה אני רואה שאין מכסה/פקק לכיסוי הממשק. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם מכשיר כזה או מכירים אותו באם התמונה באתר היא "רק להמחשה" או שהוא באמת מסופק ללא מכסה. תודה, אלכס.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי HD פנימי SATA אני חושב בין 3 שניים .. אני די מרוצה ממנו (שקט) שאלתי עד מתי אני יכול למשוך איתו את המחשב .. ואיזה מדדים באמת נותנים לי אינדיקציה שזה כבר לא בטוח לעבוד איתו (אם יש כאלה..?)
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש כונן דיוידי פיוניר למחשב שהוא לא צורב אבל קורא את כל הפורמטים .משום מה קשה למצוא כונן שהוא לא צורב השאלה שלי היא האם כדאי לקנות כונן בלו ריי או שיש עוד זמן עד שהשימוש בבלו ריי יהיה נפוץ? תודה משה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ליצור גיבוי באופן שוטף לתקיות החשובות במחשב הביתי שלי (בעיקר תמונות ומסמכים). קראתי את השרשור הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=497890.0 ובאופן כללי, ניראה לי שאבחר בשיטה של קניית מארז קטן למיקום כונן קשיח (או שניים בהמשך) ויתחבר עם USB למחשב הנייח. השאלה שלי היא בנוגע לתכנת הגיבוי, בפוסט המליצו על תוכנת EVACopy, קראתי עליה קצת ובאופן כללי היא ניראית בסדר גמור. השאלה שלי, האם התוכנה עושה פשוט COPY-PASTE לקבצים? או מכווצת אותם בשיטת כיווץ משלה? כי כמו שכתבו שם, מה קורה אם התוכנה תעלם מהשוק מתישהו? איך אקרא את הגיבויים? המון תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
Western Digital WD360GD 36GB SATA 8MB 1.5 GB/s 10K RPM Western Digital WD2500KS 250GB SATA II 16MB 3.0 GB/s 7200 RPM הגיוני שה250 GB יותר מהיר בגלל ה16MB?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן חברה, רק רציתי לדווח שקניתי היום באופיס דיפו בקניון רננים שברעננה את, כנראה, שני הקייקים האחרונים של וורבטים, 16X CERTIFIED מיוצר על ידי יפן עם המדיה קוד שבכותרת (DVD+R - מקווה שלא תהייה בעיה בקריאה שלו בAPEX811) המחיר הוא 135 ש"ח (50דיסקים) אך, כאמור יש 50 אחוז הנחה על השני, כך שסך הכל יוצא 200 שקל למאה דיסקים, או שני שקל ליחידה. רק לשם השוואה, באתר לירה, המדיה קוד הזה מופיע בנפרד מדיסקים וורבטים רגילים, שם זה עולה 130 ש"ח לחבילה של 50 דיסקים אז אולי לקחתי את האחרונים מסניף רעננה, אבל אני יודע שיש פה אנשים שחיכו למבצע הזה של אופיס דיפו (50 אחוז הנחה על נוסף), וגם יעניין אתכם לשמוע שיש TY מצאתי תמונה שמישהו אחר העלה, http://img179.imagevenue.com/img.php?image=72133_V…
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אנשים אני צורב כל דבר החל מ-vcd וmp3 וקבצים תמונות והכל חוץ ממוזיקה למערכת שאני מנסה לצרוב או שלא צורב לי בכלל או שעושה את הבעיה הזאת שבתמונה פה http://photos.walla.co.il/eldada3 ולוקח לו איזה 20 דקות לצרוב או שהוא הורס את הדיסק. יש למישהו מושג למה זה עושה את זה? (עם קבצים אחרים זה תמיד ב100% ב-used read buffer וגם זה 100% ב-buffer level כמה שיותר זה יותר טוב)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי באופיס דיפו חשקה נפשי במדיות ראויות לצורב (שעדיין אין לי) בכל מקרה זכור לי מישהו שפרסם בו 10 דיסקים ב35 שקל שם חיפשתי לא מצאתי לקחתי 25 ב109 באתי לשלם ראיתי בקופה את המבצע של ה35 קניתי 3...עכשיו בגלל החשדנות הגדולה שלי ושאין לי עדיין צורב רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם העשיריית דיסקים ב35 ויכול לתת לי מדיה קוד שלהם או לחילופין לתת לי תמדיה קוד של ה25 מקווה שהם אותו הדבר ולא שה10 סוג ב או סתם דיסקים עמחה שהאופיס דיפו נפטרים מהם. ויהי שלום
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-