עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by POD,

http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=78&scat=271&tcat=34 תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by dotans,

שלום לכולם מחפש DOK בנפח 256/512MB (לגבי SanDisk, קראתי שדגמי Cruzer איטיים בהעברת תיקיה עם מספר גדול של קבצים, ומהירים בהעברת קובץ אחד גדול) אשמח לקבל המלצות על דגמים של DOK קומפקטים, אמינים ועם קצב העברה גבוה ללא תלות בגודל/סוג הקובץ

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by RazorJunior,

שלום רב הצורב יגיע תוך שבועיים בברכה, שירות לקוחות ח.י.אלקטרוניקה ורכיבים בע"מ. טל: 09-7661515 שלוחות 127 /227 פקס:09-7668643 www.hye.co.il -----Original Message----- From: XXXXX] Sent: Friday, January 07, 2005 6:37 PM To: info@hye.co.il Subject: צורב LG ח.י. שלום, הבנתי ממספר גורמים שאתם היבואנים הרשמיים של LG בארץ. כבר הרבה זמן שאני מתכנן לקנות צורב DVD חדש במקום ה NEC הקודם שלי שנמכר, ושמתי עין הרבה זמן על ה LG 4163. לאחר התייעצות עם הרבה מומחים, הבנתי שזה הצורב בשבילי. אך בשל סיבות, לא מובנות לי, הוא אינו נמכר בארץ, אלא רק בחו"ל. בארץ נמכרים רק הדגמים הקודמים של LG. רציתי לדעת למה זה? הצורב צפוי להגיע בקרוב? אם כן, מתי? ואם לא…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, ברצוני לדעת מה ההבדלים בין ריד 0 - 5 (ז"א מ 0 עד 5, 1 2 3 4 5 [אם יש :-\]) אם זה לא מקשה עליכם אז עדיף שזה יהיה לפי הקרטריונים הבאים: 1. כמה נפח יתבזבז בגלל הריד ? [ נניח שיש לנו 2 כוננים של 120 GB] 2. האם זה מוסיף מהירות \ מוריד מהירות 3. כל דבר אחר שאני לא מודע לו אני אודה למי שיוכל לכתוב שורה עם הסבר

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by dudud23,

יש לי דיסקים של 900 מגה אך הnero קורא אותו רק כ 700 מגה מה עלי לעשות כדי הnero יקרא את הדיסק כ 900 מגה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  6. לידיעתכם 2 חבילות של 25 מדיות DVD VERBATIM ב אופיס דיפו ב100 שח כל אחת במקום 130. מחפש שותף לקניה מאיזור השרון. 054-6292777 נ.ב המבצע בתוקף עד 20.1

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by gamer-8,

יש לי מחשב חדש, ויש רעש מוזר כשאני מעתיק קבצים ופותח קובץ ראר גדול (נראה לי רעשים מההרד דיסק). maxtor 120gb sata זה נשמע קצת כמו שמדליקים את הטלויזיה ויש את האפור הזה שעושה רעש כזה, רק שלא ברצף.. יש לי את המחשב כבר כמה ימים, ורק עכשיו, פעם ראשונה שאני שומע את זה... גם הדי וי די החדש (רק אתמול קניתי), עשה רעש כשהעתקתי כמה תכנים של דיסקים לכונן הקשיח... מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by diablo4u,

תקציב - ראיתי שהמחירים נעים בין 650 ל750.. אין לי בעיה עם זה.. הממ אני מתלבט בין sata לide... כרגע לפי מה שראיתי הכי משתלם לי לקחת את ה200 ג'יגה של wd 8mb catch 7200... ב690 שקל מפנדה ורק בגלל שיש לזה 3 שנים אחריות... אין כזה הבדל בין סאטא לרגיל נכון? תייעצו לי כאן על כונן אחר או שתגידו לי שזה מתאים...

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by ALE-XtaZi,

קיניתי לא מזמן מחשב חדש עם צורב DVD של NEC 3500A עכשיו אני מכניס מדיה לצריבה בגודל של 780 MB של סילברליין מזהה המחשב אותה בתור אחת עם 700MB ודיסק על 800 MB של DCD LINE עם 68 MB העם זה מדיות דפוקות או שמה? אגב דיסק של DVD+R קורא מצויין

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  10. עדכנתי לקושחה של הspeed hack ,לאחר זמן מה הבאפר של הצורב השתגע וצריבה של 13 דקות נמשכה חצי שעה , התקנתי מחדש את הנרו , אך זה לא עזר . הורדתי NEC 3500A_2FA אך הוא רושם שהצורב was not found correctly ... למה אני לא יכול לעדכן לקושחה הרשמית ומה יכולה להיות הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  11. שלום יש לי בעיה די מוזרה: הביוס של הלוח אם NF7-S מזהה לי את את הדיסק הקשיח כמו שצריך, אבל בנפח הוא טועה! במקום שיהיה רשום 80GB(ובפועל הוא נותן 74.5GB) הוא רושם לי 69GB (ובפועל נותן לי רק 66.4GB) לפני ההפסקת החשמל, הוא זיהה לי אותו כמו שצריך, וגם ניסיתי כבר דיסק קשיח נוסף מאותו הדגם(ממחשב אחר) והוא מזוהה כמו שצריך! יש פיתרונות?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן! קניתי את הלוח הנל עם מעבד 64 3000 עשיתי RAID עם הבקר של VIA דווקא השאלה שלי היא האם ה RAID של NVIDIA טוב יותר ומהיר יותר? תודה יניב

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by hatzhaik,

העתקתי סרט באמצעות התוכנה CloneDVD והצריבה עברה בסדר וגם שאני צופה בסרט במחשב אז רואים טוב אבל שאני צופה בנגן הDVD שבסלון אז רואים כל מיני מריחות השתמשתי בדיסק של silver line dvd-r . ממה מקור הבעייה ? ואיך אפשר למצוא לה פיתרון?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by y0shi,

קניתי hd לפני כמה זמן של maxtor - diamondmax plus 9 120gb 8mb cache uata/133.. הוא הפסיק לעבוד (בקטע זה אני רוצה להזכיר שפרסמתי על זה גם ב-off topic לפני כמה שבועות).. הפסקתי ללכת לחנות שאני בדר"כ הולך אליה ( גם הייתי רוצה לקבל המלצות על מאיפה לקנות ואיזה חנות - אני גר ביבנה, אז משהו באיזור) בכל מקרה, בדקתי באתר שלהם ונאמר לי שיש עדיין אחריות אני זקוק למס' הטלפון של הייבואן של maxtor (שמעתי שזה CRG או משהו בסגנון), ואם יש למישהו איזה חנות שהוא יכול להמליץ לי ללכת אליה אני אשמח.

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  15. ss

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by motim,

עומד לרכוש: לוח אם D915GAV אינטל מקורי עם 4 ממשקים עבור SATA דיסק WD 80GB SATA עבור BOOT מערכת Win2000 האם בהתקנה אני זקוק לדרייבר עבור ה SATA או שהמערכת תזהה אותו לבד האם יש צורך להסתבך עם RAID ואיך בוחרים את האופציה בביוס אם אני לא מעוניין ב RAID

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  17. שלום לכולם , קניתי מחשב חדש ועשיתי לשני הדיסקים RAID-0 לביצועים מקסימליים ( Stripe128 ) עד עכשיו הכל עובד בסדר גמור רק רציתי לדעת איך ניתן לקבל מידע האם עשיתי אותו כמו שצריך או לא. תודה.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  18. Started by RLIRAN,

יש לי צורב HP 32X12X8 די ישן משהו כמו שנתיים אני תמיד השתמשתי בדיסק רב פעמי של סילבר ליין... לא מזמן קניתי דיסק חדש של סילברליין גם רב פעמי...שניסיתי לצרוב עליו לא הצלחתי היה מין אירור כזה.... אז הלכתי לחבר שלי גם לו יש צורב של HP (אגב לשנינו יש את תוכנת נרו אותה גירסה)הוא הצליח למחוק ולצרוב עכשיו שאני מנסה למחוק את הדיסק הזה הנרו מתחיל למחוק ואז מסיים ... כשאני מנסה לצרוב עליו הוא שואל אם למחוק אני אומר לו כן ואז הוא מוחק ואומר הדיסק מלא האם למחוק אני שוב אומר כן וכו...... הורדתי את הגירסה הכי חדשה מהאתר של נרו גם לא עזר... ואפילו השתמשתי בתוכנה אחרת ..... יש לי XP .......אם זה משנה עכשיו הדיסק רב פעמי הישן של סילברליין עובד לי! הם שניהם של סילברלין אבל הישן הוא משנת 200…

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  19. יש לי 2 דיסקים קשיחים, על הראשון מותקנת מערכת ההפעלה ותוכנות חיוניות, על השני סרטים, מוזיקה, הורדות וכו'. חשבתי לפרמט את הדיסק השני, להתקין עליו מערכת הפעלה, ורק לאחר מכן להשתמש בו כדיסק לאחסון מוזיקה, סרטים וכו'. הרציונל הוא שהוא עדיין ישמש רק לאחסון קבצים, אבל כעת במידה ותהיה לי בעיה בדיסק הראשון ומערכת ההפעלה לא תעלה, אוכל פשוט להפעיל את המחשב גם מהדיסק השני. 1. דעתכם ? 2. האם יש אפשרות לקבוע מי הדיסק ה MASTER, בלי להחליף כבלים/ג'מפרים ? (תלוי בלוח האם ?) אולי דרך הביוס ? (יהיה הכי נוח...)

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by yotep,

יש לי דיסק קשיח של 20 ג'יגה כלומר 18.6 כשאני בודק כמה מקום יש לי בדיסק הקשיח אז הוא אומר שיש לי 15 ג'יגה תפוסים וכשאני נכנס לכונן ואני מסמן את כל הקבצים אז יש לי רק 10 ג'יגה תפוסים ואגב סימנתי גם את כל קבצי המערכת כולל הקובץ של הזכרון הוירטואלי וכיביתי את השחזור מערכת... למישהו יש פתרון? ניסיתי את החיפוש אך לא מצאתי שום דבר שעזר לי. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  21. נתקלתי בבעיה...בעקבות "תאונה" קלה של קופסא עם משחת נעליים שנפתחה בתיק שלי יש לי עכשיו אוסף יפה של דיסקים מלוכלכים ... רוב הלכלוך הוא בעצם על הצד עם שם הדיסק וכו' ולא על הצד הצרוב (זה נקרא צרוב גם בדיסקים מקוריים?) אבל אני מניח שזה לא טוב לשום כונן או נגן דיסקים אם אני אכניס אליו דיסק מלוכלך... האם יש איזו דרך לנקות את הדיסקים (ולמנוע ממני לאבד דיסקים שעלו לא מעט) בלי לפגוע בהם...מים לא עזרו (גם לא חמים... מקווה שיש למישהו איזה פתרון...המון המון תודה מראש ;-) אודי

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  22. שלום, יש לי מחשב 1.5 עם xppro sp2. אני רכשתי כונן קשיח חדש של WD בנפח של 160GB, אך אני יכול להשתמש רק ב137GB מתוכו. עשיתי חיפושים בפורום ובאתר תמיכה של WD. הורדתי עדכון לביוס והוא מזהה את הכונן במלואו. מה אני צריך להגדיר בווינדוס? תודה, עופר

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by Yotam_,

שלום אחרי שהפלקסטור שלי החל להראות חצי עבודה לפני הרבה זמן (לצרוב 700 מגה שלמים? הצחקתם אותו) ואחרי קצת חסכון, הגיע הזמן לצורב DVD. אחריו נחסוך עוד קצת לנגן DVD שעוד אין לי בבית - וכאן הדברים משתלבים. בהנחה שאני ארצה לצרוב סרטים מהמחשב למדית DVD שאני ארצה שהנגן יקרא (ולא. לא פיראטי. אני לומד קולנוע, ואין ספק שה-DVD קורץ לי יותר מתמיד), הבנתי שהמינוסים עדיפים לקריאה על ידי נגנים, אבל אני תוהה האם זה תלוי ספציפית בנגן, או שזה עניין של מזל? והבנתי גם שיש צורבים שמסוגלים לצרוב מדיות פלוס כך שיוכלו להיקרא ע"י כל נגן, האם הבנתי נכון? הדבר היחיד שלא הבנתי, הוא מה ההבדל האמיתי בין מינוס לפלוס? עלות מדיות? גודל? מהירות? כי אם מינוסים יכולים להיקרא ע"י כל נגן, אז למה בכלל צריך את …

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. http://www.engadget.com/entry/1234000070026297/ INPHASE הכריזה על פיתוח של כונן אופטי בעל קיבולת של 1.6TB לדיסק... חביב

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Holy,

שווה עוגיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.