עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכם, יש לי HD חיצוני בקופסא שרכשתי... 250GB SATA , אני מחבר אותו למחשב בUSB. הHD כעקרון כבוי רב הזמן, אך לעיתים אני צריך משם חומר אז מדליק אותו, בשביל למשוך את החומר. לאחר מכן אני מכבה אותו (כשאני עוזב את המחשב לכמה שעות). השאלה - האם זה בריא? או שמא עדיף להשאירו דלוק 24/7 (הוא מחובר לאל פסק בכל מקרה...) ? האם לכבות כל פעם - יגדיל את משך החיים שלו (כי הוא יעבוד פחות) או שהכיבויים וההדלקות האלו רק מקצרים את משך החיים שלו?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by uzi_sch,

ברשותי צורב DVD של NEC דגם: nd-3540A לוח אם: p4p800 delux הצורב מחובר כ"סלייב" על "סקונדרי". הצורב מוגדר בחלונות כעובד על PIO למרות שבקשתי שיבוד על UDMA. *** הבעיה נפתרה ע"י הסרת הדרייבר המתאים בקטגוריית IDE המתאימה בתפריט "דיבייס מנג'ר". לאחר אתחול, חלונות התקינה בעצמה נכונה את הדייברים בDMA ***

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי NEC 3500 עידכנתי את הקושחה שלו דרך ליגי למי שמכיר השאלה שלי היא האם לאחר פרמוט המחשב זה חוזר למצב שזה הגיע מהחברה או שהשינוי שעשיתי נשאר

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  4. Started by Tal555,

ברשותי צורב NEC 3550A עובד מעולה... עד היום צרבתי איתו רק דיסקים של TY אז החלטתי לנסות VERBATIM לאוחר מחירם הזול... צרבתי שני סרטים... ישר הלכתי לנגן ה DVD הביתי לבדוק אם הם עובדים... וואלה עובדים מעולה... הבעיה היא כאשר הכנסתי אותם לצורב DVD שינגן אותם... ו... כלום , הוא אפילו לא קלט אותם! ??? מה הבעיה?! אני מעוניין לראות את הסרטים בחדר שלי (המחשב מחובר לטלוויזיה) וזה כנראה לא יקרה... מה אפשר לעשות ולמה זה בכלל קורה??

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  5. בואו לחטוף את הדגמים הפופולריים של מיקרון ו-Western Digital במחירי מציאה של מתחת ל-200 שקליםלכתבה

6. יש לי בעיה כלשהי עם הצורב Lite On שלי, וחשבתי שאולי עידכון קושחה יעזור. אני יודע שהצורב הוא 52X32X52, אבל אין לי מושג מה הדגם המדויק. איך אני יכול למצוא את זה? חיפשתי באתר שלהם ומצאתי קושחות למלא דגמים שונים.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  7. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by MiGHTyDuCK,

שלום רב. יש לי הארדיסק 160 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל דגם WD1600JD רציתי לדעת איזה הארדיסק כדאי להוסיף בנפח 250 ג'יגה רצוי \ חייב שיהיה גם של ווסטרן דיגיטל ? הוא חייב להיות אותו דגם ? JD ? WD2500 JD ? תודה מראש על העזרה ! שבוע טוב

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by JHONLEV,

שיהיה איכותי ויעיל. אני מתככון לצרוב איתו משהו כמו 100 דיסקים אז אני חייב שהוא יהיה איכותי. המלצות ?

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by zabal12,

שלום אני מחפש לקנות DOK 16GB מחפש משהו עם מהירויות העברה גבוהות ומחיר עד 120 ש"ח . תודה ,

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by viperain,

אני רוצה לקנות הארד דיסק 2.5 של 80 גיגה כדי להפוך אותו להארד דיסק חיצוני ואני מתלבט אם אפשר לקנות FUJITSU דגם MHT2080AH או שעדיף לקחת westerndigital דגם WD800VE .. הFUJITSU יוצא לי יותר טוב מבחינת חנות קרובה ומחיר...

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by אוריפ,

יש ברשותי צורב DVD של חברת NEC מדגם ND-1100A. רציתי לשאול באיזו מדיות צריבה הוא תומך (גם של DVD וגם של CD). תודה!

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by kupo,

שלום אתמול קניתי הארד חדש מתוצרת western digital ולהפתעתי גיליתי שהוא מגיע בלי השקע הסנדרטי להעברת כוח אלא רק עם שקע של SATA POWER שבחיים לא שמעתי עליו איך אני יכול להתחבר לשקע הזה האם אני צריך לקנות מתאם מיוחד או משהו כזה או שיש דרך אחרת?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by xytkhi,

הסמסונג 80gb אצלי מאז 8 שנים ומתפקד לא רע. הוא אינו כונן ראשי אך משמש ככונן מישני בצורה יעילה. לאחרונה הכונן מראה סימני זיקנה ושיבה, בדיקה בתוכנת hd tune מראה סימני סערה. אך בבדיקה בתוכנה המחשב ב WIN7 או ב everest התוצאות תקינות והכונן " בריא" למי להאמין?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by ER_BOGO,

אני מתלבט איזה צורב DVD עדיף א. NEC 2510 ב. NEC 2500A מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  16. היי אנשים איך אני יכול להליף את כונן C ל- Primary/ System? כדי שאוכל לפרמט ולהתקין בה את הוידוס ואת D להחליף ל- Logical? http://img132.imageshack.us/img132/377/75574563ul8.png

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

קניתי מחשב נייד לא מזמן ומרוב ההתלהבות השתמשתי בכל ההארדיסק בתור כונן אחד גדול... הנפח שלו הוא 60 ג'יגה ורק חמש ממנו מלאים... אפשר לקחת לדוגמא רק 50 ג'יגה ממנו ולעשות מזה כונן D? כי יכול לחסוך את כל הפרמוט מחדש... או שאולי זה יכול לעזור לי? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg376283#msg376283 כי כבר כל ההארדסיק בשימוש

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by Zorito,

שלום יש לי קובץ וידאו בגודל 8 גיגה איך צורבים אותו על DVD של 8G DUAL LAYER האם אפשר עם צורב DVD רגיל? האם צריך תוכנה מיוחדת? האם יש דרך לפרוס אותו ל 4 DVD תודה

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by sherlock1212,

הצורב שלי(nec dvd rw nd-3500ag)נהיה ממש איטי צרבתי vcd ורק ההכנה לצריבה לקח לי שעה וחצי(בערך) encoding video אמור לקחת כ"כ הרבה זמן?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by LeVINCEoN,

אני מעוניין לקנות צורב DVD מכיוון שהנוכחי שלי לא עובד. לא מצאתי המלצות באתר לצורבים במהירות X22, אני מתאר לעצמי שהם חדשים יחסית. מצאתי שני צורבים: LG GH22NS30 NEC AD7220S השאלה שלי היא האם מישהו יכול להמליץ לי על אחד הצורבים האלה או האם עדיף לקנות צורב קצת פחות מהיר שהוכיח את עצמו

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  21. הסרתי את הכרטיס PCI-E ואנני מצליח לראות את 2 הזכרונות אחד של 8 גיגה והשני 16 גיג"ה זכרונות אחרים אני מצליח לראות ביציאת ה USB הרגילה אבל 2 הזכרונות לעיל אנני רואה לא במחשב שלי ולא ב DISK MANAGMENT האם ניתן לעשות משהו? הכרטיס PCI-E תוצרת סין ונרכש באיביי תודה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by dids22,

היו לי שני מחיצות ורציתי שהם יהיו מחיצה אחת אז מחקתי את שתיהן אבל עכשיו מופיעים לי שני חלקים Unallocated במקום אחד גדול. ניתן לתמונה לדבר איך אני מאחד את שני השטחים האלו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by Jules Winnfield,

מהכוננים של WD תודה.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  24. אין לי בעיה מבחינת מחיר לקנות אותו.. אני רק רוצה לדעת שהוא עדכני מבחינה טכנולוגית..

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  25. יש איזה 20 סוגים שונים של WD 500GB חיצוני ממה שאני ראיתי זה מתבטא רק בכניסות שונות... מה אני מפספס?

דיונים חדשים בפורומים