עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by roma,

שלום! אני לא בטוח שאני בפורום הנכון מקסימום תעבירו לאמצעי אכסון. אז ככה ההורים שלי ביקשו ממני להביא להם מידע על DVD רגילים( לא למחשב ) אני זקוק לDVD טוב עם מחיר לא גבוה רצוי אמין טוב וזול עד כמה שניתן. אני לא מבין בזה כלום. ;D תודה מראש! עריכה: ורצוי גם שתביאו לי מקום אמין שממנו אני יכול לקנות את הדי וי די. שוב תודה!

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by icebreak,

החדש של HITACHI: http://www.pcworld.com/news/article/0,aid,120102,00.asp

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  3. Started by stingeR-,

יש לי כמה סרטי DVD שברצוני לגבות על דיסקים... הבעיה היא שכאשר אני כבר מעתיק למחשב עם ImgBurn הדיסק הוא בעצם 2 שכבות... הבנתי עכשיו שכמעט כל הדיסקים הם 2 שכבות.. אבל האם ניתן לצרוב אותם על גבי 2 דיסקים של שכבה אחת או משהו אחר? אם כן אז מישהו יכול להסביר לי איך?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by anri,

כמו שכתוב בכותרת =) מה הכי טוב שאני יכול להביא בתקציב 400-450 ש"ח ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  5. יש לי על הלוח אם שתי יציאות SATA. וכעת יש לי שני כוננים. אני מעונין להוסיף עוד כונן, אבל משום שאין לי מקום לעוד חיבור או כסף לכרטיס הרחבה, אני אחבר אותו לסירוגין עם אחד הכוננים הישנים (על כל אחד תהיה מערכת הפעלה אחרת) משום שהכונן הישן אותו אני מעונין להחליף עם החדש נמצא במצב לא טוב (הקונקטור שלו נשבר וזיגזג הדביקו אותו עם שעווה, ואמרו לא לשחק עם זה כי זה יכול לגרום נזק ללוח אם) אני לא רוצה לנתק ולחבר פיסית כל פעם את הכבל SATA, ובנוסף גם זה די מסורבל כל פעם להוציא את הדלת והכל... יש אפשרות להרכיב מן סוויץ או איזה מפסק שיעביר את החיבור מידע בין כונן אחר לשני? או אולי מפצל כמו של כבל IDE שבכל אחד נכנסים 2 כוננים..? תודה

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  6. יש בידי דיסק שמכיל תוכנה בשם ERD COMMANDER . גירסא רוסית עם כל מיני פיצ'רים למיניהם. שאני מכניס את הדיסק, בחלון המידע הצידי של הווינדס: common tasks in folders רשום שנפח הקבצים בדיסק הוא: 697 אבל שאני עושה properties על כל הקבצים הנפח שמתקבל הוא 1400 מגה. ברור לי וידוע לי על תונות כגון: אלכוהול 120 אחוז שמקבצות קבצים וצורבות על גבי דיסקים של 700 מגה, ידוע לי על IMAGES שניתן לצרוב בצורות מסויימות, בקיצור, כל הטריקים למיניהן, מלבד הטריק היפה שנתקלתי בו (בעיה זאת). האם יש למישהו רעיון איך זה קרה? איך בוצעה הצריבה ובאיזה תוכנה? מיותר לציין - שבדקתי את כל הקבצים בדיסק וכולן פעלו כך שאלו לא סתם קבצים שתופסים נפח גדול, כל קובץ גדול נבדק ונמצא תקין ופעיל. אנא עיזרו לי למצ…

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  7. Started by zohar678,

באיזה מהירות מומלץ ליצרוב סרט? קניתי צורב חדש, וזאת פעם ראשונה שאני הולך לצרוב ואין לי מושג על איזה מהירות הכי כדאי לצרוב בכדי שהצריבה תצא באיכות טובה. יש ברשותי דיסקים של 700 מגה. סוג הצורב שלי הוא GSA -H10N של חברת LG

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by zilbermm,

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7611439&type=2&product=1&=

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  9. איזה כונן ssd 120g sata3 יש את הביצועים הכי טובים?? המליצו לי על הכונן של קרוסר איך הוא??

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  10. 1. האם לח האם הזה מאפשר לי לחבר רכיבי IDE ? GIGABYTE GA-MA78GM-S2H 2. אני רוכש מחשב חדש מבוסס על לוח האם הזה, אבל יש לי בבית צורב DVD וגם כונן DVD מהמחשב הישן, בחיבורי IDE, ולכן לא הוספתי כונן אופטי למפרט שאני ארכוש. האם אוכל פשוט לחבר את הצורב והכונן עם כבל IDE ללוח האם, והכל יעבוד תקין ?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  11. אני רוצה לקנות הרד דיסק 500 גיגה הציעו לי הרד דיסק של היטאצ'י האם הוא שונה מההרדיסקים של סיגייט או ווסטרן דיגיטל? תודה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  12. Started by ras81,

שלום יש לי דיסק קשיח של ATA רגיל (160G) והוא התחיל לעשות לי רעש בלתי נסבל כל הזמן - שריקה מתמשכת כזאת. ניסתי לאחות אותו ולתקן שגיאות וכלום לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  13. שלום, לא מזמן רכשתי הארד דיסק של WD, דגם: WD2500KS, מאתיים חמישים ג'יגה SATA2, בווינדוס אני רואה שהוא עובד לי על 50MB לשניה ולא 300MB [כמו IDE רגיל] אנירוצה לדעת ביתר בירור איך אני יכול למדוד את מהירות התעבורה של ההארד דיסק כדי לקבוע האם הוא עובד ב50MBPS או 300MBPS והותוכנה שהסתכלתי בה עד עכשיו טועה. בנוסף, אם זה באמת עובד ב50MBPS, איך אני מגדיר את זה לעבוד בתור SATAII? יש לי Gigabye 965P-DS4. -ג'ו

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  14. חיפשתי בהרבה חנויות ופשוט אנשים לא מבינים על מה אני מדבר.. הכי מצחיק היה באפויס דיפו.. אני אומר לו "יש לכם דיוידי ראם?" הוא מביא לי חבילה של 10 DVD-R..................... :bash: הקיצר אם מישהו יודע על קיומם של DVDRAM בארץ בכלל, ובאיזור חדרה בפרט.. שיציין תודה מראש

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  15. Started by nir_ofer,

אני צריך המלצה של דיסק קשיח ATA משו כמו 120 GB לאחר שהדיסק הקודם של (IBM) קרס ומשמיע קולות של טרקטור. תודה מראש ניר

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  16. היי חזרתי מחו"ל עם Canon A700 ואני צריך לקנות לה כרטיס זיכרון SD חשבתי על PQI Secure Digital HI SPEED X150 4GB מה דעתכם? יש כרטיס אחר של 4 גיגה שכדאי לקנות? המחיר של ה-PQI נמוך משמעותית מהמתחרים (רק 680 שקל), האם הוא השקעה טובה? תודה

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם... כפי שאתם יודעים ישנן המון תקיות לאחסון דיסקים.. ויש לי גם בבית כל מיני תקיות כאלה.. אבל השאלה,אם הם לא שורטים את הדיסקים?כי זה צמוד. כי אני רוצה להכניס לשם דיסקים חשובים כמו סרטים ומשחקים(מקוריים..)..ואני לא רוצה שהם ישרטו.. אז זה שורט או שסתם נראה לי?

18. 1. כרגע יש לי דיסק קשיח של 160GB. אם אני אקנה דיסק קשיח גדול יותר אני אוכל להעביר את מה שיש לי בדיסק של ה160GB לדיסק החדש? 2. מה זאת התוכנה HD Tach? מה היא בודקת ואיפה ניתן להוריד אותה?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by hananmori12,

שלום, יש לי דיסק און קי SanDisk Extreme USB3.0 32GB, התקנתי עליו Windows TO GO בעזרת המדריך הזה למרות שהדיסק און קי לא תומך מבחינת מיקרוסופט. השאלה שלי היא כזאת, איזה דיסק און קי 64G USB2.0 מהיר יש שיוכל להריץ Windows TO GO כמו שצריך? תודה, חנן.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by PayneBack3251,

שלום רב קניתי דיסק DL ורציתי לדעת אם יש אופן מסויים שאני צורב אותו או פשוט רגיל יסק DATA ? למה אני שואל כי כבר 4 דיסקים ש DL נשרפו לי בצריבה ואני מפחד שזה יקרה שוב תודה לעונים [=

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by yosi-m,

אפשרי לעשות דבר כזה ? והאם ניתן ליצרוב לו איכשהו UNDER BUFFER PROTECTION ?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  22. ראיתי בת'רד למעלה את החסרונות שכתבתם על הצורבים המצוינים שם ולכולם לפי מה שהבנתי, יש בעיה של איכות צריבה אני מחפש צורב איכותי וזול..(200-250) בשביל לצרוב דברים על דיסקים כמו מוזיקה וסרטים ולמחוק מההרדיסק..כלומר הצריבות צריכות להיות עמידות לאורך זמן ושאם חצי שנה אחרי הצריבה אני אבוא אני לא רוצה שחצי מהדיסק יהיה פגום (מה שקורה לחבר לי עם צורב שהוא קנה לפני שנה וחצי, צרבנו איזה 150 סרטים מקוריים בערך שליש מהדיסקים נתקעים באמצע ועושים מלא בעיות בקריאת הסרט) אני רוצה להשתמש גם בצורב ככונן DVD כך שרצוי שתהיה לו יכולת קריאה טובה גם אם יש שריטות וכאלה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by B@LENO,

שלום לכולם קיבלתי מחבר הרדיסק חדש 250 גי'גה IDE ובאתי לחבר אותו למחשב ולא שמתי לב שאני מחבר את כבל IDE הפוך ודחפתי את אחד הפינים שבהרדיסק לבפנים לקחתי פלייר קטן ובזהירות הוצאתי את הפין החוצה חזרה למקום אחריי שחיברתי את ההרדיסק למחשב הוא עובד מאוד איטי האם ניגרם נזק כתוצאה שאחד הפינים ניפגע? האם יש אפשרות לתקן?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by yoda_900,

היי יש לי צורב DVD שעד שלשום עבד כמו שצריך. שלשום ניסיתי לצרוב פעם ראשונה דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER והופיעה לי הודעת שגיאה. מאז, כל דיסק שאני מנסה לצרוב הוא לא מצליח. בנרו הוא רושם לי WRITE ERROR. מישהו נתקל בבעיה או יודע לתקן אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by chenrp,

יש לי 7200 SAMSUNG SATA 2 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים