אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
איזה כונן ssd 120g sata3 יש את הביצועים הכי טובים?? המליצו לי על הכונן של קרוסר איך הוא??
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי HD של WD שיש בו איזה 2 GB של סקטורים פגומים, לא חשוב לי לתקן אותם, אני רוצה לסגור אותם בצד שהHD יכיל פחות 2GB. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, בעקבות הכתבות על הסדרות הפגומות של חברת Seagate מצאתי שיש לי ST31000340AS (שהוא חלק מהסדרה הפגומה). לאחר שהסתכלתי על החשבונית של הדיסק הקשיח שקניתי לפני מס' חודשים ראיתי שעל החשבונית רשום ששילמתי על דגם ST3750330AS (שגם הוא חלק מהסדרה הפגומה) כלומר קיבלתי ST31000340AS בזמן ששילמתי על ST3750330AS. מה ההבדל בין 2 הדגמים האלה ? מדובר על 1000GB SATA2 32MB.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
500 או 640 ג'יגה, תלוי מה מהיר יותר או נותן תועלת לעלות. אגב, זה נכון שלפני שמעמיסים קבצים על כונן חדש ("חונקים"אותו), צריך לתת לו לפעול כמה זמן כשהוא ריק?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
חיפשתי בהרבה חנויות ופשוט אנשים לא מבינים על מה אני מדבר.. הכי מצחיק היה באפויס דיפו.. אני אומר לו "יש לכם דיוידי ראם?" הוא מביא לי חבילה של 10 DVD-R..................... :bash: הקיצר אם מישהו יודע על קיומם של DVDRAM בארץ בכלל, ובאיזור חדרה בפרט.. שיציין תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
זה כל כך טיפשי שיכול להיות לך מחשב מפלצת אבל הטכנולוגיה של ה CD תתקע לך את כל המחשב
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת הכל.... מה זה מה ההבדל בין זה לצורב רגיל וכל זה...
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב והנה מה שהוא כותב, זוה הפעם הראושנה שאני צורב על ורבוטים. אני צריך להגדיר משהו לפני? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לא צריך מהיר וסופר יקר, אלא רק מהיר יחסית (מיועד למערכת הפעלה, ומשחקים) ולא יקר בשמים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לצורב DVD עד 300 שקל. אני לא ממש מבין בצורבים אבל חשוב לי שיהיה מהיר ואמין. יש לציין שהוא חייב להיות מ LOGIC תודה.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אשמח לקבל הסבר קצר איך הדבר הזה עובד.אני מתעניין על מארז שאלה הם מארזי משנה שלו שהם אופציונלים. אני מבין שהם מחזיקים בתוכם דיסקים קשיחים אבל לא ברור לי איך הם בדיוק מתחברים למחשב. הלוח אם שלי זה A8N DELUX http://www.yeongyang.com/ns-160s.htm זה הראשון והוא מאפשר 4 דיסקים קשיחים.מה שלא ברור לי זה שיש לו יציאה בודדת ולא 4 כמו שצריך להיות.... http://www.yeongyang.com/ns-170s.htm זה השני ויש לו תמיכה ב 5 דיסקים ולו יש 5 יציאות נפרדות. בדקתי ומצאתי שיש תקן שניקרא SAS שזה מעין מפצל לחיבור SATA בודד.שזה בא עם המארז הראשון.אשמח להסברים.המון תודה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה צורב DVD עדיף א. NEC 2510 ב. NEC 2500A מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן צורב של פלקסטור, ממשק SATA לאחר בדיקות נוספות על מחשבים נוספים מתברר שהלוח "הבעייתי" הוא שלי מדובר בDFI LANPARTY NF4 אופציות הRIAD לא מופעלות הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לצרוב דיסק הצורב נתקע בשלב ה "LEAD IN", מה זה אמור להביע ואיך אני יכול לפתור את הבעיה בעיה נוספת שנתקלתי עם הצורב הזה - דיסקים שצרבתי (DVD ) בעבר עם הצורב הקודם שלי (מתוצרת LG, לא זוכר את הדגם במדוייק) , לא נקראים כלל ע"י הצורב החדש, לעומת זאת, CD'S רגילים - אין שום בעיות
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
קניתי את הצורב הזה LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED מה אומר DOUBLE LAYERED ? THX
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
ה SSD שלי - C4 מראה בתוכנת מידע 97% בריאות?? מה זה אומר ? שחלק מהמקום בכונן לא שמיש כבר?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ערב טוב , יש לי הרדיסק , 160GB של היטאצ'י , קניתי לו קופסה מיוחדת שממירה את הIDE שלו לUSB , והכונן מקבל חשמל 12V מספק חשמל חיצוני .. השאלה שלי היא ככה , הם ניתן לחבר עוד הרדיסק בגישור על ההרדיסק הנוסף (הכוונה ששניהם יקבלו גם חשמל מהשנאי החיצוני...) , והם המעגל הממיר מ-IDE לUSB יוכל להתמודד עם זה? תודה מראש, אסף.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
כן! זה כבר כאן! Now supports Bitsetting for +R +RW +R DL media Now supports PI/PIF Disc Quality Scanning with CD-Speed and DVDInfoPro RIPLOCK REMOVED for fast DVD ripping - optional http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=134047
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני צריך אחד כזה אבל אני לא מוצא איפה יש איזה דגמים? מה אתם אומרים על האמינות של המוצר? האם זה תומך במחשבי MAC? איך מתבצע החיבור? זה מוסיף לי עוד כונן במחשב שלי כאילו? מה המהירות העברת נתונים? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
יש לי קבצי AVI בגודל כולל של כמה GB ויש לי דיסק של 4.7 GB. עכשיו שניסיתי לצרוב כמה שיותר קבצים בדיסק לא הצלחתי(ניסיתי את האפשרות של צריבת DVD) כי כל קובץ שקל איזה גי'גה כשבפועל הוא שוקל כמה מאות MB. וכשניסיתי לצרוב בSVCD זה הראה לי קיבולת של 700/800 MB בלבד (כשבפנים יש דיסק DVD). איך אני יכול לצרוב בצורה שאני אשמור על הפורמט של AVI אבל לתוך דיסק של DVD? אני עובד עם נרו 8 תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מרכיב את המחשב המשני שלי כרגע (נמצא ב"מפרט מחשב") ויש לי שאלה יש לי בקר scasi של adaptec בדגם: 29160 ושני כונני hdd של ibm בגודל 18.5gb 10000rpm אני רוצה ששניהם יהפכו לכונן אחד.. זה אפשרי עם מה שיש לי?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי תקציב מוגבל של 100 שקל לדונגל,ואני בהיתלבטות אם לשלם 150 על דונגל של Edimax ,טווח קליטה עד 80 מטר ויש עוד אחד של חברה Telepath שעולה 90,ואני לא צריך לשלם משלוח כי החנות ליד הבית שלי. שניהם 80 מטר הTelepath ג'נרי אני חושב,ולשניהם יש אחריות 12 חודשים,ללכת על הEdimax? או שלא שווה ?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש SSD של OCZ, הייתי שמח לדעת איזה בקר יש לכוננים הללו, האם הם מומלצים ובלי מחלות ילדות? באיזה תהליך ייצור מכינים אותו (ננומטר)? והאם הייתם ממליצים עליו באופן כללי.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת =) מה הכי טוב שאני יכול להביא בתקציב 400-450 ש"ח ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש דיסקים בנפח הגדול מ8 GB כדי שאוכל לצרוב את הקובץ? אם כן, מהי חברה מומלצת של אותם דיסקים, והאם אורך החיים שלהם שווה לאורך חיים של דיסק רגיל?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
היי אני רוצה להוסיף כונן ATA ישן בנפח 80GB (אני יכול לחבר אותו יש ללוח האם שלי יציאה על תדאגו ) יש לי כמה שאלות: 1)האם יש הבדל מורגש בביצועים בין SATA2 לATA? 2)איזה מידע מומלץ לאכסן עליו? 3)זה כונן מלפני 4 שנים בערך, יש סיכוי שהוא פתאום ידפק? 4)איך בכלל עובדים עם 2 כוננים? איך מבדילים ביניהם בזמן התקנה של מערכת הפעלה וחלוקה למחיצות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-