אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום, ראשית אני מבקש לסייג את מה שאומר להלן בכך שמדובר בנסיוני האישי ובנסיונם של כמה אנשים אחרים ברשת (בחו"ל) שכתבו על בעיות עם הצורב שבנדון בפורומים הבאים: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20070501001439577&board_id=2&model=DRW-1814BLT&page=1&SLanguage=en-us http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=63&threadid=2145501 לאחר ההסתייגות לעיל, אבקש להזהיר את אלו הקונים את הצורב מהדגם הנ"ל. מסתבר שלאחר אחד או יותר נסיונות לצרוב lightscribe, הכונן מפסיק לקרוא/לצרוב CD -ים, אך ממשיך לתמוך ב DVD ים. בנסיון לפתור את הבעיה ניסיתי לשדרג/לשנמך גרסת firmware, להתקין תוכנת lightscribe מחדש, לנקות את עינית הצורב - שום דבר לא עזר. מסתבר שיש אנשים, ואני…
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לחבר שני HD זהים (Seagate Barracuda 7200.11) במערך RAID1 (האחד הוא גיבוי של השני). מה אני צריך להכין ב-BIOS בשביל זה? האם התקנת מערכת ההפעלה צריכה להתבצע באופן שונה? האם אופן העבודה יהיה שונה? מה קורה כשאחד מהם נופל - מערכת ההפעלה תודיע לי? עדיין תהיה לי מערכת עובדת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש איזה 20 סוגים שונים של WD 500GB חיצוני ממה שאני ראיתי זה מתבטא רק בכניסות שונות... מה אני מפספס?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות דיסק און קיי בנפח של 512 מגה במחיר של עד 350 כולל הובלה.. עדיף למקום באיזור ירושלים.. תודה מראש.. אה הדיסק און קיי ישמש בעיקר להעברת תוכנות ודברים בסיגנון מה אתם אומרים על זה: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=454&cID=102&c=11645 ועל זה : http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=sam-512mb&Cat2Cat1ID=3272&Cat2ID=0&aff=zap ועל זה: http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=3046&urlAdd=hot_sale_product.asp?g_id=3327975 וזה: http://www.dealplus.co.il/product.asp?Pid=71607&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=35&aff=getprice
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת ויש בו מכשיר גיבוי קלטות מהסוג TANDBERG TS400 scsi sequential device ברשותי וינדוס 2003 SERVER. הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי דריבר + תוכנת הפעלה. אשמח לעזרה... תודה מראש.. אשמח לעזרה מהירה אני צריך לגבות את השרת
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שמתי לב שלהארד דיסק שלי ולCD שלי יש שני כבלים שונים ....לכבל של ההארד דיסק יש יותר גידים .......האם זה צריך להיות ככה...והם עדיף שגם לCD יהיה כבל כמו של ההארד דיסק(עם אותם מספר גידים)
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי 3 דיסקים קשיחים במחשב האחרון הוא דיסק SATA II שעליו התקנתי מערכת הפעלה דיסק נוסף SATA I לדטה ודיסק שהגיע עם המחשב ADE שמקונפג כ-primary slave שעליו היתה מערכת הפעלה שקרסה. איך עליי לקנפג את דיסק ה-ADE שלא תהיה בעיה בעלייה של חלונות XP? תוכנת הביוס לא מאפשרת לשנות את סדר העליה של הדיסקים.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איך אני יכול לוודא שבכונן הקשיח ובכונן התקליטורים מופעלת תכונה זו? DMA - DIRECT MEMORY ACCESS תודה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם בשנת 2024, יש היצע גדול ומגוון ( עדיין ) של אמצעי אחסון ניידים / חיצוניים. החל מהקשיחים הוותיקים דרך דיסק און קי וכלה בכונני TB4. כל אחד ויתרונותיו וחיסרונותיו. נניח שיש לנו מערכת מחשב עם כל הצילצולים והטפטפות, יעני, המילה האחרונה של פורטים מכל הטוב שיש ליצרנים להציע. עד כאן, הכל טוב ויפה. השאלה, באיזה אחסון חיצוני להשתמש. אובכן, אתרכז במה לא, או יותר נכון למה לשים לב. בפרט, במה שקשור להרכבה עצמית של כונן מהיר, קרי NVME. אפשר לומר, למה לי לקנות כונני SSD חיצוניים מוכנים ב - X כסף, כאשר אני יכול לקנות מארז וכונן כרצוני, בסגנון מה שמוכר מעידן הכוננים הקשיחים, ואז גם להחליף את הכונן /…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
- 2 followers
-
-
איזה כונן ssd 120g sata3 יש את הביצועים הכי טובים?? המליצו לי על הכונן של קרוסר איך הוא??
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הייבואן של ThermalTake? אני מעוניין במערכת החיצונית ThermalTake SilverRiver. איפה ניתן למצוא את זה?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת ואם כן מהי הפקודה בWINDOWS?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש לקנות DOK 16GB מחפש משהו עם מהירויות העברה גבוהות ומחיר עד 120 ש"ח . תודה ,
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ממשק IDE 8MB BUFFER 7200 RPM 3 שנות אחריות 255 ש"ח, משתלם או שעדיף 250GB ב-329 ש"ח? (אין לי חיבור SATA).
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום רב קניתי היום DOK של קינגסטון 16GB פרמטתי אותו לNTFS (על פי המדריך שיש בסטיקי) והרצתי עליו HDTUNE אך משום מה יש 3 ירידות די גבוהות אני חושב שהיו במהלך הבדיקה לאחר מכן פרמטתי אותו לFAT32 והופיעו לי רק שניים האם זה נחשב לתקין או שכדאי להחליף אותו במסגרת האחריות? הינה התמונות של הבדיקות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כונן חיצוני שלא יהיה מחובר באופן קבוע למחשב. ישמש לגיבוי תמונות/קבצים/תוכנות ראיתי שיש USB3 או USB2 - האם זה משנה? אני מניח שהמחשב שלי תומך ב USB2... את הנפח רשמתי בכותרת. יש חברות מומלצות? יש לי כונן חיצוני נייד יחסית ישן של WD ואני מאוד מרוצה ממנו. אשמח לכל המלצה. כמובן שהמחיר הוא פקטור חשוב... תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לא צריך מהיר וסופר יקר, אלא רק מהיר יחסית (מיועד למערכת הפעלה, ומשחקים) ולא יקר בשמים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בינואר עם יציאת הQ9300, כי הוא באותו מחיר של הQ6600 ולא אכפת לי לחכות עוד חודשיים בשביל זה. מצד שני מקום האחסון שלי הולך ואוזל, אך איני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש עכשיו כי אין לי חיבור SATA בלוח האם. חשבתי אולי לקנות דיסק קשיח חיצוני לבנתיים... האם יש למישהו פתרונות יצירתיים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום ההתקנים שאני מעוניין לקבל חוות דעת הם : 1. Western Digital VelociRaptor WD1500HLFS 150GB 10000 RPM 16MB 2.צורב DVD DVD pioneer dvr-215 תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
hi i bought this hard drive yesterday DIAMOND MAX PLUS 9 (SATA) 200GB (8MB) and i connected it and everything but it doesnt work but the bios sees it what can i do and what is the problem? thank you
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכם היתי רוצה לדעת בבקשה על איזה כונן קשיח אתם ממליצים 80GB SATA של WD או SAMSUNG ?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש ברשותי צורב DVD של חברת NEC מדגם ND-1100A. רציתי לשאול באיזו מדיות צריבה הוא תומך (גם של DVD וגם של CD). תודה!
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי שאלה , יכול להיות שהיא מפגרת ... (אני אפילו כמעט בטוח שכן ) אבל בכל זאת , איפה עדיף להתקין את המע' הפעלה (Win XP Pro ) ? על דיסק 160GB 8MB SATA2 או על 250GB 16MB SATA2 ? או שזה בכלל לא משנה ??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-