עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם קיבלתי לידי צורב DVD מתוצרת פיליפס מדגם 8801 שכל דיסק שאני מכניס אליו הוא כותב שהוא ריק למרות שזה לא נכון ואפילו מוכן לצרוב עליו ואחר כך נכשל. למשל דיסק DVDRW הוא לא מוכן לזהות בכלל, בקיצור הוא בלתי שמיש. עשיתי לו קרוס פלאשינג ל BENQ DW1650 (זה BENQ באריזת OEM ) וזה לא עזר, העדכון עבר בהצלחה אך המצב נשאר אותו דבר, ניסיתי לנקות את העדשה של הצורב אך גם זה לא עזר. אחריות אין על הצורב אז אל תתנו לי עצות על החלפה, אני רוצה לנסות לתקן אותו אם אפשר. נא רעיונותיכם.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by lox,

hi i bought this hard drive yesterday DIAMOND MAX PLUS 9 (SATA) 200GB (8MB) and i connected it and everything but it doesnt work but the bios sees it what can i do and what is the problem? thank you

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by viperain,

אני רוצה לקנות הארד דיסק 2.5 של 80 גיגה כדי להפוך אותו להארד דיסק חיצוני ואני מתלבט אם אפשר לקנות FUJITSU דגם MHT2080AH או שעדיף לקחת westerndigital דגם WD800VE .. הFUJITSU יוצא לי יותר טוב מבחינת חנות קרובה ומחיר...

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by yosi-m,

אפשרי לעשות דבר כזה ? והאם ניתן ליצרוב לו איכשהו UNDER BUFFER PROTECTION ?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  5. בלי הגבלת תקציב.. גם ככה רוב הצורבים נעים באותו מחיר +/- כמה עשרות שקלים. אז מה הצורב הכי מומלץ? יש עדיפות לדעתי לאימנות עלפני מהירות.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  6. מעניין לי לדעת.....כי אם אני קונה מחשב חדש אז עדיף אץ שניהם במכה!

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by JediMaster,

קודם כל, אני לא בטוח שזהו המקום הנכון, או אולי לא נכון לכל השאלות, אבל לפי הסתכלו ראשונית זה המקום. הייתי רוצה לשאול אתכם איזה כונן DVD אתם הכי ממליצים? האם כדאי לי לקנות כונן עם צורב? (כי יש לי צורב ממש ישן ואיטי) מה תחום המחירים של כונני DVD, טומה תחום המחירים של DVD עם צורב? בכל אופן, אחרי זה יש לי יציאת טלוויזיה מהג'יפה 2 MX, ואני רוצה למשל לשדר לטלוויזיה. יש אפשרות שאני משדר לו על "מסך 1" ואני עובד על "מסך 2"? ראיתי פעם שזה אפשרי נראה לי אבל אני לא יודע איך לעשות את זה, אני אשמח אם מישהו יסביר לי (אלא אם כן השאלה צריכה להיות מופנית לפורום כרטיסי מסך) תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  8. כמו הטופיק עצמו אני מחפש גירסאת XL בארצנו כי היא יותר טובה בינתיים בקושי מצאתי את ה109 OEM באתרים המחיר שלו בסביבות ה520 ומעלה מישהו יודע אם ישווקו גירסאות XL של הצורב הזה? כי לפי השמועות באירופה לא ישווקו אותו באופן רשמי מה שלא ימנע שוק עצמאי אבל...

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  9. שלום לכל, צריך עזרה , בתחילת התקנת ויסטה התבקשתי לבחור את המיקום של התקנת מערכת ההפעלה ,בחרתי להתקין את המערכת בחוצץ primery של 100G (מתוך 500G שקיימים אצלי ) בשל אי הבנה המשכתי האלה בהתקנה בלי לעשות חוצץ לשאר הדיסק ,עכשיו אני עם מערכת התקנה מותקנת וכונן C אחד של 100G בלבד .מבלי לעשות פורמט והתקנה מחדש, איך אני יוצר עוד כונן ומחזיר את ה 400G שלא מופיעים אצלי במערכת? תודה .

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by anri,

כמו שכתוב בכותרת =) מה הכי טוב שאני יכול להביא בתקציב 400-450 ש"ח ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by Lupin,

יש דיסקים בנפח הגדול מ8 GB כדי שאוכל לצרוב את הקובץ? אם כן, מהי חברה מומלצת של אותם דיסקים, והאם אורך החיים שלהם שווה לאורך חיים של דיסק רגיל?

12. Started by shoosho,

יש לי 3 דיסקים קשיחים במחשב האחרון הוא דיסק SATA II שעליו התקנתי מערכת הפעלה דיסק נוסף SATA I לדטה ודיסק שהגיע עם המחשב ADE שמקונפג כ-primary slave שעליו היתה מערכת הפעלה שקרסה. איך עליי לקנפג את דיסק ה-ADE שלא תהיה בעיה בעלייה של חלונות XP? תוכנת הביוס לא מאפשרת לשנות את סדר העליה של הדיסקים.

13. יש לי קובץ ענק של 15GB ואני רוצה להעתיק אותו לסוף המחיצה (האחרונה בדיסק) שגודלה 50GB. האם יש תוכנה שמאפשרת לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  14. אז ככה אני מעוניין בכונן 3.5 שיהיה בין 500-1teraגיגה מהיר כמה שאפשר יחסית למחיר לשימוש כונן נוסף למחשב ואיחסון דברים רצוי שהכונן יהיה מksp למה יש לי זיכוי שם אני חשבתי על זה ‏FreeAgent XTreme 1TB 3.5 In External HDD USB 2.0 & 1394a & eSata‎

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by adirze,

רציתי לשאול אם אני רוצה ליצור מערך raid1 זה חייבים להיות שני הארדיסקים מאותו הסוג בדיוק כלומר אותה חברה אותו דגם אותו נפח? ויש לי עוד שאלה ראיתי שיש לכמה דגמים של הארדיסקים גרסה רגילה וגרסאת raid מה זה אומר צריך אחת רגילה ואחת raid או שניים רגילים? תודה.

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by davis5,

מה טוב יותר מיבינהם ואיך אני יכול לדעת עם צורב תומך בגרסה מסויימת

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  17. איזה כונן ssd 120g sata3 יש את הביצועים הכי טובים?? המליצו לי על הכונן של קרוסר איך הוא??

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  18. ג'יבטרתי ששני סידירומים כ SLAVE (בלי לדעת) על אותו כבל (IDE) ובמחשב הופיעה לי רק אחד נבהלתי ולא הנתי מה קרה.... אז עשיתי הוצא עליו ושניהם יצאו..... חקרתי וביררתי מה קרה... המחשב יחס לזה כאחד שימושים: בקשיחי IDE בצבא מחברים עשרות על כבל אחד בצורה הזאת וכך מקבלים כונן אחד גדול ואם אחד נהרס אפשר להחליפו ללא כיבוי המערכת

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  19. שלום לכוולם. אני קונה HD חדש אני צריך לדעת איך אני מעביר את כל מה שיש לי בישן הישר לתוך החדש. הישן הוא : 40GB TOTAL c: 10GB d: 30GB החדש הוא: 160GB TOTAL אני רוצה להגדיר בו : c: 20GB d: 140GB אני רוצה שכל מחיצת c: תועתק ל HD החדש, כלומר שהמחשב יוכל לפעול כמו שהוא פעל מהמחשב הישן. אני יכול פשוט להעתיק את כל התכולה של המחיצה ישירות ל C: של החדש וזה יעבוד ?? * שאלה: איך אני מגדיר מחיצות ב HD חדש דנדש?? (מוזר שאני לא ממש יודע איך עושים את זה.. ) * שאלה אחרונה : איך ה HD הזה ? WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_155&products_id=3337

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  20. יש לי 120 ו 250 אני יכול לעשות RAID ל 120 ואז ישארו לי 130 לגיבויים.. אם כן איך והאם ה DFI lan party ultra-D תומך בזה (שני הדיסקים הם IDE)

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by motaboy,

את הכונן הקשיח הקודם שלי העברתי לSLAVE ואת החדש התקנתי כMASTER הראשון, כדי שאחרי התקנת הווינדוס אני אוכל להעתיק את המידע בקלות מהישן לחדש. את הישן לא פירמטתי, וגם את הספרייה של ווינדוס השארתי כי מן הסתם לא יכלתי למחוק אותה בזמן שהוא היה הכונן הראשי. ההתקנה פירמטה את הכונן החדש, התקינה אותו, הווינדוס עולה והופה - הכונן הישן קיבל את האות C והחדש את האות F! מה זה החרטא הזה?! ניגשתי לCOMPUTER MANAGEMENT, נתתי להארדיסק המשני (הישן) את האות G אבל מן הסתם שאת הראשי הוא לא נותן לי לשנות. זהו? דיני נחרץ להתקין ווינדוס מחדש רק בשביל השטות הזאת? איפה ההגיון? למה ההתקנה של ווינדוס הסתכלה על ההתקנה הישנה והשאירה את הכונן ההוא בתור C למרות שהתקנתי מאפס? עריכה: כנראה שהטעות שלי הייתה ב…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by yotamoo,

שלום, כשאני מנסה לצרוב דיסקים ולא חשוב איזה סוג אני מקבל הודעת ארור שאומרת can't connect TRF... אני משתמש בנרו 7 ויש לי צורב LG4163 די וי די.... אין לי מושג למה זה, לא נראה לי שזה הצורב כי הבעיה התחילה אחרי שפירמטתי את המחשב ובכלל הצורב לא הרס לי דיסק אחד עד היום ולא עשה בעיות בכלל...

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  23. היי אני משתמש ב dvd נייד לאחרונה של safa שאני משתמש בו רואים שהוא מתקשה לקרוא את הדסקים הודות לרעש שהוא עושה ולפעמים הוא פשוט לא מצליח לקרוא חלק הצורב במחשב למשל לא משמיע בכלל רעש בקריאה ולא מתקשה בדקתי כמה דסקים במחשב אחרי השימוש בהם ואין כל בעיה איתם האם האיכות של הדסקים יכולה להפגע אם המכשיר מתקשה לקרוא אותם? אני לא רוצה לגלות פתאום שהסרטים לא עובדים לי תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  24. Started by zabal12,

שלום אני מחפש לקנות DOK 16GB מחפש משהו עם מהירויות העברה גבוהות ומחיר עד 120 ש"ח . תודה ,

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  25. פירמטו לי בחברת מחשבים לא בבית לא קורא דיסקים המחשב מה לעשות לתת להם אותו שיסדרו את זה?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.