עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי המון מדיות שרוטות, CD -וDVD. איזה צורב מבין האחרונים המומלצים בסטיקי (Samsung 203B, Asus 2014, LG...) יתמודד הכי טוב עם קריאת מדיות דפוקות ? תודה גל

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by swisaavi,

אני מתכוון לקנות דיסק קשיח 160gb sata2 של איזו חברה עדיף?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by zaroor,

שלום לכם שאלה לגבי תהליך פירמוט לפעמים יש סוגים שלא מזהה דיסק SATA והוא רושם שלא קיים דיסק, אז לדוגמא בלוח מסוג VIA SATA RAID הכנסתי את הדרייבר מהדיסקט והמשכתי רגיל ,האם יש את זה בעוד לוחות שזה קורה,ואם זה קורה האם אפשר להשתמש באותו סוג דרייבר או שכל לוח יש לו את הדרייבר הספציפי שלו ומגיע איתו או ניתן להורידו מהאתר שלהם תדהו

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  4. הי אני הופכת את המחשב הישן שלי לHTPC יש בו כרגע שני HD ישנים אחד ממש ממש ממש ישן ,Maxtor 34098H4, IDE 40GB, 5400 RPM 20.4GB/platters 2mb buffer Seak time 9.5ms השני קצת פחות ישן Seagate Barracuda 7200.7 ST3120827AS 120GB 7200 RPM 8MB Cache SATA 1.5Gb/s 3.5" חשבתי לשים את מערכת ההפעלה על הדיסק של ה40 ואת ה120 שיהיה כולו לסרטים וכך אני לא צריכה Partions בכלל הענין הוא שאני די סגורה שמערכת ההפעלה צריכה הארד דיסק יותר מהיר מההארד דיסק הקטן אני צודקת? זה ממש משפיע בHTPC? אין לי כוונה לקנות משהו אחר כרגע אז אני צריכה החלטה בין השניים תודה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by מר מקלדת,

ממשק IDE 8MB BUFFER 7200 RPM 3 שנות אחריות 255 ש"ח, משתלם או שעדיף 250GB ב-329 ש"ח? (אין לי חיבור SATA).

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  6. Started by Gal_452,

שלום לכם.. קניתי צורב דיוידי , שהותקן על ידי תכנאי. כאשר אני מכניס דיסק לכונן הרגיל (בעצם צורב אבל הוא המקור), אני נכנס למחשב שלי -> לכונן z (המקור כביכול) וזה לא מראה לי שום קבצים זה פשוט מופיע לי כתיקיה ריקה ולמעלה רשום "צרוב קבצים אלה בתקליטור" , כאילו שיש דיסק ריק בפנים. ואז אני לא יכול לעשות "Copy Disk" מכוון ש"אין" מה לצרוב. מה אפשר לעשות? תודה מראש, גל.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  7. טוב, אז הייתה לי הזדמנות להחליף את ה3540A ה"ישן" שלי ב5170A חדש ומחודש.. כמובן שהבנתי שה5170A יותר טוב, השאלה היא במה.. מה זה נותן לי, והאם כמו בקודם יש לי אפשרות או צורך לצרוב FIRMWARE שונה, אני משתמש במדיות 16X של וורבטים.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by AndreY`,

אני לא מעונין לעשות ראיד,כי הלוח שלי לא תומך ולדעתי זה ממש מסובך (לא ניסיתי) אז אני מעדיף דיסק קשיח פנימי אחד של 1TB אני מעונין יותר במהירות מאשר אמינות, וזה חייב להיות מKSP http://ksp.co.il/ התקציב הוא בערך 600 שקל, בבקשה לא לחרוג יותר מדיי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by after,

שלום לכם היתי רוצה לדעת בבקשה על איזה כונן קשיח אתם ממליצים 80GB SATA של WD או SAMSUNG ?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by jacobra,

מחשב מחשב חדש, וקניתי את ההארד דיסק של סמסונג 500GB, 16MB. עכשיו הקטע הוא שחסרים איזה 150 GB. אבל כשאני בודק ב-everest כל ה-500 שם. מישהו יודע מה זה יכול להיות? הנה תמונה מהתוכנה http://img405.imageshack.us/img405/9355/untitledey4.png

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by אוריפ,

יש ברשותי צורב DVD של חברת NEC מדגם ND-1100A. רציתי לשאול באיזו מדיות צריבה הוא תומך (גם של DVD וגם של CD). תודה!

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by yosi-m,

אפשרי לעשות דבר כזה ? והאם ניתן ליצרוב לו איכשהו UNDER BUFFER PROTECTION ?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  13. אני לא יודע אם מישהו כבר הביא את זה בעבר... אבל הנה זה בכל זאת לי בכל אופן הם הזכירו במשהו את התוכנית Brainiac למי שמכיר

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by MeTaLhAmMeR,

קניתי מחשב נייד לא מזמן ומרוב ההתלהבות השתמשתי בכל ההארדיסק בתור כונן אחד גדול... הנפח שלו הוא 60 ג'יגה ורק חמש ממנו מלאים... אפשר לקחת לדוגמא רק 50 ג'יגה ממנו ולעשות מזה כונן D? כי יכול לחסוך את כל הפרמוט מחדש... או שאולי זה יכול לעזור לי? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg376283#msg376283 כי כבר כל ההארדסיק בשימוש

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. מעניין לי לדעת.....כי אם אני קונה מחשב חדש אז עדיף אץ שניהם במכה!

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by aaaaa,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש HD חדש בגודל 1TB. נמאס לי מצריבות לפי זאפ יש שני HDים פופולריים בגודל הזה: של סיגייט: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 ושל WD‏: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598378 אני מתלבט מה לרכוש. יש לי כונן פנימי של WD בגודל 160 ג'יגה שמחזיק יפה מאוד כבר זמן רב. עם סיגייט אין לי ניסיון כלל. מישהו יכול להמליץ איזה כונן לרכוש? הסיגייט זול בכ-100 שקל מה-WD, ובסיגייט מקבלים 5 שנים אחריות לעומת שנתיים ב-WD... (למרות שאחריות ל-5 שנים היא קצת לא פרקטית - הכונן הזה בטח יעלה גרושים אז, והרבה יותר חשוב לי אמינות הכונן מאשר אחריות... בכל זאת, הולך לשמור עליו מידע רב וחשוב). תודה רבה לכולם וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by Jack_g,

הצורב צורב על דיסקים ריקים בלי שום בעיה וכשמכניסים לו דיסק ריק אז הוא מזהה שזה דיסק ריק אבל כשמכניסים לו דיסק נתונים כלשהו הוא לא רוצה לקרוא אותו אפילו נגיד שזה הדיסק שהוא בעצמו כרגע צרב. הצורב כרגע עם ה FIRMWARE הכי עדכני שלו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  18. שלום לכולם, אני שוקל לרכוש את הSTORAGE CENTRAL של חברת NETGEAR ואני אשמח לשמוע תגובות ממישהו שמכיר וניסה את זה. נוסף על כך, לתוך הSC מכניסים כוננים קשיחים IDE/ATA והוא לא תומך בSATA, עד כמה זה בעיה והאם עוד מעט יעלמו הכוננים האלו מן העולם ואני תקוע עם משהו לא כל כך שימושי. תודה, הדר.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  19. הדיסק הוא מנועה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5079

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by Vidati,

קניתי כמו רבים מכם את הדיסק של סייגט 500GB הבעייתי וכמובן שהוא התחרפן, הביאו לי את הדגם הזה במקום: wd5001aals מה אתם אומרים עליו?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  21. שלום, ברשותי כרגע 2 כונני IDE בנפח 200GB כל אחד ללא שימוש מיוחד. אני מעוניין להפוך אותם לכונני גיבוי כאשר הם ישמשו כמראה האחד של האחר. לצורך העניין אני מעוניין להשקיע מינימום כסף ועל כן הרעיון הכי זול שעלה בראשי הוא להפוך כל אחד מהם לכונן חיצוני לכל דבר עם קופסא מתמאימה, לחבר למחשב ב-USB ודרך תוכנה להגדיר את זמן ותוכן הגיבויים. מה דעתכם? אשמח לשמוע פתרונות אפקטיביים יותר, אך יחד עם זאת גם זולים, כיוון שקופסאות רייד לשני כוננים קיימות בשוק, אך אין לי כוונה להוציא יותר מידי כסף על כך. תודה.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by qpalzm,

יש לי דיסק ריק של 900 מגה/100 דקות שרציתי למלא. אפשרתי Overburn עד ל-100 דקות דרך Nero, אבל כשניסיתי לצרוב התוכנה אמרה לי שאין מספיק מקום על הדיסק...למרות שיש. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  23. ישנם צירוף של כמה אותיות ליד נפח הדיסק למשל KS או AAKS או JS או YS מישו יודע מה הם אומרים או אחלק מהם אומרים?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  24. יש לי 120 ו 250 אני יכול לעשות RAID ל 120 ואז ישארו לי 130 לגיבויים.. אם כן איך והאם ה DFI lan party ultra-D תומך בזה (שני הדיסקים הם IDE)

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  25. Started by tagada0071,

האם הלוח הזה תומך טוב עם SSD ? ובתור לוח אם לגיימינג יש לו חלופה קצת יותר זולה שתתמוך בSSD ? gigabyte - GA-Z77X-D3H

• 1 תגובה
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.