עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by MeTaLhAmMeR,

קניתי מחשב נייד לא מזמן ומרוב ההתלהבות השתמשתי בכל ההארדיסק בתור כונן אחד גדול... הנפח שלו הוא 60 ג'יגה ורק חמש ממנו מלאים... אפשר לקחת לדוגמא רק 50 ג'יגה ממנו ולעשות מזה כונן D? כי יכול לחסוך את כל הפרמוט מחדש... או שאולי זה יכול לעזור לי? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg376283#msg376283 כי כבר כל ההארדסיק בשימוש

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by Riddle_Ace,

יש לי מכשיר מוטורולה E-1 ואני רוצה להרחיב את כרטיס הזיכרון שלו. אני רוצה לקנות כרטיס זיכון של ג'יגה, אבל סוג כרטיס הזיכרון שלו זה transdisc ולא ממש מצאתי כרטיסי ג'יגה לכזה סוג... ראיתי שגם יש miniSD שמאוד דומה וכן בא בגרסאת 1 ג'יגה. האם זה אותו סוג זיכרון? אני יכול לקנות כרטיס miniSD למכשיר שכרגע מקבל transdisc ולצפות שזה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  3. Started by (G),

כשאני פותח את ה-DEVICE MANAGER כתוב לי SATA אני שילמתי על SATA2, אני רוצה להיות בטוח שקיבלתי את מה ששילמתי. תודה.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  4. לא מצליח לאתר את ייצרן (בדקתי בנרו כלומר ב SPEEDCD) ומופיע "לא ידוע"! איך אפשר לבדוק את זה? צורף צילום של מדיה בדקתי גם פה http://www.videohelp.com/dvdmedia.php?dvdmediasearch=benq&dvdmediadvdridsearch=&type=1&size=4.7&dvdburnspeed=8&order=Name&hits=25&search=Search+or+List+Media אבל איך יודעים מה זה שלי? אשמח גם לדירוג יצרנים על מנת שאוכל בעתיד לדעת מה טוב! תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by vr72890,

שלום לכל התותחים! יש ברשותי דיסק dvd(לצפייה) של שמחה משפחתית אני מעוניין להעביר את הסאונד לדיסק cd כדי שאוכל לשמוע ברדיו דיסק באוטו מישהו יכול להסביר לי כיצד לעשות זאת ? תודה.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  6. מעניין לי לדעת.....כי אם אני קונה מחשב חדש אז עדיף אץ שניהם במכה!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by HiperPsY,

מה ההבדל בין LG DVD±RW GSA-H10AK ל LG DVD±RW GSA-H10LK חוץ מLightScribe (שזה הדפסה על דיסקים בעצם ?) יש עוד הבדלים לכן או לכן?

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by dids22,

היו לי שני מחיצות ורציתי שהם יהיו מחיצה אחת אז מחקתי את שתיהן אבל עכשיו מופיעים לי שני חלקים Unallocated במקום אחד גדול. ניתן לתמונה לדבר איך אני מאחד את שני השטחים האלו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

מהכוננים של WD תודה.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by netanel1,

כמו שהכותרת אומרת, ברצוני לבצע פרמוט יש לי דיסק קשיח אחד שחילקתי אותו לשתי מחיצות עכשיו איך אני מפרמט אותו, אני אצטרך את כל התהליך כי אין לי מושג איך מפרמטים המחשב הוא כמעט בן שנה ועדיין לא עבר פרמוט. ד"א מנהלים\מודרייטורים אתם מוזמנים להעביר את הת'רד הזה לאן שהוא שייך פשוט חשבתי שהוא יהיה הכי מתאים כאן.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by Liran.D,

שלום רב, אני רוצה לקנות קורא כרטיסי זיכרון....האם יש מכשיר הקורא את כל כרטיסי הזיכרון שיש....אם יש אז אני רוצה לקנות מKSP או מIVORY. ושהיה מחובר למחשב דרך USB. אני דיי מתבלבל בין כל מה שיש בKSP כי יש להם הרבה סוגי מכשירים כאלה. אבל אני רוצה אחד שיכלול את כל קריאת כרטיסי הזיכרון. זה דיי דחוף,אני מתכנן לקנות את זה מחר. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  12. ללא דיסקים כי זה כמויות... כמיות של זכרון האם יש איזשהו דרך להעביר נתונים דרך כבל או משהו כזה? חשבתי ליצור רשת קטנה דרך כבל straight? מה אתם אומרים

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  13. Started by b11y,

שלום! יש לי דיסק קשיח עם קבצים שאיני רוצה שיעתיקו ממנו. מה אפשר לעשות כדי שאני אהיה בטוח שלא יוכלו להעתיק במידה ואני מוסר אותו למישהו? ואני לא מדבר על להסתיר את הקבצים.. זה לא יעזור לי.. תודה רבה..

14. מה זה?!! ה מחשב לא קולט את כונן ה דיסקטים שחיברתי התקנתי את ה WINDOWS הכל בלי ה FLOPPY אכשיו רציתי להתקין חיברתי הכל ללוח אם.... וזה לא קולט אותו! מה אני אמור לעשות לפרמט?? :'(

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  15. אני לא כ"כ לחוץ כרגע על צורב DVD אבל ארצה אותו לשלב מאוחר יותר . האם יש איזושהיא ידיעה על צורב (טוב כמובן) שיוצא בקרוב או יצא בחו"ל כבר ? ואם אפשר אז גם קצת פרטים עליו תודה

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  16. החלפתי כבל ATA100 לדיסק הקשיח ויש סיכוי שהסיכוך פגום (כבל מעוגל שלדעתי לא נחתך בזוגות זוגות...)

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by Swed,

אני מתלבט בין שני צורבים.. Pioneer DVR-215D Black X20 DVD לבין זה LG GSA-GH20L X20 DVD ההבדל מחירים בינהם זניח מאוד.. 4 שקל לא מפריע.. אני רק לא יודע מה יותר טוב אשמח להמלצות... תודה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  18. Started by wooper,

שלום ראיתי שמומלץ LG GSA-H22N אבל בחנות ראיתי LG DVD±RW GSA-H22NB וLG DVD±RW GSA-H22NK האם יש הבדלים בניהם

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  19. Started by Liran3331,

כמה כוננים לחלק אותו? וכמה GB בכל כונן? אני לא יודע מה יהיה הכי נוח

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  20. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14106 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=70 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=2936 מי מבין השלושה יהיה השקט ביותר..? יש הבדל בביצועים ביניהם ?

21. הדיסק הקשיח שלי עושה קצת בעיות. ביממה האחרונה עברו עליו לא מעט זעזועים וזאת יכולה להיות אחת הסיבות לבעיות אבל זו לא בטוח הסיבה, אולי יש אחרות. בכל מקרה כשחזרתי הביתה חיברתי את הדיסק חזרה למחשב והכל פעל בסדר גמור, לא היו רעשים או בעיות. לאחר זמן מה של שימוש המחשב נתקע, אז פשוט ביצעתי ריסטארט למחשב, אך מסך הטעינה של הווינדוס לא עלה ובמקומו הוא הודיע לי על קובץ פגום או חסר: Windows can not start because the following file is missing or corrupt אז בצעתי לדיסק chkdsk דרך recovery console זה לקח בערך 4 שעות. עכשיו אני לא מקבל את ההודעה ההיא יותר אלא במקום אני פשוט מקבל מסך כחול והמחשב מיד מבצע ריסטארט. בהפעלה הבאה יש לי את המסך שאומר שבפעם האחרונה ווינדוס לא אותחל כראוי ואני צ…

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by yonir,

איזה צורב מוצלח יש ל-LG שתומך ב-lightscribe ? אני רוצה בעיקרון משהו פשוט, כמו GSA-H62N שהוא נפוץ, רק עם תמיכה ב-lightscribe. (אני לא חושב שיש בארץ את GSA-H62L) האם הצורבים האחרים (לא 62N) שתומכים ב-LS פחות טובים במשהו מה-62N ? תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by slgold,

אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על חברה, ועל דגם מומלץ של צורב חיצוני (אני לא רוצה פנימי) סכום של כ 400 ש"ח. יש אולי אתרים מומלצים עם סקרים וביקורות?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  24. Started by avihy_1989,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות כונן HDD בנפח של 2TB הוא מיועד לאחסון של כלל הקבצים שלי על המחשב ושל הרשת הביתית {משחקים , שירים, סרטים , תוכנות , וגיבויים} חשוב לי מאוד : א. אמינות שלא ידפק לי אחרי כמה שנים וכל המידע היקר הזה של שנים ילך לפח. ב. מאוד חשוב לי השקט אני לא יכול לסבול כוננים מרעישים. ג. מהירות העברת קבצים. ד. מחיר עד 450 שקל לכל היותר. הכי קריטי זה סעיפים א + ב. תודה רבה לכל העוזרים והממליצים מראש ! נ.ב אם אתם חושבים שנפח 2TB בעיתי עדין אז אם אפשר הצעה חלופית ל 1.5 או משהו דומה תודה.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by bears,

רוב הדיסקים הם 16...יש הבדל גדול בינהם ל32?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים