עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ac1240,

אם אני אחבר כונן IDE למחשב שיש בו SATA 2 זה יאט את המחשב או שיעבוד כרגיל ויאט רק שאני אשתמש בכונן של ה IDE?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  2. Started by yakir8,

שלום קניתי צורב DVD שיכול לצרוב דיסק רגיל על 48X ומה שקורה אני נכנס לנרו מכניס את מה שאני רוצה לצרוב ואז לוחץ על צריבה. עכשיו אני בוחר את מהירות הצירבה 48X ומכניס את הדיסק ואך שהדיסק נכנס המהירות יורדת ל24! והדיסק יכול לעמוד עד 52X אז למה זה קורה למה הוא מוריד את המהירות למרות שדיסק יכול יותר מהר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  3. Started by שמנואל,

אהלן. האם יש אתר או מאמר או לינק כלשהו שיוכל להפנות אותי לרוב סוגי הדרייברים ל SATA שישנם. אני פשוט רוצה להכין מבעוד מועד איזושהי ערכה שתכיל את דיסקטים עם הדרייברים ללוחות הנפוצים כדי שלא אצטרך בבוא הזמן להתחיל לחפש... האם יש דבר כזה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  4. שלום יש ברושתי 80GB HARD DISK SATA ורציתי לשאול איך אני יכול לנצל אותו ומה הם האפשרויות שיש לי חוץ מלחבר אותו רגיל ולעשות עוד מחיצה! יש אפשרות שיהיה לי לגיבוי או דברים כאלו?

5. שלום אני קונה מחשב עד 5.200 עכשיו השאלה שלי כזאת: אמרו לי שהדיסק הקשיח SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 יותר טוב משאר הדיסקים הקשיחים של WD שבאים עם SATA3 וזיכרון באפר של 64M רציתי לדעת אם זה נכון או שעדיף לי משהו יותר טוב מבחינת הזיכרון ומהירות העברת הנתונים...? אשמח לקבל המלצות בתודה מאור...

6. Started by XCG120,

ברצוני לקנות דיסק קשיח חיצוני לצורך גיבוי,הדרישות שלי מהכונן זה שהוא יהיה בין 1 טרה לבין 2 טרה ,שיהיה של חברת WD USB2/3 אמין (כמובן באופן יחסי)שיהיה מתאים לגיבוי ושיהיה חזק פיזית לנפילות וכאלה(לא חייב). ??? בתודה.

7. יש לי WD200 פיצלתי אותו ל 3 כוננים 73 C 97 D 15 E ב D מותקן XP ב E 64 BIT אני עושה בכונן C CTAL+A ועושה מאפיינים לראות כמה גיגה בשימוש אז אני רואה שרשום ?51.8 GB ?(55,721,819,621 בתים)? פנוי 5 GB לאן נעלמו לי בערך 16 גיגה ?! אולי איחוי יפתותר תבעיה?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  8. רציתי לדעת איזה דיסקים CD או DVD כדאי להשתמש לגיבוי של סרטים מוסיקה תוכנות תמונות וכו לאורך זמן. אם אתפ עונים כבר תגידו בבקשה של איזה חברה ואיזה דגם ואיפה אפשר לקנות אותם.. תהיו גדולים אם תביאו בבקשה קישור לקניה.... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  9. Started by Elad87,

אז ככה אני נמצא כרגע באקוודור וקניתי דיסקאוןקיי של קינגסטון 16 ג'יגה דגם DT101 העברתי אליו תמונות וככל הנראה גם וירוס מאחד הקבצים ומאז אין לי אפשרות לפתוח את המכשיר המחשב מבקש כל הזמן לפרמט את המכשיר ןכל פעם לקראת סוף הפירמוט יש הודעה שאין אפשרות להשלים את הפירמוט. רציתי לדעת אם יש איזה משהו לעשות כדי לסדר את זה בעזרת תוכנה או שפשוט אני אצבע אותו בכחול ואזרוק לים. בתודה מראש אלעד

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  10. על אותו כבל ביחד עם הארד דיסק או ביחד עם הצורב השני?? :s05:

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  11. Started by yanivganor,

שלום, האם ניתן לחבר 3 דיסקים קשיחים כאשר אחד מהם ישמש ל SYSTEM (רפטור) ושני האחרים (SATA רגיל לDATA) יחוברו ב RAID1 ? תגובתכם בבקשה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  12. Started by sdahan12,

שלום, רציתי לשאול לגבי מהירות כתיבה של הארד דיסק, נניח שאני מעביר קבצים ברשת אישית עם חוט של/sec 100mbit מהי המגבלה של הארד דיסק מבחינת מהירות הכתיבה בהנחה שהארד דיסק גם כותב וגם קורא באותו הזמן? משהו יכול להגיד לי על איזה פרמטר אני צריך להסתכל כדיי לדעת את זה? ומה הכי מהיר שיש היום? תודה.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  13. Started by Pure-Gold,

איפה מומלץ לאחסן כונן קשיח שלא נמצא בשימוש ויש עליו מידע כמו שירים וסרטים ? במקרר ?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  14. Started by jack77,

מה ההבדל בין :Western Digital 320Gb 16MB AAKS-עולה 343 ש"ח Western Digital 320Gb SATA II 8MB AAJS-עולה 430 ש"ח מה ההבדל בינהם והאם הוא שווה את הכמעט 100 ש"ח הפרש?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  15. כול הסרטים התמונות ועבודות העריכה שבדיסק הנייד בעל יציאת היואסבי, יופיעו לי על מירקע הטלוויזיה דרך כניסת היואסבי שבדיוידי המחובר לאותה הטלוויזיה. האם יש צורך בספק או את הכוח יקבל הארד דיסק מהיואסבי של הדיוידי כפי שקורה בחיבור ללא הספק ורק דרך כניסת היואסבי בחיבור למחשב מופעל? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by bullman,

אחרי קריאה מעמיקה של ביקורות בפורום והסטיקי של הצורבים המומלצים צומצמה הרשימה לשלושה הבאים: 1. Pioneer DVR-112 2. LiteOn 20A1P 3. LG GSA-42 מה שאני צריך זה צריבה איכותית גם בCD וגם בDVD (מהירות הצריבה פחות משמעותית) והיכולת להתמודד עם מדיות לא איכותיות כיוון שרוב העבודה תהיה לגיבוי תמיכה בטכנולוגיות חדשות לא מעניינת אותי וגם קריאת DVD מקורי לא ממש חשובה. איזה צורב יתן את התמורה ההולמת ביותר לדרישותי?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  17. Started by w7_znay,

יש לי בעיה שכול פעם שאני מכניס דיסק שיש בו אוטופליי (לדוגמא דיסק מקורי של משחק) המחשב עושה ריסט ואז הוא אפילו לא מספיק להגיע ל-LOADING של הווינדוס יש עוד ריסט וככה זה נימשך כול עוד אני לא מוציא את הדיסק . וכשאני מכניס דיסק שאין בוא אוטופליי (לדגוגמא דיסק צרוב של מוזיקה ) הכול פועל חלק וגם כשאני מנסה ליצרוב משהו באמצע הצריבה יש ריסט . הכונן שלי הוא : HL-DT-ST-CD-RW GCE 8526B בבקשה תעזרו לי זה דחוף תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  18. Started by Leo101,

הלוח אם שלי נדפק ואני צריך להחליף אותו...הבעיה שהארד דיסק שלי ישן ואם אני לא טועה הוא ata (איך אני בודק את זה דרך אגב?) רציתי לדעת אם לוח של היום תומך אוטומטית בata או צריך לוח מיוחד לזה..(לא שנראה לי שיש כי הכי ישן שראיתי זה sata) תודה רבה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  19. יש לי דיסק און קי די חדש SANDISK U3 SMART CRUZER MICRO 8GB העברתי אליו לאחר שקניתי אותו פעם אחת קבצים ומאז כשאני מכניס אותו למחשב אני לא יכול להכנס אליו. כשאני מכניס אותו לUSB הוא נותן לי את ההודעה הזו http://img397.imageshack.us/i/95472773.jpg/ כשאני מנסה להכנס אליו הוא רושם שהדיסק בכונן אינו מאותחל, אני מנסה לאתחל אותו ואז כותב שלווינדוס לא היתה אפשרות להשלים את האתחול. מה עליי לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by shahar07,

יש לוח של ASUS P5W DH עד היום הוא היה מחובר עם 2 כוננים ב raid לאחרונה הרכבתי כונן חדש מחקתי את פונקציית הרייד, שניתי את הפינים למצב של BIG MODE ועדיין הוא מוכן לעלות רק במצב של raid ב ide configuration הכונן גם מופיע כ 3rd slave הבעיה שלי כאשר אני מוסיף כונן אין באפשרותי לעבוד איתו כי הוא מזהה אותו כRAID

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  21. Started by איתי 241,

שלום , המחשב שלי פורמט וחולק לשני כוננים קשיחים , C וD. לאילו מטרות צריך לשמש C ולאילו מטרות צריך לשמש D? תודה.

22. אני לא יכול לצרוב קובץ שהוא מעל 2G הוא אומר לי משהו עם UDF WRITE....

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  23. Started by KrustyTheKlown,

???

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  24. החברה שהייתה מוכרת עד כה בשוק האחסון בעיקר תודות לכונני ה-SATA וה-NVMe העממיים שלה תנסה את מזלה גם עם כונני אחסון בכירים, במהירויות של עד 7,000 מגה-בייט בשנייהלכתבה

25. שלום לכל מבקר. אז ככה: כפי שאנו יודעים, במחשבינו היקר עם הזמן מצתבר כמות מידע שאין לנו דרך לגבות אותו על DVD-R והוא מאוד יקר לנו. זה קרה גם אצלי, והגיע זמן להשקיע בקניית משהו. האופציות שאני חשבתי לגבי המשהו הזה הם כאלה: 1. קניית דיסק כשיח 80GB + קופסה לחיבור לUSB/FW 2. קניית RAPTOR 36GB והרכבת שני דיסקים הקיימים אצלי ב RAID 1 שזה בעצם יתן לי גיבוי יפה + התקנת מע' על הרפטור, כמובן. השאלה שלי היא כזאת: מה יהיה יותר מהיר ? (יש לי עכשיו RAID 0 של שני דיסקים של 80 שזה 160) איבוד מקום לא ממש משנה לי, העיקר זה הגיבוי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.