אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
לא לקפוץ משמחה, זה לא רלוונטי כמעט לאף אחד אבל בכל זאת מעניין מאוד. מסתבר שמישהו החליט (בארה"ב כמובן) לתבוע את Western Digital על כך שרכש דיסק של 80GB וקיבל למעשה דיסק יותר קטן (בעיה מוכרת לכולם) זה כתב התביעה שמסביר בפירוט רב את דרך החישוב של נפח הדיסק. הושג הסדר (בתביעה היצוגית) בו WD תפצה כל מי שקנה דיסק מתוצרתה (בארה"ב) בתקופה הנקובה בחלק מסכום הקניה ששקול להפסד הנפח היחסי. כל הפרטים בקשר להסדר הפיצוי ניתן למצוא כאן: http://www.wdc.com/settlement/
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD חיצוני עבור הASUS EEE שברשותי, מכמה סיבות שאני אוכל לקרוא ולצרוב דיסקים גם שאני לא בבית וכמובן, ברגע שאני ארצה, להתקין מחדש מע' הפעלה על המחשב הנ"ל. כמו כן, אם צורב "רגיל" לכל דבר +מתאם SATA\IDE לUSB יצא זול יותר, אין לי בעיה עם זה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אתמול מחשב חדש, וברוב "חוכמתי" הוצאתי מהמחשב הישן את הדיסק הלא נכון, פירמטתי אותו (quick format), והתקנתי XP ורק אז הבנתי שמחקתי לעצמי את כל החיים בערך. מדובר על דיסק של 80 ג'יגה, כשבערך 20 ג'יגה מתוכם אני חייב לשחזר. השאלה - האם לנסות לעשות סריקה בעזרת rstudio או כלי אחר שלא כותב על הדיסק ולראות אם מה שאני צריך נמצא שם ולנסות לשחזר, או לפנות לחברה מקצועית שתשחזר לי את המידע? האם בכלל אפשר לשחזר משהו? כמה צריך לעלות שחזור כזה בחברה מקצועית? הדיסק תקין לחלוטין פיזית ומזוהה ע"י המחשב. תודה!!! (ושנה טובה!)
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי היום בדיקת תקינות לדיסקים הקשיחים התוצאות יצאו בסדר?? הדיסק הקשיח הראשון הדיסק הקשיח השני
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שמעו במקרה רציתי לקנות צורב DVD אז ראיתי את זה ואני אוהב טשטויות האלו של התמונות וכול אלו ראיתי גם שהדיסקים יקרים אז אמרתי אני הקנה בעתיד תדיסיקים האלו ........ שהצורב כאילו יהיה לי לעתיד גם .... מה אתם אומרים יש היום איזה צורב שהוא נורמלי ואיכותי עם LABELFLASH שכדאי לקנות ??? או שכדאי לחקות עוד כצת זמן ???? או שאין מצב שבחודשים הקרובים יצא איזה משהו נורמלי ועדיף לקנות צורב רגילללל תודה יום טובבבבב
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ההארדיסק מיועד לגיבוי של סרטים, מוזיקה, תמונות וכו'. באחת החנויות שבדקתי לא המליצו לקחת הארדיסק נייד ואמרו לי כי עדיף לקחת הארדיסק נייח, להניח אותו במחשב ולחבר אותו מתי שצריך להעתיק גיבוי וככה האורח חיים שלו יהיה ארוך יותר. מה דעתכם בעניין? מצד שני הוא לא יהיה נייד בכלל, לא אוכל לעבור איתו ממקום למקום (מה שפחות מעניין אותי). אז מה בעצם מומלץ? נייד או נייח? של WD? איזה דגם מדוייק? ומה סביבת המחירים? והאם אתם ממליצים WD או SEGATE? תודה רבה לכם!
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי NEC 3500 עידכנתי את הקושחה שלו דרך ליגי למי שמכיר השאלה שלי היא האם לאחר פרמוט המחשב זה חוזר למצב שזה הגיע מהחברה או שהשינוי שעשיתי נשאר
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעתם האם מה שכתוב על מפרט של dvd (לא של מחשב) שהוא קורא תמונות האם גם שהם מפוזרות בתקיות בדיסק או שהם צרובים בשיטה מסוימת כמו VCD?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, בעקבות הכתבות על הסדרות הפגומות של חברת Seagate מצאתי שיש לי ST31000340AS (שהוא חלק מהסדרה הפגומה). לאחר שהסתכלתי על החשבונית של הדיסק הקשיח שקניתי לפני מס' חודשים ראיתי שעל החשבונית רשום ששילמתי על דגם ST3750330AS (שגם הוא חלק מהסדרה הפגומה) כלומר קיבלתי ST31000340AS בזמן ששילמתי על ST3750330AS. מה ההבדל בין 2 הדגמים האלה ? מדובר על 1000GB SATA2 32MB.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום, אחרי כמה ימים של בירורים על לוח אם ומעבדים עכשיו הגיע זמנו של ההרד דיסק. אני בונה מחשב לשימושי אופיס ואינטרנט לרוב והצגת סרטים מדי פעם. אין לי הרבה צרכים לאיחסון (כרגע אני משתמש בהרד דיסק של 40GB מלפני שמונה שנים והוא עוד לא מלא...) אני גם לא משחק. מה אני צריך לחפש בכונן? מהירות הכונן חשובה (5400מול 7200) ושווה לשלם על זה יותר? תודה רבה לירן
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם 250 G ועכשיו שאני התקנתי את הWIN הוא זהה לי רק 127G ונסיתי להגדיל את זה גם עם תוכנה בשם PartitionMagic8.05 שחבר שלי אמר לי שזה צריך לעזור וגם היא לא מצא יותר. יש אולי עוד תוכנה או דרך אחרת שאפשר להגדיל את זה לגודל המקורי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי הארדיסק 160 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל דגם WD1600JD רציתי לדעת איזה הארדיסק כדאי להוסיף בנפח 250 ג'יגה רצוי \ חייב שיהיה גם של ווסטרן דיגיטל ? הוא חייב להיות אותו דגם ? JD ? WD2500 JD ? תודה מראש על העזרה ! שבוע טוב
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מישהו בקשה יכול לומר לי אם יש בכלל צורך בSSC?!...ומה OPT2 וPM2 עושים..??...(לפי מה שהבנתי OPT2 זה בעצם מצב SATA2 אופטימלי בעצם..(אני צודק?)..קיצר איך אתם ממלצים לסדר את הג'אמפרים?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח של ATA רגיל (160G) והוא התחיל לעשות לי רעש בלתי נסבל כל הזמן - שריקה מתמשכת כזאת. ניסתי לאחות אותו ולתקן שגיאות וכלום לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי APEX 811, יש לי בעיה שכול סרט שאני מכניס יש לי פריזים, וכול מיני ריבועים שלא קשורים לסרט. אני צורב על VERBATIM TAIWAN מהירות 12X. לקחתי תדיוידי לבדיקה והבעיה חזקה על עצמה. ממה זה יכול לקרות ? צריבה דפוקה?מהירות צריבה אוו שפשוט הדיוידי מת שוב=\
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מחשב חדש לפני יומיים קיבלתי אותו הכל פעל סבבה ... התקנתי כמה משחקים מדיסק העתקתי שירים מדיסקים... ופתאום עכשיו הוא לא מזהה אותו ואין לי מושג למה? מישו יכול לעזור בקשה? נ.ב. יש לי ווינדוס ויסטה 64 ביט אם זה קשור והצורב חדש לא ממחשב ישן או משו
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
זקו להמלצה על נגן MP3 מקליט נייד 1GB עד 300 ש"ח להקלטת שיעורים.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הכנסתי וחיברתי דיסק חדש של סיגייט 750 ג' 32 באפר בנוסף ל2 הארדיסקים של 250 (וסטרן) ועוד אחד של 320 (גם סיגייט) ומה שקורה כשאני מאתחל את המחשב זה שהוא מריץ לי פתאום סקאנדיסק ואחרי זה במחשב שלי מראה את אחד ההרדיסקים הלא חדשים שלי פעמיים ועוד דיסק של 400 ג' בדיסק מנאג'מנט במצב :UNALLOCATED מישהו יודע מה עושים עם זה?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום כשאני מחבר את המצלמה לUSB אני מקבל הודעה usb mass storage מה זה אומר? תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אז כך יש לי מחשב די ישן P-III 800MHZ 256 SDR לוח אם די טוב ויציב ASUS CUV4, לגבי הסוג של ה.דיסק כרגע אני חושב שהוא ATA אבל אני לא מבין אז תקנו אותי אם אני טועה. עכשיו לבעיה: אני זקוק לה.דיסק חדש 80GB מינימום 8MB 7200RPM עכשיו אני כניראה קונה מKSP אז אני אשמח אם תמליצו לי על משהו טוב שיחזיק כמה שיותר כי בקודם יש המון BED SECTORS והוא קורס הרבה. תקציב 500 אולי טיפה יותר אם ממש שווה. תודה ANTIXRIST
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לדיסק קשיח 2.5" למחשב נייד, 250-320GB תקציב בין 300-400 שח אבל עדיף קרוב ל300 שח. רוצה משהו אמין , ואם אפשר גם מהיר (7200RPM), SATA מאזור המרכז.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני יתחיל מזה שיתכן וחלק מהתשובות שייכות יותר לפורום מודינג, אבל אני רואה את זה כנושא אחד. סיפור מסגרת : עקב מחסור במקום איחסון במחשב (אני עוסק בצילום סטילס ווידיאו ועריכה) אפשר לחפש בגוגל תחת - אסף מרדכי - צילום. אני לא שם כן את הכתובת של האתר זה לא קשור. בכל מקרה, אני צריך שהחומר יהיה זמין לעבודה על המחשב. קניתי אתמול 2 HD נוספים של WD 250 GB 16 MB SATA2 וצירפתי אותם בתוך המארז הקיים (ראה מפרט). החיבור הפיזי היה בכלוב הקידמי של המארז בין המקומות הריקים שהיו בכלוב מקודם, יש מקום ל 6 HD, אבל 2 העליונים תפוסים ע"י בקר של המאווררים (יחידה של TT) ולכן כרגע נוצר "קופסא" של 4 HD שיושבים בדיוק מול המאוורר, כול אחד מהם מקבל את אותה חשיפה למאוורר. סידור היחידות הפיזי במארז : מלמ…
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי שאלה , יכול להיות שהיא מפגרת ... (אני אפילו כמעט בטוח שכן ) אבל בכל זאת , איפה עדיף להתקין את המע' הפעלה (Win XP Pro ) ? על דיסק 160GB 8MB SATA2 או על 250GB 16MB SATA2 ? או שזה בכלל לא משנה ??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
ראיתי בת'רד למעלה את החסרונות שכתבתם על הצורבים המצוינים שם ולכולם לפי מה שהבנתי, יש בעיה של איכות צריבה אני מחפש צורב איכותי וזול..(200-250) בשביל לצרוב דברים על דיסקים כמו מוזיקה וסרטים ולמחוק מההרדיסק..כלומר הצריבות צריכות להיות עמידות לאורך זמן ושאם חצי שנה אחרי הצריבה אני אבוא אני לא רוצה שחצי מהדיסק יהיה פגום (מה שקורה לחבר לי עם צורב שהוא קנה לפני שנה וחצי, צרבנו איזה 150 סרטים מקוריים בערך שליש מהדיסקים נתקעים באמצע ועושים מלא בעיות בקריאת הסרט) אני רוצה להשתמש גם בצורב ככונן DVD כך שרצוי שתהיה לו יכולת קריאה טובה גם אם יש שריטות וכאלה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הסמסונג 80gb אצלי מאז 8 שנים ומתפקד לא רע. הוא אינו כונן ראשי אך משמש ככונן מישני בצורה יעילה. לאחרונה הכונן מראה סימני זיקנה ושיבה, בדיקה בתוכנת hd tune מראה סימני סערה. אך בבדיקה בתוכנה המחשב ב WIN7 או ב everest התוצאות תקינות והכונן " בריא" למי להאמין?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-