עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Ice-maniac,

שלום... קניתי מחשב נייד עם HD בנפח 160GB אבל בפועל הוא בא רק עם 143GB. היה ברור לי שג'יגה זה מיליארד על בסיס עשרוני ובייטים הם על בסיס בינארי. ולפי החישוב שלי, ה- HD היה צריך להיות באופן תאורטי עם 149GBככה שנוצר הפרש של 6GB שנעלמו לי. האם אני צודק או שפיספסתי משהו? תודה מראש וחג שמח

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by ניר.,

המחשב והביוס לא מזהים את כונן התקליטורים אך כל החיבורים תקינים ומחוברים היטב. כמו כן הכונן מגיב לפתיחה וסגירה.. מה הבעיה? כיתד ניתן לפתור בעיה זו?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  3. שלום יש לי WIN XP PRO שמותקן על כונן WD 7200 RPM 8MB BUFFER של 40 גיגה את האחסון שלי אני עושה בכונן אחר , הכוונה לא רק מחיצה אחרת אלא ממש כונן פיזי שונה באותם נתונים אלא של 160 גיגה האם אחסון של נפח כמו 120 גיגה פוגע במהירות המחשב? זה רק לאחסון ולא לשימוש כאילו שם רק אחסון תודה רבה

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by adi11.,

רשום בביקורת על הצורב ש "All CD-R's burned at maximum speed have unexpected C2 errors " מה זה c2 errors?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  5. Started by qpalzm,

יש לי דיסק ריק של 900 מגה/100 דקות שרציתי למלא. אפשרתי Overburn עד ל-100 דקות דרך Nero, אבל כשניסיתי לצרוב התוכנה אמרה לי שאין מספיק מקום על הדיסק...למרות שיש. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  6. שלום, יש ברשותי 2 כוננים קשיחים: 1. WD 2000JS - 200GB 2. WD 2500YS - 250GB (הזמנתי מטרוניקס דגם AAKS, אבל לא יודע למה הם שלחו לי אותו, מכיוון שלקח למשלוח כשבועיים+, אז כבר לא היה אכפת לי). ולוח אם Gigabyte K8N Pro SLI שתומך ב-RAID של: 0,1,0+1. הכונן הראשון והישן יותר, מפוצל ל-2: C: (וינדאוס ותוכנות), D: (הורדות, ביטורנט, וקבצים חשובים). הכונן השני, אשר נקנה לפני חודש וחצי בערך, לא מפוצל, E: (סרטים, קליפים, מוזיקה וקבצי התקנות). אני מוריד המון תכני וידיאו HD (קבצים בגודל כ-5GB, 8GB), חשבתי שהכונן החדש יספק אותי אך במהרה נגמר המקום הפנוי. חשבתי לקנות עוד כונן של WD2500YS ולעשות RAID 0 בין שני הכוננים, מה אתם אומרים? אני פשוט מעדיף את כל התכנים בכונן יחיד. ועוד שאלה, אם אני …

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  7. Started by ariel16b,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס FIREWIRE+ כבל בדקתי מספר מקומות בעיקרון יש לי מסרטת וידאו ישנה שאני מעוניין להעביר את מה שהסרטתי למחשב תוך שמירה על איכות מקסימלית של סאונד ורזולוציה (לכן אין לי צורך בכל הכבלים של ה-5 מטר למינהם) רוב המקומות מוכרים סוג אחד של FIREWIRE הם אמרו לי ושאין יותר מסוג אחד לעומת זאת מוכרים אחרים אמרו לי שיש מספר סוגים עם איכויות שונות המקום הזול ביותר (רשת כלל ארצית) רצה 35 שקל [KSP] אפשר לראות את הכבל שהם מוכרים באתר עם המחיר הנ"ל בשאר המקומות המחירים נעו בין 90-200 שקל אודה לכם על העזרה כבר הלכתי לאיבוד

8. Started by iyc,

יש לי HD של WD שיש בו איזה 2 GB של סקטורים פגומים, לא חשוב לי לתקן אותם, אני רוצה לסגור אותם בצד שהHD יכיל פחות 2GB. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  9. אני חושב לקנות צורב DVD עד 400 שקל בערך ומצאתי דגם של פיונר אבל אני לא בטוח אם הוא מספיק איכותי ולא עושה בעיות... הנה תמונה ופרטים: צורב DVDופנימי וDVR109וPioneerו16וXו שכבה כפולה: Dual Layer , יצרן: Pioneer , זכרון (Buffer): MBו 2, מהירות שכתוב DVD: 4 X, מהירות קריאת CD: 40 X, מהירות צריבת DVD: 16 X, מהירות צריבת CD: 40 X, מיקום הצורב: פנימי מה אתם אומרים? כדאי זה או למצוא אחר? אם אחר אז בבקשה תגידו איזה חברה טובה ...

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  10. שלום,אני מחפש DOK שיהיה יעיל להרצת סרטים בDVD. אשמח לשמוע הצעות

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום קניתי מחשב חדש עם 250 G ועכשיו שאני התקנתי את הWIN הוא זהה לי רק 127G ונסיתי להגדיל את זה גם עם תוכנה בשם PartitionMagic8.05 שחבר שלי אמר לי שזה צריך לעזור וגם היא לא מצא יותר. יש אולי עוד תוכנה או דרך אחרת שאפשר להגדיל את זה לגודל המקורי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by zaroor,

שלום לכם שאלה לגבי תהליך פירמוט לפעמים יש סוגים שלא מזהה דיסק SATA והוא רושם שלא קיים דיסק, אז לדוגמא בלוח מסוג VIA SATA RAID הכנסתי את הדרייבר מהדיסקט והמשכתי רגיל ,האם יש את זה בעוד לוחות שזה קורה,ואם זה קורה האם אפשר להשתמש באותו סוג דרייבר או שכל לוח יש לו את הדרייבר הספציפי שלו ומגיע איתו או ניתן להורידו מהאתר שלהם תדהו

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by roes,

1. הכוננים הקשיחים של Maxtor טובים? 2. הכונן הקשיח הזה טוב? Maxtor 6Y160mo Diamondmax plus 9 160 GB Sata

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by ras81,

שלום יש לי דיסק קשיח של ATA רגיל (160G) והוא התחיל לעשות לי רעש בלתי נסבל כל הזמן - שריקה מתמשכת כזאת. ניסתי לאחות אותו ולתקן שגיאות וכלום לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  15. המחיר באופיס דיפו הוא 130 ל 25.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  16. Started by Fungus Funk,

האם ה - Sata II עדיף על ה - Sata I, או שזה לא באמת משנה ...?! אני לא מחפש הסבר עמוק פשוט לדעת מה החסרונות של ה - I לעומת ה - II ...

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by adam99,

שלום לכולם! אתמול פירמטתי מחשב שההארד דיסק היה מחולק לשניים: כונן C (עם Windows 98) וכונן D, גיביתי את התיקיות הנחוצות לכונן D ולאחר מכן פירמטתי את כונן C עם דיסק של Windows XP אחרי שפתחתי את המחשב עם XP אז ניסיתי לגשת לכונן D אבל הוא ביקש פרמוט! ויש שם את הגיבוי! מה אני עושה? נ.ב אני חושב ששתי המחיצות היו FAT לפני הפרמוט.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  18. שלום לכולם קיבלתי לידי צורב DVD מתוצרת פיליפס מדגם 8801 שכל דיסק שאני מכניס אליו הוא כותב שהוא ריק למרות שזה לא נכון ואפילו מוכן לצרוב עליו ואחר כך נכשל. למשל דיסק DVDRW הוא לא מוכן לזהות בכלל, בקיצור הוא בלתי שמיש. עשיתי לו קרוס פלאשינג ל BENQ DW1650 (זה BENQ באריזת OEM ) וזה לא עזר, העדכון עבר בהצלחה אך המצב נשאר אותו דבר, ניסיתי לנקות את העדשה של הצורב אך גם זה לא עזר. אחריות אין על הצורב אז אל תתנו לי עצות על החלפה, אני רוצה לנסות לתקן אותו אם אפשר. נא רעיונותיכם.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by jacobra,

מחשב מחשב חדש, וקניתי את ההארד דיסק של סמסונג 500GB, 16MB. עכשיו הקטע הוא שחסרים איזה 150 GB. אבל כשאני בודק ב-everest כל ה-500 שם. מישהו יודע מה זה יכול להיות? הנה תמונה מהתוכנה http://img405.imageshack.us/img405/9355/untitledey4.png

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by viperain,

אני רוצה לקנות הארד דיסק 2.5 של 80 גיגה כדי להפוך אותו להארד דיסק חיצוני ואני מתלבט אם אפשר לקנות FUJITSU דגם MHT2080AH או שעדיף לקחת westerndigital דגם WD800VE .. הFUJITSU יוצא לי יותר טוב מבחינת חנות קרובה ומחיר...

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by Eyal-Style,

היי ... לאחר עידכון בקרי SATA 2 בשמ האמיתי SATA 3GB נתקלתי בבעיה לאחר עלייה של מערכת ההפעלה . כל כמה שניות המערכת הפעלה קופאת לכמה שניות ואז חוזרת לעצמה (ללא ריסטרט... הזמן עושה את שלו ) הגדרת ביוס תקינה לחלוטין, כמו כן לוח אם של ג'יגה בייט דגם REV 2.1 770UD3 בדקתי את ה- AHCI על כל אחד מן הבקרים גרסא אחרונה של ביוס KJF מישו נתקל בבעיה ? למישו רעיון בנושא ?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by yosi-m,

אפשרי לעשות דבר כזה ? והאם ניתן ליצרוב לו איכשהו UNDER BUFFER PROTECTION ?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  23. בלי הגבלת תקציב.. גם ככה רוב הצורבים נעים באותו מחיר +/- כמה עשרות שקלים. אז מה הצורב הכי מומלץ? יש עדיפות לדעתי לאימנות עלפני מהירות.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  24. פעם ראיתי פה שמישהו הזכיר את זה ואמר שבמקום המקור מתח יש איזשהו מחבר כזה כפול של שני USB או משהו כזה. אפשר בבקשה לדעת פרטים ?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by עובד,

קיבלתי מארה"ב כונן WD לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות בעיות, גם מערכת ההפעלה וגם הלוח אם דיווחו על תקלה בו. האם יש אפשרות לממש אחריות מול היבואן בארץ או שצריך לשלוח חזרה לארה"ב? (מצורפת תמונה של בדיקה ב HD Tune).

• 0 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים