אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל, צריך עזרה , בתחילת התקנת ויסטה התבקשתי לבחור את המיקום של התקנת מערכת ההפעלה ,בחרתי להתקין את המערכת בחוצץ primery של 100G (מתוך 500G שקיימים אצלי ) בשל אי הבנה המשכתי האלה בהתקנה בלי לעשות חוצץ לשאר הדיסק ,עכשיו אני עם מערכת התקנה מותקנת וכונן C אחד של 100G בלבד .מבלי לעשות פורמט והתקנה מחדש, איך אני יוצר עוד כונן ומחזיר את ה 400G שלא מופיעים אצלי במערכת? תודה .
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בערך 200 ש"ח איזה חברה ואיזה דגם? (יש לא מעט) צורב שישומש הרבה לצריבה. בבקשה לבחור מפה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_933
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
Samsung S2 Portable Western Digital Elements Samsung G2 Portable Western Digital My Passport Essential Verbatim Store n Go אני מחפש הדסיק אמין שלא יהרס, יהיה קל לשימוש,
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
החלפתי כבל ATA100 לדיסק הקשיח ויש סיכוי שהסיכוך פגום (כבל מעוגל שלדעתי לא נחתך בזוגות זוגות...)
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע 2 כונני IDE בנפח 200GB כל אחד ללא שימוש מיוחד. אני מעוניין להפוך אותם לכונני גיבוי כאשר הם ישמשו כמראה האחד של האחר. לצורך העניין אני מעוניין להשקיע מינימום כסף ועל כן הרעיון הכי זול שעלה בראשי הוא להפוך כל אחד מהם לכונן חיצוני לכל דבר עם קופסא מתמאימה, לחבר למחשב ב-USB ודרך תוכנה להגדיר את זמן ותוכן הגיבויים. מה דעתכם? אשמח לשמוע פתרונות אפקטיביים יותר, אך יחד עם זאת גם זולים, כיוון שקופסאות רייד לשני כוננים קיימות בשוק, אך אין לי כוונה להוציא יותר מידי כסף על כך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי צורב GSA-H55NK של LG בחיבור IDE ועד לאחרונה הוא פעל טוב מאוד. רק שביום בהיר אחד חל שינוי, וכל צריבת דיסק לוקחת עכשיו כ-40 דקות במקום 6-8 דקות בעבר. התופעה היחידה ששמתי לב אליה הוא במהלך צריבה עם נרו ה-Read buffer משתנה בקיצוניות בין 50%-70%, האם זה הגורם לבעיה וכיצד ניתן לסדר אותה? עדכון: ראיתי בהגדרות של ה-IDE ב- Device manager את המצב הבא:הגדרתי DMA if avaliable אבל בכל זאת הוא רושם לי PIO Mode(מצורפת תמונה) יתכן שזו הסיבה לאיטיות? (אני לא יודע אם זה בדיוק אותו אחד שעליו מחובר הכונן). [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
תסתכלו על התוצאות של ה X4 ומעלה. נראה לי שפיוניר קצת מיהרו לצאת לשוק. גם ה FW האחרון לא ממש עזר. http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10584&PageId=8 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10584&PageId=7 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10584&PageId=6 מזל שוורבטים ו TY קיימות :-\ עדיין אשמח לראות REVIEW של CDRLABS או CDREAKS. לצערי CDRINFO משתמשים כל פעם בדיסקים אחרים וחלקם רק אלוהים יודע מאיפה הביאו, ונותנים כל פעם תוצאות בפורמט אחר, ופעם יש קוד וב REVIEWS אחרים אין קוד. לא ממש אוהב את ה REVIEWS שלהם.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהלן חברים בהמלצת אחד ממנהלי הפורום ב- HWZONE רכשתי את המוצר הבא כונן קשיח Maxtor Basics 1000GB לצערי היו כמה בעיות והגדולה שביניהן שהוא מחק לי פשוט כמה קבצים בלי רשותי פשוט סתם ככה.. מלבד זאת בכל פעם שהייתי מפעיל מחדש את המחשב, אז המחשב לא היה מזהה אותו רק אחרי שהוצאתי אותו מהחשמל והכנסתי.. דברתי עם "התמיכה הטכנית" שלהם והם לא לוקחים אחריות ומתחמקים מזה..התעצבנתי שהמוצר כל כך גרוע ורציתי לשדרג אותו למוצר אחר אפילו בהוספת כסף והנציג סירב ולא רצה להעביר אותי לאחראי מלבד שירות לקוחות ששם אחרי המתנה של רבע שעה ניתקתי את השיחה מעצבים! עכשיו חברים, יש דרך לשחזר את המידע אם בכלל ? מה אפשר לעשות במצב שלי? שווה למכור אותו ולהוסיף כסף ולקנות כונן קשיח חיצוני אחר ואמין יותר …
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה לשים זכרון במחשב. עכשיו יש בלוח אם 4 חריצים לזכרון. איך אני מרכיב את זה כרטיס אחד בחריץ הראשון וכרטיס שני בחריץ השלישי?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה כונן ssd 120g sata3 יש את הביצועים הכי טובים?? המליצו לי על הכונן של קרוסר איך הוא??
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לפעמים אני בודק כמה מקום פנוי יש על הכונן שלי אז נניח שיש 700 MB פנוי וכעבור איזה חיצ שעה אני בודק שוב ואני לא הורדתי שומדבר למחשב שלי ופתאוםז ה צונח לאיזה 200 MB.. איך???
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש DOK שיהיה יעיל להרצת סרטים בDVD. אשמח לשמוע הצעות
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי MAXTOR One Touch 4 (לא PLUS) וכשאני מחבר אותו למחשב הוא רושם לי Unknown Device (ככה זה בשני מחשבים שעובדים כמו שצריך). אני שמתי אותו בתיק עם חולצה כדי שלא יקבל מכות והייתי על אופנוע .. אז אני חושב שהחיבורים זזו .. יש אפשרות לדעת אם זה החיבורים או לא ? ואם זה כן החיבורים, יש מדריך מסויים איך לפרק אותו ? או שיש מעבדה שעושה את זה ? זה נורא חשווווב ! יש שמה תמונות של כל המשפחה! תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת ואם כן מהי הפקודה בWINDOWS?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, יש לי 1001FALS ולא מותקן עליו כלום שנמצא בשימוש (כלומר , לא משהו שאני משתמש בו כל הזמן) והארד דיסק פשוט "נרדם" כלומר,אם אני מדליק את המחשב ואחרי כמה זמן מחליט לשמוע מוזיקה (שנמצאת על ה1001FALS) לוקח להארדיסק מעט זמן (כמה שניות עד שהוא מתעורר) .. אפשר לבטל את זה שהוא נכנס למעין מצב שינה? תודה וסופ"ש נעים
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
התחלתי לארכב סרטי היידף. הבעיה היא שאני מפחד שעם הזמן הקבצים יצברו קטעים פגומים או יהפכו לקורפטד לחלוטין (וזה כבר קרה לי בעבר, איבדתי כמעט סידרה שלמה שהייתה מאורכבת 6 שנים על המחשב) יש איזה תוכנה/הליך/משהו שיכול להגן מפני התופעה?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לקוראי הפורום שלום יש לי דיסק און קיי של חברת "סאן דיסק" בנפח של 16 גיגה. עכשיו ברצוני לחלק אותו לשני מחיצות. הישתמשתי באקרוניס ובפרטישיין מג'יק בשניהם היצלחתי לעשות מחיצות, אבל משום מה כשניכנסתי לווינדוס ראיתי רק מחיצה אחת. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב מדובר על ווינדוס אקס פי פרו.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת הכל.... מה זה מה ההבדל בין זה לצורב רגיל וכל זה...
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום כשאני מחבר את המצלמה לUSB אני מקבל הודעה usb mass storage מה זה אומר? תודה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
קניתי NEC 3500A והספקתי עד עכשיו לצרוב עליו רק מדיות CD, כי רק כאלו היו לי. החלטתי שהגיע הזמן לצרוב גם DVD, אז איזה מדיות הכי כדאי לי לקנות (הכי משתלמות ביחס בין איכות למחיר). יש מדיות שהן עדיפות לסרטים וכאלה שעדיפות לאחסון קבצים, או שזה לא משנה? איפה לקנות? (באופיס דיפו?) ועוד משהו: קראתי ב-CDFREAKS שמדיות DVD+ עדיפות על DVD-. ההסברים שם היו מאוד ארוכים ועסקו בעניינים טכניים שלא ממש הבנתי ולא היה לי כוח לקרוא. המסקנה הזו נכונה?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
לכל המומחים שלום, אני חדש בתחום ורוצה לקנות כונן חיצוני בנפח גדול לאחסון כל המדיה שלנו והוא יהיה מחובר לסטרימר שיזרים את המידע לטלוויזה ומערכת. מצאתי את הכונן הזה: Seagate 1.5 TB USB 2.0 Desktop External Hard Drive ST315005EXA101-RK, במחיר טוב (130$) באמזון (משפחה שחוזרת מארה"ב בזמן הקרוב). מה דעתכם על כונן זה? הוא מתאים למה שאני צריך שיעשה? אמין? במידה ויש לכם הצעות לכונן טוב יותר בנפח של 1-1.5T אשמח לשמוע על כך. על כל עזרה הודה.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לצורב DVD עד 300 שקל. אני לא ממש מבין בצורבים אבל חשוב לי שיהיה מהיר ואמין. יש לציין שהוא חייב להיות מ LOGIC תודה.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום לכם היתי רוצה לדעת בבקשה על איזה כונן קשיח אתם ממליצים 80GB SATA של WD או SAMSUNG ?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי ... לאחר עידכון בקרי SATA 2 בשמ האמיתי SATA 3GB נתקלתי בבעיה לאחר עלייה של מערכת ההפעלה . כל כמה שניות המערכת הפעלה קופאת לכמה שניות ואז חוזרת לעצמה (ללא ריסטרט... הזמן עושה את שלו ) הגדרת ביוס תקינה לחלוטין, כמו כן לוח אם של ג'יגה בייט דגם REV 2.1 770UD3 בדקתי את ה- AHCI על כל אחד מן הבקרים גרסא אחרונה של ביוס KJF מישו נתקל בבעיה ? למישו רעיון בנושא ?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מכשיר שמסוגל לאחסן בתוכו סרטים (גודל 2T) ושאני יוכל לחבר אותו לרשת הביתית (בצורה קווית או אלחוטית זה לא משנה) ואז אני יוכל להזרים מידע מה- XTREAMR ישירות מהמכשיר אחסון ע"ג הרשת הביתית (אני לא רוצה להשתמש במילה שרת כי אני לא בטוח שזה הכוונה). איזה מכשיר יש ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-