אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
ראיתי בת'רד למעלה את החסרונות שכתבתם על הצורבים המצוינים שם ולכולם לפי מה שהבנתי, יש בעיה של איכות צריבה אני מחפש צורב איכותי וזול..(200-250) בשביל לצרוב דברים על דיסקים כמו מוזיקה וסרטים ולמחוק מההרדיסק..כלומר הצריבות צריכות להיות עמידות לאורך זמן ושאם חצי שנה אחרי הצריבה אני אבוא אני לא רוצה שחצי מהדיסק יהיה פגום (מה שקורה לחבר לי עם צורב שהוא קנה לפני שנה וחצי, צרבנו איזה 150 סרטים מקוריים בערך שליש מהדיסקים נתקעים באמצע ועושים מלא בעיות בקריאת הסרט) אני רוצה להשתמש גם בצורב ככונן DVD כך שרצוי שתהיה לו יכולת קריאה טובה גם אם יש שריטות וכאלה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מעונינת בהמלצה : אני מתלבטת האם כדאי לרכוש תוכנה המאפשרת גיבויים מתוזמנים נניח כל ערב בשעה מסוימת ואשר יודעת לגבות רק מה שהשתנה מהגיבוי הקודם. איזו תוכנה מומלצת גם לגיבוי של מחשב חדש כפי שהיה ביום רכישתו כולל מערכת הפעלה ודרייברים וגם לגיבוי קבצים שוטפים. האפשרות השניה היא לרכוש במקום תוכנה דיסק קשיח חיצוני. ואם כן האם יש איזו המלצה? האם צריך גם תוכנה נוספת או מספיק הדיסק החיצוני. ראיתי בחנות מסוימת את הדבר הבא: WDG1U800E - 80 GB External Drive USB 2.0 -WD My Book Essential Series האם מישהו מכיר? יכול להמליץ? מאד חשוב לי לא לאבד שום מידע אם חלילה מתרחשת קריסה טוטאלית (והיתה לי פעמיים כזו וזו חוויה ממש מפוקפקת..)
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לחבר שני HD זהים (Seagate Barracuda 7200.11) במערך RAID1 (האחד הוא גיבוי של השני). מה אני צריך להכין ב-BIOS בשביל זה? האם התקנת מערכת ההפעלה צריכה להתבצע באופן שונה? האם אופן העבודה יהיה שונה? מה קורה כשאחד מהם נופל - מערכת ההפעלה תודיע לי? עדיין תהיה לי מערכת עובדת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הדגם הראשון הוא http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20204&catid=892#details והשני הוא http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20206&catid=892#details מה ההבדל בין שניהם שמצדיק את הפרש המחירים תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש באייבורי 2 צורבי DVD של LG מהדגם הפשוט אחד עם SATA והשני IDE מה עדיף? מבחינת איכות? כי שניהם אותו מחיר פחות או יותר
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הורדתי את הקושחה ועשיתי הכל לפי המדריך, אך כשאני נכנס להתקנה הוא רושם שהוא לא מוצא את הכונן. מצורפת תמונה עם מה שהופיע לפני החוסר זיהוי של הכונן. ואם אנחנו כבר נמצאים כאן אז עוד שאלה. הBIOS שלי עולה ממש לאט ובמיוחד אחרי שהתקנתי את הSSD האם יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי לפני איזה שנה את הספק כוח שלי כי הקודם נשרף . מאז הצורב נפתח כרגיל אבל הפסיק לקרוא /לצרוב . תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בפן דרייב(נפח 1-2 GB) כאיזור מוקצה לפייג'ינג פייל("זיכרון וירטואלי"), ראיתי לא מזמן שאינטל הגיעה עם טכנולוגיה לניצול שמקצרת עד מאוד את זמני הטעינה של משחקים. אולי זאת בורות מצדי לשאול - האם המהירויות של זכרון(קריאה\כתיבה) פלאש גבוההות יותר משל דיסק קשיח? האם אפשר לכתוב ולקרוא ממנו כ"כ הרבה?(אם אכן אפשר לייעד אותו להקצאה הזאת, מן הראוי שהוא יעמוד בכ"כ הרבה קריאות וכתיבות).
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם 160 ג'יגה של WD SATA2 רציתי קודם לדעתם האם מומלץ לחלק את הכוננים ל-2 או שרצוי להשאיר הכל בכונן אחד ואם כן איך אני מחלק בדיוק בזמן ההתקנה הראשונית של ה-Windows? ולכמה ג'יגה מומלץ לחלק כל כונן נגיד אחד בשביל ה-Windows ואחר בשביל כל המשחקים שירים תוכנות סרטים ככה מומלץ לעשות? אם אפשר בבקשה חוות דעת ממבינים בעניין תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי דיסק ריק של 900 מגה/100 דקות שרציתי למלא. אפשרתי Overburn עד ל-100 דקות דרך Nero, אבל כשניסיתי לצרוב התוכנה אמרה לי שאין מספיק מקום על הדיסק...למרות שיש. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אם מפרמטים HD חדש פירמוט מהיר.אני עדין יכול לעבוד איתו? והאם הוא יפרמט לי אותו בכלל
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14106 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=70 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=2936 מי מבין השלושה יהיה השקט ביותר..? יש הבדל בביצועים ביניהם ?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ב DVDINFO זה מה שקבלתי. מה זה אומר, שהמדיה לא תחזיק זמן רב? שלא כדאי לצרוב סרטים? מה אורך החיים של מדיה בכלל?
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום יש לי מערך RAID 5 עם 3 HD ואני מעוניין להוסיף את הרביעי. הRAID הוא חומרה דרך לוח של אינטל D975XBX ואני עובד על XP PRO. בכל נסיונותי לא הצלחתי לגרום למערכת ההפעלה או לIntel Matrix Storage Manager לראות את הHD החדש כMEMBER במערך הRAID. האם יש צורך לבטל את הRAID הקיים ולפתוח חדש עם ארבעת הHD ואם כן איך אני לא מאבד את כל המידע שיש לי על הRAID הנוכחי?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני בונה HTPC, אז הייתי מעדיף את זה על פני גרסאת הTRAY (הזה שנפתח..) הנה כמה תמונות ממחישות: TRAY (מה שאני *לא* רוצה): הSLOT הרגיל (מה שאני צריך): ואם תדעו איפה יש את זה, זה יהיה מצויין, SLOT ממחשב נייד - דק ועובד כמו כל כונן רגיל: כן, אני יודע שיש ב eBay, אבל אם יש כאן בארץ הייתי מעדיף לקנות כאן. תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בהתחלה ניסתי מהניהול במחשב שלי.. בכלי איחסון שם.. הקטנתי את הגודל של כונן E.. אבל אין לי אפשרות להעביר אותו לכונן C.. חיפשתי פה בסטייקי ומצאתי שצריך תוכנה partition magic הורדתי אותה.. אבל משומה זה מראה לי שכונן C וF מלאים עד הסוף.. ובC יש לי עוד 15GB פנויים.. על כונן D וE הוא קורא להם בשם נורמלי (Local disc (E ולC וF הוא קור אמשהו בסגנון ?C? כשאני עושה מציאת שגיאות.. בכונן F זה רושם לי opration canceled by user erore 7 בכונן C זה רושם לי erore 993 opration contains open files.. וסגרתי את כל מה שפתוח לי.. מה לעשות? איך אני יכול להעביר את השטח שפינתי לכונן C?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, הבת שלי הצליחה לשבור לי את הצורב הישן, ועכשיו אני מחפש צורב DVD בצבע אפור (שיתאים למארז), ובעדיפות יודע גם לקרוא bluray. האם מישהו יכול לתת לי המלצה? כי חיפשתי באתרים של כל החנויות המוכרות ולא מצאתי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי HD של WD שיש בו איזה 2 GB של סקטורים פגומים, לא חשוב לי לתקן אותם, אני רוצה לסגור אותם בצד שהHD יכיל פחות 2GB. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי MAXTOR One Touch 4 (לא PLUS) וכשאני מחבר אותו למחשב הוא רושם לי Unknown Device (ככה זה בשני מחשבים שעובדים כמו שצריך). אני שמתי אותו בתיק עם חולצה כדי שלא יקבל מכות והייתי על אופנוע .. אז אני חושב שהחיבורים זזו .. יש אפשרות לדעת אם זה החיבורים או לא ? ואם זה כן החיבורים, יש מדריך מסויים איך לפרק אותו ? או שיש מעבדה שעושה את זה ? זה נורא חשווווב ! יש שמה תמונות של כל המשפחה! תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
-
שלום כשאני מחבר את המצלמה לUSB אני מקבל הודעה usb mass storage מה זה אומר? תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
לכל המומחים שלום, אני חדש בתחום ורוצה לקנות כונן חיצוני בנפח גדול לאחסון כל המדיה שלנו והוא יהיה מחובר לסטרימר שיזרים את המידע לטלוויזה ומערכת. מצאתי את הכונן הזה: Seagate 1.5 TB USB 2.0 Desktop External Hard Drive ST315005EXA101-RK, במחיר טוב (130$) באמזון (משפחה שחוזרת מארה"ב בזמן הקרוב). מה דעתכם על כונן זה? הוא מתאים למה שאני צריך שיעשה? אמין? במידה ויש לכם הצעות לכונן טוב יותר בנפח של 1-1.5T אשמח לשמוע על כך. על כל עזרה הודה.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני לא מעונין לעשות ראיד,כי הלוח שלי לא תומך ולדעתי זה ממש מסובך (לא ניסיתי) אז אני מעדיף דיסק קשיח פנימי אחד של 1TB אני מעונין יותר במהירות מאשר אמינות, וזה חייב להיות מKSP http://ksp.co.il/ התקציב הוא בערך 600 שקל, בבקשה לא לחרוג יותר מדיי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
hi i bought this hard drive yesterday DIAMOND MAX PLUS 9 (SATA) 200GB (8MB) and i connected it and everything but it doesnt work but the bios sees it what can i do and what is the problem? thank you
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-