עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מעוניין לקנות צורב חדש במקום צורב שנהרס בפנטיום 4 2.66Mhz. השאלה אם הצורביי DVD החדשים עם חיבוריי S-ATA ו-Dual Layer יכולים לעבוד על מחשב כזה או...? במידה ולא, אני אשמח אם תאמרו לי איזה אני כן יכול לקנות שבטוח יעבוד. תודה מראש!

2. כמו שכתוב בכותרת ואם כן מהי הפקודה בWINDOWS?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by eins,

שלום אני מעוניין לקנות את הDOK הזה, עכשיו יש לי ווידוס XP פרו, הרגיל. בלי עידכוני הבטחה וה SP2. זאת אומרת שיש לי USB הרגיל והישן האם ה DOK הזה יעבוד ב USB1? *אני יודע שאם זה יקרא אותו הקבצים יעברו לאט זה רלוונטי כלפי, פשוט חשוב לי לדעת אם אפשרי להשתמש בו תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by p-o-i,

מישהו בקשה יכול לומר לי אם יש בכלל צורך בSSC?!...ומה OPT2 וPM2 עושים..??...(לפי מה שהבנתי OPT2 זה בעצם מצב SATA2 אופטימלי בעצם..(אני צודק?)..קיצר איך אתם ממלצים לסדר את הג'אמפרים?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  5. Started by afik zach,

קנתי שבוע שעבר הרדיסק חדש מדגם WD3200KS ובדיוק אתמול סיימתי להתקין הכל היום הורדתי את התוכנה SPEED FAN וראיתי שיש שם אפשרות של ניתוח מצב ההרדסיק אז סתם רציתי להבדוק ולהשוות אם הישן אבל אחת השורת לא נמצאת למלעה משום מה ובגלל שאני לא מבין גדול בהרדיסקים אז אני שואל אם זה תקין

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  6. הזמנתי את הצורב lg h10n בשחור כמו שמומלץ כאן חיכיתי המון זמן עד שיגיע, לקחתי את הצורב ובבית שמתי לב שזה דגם lg gsa-4167b התקשרתי אליו לבדוק אם הוא התבלבל, והוא אמר לי שהוא לא יכול להשיג את דגם הנ"ל זה מה שהוא יכול להשיג... 1. הצורב אצלי בבית האם להחזיר אותו ולהשיג ממקום אחר את ה-lg h10n שווה את הטירחה 2. אני משתמש ממוצע לטווח הרחוק הוא יחזיק לי? 3. אני יכול להביא את רוב דגמי הנק.. כאילו במקומו.. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  7. שלום אני מעוניין לרכוש זוג דיסקים למטרת RAID 0 חשבתי לקנות את ה WD5001ABYS למישהו יש את הכונן התנסה איתו? אני ישמח אם יש למישהו איזה התרשמות אישית או קישור לביקורת.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by compilots,

אני מחפש דיסק קשיח של סיגייט 500 גיגה: חשוב שהנתונים הבאים היו זהים או לפחות קרובים: Seagate 500 Gb Barracuda 7200.11 ST3500320as P/N: 9BX154-303 Fireware: SD15

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  9. ידוע לי שברשת עם שרת "נובל" נהוג להתקין טייפ גיבוי המבצע גיבויים תקופתיים לשרת . פה מדובר ברשת windows ללא שרת מוגדר. (יתכן שישנה איזושהי תוכנה המותקנת על שרת, לא בדקתי וזה לא נראה לי חשוב). בכדי לבצע גיבוי יומי, שבועי חדשי ושנתי ל 6 המחשבים באופן פרטני מה כדאי (מבחינת נוחות עבודה, השקעת זמן וכמובן מחיר המדיה): צריבה לתקליטורים ? דיסק חיצוני ? טייפ גיבוי ? משהו אחר ?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  10. שלום קניתי את הצור הוא חדש ועדיין באחריות הוא צורב על כל הדיסקים CD ו DVD רק בדיסקים של TEAC שקניתי חדש ממגה X52 הוא מגיע ל 99 % ו נדפק מישהו יכול לעזור אני עכשיו רוצה לבדוק ע''י שאני שם צורב מדגם 3550A אני אחזור בתשובה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  11. Started by sheff2k1,

קניתי את הצורב הנ"ל והוא צורב ללא בעיות, אבל משום מה הוא לא מצליח לקרוא סרטון אחד שניצרב על ידי צורב אחר. לכונן הדיוידי הרגיל הישן שלי אין שום בעיה לקרוא, לכן הדיסק אינו פגום. האם יכול להיות שהNEC שלי לא תקין, או שזאת תופעה נורמלית שצורב מסוים לא יכול לקרוא חלק מדיסק כלשהו(את שאר הסרטים הוא מפעיל ללא בעיה) שניצרב על ידי צורב אחר(של חבר)? מה שעוד מוזר, זה שתוכנת הנירו כבר פעמיים הראתה נתוני מהירות שגויים עם הצורב הזה. האם יכול להיות שהוא פגום "קצת"?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by monkeybusiness4me,

שלום רב, גם במחשב הנייד וגם במחשב הנייח שיש לי אני יכול לקרוא דיסקים אבל לא יכול לצרוב. יש בשני המחשבים את התוכנה daemon tools, יכול להיות שזה קשור? בנוסף התקנתי את עדכוני תוכנה המירביים לצורבים. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  13. שלום לכולם, הציעו לי את זה: כונן קשיח Western Digital WD5002ABYS 3.5" 500GB SATA2 16MB או את זה: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS הציעו לי את הראשון באותו מחיר!! כדי?. ומה זה בדיוק ABYS?.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by R3gM4n,

בידי הארד דיסק חיצוני בגודל 300 GB. מלפני כמה ימים הוא נפל ממטר~ על הרצפה. הכונן אמנם לא נשבר ומבחינה חיצונית נראה בסדר, אך בהכנסתו למחשב ניתן כבר לשמוע רעשים חלשים של היד קריאה/כתיבה. בנוסף לכך, העברת קבצים מהכונן או לכונן לוקחת הרבה מאוד זמן ולפעמים בכלל לא מתבצעת. השאלות: 1. האם יש דרך שבה ניתן לתקן את הכונן? אם לא, האם אפשר לשחזר/להעביר את המידע שעליו לכונן אחר/מחשב? 2. בין כה וכה, אני מעוניין לרכוש הארדדיסק חיצוני חילופי, מינימום של 300 GB שוב. יש המלצות? תקציב עדיין לא ידוע.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  15. השאלה שלי היא כזו, האם אפשר לגרום למכשיר די.וי.די toshiba SD200E לזהות עוד פורמטים, בעיקר חשוב לי פורמט DVDRW כלשהו, + או - לא חשוב. כמו כן אשמח לגרום למכשיר לזהות עוד פורמטים כמו divx, mp3 וכו' אם אפשר. (כל דרך קבילה מבחינתי, מעדכוני firmware עד לצריבות על הג'וקים עצמם) תודה!

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by sli,

אם אני מסיר את התוכנה של הU3 מהDOK אני יכול להחזיר אותה אחרי זה? (מסיר את הכונן הנוסף שעליו נמצאת התוכנה) תודה

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  17. כמו בכותרת. אני מחפש כונן שיעשה הכל למחשב החדש. ומישהו שמע משהו על ה- DW1620Pro? או שהוא לא הכרחי? כי הבנתי שאפשר להפוך את הרגיל לפרו ע''י עדכון קושחה. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by Pure-Gold,

שלום, היכן ניתן להשיג כונן קשיח ל iPod דגמים: Samsung MK 150 GAL MK 300 GAL MK 400 GAL והאם ניתן להוריד את מערכת ההפעלה של ה iPod מהאינטרנט. תודה.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  19. אני צריך אחד כזה אבל אני לא מוצא איפה יש איזה דגמים? מה אתם אומרים על האמינות של המוצר? האם זה תומך במחשבי MAC? איך מתבצע החיבור? זה מוסיף לי עוד כונן במחשב שלי כאילו? מה המהירות העברת נתונים? תודה לכולם.

20. Started by Dragon Lord,

מחיצה D נגישה מחיצה C נעלמה לה פתאום, כאילו שעברה פירמוט לא ניתן לסרוק בה וירוסים לא ניתן לגשת דרך דוס, (NTFS) רעיונות שלא כוללות בשורות איוב יש למישהו?

21. Started by Bear Cub,

בערך 200 ש"ח איזה חברה ואיזה דגם? (יש לא מעט) צורב שישומש הרבה לצריבה. בבקשה לבחור מפה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_933

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  22. אם אני מחבר שניי הארדיסקים באיידיאי ואין לי רייד, אז המחשב יעבוד יותר לאט או שהוא ישאר באותה מהירות? בכלל, מה נותן הרייד בלוח אם?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  23. אני לא כ"כ לחוץ כרגע על צורב DVD אבל ארצה אותו לשלב מאוחר יותר . האם יש איזושהיא ידיעה על צורב (טוב כמובן) שיוצא בקרוב או יצא בחו"ל כבר ? ואם אפשר אז גם קצת פרטים עליו תודה

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by zohar678,

באיזה מהירות מומלץ ליצרוב סרט? קניתי צורב חדש, וזאת פעם ראשונה שאני הולך לצרוב ואין לי מושג על איזה מהירות הכי כדאי לצרוב בכדי שהצריבה תצא באיכות טובה. יש ברשותי דיסקים של 700 מגה. סוג הצורב שלי הוא GSA -H10N של חברת LG

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  25. החלפתי כבל ATA100 לדיסק הקשיח ויש סיכוי שהסיכוך פגום (כבל מעוגל שלדעתי לא נחתך בזוגות זוגות...)

• 4 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים