אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ממשק IDE 8MB BUFFER 7200 RPM 3 שנות אחריות 255 ש"ח, משתלם או שעדיף 250GB ב-329 ש"ח? (אין לי חיבור SATA).
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
האם ה - Sata II עדיף על ה - Sata I, או שזה לא באמת משנה ...?! אני לא מחפש הסבר עמוק פשוט לדעת מה החסרונות של ה - I לעומת ה - II ...
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כונן חיצוני שלא יהיה מחובר באופן קבוע למחשב. ישמש לגיבוי תמונות/קבצים/תוכנות ראיתי שיש USB3 או USB2 - האם זה משנה? אני מניח שהמחשב שלי תומך ב USB2... את הנפח רשמתי בכותרת. יש חברות מומלצות? יש לי כונן חיצוני נייד יחסית ישן של WD ואני מאוד מרוצה ממנו. אשמח לכל המלצה. כמובן שהמחיר הוא פקטור חשוב... תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת הכל.... מה זה מה ההבדל בין זה לצורב רגיל וכל זה...
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכם.. קניתי צורב דיוידי , שהותקן על ידי תכנאי. כאשר אני מכניס דיסק לכונן הרגיל (בעצם צורב אבל הוא המקור), אני נכנס למחשב שלי -> לכונן z (המקור כביכול) וזה לא מראה לי שום קבצים זה פשוט מופיע לי כתיקיה ריקה ולמעלה רשום "צרוב קבצים אלה בתקליטור" , כאילו שיש דיסק ריק בפנים. ואז אני לא יכול לעשות "Copy Disk" מכוון ש"אין" מה לצרוב. מה אפשר לעשות? תודה מראש, גל.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי חזרתי מחו"ל עם Canon A700 ואני צריך לקנות לה כרטיס זיכרון SD חשבתי על PQI Secure Digital HI SPEED X150 4GB מה דעתכם? יש כרטיס אחר של 4 גיגה שכדאי לקנות? המחיר של ה-PQI נמוך משמעותית מהמתחרים (רק 680 שקל), האם הוא השקעה טובה? תודה
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול פירמטתי מחשב שההארד דיסק היה מחולק לשניים: כונן C (עם Windows 98) וכונן D, גיביתי את התיקיות הנחוצות לכונן D ולאחר מכן פירמטתי את כונן C עם דיסק של Windows XP אחרי שפתחתי את המחשב עם XP אז ניסיתי לגשת לכונן D אבל הוא ביקש פרמוט! ויש שם את הגיבוי! מה אני עושה? נ.ב אני חושב ששתי המחיצות היו FAT לפני הפרמוט.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15790
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כשאני מנסה לראות סרט DVD של בלוקבסטר או כל DVD אורגינלי , אני מקבל הודעה מהמדיה פלייר : ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל DVD זה מכיוון שקיימת בעיה בהגנה מפני העתקה דיגיטלית בין כונן ה- DVD, המפענח וכרטיס המסך שלך. נסה להתקין מנהל התקן מעודכן עבור כרטיס המסך. מה עושים ? תודה מראש לכל העונים .
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
טוב, אז הייתה לי הזדמנות להחליף את ה3540A ה"ישן" שלי ב5170A חדש ומחודש.. כמובן שהבנתי שה5170A יותר טוב, השאלה היא במה.. מה זה נותן לי, והאם כמו בקודם יש לי אפשרות או צורך לצרוב FIRMWARE שונה, אני משתמש במדיות 16X של וורבטים.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכם היתי רוצה לדעת בבקשה על איזה כונן קשיח אתם ממליצים 80GB SATA של WD או SAMSUNG ?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
חבר שלי קנה צורב דיוידי, הווינדוס מזהה אותו אבל ה Nero לא! עם איזו תוכנה מומלץ להישתמש בישביל הצורב הזה? ועוד שאלה, העם הצורב הזה הוא צורב גם דיסרים רגילים CD -RW????
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד לא מזמן ומרוב ההתלהבות השתמשתי בכל ההארדיסק בתור כונן אחד גדול... הנפח שלו הוא 60 ג'יגה ורק חמש ממנו מלאים... אפשר לקחת לדוגמא רק 50 ג'יגה ממנו ולעשות מזה כונן D? כי יכול לחסוך את כל הפרמוט מחדש... או שאולי זה יכול לעזור לי? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg376283#msg376283 כי כבר כל ההארדסיק בשימוש
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את ההרדיסק שלי בזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=586817 אני בוחר בו מכוון שיש לו Buffer 16MB. אין לי ברירות זולות יותר לIDE עם 16MB כרגע אני עם 200JB עם 8MB א.האם ההבדל בין 8 ל 16 Buffer מורגש? ב.האם הבחירה שלי בכונן 16MB נכונה, או שיש אפשריות אחרות? המחיר לא מפריע, אני רק צריך דעות. תודה ולילה טוב, swg
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מעניין לי לדעת.....כי אם אני קונה מחשב חדש אז עדיף אץ שניהם במכה!
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הורדתי את הקושחה ועשיתי הכל לפי המדריך, אך כשאני נכנס להתקנה הוא רושם שהוא לא מוצא את הכונן. מצורפת תמונה עם מה שהופיע לפני החוסר זיהוי של הכונן. ואם אנחנו כבר נמצאים כאן אז עוד שאלה. הBIOS שלי עולה ממש לאט ובמיוחד אחרי שהתקנתי את הSSD האם יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכל, צריך עזרה , בתחילת התקנת ויסטה התבקשתי לבחור את המיקום של התקנת מערכת ההפעלה ,בחרתי להתקין את המערכת בחוצץ primery של 100G (מתוך 500G שקיימים אצלי ) בשל אי הבנה המשכתי האלה בהתקנה בלי לעשות חוצץ לשאר הדיסק ,עכשיו אני עם מערכת התקנה מותקנת וכונן C אחד של 100G בלבד .מבלי לעשות פורמט והתקנה מחדש, איך אני יוצר עוד כונן ומחזיר את ה 400G שלא מופיעים אצלי במערכת? תודה .
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מאחר ולא ענו לי בפורום הדיון של בעיות סיגייט אני אכתוב את זה כאן יש לי תכונן הזה של ST3320662AS Seagate 320GB 32MB המידע קיים אבל אין לי נגישות אליו אני צריך עדכון קשוחה חיפשתי בפורום ולא מצאתי אבקש לינק ישיר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
היי! יש לי WIN XP על P-IV 2.4 GHZ ו-768MB RAM. הוספתי לו לאחרונה HD SATA II 500 GB של SEAGATE. השאלה: לכמה מחיצות ובאיזה גודל לחלק את הדיסק בכדי שכל המערכת תרוץ כמה שיותר מהר? תודה
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת =) מה הכי טוב שאני יכול להביא בתקציב 400-450 ש"ח ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ההארד שלי כמעט נגמר וכל דבר שאני מוריד,אני צריך למחוק משהו אחר בשבילו(נותר לי בכל כונן [C D F] כ-2-4 גיגה) כרגע 80 גיגה יספקו אבל בעתיד אני לא יודע.. חשבתי על לקנות הארד דיסק חיצני,אבל אני לא בטוח. ואם אני קונה הארד דיסק,איך אני מגדיר אותו וכו' ? עריכה:אני צריך אותו SATA 1 ולא 2 וזאת הבעיה העיקרית..המחשב די ישן אבל הוא יותר בתור אחסון )
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
רפטור אחד 10K rpm (זמנים: גישה 3 קריאה 4.6 כתיבה 5.2) או שני ברקודה 7200rpm (זמנים: 4.2/8.5/10)? עריכה: הברקודה יחוברו ב-RAID0
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני לא כ"כ לחוץ כרגע על צורב DVD אבל ארצה אותו לשלב מאוחר יותר . האם יש איזושהיא ידיעה על צורב (טוב כמובן) שיוצא בקרוב או יצא בחו"ל כבר ? ואם אפשר אז גם קצת פרטים עליו תודה
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אבל יש בעיה קטנה.. הלוח אם שיש לי כרגע הוא DFI Ultra Infinity ואם אני לא טועה הוא לא תומך ב SATA2 .. אז השאלה היא האם יש הבדל גדול בין SATA 2 לSATA..
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לצרוב במהירות של X2 ו X4 ואני לא מצליח, המהירוצ הנמוכה ביותר שיש באפשרותי לצרוב היא X8. הצורב שלי הוא NEC 3540A וניסיתי שני דיסקים שונים, אחד VERBATIM ואחד PHILIPS, שניהם תומכים עד 52X. מה הפתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-