עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Sygnus,

שלום ברשותי צורב פיליפס 24X12X40 האם זה אפשרי בכלל, ואם כן איך ? תודה.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by rotman,

מה המצב אנשים? יש לי דיסקים של 900 מגה ואני רוצה לצרוב מעל 700 מגה בנרו... משום מה הוא מזהה את הדיסק רק כ 700 מגה ולא נותן לי לצרוב יותר... איך אני יכול לצרוב 900 מגה? יש לי צורב DVD של NEC

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  3. Started by bluemail,

קודם בכותרת ודבר שני האים יש אפשרות לחבר שני קבצים כאלה יחד ? ואיך

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by integral,

אז רק לכל המודאגים, היום צרבתי פעם ראשונה CD ב LG4120B. השתמשתי ב CD זבל סוג י' כזה שעולה פחות משקל וכצפוי הכל פיקס במהירות X40.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by shlomi_x,

היי, אני מחזיק צורב לייט-און 52-24-52 ותוכנת צריבה נרו 5, ובכל זאת לא מצליח לצרוב דיסק בנפח 800. יש למשהו הצעה? שלומי

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by basharis,

לאחרונה רכשתי צורב DVD דגם LG 4163B. כאשר אני מנסה לצרוב איתו CD רגיל הוא תוכנת NERO מדווחת כי המהירות המקסימלית לצריבה היא x8, למרות שאין ספק שהדיסק תומך ב x24 לפחות. עדכנתי את ה nero ואת ה firmware של הצורב אך הבעיה עדיין קיימת. nero infotool מדווח כי הדיסק מיוצר ע"י "Multi Media Masters & Machinary" וכי המהירויות המקסימליות הן 4x - 8x. היכן הבעיה? האם יתכן שלצורב יש בעיה לצרוב דיסק מסוג זה דווקא במהירות נורמלית או שזו בעיית הגדרות/תוכנה כלשהי?

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by Boomer,

אם צורבים צריבה רגילה על CDRW עדיין אפשר למחוק אותו?? אם כן אז בשביל מה יש את שיטת ה-UDF ב-Nero?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by PayneBack3251,

שלום רב קניתי דיסק DL ורציתי לדעת אם יש אופן מסויים שאני צורב אותו או פשוט רגיל יסק DATA ? למה אני שואל כי כבר 4 דיסקים ש DL נשרפו לי בצריבה ואני מפחד שזה יקרה שוב תודה לעונים [=

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by assafhe,

שלום וערב טוב. על הפנל של הצורב שלי כתוב בקטן DL ולמרות זאת כשאני מנסה לצרוב על דיסק כזה, התוכנה אומרת שאי אפשר לכתוב על הדיסק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by gshhar,

יש לי סרט DVD ועפ"י חוק מותר לי לעשות לי עותק למקרה חירום. יש לי צורב DVD אבל איך אני מעתיק סרט DVD ? האם אני יכול לשים את המקור בסידירום או שאני קורא עם הצורב DVD את המקור ואח"כ צורב אותו? איך עושים את זה?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by fuichtva,

באיזו תוכנה חינם הניתנת להורדה מהרשת אפשר לצרוב dvd? תודה.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by fuichtva,

כל פעם שאני מנסה לצרוב מתקליטור DVD המחשב נותן הודעת שגיאה שאינו יכול להעתיק את קובץ VIDEO_TS מה ניתן לעשות על מנת להתגבר על הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by walla,

אפשר בכלל לצרוב DVD באמצעות DISK COPY של סרט מהספרייה?

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by Blackend,

איזה תוכנה צורבת *.img של די וי די? נרו לא תומך בזה וגם איזי 7 לא ....

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by RGod,

אני לא מצליח לצרוב על צורב של PIEENER החדש יש לי דיסקים שהם DVD -R אני נכנס ל NERO עושה DATA .....ומופיעה לי שם אופציה רק לצרוב CD בלי הצורב DVD מה אני עושה ?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי צורב TOSHIBA SD-5372 ומשתמש ב-NERO 7 וכשאני מנסה לצרוב DVD (ניסיתי מדיות של TEAK ושל SILVERLINE והתוצאה זהה) הוא מצליח לצרוב לפעמים ובפעמים אחרות ה-NERO מודיע שהצריבה הצליחה אבל כשאני מכניס את הדיסק לכונן הוא לא מצליח לקרוא אותו (הנורה דולקת ללא הפסקה) והדיסק גם לא יקרא בכוננים אחרים. ניסיתי לרדת במהירות הצריבה ל-X8 ללא הצלחה. ואני לא מצליח למצוא חוקיות - כלומר אני יכול לעשות בדיוק את אותו דבר (לצרוב ממש את אותם קבצים) - בשתי הפעמים אקבל הודעה על הצלחת הצריבה. ושאנסה לקרוא את הדיסקים אחד יקרא ואחד לא. אגב הצורב באחריות, ניסיתי להחליפו והבעיה נמשכה, (ברב טפשותי לא שמתי רשמתי את ה-SN שלו. כך שאני לא יודע אם החזירו לי את אותו צורב או לא הם טוענים שלא) אנא…

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by בטיטi,

יש לי סרט DVD שאני מעוניין לצרוב, כשצופים בסרט בנגן ה DVD בסלון, יש מעט קפיצות/קפיאות בתחילת הסרט, אך לאחר מכן רואים היטב ללא בעיות. אני מניח בשל התקלות הנ"ל, יש לי בעיות בצריבת DVD, נרו אומר שיש בעיה בקריאת הנתונים. גם כאשר אני מנסה להעתיק את הקבצים שיש עליו, לדיסק הקשיח, חלונות מתחיל להעתיק, ואז מפסיק מכוון שלא מצליח לקרוא. אנסה אולי לצרוב על מהירות הנמוכה ביותר, אולי יעזור. אם לא, האם יש לכם עיצה כיצד בכל זאת אני יכול לשכפל את הסרט ? (הרי בסופו של דבר, נגן ה DVD בסלון מציג אותו...) תודה !

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by stingeR-,

יש לי כמה סרטי DVD שברצוני לגבות על דיסקים... הבעיה היא שכאשר אני כבר מעתיק למחשב עם ImgBurn הדיסק הוא בעצם 2 שכבות... הבנתי עכשיו שכמעט כל הדיסקים הם 2 שכבות.. אבל האם ניתן לצרוב אותם על גבי 2 דיסקים של שכבה אחת או משהו אחר? אם כן אז מישהו יכול להסביר לי איך?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by xgamer,

שלום לכולם. קניתי היום צורב LG H10 לפי המלצות וחבילת דיסקים של VERBATIM DVD+R מהירות X16. אני התחלתי בצריבה של סידרת טלוזיה מסויימת במהירות מסויימת ונתן לי שגיאה שהצריבה נכשלה בגלל שהוא לא הצליח לקרוא אז נדפק דיסק אחד (לא?) פעם שנייה צרבתי כמה סרטים אחרים במהירות 12 וסבבה עובד הכל טוב פעם שלישית צרבתי את אותו מידע כמו בהתחלה על 12 וסימנתי ב V שיעשה סימולציה והוא לא עשה את הסימולציה וגם נדפק. חשבתי על אפשרות במקום לנסות הכל ב LIVE שיצור לעצמו מין קובץ IMAGE ואז יצרוב אותו כשהוא טוב. איך עושים את זה? יש אפשרות כזו בנרו? כי אני יודע שאם רוצים להעתיק דיסק כשיש לך כונן אחד, אז הוא יוצר IMAGE לעצמו ואז צורבים. טוב חברים מקווה שתעזרו לי לא בא לי להרוס עוד דיסקים, הם יקרים

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  20. אוקיי, אז תראו מה קיבלתי היום (MCC 03): בהתחלה אני הולך לגבות (NEC3520AW, FW: Dee's 1.0UF) משחקים שיש לי, המשחקים הם למחשב בלבד, לא לשום קונסולה. חלק אני הולך לצרוב כ- ISO על הדיסק, וחלק אני הולך לעשות כ- Autorun. ניקח לדוגמה את הגיבוי של רידיק - אני הולך לצרוב אותו כ- Autorun ישר מהדיסק. המטרה שלי: ללכת על בטוח, ומקסימום תאימות. האם להשתמש ב- DVD-R או DVD+R @ DVD-ROM? לפי האתר של החברות שיצרו את הכוננים שלי (3520A ו- ASUS 16x, הצורבים תומכים בצורה מושלמת בשני הפורמטים, אז לא תהיה בעיה). עוד משהו שאני צריך לדעת? (אגב, איפה אני מאשר את הביטסטינג?) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי, הרעיון לא שלי - אז תקראו ותגיבו... חבר שלי הלך לברר היום על מחשב נישא... המוכר ( לא משנה חנות / מקום ) - הציע לו ודיבר איתו - ( מהתרשמות של חצי שעה של שיחה נראה כי המוכר אכן בקיא ומבין על מה הוא מדבר ) - לקראת סוף השיחה שאל החבר אם יש לLAPTOP - כונן COMBO ( הינו CDRW+DVD-ROM ) המוכר ענה שכן. כמו כן שאל החבר אם ניתן להוסיף מעט כסף ו"לשדרג" לצורב DVD ( מתחיל להיות מקובל בLAPTOPים היותר חדשים שמוכרים כיום ) ולהלן תשובת המוכר ( נא לא לקטול אותי ) : ( פחות או יותר - זה מפה לאוזן אבל ברוח הדברים ) : ניתן לצרוב DVD בעזרת בכונן המסופק - בסיוע התוכנה המסופקת - מדובר ב ROXIO החדש - EASY CD CREATOR 6 ( אני אישית אגב לא סובל את EZ CD CREATOR מאז הגרסאות הראשונות שבאו עם …

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by Svensk.il,

המרתי סרט שהורדתי בפורמט AVI ל-VOB בעזרת תוכנת WinAVI, וצרבתי אותו. הבעיה היא, שלאחר הצריבה השוליים של הסרט נחתכו קצת, והסאונד התחיל לפגר טיפה אחרי התמונה. אני יודע שאפשר לסדר את השוליים, אבל אין לי מושג איך מחשבים את זה... ומה ניתן לעשות לגבי הסאונד?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by SugarFreeBoy,

כאשר אני צורב דיסק DVD בצורב החדש שלי (NEC 3520A, קושחה מעודכנת ל3.04) בNERO כל חצי דקה בערך הבאפר מתרוקן (וכך גם הבאפר הפנימי של הצורב, הצריבה נעשת במהירות X8) למרות זאת הנרו כותב שהדיסק נצרב בהצלחה, וכשאני בודק את הדיסק ואת המידע שבו הכל עובד (מהחלקים במידע שהספקתי לבדוק). יש לי 2 שאלות. אחת היא איך הדיסק עובד למרות שהבאפר מתרוקן כלכך הרבה פעמים והאם זה פוגע באיכות הצריבה עצמה? (אל תענו אם אתם לא בטוחים בתשובה בבקשה) והשניה היא למה כונן 7200RPM של מקסטור עם 8 MB זיכרון פנימי ומחשב לא חלש בכלל הוא לא מסוגל לצרוב את הדיסק בצורה רציפה? תודה רבה לעונים, אביתר.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  24. Started by dannygnh,

מנסה לצרוב קובץ iso לדיסק , נרו מודיע שהצריבה הסתימה. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ הצרוב לא רואים כלןם.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  25. Started by username80,

שלום, אני מנסה לצרוב את ה- IMAGE של Call Of Duty 4 ששוקל בערך 6.7GB בעזרת תוכנת נרו. אני מקבל הודעה אני יכול לצרוב רק עד 4.5GB. האם אני צריך לקנות דיסקי מיוחדים או שצריך להגדיר משהו בתוכנה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים