עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/products_new.php מהיר

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by amirx19,

אני מחפש DOK 4GB והפונקציה הכי חשובה היא שהוא יהיה מהיר.אם יהיה לו גם U3 מה טוב.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  3. Started by Shadowman,

חבר שלי קנה צורב דיוידי, הווינדוס מזהה אותו אבל ה Nero לא! עם איזו תוכנה מומלץ להישתמש בישביל הצורב הזה? ועוד שאלה, העם הצורב הזה הוא צורב גם דיסרים רגילים CD -RW????

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  4. רכשתי צורב CDR/RW פשוט של חברת LG דגם CGE- 8526B. הרכישה לאחר שצורב ACER ישן X 4 הלך לעולמו. עם הצורב הישן סופקה תוכנה חוקית של EASYCD ועימה תוכנת DIRECTCD. בזמנו צרבתי כמה עשרות דיסקים בתוכנת DIRECTCD (תוכנה המאפשרת התייחסות ל CDR ולא רק לCDRW כ FLOPPY) אומנם ללא מחיקה. בכל מקרה יש לי כמה עשרות דיסקים כאלה לא סגורים ! אין לי כל דרך לגשת אליהם יותר כי תוכנת ה EASYCD כמו גם תוכנת ה DIRECTCD לא מכירה הכונן LG כצורב אלא ככונן CD רגיל. הורדתי את כל העדכונים המומלצים של חברת ROXIO לגירסת התוכנה שיש לי 5 DIRECTCD , אבל כלום לא עוזר. תוכנת DIRECTCD מזהה את הכונן רק ככונן CDR רגיל ולא מזהה צורב במחשב. תוכנת InCD של NERO לא יודעת לזהות CDR פתוחים שפורמטו על ידי DIRECTCD וא…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by עובד,

קיבלתי מארה"ב כונן WD לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות בעיות, גם מערכת ההפעלה וגם הלוח אם דיווחו על תקלה בו. האם יש אפשרות לממש אחריות מול היבואן בארץ או שצריך לשלוח חזרה לארה"ב? (מצורפת תמונה של בדיקה ב HD Tune).

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by chenrp,

יש לי 7200 SAMSUNG SATA 2 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by ET,

ברשותי הארד נוסף שאני מעוניין לחבר למחשב, לאן אני מחבר את זה בדיוק ומה אני צריך לשנות בהגדרות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by Zorito,

שלום יש לי קובץ וידאו בגודל 8 גיגה איך צורבים אותו על DVD של 8G DUAL LAYER האם אפשר עם צורב DVD רגיל? האם צריך תוכנה מיוחדת? האם יש דרך לפרוס אותו ל 4 DVD תודה

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by ZeppeliN,

אז ככה, הורדתי את הDVD IDENTIFIER מcdfreaks ועשיתי Identify לדיסקים הזולים שלי (30 שקל ל25 דיסקים) זה מה שהיה http://www.planetnana.co.il/guy_yarok/DISK.txt ---------------------------------------------------------------------------- Unique Disc Identifier : [DVD-R:MCC 03RG20 ] ---------------------------------------------------------------------------- Disc & Book Type : [DVD-R] - [DVD-R] Manufacturer Name : [Mitsubishi Chemical Corp.] Manufacturer ID : [MCC 03RG20 ] Blank Disc Capacity : [2,298,496 Sectors = 4.71 GB (4.38 GiB)] ---------------------------------------------------------------------------- [ DVD Identifier V5.0.1 - http://DVD.Id…

10. Started by LeVINCEoN,

אני מעוניין לקנות צורב DVD מכיוון שהנוכחי שלי לא עובד. לא מצאתי המלצות באתר לצורבים במהירות X22, אני מתאר לעצמי שהם חדשים יחסית. מצאתי שני צורבים: LG GH22NS30 NEC AD7220S השאלה שלי היא האם מישהו יכול להמליץ לי על אחד הצורבים האלה או האם עדיף לקנות צורב קצת פחות מהיר שהוכיח את עצמו

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  11. הסרתי את הכרטיס PCI-E ואנני מצליח לראות את 2 הזכרונות אחד של 8 גיגה והשני 16 גיג"ה זכרונות אחרים אני מצליח לראות ביציאת ה USB הרגילה אבל 2 הזכרונות לעיל אנני רואה לא במחשב שלי ולא ב DISK MANAGMENT האם ניתן לעשות משהו? הכרטיס PCI-E תוצרת סין ונרכש באיביי תודה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by nimrodim,

כן! זה כבר כאן! Now supports Bitsetting for +R +RW +R DL media Now supports PI/PIF Disc Quality Scanning with CD-Speed and DVDInfoPro RIPLOCK REMOVED for fast DVD ripping - optional http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=134047

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by dids22,

היו לי שני מחיצות ורציתי שהם יהיו מחיצה אחת אז מחקתי את שתיהן אבל עכשיו מופיעים לי שני חלקים Unallocated במקום אחד גדול. ניתן לתמונה לדבר איך אני מאחד את שני השטחים האלו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by RocketLauncher,

יש לי לוח אם של GIGABYTE, עם אפשרות שני חיבורי SATA ושני חיבורי IDE. הכונן הארדדיסק (240GB) מחובר לSATA הראשי (או הראשון, קיצור מופיע ליד זה כיתוב SATA1 ויש SATA2). הכונן דיסקים הרגיל שלי מחובר לIDE1 (סקונדרי) במסטר (אם אני לא טועה), ויש עוד חיבור IDE0 (פריימרי) פנוי לגמרי. השאלה שלי היא כזו: אני מעוניין לקנות צורב DVD שתומך בכל מה שהדגם הנ"ל תומך והיות בארץ אין עדיין (לא מצאתי) את GSA-H62LI, אני אקנה את הצורב GSA-H55L. לאיזה מקום כדאי לחבר את הצורב שמוזכר בכותרת שמגיע עם כניסת IDE? תודה רבה מראש לכל מי שיעזור, RocketLauncher

15. Started by dd7,

יש לי את הצורב nec nd 3550 שחור עכשיו אני רוצה להחליף אותו מכוון שהוא צורב לי דיסק של 700 מגה 3 וחצי ארבע דקות לפעמים יותר. אפשרות ראשונה חשבתי להביא רק צורב cd של asus או משו בסגנון, בזאפ אומרים שהוא צורב cd ב2 וחצי דקות, או מה שהמליצו לי פה על ה-lg H10AK אבל אני מתלבט שהוא כמו הnec שיש לי עכשיו בביקרות הם בערך שווים... מה אתם ממליצים אני לא צורב הרבה DVD חשוב לי יותר המהירות מה אתם ממליצים? תודה.

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  16. אני מתכוון לקנות צורב חדש, כמובן של לייטאון (אלא אם הפייבוריט התחלף?), ואני רואה שההבדל בין צורב 52x32x52 לקומבו במהירות דומה הוא בסביבות ה-70 ש"ח (לפי המחירון של למיר שגם נותנים שנתיים אחריות ולכן כנראה שאקנה מהם). אין לי צורך אמיתי ב-DVD... זה יכול להיות נחמד ולא אכפת לי להוסיף 70 ש"ח בשביל פיצ'ר כזה (לא הייתי קונה כונן כזה במיוחד), אבל אני לא רוצה שאיכות הצריבה שלי תיפגע או שהכונן יקרא פחות טוב דיסקים בעייתיים... מישהו יכול להאיר את עיני? לא הצלחתי למצוא תשובות חד משמעיות לשאלה הזאת בחיפוש בפורום או באינטרנט... :-\

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by b11y,

שלום! יש לי דיסק קשיח עם קבצים שאיני רוצה שיעתיקו ממנו. מה אפשר לעשות כדי שאני אהיה בטוח שלא יוכלו להעתיק במידה ואני מוסר אותו למישהו? ואני לא מדבר על להסתיר את הקבצים.. זה לא יעזור לי.. תודה רבה..

18. אני מחליף הארד דיסק ורציתי תוכנה שעושה אימג' של כל המחשב כדי שאני יוכל לשים אותו בהארד דיסק החדש כי אני לא רוצה לעבד את כל המידע שצברתי

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  19. אני מנסה להתקין WinXP על דיסק חדש במחשב, המחשב כולל כבר מספר דיסקים (5) ומותקנת עליו מערכת הפעלה WinXP בזמן כניסה לביוס ובחירה בסדר האיתחול של הדיסקים, מופיעה לי רשימה מסוג "שם הדיסק : SATA X PY" כאשר X הוא מספר ערוץ ה SATA אבל Y לא מובן לי. אני מבין כי סדר האיתחול של דיסקי ה Sata בלוח אם הוא לפי לפי הרשימה המופיעה בסדר האיתחול של הדיסקים, אבל גיליתי שכאשר אני מוסיף/מוריד (פיזית) דיסק אז גם הסדר של הדיסקים ברשימה משתנה, גם הערך של Y משתנה ואיני מצליח להתקין את WinXP על הדיסק חדש במחשב. דרך אגב, האם לאחר ההתקנה קובץ האיתחול של WinXP (ה Ntdlr) נמצא פיזית בדיסק הראשון ברשימה?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by חובב,

שמתי לב שלהארד דיסק שלי ולCD שלי יש שני כבלים שונים ....לכבל של ההארד דיסק יש יותר גידים .......האם זה צריך להיות ככה...והם עדיף שגם לCD יהיה כבל כמו של ההארד דיסק(עם אותם מספר גידים)

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by psychuil,

יש לי כונן של 250 ג'יגה שיש בו כ45% מקום פנוי, כשניסיתי לפרוס את הכונן וליצור עוד מחיצה, ויסטה הודיע לי שאני יכול להוציא מהכונן רק 4 ג'יגה למרות שיש איזה 100 ג'יגה פנויים. מה אני עושה כדי לתת לעצמי קצת יותר מרחב תמרון?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by CyberBoB,

אמנם הם רק כמה חודשים בשוק, אבל Gigabyte יצאה עם כונני תקליטורים, צורבי CD וצורבי DVD.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by rotem20,

שלום,יש לי הארדדיסק חדש 250GB SATA 2 חיברתי אותו ללוח פלוס חשמל הביוס מזהה אותו וגם הווינדוס בהפעלה הראשונה אבל אני לא מצליח לראות אותו במחשב שלי . הווינדוס עצמו מזהה אותו כחומרה שמחוברת במנהל התקנים. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  24. במפרטים המומלצים באתר, ממליצים ללכת על גירסת ה SATA, אבל במבחנים שנעשו עפ"י הלינקים הבאים, מוכח שלגירסת ה PATA ביצועים טובים יותר על מערכת P4 3GHz ומערכת שבבים 925 המערכת שאני קונה היא: Athlon64 3000+ (S-939) GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) האם יחס הביצועים בין 2 הדיסקים ישמר? מה עדיף לקנות? למישהו יצא להשוות ביצועי דיסקים אלה על מערכות של intel ושל amd? והלינקים כמובן: PATA: http://www.pcplus.co.il/labs/product.php?pid=62 SATA: http://www.pcplus.co.il/labs/product.php?pid=63 תודה מראש, ערן

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by buky,

יש לי צורב DVD של סמסונג דגם TS-H552U רציתי לדעת איזה מדיות הן הטובות ביותר לצורב הזה בפרט במהירויות הגדולות של X8 ומעלה. וכן האם יש מדיות לסמסונג שמהירותן X8 אבל הן נצרבות במהירות X12 .

• 1 תגובה
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.