עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. תמליצו לי על אחד בסביבות ה 200-300 שקל תודה :]

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  2. אני מתכנן לקנות קשיח פנימי של Segate בנפח 4TB (מק"ט ST4000DM000) הוא יצטרף למספר קשיחים פנימיים שכבר יש לי מאותה סדרה (Barracuda) בנפח 3TB. אני מעוניין לחבר אותם בצורה חיצונית ע"י חיבור eSATA 6Gb/s. כרגע אני משתמש ב-iStarUSA xAGE902DU-SAU SATA Hard Drive Docking Station: למוצר הנוכחי תמיכה רק ב-USB2.0 וב-eSATA 3Gb/s. אני מחפש מוצר דומה עם תקן בעל הדור המתקדם יותר, עם אפשרות לחיבור של לפחות 2 כוננים במקביל. נקודה חשובה נוספת היא, שאני מעוניין ביכולת לחבר/לנתק כונן בודד כל פעם, ולכן חשוב לי שיהיה לעגינה חיבור eSATA נפרד לכל קשיח. ישנם מספר מוצרים שמשתמשים בeSATA/USB בודד, עם Port Multiplier, ואז גם אין יכולות Hot Swap, וגם יש פגיעה בביצועים. תודה מראש ספיד

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  3. שימוש עיקרי: צריבת תמונות לדיסק DVD רצוי: חברת סמסונג (כי החנות ליד הבית עובדת עם סמסונג) האם הצורב samsung sh-s223f יעשה את העבודה למרות החסרון שכתבו עליו במומלצים? החסרון: - איכות הכתיבה יכלה להיות טוב יותר למדיות CD-R ו- DVD+R המומלצים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376277.0

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  4. חשבתי לקנות או את ה lg 4160b או את ה Sonys Double Layer(DWD-22A) DVD±RW x 16 - Bulk או את ה LITEON (SOHW-1633S) - DVD±RW Double Layer - WHITE ולבנקיו אני לא מתקרב מנסיון עם צורב רגיל שדי נדפק אחרי חודש בלי סיבה הגיונית... אשמח אם תעזרו לי..

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  5. יש לי מספר רב של HD בגדלים שונים ואני רוצה להפטר מחלק מהם אבל לפני אני רוצה לעשות סריקה שלהם לוודאות שאין להם bad sctor, תוכלו לעזור לי למצוא תוכנה טובה שסורקת אותם ושנותנת פרטים מלאים על הכונן?? התוכנה של ווינדוס לא עוזרת לי ביכלל....

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by sahargt,

קנתי היום קשיח של WD 3200YS חברתי את הקשיח למחשב אבל משום מה אני לא רואה אותו בחלון של המחשב שלי האם אני צריך למחוק אותו קודם ?? בביוס אני רואת את את הHD וגם במנהל של חלונות זה מופיע אני משתמש בויסטה 32BIT

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  7. אם מדובר בחריגה מאוד מאוד מאוד משתלמת אז אפשרי עוד 50 ש"ח אני יודע שהיו פה בטח אלפי דיונים בנושא אבל במרוב שמות לא רואים את היער חח קיצר אני מחפש צורב שיעשה עבודה טובה גם מדיות לא כל כך איכותיות !! ולא תהיה לו בעיית קריאה עם קצת שריטות על דיסקים כמו כן שיתמוך באוברברנינג כולל על דיוידי ושיצרוב דיסקים רגילים ללא כל בעיה מיוחדת למי שיש המלצות שיתן לי אותן פה... מי שיש לו נסיון חיובי ופחות חיובי שיציין אותו גם כן.. תודה מראש נ.ב. אם הצורב דורש משאבים יותר מהרגיל בגלל תכונות מיוחדות וכו' אז לא להמליץ כי המערכת שלי חלשה מאוד.. 256 זיכרון..

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  8. שלום, בעקבות הכתבות על הסדרות הפגומות של חברת Seagate מצאתי שיש לי ST31000340AS (שהוא חלק מהסדרה הפגומה). לאחר שהסתכלתי על החשבונית של הדיסק הקשיח שקניתי לפני מס' חודשים ראיתי שעל החשבונית רשום ששילמתי על דגם ST3750330AS (שגם הוא חלק מהסדרה הפגומה) כלומר קיבלתי ST31000340AS בזמן ששילמתי על ST3750330AS. מה ההבדל בין 2 הדגמים האלה ? מדובר על 1000GB SATA2 32MB.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  9. Started by may1977,

שלום לכולם! אני מחפש דיסק קשיח למחשב פנטיום 3-כמה שיותר קטן 20G ומעלה...איפה אני יכול למצוא כזה? אני מחפש גם זכרונות SDRAM 256-512 רק שבהשוואות מחירים באתר התקשרתי לחנויות המפורסמות ונאמר לי שאין להם.....! איפה אני יכול למצוא כאלה מבין המקומות שאתם מפרסמים? תודה לכם מראש.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  10. Started by AlcaTeL,

בוקר אור, ברשותי צורב די וי די מסוג NEC DVD_RW ND-3540A לאחרונה שמתי לב שכל המדיות שאני מכניס מסוג DVD-R הוא פשוט לא קורא, מראה שאין שום דבר בדיסק, גם דיסקים שאני צורב בעצמי וגם דיסקים שאני לא צרבתי מישהו מכיר את הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by tg,

ברצוני לקנות דיסק חדש , אין לי כסף סתם לשפוך ולכן חשוב לי לקנות הארד דיסק גדול אבל זול ושיהיה אמין , חשבתי על ה 500 גיגה של WD WD5000AAKS , ראיתי שיש גם דיסקים עם באפר של 32MB אבל זה מעלה את המחיר מאוד , עד כמה זה קריטי ? (לי חשוב נפח יותר ממהירות ). האם יש דיסקים עדיפים במחיר דומה ?? (כ 280 ש"ח )

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by zaroor,

שלום לכם שאלה לגבי תהליך פירמוט לפעמים יש סוגים שלא מזהה דיסק SATA והוא רושם שלא קיים דיסק, אז לדוגמא בלוח מסוג VIA SATA RAID הכנסתי את הדרייבר מהדיסקט והמשכתי רגיל ,האם יש את זה בעוד לוחות שזה קורה,ואם זה קורה האם אפשר להשתמש באותו סוג דרייבר או שכל לוח יש לו את הדרייבר הספציפי שלו ומגיע איתו או ניתן להורידו מהאתר שלהם תדהו

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by jorgito,

שלום! לא ידעתי אם לשים את זה כאן או בתמיכה אז אני מנסה את שניהם לא יודע איך ולמה אבל ההארדיסק שלי התחיל לעשות BAD SECTORS ואני צריך לגבות אותו בשביל שיחליפו לי לחדש (יש אחריות) - רציתי לדעת על באיזו תוכנה כדאי להשתמש - אני רוצה לעשות מראה מלאה של ההארדיסק (שאני לא אצטרך להתקין שומדבר מחדש) והמערכת הפעלה עם כל מה שמותקן עליה. אני הולך לנסות לעשות את זה עם הארדיסק חיצוני בתקווה שהמערכת תעלה כי רוב הפעמים המחשב נתקע... אם תוכלו לתת טיפים איך לעשות את זה ובאיזה תוכנה להשתמש - אני מכיר רק את NORTON GHOST (ומה אני עושה אם אני לא מצליח להתקין על ההארדיסק הדפוק את ה GHOST). תודה!

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  14. אוקיי אז הסתכלתי על דיון ההמלצות, בן חודשיים פלוס כבר מה שדיי משנה כשמגיעים לטכנולוגיה. רציתי לדעת מה הכי הכי מומלץ שבכל מפרט חדש תוקעים? 120 שקל הכי פשוט ומומלץ ונפוץ שעושה הכי פחות בעיות..לא צריך איזה טכנולוגיה מסובכת שכנראה שמשתמש ממוצע כמוני לא יבין מה לעשות איתה, מיועד בשביל לצרוב בצורה הכי פשוטה שיש עם הNERO המיושן שלי. עכשיו אני הולך לקנות מ www.ksp.co.il כי הסניף שלו במרחק 5 דקות נסיעה ממני ולא אכפת לי מאמינות שממינות..כולה צורב אחד לא עסקת מליונים. בקצרה: צורב DVD 120 שקל , הכי מומלץ , KSP - שוט!

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by hell,

אז כך יש לי מחשב די ישן P-III 800MHZ 256 SDR לוח אם די טוב ויציב ASUS CUV4, לגבי הסוג של ה.דיסק כרגע אני חושב שהוא ATA אבל אני לא מבין אז תקנו אותי אם אני טועה. עכשיו לבעיה: אני זקוק לה.דיסק חדש 80GB מינימום 8MB 7200RPM עכשיו אני כניראה קונה מKSP אז אני אשמח אם תמליצו לי על משהו טוב שיחזיק כמה שיותר כי בקודם יש המון BED SECTORS והוא קורס הרבה. תקציב 500 אולי טיפה יותר אם ממש שווה. תודה ANTIXRIST

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by Alexkmr,

X 8 LG

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by AndreY`,

אני לא מעונין לעשות ראיד,כי הלוח שלי לא תומך ולדעתי זה ממש מסובך (לא ניסיתי) אז אני מעדיף דיסק קשיח פנימי אחד של 1TB אני מעונין יותר במהירות מאשר אמינות, וזה חייב להיות מKSP http://ksp.co.il/ התקציב הוא בערך 600 שקל, בבקשה לא לחרוג יותר מדיי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by rollita,

ה- HD של המחשב שלי התפגר. אני גם ככה צריך לקנות מחשב חדש אבל החלטתי לחכות חודש חודשיים (בשביל יציאת nF4 ו- PCIE). בינתיים אני רוצה לקנות HD חדש בשביל המחשב הנוכחי, אבל העניין הוא שאני גם רוצה להעביר אותו לחדש בעוד חודשיים. השאלה שלי: 1. אם אני קונה SATA עכשיו האם הוא בהכרח יתאים למחשב הישן (P3 בן 3 וחצי שנים) או שזה תלוי לוח אם וכו'. 2. אני רוצה לקנות 80Gb עכשיו ו- 80 נוספים למחשב החדש ולחבר אותם בחיבור RAID כך שאני אקבל 160 סה"כ. הבנתי שזה עדיף על HD בודד של 160Gb. נכון\ לא נכון? כדאי\ לא? ועד כמה גדולה העלות של שני HD של 80Gb על פני 160 בודד? יכול להיות שעדיף לי לקנות HD קטן וזול רק לגרור את החודשיים הבאים עד שאקנה מחשב חדש? תודה

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by ex_,

היי, טוב עושה רושם שהכונן החיצוני שיש לי כרגע עומד למות ויש עליו חומר חשוב מאוד אני מחפש בדחיפות כונן חיצוני 80-120 ג'יגה והכי חשוב שיהיה אמין אין לי כל כך מושג בתחום אז תודה על ההמלצות.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  20. Started by עובד,

קיבלתי מארה"ב כונן WD לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות בעיות, גם מערכת ההפעלה וגם הלוח אם דיווחו על תקלה בו. האם יש אפשרות לממש אחריות מול היבואן בארץ או שצריך לשלוח חזרה לארה"ב? (מצורפת תמונה של בדיקה ב HD Tune).

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by yoda_900,

היי יש לי צורב DVD שעד שלשום עבד כמו שצריך. שלשום ניסיתי לצרוב פעם ראשונה דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER והופיעה לי הודעת שגיאה. מאז, כל דיסק שאני מנסה לצרוב הוא לא מצליח. בנרו הוא רושם לי WRITE ERROR. מישהו נתקל בבעיה או יודע לתקן אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by מר מקלדת,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=529022.0 אולי כדאי אפילו להעביר לכאן.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by hagay21,

לאחר הבהרה כלשהיא הדיון ניסגר הסליחה עימכם

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  24. יש לי מערכת שכוללת e8400+hd4850+4gb+hard disk samsung 640gb נגמר לי המקום בדיסק ואני מעוניין בדיסק יציב ומהיר וכמה שיותר גדול במחיר של עד 400 שקל

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  25. השאלה בכותרת, תודה.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים