עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by sheva23,

שלום לכולם האם יש למישהו מידע אם אפשר לתקן רק את הכרטיס האלקטרוני של היחידה . כאשר אני מחבר אותו לחשמל אין תגובה. המארז החיצוני נמצא אצלי מעל שנתיים. בד"כ הוא במצב כבוי אצלי, כנראה לאחר אחת מהפסקות החשמל משהו קיצר אותו. למזלי הדיסק שהיה בפנים חי הקטע שהקייס כבר לא באחריות וזו לא הפעם הראשונה שהBOARD בכוננים החיצוניים האלה מת, היה לי לפני זה עוד חברה פשוטה יותר, גם שם אותו סיפור. התכנון כרגע להביא VI-ON 3.5'' Black External USB 2.0 + eSata Sata Hard Disk Enclosure ב180 שח ולסגור עניין. אבל מתוך סקרנות אולי למישהו היה התנסות דומה, (אולי רק השנאי הלך?) תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by Fungus Funk,

האם ה - Sata II עדיף על ה - Sata I, או שזה לא באמת משנה ...?! אני לא מחפש הסבר עמוק פשוט לדעת מה החסרונות של ה - I לעומת ה - II ...

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  3. היי חברים. יש לי ארדיסק שאני רוצה לחבר למחשב וחשבתי לקנות מגירה כזאתי: אשמח לעזרה שתגידו לי איפה הכי זול לרכוש. תודה מראש ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  4. Started by hananmori12,

שלום, יש לי דיסק און קי SanDisk Extreme USB3.0 32GB, התקנתי עליו Windows TO GO בעזרת המדריך הזה למרות שהדיסק און קי לא תומך מבחינת מיקרוסופט. השאלה שלי היא כזאת, איזה דיסק און קי 64G USB2.0 מהיר יש שיוכל להריץ Windows TO GO כמו שצריך? תודה, חנן.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by oren_bartuv,

הכונן הנ"ל בעל נפח של 160 GB. WINDOWS מזהה אותו רק כ 128 GB. מה גורם לבעיה ואיך פותרים אותה, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by RS4,

רציתי לדעת איך אני אמור לצרוב דיסק כך שהשירים יהיו מופרדים אחד מהשני... באיכות טובה כדי שהרדיו דיסק באוטו יכול לקרוא אותם ללא בעיות מפני שהוא לא קורא את כל סוגי הצריבות תלוי בתוכנה... בנרו לפחות זה עושה בעיות רציתי לדעת באיזה תוכננות אני אמרו להשתמש כדי להגיע לתוצאות טובות כך שלא יהיו בעיות והצריבה תהיה מתאימה לרדיו ידסק

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  7. שלום, רציתי לקנות דיסק און קי וראיתי אחד של סוני במכרז. הקטע הוא שראיתי שיש לו ביקורת גרועה בזאפ. הקטע שזה רק מישהו אחד ואולי הוא נפל על דיסק דפוק. כמובן שהמידע שאני שומר עליו חשוב אבל אני סטודנט וזה עוד יותר חשוב שהוא לא יתקלקל לי לפני שאני מגיש איזה תרגיל אז אם יש לכם דיסק און קי של סוני אז בבקשה תגיבו עליו כאן. תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by yoda_900,

היי יש לי צורב DVD שעד שלשום עבד כמו שצריך. שלשום ניסיתי לצרוב פעם ראשונה דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER והופיעה לי הודעת שגיאה. מאז, כל דיסק שאני מנסה לצרוב הוא לא מצליח. בנרו הוא רושם לי WRITE ERROR. מישהו נתקל בבעיה או יודע לתקן אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by Eviljelly,

האם מספיק ליצור על דיסק ספריות : VIDEO_TS AUDIO_TS להכניס לשם קבצים תקינים ולצרוב בתור נתונים רגיל או שצריך להגדיר במיוחד צריבת דיוידי והצורב עושה משהו בצורה שונה ? ושאלה נוספת יש לי צורב DVD שבזמן האחרון החליט שלא בא לו לסיים את הצריבה ואחרי 100% של הצריבה לא סוגר את השסיין ונתקע .. צורב מתפגר או שעוד אפשר להציל אותו איכשהוא ??? ?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  10. Started by chenrp,

יש לי 7200 SAMSUNG SATA 2 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  11. : כמה שיותר זול תודה!

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by ET,

ברשותי הארד נוסף שאני מעוניין לחבר למחשב, לאן אני מחבר את זה בדיוק ומה אני צריך לשנות בהגדרות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by skot,

הצורב לא קורא ולא צורב על דיסקים של DVD ודיסקים של CD הוא קורא וצורב אותם מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב ממש בקרוב, ובגלל שאני עובד עם עריכת ווידאו וצריך זרימת מידע מאוד גבוהה, החלטתי לבנות מערך Raid 0 רציתי לדעת האם הפריטים שקניתי הם מתאימים למערך כזה, ומה עוד דרוש חוץ מחומרה? (אולי איזה מדריך בנושא..) לוח אם - Gigabyte GA965P DS3-rev3 כוננים : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS * 2 אשמח לשמוע תודה.

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  15. למישהו קרה התופעה הזו ? הצורב עדיין צורב דיסקים ריקים, אבל אם יש דיסקים עם מידע עליהם, אז הוא טוען disc is not writable, please insert a blank disc. עכשיו למיטב זכרוני פעם הוא צרב גם multisession היתכן ורק החלק הזה נדפק ?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  16. אז ככה, יש לי 500 שקל ובגלל שעכשיו צורבי דיוידי כל כך זולים וכל כך שווים מביחנת יחס מחיר/ שטח אכסון החלטתי לקנות צורב דיוידי. קראתי בynet את הכתבה על צורבי הדיוידי והפורמטים והכל והבנתי בערך... עכשיו השאלה שלי היא כזאת, איזה צורב הכי משתלם לקנות עכשיו? שיצרוב הכי טוב בלי בעיות ושיתמוך בפורמטים שאני צריך... (אני רוצה לצרוב סרטים לדיוידי שבסלון, וסתם משחקים על דיסקים של דיוידי, וכמובן סתם data) כל המלצה לצורב והסבר נוסף על הפורמטים וכל הסמתוכה הזאת יתקבלו בברכה! תודה

17. Started by Wreckovski,

קיבלתי את התינוקת החדשה שלי. (AMD 64 3000+, GA-K8NS, 512mb) ושמתי לב שב-IDE ליסט אחרי הבוט הוא רושם "CD-RW ATA33", "DVD-ROM ATA33" עכשיו, מה לעזאזל ה-33? הרי יש DMA33, ATA66 ומשם זה רק עולה... זאת אומרת שזה במצב DMA כרגע? מחוברים לי עליו הדיוידי והצורב, כאמור, וכשאני מעתיק מדיסק לכונן הקשיח (80 ג'יגה SATA) לוקח לו איזה 6-7 דקות על 250 מגה. האם זה קשור? יש לי IDE ספייר... אולי כדאי להחליף?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  18. בת'רד של הצורבים המומלצים שמעודכן לחודש מאי מומלץ על הצורב LG GSA-42N, אך ראיתי שמאז ככה"נ יצאו כבר כמה צורבים חדשים יותר של LG, כאשר הבדלי המחירים ביניהם הוא שולי. אם כן, מיהו הצורב הטוב ביותר מבין הצורבים הבאים, ואם אפשר מהם ההבדלים ביניהם: ‏DVD±RW GSA-H55NK x20 Black‎/ ‏DVD±RW GSA-H54NB x18 White‎/ ‏DVD±RW GSA-H50NB Beige‎.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  19. הצורב הוא MSI 52-24-52 יש ברשותי דיסקים של ורבטים יפן, הצבעונים. הבעיה היא שהנרו לא נותן לצרוב על יותר מ4X, וגם אז הוא עושה שגיאת צריבה. חששתי שזה אולי הדיסקים (למרות שצרבתי מהם מספר קטן), אז בדקתי גם בSilverLine, ועדיין אותה הבעיה. יש לציין שלפני זמן מה הצורב היה עושה לי את אותה בעיה מדי פעם, אבל לפעמים הייתי מצליח לצרוב. האם הצורב נדפק? או אולי זה משהו בקינפוג שלו או בתוכנה (Nero 6.3.1.25). תודה עדכון: אחרי מספר נסיונות הצלחתי לצרוב עם הסילברליין, עם הורבטים אין סיכוי אני חושב.. מזה אומר? תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  20. Started by stingeR-,

יש לי כמה סרטי DVD שברצוני לגבות על דיסקים... הבעיה היא שכאשר אני כבר מעתיק למחשב עם ImgBurn הדיסק הוא בעצם 2 שכבות... הבנתי עכשיו שכמעט כל הדיסקים הם 2 שכבות.. אבל האם ניתן לצרוב אותם על גבי 2 דיסקים של שכבה אחת או משהו אחר? אם כן אז מישהו יכול להסביר לי איך?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  21. יש בידי דיסק שמכיל תוכנה בשם ERD COMMANDER . גירסא רוסית עם כל מיני פיצ'רים למיניהם. שאני מכניס את הדיסק, בחלון המידע הצידי של הווינדס: common tasks in folders רשום שנפח הקבצים בדיסק הוא: 697 אבל שאני עושה properties על כל הקבצים הנפח שמתקבל הוא 1400 מגה. ברור לי וידוע לי על תונות כגון: אלכוהול 120 אחוז שמקבצות קבצים וצורבות על גבי דיסקים של 700 מגה, ידוע לי על IMAGES שניתן לצרוב בצורות מסויימות, בקיצור, כל הטריקים למיניהן, מלבד הטריק היפה שנתקלתי בו (בעיה זאת). האם יש למישהו רעיון איך זה קרה? איך בוצעה הצריבה ובאיזה תוכנה? מיותר לציין - שבדקתי את כל הקבצים בדיסק וכולן פעלו כך שאלו לא סתם קבצים שתופסים נפח גדול, כל קובץ גדול נבדק ונמצא תקין ופעיל. אנא עיזרו לי למצ…

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  22. Started by shlomi2003,

יש לי 1600 גיגה רציתי לדעת למה כשאני מחלר אותו בהתקנה של ה WINDOWS במסך הכחול אני מחלק אותו לאחר ההתקנה אני ניכנס למחשב שלי ואני רואה רק כונן אחד הכונן השני לא נימצא למרות שחסרים כל הגיגה של החלוקה למה זה קורה ?!

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  23. שלום, ברשותי כרגע 2 כונני IDE בנפח 200GB כל אחד ללא שימוש מיוחד. אני מעוניין להפוך אותם לכונני גיבוי כאשר הם ישמשו כמראה האחד של האחר. לצורך העניין אני מעוניין להשקיע מינימום כסף ועל כן הרעיון הכי זול שעלה בראשי הוא להפוך כל אחד מהם לכונן חיצוני לכל דבר עם קופסא מתמאימה, לחבר למחשב ב-USB ודרך תוכנה להגדיר את זמן ותוכן הגיבויים. מה דעתכם? אשמח לשמוע פתרונות אפקטיביים יותר, אך יחד עם זאת גם זולים, כיוון שקופסאות רייד לשני כוננים קיימות בשוק, אך אין לי כוונה להוציא יותר מידי כסף על כך. תודה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by davidreznic,

שלום התפנה לי מקום בתקציב ורציתי לשדרג אתה ההארד דיסק מ-160GB ל-250. הפרש הוא 70 שקלים. אבל תמורת עוד 30 שקלים אני יכול לקבל 250GB עם 16MB BUFFER, אני במצב שאני ממש מנסה לקצץ איפה שאפשר. האם תוספת ב-BUFFER תיתן משהו??? זה ש

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  25. מתי יהיה HD של אחד טרה בשוק?(חיפשתי בזאפ ולא מצאתי)

• 2 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים