אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
כנראה שאני מוסיף HD חדש, כי ה40GB שיש לי לא מספיקים לי. אני אוסיף 120GB, כי אין הרבה הבדל במחיר בין 80GB ל120GB. אני קונה את הWD1200JB ATA 100, מישהו ממליץ על חברה אחרת, חשבתי על סייגיט, אבל יש לי במחשב WD, ואני חושב שהם הכי טובים. 1) הבנתי שלא כדאי SATA, נכון? (אין הבדל במהירות). יש לי תמיכה בSATA. 2) כרגע יש לי במחשב WD400BB, כלומר עם 2 מגה באפר, האם הדיסק השני מהיר יותר משמעותית בגלל ה8 מגה, וכדאי שאני יוציא את ה40 שיש לי ולהשאיר רק את ה120GB? אני לא חושב, אבל אני רוצה תגובות של מביני עניין. 3) אם אני יקנה את הATA, כדאי לי לשים אותם על IDE נפרדים, נכון?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ראיתי בת'רד למעלה את החסרונות שכתבתם על הצורבים המצוינים שם ולכולם לפי מה שהבנתי, יש בעיה של איכות צריבה אני מחפש צורב איכותי וזול..(200-250) בשביל לצרוב דברים על דיסקים כמו מוזיקה וסרטים ולמחוק מההרדיסק..כלומר הצריבות צריכות להיות עמידות לאורך זמן ושאם חצי שנה אחרי הצריבה אני אבוא אני לא רוצה שחצי מהדיסק יהיה פגום (מה שקורה לחבר לי עם צורב שהוא קנה לפני שנה וחצי, צרבנו איזה 150 סרטים מקוריים בערך שליש מהדיסקים נתקעים באמצע ועושים מלא בעיות בקריאת הסרט) אני רוצה להשתמש גם בצורב ככונן DVD כך שרצוי שתהיה לו יכולת קריאה טובה גם אם יש שריטות וכאלה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בלי הגבלת תקציב.. גם ככה רוב הצורבים נעים באותו מחיר +/- כמה עשרות שקלים. אז מה הצורב הכי מומלץ? יש עדיפות לדעתי לאימנות עלפני מהירות.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
היי הכונן האופטי שלי LG GSA-H22N החליט להתקע בהתקנה של FAR CRY במחשב הנייד הוא עובד מצוין מדובר במשחק מקורי ניסיתי כמה פעמים להתקין את המשחק מה אפשר לעשות ??
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
קיבלתי מארה"ב כונן WD לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות בעיות, גם מערכת ההפעלה וגם הלוח אם דיווחו על תקלה בו. האם יש אפשרות לממש אחריות מול היבואן בארץ או שצריך לשלוח חזרה לארה"ב? (מצורפת תמונה של בדיקה ב HD Tune).
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=13132
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קיבלתי את התינוקת החדשה שלי. (AMD 64 3000+, GA-K8NS, 512mb) ושמתי לב שב-IDE ליסט אחרי הבוט הוא רושם "CD-RW ATA33", "DVD-ROM ATA33" עכשיו, מה לעזאזל ה-33? הרי יש DMA33, ATA66 ומשם זה רק עולה... זאת אומרת שזה במצב DMA כרגע? מחוברים לי עליו הדיוידי והצורב, כאמור, וכשאני מעתיק מדיסק לכונן הקשיח (80 ג'יגה SATA) לוקח לו איזה 6-7 דקות על 250 מגה. האם זה קשור? יש לי IDE ספייר... אולי כדאי להחליף?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לרכוש בימים הקרובים SSD. פתחתי את המחשב שלי כדי לראות היכן מיקמו אותו בתוך המארז. ראיתי שהוא מחובר עם כל מיני כבלים ושהוא קטן ונמצא בתוך מבנה מתכת גדול שאליו הבריגו את הברגים. רציתי לשאול אם כל הכבלים האלו והמבנה הזה מגיעים ביחד עם ה-SSD. בנוסף הוא מוברג משני צדדים. צד אחד אין לי בעיה להבריג. בצד השני יש לוח מתכת (לוח האם?) שמפריע לי להגיע לבורג. איך מבריגים בצד הזה את הברגים?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
- 1 follower
-
-
בת'רד של הצורבים המומלצים שמעודכן לחודש מאי מומלץ על הצורב LG GSA-42N, אך ראיתי שמאז ככה"נ יצאו כבר כמה צורבים חדשים יותר של LG, כאשר הבדלי המחירים ביניהם הוא שולי. אם כן, מיהו הצורב הטוב ביותר מבין הצורבים הבאים, ואם אפשר מהם ההבדלים ביניהם: DVD±RW GSA-H55NK x20 Black/ DVD±RW GSA-H54NB x18 White/ DVD±RW GSA-H50NB Beige.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם קונרו E6300 ולוח של ABIT וניסיתי להתקין ווינדוס והוא כותב לי אחרי שהוא מריץ כמה דברים ובכלל לא מגיע לשלב שיוצרים מחיצה. הוא אומר שהוא מנסה להגן על המחשב מפני תקלה או ווירוס וזה מין מסך כחול כזה עם הרבה נתונים בחנות אמרו לי שאני צריך לעשות דיסקט עם הדיסק המקורי של ABIT בשביל להפעיל אימולטור או משהו כזה לSATA מה צריך לעשות ואיך עושים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי לפני איזה שנה את הספק כוח שלי כי הקודם נשרף . מאז הצורב נפתח כרגיל אבל הפסיק לקרוא /לצרוב . תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
הבנתי שיש בקרים שמתלבשים על הPCI ומספקים תמיכה בSATA, אז יש לי כמה שאלות בנושא. קודם כל הבנתי שהביצועים שזה ייתן אף פעם לא יהיו שווים לביצועים שנותן בקר on board, השאלה שלי היא כמה גדול ההבדל, אם זה הבדל קטן שאפשר לספוג או שהביצועים ירדו בחצי. דבר שני זה האם ווינדוס יזהה את הבקר באופן אוטומטי או שאני צריך להתחיל להסתבך עם התקנה של דרייברים בזמן התקנת ווינדוס? כנ"ל לגבי לינוקס, איך היא מסתדרת עם בקרי SATA של PCI? ודבר אחרון, בסביבות כמה אמור לעלות הדבר הזה?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת ויש בו מכשיר גיבוי קלטות מהסוג TANDBERG TS400 scsi sequential device ברשותי וינדוס 2003 SERVER. הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי דריבר + תוכנת הפעלה. אשמח לעזרה... תודה מראש.. אשמח לעזרה מהירה אני צריך לגבות את השרת
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שמתי לב שלהארד דיסק שלי ולCD שלי יש שני כבלים שונים ....לכבל של ההארד דיסק יש יותר גידים .......האם זה צריך להיות ככה...והם עדיף שגם לCD יהיה כבל כמו של ההארד דיסק(עם אותם מספר גידים)
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי 3 דיסקים קשיחים במחשב האחרון הוא דיסק SATA II שעליו התקנתי מערכת הפעלה דיסק נוסף SATA I לדטה ודיסק שהגיע עם המחשב ADE שמקונפג כ-primary slave שעליו היתה מערכת הפעלה שקרסה. איך עליי לקנפג את דיסק ה-ADE שלא תהיה בעיה בעלייה של חלונות XP? תוכנת הביוס לא מאפשרת לשנות את סדר העליה של הדיסקים.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי כונן של 250 ג'יגה שיש בו כ45% מקום פנוי, כשניסיתי לפרוס את הכונן וליצור עוד מחיצה, ויסטה הודיע לי שאני יכול להוציא מהכונן רק 4 ג'יגה למרות שיש איזה 100 ג'יגה פנויים. מה אני עושה כדי לתת לעצמי קצת יותר מרחב תמרון?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם לפני שבועיים קניתי קני כונני 500GB של סיגייט ובקר SATA RAID של VIA שמתחבר בPCI מאז שהקנתי אותם המחשב נתקע לעיתים לכמה שניות וחוזר לפעולה הבים של המערך הם לא מש שציפיתי להם. זמני התגובה גבוהים מאוד. לפעמים נתקע, מהירות העברת הנתונים לא ממש גבוהה ובבדיקה בHDTUNE מתקבל גרף מוזר מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתחיל בזה שהחלטתי לשאול את השאלה דווקא בפורום הזה (רשתות ואינטרנט) בגלל שבמהלך חיפושי אחר מידע ברשת, הבנתי שכל נושא ה-RAID קשור מאוד לשרתים (דיי הגיוני אחרי שחושבים על זה קצת....) בקשר לשאלה שלי בניתי HTPC ויש לי שם כונן רק בשביל כל הסרטים, תמונות ומוזיקה. לאחרונה התחלתי לחשוב שיש מצב שאותו דיסק קשיח פשוט יכול לקרוס יום אחד (כמו כל מכשיר חשמלי אחר ובטח מכשיר אלקטרוני) וכל התמונות, סרטים (הכנסתי את כל סרטי הוידיאו לדיסק הקשיח) והמוזיקה שלי יכולים פשוט להימחק. כמובן שאפשר לבצע גיבויים אבל כשמדברים על נפח של 200 גיגה, זה קצת בעייתי..... חשבתי להקים מערך RAID של שני דיסקים של 500 גיגה (זה התכנון לפחות...) שיהיו למעשה מראה אחד של השני. הבנתי שכך גם המידע נשמר עקב ז…
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין בכונן 3.5 שיהיה בין 500-1teraגיגה מהיר כמה שאפשר יחסית למחיר לשימוש כונן נוסף למחשב ואיחסון דברים רצוי שהכונן יהיה מksp למה יש לי זיכוי שם אני חשבתי על זה FreeAgent XTreme 1TB 3.5 In External HDD USB 2.0 & 1394a & eSata
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
איזה כונן ssd 120g sata3 יש את הביצועים הכי טובים?? המליצו לי על הכונן של קרוסר איך הוא??
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, בעקבות הכתבות על הסדרות הפגומות של חברת Seagate מצאתי שיש לי ST31000340AS (שהוא חלק מהסדרה הפגומה). לאחר שהסתכלתי על החשבונית של הדיסק הקשיח שקניתי לפני מס' חודשים ראיתי שעל החשבונית רשום ששילמתי על דגם ST3750330AS (שגם הוא חלק מהסדרה הפגומה) כלומר קיבלתי ST31000340AS בזמן ששילמתי על ST3750330AS. מה ההבדל בין 2 הדגמים האלה ? מדובר על 1000GB SATA2 32MB.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לא מזמן הזמנתי הארד דיסק חדש של WD 160GB SATA2. הלוח אם שיש לי הוא מכיל תמכיה של SATA 1 האם הארדיסק של SATA 2 יעבוד אצלי בלי בעיות? ושמעתי של WINDOWS יש בעיה לזהות נפחים של 160 GB האם זה נכון ומה אפשר לעשות בנוגע לזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לא צריך מהיר וסופר יקר, אלא רק מהיר יחסית (מיועד למערכת הפעלה, ומשחקים) ולא יקר בשמים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לרכוש דיסק קשיח חדש כי כבר נגמר לי המקום ואני רוצה 500GB. ראיתי את ה Westren Digital WD5000AADS שאני די נעול עליו, אבל ראיתי גם את ה 500AAKS מי יותר טוב? מהם ההבדלים? ומי מהם יותר משתלם? שקט? מהיר? ומה אם ה Samsung EcoGreen F2 ED502HI האם הוא יותר טוב מה WD? ומה עם ה Seagate Barracuda 7200.12 ST3500418AS הוא יותר טוב מה WD? ועוד שאלה קטנה מהו השם של החיבור חשמל לכונני SATA? [כמו שלכונני IDE יש חיבור חשמל MOLEX ] תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
קניתי NEC 3500A והספקתי עד עכשיו לצרוב עליו רק מדיות CD, כי רק כאלו היו לי. החלטתי שהגיע הזמן לצרוב גם DVD, אז איזה מדיות הכי כדאי לי לקנות (הכי משתלמות ביחס בין איכות למחיר). יש מדיות שהן עדיפות לסרטים וכאלה שעדיפות לאחסון קבצים, או שזה לא משנה? איפה לקנות? (באופיס דיפו?) ועוד משהו: קראתי ב-CDFREAKS שמדיות DVD+ עדיפות על DVD-. ההסברים שם היו מאוד ארוכים ועסקו בעניינים טכניים שלא ממש הבנתי ולא היה לי כוח לקרוא. המסקנה הזו נכונה?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-