אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי כרגע 2 כונני IDE בנפח 200GB כל אחד ללא שימוש מיוחד. אני מעוניין להפוך אותם לכונני גיבוי כאשר הם ישמשו כמראה האחד של האחר. לצורך העניין אני מעוניין להשקיע מינימום כסף ועל כן הרעיון הכי זול שעלה בראשי הוא להפוך כל אחד מהם לכונן חיצוני לכל דבר עם קופסא מתמאימה, לחבר למחשב ב-USB ודרך תוכנה להגדיר את זמן ותוכן הגיבויים. מה דעתכם? אשמח לשמוע פתרונות אפקטיביים יותר, אך יחד עם זאת גם זולים, כיוון שקופסאות רייד לשני כוננים קיימות בשוק, אך אין לי כוונה להוציא יותר מידי כסף על כך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
איזה צורב מוצלח יש ל-LG שתומך ב-lightscribe ? אני רוצה בעיקרון משהו פשוט, כמו GSA-H62N שהוא נפוץ, רק עם תמיכה ב-lightscribe. (אני לא חושב שיש בארץ את GSA-H62L) האם הצורבים האחרים (לא 62N) שתומכים ב-LS פחות טובים במשהו מה-62N ? תודה
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
תמליצו לי על אחד בסביבות ה 200-300 שקל תודה :]
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שימוש עיקרי: צריבת תמונות לדיסק DVD רצוי: חברת סמסונג (כי החנות ליד הבית עובדת עם סמסונג) האם הצורב samsung sh-s223f יעשה את העבודה למרות החסרון שכתבו עליו במומלצים? החסרון: - איכות הכתיבה יכלה להיות טוב יותר למדיות CD-R ו- DVD+R המומלצים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376277.0
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אהלן! יש לי צורב DVD של SONY שעדיין באחריות. יש בו תקלה מאוד מוזרה. הוא לא קורא ולא צורב CD's (הוא כן עשה את זה קודם), אבל הוא כן קורא וצורב DVD's . לפני שאני נוסע לחנות שיתקנו לי אותו, רציתי להתיעץ איתכם, אם יכול להיות שזו איזשהי בעיה בתוכנה, שאני יכול לטפל בה בעצמי... ועוד שאלה? יש עינית נפרדת לCD ולDVD? תודה!
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, בעקבות הכתבות על הסדרות הפגומות של חברת Seagate מצאתי שיש לי ST31000340AS (שהוא חלק מהסדרה הפגומה). לאחר שהסתכלתי על החשבונית של הדיסק הקשיח שקניתי לפני מס' חודשים ראיתי שעל החשבונית רשום ששילמתי על דגם ST3750330AS (שגם הוא חלק מהסדרה הפגומה) כלומר קיבלתי ST31000340AS בזמן ששילמתי על ST3750330AS. מה ההבדל בין 2 הדגמים האלה ? מדובר על 1000GB SATA2 32MB.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
בגדול אני צריך לצרוב דיסק של וידאו ואני צריך תאימות מרבית לכמה שיותר מכשירי דיוידי ואיכות מרבית ... אז אם מישהו יכול להמליץ על השיטה הכי טובה ( - , + ? ) ועל החברה , תודה מראש ... !
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אפשר ששני HD יהיו מחיצה אחת כלומר כונן D? HD של 80 ועוד אחד של 80 יהיו לי כונן C לדוגמא?
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
500 או 640 ג'יגה, תלוי מה מהיר יותר או נותן תועלת לעלות. אגב, זה נכון שלפני שמעמיסים קבצים על כונן חדש ("חונקים"אותו), צריך לתת לו לפעול כמה זמן כשהוא ריק?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לקוראי הפורום שלום יש לי דיסק און קיי של חברת "סאן דיסק" בנפח של 16 גיגה. עכשיו ברצוני לחלק אותו לשני מחיצות. הישתמשתי באקרוניס ובפרטישיין מג'יק בשניהם היצלחתי לעשות מחיצות, אבל משום מה כשניכנסתי לווינדוס ראיתי רק מחיצה אחת. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב מדובר על ווינדוס אקס פי פרו.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי APEX 811, יש לי בעיה שכול סרט שאני מכניס יש לי פריזים, וכול מיני ריבועים שלא קשורים לסרט. אני צורב על VERBATIM TAIWAN מהירות 12X. לקחתי תדיוידי לבדיקה והבעיה חזקה על עצמה. ממה זה יכול לקרות ? צריבה דפוקה?מהירות צריבה אוו שפשוט הדיוידי מת שוב=\
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
1. כרגע יש לי דיסק קשיח של 160GB. אם אני אקנה דיסק קשיח גדול יותר אני אוכל להעביר את מה שיש לי בדיסק של ה160GB לדיסק החדש? 2. מה זאת התוכנה HD Tach? מה היא בודקת ואיפה ניתן להוריד אותה?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי מייל ב YAHOO אשר נותן אפשרות לאיחסון ללא הגבלה. איך אני יכול להעלות אליו מידע יותר מ10M שישאר שם לצורך גיבוי וכו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קניתי 2 דיסקים קשיחים מאותו הסוג (שניהם SATA 2) חיברתי את שניהם לחיבור ה SATA הרגיל שנמצא בלוח האם עכשיו מה שאני לא יודע זה מה עושים עם הבקר RAID שיש לי על הלוח אם יש לי P5N32 SLI DELUXE ויש עליו חיבור שנקרא SATA RAID1 איזה כבל אני מחבר לחיבור הזה ולאן אני מחבר את הצד השני?? תודה
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן לכולם הדיסק הקשיח הנוכחי שלי מתחיל להכנע ולהראות סימני גסיסה סופיים לכן רציתי לקבל המלצה לדיסק קשיח, המחשב שלי דיי ישן ולכן אני לא בטוח שהכוננים שנמצאים עכשיו בשוק יתאימו ללוח האם שלי לוח האם שברשותי הוא :ASUS P5GD2 לכן אני מאוד אעריך אם תוכלו לעזור ולהמליץ לי על HD חדש עד 400 שח ואם אפשר אפילו פחות. כרגע אני גר בבאר שבע כך שיעזור לי אם תוכלו לכוון אותי לחנות מחשבים באזור ב"ש בנוסף רציתי לשאול כיצד אני אוכל להעביר את כל המידע שיש לי על הכונן הנוכחי לכונן החדש, מבלי להתחיל להתקין וינדוס מהתחלה ואת כל התוכנות שמותקנות על הכונן הישן לכונן החדש תודה
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם ראשית אני אומר שקראתי הסטיקי בנוגע להמלצות צורב די וי די אבל זה רק בילבל אותי..... עד עכשיו אמרו לי ש nec טובים מ lg... אני מתלבט בין lg-צורב gsa-h10 a לבין nec צורב DVD ND3550 או nec-ad-5170 אני מדבר על תקציב עד 200 שח.......מה הכי טוב מבין השלושה? ויש לי על כולם אחריות שנתיים... אז זה לא ככ משנה כיום מה לקנות לא? כי במילא אתה מקבל שנתיים אחריות? ו 200 שח לשנתיים בהחלט שווה.... מה שחשוב לי שהצורב ימשיך לצרוב.... כי אני צורב המוןןןןן כל מה שזז אני צורב ושייקרא דיסקים לאורך זמן בצורה מהירה..... תודה על העזרה בבחירה
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת איך לצרוב דיסק DVD כך שאני אוכל לאחר מכן לראות אותו בDVD הספציפי שלי?... וכמו כן אני לא מצליח לצרוב בצורב הDVD שלי דיסקים רגילים רק של DVD, יש לי גרסת נרו לייט כלשהי.
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני רק רוצה לוודא שהבנתי נכון איך אני מבצע מעבר ל RAID 0 כשאר אני כבר ע ם מערכת עובדת כרגע יש לי WD 640 1 קונה את אותו הארד דיסק בדיוק 2 משיג עוד כונן לשמור את המידע הקיים(מחבר) 3 עושה IMAGE בעזרת אקרוניס לכונן הקיים ושם אותו על הכונן השלישי 4 מפרמט את שני הכוננים הראשונים 5 מעביר את שני הכוננים הראשונים ל RAID ב BIOS 6 פורש את את ה IMAGE דרך ה BOOTABLE של אקרוניס 7 מחזיר לחבר את הכונן השלישי
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
ברשותי הארד נוסף שאני מעוניין לחבר למחשב, לאן אני מחבר את זה בדיוק ומה אני צריך לשנות בהגדרות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ה SSD שלי - C4 מראה בתוכנת מידע 97% בריאות?? מה זה אומר ? שחלק מהמקום בכונן לא שמיש כבר?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כמו בכותרת. אני מחפש כונן שיעשה הכל למחשב החדש. ומישהו שמע משהו על ה- DW1620Pro? או שהוא לא הכרחי? כי הבנתי שאפשר להפוך את הרגיל לפרו ע''י עדכון קושחה. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
אני צריך אחד כזה אבל אני לא מוצא איפה יש איזה דגמים? מה אתם אומרים על האמינות של המוצר? האם זה תומך במחשבי MAC? איך מתבצע החיבור? זה מוסיף לי עוד כונן במחשב שלי כאילו? מה המהירות העברת נתונים? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
החדש של HITACHI: http://www.pcworld.com/news/article/0,aid,120102,00.asp
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אהלן אני לאדעתי לאיפה זה מתאים כי זה שילוב של כמה פורמים אז שמתי פה ולאיפה שזה יגרר שהמנהל יעביר.. סליחה ותודה האם אני יכול להתקין לינוקס או ווינדוס על הH340 שלי? הוא FAT32..... מישהו מהפורום פה (לא זוכר את הניק ניים כי הוא מהאיי סי קיו שלי) חושב שכדאי לנסות הלתקין לינוקס על האיריבר ואז אולי הדרייברים של המצלמה הדיגיטלית יפעלו עליו ויהיה אפשר לחבר את המצלמה אני טוען שאפשר להתקין לינוקס... אבל הוא יפעל רק אם מחברים למחשב כי יש לH340 חומרה חרא..... ולא מספיק טובה בשביל להציג משהו בכלל וגם אם הדרייברים יותקנו (מה שלא נראה לי כי אין דרייברים ללינוקס) הם לא יפעלו מעצמם.... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-