עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. חיברתי כונן דיסקטים למשחב הוא דולק.. הנורה שלו דולקת אבל הוא לא מופיע במחשב שלי... חיפשתי בMANAGE אבל לא מצאתי אותו (אוליי לא חיפשתי טוב...)

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  2. שלום, יש לי 1001FALS ולא מותקן עליו כלום שנמצא בשימוש (כלומר , לא משהו שאני משתמש בו כל הזמן) והארד דיסק פשוט "נרדם" כלומר,אם אני מדליק את המחשב ואחרי כמה זמן מחליט לשמוע מוזיקה (שנמצאת על ה1001FALS) לוקח להארדיסק מעט זמן (כמה שניות עד שהוא מתעורר) .. אפשר לבטל את זה שהוא נכנס למעין מצב שינה? תודה וסופ"ש נעים

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by JHONLEV,

שיהיה איכותי ויעיל. אני מתככון לצרוב איתו משהו כמו 100 דיסקים אז אני חייב שהוא יהיה איכותי. המלצות ?

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by jorgito,

שלום! לא ידעתי אם לשים את זה כאן או בתמיכה אז אני מנסה את שניהם לא יודע איך ולמה אבל ההארדיסק שלי התחיל לעשות BAD SECTORS ואני צריך לגבות אותו בשביל שיחליפו לי לחדש (יש אחריות) - רציתי לדעת על באיזו תוכנה כדאי להשתמש - אני רוצה לעשות מראה מלאה של ההארדיסק (שאני לא אצטרך להתקין שומדבר מחדש) והמערכת הפעלה עם כל מה שמותקן עליה. אני הולך לנסות לעשות את זה עם הארדיסק חיצוני בתקווה שהמערכת תעלה כי רוב הפעמים המחשב נתקע... אם תוכלו לתת טיפים איך לעשות את זה ובאיזה תוכנה להשתמש - אני מכיר רק את NORTON GHOST (ומה אני עושה אם אני לא מצליח להתקין על ההארדיסק הדפוק את ה GHOST). תודה!

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  5. מחשב חדש לפני יומיים קיבלתי אותו הכל פעל סבבה ... התקנתי כמה משחקים מדיסק העתקתי שירים מדיסקים... ופתאום עכשיו הוא לא מזהה אותו ואין לי מושג למה? מישו יכול לעזור בקשה? נ.ב. יש לי ווינדוס ויסטה 64 ביט אם זה קשור והצורב חדש לא ממחשב ישן או משו

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by Black_eagle,

שלום לא מזמן הזמנתי הארד דיסק חדש של WD 160GB SATA2. הלוח אם שיש לי הוא מכיל תמכיה של SATA 1 האם הארדיסק של SATA 2 יעבוד אצלי בלי בעיות? ושמעתי של WINDOWS יש בעיה לזהות נפחים של 160 GB האם זה נכון ומה אפשר לעשות בנוגע לזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  7. היי, נתקלתי היום בבעיה די מוזרה בזמן התקנה של מחשב חדש, הווינדוס מזהה את seagate 320GB בתור 128GB. מה שמוזר שבbios ובPartition Magic הכונן מופיע בתור 320GB. בהתחלה יצרתי partition ראשון של 60GB והתקנתי עליו את ווינדוס, עכשיו דרך disk management אני רואה כאילו יש עוד 68GB פנוי וכשניסיתי דרך Partition Magic לייצור partition של 260GB הווינדוס אף עם blue screen בזמן העלייה... אשמח לשמוע רעיונות.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  8. שלום במפרט שאני קונה .....מומלץ 2 דיסקים קשיחים של 250gb Raid + דיסק נוסף למערכת הפעלה של 80gb ....השאלה שלי אם כל אחד מהשלושה צריך איוורור מיוחד....או שמספיק שני מאווררים אחד לכל 250gb ואילו לדיסק של ה-80gb אין צורך? אודה לתשובות

9. Started by yuvallon,

שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למארז RAID בכדי שאוכל לישון בשקט. אז ככה, בבית שלי מותקנת רשת עם 3 HDD חיצוניים (500G כל אחד) שעליהם נשמר מידע שאני ממש לא רוצה לאבד ולכן חלקו (החשבו ביותר) מופיע בלפחות משני HDD. כעת אני צריך עוד נפח ואני לא רוצה HDD נוסף. אני מחפש מארז שיוכל להכיל לפחות שלושה HDD (כי מארז עם שני HDD ושיכפול (RAID1) נראה לי לא חסכוני - אולי תשכנעו אותי אחרת...) לטובת גיבוי מידע. אין לי בעיה שהמארז ירעיש קצת (הוא בחדר עבודה ולא ליד טלויזיוה) ויהיה גדול. לעומת זאת, מאוד חשוב לי שהמידע ישמר לנצח (אני פנרואיד...) ושהמארז יכול לעבוד הרבה זמן רצוף (למרות שאני מחזיק עליו רק גיבויים ולא משתמש בו לעשות הזרמת סרטים ברשת, אני לא רוצה להדליק אותו רק בכל פעם שאני צריך ממנו…

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  10. אני יתחיל מזה שיתכן וחלק מהתשובות שייכות יותר לפורום מודינג, אבל אני רואה את זה כנושא אחד. סיפור מסגרת : עקב מחסור במקום איחסון במחשב (אני עוסק בצילום סטילס ווידיאו ועריכה) אפשר לחפש בגוגל תחת - אסף מרדכי - צילום. אני לא שם כן את הכתובת של האתר זה לא קשור. בכל מקרה, אני צריך שהחומר יהיה זמין לעבודה על המחשב. קניתי אתמול 2 HD נוספים של WD 250 GB 16 MB SATA2 וצירפתי אותם בתוך המארז הקיים (ראה מפרט). החיבור הפיזי היה בכלוב הקידמי של המארז בין המקומות הריקים שהיו בכלוב מקודם, יש מקום ל 6 HD, אבל 2 העליונים תפוסים ע"י בקר של המאווררים (יחידה של TT) ולכן כרגע נוצר "קופסא" של 4 HD שיושבים בדיוק מול המאוורר, כול אחד מהם מקבל את אותה חשיפה למאוורר. סידור היחידות הפיזי במארז : מלמ…

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by ex_,

היי, טוב עושה רושם שהכונן החיצוני שיש לי כרגע עומד למות ויש עליו חומר חשוב מאוד אני מחפש בדחיפות כונן חיצוני 80-120 ג'יגה והכי חשוב שיהיה אמין אין לי כל כך מושג בתחום אז תודה על ההמלצות.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  12. Started by Shadowman,

חבר שלי קנה צורב דיוידי, הווינדוס מזהה אותו אבל ה Nero לא! עם איזו תוכנה מומלץ להישתמש בישביל הצורב הזה? ועוד שאלה, העם הצורב הזה הוא צורב גם דיסרים רגילים CD -RW????

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  13. רכשתי צורב CDR/RW פשוט של חברת LG דגם CGE- 8526B. הרכישה לאחר שצורב ACER ישן X 4 הלך לעולמו. עם הצורב הישן סופקה תוכנה חוקית של EASYCD ועימה תוכנת DIRECTCD. בזמנו צרבתי כמה עשרות דיסקים בתוכנת DIRECTCD (תוכנה המאפשרת התייחסות ל CDR ולא רק לCDRW כ FLOPPY) אומנם ללא מחיקה. בכל מקרה יש לי כמה עשרות דיסקים כאלה לא סגורים ! אין לי כל דרך לגשת אליהם יותר כי תוכנת ה EASYCD כמו גם תוכנת ה DIRECTCD לא מכירה הכונן LG כצורב אלא ככונן CD רגיל. הורדתי את כל העדכונים המומלצים של חברת ROXIO לגירסת התוכנה שיש לי 5 DIRECTCD , אבל כלום לא עוזר. תוכנת DIRECTCD מזהה את הכונן רק ככונן CDR רגיל ולא מזהה צורב במחשב. תוכנת InCD של NERO לא יודעת לזהות CDR פתוחים שפורמטו על ידי DIRECTCD וא…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  14. אני מתכוון ל DVD R + DVD R - יתרונות וחסרונות??????????????.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by vr72890,

שלום לכל התותחים! יש ברשותי דיסק dvd(לצפייה) של שמחה משפחתית אני מעוניין להעביר את הסאונד לדיסק cd כדי שאוכל לשמוע ברדיו דיסק באוטו מישהו יכול להסביר לי כיצד לעשות זאת ? תודה.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by zakashe,

הי, נתקלתי בבעיה הבאה ואשמח אם מי מכם שכבר ראה משהו כזה בעבר יוכל לעזור לי: יש לי מחשב עם הארדיסק אחד (אין לי parttitions) ועליו רצה WindowsXP. אני רוצה להתקין fedora בנוסף לwindows ולכן לקחתי הארדיסק ישן (WD200 20GB) וניסיתי להתקין אותו במחשב. ההארדיסק שאני משתמש בו כרגע הוא sata2 וההארדיסק שאני מנסה להוסיף הוא sata1. על מנת לחבר את ההארדיסק השתמשתי בכבלים (מתח + DATA) של הDVD (יש מס' נקבות (שקעים שיוצאים מאותו כבל) כך שאני יכול לחבר עוד התקן בלי לנתק את הDVD) כאשר הפעלתי את המחשב כמובן שהwindows לא זיהה לי את ההארדיסק. ניסיתי לשחק עם המיקום של הג'אמפר אבל זה לא שינה כלום. אודה מאוד למי שיכול לעזור. zakashe

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by avz,

יש לי תוכנה ישנה חשובה שמותקנת על שלושה דיסקטים פלופי 1.44 אני רוצה להעביר את התוכנה למדיה אחרת, תקליטור או דיסק און קי. לשם כך אני זקוק לכונן מתאים. זה יכול להיות כונן ישן מהסוג שמתחבר עם כבל שטוח 34 פין (השגתי מחשב ישן שיש לו קונקטור לפלופי) או חדש יותר עם חיבור USB. אם יש כאן למישהו כונן תקין כזה למכירה או להשאלה, אשמח מאד. לחילופין - אם מכירים מעבדה/מכון שיכול להעתיק את הדיסקטים, אשמח לשמוע.

18. Started by iveco,

לעיתים מאוד קרובות ה LED HDD במארז דולק קבוע עכשיו אני בודק מאמץ של HDD במחשב וכולם על 0 אולי 1% לא מבין למה זה דולק קבוע ? אני מסתכל בתהליכים שרצים ברקע למרות שהכוננים לא זזים 0-1% אז יש את האנטי וירוס של המחשב מייקרוסופט ויש את ה CCLEANER זה מה שיכול לגרום ללד להיות דלוק קבוע ? , מוזר מאוד או שה NVME הוא מהיר מדי והלד HDD מזהה את העבודה שלו ברקע כ HDD מכני או SATA שעובד ממש קשה , מישהו נתקל בדבר כזה ? , בדקתי את החיווט של ה LED ב PANEL והכול מחובר כמו שצריך !!!

19. Started by Wreckovski,

קיבלתי את התינוקת החדשה שלי. (AMD 64 3000+, GA-K8NS, 512mb) ושמתי לב שב-IDE ליסט אחרי הבוט הוא רושם "CD-RW ATA33", "DVD-ROM ATA33" עכשיו, מה לעזאזל ה-33? הרי יש DMA33, ATA66 ומשם זה רק עולה... זאת אומרת שזה במצב DMA כרגע? מחוברים לי עליו הדיוידי והצורב, כאמור, וכשאני מעתיק מדיסק לכונן הקשיח (80 ג'יגה SATA) לוקח לו איזה 6-7 דקות על 250 מגה. האם זה קשור? יש לי IDE ספייר... אולי כדאי להחליף?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  20. היי, לפני כמה זמן קניתי קייק של ורבטים צבעי פסטל לצורכי מוזיקה.. אז לא שמתי הרבה לב לזה כי במילא צרבתי על מהירות נמוכה אבל עכשיו שאני צריך אותם לדאטה מתעוררת אצלי שאלה. למה מופיעים לי רק מהירויות: 8, 16, 24 ו32? הצורב שלי הוא NEC 3520A תודה.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by nimrodim,

כן! זה כבר כאן! Now supports Bitsetting for +R +RW +R DL media Now supports PI/PIF Disc Quality Scanning with CD-Speed and DVDInfoPro RIPLOCK REMOVED for fast DVD ripping - optional http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=134047

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

מהכוננים של WD תודה.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by Jack_g,

הצורב צורב על דיסקים ריקים בלי שום בעיה וכשמכניסים לו דיסק ריק אז הוא מזהה שזה דיסק ריק אבל כשמכניסים לו דיסק נתונים כלשהו הוא לא רוצה לקרוא אותו אפילו נגיד שזה הדיסק שהוא בעצמו כרגע צרב. הצורב כרגע עם ה FIRMWARE הכי עדכני שלו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  24. אני פשוט לא מוצא ... מיועד ל- Cheetah של סיגייט 10K סל"ד

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by redead,

יש לי כרגע שני כוננים אחד של 160 מגה השני של 250.. רציתי לדעת מה זה בעצם רייד והאם זה יכול לשמש אותי איכשהו? תודה..

• 1 תגובה
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים