עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by sheva23,

שלום לכולם האם יש למישהו מידע אם אפשר לתקן רק את הכרטיס האלקטרוני של היחידה . כאשר אני מחבר אותו לחשמל אין תגובה. המארז החיצוני נמצא אצלי מעל שנתיים. בד"כ הוא במצב כבוי אצלי, כנראה לאחר אחת מהפסקות החשמל משהו קיצר אותו. למזלי הדיסק שהיה בפנים חי הקטע שהקייס כבר לא באחריות וזו לא הפעם הראשונה שהBOARD בכוננים החיצוניים האלה מת, היה לי לפני זה עוד חברה פשוטה יותר, גם שם אותו סיפור. התכנון כרגע להביא VI-ON 3.5'' Black External USB 2.0 + eSata Sata Hard Disk Enclosure ב180 שח ולסגור עניין. אבל מתוך סקרנות אולי למישהו היה התנסות דומה, (אולי רק השנאי הלך?) תודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  2. היום הדלקתי את המחשב ואני רואה באתחול של הביוס שהוא מזהה את הצורב בשם מפוברק. מתי שאני מכניס דיסק, באמצע הקריאה המחשב עושה ריסט. לא נגעתי בכלל בצורב כבר שבוע... ככה הוא מזהה לי אותו בווינדוז: למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסיתי לצרוב לו פלאש מחדש, אבל הפלאשר לא מצליח... שאלה נוספת, במידה והוא באמת נדפק,שווה לקנות צורב סאטה או שזה לא משנה? מצורבי ה-IDE הכי מצא חן בעיניי הלייטאון (20A1P), יש איזה יתרון ל-H22 עליו? תודה מראש, טל. עריכה: סידרתי את זה, ניתקתי את הכבל של החשמל מהצורב, הדלקתי, נתתי לביוס לעלות, עשיתי ריסט וחיברתי את הצורב לחשמל, תקין.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  3. אהלן, חבר שלי נמצא בברזיל ונדפק לו הכונן במחשב. הוא רוצה לבקש מחבר שלו שנמצא בארה"ב שיקנה וישלח לו כונן מbestbuy או compusa או circuitcity (או כל רשת חנויות אחרות) כונן קומבו חלופי. (ז"א צורב רגיל שקורא גם DVD) הנייד שלו הוא ibm thinkpad t30 - אם מישהו מוכן לעזור ולהמליץ על דגם (בצבע שחור) זה יעזור מאוד לחבר שלי שתקוע במדינה מפגרת מבחינה טכנולוגיה. תודה מראש, LazyBoy

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by no_way,

יש לי כונן חיצוני 500GB נשאר שמה 300GB אני רוצה להעביר משחק ISO ששוקל 7 GB אבל כשאני מנסה להעביר זה כותב לי שאין מקום הכיצד זה יתכן? נ.ב. הכונן על USB

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by orlupo,

ב-CDFREAKS כתוב ב-REVIEW ככה: Can't overburn to 99/100 minutes זה אומר שה-4163B לא יכול לצרוב על מדיות 90 או 100 דקות? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  6. שלום רציתי מה המהיות של דסק הקשיח הזה 80GB SATA? שנימצא ב-KSP הוא 7200?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. נתתי פקודה למחשב לבצע המרה של מערכת הקבצים מ FAT 32 ל NTFS אך המחשב לא מצליח לבצע את ההמרה (כנראה בעיה בדיסק) בדקתי שהפקודה לבצע את ההמרה מתחבאת בקובץ רג'יסטרי שאפשר לגשת אליו רק כשווינדוס עלה ולמצב כזה אני לא מצליח להגיע, האם יש פיתרון לגשת לרג'יסטרי דרך דוס ולשנות את הערך המבוקש?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by Keman,

יש לי לוח אם GIGABYTE GA-K8NS 939 ULTRA הלוח תומך בשני RAID-ים: NVIDIA RAID & SILICON IMAGE SIL3512 RAID שמישהו יגיד לי בבקשה: מה ומי מהם יותר טוב והכי חשוב - למה ? תודה מראש לכל מגיב מחקה לתשובות

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by eitanbts,

קניתי את הצורב הזה LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED מה אומר DOUBLE LAYERED ? THX

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  10. אני מתכוון ל DVD R + DVD R - יתרונות וחסרונות??????????????.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  11. מישהו יודע ? תוכנה משהו ?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  12. כמו בכותרת. אני מחפש כונן שיעשה הכל למחשב החדש. ומישהו שמע משהו על ה- DW1620Pro? או שהוא לא הכרחי? כי הבנתי שאפשר להפוך את הרגיל לפרו ע''י עדכון קושחה. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by +Eliran+,

יש לי קבצי AVI בגודל כולל של כמה GB ויש לי דיסק של 4.7 GB. עכשיו שניסיתי לצרוב כמה שיותר קבצים בדיסק לא הצלחתי(ניסיתי את האפשרות של צריבת DVD) כי כל קובץ שקל איזה גי'גה כשבפועל הוא שוקל כמה מאות MB. וכשניסיתי לצרוב בSVCD זה הראה לי קיבולת של 700/800 MB בלבד (כשבפנים יש דיסק DVD). איך אני יכול לצרוב בצורה שאני אשמור על הפורמט של AVI אבל לתוך דיסק של DVD? אני עובד עם נרו 8 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  14. Started by Dragon Lord,

מחיצה D נגישה מחיצה C נעלמה לה פתאום, כאילו שעברה פירמוט לא ניתן לסרוק בה וירוסים לא ניתן לגשת דרך דוס, (NTFS) רעיונות שלא כוללות בשורות איוב יש למישהו?

15. קניתי WD 80GB 8MB אבל רוצה לדעת האם באמת זה 8MB ולא הרגיל (2MB?). איך בודקים זאת?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  16. אם מישהוא יודע איך הארדיסק הזה...מבחינת אמינות...בעיות וכו"... כי אני רוצה לקנות אותו היום לפני שאני חוזר לצבא מחר ואני חייב לדעת פרטים תודה... אני מחבר אותו ל-Abit NF7-SL ver 2.0 Nforce2

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  17. יש לי על הלוח אם שתי יציאות SATA. וכעת יש לי שני כוננים. אני מעונין להוסיף עוד כונן, אבל משום שאין לי מקום לעוד חיבור או כסף לכרטיס הרחבה, אני אחבר אותו לסירוגין עם אחד הכוננים הישנים (על כל אחד תהיה מערכת הפעלה אחרת) משום שהכונן הישן אותו אני מעונין להחליף עם החדש נמצא במצב לא טוב (הקונקטור שלו נשבר וזיגזג הדביקו אותו עם שעווה, ואמרו לא לשחק עם זה כי זה יכול לגרום נזק ללוח אם) אני לא רוצה לנתק ולחבר פיסית כל פעם את הכבל SATA, ובנוסף גם זה די מסורבל כל פעם להוציא את הדלת והכל... יש אפשרות להרכיב מן סוויץ או איזה מפסק שיעביר את החיבור מידע בין כונן אחר לשני? או אולי מפצל כמו של כבל IDE שבכל אחד נכנסים 2 כוננים..? תודה

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  18. שלום, רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בפן דרייב(נפח 1-2 GB) כאיזור מוקצה לפייג'ינג פייל("זיכרון וירטואלי"), ראיתי לא מזמן שאינטל הגיעה עם טכנולוגיה לניצול שמקצרת עד מאוד את זמני הטעינה של משחקים. אולי זאת בורות מצדי לשאול - האם המהירויות של זכרון(קריאה\כתיבה) פלאש גבוההות יותר משל דיסק קשיח? האם אפשר לכתוב ולקרוא ממנו כ"כ הרבה?(אם אכן אפשר לייעד אותו להקצאה הזאת, מן הראוי שהוא יעמוד בכ"כ הרבה קריאות וכתיבות).

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by oz12,

מעוניין שתביאו לי המלצה על HD פנימי למחשב בנפח של 320G חשוב שיהיה SATA2 תודה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  20. שלום לכולם, אני צריך המלצה לצורב דיוידי מומלץ והכי אמין/טוב/צריבות מעולות שקיים בשוק נכון לעכשיו אני מתלבט בצורב פיוניר השחורhttp://www.ksp.co.il/hmain.php אם יש דגמים יותר טובים אנא אשמח לתגובה ושם החנות(עדיף במרכז קרי קייספי ציפ גולטופ וכאלו

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  21. יש לי מחשב חדש עם 160 ג'יגה של WD SATA2 רציתי קודם לדעתם האם מומלץ לחלק את הכוננים ל-2 או שרצוי להשאיר הכל בכונן אחד ואם כן איך אני מחלק בדיוק בזמן ההתקנה הראשונית של ה-Windows? ולכמה ג'יגה מומלץ לחלק כל כונן נגיד אחד בשביל ה-Windows ואחר בשביל כל המשחקים שירים תוכנות סרטים ככה מומלץ לעשות? אם אפשר בבקשה חוות דעת ממבינים בעניין תודה מראש

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by Swed,

אני מתלבט בין שני צורבים.. Pioneer DVR-215D Black X20 DVD לבין זה LG GSA-GH20L X20 DVD ההבדל מחירים בינהם זניח מאוד.. 4 שקל לא מפריע.. אני רק לא יודע מה יותר טוב אשמח להמלצות... תודה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  23. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=11079&PageId=22 עוד כמה FW ויהיה מושלם (צריך ביטסטינג ו FW ל DLX4 למרות של LG יש את סדר העדיפויות שלהם). The big advantage of this drive is its writing quality. Outstanding writing quality was reported with Verbatim 4X +R media, and excellent writing quality with Verbatim 16X +R media. The drive also supports Double Layer recording at 2.4X. Although the competitions offers higher writing speeds, quality scans indicated very good performance. As already stated in this review, LG prefers to improve quality, even if the supported writing speed is reduced. The price of this drive is considerably low, making…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by Rammler1983,

היי, ברשותי מחשב נייד בן שנה של חברת אסוס, ושלשום לקראת סוף העברת קןבץ iso גדול קבלתי את ההודעה הבאה: "Cannot copy... Data error (cyclic redundancy check)" אז ככה, אני יודעת שזאת בעיה בsectors כי לפי תוכנת היצרן "Hitatchi" ןmhdd יש לי בעיה בהם. התוכנה של Hitatchi מציעה לי שתי אופציות: 1. Erase Disk, entire Disk will be rewritten 2. Sector Repair , corrupted sectors are rewritten בכל אופציה המידע על הsector יימחק אבל השאלה מה הכוונה בrewritten? ששום מידע לא יישמר יותר על הsectors האלה יותר ואז הכונן קשיח ייאבד מהנפח שלו? והאם ייתכן באמת שזאת לא בעיה פיזית ושלא צריך להחליף את הכונן הקשיח? תודה לכם, franz

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  25. Started by pushel,

איזו תוכנה מומלצת לגיבוי של הpartition עם מערכת ההפעלה? (2 הפרטישנים מפורמטים בNTFS) התוכנה לא צריכה להיות חינמית תודה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים