אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
כרגע חזרתי הביתה וכשהדלקתי תמחשב הוא לא עלה הוצאתי תהארדיסק וגיליתי שהפלסטיק שמייצב תפינים של החיבור SATA איננו והיה חסר גם פין אחד, הפין נפל והפלסטיק נתקע בכבל יש מצב שיחליפו לי אותו עם האחריות?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אני מחפש צורב לגיבוי דיסקים מקוריים של מוסיקה ברצוני לדעת מהם הצורבים הטובים מסוגם לצריבת אודיו ?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
ה- HD של המחשב שלי התפגר. אני גם ככה צריך לקנות מחשב חדש אבל החלטתי לחכות חודש חודשיים (בשביל יציאת nF4 ו- PCIE). בינתיים אני רוצה לקנות HD חדש בשביל המחשב הנוכחי, אבל העניין הוא שאני גם רוצה להעביר אותו לחדש בעוד חודשיים. השאלה שלי: 1. אם אני קונה SATA עכשיו האם הוא בהכרח יתאים למחשב הישן (P3 בן 3 וחצי שנים) או שזה תלוי לוח אם וכו'. 2. אני רוצה לקנות 80Gb עכשיו ו- 80 נוספים למחשב החדש ולחבר אותם בחיבור RAID כך שאני אקבל 160 סה"כ. הבנתי שזה עדיף על HD בודד של 160Gb. נכון\ לא נכון? כדאי\ לא? ועד כמה גדולה העלות של שני HD של 80Gb על פני 160 בודד? יכול להיות שעדיף לי לקנות HD קטן וזול רק לגרור את החודשיים הבאים עד שאקנה מחשב חדש? תודה
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קניתי את הצורב הנ"ל והוא צורב ללא בעיות, אבל משום מה הוא לא מצליח לקרוא סרטון אחד שניצרב על ידי צורב אחר. לכונן הדיוידי הרגיל הישן שלי אין שום בעיה לקרוא, לכן הדיסק אינו פגום. האם יכול להיות שהNEC שלי לא תקין, או שזאת תופעה נורמלית שצורב מסוים לא יכול לקרוא חלק מדיסק כלשהו(את שאר הסרטים הוא מפעיל ללא בעיה) שניצרב על ידי צורב אחר(של חבר)? מה שעוד מוזר, זה שתוכנת הנירו כבר פעמיים הראתה נתוני מהירות שגויים עם הצורב הזה. האם יכול להיות שהוא פגום "קצת"?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום רציתי מה המהיות של דסק הקשיח הזה 80GB SATA? שנימצא ב-KSP הוא 7200?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי צורב CDRW של LG, בן שנתיים בערך (לא זוכר מתי מכרו את ה X42). כל מקרה, בחודש האחרון הוא פשוט לא קורא לי דיסקים עם סרטים אם אני מפעיל את זה ישירות מה CD, הוא פועל קצת ומפסיק את הקריאה. אם אני מעתיק את הקובץ למחשב ומריץ משם, הקובץ מלא פאקים (מריחות בעיקר). מה הבעיה? המדיות? הכונן עצמו? והכי חשוב, מה אפשר לעשות חוץ מלקנות חדש. (חשבתי על דיסק לניקוי העינית, אבל אני לא בטוח אם זה באמת עוזר \ אם העינית באמת הבעיה וזה מה שיסדר אותה). רב תודות.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מזה מצאתי בפנדה WD RAID EDITION http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_272_79 מזה זה ההארדיסק ה"שני" לרייד שאם אני רוצה אני צריך לקנות או שזה משהו אחר? דרך אגב המליצו לי על WD 320 הAAKS ומצאתי את זה של סגייט שהוא נראה טוב יותר לפי ההשוואות של טומסהרדוור ומחיר דומה ההשוואה http://www23.tomshardware.com/storage.html?modelx=33&model1=683&model2=134&chart=37 המודל כאן http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=425251
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אם אני מסיר את התוכנה של הU3 מהDOK אני יכול להחזיר אותה אחרי זה? (מסיר את הכונן הנוסף שעליו נמצאת התוכנה) תודה
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כמו בכותרת. אני מחפש כונן שיעשה הכל למחשב החדש. ומישהו שמע משהו על ה- DW1620Pro? או שהוא לא הכרחי? כי הבנתי שאפשר להפוך את הרגיל לפרו ע''י עדכון קושחה. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אוקי היום חיברתי מאורר באילתור (בזמן שהמחשב היה דלוק) לאחץ כניסות החשמל (מולקסים ניראה לי הלבנים האלה) ובטעות החוט התפצל ונכנס גם לצבוה וגם לשחור (לא זוכר בדיוק) היה ניצוץ קטן אחרי זה מסך כחול וכשהתחלתי את המחשב BOOT FAILURE ניסיתי לחבר את הדיסק הקשחי למחשב שאני כותב את ההודעה ממנו ואותו הדבר לדעתי נידפק בדיסק הקשיח מה שמספק לו את החשמל יש אפשרות (חוץ מלשלם 100$ לשיחזור מידע) להביא את המחשב למעבדה ואז לעביר את מה שיש עליו את הנתונים לדיסק קשיח אחר ? או איכשהו לתקן אותו ? (לא ב100$) ... וגם אם אני יקנה חדש אני חייב אותו כי יש שם תמונות מהשנה האחרונה שעוד לא גיביתי
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קניתי WD 80GB 8MB אבל רוצה לדעת האם באמת זה 8MB ולא הרגיל (2MB?). איך בודקים זאת?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני חייב עזרהה הוספתי דיסק קשיח נוסף לפני חודשיים בערך והיום אני פותח את המחשב והוא נעלם לי.... מה אני אמור לעשות??? מה הבעיה עזרהה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
החדש של HITACHI: http://www.pcworld.com/news/article/0,aid,120102,00.asp
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום ! לאחר סקר מחירים באתר זאפ ובאתרי ביקורות שונים, נותרו מספר דגמים: Hitachi 160GB 7200 8MB Western Digital 160GB 7200 8MB Maxtor 160GB 7200 8MB אין לי שום מידע לגבי המאקסטור אך הופתעתי לראות שה- Hitachi מקבלים ביקורות מעולות: http://storagereview.com/articles/200310/20031007HDS722525VLSA80_1.html שמתי לב שמעט חנויות מחזיקות אותם ורוב החנויות מחזיקות WD (למרות שהביקורות לא מהללות). עוד דבר: שמתי לב באחת החנויות של ה- Hitachi, שמצויין בפרטי המוצר: Bulk - למיטב זכרוני זה אומר שהמכשיר עבר בדיקות איכות ולא זכה לקבל: Retail. האם אני צודק ? ומה דעתכם על המחיר ההזוי הזה ? - http://shoplet.co.il/product.asp?productid=4373 מה לקנות ? מהיכן ? הצילו....! תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 2 כוננים קשיחים: 1. WD 2000JS - 200GB 2. WD 2500YS - 250GB (הזמנתי מטרוניקס דגם AAKS, אבל לא יודע למה הם שלחו לי אותו, מכיוון שלקח למשלוח כשבועיים+, אז כבר לא היה אכפת לי). ולוח אם Gigabyte K8N Pro SLI שתומך ב-RAID של: 0,1,0+1. הכונן הראשון והישן יותר, מפוצל ל-2: C: (וינדאוס ותוכנות), D: (הורדות, ביטורנט, וקבצים חשובים). הכונן השני, אשר נקנה לפני חודש וחצי בערך, לא מפוצל, E: (סרטים, קליפים, מוזיקה וקבצי התקנות). אני מוריד המון תכני וידיאו HD (קבצים בגודל כ-5GB, 8GB), חשבתי שהכונן החדש יספק אותי אך במהרה נגמר המקום הפנוי. חשבתי לקנות עוד כונן של WD2500YS ולעשות RAID 0 בין שני הכוננים, מה אתם אומרים? אני פשוט מעדיף את כל התכנים בכונן יחיד. ועוד שאלה, אם אני …
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אמנם הם רק כמה חודשים בשוק, אבל Gigabyte יצאה עם כונני תקליטורים, צורבי CD וצורבי DVD.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לפני חודש ראיתי דיסקים פשוטוים בסביבות ה 250 שח, היום הם קפצו ל 350 ... זה בגלל עליית הדולר ? למישהוא יש מושג לגבי המגמה לעתיד ? ובאופן כללי - מחפש דיסק 2.5" IDE 7200 . יש המלצות ? (לא סמסונג ...) (פנימי, לא מדבר על הקופסאות החיצוניות)
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הביאו לחבר שלי כונן USB נייד (Disk On Key כזה) והוא לא יודע של איזה חברה זה ובגלל שיש לו 98 אז הוא לא יכול להשתמש בזה. צירפתי תמונה של הכונן, מישהו מזהה? תודה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם לפני שבועיים קניתי קני כונני 500GB של סיגייט ובקר SATA RAID של VIA שמתחבר בPCI מאז שהקנתי אותם המחשב נתקע לעיתים לכמה שניות וחוזר לפעולה הבים של המערך הם לא מש שציפיתי להם. זמני התגובה גבוהים מאוד. לפעמים נתקע, מהירות העברת הנתונים לא ממש גבוהה ובבדיקה בHDTUNE מתקבל גרף מוזר מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
חשבתי לקנות או את ה lg 4160b או את ה Sonys Double Layer(DWD-22A) DVD±RW x 16 - Bulk או את ה LITEON (SOHW-1633S) - DVD±RW Double Layer - WHITE ולבנקיו אני לא מתקרב מנסיון עם צורב רגיל שדי נדפק אחרי חודש בלי סיבה הגיונית... אשמח אם תעזרו לי..
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני הארדיסקים, קניתי מגירת קירור נשפלת של הארד דיסק , אבל אין לי כבל IDE מתאים שיכול לחבר את שניהם. שחכתי שעכשיו אני אצטרך כבל ארוך יותר כדי שאחד מהם ישאר במקום והשני יהיה מעל הכוננים. יש לי מארז SUPERTALENT. קניתי כבל שנראה לי ארוך אבל הלוח שלי לא מקבל את ההארדיסקים כשאני מחבר אותו כמו שאני צריך. הוא מיועד לכך ששני ההארדדיסקים יהיה רחוקים יותר מהחיבור ללוח. עכשיו אני מחפש כבל שיתאים לסידור שתיארתי,חיפשתי בכמה חנויות ולא מצאתי. אם מישהו מכיר אולי חנות שמוכרת כבלים כאלה באזור המרכז, זה יהיה נהדר
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קנתי היום קשיח של WD 3200YS חברתי את הקשיח למחשב אבל משום מה אני לא רואה אותו בחלון של המחשב שלי האם אני צריך למחוק אותו קודם ?? בביוס אני רואת את את הHD וגם במנהל של חלונות זה מופיע אני משתמש בויסטה 32BIT
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לפעמים אני בודק כמה מקום פנוי יש על הכונן שלי אז נניח שיש 700 MB פנוי וכעבור איזה חיצ שעה אני בודק שוב ואני לא הורדתי שומדבר למחשב שלי ופתאוםז ה צונח לאיזה 200 MB.. איך???
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אהלן! יש לי צורב DVD של SONY שעדיין באחריות. יש בו תקלה מאוד מוזרה. הוא לא קורא ולא צורב CD's (הוא כן עשה את זה קודם), אבל הוא כן קורא וצורב DVD's . לפני שאני נוסע לחנות שיתקנו לי אותו, רציתי להתיעץ איתכם, אם יכול להיות שזו איזשהי בעיה בתוכנה, שאני יכול לטפל בה בעצמי... ועוד שאלה? יש עינית נפרדת לCD ולDVD? תודה!
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בואו לחטוף את הדגמים הפופולריים של מיקרון ו-Western Digital במחירי מציאה של מתחת ל-200 שקליםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
- 2 followers
-