אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל התותחים! יש ברשותי דיסק dvd(לצפייה) של שמחה משפחתית אני מעוניין להעביר את הסאונד לדיסק cd כדי שאוכל לשמוע ברדיו דיסק באוטו מישהו יכול להסביר לי כיצד לעשות זאת ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
עכשיו שאלה שנראית ברורה סליחה שאני שואל את זה בכלל אבל כנראה שהייתה לי איזו אי הבנה מערך RAID של 2 כוננים קשיחים כל אחד 250GB ייתן בסופו של דבר 500GB או 250GB ? וכנ"ל לגבי תצורות אחרות ( 300+300 וכו' )
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני צריך אחד כזה אבל אני לא מוצא איפה יש איזה דגמים? מה אתם אומרים על האמינות של המוצר? האם זה תומך במחשבי MAC? איך מתבצע החיבור? זה מוסיף לי עוד כונן במחשב שלי כאילו? מה המהירות העברת נתונים? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני פשוט לא מוצא ... מיועד ל- Cheetah של סיגייט 10K סל"ד
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי צורב של nec 3540 ואני מעוניין לעשות לי עותק של סרט שקניתי. מכיוון שלסרט די.וי.די יש נפח כפול משל מדיה בנפח של 4.7, איך אני צורב אותו? והאם "נעלם" משהו מאיכות הסרט שאני צורב? (בכל זאת חצי מהנפח). תודה.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אז ככה אני הבנתי שהציוד הזה הוא הרבה יותר טוב מ IDE/SATA במה הוא יותר טוב אם בכלל? למה יש גם צורך בבקר מיוחד בשבילו? במה בדיוק יש צורך ביידע מעמיק מאוד בשביל לתפעל את זה? אם אפשר פירוט נרחב בנושא בכלל האם כיום השוק העסקי משתמש בזה??
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הדיסק הקשיח עובד על udma5 בלבד.בדקתי במאפיינים\מנהל התקנים\ide primary ,וגם עם hd tune,everest שיחקתי עם כל ההגדרות בביוס וכלום לא עזר.גם בדיקת בנצמרק יצא נמוך:50 ms המפרט: asrock conroe xfire intel e-6300 wd sata2 250gb ks/16 mb xp pro heb תודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
באפשרות פורמט של ההתקנה של הוינדוס מחקתי בטעות את הפרטישן של הקבצים המגובים עכשיו אני חייב למצא דרך לשחזר את המחיצה כי זה לא עשה פורמט או משהו כזה רק מחק את המחיצה זה היה NTFS
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה למנוע ממשתמשים במחשב אפשרות ניתוק התקני USB. מדובר במחשב שנמצא בארונית ומחובר אליו DVD חיצוני, כך שמשתמשים יכולים להשתמש בו. לעיתים קורה שמשתמש מנתק disk on key ובטעות מנתק גם את הכונן. במקרה כזה אני חייב להגיע, לפתוח את הארון, לנתק ולחבר. האם יש דרך למנוע ממשתמשים לנתק, או לפחות להעלים את הסמל משורת המשימות?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD חיצוני עבור הASUS EEE שברשותי, מכמה סיבות שאני אוכל לקרוא ולצרוב דיסקים גם שאני לא בבית וכמובן, ברגע שאני ארצה, להתקין מחדש מע' הפעלה על המחשב הנ"ל. כמו כן, אם צורב "רגיל" לכל דבר +מתאם SATA\IDE לUSB יצא זול יותר, אין לי בעיה עם זה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הביאו לחבר שלי כונן USB נייד (Disk On Key כזה) והוא לא יודע של איזה חברה זה ובגלל שיש לו 98 אז הוא לא יכול להשתמש בזה. צירפתי תמונה של הכונן, מישהו מזהה? תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי צורב GSA-H55NK של LG בחיבור IDE ועד לאחרונה הוא פעל טוב מאוד. רק שביום בהיר אחד חל שינוי, וכל צריבת דיסק לוקחת עכשיו כ-40 דקות במקום 6-8 דקות בעבר. התופעה היחידה ששמתי לב אליה הוא במהלך צריבה עם נרו ה-Read buffer משתנה בקיצוניות בין 50%-70%, האם זה הגורם לבעיה וכיצד ניתן לסדר אותה? עדכון: ראיתי בהגדרות של ה-IDE ב- Device manager את המצב הבא:הגדרתי DMA if avaliable אבל בכל זאת הוא רושם לי PIO Mode(מצורפת תמונה) יתכן שזו הסיבה לאיטיות? (אני לא יודע אם זה בדיוק אותו אחד שעליו מחובר הכונן). [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חשבתי לקנות או את ה lg 4160b או את ה Sonys Double Layer(DWD-22A) DVD±RW x 16 - Bulk או את ה LITEON (SOHW-1633S) - DVD±RW Double Layer - WHITE ולבנקיו אני לא מתקרב מנסיון עם צורב רגיל שדי נדפק אחרי חודש בלי סיבה הגיונית... אשמח אם תעזרו לי..
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי יש לי דיסק קשיח שפורמט אמרו לי שאפשר לשחזר מה שהיה בו פעם (יש לי שם בעיקר מוזיקה ומסמכים) כמה זה אמור לעלות דרך חברה? (הדיסק בגודל 80 GB, אני רוצה לשחזר משהו כמו 25 GB) או איך אני יכול לעשות את זה בעצמי?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי HD חיצוני בקופסא שרכשתי... 250GB SATA , אני מחבר אותו למחשב בUSB. הHD כעקרון כבוי רב הזמן, אך לעיתים אני צריך משם חומר אז מדליק אותו, בשביל למשוך את החומר. לאחר מכן אני מכבה אותו (כשאני עוזב את המחשב לכמה שעות). השאלה - האם זה בריא? או שמא עדיף להשאירו דלוק 24/7 (הוא מחובר לאל פסק בכל מקרה...) ? האם לכבות כל פעם - יגדיל את משך החיים שלו (כי הוא יעבוד פחות) או שהכיבויים וההדלקות האלו רק מקצרים את משך החיים שלו?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אוקי...אז קניתי לוח אם A8V של אסוס... חיברתי את ההיטאצ'י 80 ג'יגה SATA וניסיתי להתקין ווינדווס והוא לא זיהה את הכונן. עידכנתי ביוס דרך הארדיסק PATA עשיתי דיסק עם הדרייבר של הצ'יפ SATA וזה עדין לא מזהה שום דבר. הייתה לי אותה בעיה עם לוח לסוקט 754 מבוסס על אותו צ'יפסט ולא הצלחתי לפתור אותה (למרות שעם ההארדיסק מאקסטור 120 שלי זה עובד בסדר גמור ומזהה). חיברתי עוד כונן WD 80 ג'יגה סאטא וזה גם לא זיהה אותו שני ההארדיסקים זוהו ע"י לוח אם אחר. יש למישהו עצה או שאני צריך להחזיר את הלוח לחנות? נ.ב. בבוט הוא מראה לי כאילו הוא מזהה את ההארדיסק...
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, בעקבות הכתבות על הסדרות הפגומות של חברת Seagate מצאתי שיש לי ST31000340AS (שהוא חלק מהסדרה הפגומה). לאחר שהסתכלתי על החשבונית של הדיסק הקשיח שקניתי לפני מס' חודשים ראיתי שעל החשבונית רשום ששילמתי על דגם ST3750330AS (שגם הוא חלק מהסדרה הפגומה) כלומר קיבלתי ST31000340AS בזמן ששילמתי על ST3750330AS. מה ההבדל בין 2 הדגמים האלה ? מדובר על 1000GB SATA2 32MB.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
בגדול אני צריך לצרוב דיסק של וידאו ואני צריך תאימות מרבית לכמה שיותר מכשירי דיוידי ואיכות מרבית ... אז אם מישהו יכול להמליץ על השיטה הכי טובה ( - , + ? ) ועל החברה , תודה מראש ... !
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום, האם טכנית ניתן ליצור מערך RAID על כונן חיצוני בנפח זהה לכונן פנימי (בתור כונן משני)? האם זה יכול ליצור בעיה אם הוא מפסיק לקבל חשמל, או לחילופין כשאני מוציא אותו מהUSB ומפעיל את המחשב בלי כונן אחד? ועוד משהו - בכמה בערך משפר מערך RAID 0 את מהירות הביצועים? אם זה לא משמעותי אני אלך על מערך גיבוי.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
חיברתי כונן דיסקטים למשחב הוא דולק.. הנורה שלו דולקת אבל הוא לא מופיע במחשב שלי... חיפשתי בMANAGE אבל לא מצאתי אותו (אוליי לא חיפשתי טוב...)
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
500 או 640 ג'יגה, תלוי מה מהיר יותר או נותן תועלת לעלות. אגב, זה נכון שלפני שמעמיסים קבצים על כונן חדש ("חונקים"אותו), צריך לתת לו לפעול כמה זמן כשהוא ריק?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הרד דיסק 500 גיגה הציעו לי הרד דיסק של היטאצ'י האם הוא שונה מההרדיסקים של סיגייט או ווסטרן דיגיטל? תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין הרד דיסק 500AAKS של WD עם חיבור SATA. יש כבר כונן אחד של 250GB גם WD מחובר בSATA ועליו מותקן WIN XP. חיברתי את הכונן ללוח אם ולמקור מתח והוא מזוהה בBIOS ובהגדרות מערכת אבל לא מופיע במחשב שלי. אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
למה כשאני מחבר את ההארדיסק נייד שלי (2.5) לDVD נייד או כל מיתקון USB הוא לא מצליח לקרוא אותו (SAMSUNG G2 500GB) לעומת זאת הארדיסק נייד של חבר שלי (SAMSUNG S2 320GB) כן מצליח לקרוא? האם יכול להיות שזה בגלל שפירמטתי את שלי והעברתי מFAT32 לNTFS?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האם ה - Sata II עדיף על ה - Sata I, או שזה לא באמת משנה ...?! אני לא מחפש הסבר עמוק פשוט לדעת מה החסרונות של ה - I לעומת ה - II ...
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-