אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה כולה צורב וזה...אבל בא לי משו שיהיה איכותי וטוב ושישאר להמון זמן! SONY? אמינה לגמרה לא? או אולי TEAC? שיש לי צורב רגיל שלו כבר 5שנים וטפו טפו טפו כמו חדש. תודה.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש בKSP דיוידי LG X16 BOX ב170 שקל. למרות שבעיקרון אני מעדיף לקנוץ אולי LITE-ON. אני לא חושב שזה כל-כך קריטי, אבל עדיף בכל זאת לקנות משהו איכותי.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש Q9550, לוח Asus P5Q Pro. חיברתי אליו דיסק IDE ישן של WD 40GB עם מערכת הפעלה win 2000 כדי שהמחשב יעלה עם המערכת הישנה שלי. אני מקבל הודעת שגיאה :A Disk Read Error Occurred. Please press control alt delete to reboot. אני מניח ש-Win2000 לא מכירה מעבדים עם 4 ליבות אבל עדיין לפי הודעת השגיאה הזו (שמופיעה ממש אחרי הבדיקת זיכרון ב-boot, ולא באמצע העלאת ווינדוס) אני חושב שמדובר בבעיה אחרת. אציין שהדיסק תקין כי הוא עובד ו-win2000 עולה במחשב הישן שלי.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
ברשותי הארד נוסף שאני מעוניין לחבר למחשב, לאן אני מחבר את זה בדיוק ומה אני צריך לשנות בהגדרות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני חדש בתחום הצריבה ... קצת סבלנות. :s05: קניתי צורב LG 4167B - 1) איזה מדיות DVD לקנות, מה זה ה +/- ומה עדיף? כנ"ל לגבי המהירות 16/8/4. 2) לאיזה עוד גורמים יש לשים לב בבחירת המדיה ? 3) איזה CDR לקנות ? האם גם כאן יש מהירויות שונות ופרמטים שונים ? האם כדאי לקנות cdrw ?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
למישהו קרה התופעה הזו ? הצורב עדיין צורב דיסקים ריקים, אבל אם יש דיסקים עם מידע עליהם, אז הוא טוען disc is not writable, please insert a blank disc. עכשיו למיטב זכרוני פעם הוא צרב גם multisession היתכן ורק החלק הזה נדפק ?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כמה מחיצות רצוי לעשות ב500 ג'יגה? אני יודע שאין מספר מסויים אבל מה עדיף? בעיקר יהיו על הדיסק שירים משחקים וסרטים. חשבתי לעשות מחיצה אחת של 50 למערכת ההפעלה, ועוד שני מחיצות של 225 כל אחד. מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח שאני רוצה לחבר למחשב. קודם כל רציתי לשאול, אם אני מחבר את הדיסק הקשיח איך אני מפרמט אותו? האם אני אצטרך לפרמט גם הדיסק הקשיח שכבר קיים לי במחשב? ועוד שאלה לגבי ה-RAID. אני מעוניין ב-RAID 0, יש לי במחשב דיסק קשיח של סמסונג 250GB SATA2 ועוד אחד של ווסטרן דיגיטל 200GB SATA, זה אפשרי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
כשאני צורב בנרו קבצי AVI עם שם דומה ששונים רק בלמשל מספר סידורי אני מצפה לראות אותם באותו סדר בDVD לפעמים זה קורה, לפעמים לא מישהו יודע איך שולטים על זה? האם הבעיה בDVD?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן אני לאדעתי לאיפה זה מתאים כי זה שילוב של כמה פורמים אז שמתי פה ולאיפה שזה יגרר שהמנהל יעביר.. סליחה ותודה האם אני יכול להתקין לינוקס או ווינדוס על הH340 שלי? הוא FAT32..... מישהו מהפורום פה (לא זוכר את הניק ניים כי הוא מהאיי סי קיו שלי) חושב שכדאי לנסות הלתקין לינוקס על האיריבר ואז אולי הדרייברים של המצלמה הדיגיטלית יפעלו עליו ויהיה אפשר לחבר את המצלמה אני טוען שאפשר להתקין לינוקס... אבל הוא יפעל רק אם מחברים למחשב כי יש לH340 חומרה חרא..... ולא מספיק טובה בשביל להציג משהו בכלל וגם אם הדרייברים יותקנו (מה שלא נראה לי כי אין דרייברים ללינוקס) הם לא יפעלו מעצמם.... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
Hello everybody, I have a SATA HD that was partitioned to a 20GB C: partition and a 100GB D: partition. The partitions were created during the windows installation process (not using partition magic or other software). I'm using XP SP2. I want to change the size of C: to 30GB (D: has about 20GB free on it). Can I do it easily and safely? Thanks!
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי אני רוצה להוסיף כונן ATA ישן בנפח 80GB (אני יכול לחבר אותו יש ללוח האם שלי יציאה על תדאגו ) יש לי כמה שאלות: 1)האם יש הבדל מורגש בביצועים בין SATA2 לATA? 2)איזה מידע מומלץ לאכסן עליו? 3)זה כונן מלפני 4 שנים בערך, יש סיכוי שהוא פתאום ידפק? 4)איך בכלל עובדים עם 2 כוננים? איך מבדילים ביניהם בזמן התקנה של מערכת הפעלה וחלוקה למחיצות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
-
אני יודע שלפי נתונים ה SATA יותר מהיר מ IDE אבל בפועל, איך המחשב פועל מהר יותר? קראתי סיקורים(די ישנים) שמראים שה IDE מגיב מהר יותר מ SATA. מה כדאי לקנות? תודה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
זה NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x4 או http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2226597
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
לקחת את ההארדיסק הזה: WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA במקום זה: WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 אני יכול לחבר ATA וSATA על אותו מחשב?(כי יש לי עכשיו WD 40GB 7200 RPM שהוא ATA שהוא משהו כמו 3 שנים אצלי) איך אני מתקין SATA ואיך אני מגדיר אותו בביוס? יש לי את הלוח:ASUS P4P 800 DELUXE
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם אפשר לקבל הסבר מקיף ומפורט על RAID מה זה, למה זה טוב,ואיך בדיוק עושים זאת (לי יש ויסטה64). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
ראיתי שיש שני דגמים אחד שעולה 330$ Western Digital Raptor X WD1500AHFDRTL 150GB ואחד שעולה 230$ Western Digital Raptor X WD1500AHFD 150GB מישהו יודע מה גרם לההפרש של 100$?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ההארדיסק מיועד לגיבוי של סרטים, מוזיקה, תמונות וכו'. באחת החנויות שבדקתי לא המליצו לקחת הארדיסק נייד ואמרו לי כי עדיף לקחת הארדיסק נייח, להניח אותו במחשב ולחבר אותו מתי שצריך להעתיק גיבוי וככה האורח חיים שלו יהיה ארוך יותר. מה דעתכם בעניין? מצד שני הוא לא יהיה נייד בכלל, לא אוכל לעבור איתו ממקום למקום (מה שפחות מעניין אותי). אז מה בעצם מומלץ? נייד או נייח? של WD? איזה דגם מדוייק? ומה סביבת המחירים? והאם אתם ממליצים WD או SEGATE? תודה רבה לכם!
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי צורב Lite-On 52x32x52, ושאני שם דיסק אם אני עם אוזניות/רמקולים אני שומע את הסיבוב של הדיסק ולא רק הסיבוב, כל מה ששומעים מהצורב בכללי, את הקולות הקטנים והכל אני שומע את זה, זה ממש אבל ממש מציק. אם הצורב הקודם זה לא קרה לי, יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות נגד זה?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מה דעתכם? יכול להיות שהוא משפיע גם על איטיות המחשב?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכוולם. אני קונה HD חדש אני צריך לדעת איך אני מעביר את כל מה שיש לי בישן הישר לתוך החדש. הישן הוא : 40GB TOTAL c: 10GB d: 30GB החדש הוא: 160GB TOTAL אני רוצה להגדיר בו : c: 20GB d: 140GB אני רוצה שכל מחיצת c: תועתק ל HD החדש, כלומר שהמחשב יוכל לפעול כמו שהוא פעל מהמחשב הישן. אני יכול פשוט להעתיק את כל התכולה של המחיצה ישירות ל C: של החדש וזה יעבוד ?? * שאלה: איך אני מגדיר מחיצות ב HD חדש דנדש?? (מוזר שאני לא ממש יודע איך עושים את זה.. ) * שאלה אחרונה : איך ה HD הזה ? WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_155&products_id=3337
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
חשוב שיהיה אמין . אני מעדיף אחד ללא חיבור לחשמל אבל לא על חשבון אמינות. תודה למשיבים.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-